Page 1

Fodboldlinjen på Silkeborg Efterskole Kan du lide at spille fodbold? Eller kender du knap nok reglerne, men synes det er sjovt at sparke til bolden? Så er fodboldlinjen noget for dig. Fodboldlinjen tilbydes i samarbejde med Silkeborg IF (SIF), og træningen varetages i samarbejde mellem Anders Veller, træner af U17 divisionen i SIF, og uddannede trænere fra Silkeborg Efterskole. Vi træner tre gange om ugen i skoletiden. Hvis du har lysten og evnerne, er der udover træningen på fodboldlinjen mulighed for at træne tre eftermiddage om ugen i SIF og deltage i Silkeborg Fodbold College. Du kan også spille i en anden klub om eftermiddagen. Vi vægter fodbold højt, og du har mulighed for at dyrke det på eliteniveau, uden det går ud over din skole.


Skole først - så bold På Silkeborg Efterskole er vi vilde med fodbold, men vi passer også skolen og lektierne. Hvis du skal være en del af fodboldlinjen på Silkeborg Efterskole, skal du være enig i følgende: • Du prioriterer skolen højest, dernæst fodbolden. • Du er lige så motiveret for fællestimer og fællesaktiviteter som for fodboldtræning. • Du er åben for at indgå i nye fællesskaber. • Du udvikler dig som spiller og menneske. • Du accepterer forskellige træningskulturer. • Du kan spille dig af det enkelte hold, men aldrig af fodboldlinjen.

Silkeborg Efterskole ligger med by på den ene side og natur på den anden. Vi har fokus på sport og sundhed, du får rørt kroppen og rykket ved dine grænser. Du bliver del af et nyt fællesskab og kommer ikke til at kede dig. www.silkeborgefterskole.dk.

Fodboldlinjen på Silkeborg Efterskole  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you