Page 1

Voorne-Putten | Gratis Magazine

Over gewicht? ForYou metamorfose

Sonja uit Brielle Reageert je

kind ‘raar’? Beauty | Health | Lifestyle


Voorgoed van uw hardnekkige We kijken naar het hele leefpatroon Zeven jaar geleden begon Cor Kok in zijn eentje met één UltraShape, nu is hij naar een ruim pand aan de Pompmolenlaan in Woerden verhuisd. Met een team van vier verpleegkundigen, een arts en een gewichts­consulente en inmiddels meerdere behandelapparaten en een fi tnessruimte. De essentie van zijn kliniek? Dat mensen zich letterlijk en fi guurlijk weer lekker in hun vel voelen. “De belangstelling is groot,” vertelt Cor. “Mensen die hier komen, overwegen vaak al liposuctie, maar zien op tegen het snijden en de narcose. De meesten hebben alle diëten al geprobeerd. Of men is afgevallen, maar het vet blijft op bepaalde plaatsen hardnekkig zitten. De Ultrashape is de enige definitieve oplossing voor het plaatselijk verwijderen van vet, zonder snijden en narcose. De UltraShape gebruikt geluidsgolven om vetcellen te vergruizen. Dat is veilig en het resultaat is blijvend. Het lichaam voert daarna de vergruisde vetcellen via natuurlijke weg af. Na de behandeling van drie of vijf uur herstelt het lichaam op een natuurlijke manier, dus er is geen herstelperiode nodig. Na twee weken is het resultaat zichtbaar. Wij zijn de enige in Nederland, met de nieuwste apparaten en de nieuwste generatie puls, waarmee je de diepere vetlaag vergruist.”

· geen operatie · geen littekens · geen injecties · geen herstelperiode · mooi resultaat · veilig en blijvend Op een zeker moment merken we dat op bepaalde zones van ons lichaam zich vetten hebben verzameld. De UltraShape is ontworpen om hardnekkige probleem zones defi nitief te verwijderen. Al 19 jaar de ideale manier om overtollig vetweefsel te verwijderen zonder chirurgische ingreep. De UltraShape vergruist vetcellen op een veilige manier. En het resultaat is blijvend: mooi zonder snijden!


• rol. geen injec • The geen injecties • leef geen hers O • • geen herstelperiode V OK ver O mooi resu • sen O M mooi resultaat R • ANO O K veilig b NE ennaa •VO ne D • veilig en blijvend ORN M

vetrolletjes af in 2015! vind dat je gezicht bij je leeftijd moet passen, maar ik wil wel charmant oud worden. Dat kan met de Ultherapie.”

behandeling is es af! Deze Gewichtsbeheersing uniek in Nederland! Bij een intakegesprek voorafgaand aan

behandeling blijkt soms dat tevens een gewichtsbehandeling nodig is. We willen niet alleen charmant, maar Facelift zonder operatie ook actief en vitaal oud worden. Daar“Ook de Ultherapie, waamee we facelifts uitvoeren, werkt met bij spelen conditie en gewicht een grote geluidsgolven,” vervolgt Cor. “De huid zet het oude collageen rol.” om in nieuw collageen. Hierdoor verbetert de elasticiteit van Thea Dijk: “we kijken naar het hele je huid, wordt hij gladder en steviger.” Thea Dijk, gewichtsleefpatroon van mensen. Voeding moet consulente bij Finesse Bodyline Clinic, is er erg enthousiast verantwoord zijn, maar zeker ook pasover. Het verouderingsproces is natuurlijk niet te stoppen en sen bijbijjejeleefstijl. Daarnaast kijken wij ik vind dat je gezicht leeftijd moet passen, maar ik wil wel naar tekorten, bijvoorbeeld van vitamicharmant oud worden. Dat kan met de Ultherapie.” ne D, die we eventueel met supplementen kunnen aanvullen.” Gewichtsbeheersing Overgewicht ontstaat meestal heel Bij een intakegesprek voorafgaand aan behandeling blijkt geleidelijk. Een snel afvaltraject lijkt idesoms dat tevens een gewichtsbehandeling nodig is. We willen aal, maar en geeft niet alleen charmant, maar is ookniet actiefgezond en vitaal oud worden.een resultaat. Daarbij spelentijdelijk conditie en gewicht een grote rol. “We kijken pakt naar het hele Finesse leefpatroonBodyline van mensen.Clinic Voeding moetovergeverantwicht op een verantwoorde manier aan. woord zijn, maar zeker ook passen bij je leefstijl. Daarnaast is een blijvendvan gezond gewicht. kijken wij naarDoel tekorten, bijvoorbeeld vitamine D, die we

kkereventueel met supplementen kunnen aanvullen.” Overgewicht ontstaat meestal heel geleidelijk. Een snel afvaltraject n je lijkt vel” ideaal, maar is niet gezond en geeft een tijdelijk resultaat. UNIEK IN

“N

zen van vetcellen) is een ware hype. Diverkopen goedkope apparaten. Finesse Bodyline Clinic werkt uitsluitend met professionele medische apparatuur.

herstelperiode s het resultaat

Of men is afgevallen, maar het vet blijft op bepaalde plaatsen hardnekkig zitten.

ratie VEILIG

De Ultrashape is de enige denitieve oplossing voor het plaatselijk verwijderen van vet, zonder snijden en narcose. De UltraShape gebruikt geluidsgolven om vetcellen te vergruizen. Dat is veilig en het resultaat is blijvend.

Voor meer informatie:

Het lichaam voert daarna de vergruisFinesse Bodyline Clinic de vetcellen via natuurlijke weg af. Pompmolenlaan 19-A Na de behandeling van drie of vijf uur 3447herstelt GK Woerden het lichaam op een natuurlijke

0348-409199

info@nessebodylineclinic.nl www.nessebodylineclinic.nl

erland, met de n de nieuwste e je de diepere

• BLIJVEND • VERJONGEND

amee we facePompmolenlaan 19-A met geluidsgol3447 GKDe Woerden KryoKontur is de verbeterde vere huid zet het sie van de huidige apparaten. Deze is euw collageen. 0348-409199 medisch verantwoord en geheel veilig. asticiteitinfo@ van je nessebodylineclinic.nl Cryolipolyse is een pijnvrije methode en steviger.”

www.nessebodylineclinic.nl

“we kijken naar het hele

“N N

a behandeling Mooi zonder weer lekker snijden in je vel”

NEDERLAND

tuur. De KryoKontur is de verbeterde versie van de huidige verse landen als China, Japan en Italië el voelen. apparaten. Deze is medisch verantwoord en geheel veilig.

NE

ten Ove leid aal, tijd Fin wic Doe

om lokale vetcellen te laten verdwijnen. a be Het werkt door middel van het koelen van ongewenste vetcellen, bijvoorbeeld tekst | Waldien Burger op de buik. tekst | Waldien Burger fotograe | Aschwin Snel / fotograe | koeling Aschwin Snel / een optimaal Harald Lakerveld Gelijkmatige geeft Harald Lakerveld vetreducerend resultaat zonder huidbeschadigingen. De behandeling duurt 70 minuten. Hierna komt het proces Zeven jaar geleden begon Cor Kok in zijn e ZevenHet jaaroptimale geleden begon Cor Kok in metruim éénpand UltraShape, nu is hij eentje naar een aan de Pompmolen op gang. eindresultaat iszijn Cryolipolyse iseen een ruim methode om lokale vetcellen hij naar pand aan de Pompmolenlaan in Woerden verhuisd. Met eenteteam van vier verpleegkundigen, zichtbaar na 3-4pijnvrije maanden. Cry latenMet verdwijnen. Hetvan werkt door middel van het koelen van een team vier verpleegkundigen, een arts en eenmeerdere gewichtsconsulente en inmiddels behandelapp Cry ongewenste bijvoorbeeld opbehandelapparaten de buik. Gelijkmalente envetcellen, inmiddels meerdere een De essentieen van zijntnessruimte. kliniek? tige koeling geeft een vetreducerend resultaat Dat mensen zich letterlijk en guurlijk zen we De essentie vanoptimaal zijn kliniek? ver Lekker in je vel zonder De behandeling duurt 70 lekker in hun vel voelen. Dathuidbeschadigingen. mensen zich letterlijk en guurlijk weer ver “Welke bij ons volgt, minuten.behandeling Hierna komt hetjeproces opook gang. Het optimale Bod wij nemen is dezichtbaar tijd voor een uitgebreid eindresultaat na 3-4 maanden. pro intakegesprek, we meten alles. We ge- Liposuctie zonder operatie ven persoonlijk aandacht en begelei- “De belangstelling is groot,” vertelt man Lekker in je vel Liposuctie zonder operatie den intensief. Cor. “Mensen hier herstelperiode komen, over- nod “Welke behandeling je bij ons volgt, vertelt wij nemenmanier, de tijd dus er die is geen “De belangstelling is ook groot,” wegen vaak al weken liposuctie, zien zich Ons uiteindelijke doelhier is, komen, dat voor Cor. een uitgebreid weiedereen meten alles.nodig. We geven Na twee is hetmaar resultaat “Mensenintakegesprek, die overop tegen het snijden en de narcose. De Wij zich na behandeling letterlijk enzien - zichtbaar. wegen vaak alen liposuctie, maar persoonlijk aandacht begeleiden intensief. Ons uiteinmeesten hebben alle diëten al gepro- nieu Wij zijn opdoel tegen hetiedereen snijden enhaar de De letterlijk guurlijk lekker in zijn of vel voelt. delijke is, dat zich nanarcose. behandeling ende enige in Nederland, met de beerd. nieuwste apparaten en de nieuwste gen meesten hebben alle diëten al geproEen intakegesprek gratis enEen vrijblijfiguurlijk lekker in zijn of is haar vel voelt. intakegesprek isis afgevallen, Of men maarjehet blijft vetl generatie puls, waarmee devet diepere beerd. gratis enbesluit vrijblijvend”, Cor Kok enthousiast. op bepaalde plaatsen hardnekkig zitvend”, Corbesluit Kok enthousiast.

Finesse Bodyline Clinic pakt overgewicht op een verantwoorde manier aan. Doel is een blijvend gezond gewicht.

Cryolipolyse ADVANCED aShape, nu is Cryolipolyse (in de volksmond: bevriezen van vetcellen) is erhuisd. een ware hype. Diverse landen als China, Japan en Italië Cryolipolyse ADVANCED wichtsconsuverkopen goedkope apparaten. Finesse Bodyline Clinic Cryolipolyse (in de volksmond: bevrieessruimte. werkt uitsluitend met professionele medische appara-

AN

Mooi zonder snijden

vetlaag vergruist.” ten.

Facelift zonder operatie

“Ook de Ultherapie, waamee we facelifts uitvoeren, werkt met geluidsgolven,” vervolgt Cor. “De huid zet het oude collageen om in nieuw collageen. Hierdoor verbetert de elasticiteit van je huid, wordt hij gladder en steviger.”

U

Fac

“Ook lifts ven, oud De Hier sie huid me

Cry

De Ultrashape is de enige denitieve oplossing voor het plaatselijk verwijderen van vet, zonder snijden en narcose. De UltraShape gebruikt geluidsgolven om vetcellen te vergruizen. Dat is veilig en het resultaat is blijvend.

n l v

Het lichaam voert daarna de vergruisde vetcellen via natuurlijke weg af. Thea gewichtsconsulente Na deDijk, behandeling van drie of bij vijf uur Finesse Bodyline Clinic, is natuurlijke er erg enherstelt het lichaam op een thousiast over. Het verouderingsproces is natuurlijk niet te stoppen en ik

The Fine thou ces


- advertorial -

EEN SNEL HERSTEL DANKZIJ EIWITTEN We worden ouder, maar hoe blijven we zo lang mogelijk fit? Of hoe herstellen we zo snel en zo goed mogelijk na een ziekte of operatie? Ondervoeding is een groot probleem binnen alle segmenten van de Zorg. De energie- en eiwit verrijkte gebakjes van Innopastry bieden dan uitkomst. Omdat ze eenvoudig te nuttigen zijn, maar ook de eetlust opwekken en herstel bevorderen.

MEER RESERVES

Onderzoek laat zien dat mensen met meer spiermassa beter in staat zijn om bijvoorbeeld zware chemokuren of bestralingen te doorstaan dan patiënten die weinig spieren hebben. Ze hebben immers meer reserves en kunnen daardoor de behandeling beter aan. En dat heeft niets te maken met het lichaamsgewicht. Te zware mensen kunnen zelfs relatief weinig spiereiwit hebben en lichte mensen juist voldoende.

EIGEN SPIEREIWIT OPETEN

Het is een tijd onderschat, maar inmiddels is iedereen er over uit: goede voeding draagt bij aan een sneller herstel. Wanneer je te weinig eet, verbrandt je geen vet, maar eet je vooral je eigen spiereiwitten op. Dat komt bij ouderen en zieke

verkrijgbaar bij

mensen vaak voor en is dus wezenlijk anders dan bij gezonde mensen. Die verbranden vet als ze op dieet zijn. In geval van ziekte moeten de eiwitten daarom als eerste worden aangevuld.

ALS TUSSENDOORTJE OF TOETJE

“Zoveel mogelijk eiwitten en calorieën, daar komt het op neer”, aldus Van Leeuwen. “Wij hebben twee producten ontwikkeld die een bron zijn van hoogwaardig eiwit: ‘Bouwsteentjes’ en ‘Easy-to-Eat’. Beide producten zijn een effectief hulpmiddel bij het terugdringen van ondervoeding én het opbouwen van een betere voedingstoestand. Je kunt ze eten als tussendoortje of als toetje.”

PRIJSWINNEND RECEPT

De Bouwsteentjes en Easy-to-Eat bevatten per kleine portie al 8 gram hoogwaardig wei-eiwit. Beide producten kregen in 2008 en 2009 overigens al de Innovatieprijs en zijn in meerdere smaken verkrijgbaar. De Easy-to-Eat is vooral toepasbaar bij slikproblemen en dragen ook het ‘All Natural’ logo, omdat ze geen additieven bevatten. Beide soorten zijn Verkrijgbaar bij de supermarkten Jumbo en C1000. 4 stuks voor € 4,99

VO W O W R W ME .B E O R U IN W F ST O EE RM N AT TJ IE ES Z .N IE L

Volgens Huib van Leeuwen van Innopastry, hebben ouderen en zieken vooral baat bij de inname van extra eiwitten. Van Leeuwen: “ Voeding alleen kan je niet beter maken, maar het speelt wel een essentiële rol. Zo heeft bouillon geen enkele zin: het is niet meer dan warm water met een smaakje. Het vult vooral de maag en blokkeert vanwege het volle gevoel de weg voor echt belangrijke etenswaren. Ook de fruitmand werkt averechts. Dat zijn vooral vruchtensuikers en die zijn in een zieke of zwakkere gezondheidstoestand niet relevant.”


Hallo lezer In gesprek met Evi De Jean

We beginnen dit jaar met onze goede voornemens, en we ­hebben in deze uitgave allemaal ondernemers gezet die je daarbij kunnen helpen en ondersteunen. Zo kun je bijvoorbeeld met Next Level buiten gaan sporten, of Anneke Palsma advies vragen over voeding. Maar je kunt natuurlijk ook naar Melanie in Motion gaan om Zumba-lessen te nemen. Medic Cosmetic is gespecialiseerd in het behandelen van o ­ ngewenste rimpels en contourverbetering van het gezicht, en je kunt bij ­SunService terecht voor het Cambridge Weight Plan als je snel en verantwoord wilt afvallen. Ook hebben we Sonja uit Brielle een complete make-over gegeven. Wat ziet ze er geweldig uit! Lijkt het jou ook leuk? We zoeken nog een nieuwe kandidaat voor de volgende uitgave. Kijk gauw in het ­magazine om te kijken hoe en waar je je kunt opgeven.

‘Kleine dingen maken verschil’ Snel verantwoord afvallen

Specialisten die jou met jouw goede voornemen kunnen helpen

En we hebben onder de noemer 'In gesprek met …' een exclusief interview met theatermaakster Evi De Jean. Ze vertelt onder andere over wat zij doet om gezond en fit te blijven. Natuurlijk hebben we ook een aantal leuke aanbiedingen voor je in het magazine gezet, dus gooi dit magazine niet weg; je kunt er later altijd nog wat aan hebben. En hou de winkels in de gaten: in mei komt er weer een nieuwe uitgave! Veel leesplezier!

-Team ForYou Magazine-

ForYou Magazine 05


Logopediepraktijk Spijkenisse Hadewychplaats 1D 3207 KG Spijkenisse

Logopedie en sensorische-integratietherapie

Reageert je kind

‘raar’?

Logopediepraktijk Spijkenisse de Elementen Hongerlandsedijk 1098 3201 LZ Spijkenisse telefoon 0181-637275 www.logopediespijkenisse.nl

Bij sensorische integratie worden de prikkels die je met je lichaam waarneemt, door de hersenen verwerkt. De prikkels komen via de ogen, oren, smaak, geur en tast binnen. Dit zijn de prikkels die van buiten het lichaam komen. Binnen in het lichaam worden prikkels waargenomen die zorgen voor het evenwichtsgevoel en het spier- en gewrichtgevoel. Het waarnemen, selecteren en reageren op prikkels doen we de hele dag door. Dit zorgt ervoor dat je op belangrijke prikkels reageert en op minder belangrijke prikkels niet. Bij problemen met de sensorische integratie is het waarnemen, selecteren of reageren verstoord. Prikkels komen te sterk of te zwak binnen.

Hierdoor kan een kind reageren alsof het in gevaar is, terwijl dit niet zo is. Het kind reageert dan te sterk op de prikkels die binnen­ komen. Zo kan het zijn dat een kind angst heeft voor bewegen, bepaalde kleding niet kan verdragen, of moeite heeft met structuur van voedsel of drinken.

Het tegenovergestelde is dat een binnengekomen prikkel te weinig aandacht krijgt. Het kind zou dan wel moeten reageren op de prikkel, maar het lijkt of het kind de prikkel niet waarneemt. Dit kan zich uiten in het niet reageren op het roepen van je naam, geen gevaar zien of de drang hebben om continu te bewegen of ergens aan te voelen. Wanneer de prikkelverwerking niet goed verloopt, kunnen er problemen zichtbaar zijn op diverse gebieden, waaronder de communicatie en taal. Wanneer dit het geval is, zal de logopediste / sensorische-integratietherapeute binnen de behandeling logopedie en de sensorischeintegratietherapie met elkaar combineren.

Herstart

goede voornemens Nieuwjaar ligt alweer een tijd achter ons, en de goede voornemens van januari liggen bij veel mensen alweer bovenop de kerstspullen. In de eerste week werd er vol goede moed gestart om alle voedselverleidingen en het aanlokkelijke bankhangen te weerstaan, maar naarmate de maand vorderde, raakte de wilskracht op. Misschien vind je het een raar idee dat je wilskracht op kan raken, en toch is dat vaak wel de verklaring waarom je de goede voornemens al snel weer hebt laten vallen. Dat komt dus niet doordat je geen ruggengraat hebt om een gezonde leefstijl na te streven, maar dat je te veel dingen aan je leefstijl wilde veranderen in één keer. 06 Health ForYou

Voor het aanpakken van je leefgewoontes is het nodig dat je een plan met kleine stappen per maand bedenkt. Je maakt elke maand een paar concrete haalbare afspraken met jezelf, zoals ‘Ik neem ’s morgens twee boterhammen voor het ontbijt, zodat ik de verleiding van het snoepmoment van 10.00 uur beter kan weerstaan’. Of: ‘Ik zorg ervoor dat ik elke dag één portie fruit eet op het werk’. Dat klinkt simpel, maar het is beter haalbaar, omdat het vaak niet zoveel afwijkt van wat je al deed. Hierdoor kost het minder wilskracht om dit vol te houden. Voor een rustig ontbijt is het wel nodig om op tijd op te staan, maar dat levert ook het voordeel op dat je veel relaxter aan je dag begint doordat je je minder hoeft te haasten.

Meer weten over sport, voeding en gezondheid? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief via www.sportvoedingsadvies.eu. Wil je meer informatie over hoe jij je haalbare en uitdagende doelen voor jezelf kunt opstellen die bij je leefomstandigheden en je lichaamsbouw passen? Neem dan contact op via info@sportvoedingsadvies.eu. Palsma Sportvoedingsadviesbureau mw. drs. Anneke Palsma Kamperfoelie 73, 3171 PD Poortugaal telefoon 010-5019010 / 06-28077145 info@sportvoedingsadvies.eu www.sportvoedingsadvies.eu


Hoe hou je het vol?

Sporten in de winter Het idee dat je in de winter, met kou en regen, naar buiten gaat om te sporten terwijl het donker is. Daar zijn niet heel veel mensen enthousiast over, in eerste instantie. Maar buiten sporten is erg gezond voor je, en met de juiste kleding kun je de work-out prima volbrengen. Een aantal voordelen van buiten sporten: - Frisse lucht. De hele dag binnen doorbrengen met ­verwarmde kachels doet niet veel goeds voor de opbouw van weerstand en algehele gezondheid. - Door een goede weerstand voorkom of beperk je griep, verkoudheid en moeheid. - Sporten in een groep werkt motiverend. Je zult minder snel besluiten om thuis op de bank te blijven zitten. - Het idee dat je in de winter nog steeds werkt aan je lichaam en de voordelen van de zomer terug gaat zien, is vaak voldoende om actie te ondernemen. - Next Level Lifestyle biedt bootcamp aan, waarbij iedere deelnemer op zijn of haar niveau wordt uitgedaagd. Geen excuus dus dat een training te zwaar zal zijn!

Personal training Als je hulp nodig hebt om af te vallen, aan te komen, in shape te komen en er aantrekkelijker dan ooit tevoren uit te zien, dan is een personal trainer aan te raden. Bij Next Level Lifestyle luisteren we eerst goed naar wat je wil en vervolgens filteren we samen wat prioriteit heeft. Vaak lopen doelen naast elkaar en willen we te veel ineens gaan ondernemen. Dit kan zorgen voor chaos in je hoofd en het verlies van de juiste focus. Bewustwording Naast het feit dat een personal trainer van Next Level Lifestyle je fit maakt, wordt er ook gezorgd voor bewustwording. Je bepaalt zelf hoe snel en hoe veel je wil leren. Door middel van handige tips maak je je aangepaste, gezonde levensstijl snel eigen, zonder dat je daarbij een terugval krijgt naar je oude patroon van leven! Lees de succesverhalen op de website. Laat dat jouw laatste stap zijn als motivatie voor het realiseren van je doelen. 2015 wordt een topjaar!

2013 was a practice,

2014 was a warm-up,

2015 is game-time! Next Level Lifestyle telefoon 06-14418011 info@nextlevel-lifestyle.nl www.nextlevel-lifestyle.nl

Goede voornemens Na de feestdagen voelen we ons als een kerstmannetje. Volgevreten in de 3 dagen waarbij alles anders lijkt dan de andere dagen van het jaar. De dagen dat we ons bewust volstoppen met alles wat te krijgen is waardoor we ons graag laten verleiden, en vooral waarvan we weten dat het ‘niet zo heel goed’ voor ons is. Vaak wordt er aan het einde van het jaar driftig geëvalueerd over de wel of niet behaalde doelen. Hoe ga je ervoor zorgen dat je dit jaar je doelen gaat halen? Heb je de doelen opgeschreven op papier? Heb je deze met iemand ­besproken? Ben je eerlijk en realistisch naar jezelf toe?

Health ForYou 07


M Melanie In Motion

DANCE better me

Everytime I I Turn into a Version of

 LIVE MUZIEK

 GEEN INSCHRIJFKOSTEN

COME AND JOIN US WWW.MELANIEINMOTION.NL Of bel 06 23958273


Column

door Melanie Wesseling

“Volgens mij wordt dit een

heel goed jaar” Met een zucht werd ik vanmorgen wakker. Terwijl ik mijn ogen probeer open te doen, voel ik mijn hoofd bonken. ‘Dat is lang geleden dat ik met een kater wakker werd’, bedenk ik me. Even sluit ik mijn ogen. Mmm... wat een heerlijke dagen waren dat: Kerst, mijn vrije dagen en oud en nieuw. Genieten met een hoofdletter G. Eten, lachen, genieten, en nog veel meer eten, en dat allemaal met heerlijke mensen. Terwijl ik mij naar de badkamer begeef, voel ik toch dat ik geen 18 meer ben. Brak! ik voel een golf van misselijkheid opkomen, maar dat onderdruk ik snel als ik ‘Mam!’ hoor roepen op de achtergrond. ‘Ja!’ antwoord ik gauw. ‘Mag de tv al aan?’ roept Rowin luidkeels van beneden. ‘Um, ja doe maar.’ Gauw spring ik onder de douche en bedenk ik me dat dit voorlopig het laatste weekend was dat ik mij zo heerlijk heb laten gaan. Genietend van de warme douchestralen laat ik mijn gedachten vrij. Ja hoor, daar komen ze weer: de goede voornemens... Voor mij wordt 2015 het jaar waarin ik nog meer wil genieten. Genieten van goede muziek, lekker dansen en healthy food, maar ook van mijn gezin, familie en (Zumba-) vrienden. Voor mij is dat genieten van de kleine dingen in het leven.

Genieten van de kleine dingen in het leven

Als Zumbajuf van Melanie in Motion geniet ik van de energie uit de Zumbales, maar ook van de glimlach die ik bij mensen getoverd krijg. Heerlijk om de mensen in mijn wereld mee te nemen. Een wereld waar alles mag, waar iedereen zichzelf mag zijn, waar niets moet, behalve genieten en opgaan in de muziek. Ik ben dan ook elke dag dankbaar dat ik van mijn droom mijn werk heb mogen maken. Do what makes you happy in 2015! I know i do... Zumba it is. Cheers to a new year, and another chance to dance.

X Melanie

Melanie in Motion Melanie Wesseling telefoon 06-23958273 info@melanieinmotion.nl www.melanieinmotion.nl

ForYou Magazine 09


ForYou metamorfose Even voorstellen

Sonja is 35 jaar, woont in Brielle en is pedagogisch medewerker.

Haar Jeanette van Kapsalon de Kapper: ‘Sonja heeft prachtig lang, dik haar, en gaf aan best heel blij te zijn met de lengte. Logisch, want het is

Vóór de make-over

Hoe vond je het?

‘Ik heb veel make-overs gezien in andere bladen, en toen ik de oproep van ForYou Magazine zag, dacht ik: ‘Dat lijkt me nou ook wel eens leuk voor mezelf’. De kapster vroeg eerst wat ik per se níet wilde. Nou, ik wilde niet heel kort haar hebben, maar verder heb het allemaal op me laten afkomen. En hoewel mijn haar inderdaad lang is gebleven, heb ik toch een heel ander kapsel gekregen, met laagjes en een andere kleur. Ik vond het allemaal prima! Ik stond even helemaal in het middelpunt van de belangstelling, en voelde me op die dag echt een model. Heel leuk!’

dik, gezond lang haar. De kleur die mevrouw nu heeft is haar eigen haarkleur met daardoorheen lichtblonde highlights. Ik heb een S’ombre in haar haar gemaak: een ombre met hier en daar toch wat highlights erdoorheen. Een ombre is een kleuring die van donker heel geleidelijk steeds lichter wordt en uiteindelijk blond in de punten. Een mooie kleuring voor lang haar. De aanzet van het haar heb ik middenbruin gemaakt, een kleur daartussen donkerblond, en de punten heb ik blond gemaakt. Deze kleuren heb ik helemaal door elkaar heen geblend, zodat er geen rand in komt, maar het helemaal van donker naar licht overloopt. Het lange haar was helemaal op één lengte. Ik heb er flink wat lagen ingeknipt voor vo­lume en de voorste plukken op kaaklengte geknipt, zodat het allemaal nog voller valt. Tot slot heb ik de krultang erdoorheen gehaald, zodat de lagen goed tot hun recht komen.’

Visagie Ramona van Ramona professional visagie studio: 'Ik heb de make-up afgestemd op de kleding van Sonja. Eerst heb ik gezorgd voor een natuurlijke basis, en daarna heb ik het mintgroen van het vestje gebruikt. Verder heb ik een heldere kersenkleur gebruikt voor de lippen voor een stralend, fris effect.'

ForYou Magazine zoekt opnieuw een kandidaat vanaf 20 jaar voor een fantastische metamorfose. Geef je snel op en maak kans op een totale metamorfose!

Een inschrijfformulier kun je afhalen bij Kapsalon de Kapper.

10

Nieuwe kandidaat gezocht!


Sonja Haar Wassen/Knippen

€ 31,25 Haar Kleuren

vanaf € 42,-

Visagie € 35,Fotoshoot vanaf € 75,-

Totale waarde metamorfose

€ 183,25

Het team Haar

Visagie

Fotografie

Kapsalon de Kapper www.kapsalondekapper.com

Ramona professional visagie studio www.ramonavisagiestudio.nl

CS Fotografie www.csfotografie.nl

11


De verbondenheid van patiënt en arts

‘Het zijn de kleine

dingen

Hij is 68 jaar en werkt nog steeds met veel plezier en overgave in zijn eigen bedrijf. Soms iets te veel overgave misschien. Maar daar werkt hij aan. De enthousiaste Ton Bosma realiseert zich namelijk dat het ook heel anders had kunnen lopen. In 2010 gooiden verstopte kransslagaders roet in het eten. ‘Ineens besef je: als ik niet af en toe de handrem erop gooi, gaat het mis.’ Ton Bosma is een drukke baas die vol passie zijn bedrijf laat zien. Werkkleding, schoonloopmatten, lockers, handdoekautomaten: bedrijven kunnen voor allerlei producten bij hem terecht. Hij is trots op het bedrijf dat hij helemaal zelf opbouwde en waar zijn zoon en schoondochter nu langzaam het stokje overnemen. Langzaam, want Ton is nog niet klaar met werken. ‘Ik heb er nog veel te veel plezier in. En waarom zou ik dan stoppen? Ja okee, ik ben wel hartpatiënt, maar daar denk ik niet te veel over na. Er kan altijd wat gebeuren, ook als er niks aan je rikketik mankeert.’ Ton Bosma

Niet zeuren Die rikketik begon in 2010 te protesteren. Ton kreeg vage klachten: vermoeidheid en pijn in de borst. ‘Niet zeuren, gewoon doorzetten, dacht ik.’ Hij liep er twee jaar mee rond, voordat hij in het ziekenhuis terechtkwam. De diagnose? Twee kransslagaders die voor 90 procent dichtzaten. ‘Dan schrik je wel even.’ Hij werd gekatheteriseerd en lag op de operatietafel om gedotterd te worden. Halverwege kwam dokter Royaards erechter achter dat dit niet de beste behandeling zou zijn. ‘Terug op de kamer kwam hij naast me zitten en zei: ‘Ik begrijp je emotie, maar ik beloof je: je krijgt er 25 jaar bij’. De afstandelijkheid die ik van dokters gewend was, had hij helemaal niet. Ik was meteen gerustgesteld.’ Vertrouwen Na een aantal slechte ervaringen was het voor Ton moeilijk om een arts weer voor honderd procent te vertrouwen. ‘Je legt je leven in iemands handen en als diegene dat vertrouwen dan schaadt, is het verrekte lastig om dat te herstellen. Door zijn manier van werken heeft dokter Royaards mij het vertrouwen weer volledig teruggegeven. Dat vind ik heel waardevol. Het zijn de kleine dingen die het doen. Een stukje aandacht en benadering. Dat kost niets, maar levert zoveel op.’

Onze hulp bij uw hartklachten In het Spijkenisse Medisch Centrum werken in totaal vijf cardiologen. Ook voor screening bij acute hartklachten, zoals pijn op de borst of hartkloppingen, kunt u na verwijzing van de huisarts bij één van hen terecht. Zij kunnen u snel duidelijkheid bieden door een hartfilmpje, een bloedonderzoek of een inspanningsproef te doen. Een eventueel behandelplan volgt dan meteen.

12 Health ForYou


die het

verschil maken’

Met ruim 300 dotterbehandelingen per jaar redt interventiecardioloog dokter Kees-Jan Royaards dagelijks levens. Voor hem bijna routinewerk, maar belangrijke momenten in het leven van zijn patiënten. ‘Daar moet je oog voor houden. Je mag mensen een tweede kans geven; dat blijft bijzonder.’ In het geval van vernauwde kransslagaders kan dokter Royaards met een dotterbehandeling snel ingrijpen. Hij werkt gemiddeld twee dagen per week in het Spijkenisse Medisch Centrum. Op de andere dagen is hij te vinden in het Maasstad Ziekenhuis. Een perfecte combi, vindt hij: ‘We gebruiken elkaars sterke punten en maken er één geheel van. Als je 350 patiënten per jaar behandelt, is het soms wat minder persoonlijk. Juist daarom is de samenwerking met het Spijkenisse Medisch Centrum zo sterk. De combinatie van poliklinisch werk en meer ingewikkelde behandelingen maakt het leuk en houdt je scherp.’

Meedenken De relatie met zijn patiënten probeert hij vooral laagdrempelig te houden. ‘Als dokter ben ik niet de tegenpartij. Ik ben eerder de meedenkende vriend. Dat vind ik erg belangrijk. Ik ben ook maar een mens; ik heb alleen toevallig wat meer kennis van hartproblemen. De dokter die zegt hoe het moet, is niet meer van deze tijd. De patiënt bepaalt uiteindelijk zelf. We zitten samen aan tafel met hetzelfde doel.’

dokter Kees-Jan Royaards

Tweede kans Als aanvullend onderzoek nodig is, is het mogelijk om afhankelijk van de voorkeur van de patiënt - te verwijzen naar het Van Weel-Bethesda, Ikazia of Maasstad Ziekenhuis. De meeste patiënten die hij doorverwijst naar het Maasstad Ziekenhuis voor aanvullend onderzoek, behandelt dokter Royaards zelf. ‘Hoewel ze dan in een ander ziekenhuis zijn, is er nog steeds een vertrouwd gezicht. Het is toch fijn als er in een groter ziekenhuis een dokter is die je kent en die je in de gaten houdt.’ Mensen na een aantal jaar terugzien blijft voor hem een van de leukste aspecten van zijn vak. ‘Een hartinfarct is een cruciaal moment in iemands leven. Hoeveel operaties ik ook doe, voor degene die ik behandel, is het een keerpunt. Mensen voelen vaak dat ze een tweede kans gekregen hebben. Ik mag ze daar verder in begeleiden. Dat is mooi om te doen.’

Ik ben ook maar een mens, die toevallig wat meer kennis van hartproblemen heeft Spijkenisse Medisch Centrum | telefoon 0181-658888 | www.spijkenissemc.nl

Health ForYou 13


Cambridge Weight Plan voor een paar kilo’s minder

Snel verantwoord Ruim 35 kilo kwijt met Cambridge

afvallen In Hellevoetsluis wordt het Cambridge Weight Plan vertegenwoordigd door SunService aan de Moriaanseweg West 1, waar ook de zonnestudio is ­gevestigd. Zelfstandig Cambridge Consulent Ron Labordus viel in 2008 zelf ruim 35 kilo af met het Cambridge 500-programma en werd daarover zó enthousiast, dat hij alle opleidingen gevolgd heeft om ook als consulent aan de slag te kunnen. Inmiddels is de praktijk uitgebreid tot een drietal consulenten. De twee anderen zijn Ilonka Touw, die zelf ruim 30 kilo afviel met Cambridge, en Helmie Langeveld, die ruim 40 kilo afviel. Beide dames zijn volledig opgeleid en geaccrediteerd consulent. Daarnaast hebben wij in ons team nog een tweetal praktijkondersteuners die ook door Cambridge zijn opgeleid, te weten Roberto en Romy. Door de samenstelling van ons team zijn wij voor onze cliënten een groot aantal uren beschikbaar gedurende de week. Wanneer u op medisch verantwoorde wijze snel een aantal kilo's wilt afvallen onder begeleiding van een consulent, neemt u dan contact op met ons, en we kunnen waarschijnlijk al heel snel een intakegesprek inplannen en van start gaan.

SunService Hellevoetsluis Moriaanseweg West 1, 3222 AB Hellevoetsluis telefoon 0181-323928 | www.sunservicestudio.nl www.cambridgeweightplan.nl

14 Health ForYou


- advertorial -

INJECTABLES: BOTOX | FILLERS | SKINCARE

INJECTABLES: BOTOX | FILLERS |

➡ Specialisten in medisch-cosmetische Specialisten in anti-rimpelbehandelingen medisch-cosmetische

anti-rimpelbehandelingen

www.mediccosmetic.com

www.mediccosmetic

Kliniek voor injectables in Spijkenisse INJECTABLES: BOTOX | FILLERS | SKINCARE

INJECTABLES: BOTOX | FILLERS | SKIN

Specialisten in medisch-cosmet anti-rimpelbehandelingen Raadhuisstaete Raadhuislaan 47a (5e etage) 3201 EM Spijkenisse VOORHOOFD 0181 - 699584 | 06 - 24223458

Medic Cosmetic is dé kliniek op Voorne-Putten voor medisch-cosmetische anti-rimpelbehandelingen. De moderne kliniek is gevestigd in het centrum van Spijkenisse, aan de Raadhuislaan 47A, in het geheel gerenoveerde verzamelgebouw ‘Raadhuisstaete’.

KOSTELOOS COSMETISCH CONSULT Injectables zijn injectievloeistoffen, die met een dun naaldje worden ingebracht met als doel rimpels in het gezicht te laten verdwijnen of de gezichtscontouren te verbeteren. Injectables hebben elk specifieke eigenschappen. De arts zal tijdens een kosteloos consult adviseren welke behandeling het beste resultaat geeft, passend bij de wensen, de verwachtingen en het budget. Indien mogelijk kan men direct behandeld worden of er wordt een behandelafspraak ingepland.

Specialisten in FRONS Consult uitsluitend op afspraak Raadhuislaa medisch-cosmetische KRAAIENPOOTJES 3 VEILIG EN VERTROUWD JUKBEEN WANG 0181 - 6995 anti-rimpelbehandelingen Onze cosmetisch artsen zijn volledig gespeciaNEUS-LIPPENLIJN liseerd in het behandelen van ongewenste rimpels en contourverbetering van het gezicht. Alle cosmetische behandelingen worden uitsluitend uitgevoerd met injectables, die voorzien zijn van een geregistreerd CE/FDA-keurmerk. Injectables worden wereldwijd al vele jaren toegepast in de esthetische geneeskunde. De cosmetisch artsen zijn allen BIG-geregistreerd en voeren de behandelingen op verantwoorde, esthetische wijze en volgens de geldende richtlijnen uit.

LIPPEN

Consult uitslui

www.mediccosmetic.com

MOOIE AANBIEDING BOTOXBEHANDELING van: fronsrimpels | voorhoofdslijnen of kraaienpootjes

€ 99,- per zone

KAAKLIJN

MARIONETLIJN

KIN

Ga voor meer informatie MOOIE AANBIEDING en de huidige aanbiedingen naar:”

Injectable behandeling van: fronsrimpels |voorhoofdlijnen | kraaienpootjes

www.mediccosmetic.com op vertoon van deze flyer

€ 99,- per zone

Maak nu een afspraak voor een kosteloos informatief consult. Bel: 0181-699584 | 06-24223458

www.mediccosmetic.co Raadhuisstaete Raadhuislaan 47a (5e etage) 3201 EM Spijkenisse 0181 - 699584 | 06 - 24223458

Consult uitsluitend op afspraak

Beauty ForYou


intervi Fotografie: Coen Bouman / Keyframes

Evi De Jean (34) heeft al een veelbewogen leven achter de rug. Geboren op het eiland Bermuda, op jonge leeftijd verhuisd naar Tel Aviv in Israël, gedurende haar tienertijd gewoond in Antwerpen, en in Tilburg gestudeerd aan het conservatorium en de dansacademie. Ook volgde ze acteerworkshops in Londen. Nu woont ze alweer een aantal jaren in Amsterdam, waar ze uiteenlopende dingen doet: ze heeft een drietal theatervoorstellingen gemaakt (‘Overleven’, ‘Aarde’ en ‘Melodie van een reiziger’), maar ze treedt ook op als zangeres, en ze geeft onder meer zangworkshops.

16 ForYou Magazine


In gesprek met ... door Roelant van de Riet

Evi De Jean

iew Wat betekent ‘gezondheid’ voor jou?’ Mijn moeder is behoorlijk vroeg overleden aan borstkanker, toen ik 20 was. Ik werd dus al op jonge leeftijd geconfronteerd met het feit dat gezondheid belangrijk is en niet iets vanzelfsprekends, en dat je er zelf, voor een stukje, wat aan kunt doen om gezond te blijven. Ik doe dat door gezond te eten, met vooral biologische producten, en gevarieerd te eten met veel groeten en fruit. Ik vind het ook leuk om te koken, met een kookboek erbij. Het is echt een hobby van me. Ik heb bijvoorbeeld een kookboek van Ottolenghi met allemaal lekkere recepten met groenten, en ben ook helemaal fan van Jamie Oliver met zijn ‘15-Minute Meals’, waar ik vervolgens een uur over doe… Zo krijg je wel inspiratie over de manier waarop je onder andere met kruiden kunt omgaan en zo.

Eet je anders nu je moeder bent? Mijn dagen zien er tegenwoordig wel anders uit. Ik eet bijvoorbeeld op gezette tijden. Als je op tournee bent, eet je vaak laat of helemaal niet. Maar als ik nu op tour ben, trekt mijn maag vanzelf aan de bel rond etenstijd. Ik wil ook dat mijn kindje gezond eet, en dan doe je zelf automatisch mee. Nu ik een kind heb, doe ik meer aan plannen en vooruitkijken.

Je hebt een paar jaar geleden een workshop ‘Uit volle borst’ opgezet. Een zangcursus voor zwangeren… Ik zing altijd bij voorstellingen, en toen ik zwanger was, gingen mijn optredens ook gewoon door. Als je zwanger bent, ga je het zingen toch anders ervaren. Je voelt dat het kindje reageert op het geluid dat je maakt. Het gaat heftig bewegen of wordt juist heel erg rustig. Dat vertelde ik aan zwangere vriendinnen, en die vonden het interessant, en ze vroegen of ik een workshop wilde samenstellen. Tijdens zo’n workshop zit ik gezellig met allemaal zwangere vrouwen en doen we stem- en ademhalingsoefeningen. En daarna gaan we liedjes instuderen. Vooral lekker uit volle borst zingen! Er wordt enorm gelachen en er vloeit ook wel eens een traan. Zingen maakt veel los, en al helemaal als je het samen met je kindje doet. Het plezier van het met z’n allen muziek maken staat voorop. Zingen ontspant en geeft een energie boost. >

Zingen maakt veel los, en al helemaal als je het samen met je kindje doet.

ForYou Magazine 17


Vorig jaar heb je zelfs een cursus ‘Yoga en Zang’ bedacht. Hoe dat zo?

Eet je wel eens bij McDonald’s? Geen denken aan! Het sfeertje alleen al... En als je je verdiept in hoe het vlees gemaakt wordt… Op het ogenblik ben ik een fantastisch en confronterend boek aan het lezen van Jonathan Saffran Foer: ‘Dieren eten’. Foer kan heel goed verwoorden wat er mis is met de vleesindustrie. Nou at ik weliswaar maar af en toe vlees voordat ik begon aan het lezen van dit boek, en het liefst van de eco-slager. Dat er iets flink mis is met de vleesindustrie, weten we eigenlijk allemaal wel, maar toch parkeren we die informatie ergens in een donker hoekje in ons hoofd. Nu zit ik nog maar op 1/3 van het boek en het heeft toch al m’n ogen geopend. Ik ga graag uit lunchen, maar zie nu ineens een menukaart vol gemartelde dieren in plaats van lekker belegde broodjes. Vlees en vis eten uit de bio-industrie kan eigenlijk echt niet. Het moet anders.

Dat er iets flink mis is met de vleesindustrie, weten we eigenlijk allemaal wel Wat doe je verder om gezond te blijven? Tegenwoordig doe ik aan ‘CoreKinetics’ bij Adriaan Kans, die een methode heeft ontwikkeld waarbij het hele lijf sterk gemaakt wordt. Je doet allerlei oefeningen op een ‘Skippybal’, waarbij alle spiergroepen getraind worden, omdat je constant moet balanceren op de bal. Het is een heel leuke manier van sporten, omdat er ook ballet en moderne dans in verwerkt is. Verder doe ik aan yoga. Dat is heel ontspannend.

18 ForYou Magazine

Tijdens mijn zwangerschap volgde ik al yogalessen. Mijn yogadocente Sanne Kerkhof deed toen een keer mee aan een zangworkshop van mij, en we zagen veel overeen­ komsten. Zingen begint met ademhaling, leven is ook ademhalen en bij yoga is dat ook zo: je moet je bewust zijn van je ademhaling. Pas dan kun je beginnen om geluid te maken. Het maken van klanken gaat dan veel gemakkelijker. We zeiden toen: ‘Zullen we eens proberen die twee te combineren?’, en zo is de cursus ontstaan…

En als je de kans krijgt op een carrière in het buitenland? Als het om een mooi project of een interessante rol zou gaan, zou ik daar meteen ‘ja’ op zeggen, maar dat gaat wel in overleg met mijn vriend. De liefde gaat voor. Mijn ouders verhuisden vroeger veel voor hun werk, dus ik ben opgegroeid met het regelmatig ergens anders wonen. Ik heb goede herinneringen aan een reizend bestaan.

Wil je wel weer eens weg uit Nederland? Waar ik ook woon, ik wil altijd weg. Niet voorgoed, maar op reis. Mijn bloed gaat sneller stromen van onderweg zijn en de wereld zien. Ik woon nu bijna de helft van mijn leven in Nederland, en ik voel me hier thuis. Na een reis, groot of klein, is het thuiskomen ook een heerlijk moment. Een tijdje geleden, op een maandagochtend, mijn vriend was aan het werk, zei ik tegen mijn zoontje: ‘Wat zullen we vandaag eens gaan doen? Boodschappen doen?’ Hij kon nog niet praten, dus ik gaf zelf maar het antwoord: ‘Nee…’ Naar de speeltuin? Nee… Zullen we naar Parijs gaan? Ja!’ Toen heb ik treintickets gekocht voor ons tweeën, mijn vriend een sms-je gestuurd dat hij niet op ons hoefde te rekenen voor het avondeten en we zijn op avontuur gegaan. Mijn vriend vindt dat soort acties wel leuk hoor, en we zijn maar een paar dagen weggeweest, maar als ik heel veel geld zou hebben, zou ik de hele tijd eropuit gaan, de wereld ontdekken. Hier in Amsterdam zoek ik ook voortdurend plekjes op waar ik nog nooit eerder ben geweest. l


Waar ik ook woon, ik wil altijd weg

Wat is je volgende project? Ik ben nu bezig met mijn vierde theatervoorstelling, die in de herfst van 2015 in première gaat. Het wordt dit keer geen autobiografische voorstelling zoals mijn vorige drie voorstellingen, maar er zitten wel aspecten van mijn eigen leven in. Centraal staan dit keer allemaal grootse liederen van artiesten als Ramses Shaffy, Kurt Weill en Edith Piaf, met de verhalen die daar achter zitten. In augustus, tijdens de Uitmarkt in Amsterdam, heb ik al wat voorproefjes gegeven, en ik ben nu bezig om het uit te werken. Een nieuwe theatervoorstelling maken is altijd weer een enerverende ervaring! Net een reis.

ForYou Magazine 19


• Om u alle aandacht te geven werke op afspraak. We komen aan huis of u doorpassen op onze speciale locatie Hekelingen (Spijkenisse). • De declaratie nemen wij u uit hande • Kunstig is erkend door het SEMH als erkend Mammacare deskundige. waar u verzekerd bent. De volledige wordt vergoed indien u een verwijzi • Van de merken Anita care, ABC Breastcare, Deze u bij uw huisarts aanvrag Amoena en Silima hebben wij eenkunt uitgebreide • Wij beschikken over een mobiel pin collectie.

• Hierdoor kunnen wij veel mensen direct helpen en uit voorraad leveren. • Om u alle aandacht te geven werken wij op afspraak. We komen aan huis of u kunt doorpassen op onze speciale locatie in Hekelingen (Spijkenisse). • De declaratie nemen wij u uit handen, ongeacht waar u verzekerd bent. De volledige prothese wordt vergoed indien u een verwijzing heeft. Deze kunt u bij uw huisarts aanvragen. Huisman van Eck • 06-14426537 • l • Wij beschikken overLeonie een mobiel pinapparaat.

Praktijk: Dorpsstraat 49, 3209 AD Hekelingen (Haarwerkstudio Petra van de Laar)

Erkend als Mammacare deskundige door het SEMH Mooie collectie protheses, badkleding en beha’s van verschillende merken We komen gratis aan huis

SEMH

Declaratie nemen wij u uit handen Flyer Kunstig.indd 2

Leonie Huisman van Eck • 06-14426537 • leonie@kunstig.me

Leonie Huisman van Eck • 06-14426537 • leonie@kunstig.me

je t ees f er d in K Spray Tan

SEMH

Flyer Kunstig.indd 2

gen in el d an h e B ons i ens t x E Wimper De eerste 10 nieuwe klanten krijgen 50% KORTING op een behandeling naar 20 ForYou Magazine keuze.

Tanja Berendsen Parelgras 65, 3206 RE Spijkenisse Telefoon 0181-623998 / 06-46251484 E-mail salon.este@upcmail.nl

www.beautysalon-este.nl

29-08-14 13


Sporten hoeft 

geen straf te zijn

Curves is een uniek fitnessprogramma voor vrouwen die willen afvallen, hun spieren ­willen versterken en/of hun conditie/gezondheid willen verbeteren. Mijn naam is Anneke den Heijer, en ik ben eigenaresse van Curves Spijkenisse. Mijn carrière ben ik gestart met een mode-opleiding. Vervolgens heb ik me verder ontwikkeld op het gebied van mode- en glamourfotografie, haarstyling, imago-styling en visagie. Al heel lang valt het mij, ook als fitness- en afslankcoach, op dat heel veel mensen vaak eigenlijk helemaal niet goed ‘in hun vel’ zitten. Ze voelen zich vaak moe, ziek, onzeker of gefrustreerd, zijn ontevreden over hun uiterlijk

en lichaam, weten niet goed hoe ze zich op de juiste manier kunnen kleden of hoe ze mensen moeten benaderen, en weten eigenlijk niet eens wat ze willen in het leven of wie ze zelf nu echt zijn! Zo ontstaat er in de meeste gevallen een langdurig en hardnekkig ontevredenheidsgevoel, met als gevolg dat alle goede bedoelingen en voornemens binnen de kortste keren weer stranden. In 30 minuten fit De bewezen succesvolle work-out van Curves is speciaal ontwikkeld voor vrouwen en combineert kracht- en conditietraining. Afvallen, spierversteviging en je conditie verbeteren: het kan allemaal bij Curves. 30 minuten, 3 keer per week met de nodige begeleiding laat je ­gegarandeerd versteld staan van jezelf.

Curves en goede doelen

Curves Spijkenisse Uitstraat 151, 3201 EN Spijkenisse telefoon 0181-769012 www.curvesspijkenisse.nl

Wij van Curves Spijkenisse vinden het belangrijk om positief bij te dragen aan onze maatschappij en onze directe leefomgeving. Daarom doen we actief mee aan landelijke acties. Daarnaast organiseren we ook onze eigen lokale acties. Organisaties die we ondersteunen, zijn onder meer Pink Ribbon, de Voedselbank Spijkenisse en het Dierenasiel Spijkenisse.

Fitnessclub van het jaar Curves Spijkenisse is in 2014 ­ uitgeroepen tot 'fitnessclub van het jaar' van de gemeente Spijkenisse, met de meeste stemmen en een waarderingscijfer van maar liefst

9,02! Voor 2015 staat er tevens een bijzondere makeover challenge gepland, waarbij je, als je je doel haalt, aan het eind beloond wordt met een glamourfotoshoot! Leefstijlverandering Belangrijk bij Curves is dat je niet alleen afvalt, maar dat je ook je leefstijl verandert, zodat je op allerlei gebieden weer in balans komt. Genoeg nachtrust en ontspanning en goede voeding zijn daar onderdelen van. Ook hierin word je begeleid, zodat je 'de best mogelijke versie van jezelf' wordt! Jezelf zijn Bij Curves Spijkenisse hoef je niet te concurreren met anderen, maar kun je helemaal jezelf zijn, zodat je je er kunt thuisvoelen. Het doel is altijd om je beter te voelen, zodat je na een training vol energie weer naar huis gaat! Kijk ook eens op mijn persoonlijke blog: http://annekedenheijer.weebly.com

Health ForYou 21


Samen

voor balans!

Vitaliteitscentrum Zuid en Benedit Coaching Vitaliteitscentrum Zuid biedt een evenwichtig voedingsprogramma aan dat u helpt met uw overgewicht, stress of vermoeidheid en het verkrijgen van een gezonde levensstijl. Vitaliteitcheck Hoe fit bent u of hoe fit wilt u worden? Wat is uw spier, vocht en vet massa, dit kunnen we meten. Voedingsprogramma 3 fase of kortweg VP3 is een stofwisselingstherapie die u helpt gewicht te verliezen en zowel lichamelijk als geestelijk weer in balans te raken. Onder de deskundige begeleiding van natuurgeneeskundige Jeanet van den Engh, voelt u zich al binnen enkele weken weer helemaal in balans! Coaching Coaching van professionals in het bedrijfs足leven die meer zelfkennis willen verwerven, zodat ze bewuste keuzes kunnen maken bij hun carri竪replanning. In het bedrijfsleven heeft coaching toegevoegde waarde voor de individuele professional,die doelgericht wil werken aan zijn loopbaan en professionele ontwikkeling. Samenwerking Naast coaching kan ik mijn VP3 voedings足 programma inzetten met als doel dat clienten zich vitaler voelen en ge誰nspireerd en gemotiveerd worden om hun doelstelling te verwezenlijken.

Voorkomen is beter dan genezen! * stress & vermoeidheid * burn out * overgewicht * work life balance

Vitaliteitscentrum Zuid en Benedit Coaching Goudsesingel 78, unit 8, 3011 KD Rotterdam Jeanet: telefoon 06-42728277 | info@vczuid.nl | www.vczuid.nl Benedit: telefoon 06 -22 41 48 77 | benedit@beneditcoaching.nl | www.beneditcoaching.nl

a


afhaalpunten Colofon 3e jaargang | nummer 1 - 2015 ForYou Magazine verschijnt driemaal per jaar en wordt verspreid in een oplage van minimaal 5.000 exemplaren per regio via alle achterin het magazine vermelde organisaties, praktijken, zorginstellingen en ondernemers. Kijk ook op www.foryoumagazine.nl voor meer ­informatie of om online een andere editie te bekijken. ForYou Magazine is een uitgave van: ForYou BV Havenstraat 6, 9471 AM Zuidlaren T 050 - 76 00 800 E info@foryoumagazine.nl I www.foryoumagazine.nl Regio-uitgever: Raymond Wijnstra Redactie: De in het magazine geplaatste teksten zijn ofwel aangeleverd door de deelnemende organisaties, praktijken, zorginstellingen en ondernemers en bewerkt door de redactie van ForYou BV, of verzorgd door de redactie zelf. Heeft u een tip voor een ­redactionele bijdrage? Neem dan contact op met ons. Eindredactie: Roelant van de Riet Vormgeving: Harmen Klaassens Paula Kuiper Bezorgservice: Siemen Halbersma Directeur: Paul Carabain Commercieel manager: Sharif Sharafeddine Team ForYou Magazine: Caspar Heerink Diederik Oosterwijk Femke Woutersen Harmen Klaassens Janna Stavast Mariëlle Bouma Mattias Tepper Paula Kuiper Paul Carabain Raymond Wijnstra Roelant van de Riet Sharif Sharafeddine Siemen Halbersma en alle deelnemende publicisten Druk: Ten Brink - Meppel

Disclaimer: ForYou BV stelt zich niet verantwoordelijk voor de inhoud van de ingezonden r­ edactie en ­gedane uitspraken. Op de inhoud van dit ­magazine rust copyright. Niets uit deze uitgave mag op ­enigerlei wijze worden vermenig­ vuldigd zonder schriftelijke toestemming van de uitgever. Aan de inhoud van deze uitgave kunnen geen rechten ­worden ontleend. Foto’s: publicisten en/of Shutterstock.

ForYou Magazine is gratis af te halen op de locaties hieronder. Albert Heijn

• Gedempt Kanaal 99 3241 DB Middelharnis Telefoon 0187-486440 • Dabbestraat 2A 3255 XB Oude-Tonge Telefoon 0187-641544

Bruna

• Hoenderdijk 19 3253 AK Ouddorp Telefoon 0187-681276 • De Struytse Hoek 310 3223 DE Hellevoetsluis Telefoon 0181-324955 • Pastorielaan 3-5 3233 CZ Oostvoorne Telefoon 0181-484751

Bruna Breestoep Breestoep 6 3201 EH Spijkenisse Telefoon 0181-767595

Bruna Winterakker Winterakker 18-20 3206 TG Spijkenisse Telefoon 0181-767598

Chiropractie Rhoon Ravelstraat 26 3261 WE Rhoon Telefoon 010-5013622

Club Kappers

Vlinderveen 430 3205 EM Spijkenisse Telefoon 0181-820251

Cosmo Hairstyling Nieuwstraat 208 3201 EE Spijkenisse Telefoon 0181-621444

Curves Spijkenisse Uitstraat 151 3201 EN Spijkenisse Telefoon 0181-769012

Douglas

Struytse Hoeck 311 3223 DE Hellevoetsluis Telefoon 0181-322708

Douglas Spijkenisse Uitstraat 143 3201 EN Spijkenisse Telefoon 0181-629417

Eetcafé 't Hoeckie Struytse Hoeck 16 3224 HB Hellevoetsluis Telefoon 0181 320 176

Eetcafé het Verschil Struytse Hoeck 328 3223 DE Hellevoetsluis Telefoon 0181-324447

Eisenga Mode

Nobelstraat 1 3231 BA Brielle Telefoon 0181-414711

Etos Enjoy Life

Evertsenplein 76 3221 BL Hellevoetsluis Telefoon 0181-322110

EZ fix Brielle

Brielse Rak 67 3232 HK Brielle Telefoon 06-50616799

Fichi Spijkenisse Nieuwstraat 136 3201 EE Spijkenisse Telefoon 0181-628277

Finesse Bodyclinic BV Pompmolenlaan 19A 3447 GK Woerden Telefoon 0348-409199

Fish Spa De Eilanden Nieuwstraat 9 3201 EC Spijkenisse Telefoon 0181-615511

Fysiotherapie De Boer – Lemmers Struytse Hoeck 92 3224 HB Hellevoetsluis Telefoon 0181-328198

G5 Jeans

Kerkstraat 5 3882 BM Putten Telefoon 0341-356096

Health And Day Spa Zijpe 9 3086 HZ Rotterdam Telefoon 010-7371690

Jumbo

Vlinderveen 436 3205 EM Spijkenisse Telefoon 0181-681818

Juuls Balans

Saturnusstraat 381 3204 TT Spijkenisse Telefoon 06-43025935

Kapsalon de Kapper Nobelstraat 28 3231 BC Brielle Telefoon 0181-474793

Kunstig

Dorpsstraat 49 3209 AD Hekelingen Telefoon 06-144226537

Lingerie Van ­Wilgenburg

Dorpsstraat 19 3881 BA Putten Telefoon 0341-351 806

Logopedie praktijk ­Spijkenisse Hadewijchplaats 1D 3207 KG Spijkenisse Telefoon 0181-637275

Medic Cosmetic

Raadhuislaan 47A 3201 EM Spijkenisse Telefoon 0181-699584

Melanie in Motion Buntgras 135 3206 SC Spijkenisse Telefoon 06-23958273

Next Level Lifestyle Karvelsedijk 35 3194 NB Hoogvliet Telefoon 06-14418011

Palsma Sport­ voedingsadvies

Kamperfoelie 73 3171 PD Poortugaal Telefoon 010-5019010

Pannekoekhuis Pan&koek

Moriaanseweg Oost 64 3223 AK Hellevoetsluis Telefoon 0181-393551

Ramona ­Professional Visagie Studio Tennispad 26 3223 EW Hellevoetlsuis Telefoon 06-13719926

Salon Esté

Parelgras 165 3206 RE Spijkenisse Telefoon 0181-623998

SKS Alles kids

stevinweg 12 3208 KM Spijkenisse Telefoon 0181-613520

Spijkenisse Medisch Centrum

Ruwaard van Puttenweg 500 3201 GZ Spijkenisse Telefoon 0181-658649

Sunservice ­Hellevoetsluis

Hoflaan 1 3233 AN Oostvoorne Telefoon 0181- 481044

Thermen Holiday Prinses Beatrixlaan 10 3121 JN Schiedam Telefoon 010-4493250

Uw Kapper

Middenbaan Noord 144 3191 EL Hoogvliet Telefoon 010-2959711

Vitaliteitscentrum Zuid Goudsesingel 78 3011 KD Rotterdam Telefoon 06-42728277

Yoga & ­Massagepraktijk Tiny ­Nieuwland Specht 13 3191 GG Hoogvliet Telefoon 010-4387651

Yvonnne's Lifestyle Centrum Sportlaan 2A 3223 EV Hellevoetsluis Telefoon 0181-399501

Wilt u ook ForYou Magazine gratis ­aanbieden aan uw klanten? Neem dan contact op met ForYou BV via info@foryoumagazine.nl of op telefoonnummer 050-7600800.

gratis magazine ForYou Magazine 23


GEGARANDEERD DE GOEDKOOPSTE OP VOORNE-PUTTEN SMARTPHONE EN TABLET REPARATIES . .

75,-

GLAS KAPOT MAAR VERDER WERKT ALLES? EZFIX-BRIELLE.NL GLAS VERVANGEN VAN ALLE TYPES SAMSUNG

06 - 50 616 799

- SPOEDREPARATIES MOGELIJK - OPTIE TOT LEENTOESTEL - SNELLE EN VAKKUNDIGE SERVICE

65, 110,-

JE IPAD GEVALLEN? WIJ MAKEN JE GLAS WEER NETJES

HEEFT JE IPHONE 5S / 5C EEN NIEUW SCHERM NODIG?

IPHONE 5 NIEUW SCHERM

85,-

06 50 616 799

NU 10% KORTING MET CODE

4YOUMAG FACEBOOK.COM/EZFIXBRIELLE

WWW.EZFIX-BRIELLE.NL

ForYou Magazine Voorne Putten  

ForYou Magazine Voorne Putten

ForYou Magazine Voorne Putten  

ForYou Magazine Voorne Putten

Advertisement