Page 1

FOTO: KETIL BORN


Alle glasstyper og alle U-verdier Skjulte beslag

Stabil og velprøvd trekonstruksjon

Med profilerte aluminiumskarmer Aluminiumsbekledningen festes med klips

Trevirket er impregnert og malt

Valgfri farge

Tre er et velprøvd og stabilt materiale for vindusproduksjon, som vi i Trenor Vinduer har perfeksjonert helt siden 1925. Når vi nå kombinerer dette med en utvendig aluminiumsbekledning får vi et vindu som er ekstremt motstandsdyktig mot vær og vind. Dette resulterer i et vindu med svært lang levetid samtidig som vi beholder trevinduets gode egenskaper og komfort.

Allværsvinduet tåler all slags vær - år etter år Norge, og spesielt Nord-Norge har et barskt klima med store variasjoner i temperatur, vind og fuktighet. Varme somre med sterk sol, høst-stormer med piskende regn og kalde vintre med bitende kulde. Dette stiller strenge krav til dine vinduer.

Vanlige vinduer trenger jevnlig vedlikehold med skraping og maling for at de skal vare livsløpet ut. Monterer du Allværsvinduet i huset ditt trenger du ikke bekymre deg for dette.

Utseende

U-verdi

På utsiden vil Allværsvinduet gi huset ditt en velstelt fasade samtidig som det holder seg vakkert og feilfritt år etter år. Fra innsiden vil vinduet føles akkurat like lunt og varm som våre ordinære tre-vindu. Vi er en av få leverandører i Norge som har skjulte beslag på våre toppsvingvinduer. Dette gir et ekstra stilfullt og rent uttrykk. Aluminiumsbekledningen kan pulverlakkeres i mange farger.

Allværsvinduet kan leveres i mange isolasjonsnivå der noen kan leveres helt ned til passivhus-krav med Allværsvinduet ZERO 0.8.

Sortiment

Glass

Vi skreddersyr Allværsvinduet etter kundens behov. Allværsvinduet kan leveres som toppsving, sidesving, utadslående topp-og sidehenglset, som fastkarm og som balkongdør. Eller som kombinasjonsvindu hvor en har en eller flere funksjoner i samme karm.

Allværsvinduet kan leveres med forskjellige glassegenskaper. I tillegg kan glass-egenskapene kombineres etter dine behov.

SIKKERHET

Miljø Vi i Trenor Vinduer er opptatt av at våre produkter skal underlegges og produseres etter strenge miljøkrav. Med treverk, glass og aluminium som hovedmaterialer så tilfredstilles disse kravene. Materialene er miljøvennlige og resirkulerbare. SIKKERHET

SIKKERHET

SELVREN SEN DE

LY DSTOPP

SELVRENSIKKERHET SEN DE

SOLREFLEK T

KOMFORT 1.2

STANDARD 1.4

Spesielt høy styrke minsker risikoen for både skader og SELVRENSIKKERHET SEN DE innbrudd

SUPER 1.0

Vinduene renses av sol og regn slik at vindusvasken forenkles LYDSTOPP SELVRENSENDE

Redusér støyen utenfra LY DSTOPP SELVREN SEN DE

SOLREFLEK LY DSTOPP T

For å hindre spredning av brann (EI 30 godkjenning)

ZERO 0.8

SOLREFLEK LYDSTOPP T

SOLREFLEK T

Reflekterer UV-strålene fra solen og øker komforten SOLREFLEK T


Foto: Ketil Born

Trenor Vinduer har eksistert siden 1925 og er i dag en av landets ledende vindusprodusenter med produkter i øverste klasse.

Produksjon

Overflatebehandling

Lager

Montering

Direktør Odd Erik Larsen Trenor Vinduer-bryggen

Trenor Vinduer holder til på Hemnesberget i Nordland. Vi har helt siden starten vært nødt til å utvikle og levere produkter som tåler store påkjenninger i et hardt klima. Dette kommer til syne på produktenes høye levetid og kvalitet.

sjursendesign.no 2012

Aluminiumsbekledningen på Allværsvinduet beskytter tre-rammen slik at vedlikehold med skraping og maling blir overføldig.

Allværsvinduet leveres i mange forskjellige farger. Forutenom standard hvit så kan du velge blant 6 forskjellige farger samt natureloksert aluminium. Om du ønsker en helt konkret farge så kan vi levere alle farger etter RAL-fargekode. Vi kan også levere ihht. NCS fargestandard. * fargene over kan være misvisende. Ta kontakt med nærmeste forhandler for helt korrekte fargeprøver.

Din lokale leverandør av Trenor Vinduer:

Trenor Vinduer AS 8640 Hemnesberget Telefon: 75 19 04 00 Telefaks: 75 19 04 40 Epost: post@trenorvinduer.no www.trenorvinduer.no www.facebook.no/trenorvinduer

En grønn trykksak fra Trenor Vinduer. Trykket spesielt miljøvennlig for å nå Miljøfyrtårn-merket. Papiret er FSC® merket og produsert av tre fra miljøsertifisert skog. Papiret er også klimakompensert.

Trenor vinduer allvaersvinduet2012  
Trenor vinduer allvaersvinduet2012  

http://www.trenorvinduer.no/filer/trenor_vinduer_allvaersvinduet2012.pdf

Advertisement