Page 1


Some have very strict rules how they are allowed to move.

WE DON’T Our basic idea:

Rett fram, diagonalt eller sidelengs. Regler for hvordan man skal bevege seg, det får Kasparov og andre likesinnede holde på med. For oss er det 360° som gjelder. Vi satt og lekte med gummistrikk på kontoret en dag. Da fant vi svaret. Men nei – vi har ikke sydd gummistrikk i buksene. Derimot lot vi vår designavdeling klø seg i håret og finne fram til stretchpaneler, nye snitt og funksjoner i vår nye buksekolleksjon. Små detaljer - men som gjør stor forskjell. For oss er det en naturlig utvikling. For deg er det frihet. Frihet til å gjøre hva du vil – hvor du vil. Frihet til å bevege deg som du vil på jobben uten at buksene hindrer deg. Velkommen til en ny frihet på jobben.


T-shirt 690B Håndverksbukse 104PB

Piratbukse 126B

Pikéjakke 678B

Pikéjakke 678B

Håndverksbukse 108B Håndverksbukse 104PB

VI JOBBER FOR AT DU SKAL FÅ STØRRE FRIHET PÅ JOBBEN

Da vår buksekolleksjon var ferdigutviklet og vår referansegruppe med håndverkere hadde sagt sitt - ja da var det tid for å tenke på hvordan buksene kunne testes på best mulig måte. Selvfølgelig måtte vi tøye grensene og buksene maksimalt. Vi ringte til noen akrobater som driver med saltomortaler, volter og hopp i 360° 4-5 meter opp i luften. I Sacro’s treningshall i Göteborg fulgte vi våre bukser - i full frihet i luften.


Håndverksbukse 105PB

Skjorte 677B

T-shirt 731P

Pikéjakke 693B Pikéjakke 678B

Piratbukse 125PB Håndverksbukse 110B


STREKK PÅ DEG

Du kan bli vår nye designpartner og hjelpe oss med å ta morgendagens arbeidsklær til nye høyder. I dag har vi en referansegruppe som vi arbeider med hver dag. De tester plagg, kommer med synpunkter, og vi lytter og endrer. Men vi vil gjerne høre fra flere om synspunkter på våre arbeidsklær. Vi vil gjerne høre hva du som arbeider i våre klær synes. Det er jo for deg vi lager dem. Har du noen god idéer, synspunkter eller skisser på hvordan vi kan bli enda bedre til å lage penere og smartere arbeidsklær, så ta kontakt med oss på: info@lbrador.com


105PB HÅNDVERKSBUKSE Kraftig halvpanamastoff i polyester/ bomull for beste slitestyrke. Stretchstoff i bak, front, skritt samt fram- og bakside knær for ekstrem god bevegelighet, komfort og luftighet. Ved hjelp av stretch og en smalere passform skapes en mer tettsittende bukse med knebeskyttelse som holdes i riktig posisjon. Forsterkede knebeskyttelseslommer i stretchkevlar gir god bevegelighet og slitestyrke. Størrelse: C44-C60, D96-D104. Nedleggingsbar med 5 cm. Materiale og vekt: 65% polyester, 35% bomull. 325 g/m².

104PB

125PB

HÅNDVERKSBUKSE

P I R AT B U K S E

Kraftig halvpanamastoff i polyester/ bomull for beste slitestyrke.

Kraftig halvpanamastoff i polyester/ bomull for beste slitestyrke.

Stretchstoff i front samt fram- og bakside knær, for ekstrem god bevegelighet, komfort og luftighet.

Stretchstoff i front samt framside knær, for ekstrem god bevegelighet, komfort og luftighet.

Ved hjelp av stretch og en smalere passform skapes en mer tettsittende bukse med knebeskyttelse som holdes i riktig posisjon.

Ved hjelp av stretch og en smalere passform skapes en mer tettsittende bukse med knebeskyttelse som holdes i riktig posisjon.

Forsterkede knebeskyttelseslommer i stretchkevlar gir god bevegelighet og slitestyrke.

Forsterkede knebeskyttelseslommer i stretchkevlar gir god bevegelighet og slitestyrke.

Størrelse: C44-C60, D96-D116. Nedleggingsbar med 5 cm. Materiale og vekt: 65% polyester, 35% bomull. 325 g/m².

Størrelse: C44-C60. Materiale og vekt: 65% polyester, 35% bomull. 325 g/m².

110B HÅNDVERKSBUKSE Kraftig panamastoff i bomull for beste slitestyrke. Stretchstoff over fram- og bakside knær for ekstrem god bevegelighet og komfort. Ved hjelp av stretch og smalere passform skapes en mer tettsittende bukse med knebeskyttelse som holdes i riktig posisjon. Forsterkede knebeskyttelseslommer i stretchkevlar gir god bevegelighet og slitestyrke. Størrelse: C44-C60, D96-D116. Nedleggingsbar med 5 cm. Materiale og vekt: 100% Øko-Teks bomull. 350 g/m².


FRIHET TIL Å VELGE HVILKEN BUKSE DU VIL. Først ut var vår modell 105PB. En helt ny type håndverksbukse utviklet

for å kunne ha maksimal bevegelighet i arbeidet. Alle klassiske detaljer og funksjoner var med. Dessuten en helt ny unik design og nye materialer. Alle som prøvde buksen ble trofast mot den. Nå kommer neste generasjon av pene og praktiske bukser med ulike kvaliteter, ulike mengder stretch og i ulike modeller. En komplett kolleksjon som gir deg bevegelsesfrihet uansett om du foretrekker knekort, denim eller bare pene industribukser. Velkommen til valgfriheten og flotte dager på jobben framover!

108B

126B

HÅNDVERKSBUKSE

P I R AT B U K S E

Ved hjelp av stretch over fram- og bakside knær og en smalere passform skapes en mer tettsittende bukse med knebeskyttelse som holdes i riktig posisjon.

Ved hjelp av stretch over framside knær og en smalere passform skapes en mer tettsittende bukse med knebeskyttelse som holdes i riktig posisjon.

Forbøyde knær for bedre passform og fleksibilitet.

Forbøyde knær for bedre passform og fleksibilitet.

Forsterkede knebeskyttelseslommer i stretchkevlar gir god bevegelighet og slitestyrke.

Forsterkede knebeskyttelseslommer i stretchkevlar gir god bevegelighet og slitestyrke.

Størrelse: C44-C60, C146-C156, D96-D116. Materiale og vekt: 100% bomull. 325 g/m².

Størrelse: 44-60. Materiale og vekt: 100% bomull. 325 g/m².

109B

114B

INDUSTRIBUKSE

HÅNDVERKSBUKSE

Kraftig mørk rå denim for god slitestyrke. Forbøyde knær for bedre passform og fleksibilitet. Doble benlommer gir en god servicebukse tilpasset mange yrkesgrupper. Størrelse: C44-C60. Materiale og vekt: 100% bomull. 325 g/m².

Børstet og forvasket stoff i kraftig bomull for beste slitestyrke. Kombinasjonen av forsterkningsnagler, detaljer på lommer og sømmer, cordura på lår samt det bearbeidede materialet gir en bukse med unik stil. Forsterket over knær og lår for god holdbarhet. Størrelse: C44-C60, D96-D116. Nedleggingsbar med 5 cm. Materiale og vekt: 100% bomull. 360 g/m².


Innfelte stolpelommer bak for ikke å ta bort funksjonen i stretchen.

Forsterkning med nagler i benlommer og hengelommer

2 hengelommer, 2 framlommer, 2 verktøyholdere i linningen.

Kraftig halvpanamastoff i polyester/bomull for beste slitestyrke. Forsterket knebeskyttelseslommer i stretchkevlar gir god bevegelighet og slitestyrke.

BUKSEN 105PB HAR SNUDD PÅ BEGREPET PENE ARBEIDSKLÆR.


Knebeskyttelseslomme i 2 høyder, tommestokklomme, benlomme med glidelås og innvendig telefonlomme samt IDkortholder på høyre hengelomme.

Stretchpaneler over bak, front, gren samt fram- og bakside knær for ekstrem god bevegelighet, komfort og luftighet.

Forbøyde ben for god bevegelighet.

Ved hjelp av stretch og en smalere passform skapes en mer tettsittende bukse med knebeskyttelse som holdes i riktig posisjon.

Da vi lanserte vår første stretchbukse 105PB lot ikke reaksjonene vente på seg. Nesten hver kunde som prøvde buksen i butikken kjøpte en. Så flotte bukser hadde ikke vært på markedet tidligere. Vi har siden jobbet med ytterligere forbedringer, skjøvet på grensene og lagt listen høyt for å endre begrepet om pene arbeidsklær. For øvrig må du ikke ta salto på jobben om du ikke vil. Men du kan gjøre det - uten problemer.


Some things were better

IN THE OLD DAYS So let’s get oldschool.


Håndverksbukse 110B

Håndverksbukse 105PB Kraftig halvpanamastoff i polyester/bomull for beste slitestyrke.Stretchstoff over bak, front, gren samt fram- og bakside knær for ekstrem god bevegelighet, komfort og luftighet. Ved hjelp av stretch og en smalere passform skapes en mer tettsittende bukse med knebeskyttelse som holdes i riktig posisjon. Forsterkede knebeskyttelseslommer i stretchkevlar gir god bevegelighet og slitestyrke.

Materiale og vekt: 65% polyester, 35% bomull. 325 g/m².

Håndverksbukse 108B Ved hjelp av stretch over fram- og bakside knær og en smalere passform skapes en mer tettsittende bukse med knebeskyttelse som holdes i riktig posisjon. Forbøyde knær for bedre passform og fleksibilitet. Forsterkede knebeskyttelseslommer i stretchkevlar gir god bevegelighet og slitestyrke.

Størrelse: C44-C60, C146-C156, D96-D116. Materiale og vekt: 100% bomull. 325 g/m².

Kraftig halvpanamastoff i polyester/ bomull for beste slitestyrke. Stretchstoff front samt framside knær for ekstrem god bevegelighet, komfort og luftighet. Ved hjelp av stretch og en smalere passform skapes en mer tettsittende bukse med knebeskyttelse som holdes i riktig posisjon.

Forsterkede knebeskyttelseslommer i stretchkevlar gir god bevegelighet og slitestyrke. Størrelse: C44-C60. Materiale og vekt: 65% polyester, 35% bomull. 325 g/m².

Håndverksbukse 114B Størrelse: C44-C60. Materiale og vekt: 100% bomull. 325 g/m².

Børstet og forvasket stoff i kraftig bomull for beste slitestyrke. Kombinasjonen av forsterkningsnagler, detaljer på lommer og sømmer, cordura på lår samt det bearbeidede materialet gir en bukse med unik stil. Forsterket over knær og lår for god holdbarhet.

Størrelse: C44-C60, D96-D116. Nedleggingsbar med 5 cm. Materiale og vekt: 100% Øko-Teks bomull. 350 g/m².

Piratbukse 126B

Piratbukse 125PB

Industribukse 109B Kraftig mørk rå denim for god slitestyrke. Forbøyde knær for bedre passform og fleksibilitet. Doble benlommer gir en god servicebukse tilpasset mange yrkesgrupper.

Kraftig panamastoff i bomull for beste slitestyrke. Stretchstoff over fram- og bakside knær for ekstrem god bevegelighet og komfort. Ved hjelp av stretch og en smalere passform skapes en mer tettsittende bukse med knebeskyttelse som holdes i riktig posisjon. Forsterkede knebeskyttelseslommer i stretchkevlar gir god bevegelighet og slitestyrke.

Størrelse: C44-C60, D96-D104. Nedleggingsbar med 5 cm.

Ved hjelp av stretch på knærne og en smalere passform skapes en mer tettsittende bukse med knebeskyttelse som holder seg i riktig posisjon. Forbøyde knær for bedre passform og fleksibilitet. Forsterkede knebeskyttelseslommer i stretchkevlar gir god bevegelighet og slitestyrke.

Størrelse: 44-60. Materiale og vekt: 100% bomull. 325 g/m².

Håndverksbukse 104PB Størrelse: C44-C60, D96-D116. Nedleggingsbar med 5 cm. Materiale og vekt: 100% bomull. 360 g/m².

Kraftig halvpanamastoff i polyester/ bomull for beste slitestyrke. Stretchstoff front samt fram- og bakside knær for ekstrem god bevegelighet, komfort og luftighet. Ved hjelp av stretch og en smalere passform skapes en mer tettsittende bukse med knebeskyttelse som holdes i riktig posisjon.

Forsterkede knebeskyttelseslommer i stretchkevlar gir god bevegelighet og slitestyrke. Størrelse: C44-C60, D96-D116. Nedleggingsbar med 5 cm. Materiale og vekt: 65% polyester, 35% bomull. 325 g/m².


T-shirt 690B

Pikéjakke 693B Krafig bomull for beste passform og formstabilitet. Børstet for en myk og fin følelse. Brodering i nakke og på innsiden av kraven.

Størrelse: XS - XXXL.

Enzymbehandlet og forvasket for en bedre følelse. U-ringet halsåpning.

Skjorte 677B Størrelse: XS - XXXL. Materiale og vekt: 100% bomull. 180 g/m².

Materiale og vekt: 100% bomull. 280 g/m².

Pikéjakke 678B Krafig bomull for beste passform og formstabilitet. Enzymbehandlet for en myk og god følelse. Ribbe i nederkant.

Kalsong 733P Tettsittende passform i stretch gir god bevegelighet og en god følelse. God ventilasjon for maksimal fukttransport. Sømløse integrerte temperatursoner gir optimal kroppstemperatur.

Materiale: 71% polyester, 21% polyamid, 8% elastan.

Størrelse: XS - XXXL. Materiale og vekt: 100% bomull. 114 g/m².

Jakke 225PB Størrelse: XS - XXXL.

Kraftig halvpanamastoff i bomull/ polyester for beste slitestyrke. Folder i rygg for økt bevegelighet. Passer i struktur med bukse 104PB og 105PB. ID-kortlomme.

Materiale og vekt: 100% bomull. 280 g/m2.

T-shirt 731P Størrelse: XS - XXXL.

Børstet bomull for en god følelse. Kontraststoff på ok over akslene, på innvendig knepping, brystlommer samt nederst på ermene.

Tettsittende passform i stretch gir god bevegelighet og en god følelse. God ventilasjon for maksimal fukttransport. Sømløse integrerte temperatursoner gir optimal kroppstemperatur.

Størrelse: XS - XXXL. Materiale og vekt: 65% polyester. 35% bomull. 325 g/m2.

Jakke 732P Størrelse: XS - XXXL. Materiale: 71% polyester, 21% polyamid, 8% elastan.

Tettsittende passform i stretch gir god bevegelighet og en god følelse. God ventilasjon for maksimal fukttransport. Sømløse integrerte temperatursoner gir optimal kroppstemperatur.

Størrelse: XS - XXXL. Materiale: 71% polyester, 21% polyamid, 8% elastan.


B&B Solution AS, avd. Skydda. Postboks 686, 1411 Kolbotn. Tel 22 88 44 10. www.skydda.no www.facebook.com/L.Brador www.lbrador.com

LBR_Pants13_NO  
LBR_Pants13_NO  
Advertisement