Page 1

Skiferie 2012-13

-for hele familien!

NYHED!

ED F M S

Se bagsiden

TIL

ND

Pister og lifter lige til døren Gratis leje af ski og støvler for børn under 13 år Lange lyse dage

Stor snesikkerhed

DA

MA

ON PR. PERS

Ideelt skiløb for alle niveauer

G

J

1.200,SPAR OP

LY

RE

Gratis ski, klatring og trampolin i Lalandia inden skiferien

Børneskiskole med danske SKI TOTAL guider

A G- MA N

Find SKI TOTAL på Facebook www.facebook.com/SkiTotalDanmark


Velkommen

I 27 år har SKI TOTAL stået for pålidelighed og høj kvalitet. Som ejere bor vi selv i det fantastiske Valmorel gennem hele skisæsonen. Sammen med vores mange guider garanterer vi høj sikkerhed, kvalitet, tryghed og at din skiferie med SKI TOTAL i Valmorel bliver en succesfyldt oplevelse. Nærvær og personlig betjening af vores gæster er vores varemærke. Og 27 års samarbejde med Valmorels skiskole, lejlighedsudbydere, restauranter og butikker har givet os en stor sikkerhed for, at vi yder den allerbedste service til vores skigæster i Valmorel. 24 timer i døgnet står vi til rådighed for at hjælpe dig til en bedre, sjovere og mere tryg skiferie.

Vi har igen i år valgt at give ekstra store børnerabatter i børnenes skoleferier, og har selvfølgelig vores danske guider med på børneskiskolen, så du med ro kan nyde skiløbet imens.

I år kan SKI TOTAL tilbyde afgange på hverdage f.eks. mandage. Mandagsafgange er blevet meget populært da fly-priserne er væsentligt billigere end om lørdagen. Enten booker I selv flyet eller også arrangerer vi det hele for jer. Men husk at booke i god tid for at få de meget billige flybilletter (allerede fra juli måned). Læs meget mere om mandagsafgange i vores brochure eller på hjemmesiden. Valmorel er under forandring, flere lifte er blevet opgraderet, det gør området endnu bedre. Forude venter en ny sæson med puddersne, sol over alperne og varm vin chaud i glassene. Vi ser frem til at se både nye og kendte ansigter og glæder os til at byde velkommen til dig, dine venner og din familie.

Vi ses i Valmorel!

Familien Justesen

Igen i år tilbyder vi gratis leje af ski og støvler til alle børn under 13 år, max. skilængde 150 cm,, samt gratis skiferie inklusiv liftkort til børn under 5 år.

2

Få meget mere info på www.skitotal.dk


Valmorel Skiferie i Valmorel giver dig det bedste fra begge verdener. Et af de smukkeste og mest charmerende skisportssteder, super skiløb på alle niveauer i en storslået natur med Mont Blanc i baggrunden samt lifter og pister lige til døren. Alle bygninger er i den gamle Chalet stil med træbeklædte facader og skiffertage. Lokalbefolkningen i Valmorel er venlig - også selv om du ikke taler fransk. I byens charmerende bilfri strøg kan du nyde de mange caféer og restauranter i den idylliske atmosfære, mellem dagens indkøb hos den lokale slagter, bager, i delikatesserne og i supermarkederne.

arme! skiløb møder Østrigs ch Når toppen af Fransk

Omkring Valmorel finder du ca. 165 kilometer varieret terræn, som byder på super skiløb for alle. Fra hårrejsende stejle sorte pister til brede, flade, grønne boulevarder samt offpiste i særklasse. Terrænet byder på mange hyggelige bjergrestauranter, og vi kan særligt anbefale et besøg i Marcels restaurant på Col de Madelaine, hvor favorit menuen er Marcels fantastiske lasagne tilberedt af hjemmedyrkede grøntsager og frisklavet pasta. En personlig skiferie Vi har mange guider i Valmorel - faktisk flere end nogen anden arrangør. Det betyder, at vi altid kan give dig en bedre service. SKI TOTAL har egen transfer fra lufthavnen, og når du ankommer, står vi klar med dit liftkort, nøglen til din lejlighed, og sørger i det hele taget for, at du får en god start på ferien. Vi holder informationsmøde og i ugens løb arrangerer

vi pisterundvisning, hjælper med skiskole og afholder picnic, hvor SKI TOTAL’s egen kok griller i sneen. Når dagen er omme og benene er trætte, er vi med til afterski, når der udveksles røverhistorier og uddeles diplomer til børnene på den sidste dag. Det betyder meget for os at yde en personlig og nærværende service, og derfor er vi som ejere altid til stede i Valmorel. Som gæst hos os kan du altid få svar på dine spørgsmål, og du kan altid henvende dig til os eller vores guider, så vi kan hjælpe dig til en bedre, sjovere og mere tryg skiferie. Skal du leje ski, støvler og hjelm, har du altid en SKI TOTAL guide med, som hjælper dig med at leje det udstyr, der passer til netop dig. Husk, at vi i år tilbyder gratis leje af ski og støvler til børn under 13 år hos Intersport i Valmorel – dette gælder kun for SKI TOTAL’s gæster. Når du rejser med SKI TOTAL, kan du klikke på skiene lige uden for lejligheden og hurtigt komme til dagens første lift. Og det er yderst sjældent at op-leve kø ved lifterne i Valmorel. Skiløbet er således meget mere effektivt med os i Valmorel end på mange andre skisportssteder. De franske alper er også kendt for sine lange lyse dage. Det giver mulighed for skiløb fra tidlig morgen til sen eftermiddag. Og selvom du rejser tidligt på sæsonen er vejret oftest dejligt - de mørke kolde nordlige vinterdage finder du ikke i Valmorel.

3


Bo/rnefamilier Skiferie med børnene! Hvem elsker ikke at se de små tumle rundt i sneen med røde kinder og et kæmpe smil. I Valmorel er der masser af plads at boltre sig på - både med legepladser, ski, kælk, snebolde og måske en enkelt snemand. Og børnene skal have det sjovt og samtidig være trygge, når de starter på ski. Når børnene er på skiskole, findes her et særligt sikret børneområde med langsomt kørende lifter og indhegnede pister, der holder de mere fartglade skiløbere ude.

For at børnene får en god start, er skiskole en rigtig god ide. Og når man har ferie, skal det selvfølgelig være sjovt at gå i skole! Det handler om leg, udfordringer, skiløb og om at møde nye venner. Derfor arrangerer SKI TOTAL hver uge “danske” hold på de fleste niveauer. Skilærerne er franske, mens trygheden og hyggen skabes af en SKI TOTAL guide, som børnene kender. Så hvis “François” ikke lige forstår, at huen kradser, eller den medbragte chokoladekiks ikke vil op af lommen med skihandsker på - så er hjælpen lige ved hånden. Som forældre kan du med god samvittighed overlade børnene til vores guider og selv nyde skiløbet i Valmorels storslåede natur. For de helt små børn (fra 18 måneder til 3 år) findes en skibørnehave. 4

Læs mere under afsnittet skiskole. Skiskolens trestjernede børnehold og op efter bliver undervist på engelsk, men mange af de lokale skilærere har efterhånden lært sig en del danske fraser. Undervisningen sker normalt i formiddagstimerne fra søndag til fredag og varer ca. 2,5 time. Du kan se priser på bagsiden. Husk at skiskole skal bookes senest 14 dage før afrejse på skitotal.dk. SKI TOTAL arrangerer ugentlig picnic for alle - og vi tager særlig hånd om børnene. Udover picnic med familie og venner i den storslåede natur, underholder vores kok og guider børnene med en skattejagt, en rundboldkamp eller noget andet sjovt. Husk at alle kan komme med på picnic uanset alder. Vi får jer sikkert frem og tilbage - faktisk kan I komme til vores picnic uden at have ski på! Og husk at se SKI TOTAL’s ekstraordinært store børnerabatter hele sæsonen - især i børnenes skoleferier.

Få meget mere info på www.skitotal.dk

Kæmpe børne rabatter

å :-) - et sikkert hit hos de sm Skumfiduser over ilden


Ekstra ekstra... Vi har igen i år fundet på et nyt super tilbud til vores gæster. Som noget nyt når du/I rejser med SKI TOTAL giver vi en gratis aktivitetspakke til en samlet værdi af op til 900 kr. Pakken indeholder skiløb på vores indendørs skibakke i enten Rødby eller Billund, og adgang til klatring samt trampolin. Aktivitetspakken kan forhåbentlig være med til at give jer en forsmag på jeres kommende skiferie. Læs mere om pakken på www.skitotal.dk.

Igen i år tilbyder vi alle børn i alderen 3 til 12 år der rejser med SKI TOTAL, gratis leje af ski og støvler. I et nyt samarbejde med INTERSPORT i Valmorel har SKI TOTAL sikret sig muligheden for at spare vores gæster for en stor post på skiferien, nemlig leje af ski og støvler.

I gennemsnit sparer man ca. 500,- kroner pr. barn ved at benytte sig af tilbuddet. Ved ankomst til Valmorel vil I modtage en voucher som I skal fremvise ved leje af ski og støvler hos Intersport i Valmorel. En yderligere besparelse er de omkostninger der er forbundet med skitransport på flyet hvilket typisk er 400,- pr. par ski. Udover gratis leje af ski og støvler til børnene, får alle øvrige gæster 20% rabat på leje af udstyr hos INTERSPORT i Valmorel og 10% på køb i butikken. HUSK vores kæmpe børnerabatter! • Børn under 5 år: • Børn 5 – 12 år: • Børn 5 – 12 år:

GRATIS Alle uger 1.500,Uge 7 og 8 300-800,- Øvrige uger

Rabatten gælder for et barn pr. betalende voksen.

Gratis leje af ski og støvler til alle børn under 13 år (max. skilængde 150 cm) Vi ses i samt kæmpe Valmorel! børnerabatter!

5


Voksenferie SKI TOTAL har mange gæster, som er kommet hos os igennem en del år. Det er dejligt at gense så mange ”gamle” gæster hvert år. Og når børnene ikke længere rejser med forældrene, er SKI TOTAL i Valmorel et sikkert valg af voksen skiferie. Vi sørger for højt service niveau samt den glade og afslappede stemning, som er med til at danne rammen om en rigtig hyggelig skiferie.

Skiløbet ER fantastisk i Valmorel. Der er stort set ingen kø ved lifterne, og der er meget plads på pisterne - området er meget egnet for familier og den voksne skiløber og tiltrækker i mindre grad de unge ”vilde” skiløbere. Og der er altid mulighed for en tæt personlig kontakt til både SKI TOTAL’s guider og ejere. Ofte mødes vi på ski i terrænet, og vi er naturligvis altid med til afterski sammen med vores gæster på en hyggelig bar i byen. Valmorel er et atypisk fransk skisportssted med charmerende huse, idyllisk gågade, restauranter, butikker, cafeer og barer. Og lokalbefolkningen er søde og venlige. Forestillinger om sure franskmænd og kedeligt betonbyggeri bliver virkelig gjort til skamme i Valmorel. Maden er en vigtig del af ferieoplevelsen. En af de mest efterspurgte og roste oplevelser fra vores gæster er vores eget SKI TOTAL Chalet, hvor vi har ansat egen kok. Hver aften byder kokken velkommen med en velkomstdrink 6

og præsentation af en 3-retters gourmet menu. Maden, hyggen og samværet med andre Chalet gæster er en helt særlig oplevelse på en skiferie, hvor man ønsker at forkæle sig selv. Læs mere under Chalethotel. Vælger I at spise i byen, byder Valmorel på et væld af restauranter og lokale specialiteter. Ønsker I selv at stå for madlavningen, er der naturligvis køkkener i alle lejlighederne. Til de som ønsker lidt mere ekstraordinært på skiferien, har vi store lækre luksuslejligheder i et begrænset antal. Hvis du skal leje ski, støvler og hjelm, har du altid en SKI TOTAL guide med, som hjælper dig med at leje det udstyr, der passer til netop dig. Vores guider hjælper dig tilbage til lejligheden med udstyret, og de hjælper også med at få bagagen i lejligheden. Trænger du til at forkæle kroppen efter en lang dag på ski, har du mulighed for at slappe af og få gennemvarmet kroppen i vores sauna, som er beliggende i vores Chalet bygning “Placette”. Du skal blot reservere tid hos en af SKI TOTAL guiderne senest dagen før. Det koster 8 Euro pr. person at benytte saunaen. Flere steder i Valmorel er der mulighed for massage. Vi hjælper naturligvis også med at booke massagen.

Få meget mere info på www.skitotal.dk

– ren vinterhygge! En skiferie i Valmorel


Chalethotel

Hvis du trænger til at blive forkælet og slappe af, er vores Chalethotel lige sagen. Her er en afslappet atmosfære og god stemning. Valmorels gode skiløb finder du lige uden for døren, men madlavning og opvask skal du til gengæld kigge langt efter.

tage opvasken Vi lover at lave mad og

i en hel uge

Om morgenen kan du slå øjnene op til den smukke udsigt over alperne og en lækker og varieret morgenbuffet, der giver dagens skiløb en god start. Frokosten kan indtages på en af Valmorels mange bjergrestauranter, i terrænet eller i egen lejlighed. Og efter en lang dag på ski kan du slappe af med familien eller vennerne i Chaletet med en kold øl eller vand inden middagen. Klokken 19 serverer vi en aperitif, mens kokken præsenterer aftenens 3-retters gourmet menu. Menuen tilberedes altid af sæsonens friske råvarer og er sammensat, så den passer til en sulten skiløbers behov. Efter desserten serverer vi kaffe og lidt sødt i stuen. Til børnene tilbyder vi en særlig børnemenu - denne skal dog bestilles hjemmefra!

hyggeligste - oven i købet nyder du, som gæst på Chaletet, også byens mest fornuftige barpriser. Egne drikkevarer må ikke nydes i restauranten eller i Chalet stuen. Chalethotellet er indrettet med værelser eller lejligheder til 2 eller 4 personer. Som Chaletgæst kan du hvile ud efter en lang skidag under dejlige dyner i stedet for tæpper, som det ellers er typisk i Frankrig. Der er eget bad og toilet i hver lejlighed, og lejlighederne har desuden fuldt udstyret køkken. Du står selv for den daglige rengøring og sengeredning. Chaletets restaurant, hvor personalet sørger for musik, levende lys og servering, er også velegnet til grupper, der ønsker at holde ferie sammen. Rygning er kun tilladt på balkonen. Chaletet er utrolig populært, og derfor også hurtigt udsolgt - så bestil i god tid!

I Chaletets restaurant og stue er der altid hygge, historiefortælling og afslapning - derfor har vi helt bevidst udeladt fjernsyn. Avec’en til kaffen, øl, vine og vand fås i Chaletets bar. Vi hører ofte fra vores gæster, at Chaletets bar er byens 7


Lejligheder I alle vores lejligheder står du selv for den daglige husholdning. Du kan eventuelt kombinere opholdet med et besøg eller to på én af Valmorels mange og varierede restauranter.

Uanset hvilken lejlighed du bor i, kan du tilvælge halv- eller kvartpension i hele ugen eller på udvalgte dage på SKI ROC, som er en af byens bedste restauranter. Se priser for pension i prislisten. SKI TOTAL’s lejligheder har byens bedste beliggenhed i forhold til skiløb, adgang til lifter, skiskole og indkøb. Franske skilejligheder hører normalt ikke til de største, men også her udmærker Valmorel sig. Alle lejligheder har balkon eller terrasse, eget skiskab og køkkener med det nødvendige grej og TV. Lejlighederne findes i forskellige størrelser fra 2 til 10 personer i kategorier fra et til fire stjerner, så der findes en løsning til ethvert behov.

Til de som ønsker noget ekstraordinært har vi et udvalg af luksuslejligheder i forskellige størrelser - kontakt os for at høre mere. Eksempler på lejlighedsindretning kan ses på vores hjemmeside skitotal.dk Kategorier af SKI TOTAL’s lejligheder: *

Fransk Standard lejlighed

**

Hyggelige private lejligheder med individuel indretning

*** Nyere lejligheder beliggende i komplekserne Valeriane / Athamante **** Store lejligheder med vaskemaskine, tørretumbler etc.

Vores priser er inklusive sengelinned, kurskat, el, varme, slutrengøring, 6-dages liftkort til hele området samt moms. Så der er ingen uventede økonomiske overraskelser.

8

Få meget mere info på www.skitotal.dk

s rammer, Sammensæt selv ferien

fra standard til luksus


firmature Skal I på firmatur, afholde konference eller måske teambuilde, så er SKI TOTAL den helt rigtige samarbejdspartner. Vi skræddersyr turen præcist efter jeres ønsker og behov. Vi sørger for professionel afvikling af alt - fra start til slut. Serviceniveauet er højt, fleksibiliteten stor og sikkerheden er i top. SKI TOTAL har stor erfaring i afvikling af alle typer af arrangementer, og vi sætter en stor ære i at gøre jeres næste firmatur til en uforglemmelig succes. Vores erfarne voksne guider sørger for alt det praktiske, så I kan bruge jeres kræfter på at nyde den storslåede natur, stå på ski og hygge jer sammen. Vi arrangerer gerne aktiviteter specielt tilpasset jeres ønsker og behov. Vi sammensætter programmet i fællesskab og sikrer, at alle får en fantastisk oplevelse - uanset alder og niveau af skiløb.

Vi kan tilbyde noget for enhver - fra shoppingture i Annecy til afterskiing. De vilde vil elske Snake-Gliss, hvor der kælkes i en lang ”slange” ned ad bjerget, eller at paraglide over de franske Alper - med udsigt til Mont Blanc. Eller hvad med en tur på 4-hjuls snemotorcykler og snescootere rundt i skovene. Nyd en idyllisk middag på den gamle borg med første klasses mad og vine. Og hvorfor ikke forkæle krop og sjæl med massage og et tyrkisk bad efter en lang dag på ski. Mange af aktiviteterne arrangeres i samarbejde med højtuddannede professionelle bjergguider og skilærere med stor respekt for tryghed, sikkerhed og fokus på gode oplevelser. SKI TOTAL arrangerer firmature i det antal dage I ønsker - ring til os og hør nærmere!

Firmatur

konference

Teambuilding 9


Skiskole

SKI TOTAL tilbyder skiskole til børn allerede fra 3 år, så uanset om du er helt lille og første gang på ski, nybegynder, øvet eller rutineret – så kan du virkelig udvikle dit skiløb med undervisning af Frankrigs bedste skilærere. Den franske skiskole ESF tilbyder undervisning i alle former for skiløb. Fra slalom og snowboard til trickski og telemark. Antallet af lektioner varierer efter dine ønsker og behov. Undervisningen tager udgangspunkt i dit niveau, og du kan vælge mellem enetimer eller hold, hvor du vil være sammen med andre på samme niveau. Ring til os og hør nærmere om skiskolens muligheder eller book direkte på skitotal.dk. SKI TOTAL’s danske guider giver dig som forældre tryghed for, at der altid er en dansktalende voksen som børnene kender til stede - en der kan hjælpe med at oversætte, give et trøstende knus eller bare være en at dele de spændende nye oplevelser med. Fra trestjernet og op efter, er holdene med fransk- og engelsktalende skilærere. Ugen på skiskole skal være en sjov og god oplevelse, og derfor er det vigtigt, at dit barn kommer på det rigtige hold. 10

Du skal være så objektiv som muligt i bedømmelsen af dit barns niveau. Der bliver lavet test i ugens løb, og er børnene bedre eller dårligere end forventet eller gør fremskridt væsentligt hurtigere end de øvrige på holdet, flyttes de til et andet hold. Har I tidligere løbet på ski i Frankrig, og har dit barn bestået ESF skitesten og fået et diplom, er det nemt at finde det rigtige niveau. Hver uge filmer SKI TOTAL ugen der er gået og producerer en lille film, som vores gæster kan se inden hjemrejsen fra Valmorel. Se henvisningerne til ESF-nålen på siden overfor. Priser for skiskoler se bagsiden, eller www.skitotal.dk.

Danske guider på børne skiskolen

Få meget mere info på www.skitotal.dk

Dansk skiskole fra 3 år.


Niveauer CLUB PIOU PIOU

2. STJERNE

For børn fra 3 til 6 år. Her leger børnene sig til de grundlæggende skiteknikker. De lærer at gå med skistøvlerne på, glide sidelæns på skiene, tage ski elevatorbåndet og lave slalom mellem Piou Piou figurerne. SKI TOTAL guiderne henter de helt små ved lejlighederne, hvor vi vinker farvel til de voksne. Herefter står den på sjove og spændende oplevelser i et trygt miljø. Alt dette aftaler vi nærmere, når vi ses i Valmorel.

For børn der kan svinge glidende eller med parallelle ski. Også for børn som har taget skitesten og opnået “2. stjerne” nålen.

- med dansk SKI TOTAL guide

BJØRNEHOLDET

- med dansk SKI TOTAL guide

For børn fra 7 til 13 år, som er nybegyndere eller for børn der kan tage ski elevatorbåndet uden hjælp, lave sneplov og stoppe igen.

r 13 år vler til alle børn unde Gratis leje af ski og stø

Børneskiskole

SNEFNUGGENE

- med dansk SKI TOTAL guide

For børn der selvstændigt kan tage en slæbelift, lave sneplov, svinge og stoppe igen. Også for børn som har taget skitesten og opnået “snefnug” nålen. 1. STJERNE

- med dansk SKI TOTAL guide

For børn der mestrer det elementære sving og som kan bremse med parallelle ski. Også for børn som har taget skitesten og opnået “1. stjerne” nålen.

- med dansk SKI TOTAL guide

3. STJERNE For at deltage på holdet skal barnet kunne svinge med parallelle ski. Også for børn som har taget skitesten og opnået “3. stjerne” nålen. BRONZE STJERNE For børn der har opnået “bronze stjerne” ved skitesten og kan lave kortsving på en stejl piste, og som vil lære at stå i alle sneforhold. GULD STJERNE For børn der har opnået “guld stjerne” ved skitesten og kan lave kortsving, storslalom og små hop. KONKURRENCE For børn der virkelig kan og vil noget med deres skiløb. Der stilles høje krav til barnets tekniske skimæssige kunnen på dette hold. SNOWBOARD For børn der vil prøve kræfter med udfordringerne på snowboard, er der hold for alle fra begyndere til konkurrence niveau. 11


. Ny pa ski? Med sine mange brede pister og store boulevarder er Valmorel bestemt et af Europas bedste skisportssteder for begyndere og letøvede. Valmorel er forbundet med området St. FrancoisLongchamp - i alt 165 kilometer varieret terræn. I terrænet finder du mange hyggelige bjergrestauranter og caféer, så du kan puste lidt ud, drikke en kop kaffe og hvile benene. Skiskole bliver man aldrig for gammel eller for god til. Er du helt ny på ski er det vigtigt, at du kommer på skiskole mindst én gang. De dygtige skilærere på skiskolen sikrer, at du kommer godt fra start og ikke tillægger dig dårlige vaner. På den måde får du en meget sjovere og mere tryg skiferie.

Ring til os så vi kan rådgive og hjælpe dig godt i gang. Hvis du skal leje ski, støvler og hjelm, har du altid en SKI TOTAL guide med, som hjælper dig med at leje det udstyr, der passer til netop dig. Når du rejser med SKI TOTAL får du 20% rabat på leje af udstyr hos Intersport i Valmorel. Valmorel er perfekt for skiløbere på forskellige niveauer. Som nybegynder kan du trygt rejse sammen med erfarne skiløbere. De sorte og røde pister møder stort set alle steder de nemmere blå og grønne pister i områder med hyggelige restauranter, og på den måde kan alle nyde skiløbet på deres niveau og samtidig mødes til det sociale samvær.

Nogle lider af højdeskræk, men efter mange år i Valmorel har vi fundet frem til de skilærere, der har forståelse og erfaring med dette. For det meste vil højdeskrækken være glemt i løbet af få dage og fokus rettet ind på skiløbet. Når du rejser med SKI TOTAL sikrer vi, at du bliver placeret på det rigtige skiskole hold eller får booket den rigtige skilærer til dig. Vi er til rådighed hele døgnet, hvis du får brug for vores hjælp.

12

Få meget mere info på www.skitotal.dk


Mandagsafgange

Fordele ved at rejse på mandage:

een på alle niveauer Vi har udfordinger i sn

‘ Prisen kan ændre sig, alt efter dagsprisen på flybilletterne.

Tillæg for transport af ski . Bagagevægt afhængigt af flyselskab. Prisen pr. person beregnes efter antallet af betalende gæster i lejligheden. Ovenstående priser er baseret på 4 personer i 4 persons standard lejlighed. Børn under 2 år har ikke eget flysæde

MED F

SPAR OP TIL PR. PERSON

LY

JS

1.200,-

D

AG

N

Det skal siges, at man ikke kan booke holdundervisning på skiskolerne – da holdene starter om søndagen. Løsningen ligger dog lige for hånden, da man kan booke privat skilærer i det antal timer man har behov for.

Antallet af pladser er begrænset - så ring med det samme!

MA

• Du kan spare mange penge i forhold til lørdags afgange • Gode rejsetidspunkter og du undgår trafik i lufthavnene • Ingen ventetid på transfer bussen • Lejligheden er klar ved ankomst i Valmorel, og liftkortet er klargjort • SKI TOTAL’s guider hjælper dig med skileje og pisterundvisning, så du hurtigt er ude på pisterne

Book allerede i juli eller august, hvis I skal have mulighed for billige flybilletter!

G

I kan som gæster selv booke billige flybilletter på mandage, eller lade os gøre det. F.eks. afrejse med Easyjet, Norwegian eller SAS fra København - det kan faktisk ikke være lettere.

• Fly København - Geneve t/r med Easyjet* f.eks. (mandag til mandag) • VIP transfer Geneve - Valmorel t/r • Lejlighed direkte til pisterne og lifterne • 6 dages liftkort til Le Grand Domaine (hele området) • Slutrengøring, kurskat, sengelinned, skatter og afgifter samt moms • Danske SKI TOTAL guider • Gratis leje af ski/støvler til børn under 13 år (max. skilængde 150 cm.) • Priser inkl. ovenstående fra 4.295,pr. person minus børnerabatter!

DA

Vores gæster nyder, at der er mere plads i lufthavnene og hos skiudlejningsforretningerne og ikke mindst på pisterne hvor man om lørdagen har det hele for sig selv, da andre har skiftedag.

Pris eksempel:

RE

SKI TOTAL følger de sidste års succes op og fortsætter med mandagsafgange. Vi har erfaret, at der stort set kun er fordele ved at rejse om mandagen.

- MA

N

13


Priser pr. person inkl. moms og 6 dages liftkort (ved kør selv). UGE

52

Jul

LEJLIGHEDER (inkl. 6 dages liftkort samt moms)

2 Pers. v/2 betalende pers. * 2 Pers. v/1 betalende pers. *

22.12 - 29.12

4 Pers. v/4 betalende pers.* 4 Pers. v/3 betalende pers.* 4 Pers. v/4 betalende pers.** 4 Pers. v/3 betalende pers.** 4 Pers. v/4 betalende pers.*** 4 Pers. v/3 betalende pers.*** 5 Pers. v/5 betalende pers.* 5 Pers. v/4 betalende pers.* 5 Pers. v/5 betalende pers.** 5 Pers. v/4 betalende pers.** 5 Pers. v/5 betalende pers.*** 5 Pers. v/4 betalende pers.***

6 Pers. v/6 betalende pers.* 6 Pers. v/5 betalende pers.* 6 Pers. v/6 betalende pers.** 6 Pers. v/5 betalende pers.** 6 Pers. v/6 betalende pers.*** 6 Pers. v/5 betalende pers.*** 6 Pers. v/6 betalende pers.**** 6 Pers. v/5 betalende pers.**** 7 Pers. v/7 betalende pers.* 7 Pers. v/6 betalende pers.* 7 Pers. v/7 betalende pers.** 7 Pers. v/6 betalende pers.** 7 Pers. v/7 betalende pers.*** 7 Pers. v/6 betalende pers.*** 8 Pers. v/8 betalende pers.* 8 Pers. v/7 betalende pers.* 8 Pers. v/8 betalende pers.** 8 Pers. v/7 betalende pers.** 8 Pers. v/8 betalende pers.*** 8 Pers. v/7 betalende pers.***

3.995 5.495

3.595 4.095 3.795 4.295 3.895 4.395 3.595 3.995 3.795 4.295 3.895 4.395 3.595 3.995 3.795 4.295 3.895 4.395 5.495 5.995 3.595 3.995 3.795 4.295 3.895 4.395 3.595 3.995 3.795 4.295 3.895 4.395

1

Nytår

2

3

29.12 - 05.01 05.01 - 12.01 12.01 - 19.01

4.495 5.995

3.295 4.195

3.295 4.195

4.295 4.695 4.495 4.995 4.595 5.095

3.095 3.295 3.295 3.595 3.395 3.695

3.195 3.395 3.395 3.695 3.495 3.795

4.295 4.795 4.495 4.995 4.595 5.095

4.295 4.695 4.495 4.995 4.595 5.095 5.895 6.395 4.295 4.695 4.495 4.995 4.595 5.095 4.295 4.695 4.495 4.995 4.595 5.095

3.095 3.395 3.295 3.595 3.395 3.695

3.095 3.295 3.295 3.595 3.395 3.695 3.995 4.295 3.095 3.295 3.295 3.595 3.395 3.695 3.095 3.295 3.295 3.595 3.395 3.695

3.195 3.495 3.395 3.695 3.495 3.795

3.195 3.395 3.395 3.695 3.495 3.795 4.095 4.395 3.195 3.395 3.395 3.695 3.495 3.795 3.195 3.395 3.395 3.695 3.495 3.795

PENSION

10 Pers. v/10 betalende pers.** 3.795 4.495 3.295 3.395 10 Pers. v/9 betalende pers.** 4.295 4.995 3.595 3.695 10 Pers. v/10 betalende pers.****4.995 5.295 3.595 3.695 10 Pers. v/9 betalende pers.**** 5.495 5.795 3.995 4.095 * Prisen pr. betalende person i lejlighed - inkl. 6 dages liftkort og moms

4

5

6

19.01 - 26.01 26.01 - 02.02 02.02 -09.02 09.02 - 16.02

3.495 4.395

3.695 4.595

3.995 5.195

4.895 6.395

3.295 3.495 3.495 3.495 3.595 3.895

3.295 3.595 3.495 3.795 3.595 3.895

3.495 3.895 3.695 4.095 3.795 4.095

4.495 4.895 4.695 5.195 4.795 5.295

3.295 3.595 3.495 3.495 3.595 3.895

3.295 3.495 3.495 3.495 3.595 3.895 4.195 4.495 3.295 3.495 3.495 3.495 3.595 3.895 3.295 3.495 3.495 3.495 3.595 3.895

3.495 3.495 3.795 4.195

3.295 3.595 3.495 3.795 3.595 3.895

3.295 3.595 3.495 3.795 3.595 3.895 4.295 4.595 3.295 3.595 3.495 3.795 3.595 3.895 3.295 3.595 3.495 3.795 3.595 3.895

3.495 3.795 3.895 4.295

3.495 3.895 3.695 4.095 3.795 4.095

3.495 3.895 3.695 4.095 3.795 4.095 4.495 4.895 3.495 3.895 3.695 4.095 3.795 4.095 3.495 3.895 3.695 4.095 3.795 4.095

3.695 4.095 3.995 4.395

Pension på restaurant SKI ROC 7 dage - 3 retters aftenmenu eller 2 retters børnemenu. Voksenmenu 3 retters pr. voksen 1.500 Børnemenu 2 retters pr. barn 975

BØRNERABATTER Børn 0 - 4 år Børn 5 - 12 år Senior over 65 år

7

4.495 4.995 4.695 5.195 4.795 5.295

4.495 4.895 4.695 5.195 4.795 5.295 5.395 5.595 4.495 4.895 4.695 5.195 4.795 5.295 4.495 4.895 4.695 5.195 4.795 5.295

14

9

16.02 - 23.02 23.02 - 02.03

4.695 6.195

4.395 5.895

4.295 4.695 4.495 4.995 4.595 5.095

4.095 4.495 4.295 4.795 4.395 4.895

4.295 4.795 4.495 4.995 4.595 5.095

4.295 4.695 4.495 4.995 4.595 5.095 5.295 5.795 4.295 4.695 4.495 4.995 4.595 5.095 4.295 4.695 4.495 4.995 4.595 5.095

4.095 4.595 4.295 4.795 4.395 4.895

4.095 4.495 4.295 4.795 4.395 4.895 5.295 5.795 4.095 4.495 4.295 4.795 4.395 4.895 4.095 4.495 4.295 4.795 4.395 4.895

10

11

02.03 - 09.03 09.03 - 16.03

4.195 5.695

3.895 5.095

3.795 4.195 3.995 4.495 4.095 4.595

3.495 3.795 3.695 4.095 3.795 4.195

3.795 4.295 3.995 4.495 4.095 4.595

3.795 4.195 3.995 4.495 4.095 4.595 5.295 5.795 3.795 4.195 3.995 4.495 4.095 4.595 3.795 4.195 3.995 4.495 4.095 4.595

3.495 3.895 3.695 4.095 3.795 4.195

3.495 3.795 3.695 4.095 3.795 4.195 5.295 5.795 3.495 3.795 3.695 4.095 3.795 4.195 3.495 3.795 3.695 4.095 3.795 4.195

12 16.03 - 23.03

3.595 4.495 3.195 3.495 3.395 3.695 3.495 3.795 3.195 3.495 3.395 3.695 3.495 3.795 3.195 3.495 3.395 3.695 3.495 3.795 4.395 4.695 3.195 3.495 3.395 3.695 3.495 3.795 3.195 3.495 3.395 3.695 3.495 3.795

13

Påskeferie 23.03 - 30.03

3.695 4.895 3.295 3.695 3.495 3.895 3.595 3.995 3.295 3.595 3.495 3.895 3.595 3.995

Priser

3.295 3.595 3.495 3.895 3.595 3.995 4.395 4.695 3.295 3.595 3.495 3.895 3.595 3.995 3.295 3.595 3.495 3.895 3.595 3.995

4.695 5.195 5.295 5.795

4.495 4.995 5.195 5.695

4.295 4.795 5.195 5.695

3.995 4.495 5.195 5.695

3.695 4.095 5.195 5.695

3.395 3.695 3.995 4.395

3.495 3.895 3.995 4.395

1.500 975

1.500 975

1.500 975

1.500 975

1.500 975

1.500 975

1.500 975

1.500 975

1.500 975

1.500 975

1.500 975

1.500 975

1.500 975

Gratis 500 200

Gratis 300 200

Gratis 300 200

Gratis 300 200

Gratis 300 200

Gratis 300 200

Gratis 1.500 200

Gratis 1.500 200

Gratis 300 200

Gratis 300 200

Gratis 300 200

Gratis 300 200

Gratis 300 200

Gratis

Gratis

Gratis

Gratis

Gratis

Gratis

Rejsegarantifonden tilbyder forsikring mod konkurs af flyselskaber. pris 20,Læs mere på www.skitotal.dk

Det med småt I forbindelse med ferierejser påhviler der både sælger og køber en lang række forpligtelser, som nu er blevet stadfæstet i “Lov om Pakkerejser”. Lov nr. 472 af 30.6.93. Her nævnes nogle af de vigtigste:

Gratis 800 200

LEJE AF SKI & STØVLER HOS INTERSPORT I VALMOREL (Max. længde på ski 150 cm,) Børn 0 - 12 år

8

Vinterferie

Gratis

Gratis

Gratis

Gratis

Gratis

Gratis

Få meget mere info på www.skitotal.dk

Gratis

Gratis

1) Alle priser i prisliste og tilbud er bindende for de tilbudte ydelser. Prisændringer kan dog ske p.g.a. stigninger i brændstof, skatter, afgifter, valutaændringer, etc. og skal meddeles gæsten senest 20 dage før rejsens påbegyndelse. 2) Ved gæstens ændringer i en bekræftet bestilling har SKI TOTAL ret til at beregne sig et ændringsgebyr på 150 kr. 3) Depositum 1.000 kr. pr. pers. ved kør selv og 2.000 kr. pr. pers. ved bus/fly. 3a) Ved afbestilling af rejsen er indbetalt depositum tabt. 3b) Rejsens fulde beløb skal være indbetalt senest 6 uger før afrejse. 3c) Ved afbestilling mindre end 6 uger før afrejse er det fulde beløb tabt. 4) Hvis én eller flere deltagere afbestiller rejsen, vil de resterende deltagere blive indlogeret i lejligheder svarende til det faktiske antal deltagere, og prisen pr. person reguleres i overensstemmelse med det aktuelle antal rejsedeltagere.


UGE

52

Jul

CHALET

(inkl. halvpension, morgen- og aftensmad samt 6 dage liftkort og moms

22.12 - 29.12

HUSK!

3

29.12 - 05.01 05.01 - 12.01 12.01 - 19.01

Lejlighed inkl. pension. Lørdag til Lørdag.

4

5

6

7

8

Vinterferie

19.01 - 26.01 26.01 - 02.02 02.02 -09.02 09.02 - 16.02

9

16.02 - 23.02 23.02 - 02.03

10

11

02.03 - 09.03 09.03 - 16.03

12 16.03 - 23.03

13

Påskeferie 23.03 - 30.03

5.745 7.295

6.395 7.895

5.095 5.995

5.195 6.095

5.295 6.195

5.495 6.395

5.695 6.895

6.595 8.095

6.395 7.895

6.195 7.695

5.895 7.395

5.595 6.895

5.295 6.195

5.395 6.595

4 Pers. v/4 betalende pers.* 4 Pers. v/3 betalende pers.*

5.495 5.995

6.195 6.695

4.995 5.295

5.095 5.395

5.195 5.495

5.195 5.495

5.395 5.795

6.395 6.895

6.195 6.695

5.995 6.495

5.695 6.195

5.395 5.795

5.095 5.395

5.195 5.495

2 Pers. v/2 betalende pers. * 2 Pers. v/1 betalende pers. *

5.295 6.795

5.895 7.395

4.595 5.495

4.695 5.595

4.795 5.695

4.995 5.895

5.195 6.395

6.095 7.595

5.895 7.395

5.695 7.195

5.395 6.895

5.095 6.295

4.795 5.695

4.895 6.095

4 Pers. v/4 betalende pers.* 4 Pers. v/3 betalende pers.*

4.995 5.495

5.695 6.195

4.495 4.795

4.595 4.895

4.695 4.995

4.695 4.995

4.895 5.295

5.895 6.395

5.695 6.195

5.495 5.995

5.195 5.695

4.895 5.295

4.595 4.895

4.695 5.095

Børnemenu - rabat over 4 år

-500

-500

-500

-500

-500

-500

-500

-500

-500

-500

-500

-500

-500

-500

Børn 0-4 år*

900

900

900

900

900

900

900

900

900

900

900

900

900

900

Værelse inkl. pension

LIFTKORT - EKSTRA SKIDAG. TILLÆGSPRIS PR. PERSON Børn 0 - 4 år Børn 5 - 7 år Børn 8 - 12 år VOKSNE Senior +65 år

2011 er alle rejsebureauer pålagt moms på rejser. Alle SKI TOTALS priser er incl. moms og afgifter.

0 130 160 190 160

0 130 160 190 160

0 80 100 130 100

0 80 100 130 100

0 80 100 130 100

0 80 100 130 100

0 80 100 130 100

0 130 160 190 160

0 130 160 190 160

0 130 160 190 160

0 130 160 190 160

0 130 160 190 160

0 100 120 140 120

0 100 120 140 120

2.550

2.550

2.550

2.550

2.650

2.550

2.550

2.550

2.550

2.550

2.550

2.995

2.995

3.295

2.995

2.995

2.995

2.995

2.995

2.995

CPH - GENEVE. Flyselskab: SAS (Fly incl. transfer) Udrejse 08:30 - 10:35 Hjemrejse 11:25 - 13:25

Skitransport DKK 400,- pr. par ski

2.550

2.550

2.550

BILLUND - CHAMBERY. Flyselskab: JET TIME (Fly incl. transfer) TRANSPORT

5) Ved udeblivelse eller manglende afbestilling beregnes rejsens fulde pris. 6) Såfremt indbetalinger ikke er modtaget rettidigt, har SKI TOTAL ret til at betragte rejsen som afbestilt med tab af indbetalte beløb. 7) I tilfælde af aflysning fra SKI TOTAL’s side, jf. “Lov om Pakkerejser”, tilbagebetales alle indbetalte beløb. 8) Gæsten er forpligtet til at efterkomme anvisninger fra SKI TOTAL eller vores repræsentant og er selv ansvarlig for gyldigt pas samt egne forsikringsforhold. 9) I tilfælde af klager fra gæstens side skal disse straks fremføres til ansvarlig rejseleder, som derefter har mulighed for at udbedre skaden. Såfremt skaden ikke kan udbedres på stedet, eller hvis gæsten er utilfreds med afgørelsen, skal klagen inden 14 dage fremsendes skriftligt til arrangørens kontor. 10) Hvis klageren ikke er tilfreds med arrangørens behandling af klagen, kan afgørelsen indbringes for branchens klagenævn jf. gældende regler. 11) Regler om moms i EU Den nye lov for moms på rejser, træder i kraft fra årsskiftet og får betydning for alle rejser til lande indenfor EU. Reglen for moms bliver beregnet af en del af rejsens pris og vil medføre stigning på vores nuværende priser i størrelsesordenen 200-300 kr. Der findes ganske meget materiale tilgængeligt om emnet, blandt andet på SKATs hjemmeside.

2

2 Pers. v/2 betalende pers.* 2 Pers. v/1 betalende pers.*

*1/2 pension på Chaletet inkl. liftkort

Gratis leje af ski og støvler til alle børn under 13 år - i alle uger! Pr. 1 januar

1

Nytår

Udrejse 18:30 - 20:30 Hjemrejse 21:30 - 23:30

Skitransport DKK 400,- pr. par ski

2.995

2.995

2.995

2.995

2.995

KOMFORTBUS Inkl. morgenmad ved ankomsten til Valmorel. Afgang fra Danmark fredag, hjemkomst søndag. Se afgangstider på www.skitotal.dk DK - VALMOREL Fredag, Søndag

1.650

1.650

1.450

1.450

1.450

1.450

1.450

1.650

1.650

1.450

1.450

1.450

1.450

1.450

650

650

650

650

650

650

650

650

LUFTHAVNSTRANSFER - Hvis du selv har arrangeret fly - kun for SKI TOTAL gæster. Geneve/Valmorel t/r

1 stjernet * 2 stjernet ** 3 stjernet *** 4 stjernet ****

650

650

650

650

Fransk standard lejligheder og værelser Private lejligheder med individuelle indretninger. Nyere lejligheder med TV. Lejligheder med fladskærms TV, Vaskemaskine, tørretumbler etc.

650

650

Prisen er pr. betalende person i lejligheden og inkluderer følgende: 6 dages liftkort til Le Grand Domaine (hele området), sengelinned, slutrengøring, skatter/afgifter, kurskat samt moms. Se eksempler på lejligheder på skitotal.dk.

15


Vi og vores guider håber at kunne byde velkommen til dig, din familie og venner i Valmorel. Forhåbentligt har vores brochure inspireret og vakt din interesse. Ring endelig til os, hvis du har spørgsmål, så vi kan hjælpe dig til en uforglemmelig skiferie - med SKI TOTAL i Valmorel. Det er en stor fordel at booke din skiferie tidligst muligt så er der en god chance for at dine ønsker til lejlighed,

skiskole, fly til en billigere pris, Chaletophold etc. kan opfyldes. Se også vores hjemmeside skitotal.dk eller ring til os, hvis du ønsker yderligere informationer. Fleksibilitet er vores varemærke, og vi vil gøre alt for at sammensætte skiferien efter dine behov.

Gode grunde til at rejse med SKI TOTAL! • GRATIS leje af ski/støvler til børn under 13 år i alle uger • Børn under 5 år gratis (gælder ikke transport)

• Kæmpe børnerabatter • Danske SKI TOTAL guider med på børneskiskole (se side 11)

• Børneskiskole fra 3 år • Ideelt skiløb for alle niveauer • Pister og lifter lige til døren 'ski in - ski out' • Liftkøer er meget sjældne • Lange lyse dage • Stor snesikkerhed

• Guiderne hjælper med leje af skiudstyr • Guiderne hjælper med indkvartering i Chalet og lejligheder • Ejerne og mange guider er til rådighed 24 timer i døgnet

NYHED! Gratis aktivitetspakke i SKI TOTAL centeret i Lalandia! Få en dejlig aktivitetsdag sammen med familien eller vennerne. Når du har booket din skiferie hos SKI TOTAL får du mulighed for en gratis skitræningstime, i et af vores skicentre i Lalandia Rødby eller Billund. Plus gratis klatring på vores nye store klatrevægge. Til sidst men ikke mindst får du/ I også mulighed for at hoppe i trampoliner. Tilbuddet er gældende indtil 31.12.2012. Læs mere på www.skitotal.dk SKI TOTAL A/S - Solsikkevej 15 - 4930 Maribo - mail@skitotal.dk - www.skitotal.dk Telefon: +45 7027 0174 - Reg. i Rejsegarantifonden nr. 1716

fakta

Afstand fra Danmark . . . . . . . . . . .1330 km Byens højde . . . . . . . . . . . . . . . . . .1400 m.o.h. Antal lifter . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .52 Antal pister . . . . . . . . . . . . . . . . . . .82 Total pistelængde . . . . . . . . . . . . . .165 km Afstand til lifter . . . . . . . . . . . . . . .0-50 m Afstand til pister . . . . . . . . . . . . . . .0 m Centrum/indkøb . . . . . . . . . . . . . . .200 m Laveste piste . . . . . . . . . . . . . . . . . .1250 m.o.h. Højeste piste . . . . . . . . . . . . . . . . . .2550 m.o.h. Højdeforskel . . . . . . . . . . . . . . . . . .1300 m Grønne pister . . . . . . . . . . . . . . . . .22 Blå pister . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .36 Røde pister . . . . . . . . . . . . . . . . . . .15 Sorte pister . . . . . . . . . . . . . . . . . . .8 Off piste muligheder . . . . . . . . . . . .Særdeles gode Langrend . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .20 km Restauranter, terræn . . . . . . . . . . . .8 Restauranter, byen . . . . . . . . . . . . .20 Diskoteker . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .1 Sportsforretninger . . . . . . . . . . . . . .11 Bank, vekselbureau . . . . . . . . . . . . .1 Supermarkeder . . . . . . . . . . . . . . . .3 Bagere . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .2 Slagtere . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .3 Læge . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .ja Apotek . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .ja Danske guider . . . . . . . . . . . . . . . . .ja Dansk skiskole for børn . . . . . . . . .ja Skiskole (6x2,5 t): Voksne . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .ca. 125 Euro Børn 6-12 år . . . . . . . . . . . . . . . . . .ca. 118 Euro Børn 3-5 år . . . . . . . . . . . . . . . . . . .ca. 150 Euro Skibørnehave 18 mdr.-3 år . . . . . . .ca. 144 Euro (mulighed for dagspas)

Ski og støvler, voksne 6 dg. . . . . . .70 til 100 Euro Ski og støvler, børn 6 dg . . . . . . . . .45 til 60 Euro (GRATIS leje af ski og støvler for børn under 13 år, når du rejser med SKI TOTAL)

Som SKI TOTAL gæst får du 20% rabat på skileje hos Intersport i Valmorel.

Se by- og pistekort på www.skitotal.dk

Find SKI TOTAL på Facebook www.facebook.com/SkiTotalDanmark

Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer.

Vi ses i Valmorel

Katalog 2012/2013  

Vi har samlet alt det bedste – og gjort det endnu bedre! Download vores nye katalog og find den mest vidunderlige skiferie for hele familie...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you