Page 10

Vad händer i Väse? OS-medaljör i Väse - rapport från Väse Framtid

Föreningen som fått mycket uppmärksamhet genom åren för sitt effektiva arbete för Väsebygden har fått en ny ordförande. Claes Maalsnes heter han och nås på 070-425 16 56 om du vill gå med i Väse framtid och jobba för bygdens väl. Idag är man 94 privatpersoner och 10 företag i medlemsregistret, men det finns plats för många fler åsikter och insatser menar Claes.

har de fått en del att bita i. Ett första möte med landsbygdsutvecklare Gunnar Hellerström från Karlstad kommun har ägt rum och han kommer träffa bl.a. Väse Framtid varannan månad för att stämma av och följa upp vad som beslutas. Ett nära samarbete med kommunen är en förutsättning för ett effektivt arbete, ett samarbete som Gunnar Hellerström också förstått att ta vara på från kommunens håll.

En bättre skyltning från E 18 samt en revidering av företagarskylten vid Rasta är en av frågorna som står högt upp på dagordningen. Att informera bilisterna på E18 om att det finns trevliga saker att upptäcka om man svänger av i Väse är viktigt. Butiksrådet har fått nya medlemmar, Per Magnusson och Stina Sjöbom heter de, och nu när Handlarn nyligen gått i konkurs

Väse Framtid kommer också att finnas på plats under Väsemarten i början på maj för att ta emot idéer och svara på frågor. Du hittar Väse Framtid på www.vaseframtid.se och på Facebook.

NYHET! Nu lagerför vi PVC fönster av de vanligaste storlekarna

- Ulrika Knape i Ölmhult Den 14:e februari kom Ulrika Knape till Ölmhults bygdegård där hon berättade om sin idrottskarriär. Knape vann flera VM-, EM guldmedaljer samt 43 SM-guld under sin karriär men guldmedaljen från OS i München 1972, i höga hopp är den mest uppmärksammade. Idag är Ulrika idrottslärare och tränare till sin dotter Anna Linndberg, som även hon haft en strålande karriär.

Foto: Gösta Johansson

Kom ihåg!

Påskdagsmä ssa i Väse kyrka med Väse Gospel och Väse kyrkok ör

Påskdagen kl 11

JUST NU LÄMNAR VI

20% RABATT PÅ FÖNSTER FRÅN

Välkomna till ett nytt år i trädgården! Långfredagen är det Mc-Premiär kom till oss och ät en god frukost innan starten eller ta en fika när du har shoppat

Allt vi säljer kan vi även montera!

Långfredagen 7-14 (affärerna 10-13) Påskafton 7-15 Påskdagen och annandag påsk stängt Välkommen in på en god smakupplevelse i genuin konditorimiljö.

070-577 22 03 www.mdsbygg.se

Gilla oss på facebook Västerlånggatan 41

www.bagerihoghuset.se

68131 Kristinehamn

0550-823 48

Skattkärr Väse Tidning mars 2013  

Lokaltidning

Skattkärr Väse Tidning mars 2013  

Lokaltidning

Advertisement