Page 1

Po e le shiun te me sheroje shpirtin‌.

Zjarrin qe me djeg ne shpirt po e le te shuhet nen shi qe te me shuaj flaket e puthjeve te tij dhe ta zhduki edhe te zhuriturin hi Ta le shiun te bjere mbi fytyre dhe me vete te me marre te mbuloje lotet e mi qe mos te duket qe jam duke qare lotet do ti le te rrjedhin faqeve te mia bute dhe shiun te bjeri embel te me sheroje shpirtin dhe syte!

Floriana Skendo Š

Po e le shiun te me sheroje syte  

Kur te duhet nje ilac per dhimbjet e dashurise....

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you