Skive Business Awards 2016

Page 1

En hyldest til erhvervslivet...

_X6A6012a.jpg

Skive Business Awards er en hyldest til erhvervslivet i Skive Kommune. Selvom der hidtil er blevet overrakt forskellige priser med større eller mindre offentlig bevågenhed, har dette award show som mål at skabe netværk på tværs af brancher, niveauer og virksomhedsstørrelse blandt egnens erhvervsliv.

Skive Business Awards _X6A6012a.jpg

Tilmeld dig NU på www.skivebusinessawards.dk

Onsdag 25. januar 2017 kl. 17.30

KulturCenter Limfjord Skyttevej 12-14 7800 Skive

TILLÆG TIL MIDT PÅ UGEN 18. JANUAR 2017


Foredrag ved Hella Joof Hella Joof er kendt som skuespillerinde, filminstruktør og komiker – vi har alle set hende udfolde sine talenter på det store lærred. Men hun er mere end det. Hella har nemlig sin egen livsfilosofi omkring lykke, som hun efterlever: ”Lykke kommer nogle gange ind fra siden i virkelig grimme sko og en mærkelig vindjakke”.

17.30: Dørene åbner • Koncertfoyer: Bobler og snacks • Mulighed for fotografering og networking • Musik ved Skive Musik Skole 18.20: Koncertsalen • Velkomst 18.30: Foredrag ved Hella Joof

I mange år havde hun regler for næsten alt – særligt for hvilken mand, hun skulle have. Hun har dog erfaret, at hvis man lever et liv fyldt med regler, er der sjældent plads til de ting, der kommer fra den blinde vinkel. Og det er ofte disse ting, som gør dig allermest lykkelig, har Hella oplevet.

19.00: Koncertfoyer • Tapas stående ved højborde

Hella Joofs sprudlende foredrag har afsæt i begrebet lykke og er fyldt med humor, glæde, satire og andre ingredienser fra det virkelige liv.

21.30-22.00: Forventet afslutning

20.00: Nominering og priser • Prisoverrækkelse

En stor tak til alle sponsorer! Skive

Skive Almene Kulturog festivalfond


SKIVE BUSINESS AWARDS

Erhvervslivets store hyldest Skive Business Awards ruller for første gang af stablen d. 25. januar 2017 i KulturCenter Limfjord. Der har tidligere været uddelt og overrakt forskellige priser med større eller mindre offentlig bevågenhed, men nu har man fra Skive Kommune taget initiativ til at samle disse erhvervspriser til et stort awardshow for at kunne lave en fantastisk aften, hvor gode initiativer og beundringsværdige indsatser hyldes, samtidig med, at det bliver egnens største netværksaften på tværs af brancher. - Skive Business Awards samler flere priser, der tidligere er blevet uddelt hver for sig, fortæller Lise Korsgaard, som er event koordinator hos Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter og har været primus motor i planlægningen af det store awardshow. - Ved at samle alle ressourcerne og lave et stort show i stedet for mange små prisoverrækkelser kan vi lave langt større armbevægelser. Fra individuelle uddelinger til stort awardshow Fra september til december kunne man, om noget nyt, indstille kandidater til syv forskellige priser, som en udvalgt jury efterfølgende skulle koge ned til tre nominerede. - Vi har valgt at alle, virksomheder som private, skulle være med til at indstille kandidater for at juryen kunne få et bredere spænd, og det har vist sig, at der blandt de nominerede var emner som juryen måske ikke selv havde tænkt på. Nu venter vi alle i spænding på at vinderen af hver pris kåres den 25. januar, fortæller Lise Korsgaard. Men det er ikke kun udvælgelsen og nomineringsprocessen, hvor kvaliteten har fået et ryk opad. Det er også selve programmet.

• Skive Business Awards er en hyldest til erhvervslivet i Skive kommune. • Første awardshow afholdes 25. januar 2017. • Fødselshjælper er Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter, men det er hele egnens arrangement.

- Det er en aften i bedste Oscar-stil. Vi har lavet aftenen til en netværksaften med spisning, foredrag med Hella Joof, musik ved Skive Musik Skole, konferencier, fotografering på den røde løber og alt, hvad der hører sig til et awards show, fortæller Lise Korsgaard, som forventer, at gæsterne hopper i særligt fine klæder denne aften. En aften med humor, hædring og lykke… Aftenens konferencier er den altid veloplagte designer, foredragsholder, konceptudvikler m.m. Søren Vester fra Thise. Søren vil på humoristisk vis binde aftenen sammen og introducere de forskellige indslag i programmet.

Tilmeld dig NU på www.skivebusinessawards.dk

Gæsterne kan ligeledes glæde sig til aftenens indlægsholder, Hella Joof, hvis sprudlende foredrag tager sit afsæt i begrebet ”Lykke” og er intet mindre end fyldt med humor, glæde, satire, alvor og andre gode ingredienser fra det virkelige liv. Hella Joofs pointe er at (citat) ”Lykken nogle gange kommer ind fra siden i virkelig grimme sko og en mærkelig vindjakke”.


Reklame Reklame--Foto Foto--Video Video-TV -TVproduktion produktion

Karsten Mortensen Karsten --tlf. KarstenMortensen Mortensen tlf.40 4028 2846 4637 37 tlf. 40 28 46 37 . www.avpicture.dk

V I S E S T I L S K I V E B U S I N E S S AWA R D S

SKAL VI SES IGEN TIL... Hodja fra Pjort

Sjove mænd med slips

Rune Klan

Carpark North

Sebastian-musical for hele familien Onsdag 22. februar kl. 18.00

2 x Jensen, Pallesen og Dario Fredag 24. februar kl. 20.00

Få billetter VinterCirkus 2017

Mads Langer

Weekenden 28. & 29. januar

Stor forestilling for hele familien Fredag 10. februar kl. 17.00

Den Jyske Opera

Peter A.G.

Den Nøgne Sandhed

Kunst For Alle

Udstilling med flere end 70 kunstnere!

Gallaforestilling med Danmarkspremiere

Lørdag 4. marts kl. 20.00

Det Scene Show Classic Fredag 10. marts kl. 20.00

Solokoncert med lokale Mads Lørdag 11. februar kl. 20.00

Nyt show - Klædt af til skindet Fredag 17. marts kl. 20.00

Stand up showet ”Barnløs” Torsdag 23. marts kl. 19.00

S E H E L E F O R Å R S P R O G R A M M E T PÅ W W W. K C L I M FJ O R D . D K

LÆS MERE OG KØB BILLET PÅ WWW.KCLIMFJORD.DK

Energisk elektro-rock Lørdag 25. marts kl. 20.00


De nominerede er: ÅRETS IVÆRKSÆTTER:

ÅRETS ERHVERVSPRIS:

Dennis Drejer, RITO.dk

Hancock Bryggerierne A/S

Dennis Drejer, 27 år, stiftede i 2014 Rito.dk, som i dag beskæftiger 20 medarbejdere. Dennis brænder for e-handel og online markedsføring og siger: ”Det handler ikke om produktet, men om markedsføring og kundeservice” Dennis vidste intet om garn, da han startede. Alligevel betragtes Rito.dk som den førende garnbutik på det danske marked. Iværksætteren har fravalgt investorer og banklån og har i stedet investeret sin egen opsparing og ikke mindst al sin tid i virksomheden. Dennis er blevet et forbillede for unge iværksættere i hele landet – bl.a. for sin unikke forretningssans, evnen til at se potentiale i utraditionelle brancher og sit gåpåmod. Han bliver omtalt som ”en af de bedste e-købmænd i hele Danmark”. Han har skabt arbejdspladser og vækst på Skiveegnen.

Hancock er grundlagt i 1876, og ejes og drives i dag af 4. generation, Peter Strange Nielsen. Hancock brygger fortsat efter de gamle metoder og recepter – og produkterne vinder udbredelse via service, godt håndværk, høj kvalitet samt ikke mindst smagen: ”Vi brygger det bedste øl - til dig, der kan smage forskel”. Senest er produktionskapaciteten udvidet og automatiseret for at kunne øge fleksibiliteten og imødekomme den stigende efterspørgsel. Hancock brander Skiveegnen i kraft af stor synlighed. Lokalt i kraft af beliggenheden og en stor deltagelse i lokalområdets brede foreningsliv. På det nationale plan i kraft af de gode produkter.

www.rito.dk

www.hancock.dk

ÅRETS IVÆRKSÆTTER:

ÅRETS ERHVERVSPRIS:

Annemette Lindemann, Lindemann Creative Minds

Thise Mejeri v/Poul Pedersen

Annemette har, sammen med sine to sønner, udviklet brætspillet Skæg & Skøre Briller.

Thise er et af egnens kendte brands, der om nogen har sat Skiveegnen på landkortet.

Er Annemette Lindemann en erfaren spiludvikler? Næh! Er hun så interaktionsdesigner? Nej! Så må hun have en solid salgs- og markedsføringsuddannelse? Niks, heller ikke! Faktisk havde Annemette ingen forudsætninger for at kaste sig ud i det danske gamer-marked. Men en aften i 2011 fik hun og sønnerne en god idé og gik i gang med at udvikle et helt nyt brætspilskoncept fra bunden - uden at vide, hvad de gik ind til. Familien har selv sparket døren ind til de over 300 forhandlere, godt hjulpet på vej af flotte anmeldelser, titlen som vinder af Guldbrikken 2016 for ’Årets Selskabsspil’, en stor interesse på de sociale medier og god presseomtale. Familien Lindemann med mor i spidsen har arbejdet benhårdt, gået imod strømmen, har sat Balling på landkortet og skabt ”Verdens Sjoveste Spil”.

De økologiske mælkeprodukter er især populære i hovedstadsområdet, men også eksportmarkederne er faldet for det lokale mejeris prisbelønnede oste. Bl.a. Vesterhavsosten har høstet medaljer i både ind- og udland, men også med produkter som skyr og Jersey-mælk har mejeriet markeret sig som både innovativt og bæredygtigt. Senest er lanceret en Urmælk. Thise Mejeri har netop udgivet en bog om virksomhedens udvikling fra ”økoflipper” til storkoncern indenfor økologisk fremstilling af mejeriprodukter. www.thise.dk

www.verdenssjovestespil.dk

ÅRETS IVÆRKSÆTTER:

ÅRETS ERHVERVSPRIS:

John Jensen, JEWA Skive

Vikan v/Carsten Bo Pedersen

Tilbage i 2015 var John Jensen kortvarigt handicappet efter en operation i armen, som gjorde at han havde svært ved at klare mange af dagligdagens gøremål.

Vikan – eller Skive Børstefabrik i lokale folkemunde – er en virksomhed med en lang og stolt historie. Vikan har siden etableringen i 1898 været igennem en markant udvikling fra traditionel produktion af børsteprodukter til innovativ udvikling og produktion af hygiejniske rengøringsredskaber.

Denne begrænsning fik ham til at udvikle hjælpemidler, som blev startskuddet til JEWA Skive, som udvikler effekter, som kan gøre hverdagen lettere - specielt for personer med et handicap, svage og ældre. JEWA er på 1 år gået fra 0 til 15 ansatte (ansatte på fuldtid, flexjobbere, praktikanter, STU’er, førtidspensionister og studenterhjælpere). Især tager virksomheden sig af mennesker, som ikke helt har fundet ståpladsen i livet, ved at give dem et meningsfyldt arbejde – så de forhåbentlig kan fortsætte på arbejdsmarkedet.

Med eksport til mere end 89 lande og internationale vækstambitioner, er Vikan en af verdens førende producenter af hygiejniske rengøringsredskaber til især fødevareindustrien. I løbet af 2016 er Vikan bl.a. blevet tildelt prisen som ”Company of the year” af SOFHT og 2. pladsen i 3F’s landsdækkende konkurrence om ”Årets arbejdsplads”. www.vikan.dk


De nominerede er: ÅRETS BUTIK:

ÅRETS MEDARBEJDER:

Nørregades Varehus & Femilet Inshop v/Peter og Else Arent

Gitte Bundgaard, Nørregades Varehus & Femilet Inshop

Nørregades Varehus & Femilet Inshop er en af Skives ældste butikker med over 100 års historie. Varehuset har i dag specialiseret sig i to forskellige detailområder: Dels en stofbutik med metervarer, symaskiner, garn, sytilbehør, flag m.m. samt et skrædderi, der omforandrer og reparerer tøj. Dels en afdeling med lingeri, der bl.a. har specialiseret sig i brystproteser samt egen webshop. Pr 1. januar 2017 gennemføres et generationsskifte. Else Arent og hendes mand overlader tøjlerne til deres datter, men vil dog stadig være ansat i butikken, da de hverken er klar til at undvære kunder eller kolleger.

Gitte har siden 1999 betjent kunder i Skives butikker. Heraf 10 år i Botex og senest 1,5 år i Nørregades Varehus & Femilet Inshop. Her står Gitte for at give kunderne en god oplevelse – bl.a. indenfor proteser. For Gitte er det vigtigt at have viden om de ting, hun sælger. Hun sætter en ære i at spørge ind til kundens behov og er ærlig overfor kunderne i stedet for blot at tale dem efter munden. Gitte er ikke blot værdsat hos kunderne, men er også en god kollega, der altid står klar til at hjælpe. Kunder siger: ”Gitte er fantastisk sød og hjælpsom. Hun står altid klar med et smil og god service”.

www.varehusetskive.dk

ÅRETS BUTIK:

ÅRETS MEDARBEJDER:

Hollys Dollroom v/Mie Larsen

Bjarne Kristiansen, Intersport

Hollys Dollroom er en trendskabende modetøjsbutik, der siden 2007 har haft et univers af tøj, smykker, skønhedspleje og fodtøj - håndplukket fra både ind- og udland.

Bjarne er fagligt dygtig og yderst kompetent.

Butikken er nytænkende, kreativ og inspirerende og i konstant flow og udvikling. Hollys Dollroom ønsker at være den bedste inspirationskilde og rådgiver for kunden, både i den fysiske butik og på online medier.

Dette udviser han også overfor sine yngre elever i butikken, hvor han får tingene sagt på en ordentlig måde, uden at virke snobbet. Kundevenlig og rolig på en positiv måde.

Hollys Dollroom arrangerer diverse modeshows og skaber kvindeaftener med mening og lækker skønheds- og modeinspiration. Kunderne siger bl.a.: ”Man kan ikke gå gennem gågaden uden at smutte ind i Hollys Dollroom”. www.hollysdollroom.dk

ÅRETS BUTIK:

ÅRETS MEDARBEJDER:

Kære Børn v/Louise Møller Pedersen

Jeanette Lindstrøm, Skousen

Kære Børn er landsdelens største baby-/børnebutik til børn mellem 0-12 år.

Jeanette er der altid for sine kolleger og er altid klar med støtte, når der er behov for det – både arbejdsmæssigt og privat. Hun får butikken til at køre – får det hele til at hænge sammen.

Butikken har en ambition om at være bedst til kundeservice og en målsætning om, at alle varer skal leve op til den højeste sikkerhed og de bedste standarder. Louise Møller Pedersen overtog den 30 år gamle butik efter sin mor i 2010. Butikken er siden vokset fra 550 til 1000 m2 og fra 4 til 6 ansatte, heraf 1-2 elever. Kære Børn donerer butikkens ikke solgte varer til bl.a. lokale og udenlandske børnehjem samt andre hjælpeorganisationer, og tager gerne en jobpraktikant eller en person i udredning med det formål at få vedkommende tilbage på arbejdsmarkedet. www.kærebørn-skive.dk

Ud over at være fagligt dygtig, er hun altid smilende og i godt humør, giver altid en super god service og er altid velorienteret om produkterne. Kunderne føler altid, at de får lidt ekstra for pengene, når de handler med Jeanette. Jeanette er simpelthen en fantastisk medarbejder og den bedste kollega man kan få.


De nominerede er: Jobcentrets VIRKSOMHEDSPRIS:

Jobcentrets VIRKSOMHEDSmentor:

KulturCenter Limfjord

Dorthe Thorgård, butikschef Fakta Asylgade, Skive

KulturCenter Limfjord er landsdelens største oplevelsescenter, der hvert år besøges af ca. 500.000 gæster. Hos KCL sætter man en ære i, at hver enkelt af de mange gæster føler sig velkommen og får en god oplevelse. KCLs professionelle og engagerede medarbejdere har sideløbende haft mulighed for og overskud til at løfte en vigtig samfundsmæssig opgave ved at være mentor for fleksjobbere, voksenelever og virksomhedspraktikanter, der udfører deres opgaver som en integreret del af staben. Også på det sociale område lever KCL op til sin vision: Vi tør - vi vil – vi gør!

Dorthe har gennem sine to år som mentor udvist den rummelighed og menneskelig indsigt, der er nødvendigt for at flytte et menneske. For Dorthe er det specielt givende, når det lykkes at give en udsat borger redskaber til at blive bedre og ikke mindst at tro på egne evner. I forbindelse med en ressourcestærk integrationsborger, der ikke talte dansk, sørgede Dorthe for, at borgeren blev ansat uden praktikforløb og var primus motor for integrationen til det sociale liv på stedet.

www.kclimfjord.dk

Dorthe har haft fin fornemmelse for at skabe succes for de mere end 10 borgere, der i perioden har været i praktik på stedet.

Jobcentrets VIRKSOMHEDSPRIS:

Jobcentrets VIRKSOMHEDSmentor:

SuperBrugsen Roslev

Bente Holmgaard, køkkenassistent, BOMI

SuperBrugsen tager et stort socialt ansvar og er en virksomhed, der rummer mange forskellige mennesker. Alle medarbejdere i virksomheden ser det hele menneske både personligt, fagligt og socialt og er aktivt med til at integrere og »løfte« praktikanten. Der er altid mulighed for en snak, hvis praktikanten har behov for det under forløbet – og der er stor fleksibilitet ift. mødetider, hvilket ofte er en forudsætning for målgruppen. Det er fantastisk at opleve den forandring, der er sket for mange af praktikanterne med komplekse problemstillinger, og se hvordan de er vokset med opgaverne og har fået øget selvværd.

I løbet af de seneste 10 år har Bente været mentor for ca. 200 borgere med problematikker og udfordringer af såvel psykisk som fysisk karakter. Bente stiller krav, men skaber samtidig tillidsfulde rammer og opgaver med mening for den enkelte mentee, som hun følger tæt. Med empati, opmærksomhed og et ”fast” væsen, formår Bente at have adskillige borgere i forløb på samme tid – også i perioder med meget pres på køkkenet. Bente møder mennesker hvor de er, ser muligheder fremfor begrænsninger, får borgerne til at tænke positive tanker om sig selv, og giver dem ansvar.

Jobcentrets VIRKSOMHEDSPRIS:

Jobcentrets VIRKSOMHEDSmentor:

FP Alu-Glas A/S

Benny Simonsen, værkfører FP Alu-Glas A/S

Virksomheden fik i maj måned 2 flygtninge i praktik i produktionen. Begge er efterfølgende ordinært ansat og der er p.t. en ny praktikant i produktionen - med henblik på ansættelse. Derudover har virksomheden en borger i praktik på kontoret – også med henblik på ordinær ansættelse. Produktionen ledes af fantastisk rummelige og dygtige mennesker, der kan håndtere en produktion, så de udsatte borgere hurtigt finder sig til rette på arbejdspladsen. Overalt på virksomheden er der en fantastisk imødekommenhed – og alle tager imod på en helt fantastisk måde. www.fpaluglas.dk

Benny er et fantastisk rummeligt menneske. Anviste borgere får fra dag 1 den bedste modtagelse og bliver lynhurtigt integreret – og hvis han eller hun arbejder tilfredsstillende er der meget kort vej fra praktik til ordinært job. Benny har altid et smil på læben. Han forstår at få det bedste frem i folk og tager sig altid tid til at tale om det, der er behov for. Ordentlighed, engagement, tilnærmelighed, ærlighed, evnen til at lytte aktivt og stille spørgsmål samt en iboende interesse i at hjælpe andre til at få succes er det, der kendetegner Benny.


N.C. Nielsen og Scantruck bakker op om Skive Business Awards Hos N.C. Nielsen og Scantruck sætter vi stor pris på det lokale erhvervsliv og alle de aktører, der skaber rammerne for vækst i området. Vi er stolte over at komme fra denne del af Danmark, hvor vi har langvarige traditioner for iværksætteri og godt købmandsskab.

De lokale virksomheder er med til at sætte Skive og Salling på landkortet og skabe vækst for området. Den særlige forankring i lokalområdet ses tydeligt i det store antal dygtige medarbejdere, som hver dag bidrager til væksten og til at skabe succes for de lokale virksomheder. Sammen har vi alle muligheder for at skabe noget stort, både lokalt og globalt.

ncnielsen N.C. Nielsen Gruppen, der består af N.C. Nielsen og Scantruck A/S samt Terberg Scandinavia og AGV Scandinavia er i dag landets største leverandør af gaffeltruck, terminaltraktorer, teleskoplæssere og entreprenørmaskiner. N.C. Nielsen Gruppen har en årlig omsætning på ca. 1,2 mia. kr. og beskræftiger mere end 380 medarbejdere.


Din virksomhed fortjener lokal handlekraft Spar Nord Skive har lokalbankens styrker med nærvær og lokal indsigt. Vi er forankret der, hvor vores kunder driver virksomhed. Og vi prioriterer at være tæt på kunderne og deres forretninger. Samtidig kan vi trække på storbankens stærke bagland, hvis din virksomhed har behov for f.eks. leasing, afdækning af rente- og valutarisiko, rådgivning om udlandshandel eller avanceret cash management. Ring eller mail til os – og mød en bank, der forstår din forretning og tager gode og hurtige beslutninger.

Spar Nord Skive Adelgade 8, 7800 Skive 96 16 16 16 adelgade@sparnord.dk

sparnord.dk/skive facebook.com/sparnordskive


PwC Skive - egnens største revisionskontor PwC ønsker at hylde de personer og de virksomheder, som gør en særlig forskel for Skiveegnen. Derfor har vi valgt at være guldsponsor for Skive Business Awards, hvor der gives en fortjent anerkendelse til dem, som virkelig har ydet noget særligt i 2016, uanset om det er som succesfuld iværksætter, en butik eller en virksomhed med en fantastisk udvikling, eller den dygtige og uvurderlige medarbejder. Alle medvirker til at brande egnen på bedste vis. Hvert år bruger PwC mange ressourcer på at udvælge og kåre årets ejerleder – både på regionalt plan og en samlet landsvinder. Denne gang er det så udelukkende Skiveegnen, der er i fokus. Det er vigtigt, at vi tør anerkende dem, som har succes i erhvervslivet, for det kommer rigtig mange til gode. Succes smitter og giver mulighed for nye initiativer. PwC Skive er med over 50 ansatte egnens største revisionskontor, og betjener såvel store som små

virksomheder på hele Skiveegnen. Derfor har vi også en særlig interesse i, at erhvervslivet trives og fortsat udvikles. Det er en glæde at hjælpe og assistere virksomheder i positiv udvikling, og dem er der heldigvis mange af i øjeblikket. Selvom om der kun er få nominerede til Skive Business Awards 2016 og endnu færre vindere, skal vi huske, at mange andre også har gjort det godt. For det går godt for hovedparten af erhvervslivet – heldigvis også her på egnen. PwC yder løbende assistance og rådgivning til mange lokale virksomheder, og der trækkes jævnligt på de specialkompetencer, der forefindes blandt de næsten 2.000 medarbejdere i PwC Danmark. Herudover har PwC et stærkt internationalt netværk, der kan benyttes, når der er behov for det. Vi tror på, at vores assistance også medvirker til, at det lokale erhvervsliv trives. Skive Business Awards bliver forhåbentlig en tilba-

gevendende begivenhed, som kan være med til at brande Skive Kommune yderligere til gavn for os alle. Vi glæder os i hvert fald til at fejre det lokale erhvervsliv og de dygtige medarbejdere den 25. januar 2017.


www.pwc.dk

Lettelse

Du kan trygt overlade den daglige administration og bogføring til PwC. Du får din egen personlige revisor og en fast pris på bogføring, regnskab og administration, og så har du adgang til PwC-Portalen. Her får du et overblik over din virksomheds økonomi og nem kommunikation mellem dig og os online.

0010-17

Beregn din faste månedlige pris på bogføring med vores online prisberegner på www.pwc.dk/portalen eller kontakt vores lokale revisorer og rådgivere i Skive på www.pwc.dk/skive. Succes skaber vi sammen ...

Revision. Skat. Rådgivning.


I forbindelse med SETs generalforsamling 2014 overrakte SETs bestyrelsesformand Kristen Hedegaard SETs Erhvervspris til Fur Bryghus’ ejer Mildred Fog, der på hele øen Fur’s vegne modtog prisen for ”En fremragende fælles indsats til gavn for Skiveegnen”.

VB Enterprise v/direktør Ricco Veile modtog i 2015 SETs Erhvervspris – bl.a. som international vækstvirksomhed, gazellevirksomhed gennem flere år og en virksomhed, der også på medarbejdersiden har oplevet utrolig stor vækst. Foto: VB Enterprise

Skive Business Awards - mere pondus bag prisoverrækkelserne Af direktør Alice Bank Danielsen, SET Inspireret af lignende samlede award shows i andre kommuner, har SET og styregruppen bag de 6 erhvervspriser – med event koordinator Lise Korsgaard i spidsen – taget initiativ til Skive Business Awards. Vi håber selvfølgelig, at prisuddelingen bliver en årligt tilbagevendende begivenhed - måske endda med uddeling af endnu flere erhvervspriser i de kommende år. SET står bag Skive Business Awards, men showet er ikke SETs – det er hele Skiveegnens - idet målet er at skabe en fælles hyldestaften for hele det lokale erhvervsliv ved at fejre (og ikke mindst vise en synlig anerkendelse af) nogle af de erhvervs-

profiler, der gør det godt. Og hvordan hylder man bedre erhvervslivet i hele kommunen end ved en festlig aften, hvor erhvervslivet kan mødes og skabe netværk på tværs af brancher, niveauer og virksomhedsstørrelse? Hos SET er vi er stolte hver gang en lokal virksomhed henter en pris - det gælder også egnens mange gazelle-virksomheder. Og vi glæder os hver eneste gang én af egnens virksomheder / virksomhedsledere modtager en anerkendelse for sit virke. Der er rigtig mange, der fortjener hæder. SET har i mange år uddelt SETs Erhvervspris i

forbindelse med generalforsamlingen. Med erhvervsprisen har vi mulighed for at fremhæve en erhvervs- eller turismevirksomhed, der via sin succes gavner hele Skiveegnen – det være sig vækst- eller eksportmæssigt eller som f.eks. i 2014, hvor Mildred Fog på vegne af ”Øen Fur” modtog prisen for ”En fremragende fælles indsats til gavn for Skiveegnen”. Vi glæder os over, at vi fremover får mulighed for at uddele erhvervsprisen i samvær med mange flere. Hverken SETs bestyrelse eller ledelse er det mindste i tvivl om, at et fælles award show er vejen frem, hvis vi gerne vil hylde såvel de nominerede og vinderen af SETs Erhvervspris som egnens øvrige erhvervsrelaterede prisvindere overfor et større og bredere publikum. Vi glæder os derfor til at kunne præsentere de nominerede ved en festlig ceremoni, hvor prisuddelingerne og erhvervslivet er i fokus. Og vi er faktisk pavestolte af, at Skive Business Awards allerede det første år bliver omdrejningspunktet for uddeling af hele 6 erhvervspriser. Som fødselshjælper for Skive Business Awards er jeg på SETs vegne også nødt til at slå fast, at showet i sin nuværende form ikke ville være en realitet uden den uvurderlige støtte projektet har fået fra første præsentation af konceptet. Uden den nødvendige opbakning fra såvel erhvervsliv som kommune ville vi ikke kunne mødes i festligt lag til Skive Business Awards. Derfor en stor tak til alle sponsorer.

Lise Korsgaard har været ”fødselshjælper” for Skive Business Awards og glæder sig til et brag af en aften, hvor Skiveegnen får mulighed for at hylde de virksomheder og medarbejdere, der har gjort en ekstra indsats. Foto: Gert Laursen

SETs direktør Alice Bank Danielsen understreger, at SET og styregruppen bag de 6 priser har taget initiativ til Skive Business Awards, men at det er hele erhvervslivets Award Show.

Foto: Gert Laursen


STEP1 - et iværksætterhus STEP1 er et iværksætterhus beliggende på Resenvej i Skive. I huset finder du et spændende, innovativt og dynamisk miljø med kontorpladser til en attraktiv husleje, men huset er meget mere end det! STEP1 er meget mere end et kontorfællesskab. Huset har de seneste fem år været et andet hjem for en lang række iværksættere, som har lejet sig ind på en kontorplads. Iværksættere som har satset den sikre indkomst i et fast arbejde og måske endda sat hus og hjem på spil, for at forfølge en drøm om at drive sin egen virksomhed. Huset havde i efteråret 2016 5 års jubilæum og flere iværksættere har vokset sig ud af rammerne i løbet af disse år. Der er et helt unikt og tæt sammenhold blandt lejerne. De er ikke kun hinandens kolleger, men også ambassadører, som interesserer sig for hinandens succes. Det er en sammensmeltning af noget socialt med faglig og professionel sparring, som gør at dette netværk og sammenhold er utrolig stærk. Det er i hvert fald sådan lejerne selv beskriver det. I STEP1 udspringer en lang række af tilbud og arrangementer for iværksættere, små og mellemstore virksomheder. Blandt andet iværksættercafé, hvor man kan få gratis vejledning og sparring i opstartsfasen hos egnens private rådgivere, workcamp, hvor man mødes for at knokle igennem med egne projekter, erhvervsvagten, hvor man kan få en én-til-én snak med en erhvervskonsulent, og meget mere. Fælles for alle aktiviteterne er, at det er et åbent tilbud til alle og ikke kun husets lejere.

Et udsnit af husets lejere og praktikanter

I dag er STEP1 næsten fyldt op og drømmen er fortsat at have plads til flere nye lejere, praktikanter og et miljø for studerende der arbejde med iværksætteri. STEP1 er ikke kun lejernes hus, men hele kommunens samlingssted for iværksætteri, hvor ideer og kreativitet udspringer. Her er der udvikling og handlekraft! Læs mere om huset på www.step1skive.dk eller læs om nogle af de nyeste lejere på de efterfølgende sider.

ET HUS - MANGE KOMPETENCER Per Funch Nielsen

www.step1skive.dk STEP1 · Resenvej 85 · 7800 Skive · Tlf.: 2225 9302

www.step1skive.dk


Maribi leverer stof til kreativiteten Midt i november åbnede Maribi.dk – en ny forretning, der sælger stof i metervarer og tilbehør til private, hovedsageligt på nettet. Indehaveren af den nye webshop er May-Britt Hestehauge Berghof. Syning og stof har altid fyldt en stor del af May-Britts fritid. Så meget, at hun for år tilbage var i gang med at realisere drømmen om at producere egen børnetøjskollektion. Men med to mindre børn og fuldtidsjob ved siden af, måtte hun opgive drømmen. Dette kun for at vende stærkt tilbage med Maribi.dk. ”Børn bliver jo større, og da jeg i en periode arbejdede deltids, følte jeg, at nu var tiden kommet til at afprøve ideen som selvstændig. Når man som jeg også er vant til at have krudt i bagen og have mange jern i ilden, så skulle der naturligvis ske noget”, udtaler May-Britt. ”Jeg er jo nok i høj grad præget af at have en mand, som er selvstændig. Min mand (red. Jon Berghof) er grafiker med egen virksomhed og har også til huse i Step 1. Det har derfor været naturligt for mig at færdes der, og jeg har fulgt med i, hvad der skete på Step 1. Jeg syntes, det var vildt inspirerende at komme i huset og mærke den gode stemning blandt de mange iværksættere. Jeg fulgte flere innovative iværksættere fra sidelinjen og det gav blod på tanden”. De mange metervarer fyldte efterhånden også en hel del hjemme i privaten hos May-Britt, der i en årrække fik først den ene, så den anden idé til, hvad man kunne sy af stoffet. Til sidst måtte hun så erkende, at der fortsat ikke var meget tid til at få syet og realiseret alle ideerne. Men at indkøbe stof, se dét var hun god til. Webshoppen har været et års tid undervejs, og det har ikke været nogen nem fødsel. ”Det er hårdt arbejde at starte virksomhed op, men en meget spændende proces, og jeg var fast besluttet på at gå hele vejen og gennemføre denne gang. Jeg har ikke fortrudt det ét eneste øjeblik. Jeg har fulgt med på markedet, men når jeg surfede rundt på nettet, for at finde nye metervarer og få inspiration, syntes jeg, jeg savnede noget ekstra. Heri så

jeg potentialet for opstarten af min virksomhed. Jeg måtte kunne gøre det bedre og præsentere mine varer på en mere lækker måde rent grafisk. Og det synes jeg, er lykkes med min nye webshop”, siger May-Britt. Hos Maribi kan du købe populære, men også anderledes metervarer. Desuden har May-Britt også valgt at tage andre produkter ind som f.eks. diverse sytilbehør og tørklæder. Men hvorfor hedder webshoppen Maribi? ”Jo, ser du … jeg har engang boet i Spanien, og de kunne simpelthen ikke udtale mit navn rigtigt. Deraf fik jeg kælenavnet Maribí, som trods alt var noget bedre end cigaretmærket Marlboro, som de forsøgte sig med i starten”, fortæller hun med et smil. Udover at være til stede døgnet rundt med sin webshop, har May-Britt også planer om at holde åbent for salg på adressen 1-2 gange i måneden. ”Jeg har fået lavet nogle såkaldte hængere med flotte vareprøver af alt det stof, jeg har på lager. Jeg ved jo selv, hvordan jeg har det med at købe på webshops; jeg vil gerne selv røre ved og se på varen, inden jeg køber. Der er også mulighed for at købe snitmønstre, sytråd og tørklæder. Og så vil der være mulighed for at gøre nogle gode tilbud på restvarer for de kunder, der kommer. Jeg laver begivenheder på Facebook, så der kan folk følge med i, hvornår der er åbent”. Kunderne vil hos Maribi opleve et lækkert design og et stort udvalg af mange kvalitetsstoffer. ”Kort sagt er Maribi en webshop, der skal inspirere og forføre dig ind i en dynamisk verden af kreativitet,” fortæller indehaver May-Britt Hestehauge Berghof. Hun har i forvejen stor erfaring indenfor markedsføring, og har ambitioner om, at Maribi hele tiden skal udvikle sig med nye tiltag – der er allerede mange på bedding, så følg med på Facebook-siden for Maribi.


Stifterne af www.Proviido.dk drømmer om at skabe for skovbruget, hvad Hotels.com og Momondo blev for rejsebranchen.

SKO, REJSER OG RESERVEDELE...

Nu også træ og skovopgaver over nettet! Stifterne af www.Proviido.dk drømmer om at skabe for skovbruget, hvad Hotels.com og Momondo blev for rejsebranchen. Det skal gøres nemmere for ejere med skov og land at få den rigtige løsning til den rigtige pris. I hvert fald hvis det står til de to stiftere af Proviido. dk, henholdsvis Martin Viborg og Rasmus Fejer Nielsen, der begge har en solid erfaring med det praktiske arbejde i skoven, men går til opgaven bevæbnet med faglig viden og data, snarere end motorsave og flishuggere. Proviido er både en prisportal inden for e-handel, der er noget brugerbedømmelse i det, og så har vi den skovbrugsfaglige tilbudsformidling. Vores rolle er at vurdere folks opgaver og sætte kunden i forbindelse med dem, der kan udføre opgaven bedst, siger Martin Viborg.

- Alt bliver handlet på nettet i dag, og inden for skovbranchen er der behov for at skabe åbenhed og minimere omkostningerne. Vi tror markedet er modent til vores tilgang, siger han. Martin har i en årrække været skovfoged og Rasmus skovrider. Efter moden overvejelse er de to sprunget ud i livet som iværksættere og har nu i knapt et år haft deres daglige gang i Step1 i Skive. Det kræver selvfølgelig lidt mod, og ikke mindst opbakning fra familien, at kvitte et godt, solidt og relativt velbetalt job, for at blive iværksætter – ikke mindst fordi, det vi forsøger at bygge op er noget som er helt ukendt i skovbruget, og derfor skal bygges op fra bunden. Til gengæld, er det også den udfordring, vi synes er sjov og virker motiverende – at bygge noget op fra bunden, som vil give værdi for andre.

Vores løsning er en service til entreprenører, der opretter sig som leverandører på vores side. Entreprenøren sparer tid og derved penge på markedsføring og ikke mindst opgavebesigtigelse, hvilket kommer kunderne til gode. Vi har aftaler med entreprenører over hele landet og har foreløbigt hjulpet flest med plantning og træfældning, men vi arbejder løbende med at tilføre nye områder, fortæller Rasmus. Proviido.dk har efterhånden godt et år på bagen, men selv om de to iværksættere ikke ligger skjul på at livet som iværksætter er hårdt og kræver en stor indsats, så er hverken Rasmus eller Martin i tvivl om, at de traf det rette valg, da de sprang ud som selvstændige.


Salling Bank - hele egens lokale bank Salling Bank er en velkonsolideret bank, der har bevaret både de gamle dyder og fulgt med tiden, sådan at vi i dag er en moderne bank, der kan tilbyde mange forskellige bankprodukter fra fire afdelinger i Viborg, Nykøbing, Vinderup og Skive. Salling Bank er den eneste børsnoterede virksomhed med hovedsæde i Skive Kommune. Salling Bank har gennem de senere år fået et stigende antal kunder. Det er kunder, som har fået øjnene op for god, solid rådgivning og en række meget konkurrencedygtige produkter. Vi ved, hvad vi vil Salling Bank har en klar vision. ”Vi vil være det førende lokale pengeinstitut indenfor en radius af 50 km fra bankens hovedsæde i Skive”. ”Salling Bank vil med handlekraft og nærvær skabe værdi for kunder, medarbejdere og aktionærer”, fortæller bankdirektør Peter Vinther Christensen. ”Det vil ske ved gennem god rådgivning at dække vores kunders behov for finansielle produkter, ved at skabe en god arbejdsplads for medarbejderne og ¬ved at drive en lønsom forretning, som giver aktionærerne et fornuftigt afkast. - Så enkelt er det.”

Rådgivning ”I Salling Bank er vi altid klar til at snakke med kunderne og give rådgivning. Vores vigtigste opgave er at lytte til kunderne og sætte os ind i netop deres hverdag, så vi kan rådgive bedst muligt. Vi hjælper med at overskue boligkøbet eller skabe overblik over det daglige forbrug. Vi ved, at kundernes drømme og behov ændrer sig over tiden. Vi tager derfor løbende initiativ til at give kundernes økonomi et eftersyn med udgangspunkt i helheden” – fortæller Bankdirektør Peter Vinther Christensen. Sådan er det er være kunde i Salling Bank. Penge er ikke alt, men alligevel... Sammen med dig skaber vi overblik over økonomien. ”Har du en fornuftig økonomi og en god, tryg hverdag, er det næppe banken, du tænker mest på. Men det sker jo, at der pludselig dukker muligheder op, som kan få stor indflydelse på såvel hverdag som økonomi. Det kan være drømmehuset, du har lyst til at købe. Der kan være en familieforøgelse på vej, som kræver visse økonomiske overvejelser. Måske drømmer du om at starte egen virksomhed. Uanset hvad – om det er stort eller småt - så har du en lokal bank i ryggen, som er parat til at hjælpe dig” – fortæller bankdirektør Peter Vinther Christensen.

Bankdirektør Peter Vinther Christensen.

Erhvervsdirektør Thomas Heilskov.

Bedre bundlinje Erhvervsdirektør Thomas Heilskov fortæller stolt om, at Salling Bank med enkel helhedsrådgivning og proaktiv sparring kan medvirke til en bedre bundlinje for virksomheder - fordi vi kender vores kunder og det lokale erhvervsliv. ”Vi driver bank i øjenhøjde og har kompetente rådgivere, der lever sig ind i den korrekte virksomheds situation og potentiale. Som en fri, uafhængig og lokal forankret bank har vi mange sammenfaldende interesser med dig og din virksomhed. Det kunne for eksempel være at skabe grobund for trivsel, vækst og nye arbejdspladser til gavn for alle i vores fælles nærområde.” Lokale penge til lokale formål ”Hjørnestenene i vores daglige arbejde er at give værdi til vores kunder, ved at vi er nærværende og ved, at vi er handlekraftige og giver hurtigt svar. Vi lægger stor vægt på et tæt og personligt samarbejde med vores kunder” – fortæller Thomas Heilskov og slutter ”vi forventer, at vores kunder stiller store krav til os, og af vores kunder forventer vi, at der er almindelig sund, jysk fornuft i aktiviteterne. Med det udgangspunkt opnår vi de bedste resultater sammen.”


sallingbank.dk

s n e n g e e l e h r e Vi t u t i t s n i e g n e p e lokal Hos Salling Bank får du: - kompetente medarbejdere fra lokalområdet - helhedsrådgivning til privat og erhverv - konkurrencedygtige priser

l i t t f i Sk : k n a B g n i l l Sa

ne i d l Sam ger n i n t re r o f k ban ere fl å f og le e d r o f Frederiksgade 6 · 7800 Skive 97 52 33 66 · sb@sallingbank.dk


Jobcenter Skive hylder den særlige indsats Nogen gange kræver det en særlig indsats at få ledige integreret på arbejdsmarkedet, hvor både virksomheder og enkeltpersoner kan gøre en forskel. Det arbejde belønner Jobcenter Skive med to priser. Al begyndelse kan være svær. Også når man skal ind på et arbejdsmarked, som kan virke svært og uoverskueligt. Derfor er der brug for hjælp. Ikke bare fra kommunen eller jobcentret. Men mindst lige så meget derude, hvor det sker. I virksomhederne. Hos kollegaerne. Jobcenter Skive har i en årrække uddelt to priser: Jobcenter Skives Virksomhedspris og Årets Virksomhedsmentor. Priserne markerer det samarbejde jobcenteret hver dag har med virksomheder og medarbejdere rundt om i offentlige og private virksomheder i Skive Kommune. For Jobcenter Skive er det utrolig vigtigt at samarbejde med virksomheder, medarbejdere og virksomhedsmentorer, som står klar til at gøre en ekstra indsats for at hjælpe mennesker ind på arbejdsmarkedet. De virksomheder, medarbejdere og virksomhedsmentorer udviser en rummelighed, der giver ledige, sygemeldte og flygtninge en chance for at få – eller genvinde – en tro på en fremtid på arbejdsmarkedet.

Samarbejdet mellem virksomheder, medarbejdere, mentorer og jobcenter gør, at tingene fungerer og udvikler sig godt. Igen i år uddeler Jobcenter Skive de to priser. Herunder beskrives hvad der er fokus på, når en vinder skal udpeges. Jobcenter Skives Virksomhedspris Virksomhedsprisen går til en virksomhed, som tager et særligt ansvar for at hjælpe jobcenteret med at få udsatte ledige tilbage på arbejdsmarkedet. Prisen er i årenes løb uddelt til både store og små, offentlige og private virksomheder. De har alle været den rummelige arbejdsplads, der giver de borgere, der af forskellige årsager ikke har fodfæste på arbejdsmarkedet, en ’træningsbane’ med den nødvendige støtte. Årets Virksomhedsmentor Prisen bliver uddelt til en af de virksomhedsmentorer, som hver dag yder en stor og helt afgørende støtte til de ledige i virksomhedsaktivering, der af forskellige årsager ikke selv formår at finde fodfæste på arbejdsmarkedet. Mentorerne er med deres rummelighed, engagement og personlighed med til at inddrage ledige på kanten af arbejdsmarkedet i fællesskabet på arbejdspladsen.

Prisen har ligget i dvale i et par år, men er netop genoptaget, da mentorarbejdet er essentielt i arbejdet med ledige på kanten af arbejdsmarkedet.

Tidligere modtagere af virksomhedsprisen 2015 Salling Entreprenørforretning 2014 Ide-Pro Skive A/S og Murermester Bent Siewertsen 2013 Skolecentret Bustrup Hovedgård 2012 Dantherm 2011 Kvickly 2010 Hovmøllers Blomster og Hotel Gl. Skivehus 2009 Plejecenter Gammelgård 2008 Gramo 2007 Dagli’ Brugsen i Balling 2006 RK-Plast 2005 Sakwa 2004 Føtex


THISE MEJERI:

Nyt ydre - samme indre I et tæt samarbejde mellem to Limfjordsvirksomheder, Jacob Jensen Design og Thise Mejeri, er der skabt en ramme omkring Thises fremtidige design og grafik. Det går hurtigt på Thise Mejeri. Antallet af landmænd, ansatte, produkter og designs er nærmest eksploderet i løbet af de sidste 25 år. Størstedelen af væksten er sket, uden der har været en overordnet plan for, hvordan kartoner, bægre og etiketter skulle se ud. Men det har vi nu. Vi har nemlig udarbejdet en ”fenne” - det er jysk og betyder: indhegning - omkring vores grafik. En fenne, som kan give klarhed i køledisken og glæde ved morgenbordet. I et stærkt samarbejde med Jacob Jensen Design har vi valgt et roligt, farvestærkt design, som står i skarp kontrast til den sprudlende heksekedel, som Thise Mejeri fortsat er.

MÆLK ER IKKE BARE MÆLK URMÆLK

”Mælk er ikke bare mælk”; et mantra sagt i Thise første gang i 90’erne. Nu kommer der én til. Den nye mælk fra udvalgte jerseykøer er ikke bare jerseymælk, det er derimod mælk med A2A2-egenskaber. Vi kalder den URMÆLK. Forskellen mellem Urmælk og anden jerseymælk kan ikke ses, lugtes eller smages. Kun avanceret laboratorieudstyr kan analysere forskellen på A2A2-mælk og den almindelige A1-mælk. Urmælkens proteinindhold har A2A2egenskaber, som også findes i mælk fra får, geder, bøfler og i modermælk.

Nogle forskere har den opfattelse, at A1mælken er opstået ved en mutation; måske for flere tusinde år siden. Hvis det er tilfældet, kan A2A2-mælken være den oprindelige mælketype, som blev produceret af ”Uroksen” – den moderne malkekos forgænger. Uroksen producerede ”Urmælk” – ligesom vores udvalgte jerseykøer. Thise Mejeri har fået mange opfordringer til at tappe A2A2-mælk, og da vi generelt gerne vil udvide danske forbrugeres valgmuligheder, lancerer vi Urmælk med A2A2-egenskaber.

Forhandles i ostebutikken på Thise Mejeri

T H I S E M E J E R I · Sundsørevej 62 · Thise · 7870 Roslev · Tlf. 97 57 80 01 · info@thise.dk · www.thise.dk


eskæri

3 mm b

l.dk ehandeel.dk ww.skiv ivehand w www.sk

Et fælles gavekort til mere end 70 butikker i Skive...

Skive GaveKort A&G Adelgades Slagter Bolighuset Skive Bonbonnieren Botex Home Boutique Fleurance Brillehuset Bøger & Papir/Legekæden Change Collection EBM Elplus Frølund Føtex Skive Garant - Brich Gulve og Gardiner Git-Las Givskov Cykler Givskov Løb Guldsmed Melgaards Eftf. Hair Deluxe Hartmann Havanna Shoes Helm H&M Hollys Dollroom Houmøllers Møbler

Imerco Inspiration Intersport, Nørregade Intersport, SønderCentret Jack & Jones Jagt & Fiskeri Juul sko Klipperiet Kop & Kande Kvickly Skive Kære Børn Land & Fritid Lysmesteren Maja V. Matas, Frederiksgade Matas, SønderCentret Medy Mou & Co. Mr. Johs Møblér med Skive Boligmontering Photocare Skive PlusPigen Profil Optik Rasmine Rock ved Åen Rumfang

Skive Autosuper Skive Boglade Skoringen Skousen Solo Sportmaster Steen K. Pedersen Strøgets Vinhandel Synoptik Søegaards Vinhus Søstrene Grene Tops Tusindfryd Tøjeksperten / Marinus Nielsen The Inshop Varehuset Vero Moda/Only Worm Photo Wunderwear by Istrup YouSee, Skive XL Diges Østergaard Ure & Guld

SSkkiivveeG Gaavveekkoorrtt tt r r o k o e k v e a v Ga SSkkiivveeG SkiveGa vekort Sevice o

g smil - d

et er Skive

s stil

Kortnum

mer

589677

Kontonum

295029

009901

mer

69001

180673

0

02/22 465

Køb kortet her: • Kvickly, SønderCentret • Føtex, Søndergade • Spar Nord, Adelgade • Skive Handel, Gemsevej Oprettelse kr. 10,- Udstedes på min. kr. 100,Generelle vejledende åbningstider i Skive: Mandag-fredag til kl. 17.30 Lørdag kl. 9.30-13.00 SønderCentret: Mandag-torsdag til kl. 17.30 Fredag til kl. 18.00 Lørdag kl. 9.30-14.00 Supermarkeder har længere åbningstid Følg Skive Handel på facebook


Vi dækker hele Danmark - fra den ene ende til den anden... Professionel transport

Logistik

Lager

Hver dag - døgnet rundt!

SKOUSEN SKIVE

STYKGODSCENTRET SKIVE A/S

Holstebrovej 76 D · City Vest · 7800 Skive · Tlf. 97 52 66 99 Find vej på www.skousen.dk

Tlf. 97 52 00 44 . www.stykgodscentret.dk

TILBUD - der er værd at køre efter...

÷25% på ALT dybfrost

Pouls Julesild Nettovægt 2500 g. Drænet vægt 1500 g. Begrænset antal!

KUN:

159,S!K! HUSK!Hd U d ti d tid !

go i go BestillinBgestilling i

1/4 Limfjords ost 45% uden kommen. 30% med kommen. Vægt ca. 2 kg.

KUN:

99,-

(Tilbuddet gælder ikke Vebbestrup islagkager)

Mad ud af huset Slagtermesteren tilbyder

Steg selv menu Vælg 1 af hver: KØD: Oksefilet, krydderkam eller kyllingefilet KARTOFLER: Flødekartofler, baconkartofler eller bagekartoffel SALAT: Grøn salat, broccolisalat eller bønnesalat + flutes PR. KUVERT

ROSLEV Sallingsundvej 2-4 . 7870 Roslev . Tlf. 97 57 17 11 Tilbuddene gælder fra torsdag den 19/1 til og med lørdag den 28/1 2017

75,min. 8 kuverter

Henrik Henriksen Slagtermester


DEBLAABUSSER - ALTID EN GOD OPLEVELSE

• FIRMAER • PRIVATE • FORENINGER • SPORTSKLUBBER • BØRNEHAVER

Vi har siden 1927 arrangeret sikker og præcis transport for alle, uanset om det er til steder i ind- eller udland. Vi har mange års erfaring i turistkørsel og vores busser bruges blandt andet til udflugter for virksomheder og offentlige myndigheder, skoler og andre institutioner samt foreninger. Vi har den bedste service i sikre luksusbusser og dobbeltdækker med rutinerede chauffører. Vi har busser fra 19 – 75 personer, så vi kan dække det behov du måtte have.

• SKOLER • PAKKEREJSER • DANMARK • UDLANDET

Vi er medlem af rejsegarantifond nr. 1357. Vi har blandt andet kørt med Kongehuset og for større danske virksomheder. Kort sagt: Vi kører for alle - også for dig! Vi er altid klar til at hjælpe dig med et uforpligtende tilbud på turistkørsel uanset om det er i Danmark eller til udlandet. Vi hjælper også gerne med gode råd til planlægning af turen. Ingen opgave er for lille eller stor.

DEBLAABUSSER DE Bilstrupvej 19 · DK · 7800 Skive · Tlf. 97 52 02 45 info@deblaabusser.dk · www.deblaabusser.dk


Vi hjælper med nytårsforsættet i

KCL MOTION FRI TRÆNING OG HOLD FOR

299

* ,-

STUD. ELLER PENSIONIST KUN

249,-

ALTID GRATIS OPRETTELSE *KCL Motion tilbyder fri træning for kun kr. 299,- pr. md. ved tilmelding til PBS. I KCL Motion er der gratis oprettelse og du kan samtidig sætte dit abonnement i bero for 0,-. Vi tilbyder mere end 100 forskellige hold - både videotimer og med træner. Med et medlemskort til KCL Motion, har du også fri adgang til badeland med sauna, spabad, varmvands- og bølgebassin.

IL MEDLEMSKORTDT& MOTION KCL BADELAN 3 RD.DK - TLF.: 369

WWW.KCLIMFJO

9070

.40 10/12/13 14 dd 2

Gavebillet.in

Van(d)vittige oplevelser i...

KCL BADELAND KCL Badeland byder velkommen til en verden af sjove aktiviteter for hele familien. KCL Badeland er et topmoderne subtropisk vandland, der i en lang årrække har været mødested for vandhunde i alle aldre. Du kan slappe af og nyde livet i det store 20 personers spa bad, tage en svømmetur i 50 meter bassinet, og slutte dagen af med en tur i saunaen. • • • • • • • • • •

Familiecafé Plask 28 grader varmt bølgebassin 34 grader varmtvandsbassin 38 grader varm spa pool Stor vandrutsjebane med lyseffekter 50x21 meter svømmebassin 30 grader varmt middelhavsklima Solarier Sauna Motionscenter

Kæmpe rutsjebane med vilde lyseffekter

KCL · SKYTTEVEJ 12 - 14 · 7800 SKIVE · WWW.KCLIMFJORD.DK


Dit nye liv i

SKIVE 360º

liviskive.dk

RENT LIV på Skiveegnen Her er meget grønnere. Langt mere blåt. Og en hel del mere liv, end du måske lige går og forestiller dig. Skive Kommune består af det kuperede Nordfjends, den frodige halvø Salling, moler-øen Fur og den gamle købstad Skive. Det naturskønne grønne præger ikke alene oplandet, men også Skive by med Krabbesholm Skov mod øst og Skive Å, der bugter sig i den brede ådal gennem byen. 190 km kystlinje omkranser det meste af kommunen. Det er rigtig meget vandkant til hver. Det udnytter de aktive skibonitter, sallingboer, furboer og fjandboer, som lever et aktivt liv ved vandet, på vandet, i vandet, under vandet. Også på fastlandet sker der en hulens masse. Skive Kommune har et af landets mest mangfoldige og aktive foreningsog fritidsliv. Danmarks Idrætsforbund (DIF) har kåret Skive som Danmarks Bedste Idrætskommune i den største og hidtil eneste undersøgelse af sin slags. Samtidig er Skive en levende egn med masser af kulturtilbud, ikke mindst musikken fylder en hel del. Med Musikskolen, Musikcollege, KULT’en, Skive Festival, Rock ved Åen, Kassehuset, Opera ved fjorden, koncerter i KulturCenter Limfjorden og Skive Theater forstummer musikken aldrig. Kulturen, naturen, det aktive liv – det er nogle af de bærende elementer i det, vi kalder for RENT LIV på Skiveegnen.

Oplev dit nye liv i Skive på ditnyeliv.nu


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.