Kulturarrangementer 2022-2023

Page 1

KULTURARRANGEMENTER 2022 / 2023 Bøgevangskolen  Bøgevang 18  7100 Vejle  mail@bvsk.dk  75 82 11 76

præsenteres i samarbejde med SUK Region Syddanmark og er gratis at deltage i. I pausen sælger vi kaffe/ te/vand samt kage.

Bøgevangskolen er stærkt tilbage med en ny sæson Kulturaftener. Vi inviterer derfor Bøgevangskolens elever og deres familier, skolekredsens medlemmer, medlemmer af SUK samt skolens ansatte og bestyrelse til en række spændende debatarrangementer og koncerter hen over efterår og vinter i sæsonen Arrangementerne2022/2023.

Ring til Annette på 7582 1176 eller mail på: an@bvsk.dk Bøgevang 7100 Vejle

Bøgevangskolen 

18 

 mail@bvsk.dk  75 82 11 76

Tilmelding til arrangementerne er nødvendig og vil foregå efter ”først til mølle” princippet.

Erik B. Jørgensen er tidligere Siriusmand og jægersoldat, og han har de seneste 20 år gennemført et utal af mikroeventyr, store eventyr og vilde ekspeditioner rundt om i verden, hvilket i 2013 gjorde ham til medlem af “Eventyrenes Klub”.

Eventyrligt!fra baghave til vildmark

Bøgevangskolen  Bøgevang 18  7100 Vejle  mail@bvsk.dk  75 82 11 76

Torsdag d. 27. oktober 2022 kl. 19.30

Velkommen til en verden med en af Danmarks mest spændende fortællere om friluftsliv, og om store og små ekspeditioner. Eriks mange eventyr fra baghaven til vildmarken er både hyggelige og skræmmende, og ikke mindst er oplevelserne i naturen både enkle og storslåede. Det kan være glæden ved mødet med den lille fugl, der med sit kald, lokker Erik væk fra reden, en spækhugger ved kajakken eller at stå ansigt til ansigt med en grizzly bjørn eller en isbjørn. Eventyr der enten er oplevet alene eller sammen med hans datter Karen fra hun var kun 3 Eventyretår. for Erik handler om passionen for naturen og dyrelivet, uanset om det er i Danmark eller det totalt øde Grønland, Canada eller Alaska.

Glæd dig til et spændende foredrag med eventyreren og forfatteren Erik B. Jørgensen.

18 

 mail@bvsk.dk  75 82 11 76

Kibsgaard

Bøgevangskolen 

medJulekoncertKayaBruelogOle

Mandag d. 28. november 2022 kl. 19.30

Kaya Brüel og Ole Kibsgaard sætter gang i julehyggen med en humørfyldt og stemningsfuld koncert. Duoen spiller en god blanding af julesange som der kan synges med på. De gode danske, dem man synger om træet juleaften, og et par af de smukke amerikanske standarts. En ting har de dog til fælles, alle har de julen som omdrejningspunkt og man kan slet ikke undgå at komme i julestemning. Bøgevang 7100 Vejle

Bøgevangskolen  Bøgevang 18  7100 Vejle  mail@bvsk.dk  75 82 11 76

Fællessangogfortælling medJakobBonderup

Denne aften skal vi synge fra Højskolesangbogen, og repertoiret vil være et mix af de velkendte etablerede sange samt introduktion til nogle af de nytilkomne.

Det bliver også muligt at komme med sangønsker (og måske få dem opfyldt…) Jakob Bonderup er forstander på Engelsholm Højskole, og sad i det redaktionsudvalg, der udformede den 18. udgave af Højskolesangbogen. Han er uddannet på det Jyske Musikkonservatorium som musiklærer og kontrabassist, og er forstander på Engelsholm Højskole ved Vejle.

Torsdag d. 19 januar 2023 kl. 19.30

Onsdag 8. februar 2023 kl. 19.30

DanielHoff

Bøgevangskolen  Bøgevang 18  7100 Vejle  mail@bvsk.dk  75 82 11 76

Daniel Hoff er en af Danmarks ældste influencere og internetstjerner. Han har mærket konsekvenserne af at gå viralt på internettet på egen krop. Hvad gør man, når likes og anerkendelse ikke længere tikker ind på daglig basis? Hvordan påvirker det ens mentale helbred, når man skal være på 24/7, være sjov hele tiden og konstant skulle finde på nyheder til de sociale platforme for at skaffe likes og beholde sine mange Danielfølgere?Hoff, også kendt som ‘Hoffe’ eller’ Jyden’, lever af at være en såkaldt influencer og sjov fyr på internettet. Med store profiler på Facebook, YouTube og Instagram har Daniel Hoff været med siden starten og er en af Danmarks ældste internetstjerner og influencere. En inspirerende personlig historie om konsekvenserne af pludselig succes på internettet Unikt udgangspunkt for videre dialog og diskussion om brugen af de sociale medier og de fordele og ulemper, der følger med. Kom og deltag i debatten.