Page 1

DIT LIVS TRÆHUS


2


Velkommen til Skarridsø by PLANET-Huse. Den nye Skarridsø-serie 2011 er skabt på mere end 40 års erfaring fra tusindvis af opførte Skarridsøhuse. Husene har gennemgået en højteknologisk produktudvikling og fremstilles i dag på PLANET-Huse’s moderne fabrik i Ribe. Skarridsø-serien er i dag tilpasset kravene til et højisoleret og moderne fritidshus. Du og din familie vil med det samme føle jer hjemme i et Skarridsø fritidshus. Huset emmer af sommerhus stemning, og er indbegrebet af, hvad man forbinder med fritid og afslapning. Huset er kendetegnet ved sin egen arkitektur, charme og fritidshus atmosfære. Gå på opdagelse i dette Skarridsø katalog og lad dig inspirere. Her finder du måske lige netop drømmehuset, eller har du specielle ønsker, rådgiver vi dig gerne omkring dine muligheder, så du får dit helt eget Skarridsøhus. Du kan også læse om hvordan en familie bruger og lever i deres Skarridsøhus. På hjemmesiden www.skarridsoe.dk kan du læse mere om de forskellige Skarridsø-modeller, finansiering, byggeri, aktiviteter og få praktiske tips.

INDHOLD

• PLANET-Huse A/S • Skarridsøhuset

5 7–9

• Livet i et Skarridsø fritidshus

10 – 13

• Byggeprocessen

14 – 15

• Skarridsø-serien 2011 Skarridsø Længehus (SKL)

18 – 24

Skarridsø Vinkelhus (SKV)

25 – 32

Skarridsø Dobbeltvinklet (SKT)

33 – 37

• Danmarks største fritidshuskoncern

38 – 39

3


– et ündehul for hele familien

4


• Om PLANET-Huse A/S PLANET-Huse A/S blev etableret i 1988. Koncernen overtog i 2008 de kendte brands Skarridsø og Jeppesen Bjælkehuse. PLANET koncernen har gennem de sidste 24 år udviklet sig til landets største producent af eksklusive fritids- og investeringshuse til det danske og nordtyske marked. PLANET-Huse har således i dag erfaring fra mere end 14.000 fritidshuse i Danmark og det øvrige Europa. PLANET-Huse's idégrundlag er baseret på • Tryghed • Tillid • Troværdighed Alle tre nøgleord afspejler sig i alt, hvad vi foretager os. Vi har mange års erfaring, som du kan trække på omkring valg af hustype, til rådgivning i købsfasen, om finansiering og gennem hele projekteringen, lige til du får nøglen til dit nye fritidshus udleveret. Vi hjælper dig med at træffe det vigtigste og det rigtigste valg i dit liv, når det gælder investering i et fritidshus.

• Mange muligheder PLANET-Huse tilbyder dig et væld af muligheder inden for den velkendte Skarridsø-serie 2011. Her findes en hel vifte af modeller, der kan tilgodese ethvert ønske til dit fritidshus. Alle modeller er tilpasset den moderne families krav til et hyggeligt og afslappet fritidshus. En vigtig ting at være afklaret omkring, er hvad fritidshuset primært skal anvendes til. Er det til investering, udlejning eller til eget brug. Det er vigtigt, at du vælger det hus, og den model som opfylder netop dine ønsker og behov. Tag en uforpligtigende snak med en af vore byggerådgivere inden du træffer dit endelige valg.

• Her finder du os Atmosfæren i et Skarridsøhus skal opleves. Besøg derfor en af vore permanente udstillingspladser. Du finder adresser og åbningstider bagerst i dette katalog.

• Har du fundet din Skarridsø model – men mangler en grund! – Så kan vi hjælpe dig. PLANET-Projekt tilbyder velbeliggende grunde overalt i det danske sommerland. Besøg www.planet-projekt.dk, og se hvor vi holder åbent hus eller tilbyder grunde.

5


6


Danskernes foretrukne Det meget populære Skarridsøhus er en af grundstammerne i PLANET-Huses produktprogram og bygges i en super kvalitet, med vægt lagt på godt lysindfald via store panorama vinduer og højt til loftet. Der er mange muligheder for at lave hyggelige kroge, hvor solens stråler kan nydes i læ for vinden. På de enten åbne eller overdækkede træ- eller stenterrasser er der plads nok til, at familien kan samles omkring grillen. Eller hvad med en hyggelig alkove til leg, en lur, en god bog eller blot dybe tanker – langt væk fra dagligdagens hektiske rummel. Hvem husker ikke selv barndommens hyggestunder i sommerhusets trygge "hule"? I et Skarridsøhus er der masser af plads i køkkenet til bagning, hjemmesyltning og andre kulinariske aktiviteter. Så hvorfor ikke byde børn eller børnebørn på hjemmegjorte marmelade madder i haven eller på terrassen efter en dejlig dag på stranden? Lige meget hvad, så rummer Skarridsøs brede program over hus modeller, der kan dække ethvert behov og ønske.

7


8


Element opbygget Skarridsøhuset er element opbygget og leveres både som længehus, vinkelhus og dobbeltvinkelhus. Huset fås i mange størrelser. Og med 14 modeller i programmet, er der nok at vælge imellem. Samtlige Skarridsøhuse er højisolerede med 215 mm isolering i ydervæggene, 310 mm i tagkonstruktionen og 320 mm i gulvene – og husene kan derfor anvendes hele året. Alle modeller har lavenergiruder, og som tilvalg kan der installeres varmepumpe, og/eller solvarme for derigennem at skabe et miljørigtigt fritidshus. Til Skarridsøhuset anvender vi kun kvalitetsmaterialer, der alle er godkendte, hvad angår brandsikrings- og statik krav. Og hele familien kan tage aktivt del i både indretningen og materialevalget. Har I helt specielle behov og ønsker om indretning samt materiale valg, står alle muligheder ligeledes åbne.

Og meget fleksibelt Indretningen af husene er vidt forskellig. Her er modeller til alle formål og behov. Om det er huset til 2 eller 10 personer. Eller investeringshuset til rendyrket udlejning med spa og sauna. I alle tilfælde vil Skarridsøhuset være et rigtigt godt valg. NøgleFærdigt eller MedByg? Mulighederne er mange. Få en snak med vores byggerådgiver, om hvordan du vil bygge. Skal vi klare det hele? Eller vil du være med til selv at forme dit nye Skarridsøhus? Ved MedByg leveres huset præfabrikeret i elementer baseret på kranmontage, så huset hurtigt er lukket. Alle materialer er tilvirket på fabrikken inden levering, og derfor er vores MedByg-koncept unikt. Du er sikret mod uventede økonomiske overraskelser, da vi medleverer alle nødvendige materialer til tømrer/snedker byggesættet inkl. både køkken-/badeværelses- og garderobeskabe samt bordplader. Du skal ikke købe så meget som en skrue selv, og en stor del leveres tilskåret i længder og smig, lige til at sætte op. Du vælger selv hvilke underentrepriser, f.eks. fundament, el, VVS eller flisearbejde, du vil udføre og aftaler dette med vores byggerådgiver i købsfasen. Vi klæder dig på til arbejdet med tegninger, rådgivning samt montagehåndbog. Mulighederne er mange, så tag en uforpligtende snak med vore erfarne konsulenter og få gode råd, sparring og vejledning. Så er I godt klædt på til at træffe den rigtige beslutning.

9


10


– familiens farverige fristed Når kapelmester Vagn Egon Jørgensen og komponist Tina Buchholtz skal slappe rigtigt af, går turen til Skarridsø-sommerhuset i Rubjerg. Her leves livet i et helt andet gear end i hverdagens travle Århus. Han står yderst på klinten. Den stride vind griber fat i tøjet og rusker hele skikkelsen. Under ham fører 117 stejle trin ned til stranden og Vesterhavets bølger. Her – i Rubjerg langt nordvest for hjemmet i Århus – har kapelmester Vagn Egon Jørgensen sine rødder. Det er her, han er vokset op – og her, han og familien søger hen, når de skal slappe af. Derfor var der heller ingen tvivl, da Vagn Egon Jørgensen og hans kone, komponist og børnebogsforfatter, Tina Buchholtz, skulle finde pletten til deres fristed. "Vi købte grunden i 1997 og boede der i et telt i begyndelsen", fortæller det farverige og kreative par, der lever med masser af musik i Århus – sammen med deres to døtre på 9 og 12 år.

Og faktisk var der heller ikke megen tvivl, da familien i 2002 skulle beslutte sig for, hvilket drømmehus, de ville sætte på deres yndlingsplet. "Valget faldt på et Skarridsø-sommerhus af flere grunde. For det første passede det rigtig godt til os både i forhold til indretning og størrelse. Og så synes vi, det var charmerende med åbent køkken og alkove. For det andet er Skarridsø et velrenommeret mærke, der tilbyder et nøglefærdigt hus til en meget fornuftig pris. Men det, der afgjorde sagen for os, var nok et besøg i prøvehuset. Det var en skøn fornemmelse at kunne gå ind i huset og mærke stemningen. Så var vi solgt…." siger Vagn Egon Jørgensen. I januar 2003 gik byggeriet i gang, og huset stod færdigt den 25. marts. 11


Det andet hjem Sommerhuset i Rubjerg er blevet familiens fristed på flere måder. "Det er faktisk meget mere end et fritidshus. Det er vores andet hjem. Når vi har stramme deadlines eller arbejdsmængden er overvældende, deler familien sig op. Så tager den ene sig af hverdagen med hus og børn her i Århus, mens den anden tager på arbejdslejr i sommerhuset," fortæller Tina Buchholtz. Men efter halvandet år, hvor forældrene har været arbejdsmæssigt pressede, og huset ikke er blevet brugt til ret mange ferier, glæder familien sig til et år, hvor der bliver tid og overskud til at slappe af sammen. "Når vi har tid, kan vi godt lide at være spontane. Så pakker vi bilen og kører nordpå, når vi har lyst. Vi tager alle af sted: Mor, far, vores piger og familiens to katte. Så er stemningen glad og let, og vi hygger, hører musik og synger hele vejen i bilen," siger Vagn Egon Jørgensen.

– hører musik og synger hele vejen i bilen

12


– her leves livet i et helt andet gear Hus med vokseværk Skarridsø-sommerhuset er blevet familiens ramme om en række traditioner. Blandt andet kommer Vagn Egons mor og Tinas familie, der alle bor i Nordjylland ofte på besøg. Kapelmesteren mødes med gamle venner og spiller kort. Eller familien tager på udflugter: Eksempelvis skal de altid besøge både Vesterhavet, Rubjerg Fyr, Rubjerg og Mårup kirkegårde. Bare lige for at se, hvor meget af klitterne havet har ædt. "Vi har også holdt jul i sommerhuset tre gange sammen med farmor og en af mine gode veninder. Det har været en skøn oplevelse, og pigerne er vilde med det," siger Tina Buchholtz. Men rollen som hjem nummer 2 og fristed for familie og venner stiller krav til en bolig. Og sommerhuset i Rubjerg er efterhånden ved at være for småt. "Pigerne er ved at være så store, at de gerne vil have veninder med – og vi vil gerne kunne tilbyde vores familie og venner at overnatte her. Så vi mangler plads. Men det er heldigvis ikke noget problem. For da vi valgte hus, gik vi efter et, der var nemt at udvide med ekstra moduler. Så mon ikke vores sommerhus får vokseværk i løbet af de kommende år?"

13


PLANET-Huse ta'r dig i hånden hele vejen Vores ultimative mål er, at det skal være en god oplevelse at handle fritidshus hos os. Lige fra du sidder med denne brochure i hånden, til jeres besøg i et af vores udstillingshuse – og igennem hele byggeprocessen til jeres fritidshus står færdigt og indflytningsklar, og vi overdrager nøglen til jer. Vi guider jer under hele byggeforløbet. Vores byggerådgiver vejleder om valg af hus, indretning samt placering på grunden. Efter dit køb af et Skarridsøhus, bliver der tilknyttet din personlige projektleder, som guider dig igennem hele forløbet og varetager alt fra jordbundsundersøgelse, ansøgning om byggetilladelse, evt. nedrivning af et eksisterende hus samt styring af byggeforløbet, til aflevering af det færdige hus. Ved afleveringen modtager du en komplet "brugervejledning" på dit nye Skarridsøhus med alle nødvendige dokumenter, herunder drifts- og vedligeholdelsesvejledninger. Mangler I en byggegrund kan vi også være behjælpelig med den. Vi har altid flere attraktive og velbeliggende grunde i sommerhus-områder i hele Danmark. Kan I ikke vente på, selv at få bygget et Skarridsøhus, så sig til. Vi opfører flere nøglefærdige projekter overalt i Danmark, hvor husene er 100% indflytningsklare – fuldt møblerede og med anlagt have.

14


– eller lige så langt, du vil have os med Er en af jer håndværker? Eller er der èn i familien/omgangskredsen, der står klar til at hjælpe, så er vi også her meget fleksible, når det gælder selve opførelsen af huset. Der er mulighed for at klare hele eller dele af byggeriet selv. Du kan også vælge at lade vores veluddannede montører stå for hele opførelsen af huset. Det kalder vi med et populært udtryk for Super-Medbyg, FærdigByg Udvendig eller NøgleFærdig. Og I bestemmer helt selv, hvad der passer bedst for jer. Så aftaler vi blot leveringsbetingelserne derefter.

FAKTA • Vi rådgiver om husets størrelse, indretning og placering på grunden • Vi sørger for projektering, tegning og byggetilladelse • Vi indhenter gerne lånetilbud og hjælper med budgetlægning • Vi hjælper med at fastlægge stikforhold til vand, el og kloakering • Vi står gerne for hele projektstyringen • Vi er behjælpelige med at bortskaffe et evt. eksisterende hus på jeres grund • Mulighed for Super-MedByg, FærdigByg Udvendig eller NøgleFærdig

15


Skarridsø-serien 2011 bestür af 14 modeller

16


Skarridsø Længehus og Skarridsø Vinkelhus – med 1 eller 2 vinkler

17


Skarridsø Længehus Skarridsø er et længe hus med en bredde på 5,57 meter. Længden på huset kan variere alt efter antal ønskede kvadratmetre. Til alle modeller i Skarridsø Længehus kan tilvælges carport med redskabsrum og/eller udhus på 10 m2. Du kan se mere omkring mulighederne i Skarridsø Længehus serien på de efterfølgende sider.

SKL SKL SKL SKL

18

57 62 67 74

4 4 6 6

sovepladser sovepladser sovepladser sovepladser


SKARRIDSØ SKL 57/57 4 sovepladser

FAKTA • Bebygget areal 57 m2 • Boligareal 57 m2 • Overdækket areal 0 m2

1:100 100 cm

100 cm

19


FAKTA • Bebygget areal 62 m2 • Boligareal 62 m2 • Overdækket areal 0 m2 • Sauna

SKARRIDSØ SKL 62/62 4 sovepladser

1:100 100 cm

20

100 cm


SKARRIDSØ SKL 67/67 6 sovepladser

FAKTA • Bebygget areal 67 m2 • Boligareal 67 m2 • Overdækket areal 0 m2

1:100 100 cm

100 cm

21


FAKTA • Bebygget areal 74 m2 • Boligareal 74 m2 • Overdækket areal 0 m2 • Sauna

SKARRIDSØ SKL 74/74 6 sovepladser

1:100 100 cm

22

100 cm


Skarridsø Længehus Skarridsø Længehus i 6,90 m bredde med alkove, redskabsrum og overdækket terrasseareal.

23


FAKTA • Bebygget areal 86 m2 • Boligareal 70 m2 • Overdækket areal 16 m2 • Terrasse (ikke standard) 39 m2 • Redskabsrum

SKARRIDSØ SKL 86/70

4-6 sovepladser inkl. alkove

1:100 100 cm

24

100 cm


Skarridsø Vinkelhus Skarridsø Vinkelhus har en bredde på 6,90 m. De store panorama vinduer i vinklen giver en flot udsigt og ikke mindst et fantastisk godt lysindfald. Der er 6 forskellige Skarridsø vinkelhuse at vælge imellem.

SKV SKV SKV SKV SKV SKV

90/79 m2 103/84 m2 102/91 m2 113/96 m2 121/102 m2 128/107 m2

4 4 6 6 6 6

– – – – – –

6 6 8 8 8 8

sovepladser sovepladser sovepladser sovepladser sovepladser sovepladser

25


FAKTA • Bebygget areal 90 m2 • Boligareal 79 m2 • Overdækket areal 11 m2 • Terrasse (ikke standard) 41 m2 • Redskabsrum

SKARRIDSØ SKV 90/79 4-6 sovepladser

1:100 100 cm

26

100 cm


SKARRIDSØ SKV 103/84 4-6 sovepladser

FAKTA • Bebygget areal 103 m2 • Boligareal 84 m2 • Overdækket areal 19 m2 • Terrasse (ikke standard) 40 m2 • Redskabsrum

1:100 100 cm

100 cm

27


FAKTA • Bebygget areal 102 m2 • Boligareal 91 m2 • Overdækket areal 11 m2 • Terrasse (ikke standard) 41 m2 • Redskabsrum

SKARRIDSØ SKV 102/91 6-8 sovepladser

1:100 100 cm

28

100 cm


SKARRIDSØ SKV 113/96 6-8 sovepladser

FAKTA • Bebygget areal 113 m2 • Boligareal 96 m2 • Overdækket areal 17 m2 • Terrasse (ikke standard) 40 m2 • Redskabsrum

1:100 100 cm

100 cm

29


FAKTA • Bebygget areal 121 m2 • Boligareal 102 m2 • Overdækket areal 19 m2 • Terrasse (ikke standard) 40 m2 • Redskabsrum • Spa og sauna • Gæstetoilet

SKARRIDSØ SKV 121/102 6-8 sovepladser

1:100 100 cm

30

100 cm


SKARRIDSØ SKV 128/107 6-8 sovepladser

FAKTA • Bebygget areal 128 m2 • Boligareal 107 m2 • Overdækket areal 21 m2 • Terrasse (ikke standard) 40 m2 • Redskabsrum • Spa og sauna • Gæstetoilet

1:100 100 cm

100 cm

31


32


Skarridsø Dobbeltvinklet Skarridsø Dobbeltvinklet er i en klasse for sig. Den unikke tagkonstruktion med husets 2 vinkler giver huset et særdeles flot og eksklusivt design, som ikke ses andetsteds. Arkitekturen giver mange hyggelige vinkler og lækroge, hvor indretningen giver mulighed for mange sovepladser og 2 badeværelser. Velegnet til den store familie eller som investerings-/udlejningshus.

SKT 124/110 m2 SKT 130/116 m2 SKT 142/128 m2

6 - 8 sovepladser 6 - 8 sovepladser 8 - 10 sovepladser

33


FAKTA • Bebygget areal 124 m2 • Boligareal 110 m2 • Overdækket areal 14 m2 • Terrasse (ikke standard) 36 m2 • Gæstetoilet

SKARRIDSØ SKT 124/110

6-8 sovepladser

1:100 100 cm

34

100 cm


SKARRIDSØ SKT 130/116

6-8 sovepladser

FAKTA • Bebygget areal 130 m2 • Boligareal 116 m2 • Overdækket areal 14 m2 • Terrasse (ikke standard) 36 m2 • Redskabsrum • Spa og sauna • Gæstebadeværelse

1:100 100 cm

100 cm

35


FAKTA • Bebygget areal 142 m2 • Boligareal 128 m2 • Overdækket areal 14 m2 • Terrasse (ikke standard) 36 m2 • Redskabsrum • Spa og sauna • Gæstebadeværelse

SKARRIDSØ SKT 142/128

8-10 sovepladser

1:100 100 cm

36

100 cm


37


Kom trygt i sommerhus

Du har nu oplevet en bid af hvad vores nye serie – Skarridsø 2011 kan tilbyde dig. Skarridsø er meget mere, end vi kan beskrive i dette katalog. Vi vil derfor opfordre dig til at besøge en af vore permanente udstillinger, hvor du kan opleve husets indretning, arkitektur, design samt høje finish på nærmeste hold. Vore byggerådgivere står klar til at hjælpe dig, og vi udarbejder helt uforpligtende dit helt eget projekt inkl. grundplan, vejledende placeringsskitse på grunden, samt naturligvis et komplet fastpristilbud til konkurrencedygtig pris. Alt dette naturligvis uden omkostning for dig. Vi glæder os til at hilse på dig og din familie på en af vore udstillinger, hvor du kan lade dig inspirere, ikke kun af vore Skarridsø-modeller, men også af hele PLANET-Huses brede produktprogram.

238 Tegninger i denne brochure er ikke målfaste. Vi tager forbehold for model-ændringer, farve og trykfejl.


– med PLANET-Huse A/S

Vi er ikke kommet sovende til vores nuværende position. Kun ved hårdt arbejde og ved at satse på kvalitet hele vejen igennem – lige fra materialevalg, konstruktion, design over til kompetente og veluddannede medarbejdere på alle pladser – er vi nået hertil, hvor vi står i dag. Og vi stopper ikke her. Vi sætter en ære i at holde, hvad vi lover. Du kan derfor trygt stole på vores rådgivere og byggefolk – for de ved hvad de snakker om gennem mange års erfaring med salg af fritidshuse. Med mærkerne PLANET-Huse, Skarridsø og Jeppesen Bjælke tilbyder PLANET-Huse A/S det absolut bredeste program inden for alle typer fritidshuse og qua vores størrelse også nogle særdeles favorable og konkurrencedygtige salgs- og leveringsvilkår. Så besøg os på en af vores udstillingspladser og få et indblik i PLANET-Huses fritidshus univers. Find os på www.planethuse.dk eller på www.skarridsoe.dk

39


Salgs- og udstillingspladser: Hindsgavl Allé 1 (Byggecentrum) 5500 Middelfart Tel. +45 70 26 64 11 Mandag, tirsdag, onsdag og lørdag: 13 – 17 Søn- & helligdage: 11 – 17 Lykkegårdsvej 7 4000 Roskilde Tel. +45 32 52 42 22 Mandag, tirsdag, onsdag og lørdag: 13 – 17 Søn- & helligdage: 11 – 17 Hovedkontor: Ørstedsvej 57-59 6760 Ribe Tel. +45 76 88 38 00 www.planethuse.dk

www.skarridsoe.dk

Skarridsø frtidshuse  

Du vi straks føle dig hjemme i et Skarridsø fritidshus. Stilen og stemningen er det, som mange forbinder med "et rigtigt sommerhus" - med si...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you