Page 1

JAARGANG 03 I EDITIE 02 2011

Hèt Slaapmagazine

Stijn’s Slaapstudio, Opwettenseweg 81, Nuenen, 040-2840013 2677_STIJN_Maguzine_02.indd 1

29-08-11 13:25


“Ik zie door de bomen het bos niet meer!” Dit horen wij bijna dagelijks in onze winkel evenals: Hoe weet ik wanneer ik de goede keuze maak? Ik zie géén verschil? Waarom zijn er bedden van € 500,- maar ook van € 15.000,-? Wij houden het erg transparant. Aan tafel, onder het genot van een kop koffie of thee, bespreken wij die punten die u belangrijk vindt en waar een oplossing voor moet komen, stap voor stap. U geeft aan waar het bed aan moet voldoen en wij zorgen voor het bijpassend advies. Dat houdt ook in dat u dan weet uit welk materiaal het bed bestaat met al z’n voor- en nadelen. Gewoon eerlijke praat; persoonlijk en deskundig. Pas als alles in kaart gebracht is gaat u bedden testen.

ondersteuning, betere ventilatie en vochtregultatie, langere levensduur etc. Dit ziet u dan ook terug in de prijs. Een Skoda heeft ook een andere prijs dan een BMW, terwijl deze toch beide van A naar B kunnen. Belangrijk is dat we samen op dezelfde lijn zitten. Als u aangeeft dat kwaliteit boven de prijs staat, houden wij hier rekening mee. Vindt u de prijs belangrijker? Géén probleem, wij zorgen ervoor dat u voor dat geld het beste bed krijgt.

De grootste verschillen zitten meestal in het bed, dus datgene wat u niet ziet maar wel ervaart. Betere

Ga naar Stijn’s Slaapstudio en ervaar het verschil, gegarandeerd! 2677_STIJN_Maguzine_02.indd 2

29-08-11 13:25


De 10 STERKE PUNTEN van Stijn: 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10

Vertrouwde Nederlandse / Europese produkten Gegarandeerde kwaliteit naar prijs Produkten met 5 jaar fabrieksgarantie Onze Service: snel en 5 jaar lang kosteloos! CBW erkend slaapspecialist Uw extra zekerheid: onze Slaapgarantie Persoonlijke en actieve begeleiding Familiebedrijf met veel ervaring en deskundigheid Gratis parkeren aan de deur Punt(en) die U belangrijk vindt!

SINDS 1997

Boxsprings > Ook wel hotelbedden genoemd. Deze kunnen naar

wens vrijstaand geplaatst maar kunnen ook ingebouwd worden in een nieuw of bestaand ledikant. Wilt u het bed elektrisch verstelbaar: géén probleem, zelfs draadloos met massage! Ook deelbaar en op comforthoogte leverbaar. U kunt kiezen uit vele stoffen en leder. Ook te combineren met houten achterwanden.

PRIJS VANAF € 2.295,- VERSTELBAAR VANAF € 3.795,-

Matrassen

> Alle maten leverbaar (zoals 120 x 190) voorzien van pocketvering, latex, traagschuim of lucht. Drie prijsklassen: € 250,- tot € 695,/ € 795,- tot € 1195,- / € 1295,- tot € 1695,-. Ook als u uw huidig ledikant en bodem blijft behouden. Denk hierbij ook aan vervanging van het matras op bijvoorbeeld een Auping bodem. U geeft duidelijk aan wat u wilt; dan doen wij de rest! MATRASSEN VERKRIJGBAAR VANAF € 250,-

Waterbedden

> Behaaglijk in de winter, lekker koel in de zomer. Veel keuzemogelijkheden: 1 of 2 matrassen, veel of weinig beweging, hoog of laag, inbouw of vrijstaand (zoals een boxspring). Tevens eenvoudig op te maken en geringe energieverbruik. Ook voor reparaties en vervanging van losse waterzakken en tijken, alle maten leverbaar (zoals 183 x 214). COMPLEET 2-PERSOONS SOFTSIDE WATERBED VANAF € 1.495,-

Ledikanten

> In meerdere stijlen. Naar wens compleet met nachtkastjes, commodes en kasten. Tevens kunnen wij u meerdere modellen, opstellingen en voorbeelden tonen. Ook deelbaar en op comforthoogte leverbaar. 2-PERSOONS LEDIKANT VANAF € 495,-

2677_STIJN_Maguzine_02.indd 3

SLAAPSPECIALIST

29-08-11 13:25


Nieuw bij Stijn’s Slaapstudio:

Bent u op zoek naar een matras zonder staalveren maar u wilt geen schuim en/of traagschuim vanwege de slechte ventilatie en vochtregulatie, kies dan voor Airflow. Het ondersteunende van traagschuim (zoals Tempur en M-line) en net zo ventilerend als een binnenvering of pocketmatras.

Al het goede in 1 matras! Eastborn Airflow

Zorgt voor een optimaal slaapcomfort. Door continue luchtcirculatie in het matras ‘ademt’ deze. Hierdoor ontstaat er een gezond slaapklimaat. De Airflow matras ondersteund en ontlasten uw lichaam op die plekken waar u het nodig heeft. Hierdoor ontstaat een goede ergonomische slaaphouding, zodat u heerlijk slaapt en fit ontwaakt!

Matrastijk

Hoogwaardige elastische stretchmatrasstof, doorgestikt met zacht schuim, voor een zachte eerste touch.

Comfortabele afdeklaag Airflowmatrassen

comfortschuim of Talalay latex. Talalay latex is extra ventilerend door de open celstructuur. Hierdoor wordt de lucht-circulatie vanuit de Tubes gestimuleerd.

Airflow Tubes Het matras is over de volledige oppervlakte voorzien van Tubes. Deze Tubes vormen een vertikaal buizensysteem voor een perfecte luchtcirculatie gedurende de slaap. De Tubes hebben verschillende hardheden. Door een zachte schouderen heupzone kunnen de schouder en heup voldoende wegzakken in het matras. Hierdoor wordt een ergonomisch perfecte houding geboden.

hebben een soepele afdeklaag van luchtdoorlatend

2677_STIJN_Maguzine_02.indd 4

29-08-11 13:25


Kwaliprijs boxspring: de Sand Basic. Bent u tevreden met een boxspring zonder toeters of bellen terwijl u géén concessies wilt doen in kwaliteit en ondersteuning? Kies dan voor de betaalbare Sand Basic boxspringcombinatie en sta versteld van het zeer aangename ligcomfort. Sand, Layers of comfort, aangevuld met het Sand Basic assortiment. U heeft de keuze uit twee verschillende uitvoeringen; een Scandinavische uitstraling met gestoffeerde matrassen en een topdekmatras, of een Traditionele uitstraling met fraaie witte matrassen. Geheel aan te passen aan uw eigen ligcomfort en smaak met de keuze uit vijf modieuze stofkleuren.

De Basic doet z’n naam alleen eer aan in vereenvoudiging van het uiterlijk. Wat niet vereenvoudigd is: de gebruikte materialen en de mate van ventileren en ondersteunen. Deze zijn SAND-waardig en daar is niet op bezuinigd. Heeft u specifieke slaapklachten en/of speciale wensen kies dan voor SAND Exclusive.

De variaties in de Sand Basic zijn minimaal maar ruim voldoende en maken de keuze erg makkelijk.

Complete boxspring vanaf € 2.295,-

Boxspring als maatpak? De Sand Exclusive. Heeft u specifieke slaapwensen en/of op zoek naar een bijzondere uitstraling van de boxspring, kies dan voor de Sand Exlusive. Variaties in ligcomfort door de diversiteit in boxsprings, matrassen en eventueel topdekmatrassen. Maar ook de nodige variaties in maten, modellen, stoffen, kleuren en verstelmogelijkheden. Met een boxspring van Sand Exclusive kiest u voor meer dan alleen gezond slapen. U kiest voor een stijlvol vormgegeven kwaliteitsprodukt waarin eerlijke materialen zoals paardenhaar, zijde, linnen en wol uw kwaliteitsgevoel benadrukken.

2677_STIJN_Maguzine_02.indd 5

29-08-11 13:25


Waterbed: drukpuntverlagend en warmteregulerend. Op zoek naar een bed waar u van top tot teen gedragen wordt? Op zoek naar een bed dat verkoelend ligt in de zomer maar direct aangenaam voelt in de winter? Kies dan voor een softside-waterbed van Stijn; dat ligt echt fijn!

Een boxspring is hot; een waterbed not! Is een waterbed daardoor slechter? Nee! Zeker niet.

Inbouw in een bestaand- of nieuw ledikant? Boxspringlook? Extra opbergruimte? Géén probleem. Ga naar Stijn’s Slaapstudio en laat u overtuigen door de vele mogelijkheden. Ook met Slaapgarantie: als het waterbed binnen 3 maanden niet bevalt kunt u het omruilen naar een ander slaapsysteem. Is het nieuwe bed duurder dan betaald u het prijsverschil bij, is het bed goedkoper dan krijgt u het prijsverschil terug. Aan u de keuze.

Als u geen reclame ziet of hoort over waterbedden, wil dat niet zeggen dat waterbedden slecht zijn of nog erger, niet meer verkocht worden. Het waterbed heeft wel aan populariteit verloren maar aan comfort gewonnen en heeft qua ontwikkeling zeker niet stilgestaan. Was het vroeger een (klots)zak in een bak waar je zeeziek van werd, moeilijk kon in- en uitstappen met een energierekening waar je U tegen zegt. Is het vandaag de dag een bed wat goed gestabiliseerd (met- of zonder heupondersteuning)is, ieder zijn of haar temperatuur kan regelen, de hoogte aangepast kan worden en de energierekening maar een fractie hoger is.

Zondag Meubel deelbare bedden. Wilt u makkelijk in- en uit het bed stappen? Wilt u de bedden makkelijk kunnen opmaken? Wilt u makkelijk onderhoud kunnen plegen? Wilt u een ledikant waar alle bodems en matrassen in kunnen, dus ook een boxspring? Kies dan voor de deelbare ledikanten van Zondag Meubel. Van klassiek tot modern en van licht naar donker. Ook te combineren met bijpassende commodes en linnenkasten met draai- of schuifdeuren.

2677_STIJN_Maguzine_02.indd 6

29-08-11 13:25


Cassenz dekbedden: Kenmerkend voor Cassenz is dat alle dekbedden met elkaar te combineren zijn omdat elk type voorzien is van knoopsgaten. Er zijn van elk type dekbed 3 diktes te verkrijgen die onderverdeeld worden in een zomer-, herfst- of winterdeel. Zo kunt u dus heel makkelijk uw eigen soort maar ook uw eigen dikte creëren. Wilt u graag warm liggen zonder veel “massa” op uw lichaam? Kies dan voor dons, leverbaar in 6 verschillende kwaliteiten, vanaf € 139,-. Heeft u veel last van transpiratie? Kies dan voor natuurhaar zoals wildzijde, wol, kameelhaar of kasjmier. Zwaarder dan dons met een hele goede vochtopname, leverbaar in 5 verschillende soorten, vanaf € 99,-. Heeft u last van allergieën? Wilt u uw dekbed makkelijk kunnen wassen? Kies dan voor synthetisch, qua zwaarte zit deze tussen dons en wol en leverbaar in 3 verschillende kwaliteiten, vanaf € 79,-. Nieuw!! Synthetisch dekbed met een aanvoelcomfort van dons en het vochtregulerende van wol maar wel anti-allergisch en goed wasbaar; de Luxury S, vanaf € 145,-.

Bij aanschaf Cassenz dekbed een bijpassend dekbedovertrek 50% korting!* Bij aanschaf Sand boxspringcombinatie bij zowel Basic als Exclusive het 2e matras 50% korting!* Bij aanschaf van een Airflow matras een bijpassende vlakke 42-lats kwaliteits-lattenbodem GRATIS!* *Of de helft van de waarde van de akties in contanten-korting. Geldig t/m 31-10-2011 en niet geldig in combinatie met andere akties en/of kortingen.

2677_STIJN_Maguzine_02.indd 7

29-08-11 13:25


www.tijdvoorkwaliteit.nl

Stijn’s Slaapstudio, Opwettenseweg 81, 5672 AG Nuenen, 040-2840013

Uw bedden speciaalzaak! OPENINGSTIJDEN: Maandag t/m zaterdag van 9:30 - 17:30 uur. Dus ook op maandag hele dag geopend! Bekijk hier de bedrijfsfilm van Stijn’s Slaapstudio met je smartphone:

Volg ons ook via:

Stijn’s Slaapstudio, Opwettenseweg 81, Nuenen, 040-2840013 2677_STIJN_Maguzine_02.indd 8

29-08-11 13:25

Stijn's Maguzien jaargang 3 editie 2  

Informatie over bedden met de daarbij behorende akties en kortingen. Informatief, persoonlijk en deskundig. Stijn's Slaapstudio, Opwettensew...

Advertisement