Page 1

+

“Internet als strategisch communicatie- en verkoopmiddel”

+ E-Business = New Business

Ongetwijfeld is de web- en ict-evolutie niet aan uw deur voorbij gegaan. Maar heeft u de rol van het Internet ook echt als onderdeel van uw groeistrategie op de agenda geplaatst? Alle cijfers en statistieken wijzen erop dat een degelijke positie van uw bedrijf op internet u de komende decennia geen windeieren zal leggen. Nu de consument informatie steeds vaker via het web vindt en traditionele bronnen als bedrijvengidsen, advertenties en reclameborden mijdt, is het van belang dat bedrijven zich profileren op het Internet. Maar hoe pakt u dit aan in een wereld waar termen als ‘web 2.0’, ‘cross media’, ‘CPC/CPL’, ‘SEO/SEA’ aan de orde zijn en u door de bomen het bos niet meer ziet?

Max Interactive ondersteunt u met het inzetten van het Internet als strategisch communicatie- en verkoopmiddel.


Anticiperen op de Internet-evolutie Onderzoek wijst uit dat kleine en middelgrote ondernemingen het belang van een goede online presentatie enorm onderschatten. Ook zijn ondernemers onvoldoende op de hoogte over de mogelijkheden aankopen of bestellingen via het internet te doen.

+

Hierdoor biedt nog geen kwart (23%) van alle MKB-websites de mogelijkheid online aankopen te doen of zelfs maar het stellen van een vraag. Veel internetgebruikers verwachten dat ze online voldoende informatie kunnen vinden voor een eventuele aankoop of bestelling. Wie niet voldoet aan die gebruikersbehoefte, verliest klanten. Op het Internet bevindt de concurrent zich immers altijd op een paar muisklikken afstand om de hoek.....

Sinds de laatste jaren is er een enorme versnelling in de Internetevolutie ingetreden. Online communicatie en verkoop zijn in een razendsnel tempo een belangrijke rol gaan spelen in de traditionele bedrijfsvoering.

Waarom Online? Natuurlijk blijft de traditionele marketing- & verkoop de komende jaren belangrijk maar de wereld verandert. De verschuiving naar online vindt langzaam maar zeker plaats. 93% van álle bestedingsbeslissingen in Nederland wordt voorafgegaan door een oriëntatiefase op het wereldwijde web. Het inspelen op deze ontwikkeling is van belang. Steeds vaker wordt het net gebruikt om een eerste indruk van een bedrijf op te doen. Dit kan op momenten die het de bezoeker uitkomt. Een goede website is méér dan het online plaatsen van een brochure; Het is de basis voor een grensoverschrijdend visitekaartje van de onderneming. Een goede website biedt extra service aan klanten en zet bezoekers aan tot actie. Dit kan bijvoorbeeld het direct kopen of bestellen van producten zijn, het leggen van een eerste contact of gewoonweg het verstrekken van een eerste indruk. In dit laatste geval wordt internet als communicatiekanaal ingezet.

U heeft al een website maar wat nu? Iets minder dan 15% van de ondernemers is met hun website zo tevreden, dat zij niets aan hun site willen veranderen. De rest van de ondernemers is er juist in geïnteresseerd zich verder te verdiepen maar ontbeert de tijd en/of heeft de juiste kennis hier niet voor. Hun aandacht richt zich vooral op de inhoud/content, de vindbaarheid en het design.

Brochure Internet voor SME

April 2010

Wat Ondernemers graag aan hun website zouden willlen veranderen…..


E-Business Wij helpen u op weg!

+ E-business analyse Concept ontwikkeling

Wij zorgen dat uw doel; ‘contact te leggen met potentiële klanten en meer te verkopen’ wordt gehaald door zowel de techniek als de informatieniveau van uw website te optimaliseren. Daarnaast zorgen wij dat uw website goed gevonden wordt binnen de belangrijke zoekmachines zodat uw website in de zoekresultaten stijgt en het aantal relevante bezoekers en potentiële klanten toeneemt.

SEO (Search Engine Optimizing)

Webontwikkeling Grafisch design Managed Services Contentproductie

Naast genoemde marketingspecialisatie beschikt Max Interactive over alle expertises voor grafische en technische ontwikkeling van modules, webshops, weblogs, databases of andere webapplicaties. Tot slot verzorgen wij ook het volledige support en technische beheer.

Service & Support

= New Business

+

Max Interactive helpt u onderscheidend te zijn in uw presentatie en communicatie op het internet zodat u de voorsprong op uw concurrentie kunt vergroten.

Wij denken en helpen daadwerkelijk mee in het ondernemingsproces van onze klanten. Wij informeren u actief over relevante ontwikkelingen en begeleiden u Internet ook daadwerkelijk in te zetten als effectief verkoopkanaal!

Zet nu de stap…….

Hebben wij u kunnen inspireren met onze visie en activiteiten en wilt u weten hoe wij u kunnen helpen uw online presentatie en prestatie te verbeteren? Zet dan de stap en neem contact met ons op voor een verfrissend en vrijblijvend kennismakingsgesprek via telefoonnummer 0183-744004 of stuur een email naar info@maxinteractive.nl

Vaart 2, Postbus 665 4200AR Gorinchem Tel. 0183-744 00 04 www.maxinteractive.nl

Max Interactive B.V. Vaart 2, Postbus 665 4200AR Gorinchem Tel. 0183-744 00 04 www.maxinteractive.nl

Brochure Internet voor SME

April 2010

SME Brochure Online Services  

Max Interactive Online Service for SME Markets v0.06

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you