Page 1

Aktiviteter | møter | mat | overnatting


GIR DEG ALLE MULIGHETER I Skien fritidspark byr vi på komplette opplevelser og unik bredde i Norges største aktivitetsanlegg. Hos oss avholdes det arrangementer i alle størrelsesordener – alt fra store konferanser med tusenvis av deltakere til uformelle sammenkomster med kollegaer. Vi legger til rette for en full pakke, og lager en god balanse mellom effektivitet, avkobling, god mat, velvære og aktivitet. Stikkordet er helhet – og med skreddersydde opplegg for hver kunde, skapes det nye opplevelser fra gang til gang.


FOR BÅDE KROPP OG SJEL Å tilbringe tid hos oss handler ikke om å stresse med tidsfrister. Aktivitetene vi tilbyr gir kroppen mulighet til å utfordre seg, samtidig som hode og sinn finner ro. Curling eller klatring gir rom for mestring og fellesskap, samtidig som våre dyktige instruktører bidrar med motivasjon og skaper trygghet. I vår velværeavdeling vil dere få en felles opplevelse av avslapning og samhold – her kobler man av fra hverdagen!


MED PLASS TIL ALLE Trenger du plass til et større event eller invitere kollegaer til en mindre konferanse? Lokalene du trenger finnes her, enten arrangementet er stort eller lite. De forskjellige arenaene rommer alt fra noen fü til flere tusen mennesker. Med enkel tilgang til fasilitetene og optimalisert fremkommelighet for store elementer, stür lokalene til disposisjon for ditt neste arrangement!


EN SMAKFULL OPPLEVELSE Uten mat og drikke, duger helten ikke. Kjøkkenet i Skien fritidspark tilpasser mat og menyer etter deres behov, enten det er servering til banketter, varm suppe ute i klatreparken eller møtemat. I en lun atmosfære kan dere nyte en treretters middag. Vi sørger for at maten og stemningen er god, slik at dere kan lene dere tilbake og slappe av etter en dag med aktivitet.

Bataljonveien 27, 3734 Skien Tlf. 35 58 72 00 www.moflaten.no Park- og hagemaskiner


Takk til våre samarbeidspartnere Vi gleder oss til å gi deg nyheter

masse gode

g jennom

hele sesongen!

Følg oss på

2017


TRENGER DU EN SHOPPING TIME-OUT? Herkules har 110 butikker og ligger kun 2 km fra Fritidsparken!

0 9 - 2 0 ( 0 9 - 1 8 ) / w w w. h e r k u l e s s e n t e r. n o /


Moflatvegen 38, 3733 Skien | Tlf: +47 35 54 10 40 | E-mail: post@skienfritidspark.no | www.skienfritidspark.no

Hotell fritidsparken ligger i rolige omgivelser med et mangfold av aktiviteter og flott natur rett utenfor døra. Her kan du rusle ut og nyte morgenkaffen din i det grønne før dagen starter. Dere kan velge blant 65 fine rom og leiligheter, og med kort vei til alle fasiliteter kan du la bilen stå. Velkommen til oss!

• 105750 • www.jsnorge.no

EN GOD NATTS SØVN

Møte - aktivitet - arbeid  

Brosjyre for kurs og konferanse ved Skien fritidspark.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you