Page 33

Natur og teknik Den nye maritime og naturfaglige skole ligger naturligvsi tæt på vandet.

Eksempelvis tager eleverne i idræt ud i deres kajakker, fanger en fisk, som de studerer i Natur & Teknik, hvorefter de tilbereder den i hjemkundskab for endelig at servere et sundt måltid for deres kammerater. Terrasser og græs på tagene inviterer til fysik aktivitet helt i tråd med skolereformens intentioner. To i én Ved at åbne skolen for bydelen skaber man en multifunktionel skole, hvor borgere og foreninger har mulighed for at benytte skolens faciliteter. Hermed får kommunen skole og kulturhus i samme bygning og sparer omfattende bygge- samt drift og vedligeholdsudgifter, da den får to bygninger i én.

Skolen i Sydhavnen er arkitektonisk og funktionsmæssigt tilpasset den unikke placering ved vandet. Den er udformet som et skib, der stævner ud mod nye oplevelser, og metaforen er lige til at tage og føle på: eleverne går ombord på skibet og begynder deres faglige og sociale dannelsesrejser. ●

Grib chancen! Ny skolereform - flere timer på skolen - udnyt chancen og lav udeskole timer! Vi vil altid gerne hjælpe og har alle de materialer, I skal bruge. Se mere på vores hjemmeside.

Grydekomfur

Grydekomfur i sortmalet stålplade. Skorsten med trækrør. Askeskuffe. Er meget brændebesparende. Ø 31 cm. Inklusiv gryde med låg.

Tilb kun udspris kr.

699 ,Nr. 59500-1 Normalpris: kr. 799,20

Vi ses på

www.danfauna.dk

Linå & Danfauna • Bergsøesvej 11 • 8600 Silkeborg • Tlf. 8680 2666 Magasinet Skolen · 2014 nr. 6

33


Millions discover their favorite reads on issuu every month.

Give your content the digital home it deserves. Get it to any device in seconds.