Page 1

N책r tradisjonsrikt og solid

teller mest k r e v d n 책 h

Gjekstadvn. 5, 3218 Sandefjord


Bygg- og tømrermester Torolf Stenersen AS – Når tradisjonsrikt og solid håndverk teller mest

Bygg- og tømrermester Torolf Stenersen AS er et allsidig byggmesterfirma, og utfører alt fra skifte av et vindu, til restaurering og oppføring av større boliger og hytter. Vårt primære arbeidsområde er Vestfold. Vi teller nå 32 ansatte som inkluderer tre stk med byggmesterpapirer, 25 stk med svennebrev som tømrer, tre lærlinger og en kontormedarbeider. Alle er fast ansatte og bosatte i Sandefjord. Vi har i årenes løp levert mange flotte bad, og vi har gjort spennende jobber på trebåter. Alt fra bygging av et vikingskip fra bunnen av (Skuldelev 6), til reparasjon og ombygging av en 100 år gammel 12-meter (tidl. Magnolia).

Boliger med det lille ekstra

I tillegg til tradisjonell byggmestervirksomhet, har vi også etter hvert fått lang og god erfaring med oppføring av arkitekttegnede hus og hytter. Kunder i denne delen av markedet ønsker ofte skreddersydde løsninger, samt en bolig med det lille ekstra, både med tanke på detaljer og stil. For oss er dette gode utfordringer, og vi skal stå for kvalitet hele veien. Vi har i tillegg et nært samarbeid med både kunde og arkitekt. Dette bidrar til å gi optimale løsninger og et godt resultat.

Et arkitekttegnet hus bygget i pakt med naturen.

Totalentrepriser

Med lang erfaring innen byggeledelse kan vi tilby total-entrepriser, og vi har et godt samarbeid med seriøse underentreprenører og arkitektkontor. Dette gjør det enklere for kunden da de kun behøver å forholde seg til én aktør gjennom hele byggeprosessen. Vi skal også være tilgjengelige, og satser på tilstedeværelse gjennom lokal tilhørighet. En kontinuerlig og god kontakt med kunden er viktig for å oppnå en løsning som er i tråd med kundens ønske og behov.

Denne brygge er laget med lys for hygge.


Hytta blir bygget under kalde dager om vinteren.

Når tradisjonsrikt og solid håndverk teller mest

Annekset er bygget etter arkitekttegninger.

Fin utsikt ved vannet.

En snekkers og en byggherres fremkomstmiddel.

Ulike drømmer – unike boliger Drømmeboligen kan være så mangt, og kunder har ulik oppfatning av hva dette er. Der noen ønsker noe helt nytt og moderne, vil andre puste liv i det gamle og kjære. Felles for de fleste kunder er at de ønsker en bolig de kan sette sitt særpreg på, og som fungerer i hverdagen. Vi kan prosjektere alle typer hytter og hus fra det helt moderne til det tradisjonelle. Vi har også restaurert mange eldre bygg opp gjennom tiden, og kan vise til stor bredde i kompetanse, og ikke minst til utførte prosjekter. I tillegg har vi laget flere spennende og flotte brygger. Boligdrømmer fra Bygg- og tømrermester Torolf Stenersen as er bygget på lang erfaring, kunnskap, og ikke minst solid håndverk.

www.torolfstenersenas.no


Solid og trygt nettverk av underleverandører etter 24 år i bransjen. Samarbeidspartner med If og Gjensidige i en årrekke.

Gjekstadvn. 5, 3218 Sandefjord • Tlf.: 33 46 38 00 • Fax: 33 46 38 01 www.torolfstenersenas.no • torolf@torolfstenersenas.no • haavard@torolfstenersenas.no • lollik@sfjbb.net

www.reklameservice.as

Sammenslåing

Våren 2013 slår vi oss sammen med byggmester Per Erik Lollik Andersen. På den måten står vi enda bedre rustet til å møte stadig strengere krav fra myndighetene, og til å møte spennende utfordringer fra kunder og arkitekter. Mange kunder kjenner Per Erik fra før, som en meget dyktig byggmester med lang erfaring. Firmanavnet vil fortsatt være Bygg- og tømrermester Torolf Stenersen AS.

Torolf Stenersen  

Brosjyre for kunde; Torolf Stenersen, som skal være som vedlegg til Hytteavisen.

Torolf Stenersen  

Brosjyre for kunde; Torolf Stenersen, som skal være som vedlegg til Hytteavisen.

Advertisement