Page 1

X-clusive

Speciale uitgave voor jou!

Editie Friesland

Gewoon een mooiere versie van jezelf Niet elk pondje gaat door het mondje Beauty | Health | Lifestyle


Van Schuppen

Huidtherapie

Een ander gezicht Hoe fijn is het om daadwerkelijk te kunnen zien dat een crème uw huid verjongt? Dat u ziet dat het uitgeven van € 100,- tot € 250,- aan een crème zin heeft gehad? Wij analyseren uw gezichtshuid met apparatuur, van ­elasticiteit en PH-waarde tot vochtgehalte, en maken een foto met een speciale gezichtscamera, waarbij we in detail de gehele gezichtshuid kunnen bekijken: rimpels, ­UV-schade, pigmentverschuivingen enzovoort.

Drie maanden nadat u met onze producten bent begonnen, waarbij u even uit uw comfortzone moet stappen, evalueren we het behaalde resultaat met wederom een analyse en gezichtsfoto. Puur als ondersteuning, want we weten zeker dat u de verbetering zelf al heeft gemerkt en een zichtbaar gezondere huid heeft gekregen.

Simmerdyk 14D | 8601 ZP Sneek telefoon 0515 - 411475

WWW.HUID-OEDEEMTHERAPIE.NL


Hallo lezer! Leuk dat je deze uitgave leest. Dit is de eerste uitgave van ForYou X-clusive, een speciale uitgave van de makers van ForYou Magazine. Deze krant staat boordevol leuke en nuttige informatie die je wordt aangeboden door ondernemers bij jou in de buurt. Van alles op het gebied van gezondheid en innerlijke en uiterlijke verzorging komt aan bod. Je leest over allerlei manieren om je eens heerlijk te laten verwennen in deze koude winterperiode. Even een moment van aandacht voor jezelf! Een lekkere beautybehandeling, of een huidprobleem laten behandelen: in deze uitgave vind je ondernemers die je kunnen helpen om je er beter te laten uitzien. Heb je trouwens al goede voornemens gemaakt rond afvallen? In deze uitgave kom je erachter hoe je van je overtollige kilo’s af kunt komen! En om het allemaal nog mooier te maken, vind je in deze uitgave allerlei aanbiedingen waar je je voordeel mee kunt doen. Gooi deze uitgave dus niet weg als je hem uit hebt; je kunt ‘m later misschien nog goed gebruiken...

Team ForYou wenst je een gezond en voorspoedig 2015! Grote collectie en goede service

Een haarwerk speciaal voor u Een van de meest vervelende gevolgen van een chemokuur is haarverlies. Gelukkig kunt u met een haarwerk toch uw mooie uitstraling behouden. voor

na

Natural Hair Solutions is een speciaalzaak in haarwerken en haaraanvullingen en kan iedereen helpen die tijdelijk of permanent kaal is door ziekte of medicijngebruik. Ook als u last heeft van dun haar, kunt u bij Natural Hair Solutions terecht. De medewerksters kunnen u zowel in de salon als bij u thuis helpen met een haarwerk op maat. Ze nemen de tijd en hebben alle aandacht voor u, zodat u er in een moeilijke periode toch goed uitziet. Natural Hair Solutions werkt met vier prijsconcepten, waarbij de verschillen zitten in het draagcomfortniveau. De prijzen variëren van € 409,- voor een synthetisch haarwerk tot € 2495,- voor een zeer exclusief haarwerk van echt haar. Het bedrag van € 409,- wordt geheel vergoed door de zorgverzekeraar, en u heeft voor dat bedrag een keuze uit 75 modellen. Uniek is dat Natural Hair Solutions ook een groothandel is, zodat de zaak maar liefst 3000 modellen direct beschikbaar heeft. Bovendien

VOOR

zijn de gepatenteerde haarwerken voorzien NA van een 'modulecap': door middel van elastiekjes kan gezorgd worden voor een perfecte pasvorm. Verder zuigen de haarwerken zich vast aan de hoofdhuid en door middel van een antisliprand, zodat het haarwerk altijd op zijn plaats blijft en u niet alleen geen plakmiddelen meer nodig heeft, maar ook geen last krijgt van huidirritatie. Natural Hair Solutions is een erkend haarwerkbedrijf (SEMH-gecerificeerd) en kan de declaratie van het haarwerk geheel voor u verzorgen. Ook heeft de zaak contracten met alle zorgverzekeraars. Natural Hair Solutions is daarbij voorkeursleverancier van VGZ. Cliënten die verzekerd zijn bij deze zorgverzekeraar, krijgen een handig verzorgingspakket. Natural Hair Solutions Melanenweg 6, 4661 RZ Halsteren telefoon 0164-255000 / 06-17585920 / 06-46086200 info@pruik.nl | www.pruik.nl

ForYou X-clusive

03


Professionele littekenzorg bij Huidpraktijk Heerenveen

Ieder persoon is anders, dus ook de huid Aan de huid kun je van alles aan aflezen, bijvoorbeeld dat het goed met je gaat of als het even niet lekker gaat. Ieder persoon is anders, dus ook de huid. Er zijn wel richtlijnen om iemand te helpen, maar iedereen reageert er anders op, dus moet je geregeld je behandelplan aanpassen aan degene die op dat moment bij jou op de behandelbank ligt. De huid is ook ons grootste orgaan, dus daar moeten we zuinig mee zijn.

Honderdduizenden mensen krijgen jaarlijks in Nederland te maken met een verwonding. Iedere verwonding van de huid levert een litteken op, daar valt tot nu toe weinig aan te doen. Normaal blijft een litteken vlak en rijpt het uit in vrijwel dezelfde kleur als de huid. Er zijn echter littekens die een afwijking kunnen vertonen. Dit wordt veroorzaakt door erfelijke aanleg, leeftijd, soort verwonding bijvoorbeeld brandwonden en de locatie en duur van de wond. Aan een beginnend afwijkend litteken, dat de mobiliteit en kwaliteit van leven zal gaan belemmeren, valt nog heel wat te doen. Huidpraktijk Heerenveen kent een groot aanbod aan littekenbehandelingsproducten. Eén van deze producten waar zeer goede ervaringen mee is opgedaan is Scarban siliconen littekenverband of gel. Omdat Scarban een wetenschappelijk onderbouwde therapie is, wordt deze op voorschrift van een huisarts of medische specialist voor 100% vergoed vanuit de basisverzekering. Uiteraard geldt voor medicijnen en medische hulpmiddelen een wettelijk vastgesteld eigen risico. Wanneer Scarban wordt aangebracht op een litteken wordt het weefsel maximaal gehydrateerd. Hierdoor zal de huid tot rust komen en minder ‘stug’ weefsel gaan aanmaken. Jeuk of pijn wordt verzacht en veel belangrijker nog, de elasticiteit van de huid wordt positief beïnvloed. Hierdoor blijft de mobiliteit behouden en zijn geen belastende en kostbare hersteloperaties noodzakelijk. Houd er wel rekening mee dat de therapie in ieder geval 4 tot 6 maanden gevolgd zal moeten worden.

04

ForYou X-clusive

Huidpraktijk Heerenveen heeft een team van specialisten in dienst die u optimaal kunnen adviseren en begeleiden bij het uitvoeren van de Scarban littekenbehandeling. Er vindt een nauwe samenwerking plaatst met de huisarts of het ziekenhuis, om een maximaal resultaat te behalen. Zelfs oude littekens kunnen nu succesvol behandeld worden Ook de acnehuid kan liitekens geven. Om dit te voorkomen zetten we de acne laser in. Vooral de jeugd is met acne behept maar ook volwassenen kunnen er vele jaren last van hebben. acne wordt niet veroorzaakt door een gebrek aan hygiene of aan bepaalde voeding,. Nee, acne wordt veroorzaakt door een hormonaal verhoogde talgproductie. Verhoornde uitvoergangen van de talgklieren verstoppen de talgklieren waarin de bacrerien dan vrijspel krijgen en wat de talgklier doet ontsteken. Onze acne laser zorgt ervoor dat in het bereik van de talgklier een specifieke warmte ontstaat , Hierdoor worden de talgklieren in hun activiteit geremd . Verhoorning en verstopping nemen al en er is minder talg te produceren zodat bacrtereien langdurig in aantal afnemen en daarmee ook de ontsteking . De kans op littekens is dan nihil..

Behandeling Bij de huidtherapeut kunnen problemen worden behandeld die zich kunnen voordoen bij een litteken zoals oedeem (vochtophoping), verdikking, verklevingen, verharding, hypertrofie (collageenophoping), roodheid, pijn, jeuk, verkleuring, slechte doorbloeding en bewegingsbeperking. Daarbij kunnen de littekens de patiënt als cosmetische storend worden ervaren. Afhankelijk van je hulpvraag en het huidtherapeutisch onderzoek van het litteken bespreken wij tijdens je eerste bezoek de mogelijkheden en stellen wij in samenspraak met jou een behandelplan op. De onderstaande behandelingen behoren tot de ­mogelijkheden: - littekenmassage - bewegingsoefeningen - camouflagetherapie - applicatie van peelings - huidzorg - siliconentherapie - medische tatoeage De kosten van de behandelingen kunnen ­(gedeeltelijk) worden vergoed uit het aanvullende pakket van je ­zorgverzekering.


De huidtherapeuten van de Huidpraktijk Heerenveen wensen u prachtige feestdagen en een mooi, gezond 2015!

“Fijne dagen en een uitgerust nieuwjaar gewenst” -Nancy van As-

“Gelukkige feestdagen en een energiek nieuwjaar!”

Over De Huidpraktijk Heerenveen Wilt u een objectief advies over de behandeling van uw litteken, neem dan contact op met Huidpraktijk ­Heerenveen. De Huidpraktijk Heerenveen van T.M.HengstOppenhuizen is een praktijk voor de probleemhuid. Heel gericht en een op maat gemaakt advies voor uw probleem. Doel is om een optimaal resultaat verkrijgen en, wat belangrijk is, ook zolang mogelijk het effect doen behouden. Hiertoe beschikken we over modernste huidtherapeutische technieken. Vervolgens streven we ernaar dat u de mogelijkheid krijgt om zelf professioneel te worden t.a.v. uw eigen huidproblematiek. U wordt als het ware een soort manager van uw eigen huid. Om het discomfort van de probleemhuid te ondersteunen kunnen naast behandelingen ook specifieke semi-medische huidverzorgingsproducten bij ons worden aangeschaft. Alle behandelingen vinden plaats door ervaren HBO therapeuten in een moderne en rustige omgeving.

Werkwijze Bij het eerste bezoek vind er eerst een intake gesprek plaats. Voordat er een behandeling plaatsvindt, wordt altijd eerst met u een vragenlijst doorgenomen om te kijken of u vraag daarin te vinden is. Tijdens dit gesprek kunt u ook aangeven welke wensen u heeft t.a.v. de huid en krijgt u tekst en uitleg over de huidtherapeutische mogelijkheden met daaraan gekoppeld het kostenplaatje.

-Trieneke HengstOppenhuizen-

“Fijne feestdagen en een uitbundig nieuwjaar!” -Manon Steen-

Verwijzingen In principe behandelt de huidtherapeut in samenspraak met de arts de probleemhuid. Dit is nodig omdat er huidtherapeutische behandelingen zijn die door een groot aantal Zorgverzekeraars vergoed worden als de arts de verwijzer is. In sommige situaties is deze samenspraak met de arts niet noodzakelijk. Tijdelijke huidproblemen of die cosmetische van aard zijn, behoren ook tot de expertise van de huidtherapeut waardoor een mogelijkheid wordt geboden om snel en doeltreffend een oplossing te bieden.

voor de juiste nazorg na een borstkankeroperatie ForYou X-clusive

Huidpraktijk Heerenveen | Trieneke Hengst-Oppenhuizen Munt 141A | 8446 AP Heerenveen telefoon 0513-627598 | www.huidpraktijkheerenveen.nl

05


Totaalaanpak voor pure schoonheid

Frederika’s Beautysalon Aanbieding oksels en bikinilijn voor € 49,- per behandeling of € 630,- voor 15 behandelingen (geldig t/m 31-1-2015)

NOOIT MEER last van ongewenste lichaamsbeharing d.m.v. permanent ontharen

Frederika’s Beautysalon Ielaak 13, 8711 KP Workum | telefoon 06-23507779 | www.frederikasbeautysalon.nl | www.onthareninfriesland.nl

Wat staat er in de sterren? De donkere decembermaand is een goed moment om naar binnen te keren, het afgelopen jaar te overdenken en doelen te stellen voor het komende jaar.

Margreet wenst u een sprankelend 2015! Margreet Andriol Schoterlandseweg 22, 8455 JG Katlijk telefoon 06-15140993 | margreetandriol@gmail.com www.margreetandriol.nl

06

ForYou X-clusive

Professioneel astroloog Margreet Andriol kan u daarbij ondersteunen met behulp van uw horosoop. Dat heeft niets te maken met waarzeggerij of de toekomst voorspellen. Uw horoscoop geeft namelijk een beeld weer van wie u bent en wat aan de beurt is in het proces van uw leven. Wat brengt het leven u in 2015? Groeikansen op het gebied van werk of relatie? Afrekenen met die oude patronen waar u zoveel last van heeft? Ontwikkelingen op het gebied van studie? Staat u voor belangrijke keuzen in uw leven? Margreet Andriol begeleidt levensloopprocessen bij volwassenen en kinderen met de horoscoop als instrument.

Eigenlijk weten we allemaal wel dat pure schoonheid een totaalaanpak vereist van binnen en van buiten. Annet de Vries Leefstijl en Huidverbetering biedt daarvoor het juiste concept met de behandelmethode en producten van Piroche Cosmetiques. Enkele behandelingen: Personal facial Een energetische gezichtsbehandeling die een betere doorbloeding geeft en afvalstoffen afvoert. Uw huid is aanzienlijk meer ontspannen, waardoor u er jonger uitziet. Duur behandeling: 2 uur. Body drainage Een energetische wellness-lichaamsbehandeling die ontspanning van top tot teen geeft en stressblokkades wegneemt. Hierdoor heeft u meer energie. U voelt zich als herboren! Duur behandeling: 1,5 uur. Energy walking Speciale manuele acupressuurtechniek om de energiepunten op het gezicht te stimuleren, waardoor de huid ontspant, de structuur verfijnt en nieuwe vitaliteit verkregen wordt. Duur behandeling: 1,5 uur. Mini-facelift Een krachtige, liftende behandeling met lymfedrainage, ultrageluid en eleKtrostimulatie, met als resultaat een prachtig liftend effect en een stralende huid. Duur behandeling: 1 uur. Annet de Vries Leefstijl en Huidverbetering Langewal 40, 8401 DE Gorredijk telefoon 0513-461326 / 06-22472135 info@annetdevries.nl | www.annetdevries.nl

Aanbieding Horoscoopduiding met jaarprognose voor de helft van de prijs. Dus van € 120,- voor € 60,- voor een consult (anderhalf uur) voor uzelf. Of van € 90,- voor € 45,- voor een kinderhoroscoop. Deze aanbieding is geldig van december 2014 tot en met februari 2015.


De laatste haartrends bij Sigrid’s Haarmode Sigrid’s Haarmode: een bron van inspiratie en creatieve ­kwaliteit voor iedereen. Bij ons worden de laatste trends vertaald naar ­draagbare en eigentijdse haarmode. Bij Sigrid’s Haarmode staan kwaliteit en een persoonlijk advies voorop. Hierbij zijn niet alleen uw gezichtsvorm, huidskleur en conditie van het haar belangrijk, maar ook uw gewoonten. Samen kijken we wat het beste bij u en uw haarvalling past. Ook kijken naar uw huidteint om te zien of een koele of warme kleur het beste bij u past. Wat uw wensen ook zijn: we zijn uw graag van dienst!Naast een goede coupe of trendy kleur mag de juiste make-up niet ontbreken. Vraag gerust naar onze mogelijkheden!

voor Toen Elske bij ons ­binnenkwam, hebben we met behulp van ­doeken ontdekt dat zij een lente­ type is. Omdat zij van zichzelf al een prachtige natuurkleur had, hebben we deze enkel opgefrist door middel van highlights. Daarna hebben we goed naar de vorm van haar gezicht gekeken, en gezien dat zij een hartvormig ­gezicht heeft, en aan de hand daarvan een lange boblijn in haar haar geknipt die iets langer naar voren uitloopt om haar mooie gezicht te omlijsten. Aan de hand van haar huidskleur en kleur ogen hebben we de make-up aangebracht in een mooie warme taupekleur met een warmgroene eyeliner en een fris-roze lipstick, ­matchend met de kleding.

na

Een nieuw jaar, een nieuwe look? Op vertoon van deze pagina krijg je een

nieuwe look voor maar € 79,50! Knippen, kleuren, stijlen, kleur- en ­coupeadvies, make-up en make-upadvies. Deze actie is geldig tot en met 31 januari 2015.

Moleneind 189 | 9203 ZZ Drachten | telefoon 0512-520544 | www.sigridshaarmode.nl

ForYou X-clusive

07


Haarwerken, borstprotheses, lingerie en nazorg

Berino Care Berino Care is gespecialiseerd in dun haar, haaruitval, haarwerken, borstprotheses en lingerie. De rode draad in ons bedrijf is het ‘goede gevoel’. Een borstoperatie of haarverlies is erg ingrijpend en de acceptatie heeft tijd nodig. Wij als team van Berino proberen u daar zo goed mogelijk bij te helpen. De missie van Berino is dan ook om iedere klant zich te ­allen tijde vrouw te laten voelen. Wij vinden dan ook dat zorg kan niet zonder beauty.

08

ForYou X-clusive


Borstprotheses Elke borst heeft een andere vorm. Een borstprothese draagt bij aan het terugwinnen van zelfvertrouwen, en daarom moet de borstprothese de eigen borst zo dicht mogelijk benaderen. Wij hebben verschillende merken en modellen op voorraad. Ook hebben we deelprotheses voor vrouwen die borstbesparend geopereerd zijn. Lingerie en badkleding Berino heeft ook een uitgebreide collectie lingerie en badkleding, speciaal geschikt voor het dragen van een borstprothese. Berino heeft een groot assortiment van de belangrijkste merken op dit gebied: Amoena, Anita en Cyell. Haarwerken Haarverlies is een van de vervelendste dingen. Een passend haarwerk is daarom erg belangrijk. Er zijn haarwerken van echt haar, maar er zijn ook heel mooie haarwerken van synthetisch haar die niet van echt haar te onderscheiden zijn. Er zijn ook vrouwen die alleen heel dun haar boven op het hoofd hebben. Daar hebben wij heel mooie deelhaarwerken voor.

Hoofdhuidproblemen Er zijn veel mensen die last hebben van hun hoofdhuid, bijvoorbeeld jeuk, eczeem, psoriasis enzovoort. U kunt bij ons een gratis haar- en hoofdhuidanalyse krijgen door midden van een haar-hoofdhuidmicroscoop. Deze microscoop vergroot 200 keer, en aan de hand van deze analyse kunnen wij een goed advies geven. Persoonlijke aandacht Iedere vrouw is anders qua bouw en medische geschiedenis, en iedereen heeft andere wensen. Daarom nemen wij uitgebreid de tijd voor u, want wat voor de ene vrouw geschikt kan zijn, hoeft de andere vrouw helemaal niet aan te spreken. Wij bespreken met u de wensen en houden continu voor ogen dat u zich prettig moet voelen. Wij werken daarom alleen op afspraak, zodat u in alle rust samen met ons een keuze kunt maken. SEMH-erkend Berino is erkend door de Stichting Erkenningsregeling leveranciers Medische Hulpmiddelen. Dit betekent dat u bij de zaak kunt rekenen op deskundig advies en producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. De zaak heeft contracten met alle zorgverzekeraars, en kan de declaratie voor u verzorgen, zodat u daar zelf geen omkijken meer naar heeft.

Berino Care Grou Berino Care Biensma 28, 9001 ZZ Grou | telefoon 0566-620233 Berino MCL Henri Dunantweg 2 , 8934 AD Leeuwarden | telefoon 06-30345422

ForYou X-clusive

09


Venema Podologiecentrum wenst u prettige kerstdagen en een gezond 2015

In de maanden december en januari krijgt u

bij aankoop van een flesje nagellak van Magnetic t.w.v. € 9,50 een

2de flesje voor de HALVE PRIJS!

Venema Podologiecentrum Voorstreek 50, 8911 JR Leeuwarden telefoon 058-2125482 info@venemapodologiecentrum.nl

WWW.VENEMAPODOLOGIECENTRUM.NL

Bij Praktijk Waterlander kunt u kiezen uit diverse behandelingen: • Dorn-therapie • Schröpfen • Breuss-massage • Ontspanningsmassage • Voetzonereflextherapie • Orthomoleculaire suppletie • Hotstonemassage • Magneetmassage Praktijk Waterlander Heideburen 27 8441 GL Heerenveen telefoon 0513-624914 info@praktijkwaterlander.nl

www.praktijkwaterlander.nl

Nieuwjaars-actie! In de maanden januari en februari een ontspanningsmassage van een uur van � 50,-

voor slechts € 35,-

Ook leuk als kerstcadeau!

Stress van de feestdagen?

Gun jezelf een massage!

Pedicurebehandelingen zijn nu ook mogelijk

Nieuwe klanten krijgen

15%

KORTING op een behandeling Sieta’s kapsalon Zaak 0513-631209 Thuiskapper 06-21854957 Sallandlaan 25, 8443 BC Heerenveen

De feestdagen staan voor de deur en we hebben het allemaal druk met de voor­ bereidingen: cadeautjes, kerstkaarten en het huis decoreren. Veel mensen ervaren de weken voor de Kerst als stressvol. Door stress kun je hoofdpijn krijgen, of last van je nek, rug of schouders. Daar zit je natuurlijk niet op te wachten. Een massage kan dan wonderen verrichten! De spanningen in je spieren verdwijnen, en je komt even helemaal tot rust. Een fijn begin van de Kerst! Boek daarom nog snel een massage bij Manuele praktijk Anna, vermeld daarbij ForYou X­clusive en krijg een kwartier extra! Lukt het je niet om in december nog langs te komen? Deze actie loopt door tot in januari, zodat je ook na de feestdagen nog extra kunt bijtanken om het jaar goed te beginnen.

Manuele praktijk Anna Anna Bron, De Feart 38 9222 NT Drachtstercompagnie telefoon 06-14665022 anna@vrijerbewegen.nl

www.vrijerbewegen.nl

Manuele praktijk Anna is een professionele praktijk in Drachtstercompagnie waar je terecht kunt voor de behandeling van diverse klachten. De behandelingen werken stress­ verlagend, helpen tegen pijn en ondersteunen je algemene gezondheid. De meeste zorgverze­ keraars vergoeden (klachtgerichte) behande­ lingen vanuit het aanvullende pakket.


Beauty selection: passie voor Hair en Beauty

Begin het jaar met een vernieuwde, frisse coupe Wilt u uw haar onder handen laten nemen mbij een salon waar echt de tijd voor u wordt genomen en uw wensen voorop staan? Kom dan eens binnenlopen bij Beauty ­selection... Beauty selection is gevestigd aan de ­Stationsweg 32 in Drachten en is een kapsalon voor mannen, vrouwen en kinderen. Iedereen is bij ons 6 dagen per week zonder afspraak ­welkom in de kapsalon. Naast de kapsalon hebben wij ook een schoonheidssalon en een nagelstudio. Dus ook bruidjes zijn bij ons op het juiste adres. Wij bieden alle behandelingen aan onder één dak. Persoonlijke aandacht Belangrijk is dat bij Beauty selection de persoonlijke aandacht voorop staat. Klanten zijn geen nummer maar individuen die een kapsel op maat krijgen en niet een standaard kapsel uit een boekje, maar echt iets wat bij hen past. Er wordt veel waarde gehecht aan het opbouwen van een band met de klant, waarbij diens wensen voorop staan. Natuurlijk krijgen de klanten naast een goede kop koffie, thee of cappuccino bij ons het beste advies over welk kapsel hen het beste staat en hoe ze hun kapsel thuis het beste in model kunnen brengen. De kapsalon is 6 dagen per week geopend en is toegankelijk zonder afspraak. Ook voor kleine schoonheidsbehandelingen, zoals wimpers bijwerken, wenkbrauwen verven, epileren en harsen, kunt u zonder afspraak in de salon terecht.

Spectaculaire aanbiedingen voor januari 2015! * Knipactie jong & oud: € 12,50 * Knippen en kleuren: € 40,-

De beste en leukste kapsalon van Drachten Beauty selection is dit jaar bij de Verkiezing van de Leukste Kapsalon (www.kapsalonvanhetjaar.nl) ­winnaar geworden van de 60 kap­salons in Drachten, met een

Website en Facebook Op onze website vindt u alle informatie over prijzen, maandaanbiedingen en openingstijden. Ook hebben wij een Facebookpagina. Dus volg ons op Facebook en blijf automatisch op de hoogte van alle nieuwtjes.

Wij begroeten u graag!

klantwaarderingscijfer 9,8!

Beauty selection Drachten Stationsweg 32, 9201 GP Drachten | telefoon 0512-870000 info@beautyselection.nl | www.beautyselection.nl

ForYou X-clusive

11


Alles onder één dak voor een fantastisch uiterlijk

Gewoon een mooiere versie van jezelf Jezelf zijn en jezelf blijven is in deze tijd nog een hele kunst. Je werk, familie, gezin en vrienden nemen een hoop tijd in beslag. Eens ‘nee’ zeggen is best moeilijk. En er daarnaast leuk blijven uitzien is toch wel een must van deze tijd. Natuurlijk hoef je hier niet in mee, maar het geeft toch voldoening als je een beetje aandacht aan jezelf besteedt en met een glimlach naar jezelf in de spiegel kunt kijken.

Bij Schoonheidssalon Belle Binette word je hartelijk ontvangen in een gezellige, sfeervolle salon. We bekijken welke mogelijkheden er van toepassing kunnen zijn en werken met behandelingen die aangepast zijn aan elk seizoen, met producten van Auriège.

Permanente make-up Ilse van schoonheidssalon Belle Binette is onderdeel van de Hair Health en Beauty salon aan de Schans in Heerenveen. De combinatie is 22 jaar geleden ontstaan samen met zus Alette, die zich 12 jaar geleden ging specialiseren in pruiken en haarwerken, en de kapsalon overdroeg aan Annita. ‘Hoewel ik eigenaresse van de schoonheidssalon ben en zelfstandig werk, heb ik toch de gezelligheid van mijn collega’s van kapsalon Coupe Tif en Haarcentrum Noord Nederland. Er staat één behandelstoel in de salon op de bovenverdieping, waar de diverse gezichts- en lichaamsbehandelingen worden gegeven. Door de ruime ervaring van 20 jaar ben ik me in de loop der tijd gaan specialiseren, ook omdat dat nieuwe uitdagingen geeft binnen je vak. Een van de specialisaties is permanente make-up voor wenkbrauwen en eyeliner. Je kunt die na overleg laten aanbrengen in elke gewenste kleur, dikte en lengte. De nieuwste trend hierbinnen zijn hairstrokes, die de echte haargroei in wenkbrauwen evenaart. Permanente make-up is al mogelijk vanaf € 99,-.’ Definitief ontharen Voor donkere overbeharing heeft Ilse al 8 jaar ervaring met het IPL-systeem voor definitief ontharen. Sinds vorig jaar is zij in het bezit van de nieuwste en krachtigste IPL-machine, de HighEnergy, waarmee je veilig en in gemiddeld zes behandelingen in kuurverband 80% van de ongewenste donkere haargroei kunt verwijderen. Tevens kan Ilse met ditzelfde apparaat de acne- en couperosehuid behandelen.

Hair Health & Beautysalon | Schoonheidssalon Belle Binette Schans 31, 8441 AB Heerenveen | telefoon 0513-650302 | www.coupetif.nl/schoonheidssalon.html 12

ForYou X-clusive

Huidverzorging Ilse: ‘Ik ben dit jaar op training geweest bij Auriège voor een nieuwe aanwinst in mijn aanbod in gezichtsbehandelingen. Hierdoor kan ik nu voor elk huidtype een fruitzurenbehandeling geven, met 20 tot 60% fruitzuren van Inspira Med die de huid verweken en de droge, doffe of verstopte opperhuid er versneld fris en stralend laat uitzien. Tevens kan ik deze behandeling afwisselen of combineren met microdermabrasie: het afslijpen van de bovenste huidlaag met microkristallen en vervolgens (omdat de poriën openstaan) werkstoffen insluizen met de ‘cold laser’ (infrarood licht), waardoor de huid ze direct opneemt en kalmeert.’ Maar ook voor alleen epileren of je wimpers verven ben je bij Ilse van harte welkom. Veel mensen maken gebruik van de combinatie kapper / schoonheidssalon. Dit bespaart tijd, en je parkeert ook nog eens gratis voor de deur.


Niet elk pondje gaat door het mondje De feestdagen staan voor de deur. Veel mensen zullen begin januari weer gaan ‘lijnen’ om de overtollige vetkwabbetjes te laten verdwijnen. De frustratie van veel mensen is, dat ze wel enige kilo’s kunnen afvallen, maar zodra ze weer ‘normaal’ eten, komen er nog meer pondjes aan. Anderen zien weinig pondjes verdwijnen, en soms zelf erbij komen, terwijl ze niet overdadig eten. Hiervoor zijn verschillende redenen: 1. Iets in het lichaam blokkeert een normale uitscheiding. 2. E r is een hormonale stoornis. Neem de ochtendtemperatuur direct na het wakker worden op. Die moet meer dan 36,5⁰ Celcius zijn (rectaal gemeten). 3. E r is een emotionele reden waarom het afvallen wordt belemmerd. 4. Slaaptekort. Calorieën tellen is geen oplossing. Noodweer of zware arbeid daargelaten, gaat het helemaal niet om calorieën, maar om de informatie. Deze informatie heeft alles te maken met wat als

lichaamseigen wordt herkend. De eicel waaruit iemand ontstaat, is gevormd in de schoot van de grootmoeder. Deze eicel krijgt alle informatie van de grootmoeder mee; ook van leefstijl en voeding. Het is het ingebouwde overlevingsmechanisme, dat vele eeuwen heeft gewerkt en ons tot mens heeft gemaakt. Onze genen passen zich heel langzaam aan. Volgens prof. dr. F. Muskiet (UMC Groningen) is dat 0,5% in 10.000 jaar. Het gaat om aanpassingen aan natuurlijke omstandigheden. Van heel veel voedingsstoffen weten we niet meer waar ze vandaan komen. Ze worden bewerkt in de fabriek en zijn niet meer herkenbaar als oorspronkelijk voedsel. Onze grootmoeders zouden ze niet herkennen. Hoe kunnen onze genen ze dan herkennen? Meer weten? Kijk op de website van Complementaire Zorg Praktijk Corry van der Voort.

Complementaire Zorg Praktijk Corry van der Voort Rijksstraatweg 34, 8468 BH Haskerdijken telefoon 0513-671676 | www.corryvdvoort.nl


www.nagelopleidingen.com

Nagelopleidingen Drachten Visagie opleiding in Drachten bij Beauty selection.

Alles professionele opleidingen Visagie opleiding in Drachten Schrijf je nu in voor deze superleuke opleiding! tot nagelstylist

bij Beauty selection.

Leer u zelf en anderen perfect opmaken in slechts 8 of 16 lessen! € 350,Theorie,french met tips, naturel nagel, sjablonen, nail art inlays, opvullen Basis visagie opleiding Vervolg visagie opleiding nabehandelen,verwijderen enmanicure. U bent hiervoor een acryl werkpakket Schrijf je nu in voor deze superleuke 8 lessen 8opleiding! lessen nodig van € 150,Basis acryl opleiding

7 lessen

Leer u zelf en anderen perfect opmaken in slechts 8 of 16 lessen!

_ Producten en materialen _ Vervolg acryl opleiding 5 lessen _ Gezichtsvormen € 250,_ French met sjablonen, stiletto design, stiletto french colour, 3D bloemen, _ Vormen van de wenbrauwen _ bruidsnagels. U werkt met eigen materialen die reeds in uw bezit_zijn. Shapen en highlighten Basis visagie opleiding _ _ Oog make up, eyeliner,8mascara _ lessen _ Oogvormen corrigeren _ Masterclass acryl opleiding 5 lessen _ Kunstwimpers € 250,_ Nagelbedverlenging op tips, nagelbijtersles sjablonen, twist art, almond nails • Producten en materialen _ _ Bruidsmake-up

onderwerp naar keuze. U werkt met materialen die reeds in uw bezit zijn.

Make-up voor brildragers Avond make-up Dag make-up en zomer make-up Vervolg opleiding Make-up voor devisagie gekleurde huid Fashion en show make-up 8 lessen Make-up voor fotografie, tv, film Catwalk make-up • Make-up voorvoor brildragers Portfolio bespreking en na

• Gezichtsvormen • Avond make-up • Vormen van de wenbrauwen •Kosten Dag make-up en zomer make-up vervolg visagie Nailart opleiding acryl nagels 5 lessen Kosten € 250,- basis visagie opleiding: • Shapen en highlighten • Make-up voor de gekleurde 3D inderglass, werken met fimo, werken met shell, werken met skeletblad, € 260,€ 260,-huid • Oog make up, eyeliner, mascara • Fashion en show make-up werken met stripers en acrylverf • Oogvormen corrigeren • Make-up voor fotografie, tv, film Make-up werkpakket € 200,• Kunstwimpers • Catwalk make-up Basis gel opleiding 7 lessen € 350,Theorie, french met tips, naturel nagel, werken met sjablonen, nail art inlays, • Bruidsmake-up • Portfolio bespreking voor en na

opl

opvullen en nabehandelen, verwijderen van de gel en manicurenSchrijf van de je je in voor de basis visagie en vervolg visagie opleiding dan k handen, heeft u de basis acryl opleiding gevolgd dan is de basis gel opleiding €20,korting en betaal je voor de totale opleiding inclusief het make-u 5 lessen omdat u de theorie en het manicuren al heeft gehad.U bent voor deze werkpakket slechts € 700,- in plaats van € 720,opleiding een gel pakket nodig van € 200,- of een supplement pakket van € 100,- mits u in het bezit bent van een acrylpakket.

€ 260,-

€ 260,-

informatie gids aan door ons te bellen op: Vervolg opleiding gel nagelstyling 5 lessen Vraag € 250,-gratis ons Make-up werkpakket € 200,French, stiletto design, almond nails, nail art fading met colour gel, nagelbedverlenging met cover pink.U werkt met materialen die reeds in u bezit zijn.

Basis opleiding incl. pakketten

0512-87 00 00

Schrijf je je in voor de basis visagie en vervolg visagie opleiding dan krijg je € 20,- korting en betaal je voor de totale opleiding inclusief het ________________________________________________ make-up werkpakket slechts € 700,- in plaats van € 720,12 lessen €850,-

De basis acryl en de basis gel nagel opleiding samen inclusief alle werkpakketten.

Kappersopleidingen in Drachten Kappersopleidingen in Drachten

xxl opleiding incl. pakketten

40 lessenBasis € 2450,kniptechnieken Basis dames kniptechnieken dames12 lessen 12 lessen € 375,€ 375,40 lessen inclusief als extra een stageperiode van 28 dagen. Vervolg kniptechnieken dames 8 lessen € 250,Vervolg kniptechnieken dames 8 lessen € 250,Deze opleiding is bedoeld voor mensen die een eigen studio op willen zetten. knippen 9 lessen € 225,Basis,gevorderd,masterclass acrylgel opleiding, one stroke lessenHeren en 3 d lessen Heren knippen 9 lessen € 225,kleurtechnieken 8 lessen € 250,werken met de elektrische vijl. inclusief alle pakketten en elektrische vijl met kleurtechnieken 8 lessen € 250,bijbehorende bitjes. Betaling in termijnen mogelijk te weten 1 termijn van Permanenten 8 lessen € 250,€ 450,- en 8 termijnen van € 250,Permanenten 8 lessen € 125,€ 250,Opsteken 4 lessen 4 lessen € 112,50 € 125,Vlechttechnieken Opsteken 3 lessen Check de site en schrijf je nu in! Modelfohnen 4 lessen € 100,Vlechttechnieken 3 lessen € 112,50 Watergolven 6 lessen Modelfohnen 4 lessen € 150,€ 100,Watergolven 6 lessen € 150,-

Beauty selection Stationsweg 32 Drachten

Vraag gratis ons informatie gids aan door Kappersopleidingen Nagelopleidingen ons te bellen Visagieopleidingen op: 0512-87 00 00 Kappersopleidingen | Visagieopleidingen | Nagelopleidingen Erkend opleider

www.nagelopleidingen.com

of bel 0512 - 87 00 00

Beauty selection Stationsweg 32 Drachten


20%

KORTING tegen inlevering van deze kerstbal

Winkel in professionele kappersproducten Noorderdwarsvaart 31 | 9203 CA Drachten Telefoon 0512-543258

WWW.KAPPERSSHOP.COM


Voorgoed van uw hardnekkige vetrolletjes af! OO VO K MA OR NN EN

• geen operatie • geen littekens • geen injecties • mooi resultaat • veilig en blijvend • geen herstelperiode Op een zeker moment merken we dat op bepaalde zones van ons lichaam zich vetten hebben verzameld. De UltraShape is ontworpen om hardnekkige probleemzones denitief te verwijderen. Al 19 jaar de ideale manier om overtollig vetweefsel te verwijderen zonder chirurgische ingreep. De UltraShape vergruist vetcellen op een veilige manier. En het resultaat is blijvend: mooi zonder snijden!

Voor

VEILIG

Na

Voor

• BLIJVEND • VERJONGEND

Pompmolenlaan 19-A 3447 GK Woerden

0348-409199

info@nessebodylineclinic.nl www.nessebodylineclinic.nl

Na

Profile for ForYou

ForYou X-clusive Friesland  

ForYou X-clusive Friesland  

Advertisement