Page 1

Lene Visholm


I3

Guldsmed Lene Visholm er udlært i 1986 - og har siden starten af 90’erne drevet egen virksomhed. Lene designer og fremstiller selv smykkerne på eget værksted. Stilen er romantisk, klassisk og tidløs - med stor sans for tidens tendenser. Kombineret med mange års passion for brillianter, skaber dette et nærmest hypnotisk univers.


I5 Inspirationen er naturen. Den umiddelbare og nære, kombineret med det mere eksotiske fra fremmede himmelstrøg. Resultatet er unikke og meget stilfulde smykker, der egner sig til både hverdag og til de helt specielle øjeblikke.


I7


I9


I11 Det ĂŚdle hĂĽndvĂŚrk udsat for nye klassiske former i guld og diamanter...


I13


I15


I17


I19


I21


I23


I25


I27


I29


I31

Diamanter i sin hypnotiserende og funklende enkelthed, en form der helt naturligt smelter sammen med stenenes egen skønhed...


I33


I35

Guld (pĂĽ latin aurum) er grundstof nummer 79 i det periodiske system, og har det kemiske symbol Au. Under normale tryk- og temperaturforhold optrĂŚder dette overgangs- og ĂŚdelmetal som et meget tungt, yderst formbart gult metal.


I37


I39


I41

Det hele starter med en idé. Skitser danner grundlag for første model - og derefter foregår den endelige produktion i værkstedet. Faglig tradition og minutiøst håndværk sikrer unikke smykker, du kan glæde dig over - år efter år...


I43


I45


I47


I49

Elementer fra naturens eventyrlige univers inspirerer til fine organiske bløde former...


I51


rubien.dk

Lene Visholm lenevisholm.dk

Lene visholm katalog (1)  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you