Page 1

TOTALLEVERANDØR AV BRUKTE OG NYE BILDELER


Når vi står ribbet tilbak 1500 proffkunder en

Bil1Din oppleves som veldig seriøse og hyggelige. Det er også lettvint for oss da vi bare kan sende en mail og får svaret rett etterpå. Kort svarfrist og prisen med det samme gjør det enkelt for oss å gi kunden et raskt svar tilbake. Ved reklamasjon har dette også løst seg svært enkelt. Dette er et firma det er enkelt å anbefale for andre, som vi også har gjort til andre samarbeidspartnere av oss igjen. Svein Roar Nordli, Nordli Bil og Karosseri AS Meca Hadeland

TENK LØNNSOMT

TENK GJENBRUK

Spar tid og

Bli proffkunde hos bruktdellevera

70% AV VÅRT BILVERKSTED

TENK BIL1DIN.NO


ake har både vi og våre n god dag på jobben

g penger!

s Norges ledende andør du også

SALG GÅR TIL DBRANSJEN.

Alta Autosenter bruker Bil1Din fordi de har rask responstid. Når det gjelder reklamasjon går det uten problem. Vi er generelt godt fornøyd med alt! Kjell Vidar Soleng, Alta Autoservice Vi er fornøyd med responstiden, service, leveringsdyktighet – og tid. I tillegg setter vi pris på fleksibiliteten ved retur av varer. Terje Ivar Duun, Mortorpartner Namsos

SEND E-POST TIL: BEDRIFT@BIL1DIN.NO


WWW.SKRYTHALS.NO FOTO: MARTHE A. VANNEBO

Vi finner delen for deg!

bedrift@bil1din.no

Geir Tronhus

Ivan André Schjetne

gt@bil1din.no Tlf/sms: 488 41 165

ias@bil1din.no Tlf/sms: 488 41 168

Stig Aleksander Engen

Tom Børge Hanssen

sade@bil1din.no Tlf/sms: 488 41 167

VI GJØR JOBBEN FOR DEG Bil1Din sørger for at du bruker minimalt med tid på å finne dine brukte deler. Sender du en e-post til en av våre medarbeidere gjør vi jobben for deg. Vi har tilnærmet full oversikt over hva som finnes av brukte bildeler til alle bilmerker fra bilopphuggeri i Norge, Sverige og Danmark. Våre avtaler sikrer deg levering til avtalt tid og bransjens beste utvalg av brukte deler.

tbh@bil1din.no Tlf/sms: 488 41 166

SPAR MILJØET Tenk brukt først! Alle våre brukte bildeler er kvalitetskontrollerte.

SPAR TID

På www.bil1din.no kan privat- som bedriftskunder søke i våre baser og bestille direkte på nett. Vår gode oversikt over brukdelelagrene, gjør ditt søk etter deler tidsbesparende.

SPAR PENGER

Brukte bildeler er ofte et meget godt alternativ både for verksted og bileier. Stadig fler bilforhandlere benytter brukte deler på innbyttebiler. Verkstedkunder med en eldre bil vil sette stor pris på å bli tilbudt brukte deler som et alternativ til nytt. Dette er en service som kunden verdsetter høyt!

UANSETT BEHOV - RING ELLER SEND OSS EN E-POST SÅ GJØR VI HELE JOBBEN FOR DEG.

HVERDAGER 08.00-16.00

✆ 74 28 20 10 bedrift@bil1din.no

www.bil1din.no TILGJENGELIGHET KVALITET

LEVERING

RESPONSTID GOD REKLAMSJONSHÅNDTERING

Bil1Din  

Bli proffkunde du også!

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you