Page 1

Kød,

troværdighed og godt slagterhåndværk

Slagtermester Jesper Christiansen, Farum

Sensommertilbud Hakket kød fra mad med mere Hakket kød er en tillidssag. mad med mere går ikke på kompromis med kvaliteten. Vi sætter en ære i at håndsortere og skærer kun det bedste til vores kunder. Vi vil have kniven med i vores sortering, så kun det bedste er godt nok. Vi hakker gerne, imens du venter, så din garanti er, du kan se, hvad vi hakker.

Ta’ 1 kg okse og 1 kg skinke Maks. 8 % fedt

120,-

Fakta om mad med meres hakket kød: Håndsorteret Kølehakket 24 timers holdbarhed 100 % dansk Maks. 8 % fedt


Sent på sommeren, først på efteråret... Det kan mærkes på mange måder, at det er ved at være sensommer. Solen står lidt lavere på himmelen. Grillen står lidt mere stille efter at have stegt masser af godt kød og gode grillpølser til os. Sommerferien er brugt og billigt til salg...

i smag. Uanset om det er fars, kamsteg eller nakkefilet, der sættes sammen med sensommerens frugt og grønt. Og uanset om det er den elegante balance, der opstår mellem svampe og fløde, eller om det er kål sammen med en sur/sød frugtsaft og nødder.

Til gengæld bringer sensommeren madmæssigt nye muligheder med sig. Nye råvarer, der kan tænkes ind i både hverdag og fest. Svampe og æbler er to gode eksempler på råvarer, der er typiske for sæsonen og det begyndende efterår. Begge bidrager de med både markant smag og konsistens til sensommerretterne, der lander et sted mellem den lette sommermad og de lidt tungere efterårsretter.

God tur, når du på de kommende sider går på opdagelse i sensommerens muligheder. Spørg endelig hos din lokale mad med mere-slagter, hvis du vil vide mere om opskrifterne – eller høre om vores andre spændende tilbud med egnsretter. lørdagstilbud og pålæg.

Når råvarerne matcher hinanden

mad med mere-slagteren har samlet en stribe opskrifter, hvor råvarer og kød går op i en højere og velsmagende enhed, fordi de matcher hinanden godt

Indbagt

Sensommer

Mørbrad Krebinetter med æbler og porrer med fars

Til 4 pers. Pr. stk.

Ta’ 5 stk.

149

00

Det er en fornøjelse at pakke gaver ind – og ud igen... Med en indbagt svinemørbrad oplever du begge dele. Det er nemt at arbejde med mørbraden, som er pakket ind i den rørte kalvefars og butterdej yderst. Det er lækkert at servere og skære for, til gæsten, på middagsbordet. Skær mørbraden i skiver i ca. 3-4 cm. Farsen består af kalvekød med fløde, paprika og ristede svampe. Mørbraden inderst med butterdej yderst. Bages i ovnen i 45 minutter ved 180° C. Hviler 15 minutter inden udskæring.

2

59

00

Vi har taget en klassiker i det danske køkken på panden igen, men tilsætter nye smagsnuancer i farsen. Tilberedning og tilbehør er derimod den helt klassiske med panering og servering sammen med stuvede porrer og kartofler. Mere klassisk dansk køkken kan det næsten ikke blive... Kødet består af hakket kalv og skinkekød, der er rørt sammen med finthakket snitter af sensommerens første æbler og tynde porrer. Krebinetterne er paneret med crispy rasp. Steg dem i rigeligt fedtstof, gerne margarine og afklaret smør. Servér krebinetterne sammen med stuvede porrer og kartofler.


Egnsretter Ta’ 5 stk. Flere varianter

229,Egnsretter som vor bedstemoder lavede dem... Klassiske hjemmelavede retter med nok af de bedste råvarer og med opbagt sauce, smør og fløde. Prøv mad med mere-slagterens store udvalg af egnsretter, der på samme måde er hjemmegjorte med kærlighed. I hver bakke er mere end rigeligt til én person. Sådan skal en rigtig egnsret serveres! Hvad siger du til en gang boller i karry, bøf stroganoff, gullasch, kalvefrikassé eller høns i asparges – bare for at nævne en del af udvalget. Er du til de gode, gamle retter? Det er vi...

Græsk

Gyros

2 portioner

Simreret

Oksetykkam

til panden

Færdig simremad

Skal blot varmes i ovnen i 25-30 minutter

1 kg

69

00

Tynde strimler af skinkekød, der er vendt med græske krydderier. Det hele skal blot sauteres på panden og serveres med ris, brød eller korn og kerner. Nem mad på kort tid og med masser af smag. Græsk gyros tilberedes ved at det sauteres af på pande eller i gryde i ca. 5-10 minutter. Hvis der ønskes sauce, tilsættes bouillon og/eller fløde. Alle typer grøntsager i tynde strimler kan med fordel tilsættes de sidste 2-3 minutter af tilberedningen.

Til 2 pers. Pr. bk.

89

00

Så simrer vi sæsonen i gang med årets første simreret. Vi har her foreslået dig en tykkam, hvor kødet i tern eller skiver braiseres mørt sammen med friske urter og hvidvin. Glæd dig til et fantastisk samspil mellem kødet og de øvrige ingredienser, når de får tid til at bringe deres smag i spil. Bakken sættes i en forvarm ovn ved 170-180° C i 25-30 minutter. Serveres med kartoffelmos eller kogte brune ris med friskhakket persille og porrer.

3


Hjemmelavet Paté

smag g o d n i Kom

Hvad er paté egentlig...? Oprindelig betyder det en høj, sprød pie-skal, der er fyldt med fars, fisk, grøntsager eller frugt – og som er bagt i ovnen. En god paté kan både spises varm og kold. Smager for eksempel glimrende som en skive på et stykke rugbrød. Slagteren har flere forskellige slags patéer – bl.a. peber, valnødde eller kalv. Kom og smag vores paté, inden du køber din egen favorit med hjem.

250 g Pr. stk. KUN kr.

25,-

Spegepølser Endnu en stolthed i vores sortiment. Håndlavet af håndsorteret kød. Modnet og røget over bøgeflis. Og igen modnet inden salg. Du kan smage det gamle håndværk, når du skærer spegepølsen op og serverer den. Alle elsker en rigtig spegepølse fra slagteren – i børnenes madpakke, som en klapper med spegepølse, til natmad eller bare på frokostbordet, hvor den altid passer godt ind. Bare spørg din slagter, hvis du vil vide mere om spegepølser med smag og kvalitet.

350 g Frit valg - Ta’ 2 stk. KUN kr.

125,-

Børnepålæg mad med mere har lanceret en serie af pølser og pålæg, der er udviklet til børn og til deres madpakker – og godkendt af børn, der har vendt tommelfingeren op, når de har smagt de tre typer kødpølse, spegepølsen og leverpostejen i serien. Vi har samtidig bedt Diætisthuset, der huser dygtige diætister, om deres mening. De er ikke uenige med børnene: MILD er godt pålæg til børn.

MILD er det oplagte navn

Vi har kaldt den nye serie af produkter af pølser og pålæg til børn for MILD. For det er det oplagte navn til en serie, der byder på mildt krydrede produkter med højt kødindhold. Produkterne giver mange muligheder i forhold til varieret mad i hverdagen og i madpakken. For MILD smager godt både på rugbrød, knækbrød og grove boller. P.S.: Voksne må selvfølgelig gerne spise med...

Intropris Børnepålægspakke indeholder: 1 kødpølse eller kødpølse med skinkekød 1 spegepølse 1 leverpostej

Pr. pakke KUN kr.

4

99,-

Kødpølse med kalvekød lanceres først til januar


Pålægspakke Vores ”slagterpålæg” er vi stolte af. For vi er uddannet i at lave pålægget fra bunden. Vi ryger, koger og steger, så smagen, konsistensen og kvaliteten holder. Det kan du smage på resultatet, hvor der er kærlighed, saft og kraft. Frit valg. Ta’ fire lag.

Ta’ 4 lag KUN kr.

55,-

Gælder KUN lørdage

Lørdagstilbud Hvem kan gå forbi lun ribbenssteg i skiver klar til frokosten? Med sprød svær på nybagt rugbrød... Gælder kun lørdag den 28. september og lørdag den 5. oktober 2013

Håndskåret Ta’ 4 skiver for KUN kr.

25,-

Konkurrence Vind en fed cykel Værdi ca. kr. 3.500,-

Tegnekonkurrence

Skal det være dig, der tegner den tegning, der skal trykkes på kødpølsen med kalvekød til januar pålægsserie MILD? Så er det med at tage fat i blyant eller pen og tegne vindertegningen. Husk, at tegningen skal være sort/hvid, og at den altså ikke må være i farver. Du kan deltage i konkurrencen, hvis du er mellem 3-12 år. Sidste chance for at deltage er fredag den 25. oktober 2013. Aflevér din tegning hos mad med mere-slagteren. Så giver han en wienerpølse. Hvis du vinder, får du direkte besked, og din tegning vil blive offentliggjort på mad med meres hjemmeside.

?

KØDPØLSE MED KALVEKØD LEVERPOS

KALVE- SPEGE- SK PØLSE PØLSE P

5


Mad med mere Skinke 1,2 kg skåret af inderlår. Til 4-5 personer

99,-

Dansk kalvemedister

Kom ind og smag Vi har smagsprøver på skinken

Kog skinken i posen i 40 min. Lad den hvile i suppen i 20 min. yderligere inden udskæring. Resultatet er en mør saftig skinke, der er rig på smag. Servér den sammen med flødestegte kartofler. Rigeligt til 4 personer.

Medisteren er kendt af alle og spist med store glæde. Også når den er lavet på kalv, hvilket giver både børn og voksne en ny smagsoplevelse. Den smager som en medister skal smage, men alligevel er der noget nyt, anderledes og smagsmæssigt spændende ved en kalvemedister. Prøv selv og glæd dig... Steg medisteren i rigeligt fedtstof, ved jævn varme, til den er gylden hele vejen rundt. Servér med marineret kål, smagt til med frugtsaft og hakkede nødder. Eller bare med rugbrød og rødkål til frokosten.

1 kg

59,6


Nakkefilet vendt med druekvas Arrosto all’uva hedder det på italiensk, når de kvaste druer steges sammen med kødet. Idéen stammer formentlig oprindeligt fra brugen af druerester fra vinproduktion. I dette tilfælde en glimrende idé, hvor kombinationen af en flot nakkefilet og druerne udgør et super resultat. Hvor druerne giver en frisk smag til svinekødet og retten. Braiser kød og druekvas med vin og evt. druemost. Nydes med frisk pasta og bagte tomater med rosmarin og timian.

Til 4-5 pers. 1,2 kg Pr. stk. KUN kr.

99,-

Dansk svinemørbrad

Nemmere kan det ikke blive end med svinemørbraden, der er det nemmeste stykke kød fra grisen at tilberede. Og anvendelsesmulighederne er mange – med svinemørbraden skåret som medaljoner, i tynde skiver til wokken, som helstegt og indbagt, flækket og fyldt...

Ta’ 3 stk. for KUN kr.

125,-

Sensommer farsbrød med skovsvampe De ristede svampe og mandlerne tilfører en sød og rund smag, mens bladselleri har sin helt egen smagsniche. Sammen giver de farsbrødet noget kant, det er nemt at lave og er tilmed temmelig lækkert at spise! Farsbrødet er klar til at sætte i ovnen. Det skal stege 50 min. ved 170° C i en forvarmet ovn. Læg farsbrødet i et ildfast fad sammen med fløde og evt. lidt fond, hvis du vil lave en sauce til retten. Det kan serveres med ovnstegte kartofler og waldorfsalat.

Til 4 pers. 1 kg Pr. stk. kr. 65,Ta’ 2 stk. KUN kr.

120,7


Fest og god mad – med sæsonens råvarer Vi har sammensat en lækker menu med udgangspunkt i sæsonens råvarer. Uanset om du skal holde fest eller bare vil overraske med god mad...

Den lette anretning

Den store buffet

• Ragout af oksebryst med svampe, timian og mørk øl. • Bagte rødbeder med høvlet peberrod, kapers og æbler. • Romainesalat med julienne af karrysyltede porrer. • Kartoffel-/sellerimos med mandler.

• Terrine af and, bagt med tørrede tranebær, chili og tyttebær på efterårssalater med abrikosvinaigrette samt maltcrakers. • Braiseret oksebryst i rødvin med persille, bacon og skalotteløg. • Vildtragout med svampe og rødder. • Salat af beder med poppede græskarkerner. • Salat af romaine og karry syltede porrer. • Lun kartoffel-/kastanjefad. • Friskbagt landbrød og pisket hjemmelavet fedt med ristet løg og bacon.

• Brød og smør.

129,-

Pr. person kr. Min. 10 kuverter

Hvis efterårets gæstemad bestilles uden for sæsonen, pålægges der et gebyr på kr. 30,- pr. person.

198,-

Pr. person kr. Min. 10 kuverter

Månedens kødbox Fjorten måltider med opskrifter. Til den travle familie eller til dig, der bare gerne vil have det nemt – uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

1,5 kg kamsteg 1,2 kg gammeldags oksesteg 4 stk. panerede karbonader 4 stk. skinkeschnitzler 1 kg hamburgerryg 1 stk. forloren hare 1 stk. svinemørbrad 700 g stegeflæsk i skiver 600 g hakket oksekød 5-8 % fedt 600 g hakket skinkekød 5-8 % fedt 750 g panderet 700 g gullasch 4 stk. koteletter 1 stk. landkylling .r kødbox

Ovenstående indhold gælder for månedens kødboks i oktober 2013

5 9 9 P

00

skrifter p o r å f Du m med hje

Tilbuddene er kun gældende fra onsdag den 25. september t.o.m. lørdag den 5. oktober 2013. Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer.

Se mad med mere´s hjemmeside her

Slagter Hornsleth ApS

Farum Bytorv 18 · 3520 Farum Tlf. 44 95 42 28 slagterhornsleth@gmail.com slagterhornsleth.dk

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

9.30 - 18.00 9.30 - 18.00 9.30 - 18.00 9.30 - 18.00 9.30 - 19.00 9.30 - 16.00

Sensommertilbud 2013  

Sent på sommeren, først på efteråret... Slagter Jesper har samlet gode tilbud, tips og tricks til at starte efteråret med. Tilbuddene er g...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you