Om SKALA Arkitekter 2019

Page 1

SKAL A

S KALA A RKI T EKT ER 2019

1

ARKTRE TEGNESTUER OG MERE END 30 ÅRS ERFARING

SKALA Arkitekter er en landsdækkende arkitektvirksomhed, som har mere end 30 år i bagagen. Fra vores tegnestuer i Horsens, København og Oslo projekterer og rådgiver vi i alle faser inden for arkitektfaget, lige fra udvikling, bygherrerådgivning, procesdesign og brugerinddragelse til byggeledelse, drift- og vedligehold. Det er derfor, vi siger, at vi er en full-service arkitektvirksomhed. Vores primære fokus er rettet mod boliger, plejesektoren, skoler og institutioner - her har vi konstant fingeren på pulsen. Med vores brede erfaring på området tør vi godt sige, at vi er blandt landets førende tegnestuer på skole- og daginstitutionsområdet. Når vi bygger nye hjem til mennesker med særlige behov, såsom plejeboliger og ældreboliger, har vi fokus på at skabe tryghed og på at gøre byggeriet til et rart og sikkert sted at være for de nye beboere. Det er blandt andet derfor, vi siger, at arkitektur først og fremmest handler om mennesker.

3


KULTUR OG FRITID – ENDELAVE


5DE RETTE KOMPETENCER Når vi løser opgaver for såvel det private som det offentlige, stiller vi alltid med et stærkt hold af dygtige, kompetente og nysgerrig nøglemedarbejdere. Vi er gode til det vi laver, og for os er det vores fornemmeste opgave at tage udgangspunkt i de mennesker, der skal bo, leve eller arbejde i de bygninger, vi slår stregerne på. Vores referencer dækker over et bredt spektrum af opgaver. Vi har solid erfaring med såvel familieboliger, seniorboliger og plejeboliger - som skoler, institutioner, kulturbyggeri og plejesektoren - samt erhvervsbyggeri, helhedsplaner, landskab og bygherrerådgivning.

7


KULTUR OG FRITID – JELS SØBAD


9


KULTUR OG FRITID – JELS SØBAD


11MED DIG GENNEM HELE BYGGEPROCESSEN På vores projekter er vi oftest med igennem hele byggeprocessen. Det betyder i praksis, at vi er til stede, når der er behov for os, og det betyder tryghed for dig som samarbejdspartner. Vi tager udgangspunkt i slutbrugerens og bygherres behov og hverdag, og vi har fokus på at skabe nærvær, når vi tegner rammerne som øger trivsel og livskvalitet for brugerne af de byggerier, vi er med til at realisere. Med mennesket i fokus formgiver vi med tanke på individuel tryghed og personlig utfoldelse for dem som skal leve, arbejde eller opholde sig i vores bygninger.

13


TINGLEV SKOLE – AABENRAA


15


SKOLE I CHENGDU, KINA


17


BOLIGER, NYBORG HAVN


DIN PÅLIDELIGE SAMARBEJDSPARTNER I SKALA Arkitekter har vi mange års erfaring med branchens mange forskellige samarbejdsformer. Vi har lang erfaring med for eksempel byggherrerådgivning, totalrådgivning og totalentreprise. Derfor indgår vi altid i tværfaglige konstelationer for at sikre et godt samarbejde, god arkitektur og et godt slutresultat. MED IGENNEM ALLE FASER Vi er eksperter i arkitektur, design og planlægning og rådgiver i alle faser af et byggeri. Lige fra bygherrerådgivning, procesdesign og brugerinddragelse til projektering, totalrådgivning, byggeledelse og den efterfølgende drift- og vedligehold.

19

GLOSTRUP SOGNEGÃ…RD - VUNDET KONKURRENCE

23


ALLMENNE BOLIGER – AB HOLMEGAARDEN


25


ALLMENNE BOLIGER – AB HOLMEGAARDEN


BÆREDYGTIGHED Bæredygtighed er en naturlig del af vores projekter - derfor er miljørigtige løsninger integreret, når vi løser opgaver, uanset om det er for det private erhvervsliv, en boligforeninger eller det offentlige. Vores DGNB-konsulenter kan rådgive i certificeringsordningen DGNB. Når man tager udgangspunkt i DGNB-blomsten, omfatter bæredygtighed langt mere end blot energioptimering og bæredygtige byggematerialer. Derfor mener vi hos SKALA Arkitekter, at netop DGNB er en rigtig god og holistisk tilgang, når man taler bæredygtighed i byggeriet.

27


ERHVERV – DSV


29


BOLIG STENSBALLE

ERHVERV ERHVERVSBYGGERI UTVIKLINGS- OG INNOVASJONSSENTER – VELUX


31


PSYKIATRI – MØLLEBÆKKENBOLIG


35


BOLIG STENSBALLE


37


BRAHES BAKKE: HELHEDSPLAN OG BOLIGER, HORSENS

BRAHES BAKKE, HORSENS


39


BOLIGER OG HELHEDSPLAN, NYBORG HAVN


EMIL MØLLERS GADE, BOLIGER I HORSENS

41


LÆS MERE OM SKALA ARKITEKTER OG SE ET UDPLUK AF VORES PROJEKTER PÅ:

SKALA-ARK.DK