Page 1

Stichting Jeugdvakantie activiteiten Uden

December 2013

Slabroekjournaal Kindervakantieweek De Slabroekweek

Digitale nieuwsbrief van Stichting Jeugdvakantie activiteiten Uden – kindervakantieweek De Slabroekweek

Piraten in 2014 Hijs de zeilen, licht het anker, gooi de trossen los. In de laatste week van de zomervakantie 2014 kiezen wij voor het ruime sop. Want als de hemel opklaart, de zon door de wolken breekt, de meeuwen krijsend rond het piratennest vliegen en de blauwe golven kolken hijsen wij vlug de zeilen en varen er op uit. Op naar de zeven zeeen. Van 18 tot en met 22 augustus 2014 gaan op wereldreis op zoek naar schatten, onbewoonde werelden, en wat al niet meer. Piraten worden ookwel zeerovers, boekaniers of kapers genoemd. Landvolk verstaat onder piraterij: het roven van goederen. Maar wij (piraten) zien dat toch echt wel een beetje anders. We zijn al voorzichtig gestart met de voorbereidingen. Zo hebben de spelencommissies de rode draad (verhaallijn) waar we alle sporten en spelen aan ophangen al bijna klaar, zijn we op dit moment op zoek naar zeemansliederen voor het Slabroeklied en vindt er druk overleg plaats met onze technische ploeg over de aankleding van het terrein.

Slabroekweek 2014 18 tot en met 22 augustus

Ideeen Ludieke, geweldige, inspirerende ideeen zijn altijd welkom. Wanneer je een geweldig idee hebt voor het nieuwe Slabroeklied, Piratenkleding in je kast hebt hangen van Carnaval en je die wilt uitlenen, een ludiek spel ooit ergens hebt gespeeld waarvan je denkt dat dat ook voor ons leuk kan zijn of een briljant idee hebt voor een waterspel: Laat het ons dan weten. Je kan je idee posten op onze website: www.slabroekweek.nl of een e-mail sturen naar: info@slabroekweek.nl


Wij wensen alle lezers van het Slabroekjournaal facebook Wanneer u geregeld op de hoogte gehouden wilt worden van alle activiteiten, nieuws en dergelijke over de Slabroekweek – wordt dan ’vriend’ van ons via facebook.

Afmelden nieuwsbrief

Een spetterend en voorspoedig 2014!!

Indien u deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen kunt u zich via onze website www.slabroekweek.nl afmelden. (aan/afmelden slabroekjournaal)

Denise in het zonnetje Denise van de Zanden is voorgedragen voor een lintje door de MaS-coördinatoren van het UC, omdat ze veruit de meeste stage-uren heeft gedraaid. 3 zomers bij de kindervakantieweek de Slabroekweek, staat voor meer dan 100 stage-uren. Ze is uitgekozen om geïnterviewd te worden door wethouder Gerrit Overmans. Dit gaat gebeuren in het gemeentehuis.

2

Maatschappelijke stage is tot 31 december 2013 een verplicht onderdeel binnen het voortgezet onderwijs.


3

Slabroekjournaal dec 2013  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you