Page 1

SUNT UN NIKON COOLPIX

SUNT GAMA DE APARATE FOTO DIGITALE NIKON COOLPIX Toamn達 2012


SUNT NEÎMBLÂNZIT

suntnikon.ro


Atât de multe expresii pentru o impresie care dăinuie.

Nou Nou

Obiectiv luminos într-o capodoperă proiectată cu măiestrie.

12,2 MP CMOS

Zoom

7,1x

Nou

Subţire şi inteligent, se concentrează pe nevoile dumneavoastră.

16,0 MP

LCD de

7,5 cm

CMOS

(3 inci)

Zoom

12x

LCD de

7,5 cm (3 inci)

Nou

Împărtăşiţi imaginile prin Android™.

16,0 MP CMOS

Zoom

10x

OLED de

8,7 cm (3,5 inci)

Calitate extraordinară, dimensiuni minime, portabilitate maximă.

10,1 MP CCD

Zoom

3x

LCD de

6,2 cm (2,5 inci)

Nou

Utilizarea prietenoasă facilitează obţinerea unor imagini frumoase.

16,0 MP CMOS

Zoom

14x

LCD de

7,5 cm (3 inci)

Calitate, eleganţă şi performanţă ridicată.

16,0 MP CMOS

Zoom

10x

LCD de

6,7 cm (2,7 inci)

Zoom de 26x de calitate, cu utilizare facilă.

16,1 MP CCD

Zoom

26x

LCD de

7,5 cm (3 inci)

Zoom de 42x şi performanţă optimizată.

16,1 MP CMOS

Zoom

42x

LCD de

7,5 cm (3 inci)

Ultra-subţire, elegant şi plăcut la atingere.

16,0 MP CCD

Zoom

6x

LCD de

7,5 cm (3 inci)

Fotografierea facilă produce rezultate extraordinare.

16,1 MP CCD

Zoom

5x

LCD de

7,5 cm (3 inci)

Inspiraţie creativă cu un obiectiv cu diafragma f/1.8.

16,1 MP CMOS

Zoom

4,2x

LCD de

7,5 cm (3 inci)

Eleganţă, creativitate şi versatilitate.

16,0 MP CCD

Zoom

6x

LCD de

6,7 cm (2,7 inci)

Modalitatea facilă de a păstra frumos amintirile.

10,1 MP CCD

Zoom

5x

LCD de

7,5 cm (3 inci)

Zoom de 18x cu performanţă şi stil impecabile.

16,0 MP CMOS

Zoom

18x

LCD de

7,5 cm (3 inci)

Performanţă cu eleganţă şi pasiune pentru calitate.

14,0 MP CCD

Zoom

5x

LCD de

6,7 cm (2,7 inci)

Design robust pentru utilizare de zi cu zi.

10,1 MP CCD

Zoom

3x

LCD de

6,7 cm (2,7 inci)

Note: Gama de aparate foto şi disponibilitatea opţiunilor de culoare pot varia în funcţie de regiune. Android este marcă comercială a Google Inc.

3


Obiectiv NIKKOR – unde începe calitatea imaginii. Fiecare călătorie începe cu un prim pas. Fiecare poveste începe cu un singur cuvânt. Iar în fotografie, fiecare imagine frumoasă începe cu un obiectiv de calitate. Toate aparatele foto Nikon COOLPIX sunt echipate cu obiective NIKKOR – cristalizarea căutării neîncetate a excelenţei, începând de la primul obiectiv NIKKOR creat în 1933. Fotografii profesionişti au încredere în tehnologia de înaltă performanţă a obiectivelor NIKKOR şi acelaşi ADN se regăseşte în orice aparat foto digital compact COOLPIX pe care l-aţi alege. Oferiţi expresiei dumneavoastră vizuale cea mai bună bază de pornire. Începeţi cu NIKKOR, ultimul cuvânt în ceea ce priveşte optica de calitate.

Bucuraţi-vă de control total asupra luminii. Bucuraţi-vă de euforia viziunii exprimate cu perfecţiune. Simţiţi bucuria pe care vi-o dă unul dintre cele mai sofisticate obiective din lume. Notă: Imaginile prezentate în această pagină sunt simulate.


Aparat foto compact proiectat cu măiestrie, pentru performanţă de top.

12,2

megapixeli

Zoom

7,1x

LCD de

7,5 cm

Negru

(3 inci)

Obiectiv luminos f/2.0 – 4.0 pentru imagini de calitate extraordinară Obiectivul NIKKOR asigură luminozitate ridicată în întregul interval de zoom de 7,1x, pentru performanţă extraordinară în lumină scăzută. Optica de calitate care utilizează elemente de sticlă ED surprinde cu fidelitate chiar şi „atmosfera” oricărei scene şi contribuie la o îmbunătăţire de ansamblu a rezoluţiei. Diafragma iris cu şase lamele permite obţinerea unor fundaluri frumos defocalizate. Funcţia de stabilizare mecanică a imaginii VR compensează eficient tremuratul aparatului foto, echivalând cu un timp de expunere mai scurt cu patru trepte. Iar filtrul ND încorporat, care permite un timp de expunere mai lung cu trei trepte, îmbunătăţeşte calitatea imaginii pentru o varietate de scene.

Senzorul de imagine CMOS de 1/1,7 inci iluminat din spate vă duce un pas mai departe Cei 12,2 megapixeli efectivi asigură imagini clare, la rezoluţie ridicată. Senzorul de imagine CMOS iluminat din spate optimizează performanţa pentru fotografiile de noapte, pentru rezultate frumoase, cu detalii fine. De asemenea, fotografierea continuă la viteză ridicată de până la aprox. 8 fps vă ajută să surprindeţi fiecare cadru, la rezoluţie completă (4000 x 3000)*.

Setări manuale multiple pentru control precis Rotiţi selectorul de moduri pentru a accesa modurile de expunere P/S/A/M. Funcţiile utilizate frecvent pot fi atribuite butonului Funcţie. De asemenea, sunt disponibile controlul manual al expunerii (în trepte de 1/3 EV în intervalul +/-3 EV) şi funcţia de blocare AE/AF.

Sistemul creativ de iluminare Nikon pentru luminarea cadrelor Puteţi utiliza bliţul încorporat al aparatului foto ca „dispozitiv de comandă” pentru a controla dispozitive Speedlight compatibile*. Utilizarea fără fir, sincronizată a dispozitivelor bliţ externe permite iluminarea creativă, pentru a obţine imagini mai clare sau umbre dramatice. Exemplu de configurare Sistem creativ de iluminare Nikon**

*Dispozitive Speedlight compatibile: SB-910, SB-900, SB-800, SB-700 şi SB-600

**Compatibil doar cu Grupul A

Setare personalizată film compatibilă full HD Setarea personalizată pentru film vă permite să controlaţi timpul de expunere, diafragma, sensibilitatea ISO, precum şi COOLPIX Picture Control, astfel că puteţi înregistra filme cu exact efectul vizual pe care îl doriţi. În plus, înregistrările clare sunt datorate rezoluţiei full HD 1080p cu sunet stereo, de care vă puteţi bucura pe un televizor de înaltă definiţie cu posibilitate de conectare HDMI*. *Cablul HDMI este disponibil separat

*Până la 6 imagini consecutive

Alte funcţii • LCD de 7,5 cm (3 inci) de înaltă rezoluţie, cu

921.000 puncte (aprox.) şi unghi variabil • Sistem de procesare a imaginii EXPEED C2 • Corp de înaltă calitate cu capac din aliaj de magneziu

• COOLPIX Picture Control • Compatibilitate îmbunătăţită cu fişiere NRW (RAW) • Bracketing AE pentru până la 5 cadre

Note: Full HD se referă la abilitatea de a înregistra filme în format 1080p. Imaginile prezentate în această pagină sunt simulate.

• Cuplă de accesorii pentru conectarea cablului declanşator,

a dispozitivului GPS (GP-1) şi pentru intrare microfon extern

• Parasolar obiectiv şi telecomandă, disponibile opţional • Compatibil cu card Eye-Fi

5


Atât de subţire şi elegant cu o notă de performanţă extraordinară.

Mov Albastru

16,0

megapixeli

Zoom

12x

Negru

LCD de

Argintiu

7,5 cm

Roşu

(3 inci)

Zoom optic de 12x într-un corp subţire, stilat

Efectele creative sunt la o atingere distanţă

Obiectivul NIKKOR cu zoom de 12x şi sticlă ED acoperă o distanţă focală de la unghi larg de 25 mm la telefotografic de 300 mm*. Funcţia de stabilizare mecanică a imaginii VR asigură compensare sigură şi stabilă pentru tremuratul aparatului foto. Imaginile sunt surprinse de senzorul de imagine CMOS iluminat din spate care păstrează calitatea ridicată a imaginii. Rezoluţia de 16,0 megapixeli efectivi asigură imagini extraordinare.

Puteţi aplica imaginilor dumneavoastră o serie de efecte creative, în doar 3 paşi simpli, pentru că funcţie Efecte rapide facilitează întregul proces. Dumneavoastră doar fotografiaţi, selectaţi efectul pe care doriţi să îl aplicaţi şi salvaţi imaginea. Cu 30 efecte dintre care să alegeţi, inclusiv Pop şi Super intens, puteţi duce creativitatea mai departe. Iar cu utilizarea intuitivă graţie ecranului tactil asemenea unui telefon inteligent, vă veţi bucura de personalizarea imaginilor.

*echivalent format 35 mm

Funcţia AF inteligentă păstrează focalizarea într-o varietate de situaţii

1. Fotografiaţi

2. Selectaţi o imagine editată

3. Salvaţi imaginea

AF găsire ţintă focalizează automat asupra subiectului dorit. Când fotografiaţi oameni, tehnologia de detecţie a feţelor vă ajută să păstraţi focalizarea corectă pentru imagini clare. Pentru alte tipuri de subiecte, tehnologia de anticipare a mişcărilor subiectului evaluează automat care este subiectul principal şi setează zona AF pentru a se potrivi dimensiunii şi poziţiei acestuia, pentru focalizare clară. Cu un sistem AF atât de inteligent, nu veţi rata niciun moment magic.

Înregistrare film Full HD 1080p cu sunet stereo şi zoom optic Înregistraţi filme full HD 1080p cu sunet stereo prin simpla apăsare a unui buton. Utilizaţi zoom-ul optic de 12x în timp ce înregistraţi, pentru a reda mai bine viziunea pe care o aveţi despre scenă. Realizaţi înregistrări video compuse* cu funcţia de editare a filmelor. De asemenea, un conector mini HDMI încorporat permite redarea pe televizorul dumneavoastră de înaltă definiţie**.

Tehnologia de detecţie a feţelor selectează şi focalizează pe feţele oamenilor

Tehnologia de anticipare a mişcării subiectului selectează şi focalizează asupra subiectelor principale

*Puteţi lăsa deoparte secvenţele nedorite din filmele dumneavoastră apăsând butonul de pauză în timpul înregistrării **Cablul HDMI este disponibil separat

Alte funcţii • LCD de 7,5 cm (3 inci) de înaltă rezoluţie, cu 460.000 puncte (aprox.), cu control tactil • Sistem de procesare a imaginii EXPEED C2 • Fotografiere de noapte auto compozită

6

• Sistem portret inteligent • Efecte speciale disponibile când realizaţi filme sau fotografii

• Selector automat scenă

Note: Full HD se referă la abilitatea de a înregistra filme în format 1080p. Imaginile prezentate în această pagină sunt simulate.

• 20 moduri scenă optimizate • Urmărire subiect • Compatibil cu card Eye-Fi • Fotografiere 3D


Fotografii de calitate cu Android™.

16,0

megapixeli

Zoom

10x

OLED de

Negru

8,7 cm

Alb

(3,5 inci)

Utilizează Android pentru conectare facilă la internet Bucuraţi-vă de imagini la calitate ridicată pe care pur şi simplu nu le puteţi obţine cu un telefon inteligent, plus comunicare fără fir, care nu este posibilă în cazul aparatelor foto digitale obişnuite. Echipat cu o combinaţie puternică între sistemul de operare Android şi Wi-Fi®, vă permite să încărcaţi imagini de pe acest aparat foto, rapid şi facil, într-o reţea socială sau pe un site. Chiar dacă nu vă aflaţi în preajma unui punct Wi-Fi®, puteţi transfera imaginile fără fir de pe aparatul foto către telefoane inteligente şi tablete. Vă puteţi personaliza stilul de comunicare vizuală cu peste 500.000 de aplicaţii disponibile în Google Play™.

Aparatul foto devine albumul dumneavoastră de fotografii graţie funcţiei „my Picturetown” integrate Aplicaţia „my Picturetown for Android” vă permite să încărcaţi pe (şi să descărcaţi de pe) site-ul Nikon „my Picturetown” cu rapiditate. De asemenea, puteţi împărtăşi fotografii trimiţând adresa URL a acestora sau direct prin e-mail. Toate fotografiile stocate în albumul „my Picturetown” pot fi salvate, ca miniaturi, în memoria aparatului foto pentru a putea fi vizualizate oricând, astfel că e ca şi cum aţi avea în palmă întreaga dumneavoastră colecţie de fotografii. Deoarece aparatul foto dispune de GPS încorporat, puteţi afişa pe harta „my Picturetown” locul în care a fost efectuată fiecare fotografie. De asemenea, este disponibilă opţiunea de încărcare în reţelele sociale Facebook şi Twitter.

Când vă aflaţi în apropierea unui punct Wi-Fi®

Internet Încărcaţi fotografii/filme pe site-uri, fără fir

Senzorul de imagine CMOS iluminat din spate, împreună cu obiectivul NIKKOR cu zoom de 10x care include un element de sticlă ED, vă oferă puterea de a surprinde imagini extrem de detaliate de la unghi larg la 25 mm* până la telefotografic, cu rezoluţia sa de 16,0 megapixeli efectivi. De asemenea, funcţia de stabilizare mecanică a imaginii VR compensează efectele mişcării aparatului foto pentru a obţine rezultate mai clare, mai limpezi. Ecranul OLED vă permite să vă bucuraţi de această calitate în timpul fotografierii şi redării.

Când nu vă aflaţi în apropierea unui punct Wi-Fi® Telefon inteligent/Tabletă

Internet Transferaţi imagini/filme, fără fir, de la aparatul foto către telefoane inteligente şi tablete

Zoom-ul optic extrem de puternic menţine calitatea ridicată a imaginii

Vă puteţi conecta la internet şi încărca fotografii/filme pe site-uri, utilizând tableta sau telefonul inteligent, prin intermediul unei conexiuni celulare de date

*echivalent format 35 mm

Înregistrare film Full HD 1080p cu sunet stereo Conectivitate HDMI (cablu HDMI disponibil separat)

Alte funcţii • Monitor OLED de 8,7 cm (3,5 inci) de înaltă rezoluţie, cu

819.000 puncte (aprox.), cu panou tactil extrem de sensibil • Mod automat facil • Efecte speciale disponibile când realizaţi filme sau fotografii • Android 2.3

• Wi-Fi® (IEEE 802.11b/g/n) • GPS încorporat • Aplicaţia „my Picturetown for Android” • Capacitatea memoriei: aprox. 680 MB pentru aplicaţie

(capacitatea reală poate varia în funcţie de aplicaţia preinstalată în fiecare regiune); aprox. 1,7 GB pentru stocare

Note: Full HD se referă la abilitatea de a înregistra filme în format 1080p. Imaginile prezentate în această pagină sunt simulate.

Android, Google şi Google Play sunt mărci comerciale ale Google Inc. Robotul Android este reprodus sau modificat după lucrări create şi împărtăşite de Google şi utilizate în conformitate cu termenii din Creative Commons 3.0 Attribution License. Wi-Fi® şi logo-ul Wi-Fi CERTIFICATE sunt mărci comerciale înregistrate ale Wi-Fi Alliance. Facebook® este marcă comercială înregistrată a Facebook, Inc.

7


Bucuraţi-vă de calitate extraordinară în dimensiuni minime.

10,1

megapixeli

Zoom

3x

LCD de

6,2 cm (2,5 inci)

Roz

Corp stilat, extrem de compact şi de uşor Acest aparat foto elegant de mici dimensiuni este într-o cu totul altă clasă, în ceea ce priveşte aspectul compact şi greutate minimă. Măsurând doar 77 mm (3,1 inci) în lungime şi 17,2 mm (0,7 inci) în grosime, se va potrivi perfect în buzunar. Cu o greutate mai mică de 96 g (3,4 oz), aţi putea chiar să uitaţi că este acolo. Dar când îl veţi scoate, vă va uimi cu aspectul de calitate, solid. Corpul cu strat de oţel inoxidabil ajută la evitarea zgârieturilor, iar modelul argintiu oglindă are un aspect unic, patinat.

Alb

Roşu

Negru

Argintiu oglindă

Ecranul tactil intuitiv aduce la un loc utilizarea facilă şi dimensiunile reduse Patru butoane tactile de mari dimensiuni apar pe ecran, astfel că până şi utilizatorii începători pot folosi cu uşurinţă funcţiile aparatului foto. Pur şi simplu apăsaţi ecranul pentru a accesa funcţiile intuitiv, inclusiv un meniu de comenzi rapide pentru a accesa direct funcţiile importante. De asemenea, puteţi personaliza meniul principal după preferinţe.

Efecte speciale şi funcţii creative Îmbunătăţiţi imaginile cu expresii artistice unice, aplicând un efect special precum Sepia nostalgică, Monocrom cu contrast ridicat, Cheie înaltă sau Cheie joasă când realizaţi fotografii sau filme. Aplicaţi unul dintre filtrele încorporate la imagini deja realizate, selectând dintre Catifelare, Ochi de peşte, Efect miniatură sau Aparat de jucărie.

Efecte filtru

Catifelat

Efect miniatură

Ochi de peşte

Alte funcţii • LCD de 6,2 cm (2,5 inci), cu 230.000 puncte (aprox.) • Sistem de procesare a imaginii EXPEED C2 • Înregistrare film HD • Mod automat facil 8

• Efect aparat de jucărie adăugat în gama de Efecte filtru • Suportul de stocare este doar memoria internă

• Bliţ încorporat

(aprox. 7,3 GB)

• Obiectiv NIKKOR cu zoom optic 3x

Note: HD se referă la abilitatea de a înregistra filme în format 720p. Acumulatorul este încorporat şi nu poate fi scos din aparatul foto. Imaginile prezentate în această pagină sunt simulate.

Efect aparat de jucărie


Bucuraţi-vă de calitate cu performanţă optică şi design prietenos.

16,0

megapixeli

Zoom

14x

Roşu LCD de

Argintiu

7,5 cm

Negru

(3 inci)

Zoom optic 14x şi sistem extrem de eficient de stabilizare a imaginii VR

Lăsaţi aparatul foto să facă fotografii extraordinare

Obiectivul NIKKOR cu zoom de 14x şi sticlă ED acoperă o distanţă focală de la unghi larg de 25 mm la telefotografic de 350 mm*, asigurând rezultate frumoase de departe sau de aproape. În plus, funcţia de stabilizare mecanică a imaginii VR contracarează tremuratul aparatului foto pentru imagini extrem de clare. *echivalent format 35 mm

Zona de focalizare selectată de AF găsire ţintă

Tot ce trebuie să faceţi este să ţintiţi, să fotografiaţi şi să vă bazaţi pe rezultate excelente. Aceasta deoarece AF găsire ţintă localizează imediat subiectul vizat şi optimizează focalizarea în funcţie de acesta. Mai mult decât atât, Modul automat facil este activat automat, astfel că aparatul foto optimizează expunerea, timpul de expunere şi alţi parametri, pentru a vă asigura că fiecare cadru este perfect, într-o varietate de situaţii.

Fără VR

Cu VR

Cei 16,0 megapixeli efectivi îmbunătăţesc performanţa în lumină scăzută Senzorul de imagine CMOS cu iluminare din spate asigură eficienţă superioară în captarea luminii. Această capacitate de a surprinde mai multe informaţii vizuale contribuie la calitatea ridicată a imaginii, iar diferenţa se va observa mai ales în imagini realizate în camere slab luminate sau alte zone întunecate.

Înregistraţi filme Full HD 1080p prin simpla apăsare a unui buton Ori de câte ori doriţi să înregistraţi un film în locul unei imagini statice, pur şi simplu apăsaţi butonul de înregistrare film. Asta e tot ceea ce trebuie să faceţi pentru a înregistra scene frumoase ca filme Full HD. Gripul solid de pe acest aparat foto îmbunătăţeşte stabilitatea aparatului foto şi oferă o prindere mai confortabilă.

Alte funcţii • LCD de 7,5 cm (3 inci) de înaltă rezoluţie, cu

460.000 puncte (aprox.) • Sistem de procesare a imaginii EXPEED C2 • Efecte speciale disponibile când realizaţi filme sau fotografii

• Efecte filtru disponibile pentru imaginile stocate • Alimentat de baterii format AA/R6 disponibile în mod obişnuit

• Fotografiere macro la o apropiere de până la

• Sistem portret inteligent • 19 moduri scenă optimizate • Compatibil cu card Eye-Fi

1 cm (0,4 inci)

Note: Full HD se referă la abilitatea de a înregistra filme în format 1080p. Imaginile prezentate în această pagină sunt simulate.

9


Acoperă toate unghiurile în mod minunat.

16,1

megapixeli

Zoom

42x

LCD de

7,5 cm

Negru

(3 inci)

Zoom optic 42x şi sistem extrem de avansat de stabilizare a imaginii VR Senzorul de imagine CMOS iluminat din spate se combină cu un obiectiv NIKKOR cu sticlă ED şi zoom de 42x care acoperă o plajă focală fenomenală, de la un unghi larg de 24 mm la unul supertelefotografic de 1000 mm*. Cei 16,1 megapixeli efectivi asigură imagini la calitate ridicată. Funcţia de stabilizare mecanică a imaginii VR compensează eficient pentru tremuratul aparatului foto. *echivalent format 35 mm

Butoane de control optimizate şi proiectate pentru manevrare eficientă Afişajul Clear Color de înaltă rezoluţie de 7,5 cm (3 inci), cu unghi variabil şi aproximativ 921.000 de puncte poate fi înclinat cu 90 de grade (aprox.) în sus sau 82 de grade (aprox.) în jos. Puteţi atribui funcţiile frecvent utilizate butonului Funcţie şi puteţi utiliza comutatorul lateral pentru zoom pentru utilizare stabilă.

Argintiu

Roşu

Fotografierea continuă la viteză ridicată vă ajută să surprindeţi toată acţiunea Fotografierea continuă la viteză ridicată permite surprinderea rapidă la 7 fps (aprox.) a unor imagini la rezoluţie completă (4608 x 3456)*. Alte moduri cu viteză ridicată includ Continuu sport (aprox. 60fps/120fps) şi Cache prefotografiere. *Până la 5 imagini consecutive

Alte funcţii • GPS încorporat cu funcţie de jurnal • Sistem de procesare a imaginii EXPEED C2 • Senzor de imagine CMOS cu iluminare din spate • COOLPIX Picture Control • Efectele Siluetă şi Monocrom ISO ridicat se adaugă

• Înregistrare film Full HD 1080p cu sunet stereo şi capacitatea de a înregistra imagini statice

• Compatibil cu card Eye-Fi

Logo-ul iFrame şi simbolul iFrame sunt mărci comerciale ale Apple Inc. Numele de mărci şi de produse sunt mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate ale respectivelor companii. iMovie, Mac şi logo-ul Mac sunt mărci comerciale ale Apple Inc., înregistrate în S.U.A. şi în alte ţări. Logo-ul Works with iMovie este o marcă comercială a Apple Inc.

la gama de Efecte speciale disponibile

Creat pentru versatilitate şi control complet pentru utilizator.

16,1

megapixeli

Zoom

4,2x

LCD de

7,5 cm

Alb

(3 inci)

Obiectiv luminos f/1.8, unghi larg de 24 mm şi funcţie extrem de avansată de stabilizare a imaginii VR Obiectivul NIKKOR cu zoom şi diafragmă f/1.8 include sticlă cu indice mare de refracţie pentru a asigura imagini clare cu un contrast ridicat. Diafragma luminoasă a obiectivului, zoomul optic 4,2x şi unghiul larg de 24 mm* extind posibilităţile creative, iar sistemul de stabilizare mecanică a imaginii VR compensează eficient tremuratul aparatului foto.

Negru

Setări manuale şi personalizate pentru a crea fotografiile pe care vi le imaginaţi Selectorul de moduri asigură acces la modurile de expunere P/S/A/M, iar modul Setare utilizator vă permite să salvaţi setările preferate. Funcţiile utilizate frecvent pot fi atribuite butonului Funcţie din partea din faţă pentru acces rapid. Selectorul de comandă oferă control creativ când fotografiaţi şi funcţii convenabile în timpul redării.

*echivalent format 35 mm

Alte funcţii • Afişaj Clear Color de 7,5 cm (3 inci) de înaltă rezoluţie, cu 921.000 puncte (aprox.) • Sistem de procesare a imaginii EXPEED C2 • Senzor de imagine CMOS cu iluminare din spate • COOLPIX Picture Control

10

• Efectele Siluetă şi Monocrom ISO ridicat se adaugă la gama de Efecte speciale disponibile când realizaţi imagini sau filme • Înregistrare film Full HD 1080p cu sunet stereo • Compatibil cu card Eye-Fi

Note: Full HD se referă la abilitatea de a înregistra filme în format 1080p. Imaginile prezentate în această pagină sunt simulate.

Logo-ul iFrame şi simbolul iFrame sunt mărci comerciale ale Apple Inc. Numele de mărci şi de produse sunt mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate ale respectivelor companii. iMovie, Mac şi logo-ul Mac sunt mărci comerciale ale Apple Inc., înregistrate în S.U.A. şi în alte ţări. Logo-ul Works with iMovie este o marcă comercială a Apple Inc.


Eleganţă cu super-zoom.

16,0

megapixeli

Zoom

18x

LCD de

7,5 cm

Negru

(3 inci)

Zoom optic de 18x şi senzor de imagine avansat într-un corp subţire Raza de acţiune şi distanţa focală versatile ale obiectivului NIKKOR cu zoom de 18x şi acoperire de la unghi larg de 25 mm la unghi supertelefotografic de 450 mm* sunt încorporate cu pricepere într-o formă subţire, stilată. Mai mult decât atât, puterea senzorului de imagine CMOS cu iluminare din spate funcţionează fără cusur cu funcţia de stabilizare mecanică a imaginii VR pentru a obţine imagini. Cei 16,0 megapixeli efectivi asigură rezoluţie ridicată.

Argintiu

Roşu

Albastru marin

Monitor LCD de 7,5 cm (3 inci) de înaltă rezoluţie, cu unghi larg de vizualizare Noul monitor LCD de 7,5 cm (3 inci) de înaltă rezoluţie, cu 921.000 de puncte (aprox.) al COOLPIX S9300 dispune de tehnologia Clear Color Display de la Nikon, care păstrează monitorul vizibil şi clar, indiferent dacă este utilizat în exterior sau interior.

GPS cu funcţie jurnal şi bază de date POI (puncte de interes) O unitate GPS de înaltă performanţă înregistrează locaţia pentru fiecare fotografie şi poate înregistra în jurnal şi traseul dumneavoastră, chiar şi atunci când nu fotografiaţi. O bază de date încorporată de aproximativ 1,7 milioane POI (puncte de interes) vă permite să confirmaţi şi să înregistraţi numele locaţiei în care fotografiaţi.

*echivalent format 35 mm

Înregistrare film Full HD 1080p cu sunet stereo Conectivitate HDMI (cablu HDMI disponibil separat)

Alte funcţii • Sistem de procesare a imaginii EXPEED C2 • Mod panoramare facilă 360°/180°

• Compatibil cu card Eye-Fi • Fotografiere 3D

Logo-ul iFrame şi simbolul iFrame sunt mărci comerciale ale Apple Inc. Numele de mărci şi de produse sunt mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate ale respectivelor companii. iMovie, Mac şi logo-ul Mac sunt mărci comerciale ale Apple Inc., înregistrate în S.U.A. şi în alte ţări. Logo-ul Works with iMovie este o marcă comercială a Apple Inc.

Stil distinctiv şi performanţă superioară.

16,0

megapixeli

Zoom

10x

LCD de

6,7 cm

Roşu

(2,7 inci)

Formă subţire stilată cu zoom de 10x de înaltă performanţă Cu cel mai subţire corp din clasa sa, acest aparat foto dispune de in obiectiv NIKKOR cu zoom de 10x cu acoperire de la unghi larg de 25 mm* şi avantajele funcţiei de stabilizare mecanică a imaginii VR de la Nikon, care vă ajută să surprindeţi imagini frumoase în mod constant. *echivalent format 35 mm

Argintiu

Negru

Auriu

Albastru

Magenta

Efecte speciale şi funcţii creative Aplicaţi unul dintre cele şase efecte speciale când realizaţi fotografii sau filme, inclusiv Catifelare, Sepia nostalgică, Cheie joasă sau Color selectiv sau aplicaţi unul dintre efectele filtru încorporate la cadre deja realizate, pentru o atingere creativă.

Efecte speciale

Catifelat

Cheie joasă

Sepia nostalgică Color selectiv

Înregistrare film Full HD 1080p cu sunet stereo Conectivitate HDMI (cablu HDMI disponibil separat)

Alte funcţii • Monitor LCD de înaltă rezoluţie de 6,7 cm (2,7 inci) • Sistem de procesare a imaginii EXPEED C2 • Senzor de imagine CMOS cu iluminare din spate

• Mod panoramare facilă 360°/180° • Fotografiere 3D • Compatibil cu card Eye-Fi

Note: Full HD se referă la abilitatea de a înregistra filme în format 1080p. Imaginile prezentate în această pagină sunt simulate.

Logo-ul iFrame şi simbolul iFrame sunt mărci comerciale ale Apple Inc. Numele de mărci şi de produse sunt mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate ale respectivelor companii. iMovie, Mac şi logo-ul Mac sunt mărci comerciale ale Apple Inc., înregistrate în S.U.A. şi în alte ţări. Logo-ul Works with iMovie este o marcă comercială a Apple Inc.

11


Fotografiere distractivă într-o abordare cu stil.

16,0

megapixeli

Zoom

6x

LCD de

7,5 cm

Argintiu

(3 inci)

Negru

Control tactil intuitiv într-un corp subţire şi stilat

Zoom de înaltă performanţă şi funcţie avansată VR de stabilizare mecanică a imaginii

Ecranul tactil LCD de 7,5 cm (3 inci), cu 460.000 de puncte (aprox.) este încorporat într-un corp suplu şi elegant, care se potriveşte perfect în palmă. Ecranul tactil este încadrat perfect de panoul din partea posterioară, ducând la maxim distracţia şi eficienţa, indiferent dacă navigaţi în meniuri sau vă bucuraţi de controlul tactil asupra funcţiilor de fotografiere şi redare.

De la fotografii de grup la prim-planuri, obiectivul NIKKOR cu zoom de 6x cu acoperire unghi larg de 26 mm* şi funcţia de stabilizare mecanică a imaginii VR oferă precizie extraordinare şi rezoluţie clară, pentru a surprinde momentele cu uşurinţă.

Roşu

Alb

*echivalent format 35 mm

Fără VR

Cu VR

Alte funcţii • Sistem de procesare a imaginii EXPEED C2 • Sistem portret inteligent • Selector automat scenă

• Urmărire subiect • Compatibil cu card Eye-Fi • 19 moduri scenă optimizate

• Efecte speciale disponibile când realizaţi filme sau fotografii • Efecte filtru disponibile pentru imaginile stocate

Eleganţă ultra-subţire cu rază de acţiune extinsă.

16,0

megapixeli

Zoom

6x

LCD de

6,7 cm

Albastru

(2,7 inci)

Obiectiv cu unghi larg cu zoom optic 6x într-un corp ultra-subţire Stilul elegant şi un corp ultra-subţire de 19,5 mm (0,8 inci) sfidează frumuseţea funcţională şi performanţa avansată din interior. Măiestria este vizibilă din orice unghi. Iar o gamă de opt culori oferă cea mai bună asortare cu stilul dumneavoastră personal.

Argintiu

Negru

Roşu

Roz

Verde deschis

Aplicaţi Efectele speciale când realizaţi imagini sau filme pentru a vă explora latura artistică unică. Puteţi selecta dintre Catifelare, Cheie înaltă, Cheie joasă, Sepia nostalgică, Color selectiv sau Monocrom cu contrast ridicat. Efectele filtru încorporate vă permit să adăugaţi o atingere creativă imaginilor deja realizate.

Efecte speciale

Efecte filtru

Sepia nostalgică

Color selectiv

Efect miniatură

Filtru stea

Alte funcţii

12

Mov

Adăugaţi o atingere creativă cu efecte speciale şi efecte filtru

Cheie înaltă

• Monitor LCD de înaltă rezoluţie de 6,7 cm (2,7 inci) • Sistem de procesare a imaginii EXPEED C2 • Funcţie de stabilizare mecanică a imaginii VR

Auriu

• Sistem portret inteligent • Selector automat scenă • Urmărire subiect

Note: HD se referă la abilitatea de a înregistra filme în format 720p. Imaginile prezentate în această pagină sunt simulate.

• Compatibil cu card Eye-Fi • 18 moduri scenă optimizate

Pictură


Utilizare pe bază de baterii cu litiu-ion, subţire pentru a încăpea în buzunar.

14,0

megapixeli

Zoom

5x

LCD de

6,7 cm

Negru

(2,7 inci)

Utilizează acumulatori reîncărcabili litiu-ion Acumulatorul litiu-ion este uşor, compact şi poate fi reîncărcat de nenumărate ori. Mai ecologic decât acumulatorii alcalini şi mai eficient din punct de vedere energetic decât acumulatorii Ni-MH, vă va ajuta să vă bucuraţi de mai multe fotografii, eficientizând în acelaşi timp costurile pe termen lung.

Argintiu

Roşu

Roz

Negru decorativ

Mov decorativ

Alte funcţii • Monitor LCD de înaltă rezoluţie de

6,7 cm (2,7 inci) • Sistem de procesare a imaginii EXPEED C2 • Efecte filtru disponibile pentru imaginile stocate

• 18 moduri scenă optimizate • Selector automat scenă • Detecţie mişcare • Urmărire subiect

Zoom de 26x cu stabilizare, compact şi prietenos.

16,1

megapixeli

Zoom

26x

LCD de

7,5 cm

Roşu

(3 inci)

Zoom de 26x cu stabilizare, cu unghi larg Un obiectiv NIKKOR puternic, cu zoom optic 26x, cu acoperire de la unghi larg de 22,5 mm la supertelefotografic de 585 mm*. Oferă acestui aparat foto o distanţă focală extraordinară pentru imagini cu peisaje extinse până la primplanuri extreme. *echivalent format 35 mm

585 mm (echivalent format 35 mm)

22,5 mm (echivalent format 35 mm)

Negru

Bronz

Albastru

Proiectat pentru a produce imagini mai clare în mod constant Indiferent dacă realizaţi fotografii sau filme şi chiar dacă utilizaţi zoom-ul în timpul înregistrării filmelor, sistemul de stabilizare mecanică a imaginii VR de la Nikon compensează vibraţiile aparatului foto pentru a obţine imagini mai clare. Gripul asigură o prindere stabilă şi butonul de zoom montat lateral facilitează manevrarea stabilă.

Mod automat facil şi monitor LCD de 7,5 cm (3 inci) de înaltă rezoluţie Modul automat facil vă permite să porniţi pur şi simplu aparatul foto şi să începeţi să fotografiaţi, lăsând setările în grija aparatului foto. Monitorul LCD TFT de înaltă rezoluţie de 7,5 cm (3 inci), cu 921.000 de puncte (aprox.) dispune de tehnologia Clear Color Display de la Nikon pentru a rămâne vizibil şi clar, indiferent dacă este utilizat în exterior sau interior.

Mod automat facil Fără VR

Portret

Peisaj

Portret de noapte Peisaj de noapte

Prim-plan

Cu VR

Iluminare din fundal

Alte funcţii • Alimentat de baterii format AA/R6 disponibile în mod obişnuit • Fotografiere 3D

• Conectivitate HDMI (cablu HDMI disponibil separat) • Compatibil cu card Eye-Fi

Note: HD se referă la abilitatea de a înregistra filme în format 720p. Imaginile prezentate în această pagină sunt simulate.

• Mod portret animale de casă

13


Surprindeţi momente preţioase frumos şi uşor.

16,1

megapixeli

Zoom

5x

LCD de

7,5 cm

Negru

(3 inci)

16,1 megapixeli efectivi de imagine Cei 16,1 megapixeli efectivi asigură reproducerea celor mai fine detalii şi vă oferă libertate suficientă pentru o decupare creativă. Sistemul de procesare a imaginii EXPEED C2 de la Nikon redă aceste imagini rapid şi fidel, asigurând funcţionarea tuturor sistemelor încorporate la viteză şi eficienţă optime.

Argintiu

Roşu

Mod automat facil şi monitor TFT LCD luminos de 7,5 cm (3 inci) Modul automat facil vă permite să porniţi pur şi simplu aparatul foto şi să începeţi să fotografiaţi. De ajutor în fotografiere este şi monitorul TFT LCD de 7,5 cm (3 inci) cu 230.000 de puncte (aprox.) cu funcţie de ajustare a luminozităţii, extrem de vizibil atât în exterior, cât şi în interior.

Zoom 5x cu capacitate unghi larg de 26 mm Cu o plajă focală de la unghi larg de 26 mm la telefotografic de 130 mm*, obiectivul NIKKOR cu zoom optic 5x NIKKOR al COOLPIX L26 vă permite să fotografiaţi portrete de grup şi imagini de arhitectură cu ajutorul unghiului larg sau primplanuri expresive de la distanţă cu ajutorul capacităţii telefotografice. *echivalent format 35 mm

Alte funcţii • Alimentat de baterii format AA/R6 disponibile în mod obişnuit • 18 moduri scenă optimizate

• Compatibil cu card Eye-Fi • Sistem de procesare a imaginii EXPEED C2

• Sistem portret inteligent

Păstraţi amintirile valoroase frumos şi uşor.

10,1

megapixeli

Zoom

5x

LCD de

7,5 cm

Roşu

(3 inci)

Zoom 5x cu funcţie de unghi larg Obiectivul NIKKOR cu zoom optic 5x al COOLPIX L25 acoperă o plajă focală de la unghi larg de 28 mm la telefotografic de 140 mm*. Aceasta facilitează surprinderea portretelor de grup şi peisajelor cu ajutorului unghiului larg şi a prim-planurilor expresive de la distanţă, prin setarea telefotografică. *echivalent format 35 mm

Argintiu

Modul automat facil vă permite să porniţi pur şi simplu aparatul foto şi să fotografiaţi în timp ce aparatul foto selectează automat modul scenă corespunzător dintre Portret, Portret de noapte, Peisaj de noapte, Peisaj, Iluminare din fundal, Prim-plan.

Monitorul TFT LCD luminos de mari dimensiuni de 7,5 cm (3 inci) cu 230.000 de puncte (aprox.) oferă o vizualizare clară, indiferent dacă previzualizaţi o imagine încadrată înainte de declanşare sau vă uitaţi la imaginile realizate deja. Monitorul dispune de o funcţie de ajustare a luminozităţii pentru vizualizare clară în diferite condiţii de iluminare.

Alte funcţii

14

• Compatibil cu card Eye-Fi • 18 moduri scenă optimizate

Note: HD se referă la abilitatea de a înregistra filme în format 720p. Imaginile prezentate în această pagină sunt simulate.

Alb

Modul automat facil optimizează setările pentru tipul de scenă selectat

Uşurinţa de vizualizare oferită de un monitor LCD TFT de 7,5 cm (3 inci)

• Alimentat de baterii format AA/R6 disponibile în mod obişnuit • Sistem portret inteligent

Negru

• Sistem de procesare a imaginii EXPEED C2


Este mai uşor şi mai distractiv să realizaţi şi să împărtăşiţi fotografii.

10,1

megapixeli Roz

Zoom

3x

Negru

LCD de

6,7 cm

*

(2,7 inci)

Alb

Albastru

Butoane mari, aspect simplu şi interfaţă prietenoasă COOLPIX S30 dispune de un design simetric, cu butoane plasate şi dimensionate pentru utilizare extrem de facilă. Monitorul LCD de mari dimensiuni asigură vizualizarea clară a meniului, proiectat pentru a fi uşor de înţeles. Iar aparatul foto trece de la pornire la înregistrarea fotografiilor sau a filmelor printr-o singură apăsare a butoanelor dedicate.

Partea din spate

Partea de sus

Proiectat robust pentru ca toată lumea să se bucure de el Construit să reziste la şoc, la adâncimi de până la 3 m (9,8 ft) şi la murdărie, COOLPIX S30 invită mâinile de toate dimensiunile să fotografieze cu el fără grijă. De asemenea, este sigur pentru utilizarea la piscină sau în apropierea apei.

Comutator alimentare Buton înregistrare film

Buton declanşator

Funcţiile utile fac fotografiile mai distractiv de vizualizat şi împărtăşit Realizaţi prezentări originale cu efecte animate şi muzică de care să vă bucuraţi în familie sau cu prietenii. Funcţia încorporată de realizare a albumelor vă permite să realizaţi albume de amintiri, pentru acces rapid la imaginile preferate şi pentru a vă bucura de ele în orice moment. Pentru fiecare imagine puteţi înregistra două mesaje vocale, ceea ce vă permite să împărtăşiţi gândurile sau comentariile cu un prieten sau cu cineva drag. Prezentare diapozitive – Artă pop

Alte funcţii • Sistem de procesare a imaginii EXPEED C2

• 10 moduri scenă optimizate

*Disponibil ca „Fotografiere instantanee” cu acest model Note: HD se referă la abilitatea de a înregistra filme în format 720p. Imaginile prezentate în această pagină sunt simulate.

• Modificare culori (Cursor pentru creativitate)

15


FUNCŢII PREMIUM Selector automat scenă/ Scene Auto Selector/ Mod facil Easyautomat Auto Mode

Reducere optică a vibraţiilor (VR)

Sunt utilizate diferite tehnologii de compensare a tremuratului aparatului foto pentru a asigura imagini clare şi frumoase, inclusiv VR cu deplasarea obiectivului şi VR cu deplasarea senzorului de imagine.

Toate modelele

Aceste funcţii oferă o fotografiere rapidă, fără griji, într-o varietate de situaţii, evaluând mai întâi subiectul şi condiţiile înconjurătoare şi apoi selectând automat modul de scenă corespunzător*. *Disponibil ca „Fotografiere instantanee” cu aparatul foto S30

Reducerea înceţoşării cauzate de mişcare

AF găsire ţintă

Puteţi realiza imagini clare, frumoase cu funcţia de reducere a înceţoşării, graţie funcţiei de detecţie a mişcării care selectează automat un timp de expunere mai scurt şi o setare ISO (sensibilitate la lumină) mai ridicată pentru a compensa mişcarea subiectului sau a aparatului foto.

Sensibilitate ridicată

Toate modelele

Sensibilitatea ridicată ISO permite utilizarea la maxim a luminii naturale disponibile, eliminând nevoia de a utiliza bliţ sau timp lung de expunere. Permiţând selectarea unui timp de expunere mai scurt, devine mai uşor să surprindeţi cu o mai mare claritate subiectele care se mişcă rapid.

Senzor de imagine CMOS cu iluminare din spate

AF găsire ţintă evaluează instantaneu subiectul vizat şi ajustează automat zona AF în funcţie de dimensiunea acestuia, pentru a vă asigura că obţineţi imagini cu focalizare clară.

Urmărire subiect

Funcţia de urmărire subiect îmbunătăţeşte experienţa de fotografiere urmărind mişcarea subiectului.

Film Full HD

Structura cu iluminare din spate îmbunătăţeşte sensibilitatea senzorului de imagine şi reducerea zgomotului, pentru o capacitate crescută de fotografiere a scenelor de noapte sau a celor de interior, cu lumină scăzută.

Film HD

Aparatele COOLPIX care prezintă logo-ul HD pot înregistra la 1280 x 720 pixeli (720p). Cele care poartă logo-ul Full HD pot înregistra la 1920 x 1080 pixeli (1080p).

Fiabilitate şi robusteţe

COOLPIX Premium Features Icon (3D icon revised version) Modelele COOLPIX rezistente la apă, şocuri şi intemperii au o construcţie suficient de puternică pentru a vă sta la dispoziţie atunci când vă bucuraţi de activităţi în aer liber, în orice perioadă a anului.

Clear Color Afişaj Clear color Display

Tehnologia inovatoare Clear Color Display de la Nikon îmbunătăţeşte vizibilitatea pentru o previzualizare şi o redare a imaginii mai clară, mai intensă. Diferenţa Clear Color

O unitate GPS cu performanţă ridicată înregistrează latitudinea şi longitudinea pentru locaţia fiecărei imagini.

Ecran tactil

Atingeţi pur şi simplu ecranul cu degetele pentru a selecta subiectul, pentru a bloca focalizarea automată şi expunerea, pentru a apropia subiectul pentru prim-planuri sau pentru a derula imaginile şi a le selecta pentru vizualizare.

Toate modelele*

Fiecare dintre funcţiile avansate ale Sistemului Portret inteligent vă ajută să realizaţi portrete de calitate în mod constant. Avertizare clipire 

AF prioritate faţă   Ochi deschişi 

Cronometru zâmbet Remediere ochi roşii încorporată

*Disponibilitatea funcţiilor sistemului Portret inteligent variază în funcţie de modelul aparatului foto

16

Fotografiere 3D

Funcţia de fotografiere 3D facilitează procesul de realizare a imaginilor complexe pentru redare realistă pe televizoare şi computere cu capacitate 3D.

Sistem portret inteligent

Estompare piele 

GPS încorporat

Transfer fără fir al imaginilor

Aparatul foto dispune de o funcţie de comunicare încorporată care permite transmiterea imaginilor statice şi a filmelor prin intermediul unei conexiuni LAN fără fir.

Note: Disponibilitatea funcţiei variază în funcţie de modelul aparatului foto. Imaginile prezentate în această pagină sunt simulate.


Specificaţii Nou

Nou

Nou

Nou

Nou

Pixeli efectivi

12,2 milioane

16,0 milioane

16,0 milioane

10,1 milioane

16,0 milioane

Obiectiv

Obiectiv NIKKOR cu zoom optic de 7,1x; 6,0 – 42,8 mm (format echivalent 35 mm [135]: 28 – 200 mm); f/2 – 4

Obiectiv NIKKOR cu zoom optic de 12x; 4,5 – 54,0 mm (format echivalent 35 mm [135]: 25 – 300 mm); f/3.1 – 6.5

Obiectiv NIKKOR cu zoom optic de 10x; 4,5 – 45,0 mm (format echivalent 35 mm [135]: 25 – 250 mm); f/3.2 – 5.8

Obiectiv NIKKOR cu zoom optic de 3x; 4,1 – 12,3 mm (format echivalent 35 mm [135]: 29 – 87 mm); f/3.3 – 5.9

Obiectiv NIKKOR cu zoom optic de 14x; 4,5 – 63,0 mm (format echivalent 35 mm [135]: 25 – 350 mm); f/3.3 – 5.9

Mărire zoom digital

Până la 4x (format echivalent 35 mm [135]: aprox. 800 mm)

Până la 4x (format echivalent: aprox. 1200 mm)

Până la 4x (format echivalent 35 mm [135]: aprox. 1000 mm)

Până la 4x (format echivalent 35 mm [135]: aprox. 348 mm)

Până la 2x (format echivalent 35 mm [135]: aprox. 700 mm)

Distanţă de focalizare*1

[L]: Aprox. 50 cm (1 ft 8 inci) până ∞, Mod macro prim-plan: 2 cm (0,8 inci) până la ∞

[L]: Aprox. 50 cm (1 ft 8 inci) până la ∞, Mod macro: 10 cm (4 inci) până la ∞

[L]: Aprox. 50 cm (1 ft 8 inci) până la ∞, Mod macro: 10 cm (4 inci) până la ∞

[L]: Aprox. 50 cm (1 ft 8 inci) până la ∞, Mod macro: 5 cm (2 inci) până la ∞

[L]: Aprox. 50 cm (1 ft 8 inci) până la ∞, Mod macro: 1 cm (0,4 inci) până ∞

Monitor

Monitor LCD TFT de 7,5 cm (3 inci), aprox. 921.000 puncte, cu unghi variabil, cu unghi larg de vizualizare şi strat anti-reflexie

Monitor LCD TFT de 7,5 cm (3 inci), aprox. 460.000 puncte, cu ecran cu control tactil şi strat anti-reflexie

Monitor OLED de 8,7 cm (3,5 inci), aprox. 819.000 puncte, cu ecran cu control tactil şi strat anti-reflexie

Monitor LCD TFT de 6,2 cm (2,5 inci), aprox. 230.000 puncte, cu ecran cu control tactil şi strat anti-reflexie

Monitor LCD TFT de 7,5 cm (3 inci), aprox. 460.000 puncte, cu strat anti-reflexie

Suport stocare

Card de memorie SD/SDHC/SDXC*5

Card de memorie SD/SDHC/SDXC*5

Card de memorie SD/SDHC*5

Memorie internă (aprox. 7,3 GB)

Card de memorie SD/SDHC/SDXC*5

Sensibilitate ISO (Nivel standard al sensibilităţii)*2

ISO 80-1600, ISO 3200/Hi 1 (echivalent 6400); (Setarea manuală este activată în modurile de expunere P/S/A/M)

ISO 125-1600, ISO 3200 (Setarea manuală este activată în modul Auto)

ISO 125-1600, ISO 3200 (Setarea manuală este activată în modul Auto/ Declanşare continuă)

ISO 80 – 1600

ISO 125-1600, ISO 3200 (Setarea manuală este activată în modul Auto)

Surse de alimentare

Furnizat

Acumulator reîncărcabil Litiu-ion EN-EL14, încărcător acumulator MH-24

Acumulator reîncărcabil Litiu-ion EN-EL19, adaptor de încărcare CA EH-69P

Acumulator reîncărcabil Litiu-ion EN-EL12, adaptor de încărcare CA EH-69P

Adaptor de încărcare CA EH-69P

Două baterii alcaline LR6/L40 (dimensiune AA)

Opţional

Adaptor CA EH-5b Adaptor CA EH-62G, (utilizat în combinaţie cu încărcător acumulator MH-66 conector de alimentare EP-5A)

Adaptor CA EH-62F, încărcător acumulator MH-65

Autonomia acumulatorului imagini statice*3

Aprox. 330 cadre cu acumulator EN-EL14

Aprox. 160 cadre cu acumulatorul EN-EL19

Aprox. 140 cadre cu acumulator EN-EL12

Aprox. 190 cadre

Aprox. 120 cadre cu baterii alcaline, 470 cadre cu baterii pe litiu*7, sau 330 cadre cu acumulator EN-MH2

Dimensiuni (lăţime x înălţime x adâncime)

Aprox. 118,5 x 72,5 x 50,4 mm (4,7 x 2,9 x 2,0 inci) fără proiecţii*8

Aprox. 95,4 x 58,6 x 26,7 mm (3,8 x 2,4 x 1,1 inci) fără proiecţii*8

Aprox. 111,4 x 60,0 x 27,2 mm (4,4 x 2,4 x 1,1 inci) fără proiecţii*8

Aprox. 77,0 x 51,2 x 17,2 mm (3,1 x 2,1 x 0,7 inci) fără proiecţii*8

Aprox. 108,0 x 68,4 x 34,1 mm (4,3 x 2,7 x 1,4 inci) fără proiecţii*8

Greutate

Aprox. 392 g (13,9 oz) cu acumulator şi card de memorie SD*8

Aprox. 150 g (5,3 oz) cu acumulator şi card de memorie SD*8

Aprox. 184 g (6,5 oz) cu acumulator şi card de memorie SD*8

Aprox. 96 g (3,4 oz)*8

Aprox. 240 g (8,5 oz) cu acumulator şi card de memorie SD*8

Două baterii pe bază de litiu FR6/L91 (dimensiune AA), doi acumulatori reîncărcabili EN-MH2 Ni-MH, adaptor CA EH-65A, încărcător acumulator MH-72/MH-73

*1 Toate distanţele măsurate de la centrul suprafeţei lentilei. (Exceptând S30). *2 În funcţie de condiţii, este posibil ca anumite setări să nu fie configurate. *3 Pe baza standardelor CIPA din industrie pentru măsurarea autonomiei acumulatorilor. Măsurat la 23°C (+/-3°C); zoom ajustat la fiecare cadru, bliţul încorporat declanşat la fiecare cadru, modul imagine setat la Normal. *4 Interval de focalizare (de la stratul de protecţie din sticlă). *5 Nu este compatibil cu Multi Media Cards (MMC). *6 Dacă utilizaţi patru baterii cu litiu AA Energizer® Ultimate. *7 Dacă utilizaţi două baterii cu litiu AA Energizer® Ultimate. *8 Metoda de notare a dimensiunilor şi greutăţii în conformitate cu regulile CIPA DCG-002-2012. Notă: Gama de aparate foto şi disponibilitatea opţiunilor de culoare pot varia în funcţie de regiune.

17


Specificaţii

Pixeli efectivi

16,1 milioane

16,1 milioane

16,0 milioane

16,0 milioane

16,0 milioane

Obiectiv

Obiectiv NIKKOR cu zoom optic de 42x; 4,3 – 180,0 mm (format echivalent 35 mm [135]: 24 – 1000 mm); f/3 – 5.9

Obiectiv NIKKOR cu zoom optic de 4,2x; 4,3 – 17,9 mm (format echivalent 35 mm [135]: 24 – 100 mm); f/1.8 – 4.9

Obiectiv NIKKOR cu zoom optic de 18x; 4,5 – 81,0 mm (format echivalent 35 mm [135]: 25 – 450 mm); f/3.5 – 5.9

Obiectiv NIKKOR cu zoom optic de 10x; 4,5 – 45,0 mm (format echivalent 35 mm [135]: 25 – 250 mm); f/3.2 – 5.8

Obiectiv NIKKOR cu zoom optic de 6x; 4,6 – 27,6 mm (format echivalent 35 mm [135]: 26 – 156 mm); f/3.5 – 6.5

Mărire zoom digital

Până la 2x (format echivalent 35 mm [135]: aprox. 2000 mm)

Până la 2x (format echivalent 35 mm [135]: aprox. 200 mm)

Până la 4x (format echivalent 35 mm [135]: aprox. 1800 mm)

Până la 4x (format echivalent 35 mm [135]: aprox. 1000 mm)

Până la 4x (format echivalent 35 mm [135]: aprox. 624 mm)

Distanţă de focalizare*1

[L]: Aprox. 50 cm (1 ft 8 inci) până la ∞, Mod macro prim-plan: 1 cm (0,4 inci) până la ∞

[L]: Aprox. 30 cm (1 ft) până la ∞, Mod macro prim-plan: 2 cm (0,8 inci) până la ∞

[L]: Aprox. 50 cm (1 ft 8 inci) până la ∞, Mod macro: 4 cm (1,6 inci) până la ∞

[L]: Aprox. 50 cm (1 ft 8 inci) până la ∞, Mod macro: 10 cm (4 inci) până ∞

[L]: Aprox. 50 cm (1 ft 8 inci) până la ∞, Mod macro: 5 cm (2 inci) până la ∞

Monitor

Monitor LCD TFT de 7,5 cm (3 inci), aprox. 921.000 puncte, cu unghi variabil, cu unghi larg de vizualizare şi strat anti-reflexie

Monitor LCD TFT de 7,5 cm (3 inci), aprox. 921.000 puncte, cu unghi larg de vizualizare şi strat anti-reflexie

Monitor LCD TFT de 7,5 cm (3 inci), aprox. 921.000 puncte, cu unghi larg de vizualizare şi strat anti-reflexie

Monitor LCD TFT de 6,7 cm (2,7 inci), aprox. 230.000 puncte, cu strat anti-reflexie

Monitor LCD TFT de 7,5 cm (3 inci), aprox. 460.000 puncte, cu ecran cu control tactil şi strat anti-reflexie

Suport stocare

Card de memorie SD/SDHC/SDXC*5

Card de memorie SD/SDHC/SDXC*5

Card de memorie SD/SDHC/SDXC*5

Card de memorie SD/SDHC/SDXC*5

Card de memorie SD/SDHC/SDXC*5

Sensibilitate ISO (Nivel standard al sensibilităţii)*2

ISO 100-1600, ISO 3200/Hi 1 (echivalent 6400); (Setarea manuală este activată în modurile de expunere P/S/A/M), Hi 2 (echivalent 12.800) (Monocrom ISO ridicat în modul Efecte speciale)

ISO 100-1600, ISO 3200/Hi 1 (echivalent 6400); (Setarea manuală este activată în modurile de expunere P/S/A/M), Hi 2 (echivalent 12.800) (Efecte speciale este setat la Monocrom ISO ridicat în modul scenă)

ISO 125-1600, ISO 3200 (Setarea manuală este activată în modul Auto/ Declanşare continuă)

ISO 125-1600, ISO 3200 (Setarea manuală este activată în modul Auto)

ISO 80-1600, ISO 3200* (Setarea manuală este activată în modul Auto)

Furnizat

Acumulator reîncărcabil Litiu-ion EN-EL5, adaptor de încărcare CA EH-69P

Acumulator reîncărcabil Litiu-ion EN-EL12, adaptor de încărcare CA EH-69P

Acumulator reîncărcabil Litiu-ion EN-EL12, adaptor de încărcare CA EH-69P

Acumulator reîncărcabil Litiu-ion EN-EL12, adaptor de încărcare CA EH-69P

Acumulator reîncărcabil Litiu-ion EN-EL19, adaptor de încărcare CA EH-69P

Opţional

Adaptor CA EH-62A, încărcător acumulator MH-61

Adaptor CA EH-62F, încărcător acumulator MH-65

Adaptor CA EH-62F, încărcător acumulator MH-65

Adaptor CA EH-62F, încărcător acumulator MH-65

Adaptor CA EH-62G, încărcător acumulator MH-66

Autonomia acumulatorului imagini statice*3

Aprox. 240 cadre cu acumulator EN-EL5

Aprox. 230 cadre cu acumulator EN-EL12

Aprox. 200 cadre cu acumulator EN-EL12

Aprox. 230 cadre cu acumulator EN-EL12

Aprox. 180 cadre cu acumulator EN-EL19

Dimensiuni (lăţime x înălţime x adâncime)

Aprox. 119,8 x 82,9 x 102,2 mm Aprox. 103,0 x 58,3 x 32,0 mm (4,8 x 3,3 x 4,1 inci) (4,1 x 2,3 x 1,3 inci) fără proiecţii*8 fără proiecţii*8

Aprox. 108,7 x 62,3 x 30,6 mm (4,3 x 2,5 x 1,3 inci) fără proiecţii*8

Aprox. 93,6 x 57,7 x 26,0 mm (3,7 x 2,3 x 1,1 inci) fără proiecţii*8

Aprox. 95,5 x 58,9 x 20,8 mm (3,8 x 2,4 x 0,9 inci) fără proiecţii*8

Greutate

Aprox. 555 g (1 lb 3,6 oz) cu acumulator şi card de memorie SD*8

Aprox. 215 g (7,6 oz) cu acumulator şi card de memorie SD*8

Aprox. 160 g (5,7 oz) cu acumulator şi card de memorie SD*8

Aprox. 139 g (5,0 oz) cu acumulator şi card de memorie SD*8

Surse de alimentare

Aprox. 194 g (6,9 oz) cu acumulator şi card de memorie SD*8

*1 Toate distanţele măsurate de la centrul suprafeţei lentilei. (Exceptând S30). *2 În funcţie de condiţii, este posibil ca anumite setări să nu fie configurate. *3 Pe baza standardelor CIPA din industrie pentru măsurarea autonomiei acumulatorilor. Măsurat la 23°C (+/-3°C); zoom ajustat la fiecare cadru, bliţul încorporat declanşat la fiecare cadru, modul imagine setat la Normal. *4 Interval de focalizare (de la stratul de protecţie din sticlă). *5 Nu este compatibil cu Multi Media Cards (MMC). *6 Dacă utilizaţi patru baterii cu litiu AA Energizer® Ultimate. *7 Dacă utilizaţi două baterii cu litiu AA Energizer® Ultimate. *8 Metoda de notare a dimensiunilor şi greutăţii în conformitate cu regulile CIPA DCG-002-2012.

18

Notă: Gama de aparate foto şi disponibilitatea opţiunilor de culoare pot varia în funcţie de regiune.

*Setarea este disponibilă doar pentru imagini de 4M (2272 x 1704) sau 2M (1600 x 1200) sau VGA (640 x 480)


16,0 milioane

14,0 milioane

16,1 milioane

16,1 milioane

10,1 milioane

10,1 milioane

Obiectiv NIKKOR cu zoom optic de 6x; 4,6 – 27,6 mm (format echivalent 35 mm [135]: 26 – 156 mm); f/3.5 – 6.5

Obiectiv NIKKOR cu zoom optic de 5x; 4,6 – 23,0 mm (format echivalent 35 mm [135]: 26 – 130 mm); f/3.2 – 6.5

Obiectiv NIKKOR cu zoom optic de 26x; 4,0 – 104 mm (format echivalent 35 mm [135]: 22,5 – 585 mm); f/3.1 – 5.9

Obiectiv NIKKOR cu zoom optic de 5x; 4,6 – 23,0 mm (format echivalent 35 mm [135]: 26 – 130 mm); f/3.2 – 6.5

Obiectiv NIKKOR cu zoom optic de 5x; 4,0 – 20,0 mm (format echivalent 35 mm [135]: 28 – 140 mm); f/2.7 – 6.8

Obiectiv NIKKOR cu zoom optic de 3x; 4,1 – 12,3 mm (format echivalent 35 mm [135]: 29,1 – 87,3 mm); f/3.3 – 5.9

Până la 4x (format echivalent 35 mm [135]: aprox. 624 mm)

Până la 4x (format echivalent 35 mm [135]: aprox. 520 mm)

Până la 4x (format echivalent 35 mm [135]: aprox. 2340 mm)

Până la 4x (format echivalent 35 mm [135]: aprox. 520 mm)

Până la 4x (format echivalent 35 mm [135]: aprox. 560 mm)

Până la 4x (format echivalent 35 mm [135]: aprox. 349 mm)

[L]: Aprox. 50 cm (1 ft 8 inci) până la ∞, Mod macro: 5 cm (2 inci) până la ∞

[L]: Aprox. 50 cm (1 ft 8 inci) până la ∞, Mod macro: 10 cm (4 inci) până la ∞

[L]: Aprox. 50 cm (1 ft 8 inci) până la ∞, Mod macro: 1 cm (0,4 inci) până la ∞

[L]: Aprox. 50 cm (1 ft 8 inci) până la ∞; Mod macro: 10 cm (4 inci) până la ∞

[L]: Aprox. 30 cm (1 ft) până la ∞, Mod macro: 3 cm (1,2 inci) până la ∞

[L]: Aprox. 30 cm (1 ft ) până la ∞, Fotografiere prim-planuri/ Fotografiere sub apă/ Fotografiere mâncare/ Evidenţiere culori/Efectuare foto estomp./Creare efect dioramă: 5 cm (2 inci) până la ∞*4

Monitor LCD TFT de 6,7 cm (2,7 inci), aprox. 230.000 puncte, cu strat anti-reflexie

Monitor LCD TFT de 6,7 cm (2,7 inci), aprox. 230.000 puncte

Monitor LCD TFT de 7,5 cm (3 inci), aprox. 921.000 puncte, cu unghi larg de vizualizare şi strat anti-reflexie

Monitor LCD TFT de 7,5 cm (3 inci), aprox. 230.000 puncte

Monitor LCD TFT de 7,5 cm (3 inci), aprox. 230.000 puncte

Monitor LCD TFT de 6,7 cm (2,7 inci), aprox. 230.000 puncte

Card de memorie SD/SDHC/SDXC*5

Card de memorie SD/SDHC/SDXC*5

Card de memorie SD/SDHC/SDXC*5

Card de memorie SD/SDHC/SDXC*5

Card de memorie SD/SDHC/SDXC*5

Card de memorie SD/SDHC/SDXC*5

ISO 80-1600, ISO 3200* (Setarea manuală este activată în modul Auto)

ISO 80-1600, ISO 3200* (Setarea manuală este activată în modul Auto)

ISO 80 – 1600

ISO 80 – 1600

ISO 80 – 1600

ISO 80 – 1600

*Setarea este disponibilă doar pentru *Setarea este disponibilă doar pentru imagini de 4M (2272 x 1704) sau imagini de 2M (1600 x 1200) sau 2M (1600 x 1200) sau VGA (640 x 480) VGA (640 x 480)

Acumulator reîncărcabil Litiu-ion EN-EL19, adaptor de încărcare CA EH-69P

Acumulator reîncărcabil Litiu-ion EN-EL19, adaptor de încărcare CA EH-69P

Patru baterii alcaline LR6/L40 Două baterii alcaline LR6/L40 Două baterii alcaline LR6/L40 Două baterii alcaline LR6/L40 (dimensiune AA) (dimensiune AA) (dimensiune AA) (dimensiune AA)

Adaptor CA EH-62G, Patru baterii cu litiu Adaptor CA EH-62G, încărcător acumulator MH-66 încărcător acumulator MH-66 FR6/L91 (dimensiune AA), patru acumulatori reîncărcabili EN-MH2 Ni-MH, adaptor CA EH-67, încărcător acumulator MH-73

Două baterii cu litiu FR6/L91 (dimensiune AA), doi acumulatori reîncărcabili EN-MH2 Ni-MH, adaptor CA EH-65A, încărcător acumulator MH-72/MH-73

Două baterii cu litiu FR6/L91 (dimensiune AA), doi acumulatori reîncărcabili EN-MH2 Ni-MH, adaptor CA EH-65A, încărcător acumulator MH-72/MH-73

Două baterii pe bază de litiu FR6/L91 (dimensiune AA), doi acumulatori reîncărcabili EN-MH2 Ni-MH, încărcător acumulator MH-72/MH-73

Aprox. 210 cadre cu acumulator EN-EL19

Aprox. 220 cadre cu acumulator EN-EL19

Aprox. 300 cadre cu baterii alcaline, 740 cadre cu baterii cu litiu*6 sau 450 cadre cu acumulator EN-MH2

Aprox. 200 cadre cu baterii alcaline, 680 cadre cu baterii cu litiu*7 sau 350 cadre cu acumulator EN-MH2

Aprox. 220 cadre cu baterii alcaline, 680 cadre cu baterii cu litiu*7 sau 370 cadre cu acumulator EN-MH2

Aprox. 240 cadre cu baterii alcaline, 700 cadre cu baterii cu litiu*7 sau 410 cadre cu acumulator EN-MH2

Aprox. 94,8 x 57,8 x 19,5 mm (3,8 x 2,3 x 0,8 inci) fără proiecţii*8

Aprox. 93,8 x 58,4 x 19,5 mm (3,7 x 2,3 x 0,8 inci) fără proiecţii*8

Aprox. 111,1 x 76,3 x 83,1 mm (4,4 x 3,1 x 3,3 inci) fără proiecţii*8

Aprox. 96,0 x 59,7 x 28,8 mm (3,8 x 2,4 x 1,2 inci) fără proiecţii*8

Aprox. 96,2 x 60,4 x 29,2 mm (3,8 x 2,4 x 1,2 inci) fără proiecţii*8

Aprox. 101,9 x 64,8 x 39,4 mm (4,1 x 2,6 x 1,6 inci) fără proiecţii*8

Aprox. 128 g (4,6 oz) cu acumulator şi card de memorie SD*8

Aprox. 121 g (4,3 oz) cu acumulator şi card de memorie SD*8

Aprox. 430 g (15,2 oz) cu acumulator şi card de memorie SD*8

Aprox. 164 g (5,8 oz) cu acumulator şi card de memorie SD*8

Aprox. 171 g (6,1 oz) cu acumulator şi card de memorie SD*8

Aprox. 214 g (7,6 oz) cu acumulator şi card de memorie SD*8

19


SUNT ÎN PRIM-PLANUL IMAGINII www.nikon.ro Microsoft®, Windows®, Windows Vista™ şi Windows® 7 sunt mărci comerciale înregistrate sau mărci comerciale ale Microsoft Corporation din Statele Unite ale Americii şi/sau alte ţări. Macintosh®, Mac® OS şi QuickTime® sunt mărci comerciale înregistrate sau mărci comerciale ale Apple Inc. în Statele Unite ale Americii şi/ sau în alte ţări. Logo-ul SDXC este marcă comercială înregistrată a SD-3C, LLC în Statele Unite şi/sau alte ţări. PictBridge este o marcă comercială. Logo-ul Digital Optics Corporation este o marcă comercială. Numele de mărci şi de produse sunt mărci comerciale sau mărci înregistrate ale respectivelor companii. Imaginile de pe monitoarele afişate în această broşură sunt simulate.

Specificaţiile şi echipamentul pot suferi modificări fără înştiinţarea prealabilă sau alte obligaţii din partea producătorului. August 2012

ATENŢIE!

PENTRU A ASIGURA UTILIZAREA CORECTĂ, CITIŢI ATENT MANUALUL ȊNAINTE DE FOLOSIREA ECHIPAMENTULUI. ANUMITE DOCUMENTAŢII SUNT FURNIZATE DOAR PE CD-ROM.

Vizitati situl web Nikon Europa la: www.europe-nikon.com

suntnikon.ro Skin Media SRL Strada Ocna Sibiului 46-48, Bucureşti, 1, 014011, România www.nikon.ro NIKON CORPORATION Shin-Yurakucho Bldg., 12-1, Yurakucho 1-chome, Chiyoda-ku, Tokyo 100-8331, Japan www.nikon.com Imprimat în Olanda Nr. cod 6CV12070 (1208A) Ad

2012 Nikon Corporation

Catalog Nikon COOLPIX toamna 2012  

GAMA DE APARATE FOTO DIGITALE NIKON COOLPIX Toamnã 2012