L.Brador 105PB Suomeksi

Page 1

Workwear Stretch Made to move.


Uusi vapaus työssä! Nyt on aika sanoa hyvästit paljaalle selälle housujen ja paidan välissä. Ei enää säröileviä saumoja haaroissa tai jäykkiä lahkeita, kun kiivetään ympäriinsä tikkailla ja telineillä. Polvilleen menemisestä on tehty helppoa, ilman ylimääräistä taistelua ja vetämistä. Halutessasi voit tehdä myös voltteja tai kuperkeikkoja. Olemme testanneet. Se toimii. Uudet 105PB housumme ovat antaneet sinulle vapauden työssäsi.

Nyt voit tehdä työssäsi mitä vain haluat ja niin kuin haluat!


Made to move Tässä vain muutamia etuja ja parannuksia, jotka ovat uusissa 105PB työhousuissamme. Tärkeintä asiaa emme voi havainnollistaa tässä. Se on itse tunne, jonka saat ne päälle laittaessasi. Kokeile itse! Stretchin ja kapeamman istuvuuden ansioista housut istuvat vartalonmyötäisesti ja polvisuojat pysyvät oikeilla paikoilla.

Muotoillut polvet parantavat liikkuvuutta. Ekstra kestävä puolipanama-kangas polyesteria/puuvillaa. Niiteillä vahvistetut reisitaskut ja riipputaskut.

Pidennysvaraa 5cm. Vahvistetut polvisuojataskut stretchkevlarilla parantaa liikkuvuutta ja kestävyyttä.

Joustava stretchmateriaali takapuolella, etuopuolella, haaroissa ja polvien molemmilla puolilla tekee housuista mukavat, hengittävät ja mahdollistaa hyvän liikkuvuuden.

Kaksi riipputaskua, kaksi etutaskua ja kaksi työkalupussia. Kaksi poletaskua stretchillä. Polvisuojatasku kahdella korkeudella, mittatasku, reisitasku vetoketjulla sekä sisäpuolella puhelintasku ja henkilökorttitasku oikealla riipputaskussa.

Materiaali ja paino: 65% polyesteri, 35% puuvilla. 325 g/m2.
L.Brador 105 PB. Made to move.

www.lbrador.com - www.facebook.com/L.BradorFinland Skydda Suomi Oy. Puh. 0201 523 200. www.skydda.fi.