Page 1

2012 Brochure


Copyright @ 2012 SKETCH BRAND MEDIA. Toate drepturile rezervate. Continutul acestui material-brosura este protejat prin Legea dreptului de autor L8/1996. Folosirea continutului ori a unor parti din acesta fara instiintarea respectiv aprobarea proprietarului acestui material se pedepseste conform legilor in vigoare.


Cuprins DESPRE NOI ..........................................1 SERVICII ................................................2 CREATIE & DESIGN ............................4 Web Design ............................................5 Graphic design ........................................6 Branding & Corporate ID .......................8 PRODUCTIE PUBLICITARA .............10 Indoor & Outdoor ..................................11 Tipar Digital & Offset ...........................12 ARTICOLE PROMOTIONALE ..........14 Brand-uri ...............................................15 Cataloage virtuale .................................16 CONTACT .............................................18


Despre noi

Bine ati venit in galeria SKETCH!

Vizitatorii nostri au acum oportunitatea de a face un tur complet al serviciilor si produselor de top din domeniul publicitar, ilustrate astfel incat sa reflecte o altfel de abordare a artei business-ului.

Identitate, viziune , perspectiva! Pentru ca un brand puternic a fost considerat intodeauna expresia cea mai profunda a identitatii unei afaceri, noi va ajutam sa il transformati intr-o opera de arta veritabila. Stabiliti un set de reguli si de valori, iar noi cu indemanare, imaginatie si experienta estetica va ajutam sa il impartasiti tuturor. We add a splash of colour to your brand! SKETCH Brand Media este agentia la care puteti apela daca obiectivul dvs. este crearea unei identitati, dezvoltarea unui brand sau promovarea unui produs sau serviciu. Va punem la dispozitie servicii integrate de creatie si design publicitar, corporate ID, productie publicitara si produse promotionale.

1


Servicii

Creatie & Design

Productie Publicitara

Articole Promotionale

Web Store

2


1.


Creatie & Design

4


Web Design

Website-urile sunt similare cu casele. Asa cum casa unei persoane reflecta in perspectiva stilul, atitudinea, modul in care traieste aceasta, in acelasi mod o companie este reprezentata de site-ul sau. In plus, daca un site este suficient de atractiv, acest lucru duce la cresterea traficului, care se reflecta automat in dezvoltarea business-ului.

Serviciile noastre de web design sunt adaptate pentru a satisface nevoile clientilor nostri. De la site-uri de prezentare, la versiuni flash, pana la e-commerce si webstore, SKETCH Brand Media ofera solutii de web design originale, care sunt construite pentru a satisface nevoile dvs. de marketing si de comunicare.

Serviciile noastre de web design si development includ:

5

     

Content Management E-commerce Web Design Web Development Enterprise Applications Integrare CRM, ERP Mobile Applications


Graphic Design

Pe masura ce piata globala devine din ce in ce mai unitara datorita tehnologiei, nevoia pentru o grafica cat mai atragatoare devine esentiala pentru un business. Grafica va capata sens si valoarea doar daca ea defineste in mod corespunzator un text sau un mesaj, in final rezultand o opera coerenta si interesanta, in concordanta cu scopul final.

Design-ul grafic este cel care imbunatateste aspectul, impune un stil, atrage si stimuleaza in mod eficient priviri, transmite mesajul companiei direct la tinta si duce in final la cresterea vanzarilor.

6


7


Puternic. Agil. Construit sa dureze.

Branding & Corporate ID

Brandurile puternice definesc o companie si modul in care este perceputa de lume.

Imaginea unei companii ar trebui sa reflecte personalitatea si caracterul produsului sau serviciului pe care il ofera, atat fizic cat si emotional. Imaginea pe care doriti sa o construiti ar trebui sa faca produsul sau serviciul dvs. mai de dorit decat cele ale concurentei dvs., sa intalneasca asteptarile, nevoile si aspiratiile clientilor target.

Servicii de Branding si Corporate ID: Logo Design

SKETCH Brand Media va ajuta brandul sa aiba un impact puternic, pozitiv, prin crearea de piese de identitate care atrag atentia oamenilor in timp ce transmit valorile si personalitatea afacerii dvs. Stim ca succesul afacerii dvs. vine odata cu crearea de impresii de durata, memorabile.

Pachet corporate all-inclusive:  carti de vizita  foi cu antet  plicuri  flyere  brosuri  mape 8


2.


Productie Publicitara

10


Indoor & Outdoor

       

Casete luminoase Roll-up Art Canvas Art Silk Stand-uri Floor Graphics People Stopper Inscriptionari

     

11

Banner Mesh One-way-vision Autocolante Litere volumetrice Signalistica


Tipar Digital & Offset Mape Pliante Flyere Carti de vizita Foi cu antet Brosuri, Reviste Diplome, Invitatii Plicuri Personalizate Calendare, Agende Ecusoane, Legitimatii Cutii carton, Pungi hartie Afise, Postere Magneti Coperti CD Carduri de vacanta Mouse Pads Post-it Etichete Steaguri 12


3.


Articole Promotionale

14


Our brands

15


Cataloage virtuale

Cataloage virtuale

16


17


Contact: SKETCH BRAND MEDIA S.R.L. CUI: RO30142155 Reg. Com.: J40/4988/2012 Telefon: +40 762 694 189 E-mail: office@sketchbrandmedia.com Website: www.sketchbrandmedia.com Adresa: B-dul Theodor Pallady nr. 42 J, cam. 1509 Sector 3, Bucuresti, Romania 18

Str. Vlaicu Voda nr 23 Bl. V39 Sc. 1, Ap. 50 Sector 3, Bucuresti, Romania

BROSURA SKETCH 2012  

Prezentare Servicii