Page 1

Dit boekje is het hele schooljaar 2018-2019 geldig. Goed bewaren dus!

Sjors Sportief

Deze tekening is gemaakt door Jazz-lynn (6 jaar) van Kindcentrum de Leydraad


Sjors Sportief & Sjors Creatief

Inschrijven vanaf woensdag 19 september 15:00u www.sjorssportief.nl Sjors Sportief en Sjors Creatief vragen alle aanbieders van activiteiten uit jouw gemeente om een leuke kennismaking van hun sport of creativiteit te organiseren. Je vindt ze allemaal in dit boekje! Jij mag lekker in dit boekje rondneuzen naar zoveel leuke activiteiten als je wilt. Vanaf 19 september 15:00 uur kun jij je inschrijven voor jouw favoriete sport(en) en/of creatieve activiteit(en). Je mag je nog het hele schooljaar inschrijven! Na jouw inschrijving ben jij van harte welkom om op locatie jouw sport of creatieve activiteit uit te proberen. Misschien ontdek je wel een verborgen talent! Inschrijven is wel altijd verplicht via de Sjors Sportief App of de website van Sjors: www.sjorssportief.nl. Maak gebruik van deze kans om kennis te maken met sport & cultuur binnen jouw gemeente!

Toedeledoki! Sjors Sportief & Sjors Creatief

Sjor

in Schrijf je de via f App s Sportie


Voorwoord wethouder Beste meisjes en jongens, Hartelijk welkom in het Sjorsboekje! Ken je Sjors? Nee? Dan stel ik hem even aan je voor: Sjors Sportief, aangenaam. O ja! Sjors heeft ook nog een broer: Die heet ook Sjors. Sjors Creatief. Ook aangenaam. Sjors en Sjors zijn echte ‘doeners’. Zo is Sjors Sportief altijd met sport bezig terwijl zijn broer super creatief is. Je vraagt je misschien af wat ze het leukst vinden. Dat weten ze niet! Daarom proberen ze allerlei sportieve en creatieve dingen uit. Van voetbal tot schaken en van streetdance tot muziek maken. Zo kunnen ze op een leuke manier ontdekken wat ze het liefste doen. Dat kun jij ook. Want heel veel verenigingen en clubs in Vught willen graag dat je ze ‘uitprobeert.’ Dit gave Sjorsboekje staat vol met allerlei leuke, sportieve en interessante dingen om te doen. Het mooie is dat je er even van kunt ‘proeven’, zonder dat je meteen lid hoeft te worden van een club. Je volgt een proefles, doet mee aan een training of je maakt je eigen kunstwerk. Dat bedoel ik nou met ‘uitproberen’. Heel veel Vughtse verenigingen doen mee. Of je nu sportief of creatief bent, je bent er van harte welkom. Zo kom je er vanzelf achter waar jij talent voor hebt en wat je wilt doen. Als nieuwe wethouder Sport en Cultuur, vind ik het geweldig dat Sjors Sportief en Sjors Creatief nu ook in Vught van start gaan. Wist je trouwens dat we, toen ik nog op school zat, ook al bij de sportclubs terecht konden om sporten uit te proberen? Terwijl Sjors Sportief nog niet eens geboren was! Zo heb ik zelf ook verschillende sporten mogen ontdekken zoals volleybal, badminton en zwemmen. Hartstikke leuk! In Vught vinden we sport, creativiteit en cultuur heel belangrijk. Samen met de verenigingen en heel veel vrijwilligers zorgen we voor goede voorzieningen voor sport, spel en creativiteit. Ook organiseren die verenigingen heel veel activiteiten. Dat werkt. Zo doen er in Vught meer mensen aan sport dan in andere dorpen. En als je zelf ook sport, muziek maakt, danst of er op uit trekt met de scouting, dan weet je waarom. Het is niet alleen gezond, het is vooral fijn en gezellig om lekker te bewegen en creatief bezig te zijn. Ik wens jullie heel veel plezier!

Toine van de Ven, wethouder Sport en Cultuur


MOVE Vught en Plaza Cultura; Een goed team! Er zijn veel organisaties die sport of cultuur aanbieden. Denk maar eens aan de sportvereniging, de muziekschool of de knutselclub. Het is alleen niet altijd duidelijk voor de kinderen wat er allemaal te doen is, of het lukt de sportvereniging of de muziekschool niet om alle kinderen te laten weten wat voor leuke activiteiten ze hebben. Misschien hebben ze ook nog wel hulp nodig bij het organiseren van een activiteit. Eigenlijk heb je dus mensen nodig die de sportvereniging en de muziekschool helpen en die de kinderen informeren wat er allemaal te doen is. Gemeente Vught vond dat die mensen er ook moesten komen en daarom bestaan er sinds 2013 twee organisaties die daarbij helpen: MOVE Vught (Sport) en Plaza Cultura (Cultuur). De buurtsportcoaches van MOVE Vught hebben jullie vast wel eens gezien op het veld of in de zaal. Jeroen Leenders, Mike Wiersema en Valentine Kortbeek zetten zich in om jullie lekker te kunnen laten sporten en bewegen. Bekende activiteiten van MOVE zijn Fun2Move, MOVE Academy en de MOVE Sportzomer. De coördinatoren van Plaza Cultura, Dian Langenhuijzen en Kristel van Lieshout, zijn wat minder zichtbaar, maar dat bekent niet dat zij minder belangrijk werk doen. Zij zorgen er juist voor, samen met de scholen en de aanbieders, dat er super leuke en interessante culturele activiteiten op de school plaatsvinden. Zij helpen bijvoorbeeld bij het organiseren van cultuurdagen, opzetten van ateliers en het opzetten van projectweken. En wist je MOVE Vught en Plaza Cultura regelmatig hetzelfde soort werk doen? Wij willen graag dat kinderen gaan sporten of deelnemen aan cultuuractiviteiten en daarom hebben we samen het project ‘Sjors Sportief en Creatief’ naar Vught gehaald. Samen met Marlou van Rooij (MOVE) en Heleen Korthals (Plaza) hebben de buurtsportcoaches van MOVE en de coördinatoren van Plaza zich ingezet om heel veel sport- en cultuuraanbieders enthousiast te maken om leuke activiteiten voor jullie te organiseren. Al deze activiteiten hebben we verzameld en staan allemaal in dit boekje. Wij zijn super enthousiast en we hopen dat jullie dat ook worden tijdens het doorbladeren van dit mooie boekje. En staat er een leuke activiteit tussen? Ga dan snel naar de website om je in te schrijven. Wij wensen jullie heel veel sportplezier en creativiteit! Met sportieve en creatieve groetjes,

MOVE Vught & Plaza Cultura www.movevught.nl | www.plazacultura.nl

Volg ons op:


Stap voor stap meedoen 1 2

Blader dit boekje door en kies je activiteiten

3 4

Op de website

5

VOL > WACHTLIJST >

Zoek leuke activiteiten uit in dit boekje, zoveel als je wilt!

Schrijf je altijd in via www.sjorssportief.nl

Ga vanaf 19 september 15:00 uur samen met je ouders/ verzorgers naar de website www.sjorssportief.nl of schrijf je in via de Sjors Sportief App.

Vul op de homepage direct je woonplaats in of kies voor de button Inschrijven.

Meerdere inschrijvingen van alle kinderen in ĂŠĂŠn keer!

Zoek alle activiteit(en) - ook van meerdere kinderen - in de lijst en voeg ze toe aan het inschrijfmandje . Het is mogelijk om meer kinderen toe te voegen aan een activiteit.

Als de activiteit vol is, kan er niet meer ingeschreven worden. Vaak kan jij je nog wel opgeven voor een wachtlijst. In veel gevallen zal deze activiteit later plaatsvinden en je ontvangt vanzelf een bericht per mail van de betreffende aanbieder.

6

Koppel de gegevens van je kind aan de betreffende activiteit

7

Eventuele kosten worden via automatische incasso van uw rekening afgeschreven

Alle activiteiten in het inschrijfmandje geplaatst? Ga dan verder en koppel deze inschrijvingen eenvoudig aan het juiste kind, zodat de aanbieder weet welke inschrijver deze kan verwachten!

Als er kosten worden gerekend voor een activiteit wordt een IBAN-nummer gevraagd met toestemming om automatische incasso uit te voeren. Dit bedrag wordt uiterlijk 1 maand later afgeschreven. Je hoeft dus nooit contant geld mee te nemen naar de activiteit. Na de inschrijving krijg je de bevestiging per mail!

8

Win coole prijzen met jouw wincode!

Na de laatste les krijg je van de aanbieder een kaartje met daarop jouw unieke code. Vul de code in op www. sjorssportief.nl of de Sjors Sportief app en check of jij in de prijzen bent gevallen.


Atletiek

Prins Hendrik - Atletiek Locatie: Prins Hendrik sportlaan 1, Vught monique de Graauw tcjeugd@ph.nl | https://www.ph.nl/

Vught

Maximaal 20 inschrijvingen per activiteit en dit is gratis Atletiek is een veelzijdige sport; je kunt er rennen, springen en werpen. Bij Atletiek wordt de sport afgestemd op de ontwikkeling van het kind. Kinderen zijn geen mini-volwassenen en verdienen daarom zowel in het training- als wedstrijdaanbod een aangepast programma. Trainingen zijn leuk en leerzaam. Komt het eens proberen!

Groep 5 t/m 7 > 3 weken op rij Start: 26-09-2018 van 18:15 tot 19:15u

Groep 8 > 3 weken op rij

Start: 10-04-2019 van 19:00 tot 20:30u

6


Aikido

Bushin Dojo Locatie: Aikido Vught Deken van Oss-Straat 1, Vught Rob Jans r.jans@bushindojo.nl | www.bushindojo.nl

Vught

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit kost € 5,00 Kinderen leren in de lessen om stevig te staan, te vallen en te rollen. Hierdoor voelen ze zich veiliger en krijgen ze zelfvertrouwen. Het oefenen van technieken zorgt voor een betere coördinatie en daardoor zitten kinderen vaak beter in hun lijf. Daarnaast leren ze om samen te werken en grenzen aan te geven door op een fysieke manier met elkaar om te gaan. Kinderen leren van aikido dat ze met goede techniek niet groot of sterk hoeven te zijn. Op de mat hebben we bepaalde regels. We buigen naar elkaar en we groeten de leraar. We zitten op onze knieën en zijn stil als de leraar praat. Deze dojo etiquette zorgt ervoor er in de les rust is en zo ook in het kind. Kinderen leren de waarde van etiquette en krijgen hierdoor respect voor zichzelf en elkaar.

Groep 7 en 8 > 3 weken op rij

Start: 01-10-2018 van 18:00 tot 19:00u

7


Badminton

Badmintonclub Smash Vught Locatie: Martinihal martinilaan 8, vught Bob van Genuchten bob@bcsmash.nl | Geen website

Vught

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis Veel kinderen gaan op vakantie in de zomer en bijna elke avond is iedereen dan met papa, mama broertjes of zusjes aan het badmintonnen. Heel veel kinderen vinden dat erg leuk. Maar wist je dat je niet alleen op vakantie kunt badmintonnen, maar zelf het hele jaar door? Elke gemeente heeft wel een badminton club waar je kunt badmintonnen. Voor Vught is dat Badminton Club Smash Vught. De eerste paar keren mag je gratis proberen! Vriendjes en vriendinnetjes zijn uiteraard ook welkom.

Groep 3 t/m 8 > Kies een datum 03-10-2018 van 19:00 tot 20:00u 06-10-2018 van 14:30 tot 16:00u 10-10-2018 van 19:00 tot 20:00u 13-10-2018 van 14:30 tot 16:00u 17-10-2018 van 19:00 tot 20:00u 20-10-2018 van 14:30 tot 16:00u 24-10-2018 van 19:00 tot 20:00u 27-10-2018 van 14:30 tot 16:00u

8


Basketbal

EVBV Octopus Locatie: Sporthal Elzenburg Lidwinastraat 12a, Vught Jeroen Rijkers tc@evbv-octopus.nl | https://www.evbv-octopus.nl/

Vught

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis Familie club EVBV Octopus wil graag nieuwe jeugdleden, je mag mee oefenen met een bestaande team en krijgt naar niveau de beginselen bijgebracht van het basketballen, een leuke sport met altijd actie!

Groep 3 t/m 8 > 3 proeflessen

Les 1: 08-10-2018 van 16:00 tot 17:30u Les 2: 22-10-2018 van 16:00 tot 17:30u Les 3: 29-10-2018 van 16:00 tot 17:30u

9


Blaas- en slagwerkinstrumenten

Harmonie Kunst en Vriendschap Locatie: Theater de Speeldoos Vught Vliertstraat 6, Vught Janneke Wind jeugdzaken@harmonievught.nl | www.harmonievught.nl

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis Wil je ontdekken of het je lukt om muziek te maken op een klarinet, dwarsfluit, trompet, saxofoon, hoorn of een drumstel? Meld je dan aan voor een gratis proefles op een instrument naar keuze! De lessen worden gegeven door een professionele en enthousiaste docent. We nemen contact met je op om de proefles samen met de docent in te plannen, natuurlijk zorgen wij voor een instrument! Bij Kunst en Vriendschap kun je na de proefles meer muzieklessen volgen bij onze docenten en mee gaan spelen in ons opstaporkest. Samen muziek maken is nog leuker!

Groep 4 t/m 8

Schrijf je in op www.sjorscreatief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

10


Blaas- en slagwerkinstrumenten

Cromvoirtse Fanfare Locatie: Repetitielokaal “De Noot� Cromvoirt St.Lambertusstraat 60a, Cromvoirt Info Cromvoirtse Fanfare info@cromvoirtsefanfare.nl | Www.cromvoirtsefanfare.nl

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis Wil je graag kennismaken met het maken van muziek? We bieden je een gratis proefles aan op een blaasinstrument of slagwerk instrument naar keuze.

Groep 5 t/m 8

Schrijf je in op www.sjorscreatief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

11


Boekenspeurtocht

Bibliotheek ‘s-Hertogenbosch Locatie: DePetrus Heuvel 2, Vught Renny Romanek r.romanek@bibliotheekdenbosch.nl www.bibliotheekdenbosch.nl

Vught

Maximaal 10 inschrijvingen per activiteit en dit is gratis Koen Konijn houdt zo van lezen dat hij ‘s nachts bij andere mensen boeken gaat lezen. Daar blijft het niet bij.... hij neemt ze ook stiekem mee naar zijn huis. Dat mag eigenlijk niet, natuurlijk…! Helpen jullie mee zoeken naar de gestolen boeken? We gaan op speurtocht door de BiEB en hierna gaan we samen een boekje maken.Meld je snel aan ! VOL=VOL

Groep 2 en 3 > 1 workshop 07-11-2018 van 14:45 tot 16:00u

12


Capoeira

Instinto Capoeira Locatie: Gymzaal Hertog van Brabant Hertoglaan 4B, Vught Tacilio Vieira Martins info@intocapoeira.nl | www.intocapoeira.nl

Vught

Maximaal 16 inschrijvingen per activiteit en dit kost â‚Ź 5,50 Capoeira is een mix van acrobatiek, vecht, dans en muziek. Capoeira komt uit BraziliĂŤ en kan worden gedaan als sportieve en culturele activiteit. De training wordt zo verdeeld: 1e acrobatiektechniek, 2e Zelfverdediging techniek, 3e Dans of basistechniek en 4e Muzikaliteit. Door de training van capoeira wordt je sterker, soepeler, sneller en zelfverzekerder, bovendien is capoeira ontzettend leuk! Meld je gelijk aan en mis deze kans niet!

Groep 2 t/m 8 > 2 proeflessen

Les 1: 22-10-2018 van 17:00 tot 18:00u Les 2: 29-10-2018 van 17:00 tot 18:00u

13


Coderdojo

Bibliotheek ‘s-Hertogenbosch Locatie: DePetrus Heuvel 2, Vught RenĂŠe Wetzels r.wetzels@bibliotheekdenbosch.nl www.bibliotheekdenbosch.nl

Vught

Maximaal 15 inschrijvingen per activiteit en dit is gratis Spreek jij programmeertaal? Doe dan mee met de CoderDojo! Tijdens de Dojo kun je leren programmeren, websites bouwen, apps ontwikkelen, robots bouwen of games maken. De CoderDojo is geschikt voor zowel kinderen die nog nooit hebben geprogrammeerd als voor kinderen die al meer ervaring hebben. Voor de CoderDojo geldt een Bring Your Own Deviceregel. Er zijn enkele laptops beschikbaar, maar helaas lang niet genoeg voor iedereen. Het is daarom fijn als je zelf een laptop meeneemt. Om zoveel mogelijk uit de Dojo te halen is het handig als je van tevoren al Scratch downloadt via https://scratch.mit. edu/download

Groep 6 t/m 8 > Kies een datum 27-10-2018 van 14:00 tot 16:00u 19-01-2019 van 14:00 tot 16:00u 13-04-2019 van 14:00 tot 16:00u

14


Cricket

MOP Jeugdcricket Locatie: VMHCC M.O.P. De Bus 2, Vught Kees Groenendijk mopjeugdcricket@gmail.com mopjeugdcricket.blogspot.com

Vught

Maximaal 4 inschrijvingen per activiteit en dit is gratis Wist je dat cricket na voetbal wereldwijd het meeste wordt gespeeld? Wil jij weten waarom deze sport zo leuk is en waarom er zoveel mensen cricket spelen? Dan moet je gewoon mee komen doen! Cricket lijkt erg veel op honkbal; door de bal weg te slaan probeer je zo vaak mogelijk tussen de wickets (bij honkbal noemen ze die honken) heen en weer te rennen. Bijzonder aan cricket is dat bij ons de bal ook naar achter mag worden geslagen (hoe cool is dat?) en je als slagman niet in je eentje, maar met z’n tweeen op het veld staat..... dat maakt het een stuk moeilijker, dus je moet echt wel even je koppie erbij houden. Als je de eerste keer naar cricket kijkt, lijkt het best een moeilijke sport, maar als je het eenmaal een keer hebt gedaan, zul je zien dat het eigenlijk best meevalt..... je moet het gewoon doen!

Groep 6 t/m 8

Schrijf je in op www.sjorssportief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

15


Fitness

Workhouse Strength & Conditioning Locatie: Workhouse Strength & Conditioning Industrieweg 3 C, Vught Jordi van de Snepscheut jordi0028@gmail.com | www.work-house.nl

Vught

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis Workhouse S&C biedt leuke afwisselende kinder en jeugd fitness lessen aan in Vught. Onze lessen focussen zich vooral op stabiliteit, coรถrdinatie, mobiliteit, kracht en kwaliteit van bewegen waarbij verschillende spelvormen worden gebruikt. Kortom, spelenderwijs en op een leuke manier werken aan de basis bewegingsbehoefte en bewegingskwaliteit van uw kind.

Groep 3 t/m 8 > Kies een maandag vanaf 01-10-2018 van 17:00 tot 18:00u 08-10-2018 van 17:00 tot 18:00u 15-10-2018 van 17:00 tot 18:00u

16


Gildeactiviteit

Gilde sint Barbara sint Sebastiaan Locatie: Elzenburg Brabantlaan 1, Vught Dennis van den Bosch dennisvandenbosch@gmail.com www.barbaragildevught.nl

Vught

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis Je hebt ze vast wel eens gezien en gehoord bij belangrijke activiteiten in Vught: Heren in mooie kleren. Een tamboer die slaat op een trom. Jongens en meisjes die zwierig zwaaien met een vendel ‌‌. Deze mensen zijn lid van het gilde Sint Barbara en Sint Sebastiaan uit Vught. Het gilde is heel lang geleden ontstaan, al in de 15e eeuw. Het gilde beschermde de kerk en het gezin. De tradities van het gilde worden ook nu nog gevierd met als belangrijkste kenmerk de broederschap; het er zijn voor elkaar. Als jeugdlid kun je leren trommen, vendelzwaaien en geweer/kruisboog schieten. Maak kennis met het gilde en oefen mee met de tamboers, vendeliers en schutters. Met als hoogtepunt het vieren van Koningsdag met het gilde.

Groep 3 t/m 8 > Kies een datum 28-01-2019 van 19:00 tot 20:00u 18-02-2019 van 19:00 tot 20:00u 25-03-2019 van 19:00 tot 20:00u 22-04-2019 van 19:00 tot 20:00u

17


Golf

Golfclub Vught Locatie: Golfclub Vught de bus 2, Vught Thei Schmit th.schmit@home.nl | www.golfclubvught.nl

Vught

Maximaal 15 inschrijvingen per activiteit en dit is gratis Gratis kennismaken met golfen voor alle leerlingen van groep 5 tot en met 8. Het is veel leuker dan je denkt! Gratis golfles van onze golfleraar Martin Groenendaal.

Groep 5 t/m 8 > Kies een woensdag vanaf 03-10-2018 van 16:00 tot 17:00u 10-10-2018 van 16:00 tot 17:00u 17-10-2018 van 16:00 tot 17:00u

18


Hockey

VMH & CC MOP Locatie: Sportpark ‘Bergenshuizen’ De Bus 2, Vught Het Secretariaat secretariaat@hcmop.nl | www.hcmop.nl

Vught

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis Naar groep 3 of 4? Kom hockeyen op MOP. Er is nog plek voor kids die het leuk vinden om te hockeyen. Lekker een uur trainen op zondag, wedstrijdje, rennen, ranja en veel plezier met je team!

Groep 3 en 4 > 2 proeflessen

Les 1: 23-09-2018 van 09:45 tot 10:45u Les 2: 30-09-2018 van 09:45 tot 10:45u

19


Kleuterballet

StarsOnStage Locatie: Theater de Speeldoos - StarsOnStage Vliertstraat 6, Vught Eveline van Maasakkers info@starsonstage.nl | www.starsonstage.nl

Vught

Maximaal 20 inschrijvingen per activiteit en dit kost ₏ 6,00 Bij kleuterballet gaan we op een leuke speelse manier bewegen op muziek. De fantasie is daarbij erg belangrijk en daar maken we dan ook gebruik van. Er wordt gedanst vanuit thema’s zoals dieren, sprookjes, verhaaltjes en liedjes waarin voorbereidende oefeningen op klassiek ballet verwerkt zijn. We vertellen elke keer een nieuw verhaal en beelden het uit. Op deze manier werken we aan de grove en fijne motoriek, gevoel voor ruimte en muzikaliteit. Dansplezier is uiteraard het belangrijkste!

Groep 1 en 2 > 3 weken op rij > Kies Start: 27-09-2018 van 15:30 tot 16:15u Start: 04-04-2019 van 15:30 tot 16:15u

20


Kleutergym | Acrogym Prins Hendrik - Gymnastiek Locatie 1: Gymzaal Vught-Noord, Vught Locatie 2: Sporthal Vught-Zuid, Vught Secretaris PH-Gym gyminfo@ph.nl | www.ph.nl/gymnastiek

Vught

Maximaal 10 inschrijvingen per activiteit en dit is gratis

Kleutergym | Kleutergym is dĂŠ manier

om kinderen voor te bereiden op een leven lang bewegen. Tijdens de kleutergym leren de kinderen op een speelse wijze de grondvormen van bewegen. Na hun kleuterperiode kunnen zij doorstromen naar de lessen van verschillende disciplines binnen de Gym- en of Atletiekafdeling van Prins Hendrik.

Groep 1 > Locatie 1 > 3 weken op rij Start: 27-10-2018 van 10:00 tot 11:00u Start: 27-10-2018 van 11:00 tot 12:00u

Groep 1 > Locatie 2 > 3 weken op rij Start: 24-10-2018 van 14:30 tot 15:30u Start: 24-10-2018 van 15:30 tot 16:30u

Maximaal 15 inschrijvingen per activiteit en dit is gratis

Acrogym

Ben jij lenig en sterk? Houd je van acrobatiek, dans en samenwerken? Dan is Acrogym echt iets voor jou! Kom mee doen aan de proeflessen en ervaar hoe leuk het is!

(M) Groep 3 t/m 8 > 3 weken op rij Start: 24-10-2018 van 17:30 tot 18:30u

21


Knutselclub

Stichting Jeugdwerk Rozenoord Locatie: Jeugd- en Jongerencentrum Elzenburg Brabantlaan 1, Vught Maechel van Beek info@jeugdwerkrozenoord.nl www.jeugdwerkrozenoord.nl

Vught

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit kost â‚Ź 2,00 Creatief bezig zijn voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar. Timmeren, schilderen, kleuren of knutselen wat je maar wilt. De ene keer laat je je creativiteit de vrije loop, de andere keer zet je een voorgezaagd model zelf in elkaar. Na afloop mag je je knutselwerk natuurlijk mee naar huis nemen. Voor degenen die iets anders willen doen, is er voldoende materiaal aanwezig. Zo hebben we onder meer een tafelvoetbalspel en een poppenkast. De knutselclub is al jarenlang een begrip in Vught, maar in seizoen 2018-2019 gaan we het anders inrichten. Daarom zijn we er nog niet direct in september. Houd onze website in de gaten voor de exacte data, tijden en invulling.

Groep 2 t/m 8 > Kies een datum 07-11-2018 van 14:00 tot 16:00u 14-11-2018 van 14:00 tot 16:00u 21-11-2018 van 14:00 tot 16:00u 28-11-2018 van 14:00 tot 16:00u

22


Koken

De Kooktuin Locatie: de kooktuin Hal 33, Esch Catrien Kuijpers catkuijp@xs4all.nl | www.dekooktuin.com

Esch

Maximaal 10 inschrijvingen per activiteit en dit kost â‚Ź 10,50 Tijdens de workshop gaan we aan de slag om gezonde en zoete hapjes te maken, die we samen op eten. Tussendoor kunnen jullie lekker buitenspelen.

Groep 5 t/m 8 > Kies een datum 17-10-2018 van 14:00 tot 16:00u 21-11-2018 van 14:00 tot 16:00u 01-03-2019 van 14:00 tot 16:00u 03-05-2019 van 14:00 tot 16:00u

23


Koken en dansen

Creators Of Health Locatie: Jeugd- en jongerencentrum Elzenburg Brabantlaan 1, Vught Floor Hendriks info@creatorsofhealth.com | www.creatorsofhealth.com

Vught

Maximaal 5 inschrijvingen per activiteit en dit kost € 12,50 Kom jij koken en dansen met ons? Samen met Floor (dietist) bereiden we een bijzondere lunch voor, tussendoor krijg je een dansles van Heleen (dansdocent). Tot slot gaan we lunchen aan onze zelf gedekte tafel en sluiten we af met een korte dansuitvoering. De Herfstvakantie is de ‘Pimp Je Lunch-Box’ editie, waarbij we onze eigen lunchbox gaan versieren en vullen met zelfgemaakte lekkernijen. De Lunch-Dansant is een introductie voor het 4-delige (S)maaklab waarbij je in 4 lessen op creatieve wijze van alles leert over de bereiding van eten, verschillende soorten smaken, structuren & eetcultuur en etiketten.

Groep 5 t/m 8 > 1 workshop 20-10-2018 van 08:30 tot 13:30u

24


Lasergamen

Rongen Aktief Locatie: parkeren bij voetbalclub de Zwaluw De Kikvorsch 5, 5262 LX Vught: volg de borden Frans Rongen info@rongenaktief.com | www.rongenaktief.com

Vught

Maximaal 25 inschrijvingen per activiteit en dit kost â‚Ź 6,50 Nu nog uitdagender met het NIEUWE Respawn Point. Waan jezelf in de wereld van Fortnite en daag je vrienden of klasgenoten uit voor een spectaculair potje lasergamen. Een spannend actiespel in het bos. Je speelt zowel individueel als in teams met diverse spelvormen zoals capture the flag, save the president......

Groep 3 t/m 8 > Kies een tijdstip 14-10-2018 van 10:00 tot 11:00u 14-10-2018 van 11:15 tot 12:15u 14-10-2018 van 12:30 tot 13:30u 14-10-2018 van 13:45 tot 14:45u

25


Mad Science | Chemische reacties

Bibliotheek ‘s-Hertogenbosch Locatie: DePetrus Heuvel 2, Vught Hilde Muskens h.muskens@bibliotheekdenbosch.nl www.bibliotheekdenbosch.nl

Vught

Maximaal 10 inschrijvingen per activiteit en dit kost â‚Ź 2,50 Wetenschap en techniek saai? Niet met Mad Science! Samen met de Mad Science professor ga je aan de slag met waanzinnig spannende experimenten. Test bijvoorbeeld de snelheid van een chemische reactie of ontdek hoe glow-in-the-dark werkt. Reserveer snel je plekje, want vol is vol!

Groep 6 t/m 8 > 1 workshop 29-09-2018 van 14:00 tot 15:15u

26


Musicademy

MusiCare Locatie: Fort Isabella Reutsedijk 11, Vught Tim van Baalen tim@musicare.info | www.musicare.info

Vught

Maximaal 50 inschrijvingen per activiteit en dit is gratis Komend seizoen gaat de Musicare Academy, afgekort tot ‘MusiCademy’ van start. Een onderdeel daarvan is een verdiepingstraject voor kinderen van 9-17 jaar die een echte passie voor muziek hebben en meer willen leren en weten over: Verschillende instrumenten / zingen, Het schrijven van liedjes, Podiumpresentatie, Muzikaliteitsontwikkeling, Samen muziek maken, Optreden, etcetera. Daarnaast organiseren we uitstapjes naar o.a. een poppodium en een studio, zodat je ook eens kunt kijken hoe het er daar aan toe gaat! Uiteraard willen we onze muzikale resultaten natuurlijk graag met het publiek delen door middel van showcases.

Groep 6 t/m 8 > 1 proefles 03-10-2018 van 17:30 tot 19:30u

27


Musical

Onze Musical Locatie: Elzenburg Brabantlaan 1, Vught jacques noyons jacques@onzemusical.nl | www.onzemusical.nl

Vught

Maximaal 10 inschrijvingen per activiteit en dit is gratis In september 2018 beginnen we weer met een nieuw musicaljaar bij Onze Musical. In een veilige omgeving met twee docenten en een leerlingenbegeleidster leer je acteren, zingen en bewegen en speel je mee in vier voorstellingen aan het einde van het schooljaar. Normaal krijg je 2 proeflessen*

Groep 4 > Kies een datum 27-09-2018 van 15:30 tot 16:00u 04-10-2018 van 15:30 tot 16:00u

Groep 5 > Kies een datum 27-09-2018 van 16:00 tot 16:45u 04-10-2018 van 16:00 tot 16:45u

Groep 6 t/m 8 > Kies een datum 26-09-2018 van 16:45 tot 18:15u 26-09-2018 van 18:15 tot 19:45u 27-09-2018 van 16:45 tot 18:15u 27-09-2018 van 18:15 tot 19:45u kijk voor meer datums en tijden op www.sjorssportief.nl en schrijf je in!

28


MusicAllFun

StarsOnStage Locatie: Theater de Speeldoos - StarsOnStage Vliertstraat 6, Vught Eveline van Maasakkers info@starsonstage.nl | www.starsonstage.nl

Vught

Maximaal 20 inschrijvingen per activiteit en dit kost â‚Ź 6,00 Bij Musicalgroep MusicAllFun ga je samen met onze docenten Fenneke en Tamara kennismaken met musical. Je gaat o.a. leuke liedjes instuderen en je ervaart hoe leuk het is om dit samen met andere kinderen te doen. Kom je ook lekker zingen en dansen bij MusicAllFun? Schrijf je dan nu in!

Groep 3 en 4 > 3 weken op rij

Start: 27-09-2018 van 15:45 tot 16:30u

29


Muziek

MusiCare Locatie: Fort Isabella Reutsedijk 11, Vught Tim van Baalen tim@musicare.info | www.musicare.info

Vught

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis Door het maken van muziek leer je jezelf en de wereld om je heen beter kennen. Het leren van noten en het bestuderen van bladmuziek is daarbij erg waardevol. Toch vinden wij dat bij Musicare niet het belangrijkste... Anders dan andere muziekscholen werken wij vooral aan de ontwikkeling van jouw talent; jij leert wat jij wilt leren. Vertel ons wat je graag wil en we gaan aan de slag om jouw dromen zo snel mogelijk te verwezenlijken! In iedere stijl of combinatie en op ieder niveau!

Groep 1 t/m 8 > Kies een datum 01-10-2018 van 14:15 tot 00:00u 02-10-2018 van 14:15 tot 00:00u 03-10-2018 van 13:15 tot 00:00u

30


Paardrijden

Het Paardrijk v.o.f. Locatie: Manege Het Paardrijk Koesteeg 39, Berlicum Anneke van den Heuvel-Hoenderdos info@hetpaardrijk.nl | www.hetpaardrijk.nl

Berlicum

Maximaal 10 inschrijvingen per activiteit en dit kost â‚Ź 7,50 Volg je eerste paardrijles! Je begint met leren borstelen opzadelen en paardrijden. In groepjes van twee leer je sturen, stappen en stoppen en als je durft een stukje draven. Het Paard mag paard zijn en jij mag jezelf zijn. Manege het Paardrijk is een plek waar iedereen welkom is. Er worden lessen gegeven aan kinderen, volwassenen en ruiters met een beperking. Kun je al paardrijden geef het aan bij je inschrijving. Meer informatie www.hetpaardrijk.nl

Groep 1 en 2 > 1 proefles

28-10-2018 van 09:00 tot 10:00u

Groep 3 t/m 8 > Kies een datum 28-10-2018 van 10:00 tot 11:00u 28-10-2018 van 11:00 tot 12:00u 04-11-2018 van 13:00 tot 14:00u 04-11-2018 van 14:00 tot 15:00u 04-11-2018 van 15:00 tot 16:00u

31


Schaatsen

Vughtse IJsclub Locatie: Sportiom Victorialaan 10, ‘s-Hertogenbosch Philip Hoek kerstschaatsen@vijc.nl | www.vijc.nl

Den Bosch

Maximaal 25 inschrijvingen per activiteit en dit kost € 16,00 Elk jaar geeft VIJC, Vughtse IJsclub, schaatslessen in de Kerstvakantie. 3 dagen achter elkaar krijg je een uur les. Wij schaatsen op noren, maar met ijshockey of kunstschaatsen kun je prima meedoen. Info over VIJC: www.vijc.nl

Groep 2 t/m 8 > 3 proeflessen

Les 1: 24-12-2018 van 08:00 tot 09:00u Les 2: 27-12-2018 van 08:00 tot 09:00u Les 3: 28-12-2018 van 08:00 tot 09:00u Eventuele Bijzonderheden: voor de cursus van 8u tot 9u geldt de vroege vogel korting en kost het slechts €10,00

Groep 2 t/m 8 > 3 proeflessen

Les 1: 24-12-2018 van 09:00 tot 10:00u Les 2: 27-12-2018 van 09:00 tot 10:00u Les 3: 28-12-2018 van 09:00 tot 10:00u

32


Schaken

Schaakvereniging De Vughtse Toren Locatie: Basisschool De Lichtstraat Brabantlaan 73, Vught Wolter de Vries wolter.de.vries@home.nl | www.devughtsetoren.nl

Vught

Maximaal 15 inschrijvingen per activiteit en dit is gratis Schaken = Leuk + Leerzaam Schaken is hartstikke leuk en als je de regels kent kun je het op de computer op veel verschillende manieren met iedereen over de hele wereld spelen. Maar het allerleukst is het natuurlijk gewoon achter een schaakbord met een vriendje of een vriendinnetje. Schaken is ook heel leerzaam. Het is goed voor je ontwikkeling, je leert omgaan met winnen en verliezen, het prikkelt je hersenen, je moet plannen maken, je moet zetten doorrekenen en je moet rekening houden met de plannetjes die je tegenstander heeft. Uit onderzoek blijkt ook nog dat kinderen door schaken slimmer worden, zich beter kunnen concentreren en betere schoolresultaten behalen. Maar het belangrijkste blijft natuurlijk dat je aan schaken heel veel plezier kunt beleven. Probeer het maar eens uit in deze workshop!

Groep 4 t/m 6 > 1 proefles 03-10-2018 van 14:30 tot 15:30u

33


Schermen

Schermclub Den Bosch Locatie: De Plek Den Bosch Marathonloop 7, ‘s-Hertogenbosch R. Coldenhoff r_coldenhoff@hotmail.com | www.schermclubdenbosch.nl

Maximaal 16 inschrijvingen per activiteit en dit kost â‚Ź 7,50 Schermen is een moderne en flitsende sport, ontstaan uit het eeuwenoude duel. Het is de bedoeling de tegenstander met het wapen te raken zonder daarbij zelf geraakt te worden. Er wordt hiervoor gebruik gemaakt van verschillende technieken en tactieken zoals schijnbewegingen en verrassende aanvallen. Tijdens het schermen zijn concentratie, snelheid, slimheid en conditie van het grootste belang, maar ook sportiviteit: voor en na een duel groet men de tegenstander en de scheidsrechter. Het is een sport voor jong en oud. Schermclub Den Bosch is de thuisclub van topschermer Bas Verwijlen.

Groep 6 t/m 8 > 3 weken op rij > Kies Start: 30-10-2018 van 18:00 tot 19:00u Start: 31-10-2018 van 18:00 tot 19:00u Start: 12-03-2019 van 18:00 tot 19:00u Start: 13-03-2019 van 18:00 tot 19:00u

34


Scouting

Scouting Vught-Noord Locatie: Blokhut Vught Loonsebaan 119c, Vught Hilde Muskens hilde-muskens@hotmail.com | www.scoutingvughtnoord.nl

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis Heb jij zin in een potje levend stratego, waterspelletjes, primitief koken, grote bos spelen, pizza bakken, creatief bezig zijn, zwemmen, route techniek lopen, survivallen, zelf vuur stoken, hutten bouwen, vlaggenroof, knopen leren leggen, insignes verdienen, brood bakken of misschien een spannende speurtocht? Schrijf je dan nu in voor een ochtend vol uitdaging bij Scouting Vught-Noord!

Groep 1 t/m 8 > 3 weken op rij Start: 27-10-2018 van 10:30 tot 12:30u

35


Scouting

Scouting Prins Willem van Oranje Locatie: Blokhut PWvO Cromvoirt Loverensestraat 2a, Cromvoirt Caspar Krielaars casparkrielaars@hotmail.com | www.scouting-pwvo.nl

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis Ben jij tussen de 7 en 11 jaar? Vind je het leuk om iedere week iets spannends te doen en grappige dingen te leren, samen met andere kinderen van jouw leeftijd? Kom dan bij de welpen en speel mee in de jungle! Kun je niet kiezen tussen alle andere leuke dingen van Sjors Sportief. Dan is scouting iets voor jou, want wij doen van alles wat.

Groep 4 t/m 7 > 3 weken op rij Start: 29-09-2018 van 10:00 tot 12:00u

Groep 8 > 3 weken op rij

Start: 29-09-2018 van 13:30 tot 16:30u

36


Scouting

Scouting Jeep Vught-Zuid Locatie: Scouting Jeep Vught-Zuid Bergenshuizenseweg 4, Vught Minke Gommers minkegommers@gmail.com | www.jeep-vught.nl

Vught

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis Bij de jongste groepen van Scouting Jeep in Vught-Zuid zijn weer mogelijkheden om mee te doen. Bij scouting staan gezelligheid en samen avonturen beleven voorop. Iedere week is het weer een verrassing wat er te doen is aan spel en beweging. Scouting is creatief, toneel, dans, speuren, bosspelen, ren- en tikspelen, logeren, uitjes, samen lol maken en nog veel meer.

Groep 1 t/m 3 > 3 keer meedoen 1: 29-09-2018 van 10:00 tot 12:00u 2: 06-10-2018 van 10:00 tot 12:00u 3: 13-10-2018 van 10:00 tot 12:00u

Groep 4 t/m 7 > 3 keer meedoen 1: 28-09-2018 van 19:00 tot 20:30u 2: 05-10-2018 van 19:00 tot 20:30u 3: 12-10-2018 van 19:00 tot 20:30u

Groep 8 > 3 keer meedoen

1: 28-09-2018 van 19:00 tot 21:00u 2: 05-10-2018 van 19:00 tot 21:00u 3: 12-10-2018 van 19:00 tot 21:00u

37


Snorkelen | Duiken

Duikvereniging OWSV Ouwerkerk Locatie: Zwembad LACO sportcentrum Ouwerkerk Maarten Trompstraat 32, Vught Iet de Raadt ietderaadt@hotmail.com | duikeninvught.nl

Vught

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis Bij duikvereniging “OWSV Ouwerkerk� kun je vanaf 8 jaar leren snorkelen en duiken. Zowel junioren als senioren trainen elke week op zondagochtend van 9.30-10.30 uur in zwembad Ouwerkerk te Vught. Tijdens de training in niveaugroepjes leer je op een leuke manier de beginselen van het snorkelen en duiken, onder begeleiding van deskundige trainers. Ook wordt er aandacht besteed aan zwemvaardigheden, aan het opbouwen van conditie en is er veel ruimte voor spel. Daarnaast is er elke maand een persluchttraining (= training met duikuitrusting in het zwembad). Ben je nieuwsgierig geworden, kom dan vrijblijvend met ons meetrainen op zondagochtend om te kijken of duiken iets voor jou is. Je kunt 3x gratis meetrainen.

Groep 5 t/m 8 > Kies een datum 30-09-2018 van 09:30 tot 10:30u 07-10-2018 van 09:30 tot 10:30u 21-10-2018 van 09:30 tot 10:30u 28-10-2018 van 09:30 tot 10:30u Kijk voor meer datums en tijden op www.sjorssportief.nl en schrijf je in!

38


Streetdance | Kidsdance StarsOnStage Locatie: Theater de Speeldoos - StarsOnStage Vliertstraat 6, Vught Eveline van Maasakkers info@starsonstage.nl | www.starsonstage.nl

Vught

Maximaal 20 inschrijvingen per activiteit en dit kost € 6,00

Streetdance | In vrijwel alle videoclips komt

deze dansstijl terug. In de cursus streetdancehiphopmix leggen we een goede basis voor het ontwikkelen van je danstechniek. We bouwen de les op in een vaste structuur en werken daarmee aan je flexibiliteit, conditie en concentratie. In de les werken we toe naar afwisselende choreo’s op muziek van bijvoorbeeld David Guetta, Katy Perry en Ariane Grande. Kortom…dansles met pit waar plezier voorop staat! Waar wacht je nog op…

Groep 5 en 6 > 3 weken op rij > Kies Start: 26-09-2018 van 15:15 tot 16:15u Start: 03-04-2019 van 15:30 tot 16:15u

Groep 7 en 8 > 3 weken op rij

Start: 23-01-2019 van 15:15 tot 16:15u Maximaal 20 inschrijvingen per activiteit en dit kost € 6,00

Kidsdance | Je krijgt een mix van dansstijlen

aangeboden. We bouwen de les op in een vaste structuur en werken daarmee aan je flexibiliteit, conditie, concentratie en dansvaardigheden. In de les werken we toe naar afwisselende choreo’s op muziek van bijvoorbeeld Junior Songfestival tot Avicci, van liedjes uit musicals of misschien wel muziek die je nog helemaal niet kent. Bij de les Kidsdance staat dansplezier uiteraard voorop!

Groep 1 en 2 > 3 weken op rij

Start: 23-01-2019 van 15:00 tot 15:45u

Groep 3 en 4 > 3 weken op rij > Kies Start: 24-01-2019 van 18:00 tot 19:00u Start: 04-04-2019 van 18:00 tot 19:00u

39


Striptekenen

Bibliotheek ‘s-Hertogenbosch Locatie: DePetrus Heuvel 2, Vught Renny Romanek r.romanek@bibliotheekdenbosch.nl www.bibliotheekdenbosch.nl

Vught

Maximaal 12 inschrijvingen per activiteit en dit kost € 2,50 Lees jij ook graag strips of de boeken van de Boomhut of Geronimo Stilton? Striptekenaar Bart Kraan laat jullie zien hoe je zelf een strip kunt tekenen. Leuke, eenvoudige opdrachten, die verbazingwekkende resultaten opleveren. Je tekent gezichtsuitdrukkingen en eenvoudige grappige dieren. Ook leer je hoe je je eigen stripfiguur tekent. Van een willekeurige kras kun je met gemak en jouw fantasie een vogel, hond, of …. tekenen.

Groep 6 t/m 8 > 1 workshop 12-12-2018 van 14:30 tot 16:00u

40


Taekwondo

Sportschool Dekkers Locatie: gymzaal Hertog van Brabant Vught Hertoglaan 4B, Vught Erwin Dekkers info@sportschooldekkers.nl | www.sportschooldekkers.nl

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis Taekwondo is de zelfverdedigingssport voor de jeugd! Op trapkussens trappen en stoten. Planken doortrappen, sparren en jezelf leren verdedigen. Je leert het allemaal! Ook werk je aan je zelfbeheersing en zelfvertrouwen! Fysiek en mentaal word je weerbaarder. Respect en discipline zijn basisvaardigheden. Kortom: Een geweldige leuke verdedigingssport. Iedereen kan het leren! Kom jij ook?!?

Groep 4 t/m 8 > 2 proeflessen

Les 1: 04-10-2018 van 18:00 tot 19:00u Les 2: 11-10-2018 van 18:00 tot 19:00u

41


Tafeltennis

TTC JCV Locatie: Tafeltennis v.d.Polstraat 3A, Vught Rob van Kasteren secretariaatjcv@gmail.com | www.jcvvught.nl

Vught

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis Voor de jonge kinderen van 8 tot 12 jaar bieden wij een gevarieerd aanbod voor tafeltennis. Spelenderwijs leren wij jou om tafeltennis onder de knie te krijgen. De spellen variĂŤren van individueel tot in teamvorm. Nieuwsgierig? Kom dan langs en maak kennis met tafeltennis!

Groep 4 t/m 8 > 3 weken op rij Start: 01-10-2018 van 18:30 tot 20:00u

42


Tekenen | Schilderen

AtelierSpetters Locatie: AtelierSpetters Taalstraaat 127b, Vught Thea Hennevelt thea-hennevelt@versatel.nl | www.theahennevelt.nl

Vught

Maximaal 8 inschrijvingen per activiteit en dit kost â‚Ź 7,50 Tekenen en schilderen in een ĂŠcht atelier. Je mag je onderwerpen en materialen zelf kiezen. Kiezen voor een opdracht mag ook. Ik geef je persoonlijk advies waarmee je verder komt en jouw eigen stijl ontwikkelt. En alles op een speelse manier met een heerlijk relaxed muziekje, een drankje en wat lekkers. Tijd voor jezelf en jouw unieke kunstwerken!

Groep 3 t/m 8 > 3 lessen

Les 1: 02-10-2018 van 16:00 tot 17:15u Les 2: 03-10-2018 van 16:00 tot 17:15u Les 3: 30-10-2018 van 16:00 tot 17:15u

43


Tekenen | Schilderen

MarQua Schilderijen & Workshops Locatie: MarQua Schilderijen & Workshops Bosscheweg 12, Vught Marion Janssen-Quaadvliet marionquaadvliet@hotmail.com www.marionquaadvliet.nl

Vught

Maximaal 8 inschrijvingen per activiteit en dit kost â‚Ź7,50 Leren tekenen en schilderen in een gezellige huiselijke omgeving en bij mooi weer in de tuin! Op een enthousiaste manier wil ik je (beter) leren tekenen en kennis laten maken met diverse materialen, o.a. aquarelverf, bister, houtskool, inkt, glasverf, etc. Tevens krijg je op een speelse manier kunstgeschiedenis aangeboden. Tijdens de les krijg je iets lekkers. Wanneer het mooi weer is en we les hebben in de tuin krijgt iedereen een verkoelend ijsje.

Groep 1 t/m 8 > 3 lessen

Les 1: 02-10-2018 van 15:30 tot 17:00u Les 2: 03-10-2018 van 15:30 tot 17:00u Les 3: 04-10-2018 van 15:30 tot 17:00u

44


Tennis

Tennisvereniging Bergenshuizen Locatie: Tennisvereniging Bergenshuizen Kraaiengatweg 6, Vught Evelien Marechal evelien@emarechal.nl | www.tvb.nl

Vught

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis Door middel van het programma “Maak kennis met Tennis�, kun je ontdekken hoe leuk tennis is en of het iets voor jou is. Tennisvereniging Bergenshuizen is een actieve, gezellige en sportieve club voor jong en oud. Er worden ontzettend veel activiteiten georganiseerd en er is altijd wel wat te doen. De tennistraining wordt verzorgd door 2 enthousiaste trainers die je stapsgewijs leren om elke keer weer beter te leren tennissen. Vanaf augustus is het zelfs mogelijk om Padel te gaan spelen bij TVB. Dit is een sterk opkomende sport die overgewaaid is vanuit Spanje. Padel is een combinatie van tennis en squash en wordt gespeeld in een glazen kooi.

Groep 1 t/m 8 > 4 weken op rij Start: 03-10-2018 van 14:00 tot 16:00u

45


Tennis

T.V. Wolfsbosch Locatie: T.V. Wolfsbosch Zonneweilaan 20, Vught Marga van de Ven training@wolfsbosch.nl | www.wolfsbosch.nl

Vught

Maximaal 8 inschrijvingen per activiteit en dit is gratis Maak kennis met tennis bij T.V. Wolfsbosch een supergezellige vereniging met meer dan 250 jeugdleden. Je kunt bij ons vrij spelen, training krijgen van toptrainers, competitie en toernooitjes spelen en natuurlijk aan allerlei evenementjes deelnemen.

Groep 1 t/m 8 > 3 proeflessen

Les 1: 09-10-2018 van 15:45 tot 16:45u Les 2: 23-10-2018 van 15:45 tot 16:45u Les 3: 30-10-2018 van 15:45 tot 16:45u

Groep 1 t/m 8 > 3 weken op rij Start: 04-12-2018 van 15:45 tot 16:45u

Groep 1 t/m 8 > 2 proeflessen

Les 1: 08-01-2019 van 15:45 tot 16:45u Les 2: 15-01-2019 van 15:45 tot 16:45u

Groep 1 t/m 8 > 2 proeflessen

Les 1: 19-02-2019 van 15:45 tot 16:45u Les 2: 26-02-2019 van 15:45 tot 16:45u

46


Tennis

Simontennis Locatie: HealthCity Vught Kraaiengatweg 3, Vught S SimonTennis simontennis@simontennis.nl | simontennis.nl

Vught

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis Maak kennis met tennis voor de allerjongste kinderen. Wil jij op een echte tennisbaan (indoor) op een leuke manier kennis maken met tennis? Doe dan bij ons mee en ervaar hoeveel plezier je hebt met nieuwe vriendjes/vriendinnetjes. We werken met veel verschillende materialen en rackets zijn uiteraard aanwezig. Als je na deze 2 gratis proeflessen door wil gaan ontvang je van ons een eigen racket.

Groep 1 en 2 > 2 proeflessen

Les 1: 03-10-2018 van 13:30 tot 14:15u Les 2: 10-10-2018 van 13:30 tot 14:15u

Groep 3 t/m 8 > 2 weken op rij > Kies Start: 03-10-2018 van 14:15 tot 15:00u Start: 05-10-2018 van 16:00 tot 16:45u

47


Turnen voor meisjes

Prins Hendrik - Gymnastiek Locatie: Sporthal Vught-Zuid Lidwinastraat 12B, Vught Secretaris PH-Gym gyminfo@ph.nl | www.ph.nl/gymnastiek

Vught

Maximaal 15 inschrijvingen per activiteit en dit is gratis Ben jij lening? Houd jij ervan om op je kop te staan? Of zou jij misschien wel een salto willen leren? Dan moet je zeker meedoen aan de lessen ‘Recreatie Turnen’. In een gezellig groep, onder leiding van een ervaren trainster, ga je lekker aan de slag met de verschillende turnonderdelen. Wacht niet langer en schrijf je in.

Groep 3 t/m 5 > 3 weken op rij > Kies Start: 24-10-2018 van 14:30 tot 15:30u Start: 24-10-2018 van 15:30 tot 16:30u

Groep 7 en 8 > 3 weken op rij

Start: 24-10-2018 van 16:30 tot 17:30u

48


Vloggen

Bibliotheek ‘s-Hertogenbosch Locatie: DePetrus Heuvel 2, Vught RenĂŠe Wetzels r.wetzels@bibliotheekdenbosch.nl www.bibliotheekdenbosch.nl

Vught

Maximaal 6 inschrijvingen per activiteit en dit is gratis Kijk jij de hele dag Youtube en vind je het fantastisch om te leren vloggen? Meld je dan snel aan en voor je het weet is jouw vlog trending!

Groep 7 en 8 > 1 workshop 17-11-2018 van 11:00 tot 12:30u

49


Voetbal

SV Real Lunet Locatie: SV Real Lunet De Kikvorsch 1, Vught Jacqueline de Kroon jeugdreal@gmail.com | www.reallunet.nl

Vught

Maximaal 10 inschrijvingen per activiteit en dit is gratis Real Lunet een kleine club waar iedereen elkaar kent. Er wordt twee keer in de week getraind. Je wedstrijd tenue wordt gesponsord en vele activiteiten worden er georganiseerd. Lijkt het je leuk om een kijkje te komen nemen op deze club. Kom dan lekker meetrainen op dinsdag of donderdag

Groep 4 t/m 6 > Kies een datum 27-09-2018 van 17:00 tot 18:30u 04-10-2018 van 17:00 tot 18:30u 11-10-2018 van 17:00 tot 18:30u

Groep 7 en 8 > Kies een datum 02-10-2018 van 17:00 tot 18:30u 09-10-2018 van 17:00 tot 18:30u 16-10-2018 van 17:00 tot 18:30u

50


Voetbal

Zwaluw V.F.C. Locatie: Zwaluw V.F.C. De Kikvorsch 5, Vught Wendy Bekkers bestuur@zwaluwvfc.nl | www.zwaluwvfc.nl

Vught

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis Voetbal is voor jongens en meiden van alle leeftijden. Kom ook eens een kijkje nemen op ons prachtige sportpark Bergenshuizen en maak kennis met de grootste, mooiste en gezelligste voetbalvereniging van Vught. We zullen allerlei leuke activiteiten organiseren om jou kennis te laten maken met onze toffe club en met het voetbal. Wellicht is voetbal helemaal jouw sport! Kom en probeer het! We zien je graag bij Zwaluw V.F.C.!

Groep 2 t/m 8 > Kies een datum 02-10-2018 van 16:00 tot 17:00u 09-10-2018 van 16:00 tot 17:00u 16-10-2018 van 16:00 tot 17:00u

51


Volleybal

Vughtse Volleybalcombinatie Locatie: Sporthal Martinihal Martinilaan 8, Vught Tom Steenbergen tomsteenbergen@hotmail.nl | www.vvc-vught.nl

Vught

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis Weet je dat volleybal een super stoere sport is? Dit willen we graag aan jou laten zien. Wij dagen je uit om te leren duiken, set-uppen, smashen en blokken. Volleybal is een teamsport waarbij je met 4 of 6 spelers in een veld staat. Heb jij zin in een uitdaging, grijp dan nu je kans en schrijf je snel in!

Groep 4 t/m 8 > 8 proeflessen

Les 1: 28-09-2018 van 18:00 tot 19:30u Les 2: 05-10-2018 van 18:00 tot 19:30u Les 3: 12-10-2018 van 18:00 tot 19:30u Les 4: 26-10-2018 van 18:00 tot 19:30u Les 5: 15-03-2019 van 18:00 tot 19:30u Les 6: 22-03-2019 van 18:00 tot 19:30u Les 7: 29-03-2019 van 18:00 tot 19:30u Les 8: 05-04-2019 van 18:00 tot 19:30u

52


Voorlezen aan de hond

Bibliotheek ‘s-Hertogenbosch Locatie: DePetrus Heuvel 2, Vught Renny Romanek r.romanek@bibliotheekdenbosch.nl www.bibliotheekdenbosch.nl

Vught

Maximaal 3 inschrijvingen per activiteit en dit is gratis Vind jij voorlezen moeilijk of spannend? Kom dan voorlezen aan voorleeshond Soul. Zij vindt het altijd fijn als je voorleest of plaatjes laat zien en ze luistert heel braaf naar je! Soul komt samen met haar baasje Wiepy van Kuppeveld. Wiepy zit in een rolstoel. Soul helpt haar bij haar dagelijkse bezigheden.

Groep 3 t/m 8 > Kies een datum 20-10-2018 van 11:00 tot 12:00u 17-11-2018 van 11:00 tot 12:00u 15-12-2018 van 11:00 tot 12:00u

53


Wielrennen

Wielervereniging Schijndel Locatie: Sportcomplex De Leemput Leemputtenweg 5, Schijndel Jeugdcommissie WV Schijndel jeugd@wvschijndel.nl | www.wvschijndel.nl

Schijndel

Maximaal 20 inschrijvingen per activiteit en dit is gratis Wielrennen is een echte buitensport. Het gehele jaar door kun je met de fiets buiten zijn, alleen of met andere leeftijdgenootjes. Wil jij een echte wielrenner worden zoals Tom Dumoulin, Marianne Vos of Steven Kruijswijk dan biedt Wielervereniging Schijndel jou die mogelijkheid. Bij WVS kun je al vanaf het jaar dat je 8 wordt terecht om kennis te maken met de wielersport. Lekker fietsen op je fiets en leren je fiets te beheersen. Dit kan bij WVS op een afgesloten trainingsparcours. De Sjors Sportief activiteit zal worden gehouden in de vorm van een open dag op een zaterdagmiddag medio mei / juni 2019.

Groep 4 t/m 8

Schrijf je in op www.sjorssportief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

54


Zwemmen

VZ&PV De Dommelbaarzen Locatie: Sportcentrum Laco Ouwerkerk Maarten Trompstraat 32, Vught Barbara Dona barbaradona@live.nl | www.dommelbaarzen.com

Vught

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis Vind je zwemmen gewoon leuk? Kom dan op zaterdagmiddag meedoen! Je kunt bij ons op speelse wijze je diploma’s halen voor zwemvaardigheid, snorkelen en survival. De nadruk in ons programma ligt niet bij de diploma-eisen maar bij het op een speelse manier bezig zijn met zwemslagen, conditie en spellen. Het diploma komt dan als een toefje slagroom op de cake!

Groep 5 t/m 8 > 3 weken op rij Start: 29-09-2018 van 15:30 tot 17:45u

55


GEEN GELD OM MEE TE DOEN AAN DE LEUKE SPORT- EN CULTUURACTIVITEITEN IN VUGHT? HET JEUGDFONDS SPORT & CULTUUR ’S-HERTOGENBOSCH-VUGHT KAN HELPEN! Dansen, voetballen, muziek maken, tekenen, hockeyen, zingen of een andere sportof cultuuractiviteit waar kinderen aan deelnemen, leert hen samenwerken, omgaan met winnen en verliezen, ze maken nieuwe vrienden en het is goed voor het zelfvertrouwen en de concentratie. Een kind dat lekker in zijn vel zit, presteert beter!

Maar wat als er “thuis” te weinig geld is? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur ’s-Hertogenbosch-Vught helpt gezinnen waarbij ouders te weinig (besteedbaar) inkomen hebben om voor hun kinderen de contributie of het lesgeld te betalen. Ouders kunnen zelf geen bijdrage aanvragen, daar is een intermediair voor nodig. Onze intermediairs zijn onder andere werkzaam bij Stichting Leergeld in Vught, Welzijn+, Cello en in het basisonderwijs (bijvoorbeeld de intern begeleider, directeur of gymleerkracht). Schuldhulpverleners, jeugdhulpverleners of medewerkers van het sociaal wijkteam zijn vaak intermediair. Als een sport- of cultuuraanvraag is ingediend kan het kind vaak al binnen drie weken gaan starten met de gekozen activiteit! Zowel de aanbieder als de intermediair ontvangen een bewijs van goedkeuring en het Jeugdfonds Sport & Cultuur ’s-Hertogenbosch-Vught betaalt de contributie of het lesgeld direct aan de aanbieder. Heeft u vragen dan kunt u bellen naar 06 15 64 27 32. Onze coördinator Carmen Nijssen is werkzaam op maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 uur tot 12.00 uur.


MOVE Vught “Iedereen in de gemeente Vught moet kunnen sporten en bewegen” dat is de visie van gemeente Vught en MOVE Vught. Aangestuurd door gemeente Vught realiseert MOVE Vught een sporten beweegklimaat waar iedere inwoner van de gemeente Vught kan deelnemen, ongeacht enige beperking. MOVE Vught bestaat uit de drie Buurtsportcoaches, Jeroen Leenders, Valentine Kortbeek en Mike Wiersema. Zij organiseren en ondersteunen allerlei sporten beweegactiviteiten. Daarnaast zijn zij actief betrokken bij verschillende werk- en projectgroepen die zich inzetten voor kwetsbare doelgroepen. In hun werkzaamheden worden zij hierbij ondersteunt MBO stagiaires ‘Sport en Bewegen’ van het Koning Willem 1 College en, waar mogelijk, HBO studenten van de Fontys Sporthogeschool. Heb je een vraag voor ons? Neem dan gerust contact op via info@movevught.nl

www.movevught.nl

Volg ons op:

57


Vught

Acrogym Locatie: Lidwinastraat 12b, Vught MOVE Vught info@movevught.nl | www.movevught.nl

Maximaal 20 inschrijvingen per activiteit en dit is gratis Tijdens de MOVE Academy kun je komen sporten bij een van de deelnemende verenigingen. Wil jij een keer een nieuwe sport proberen, wil je gewoon lekker sporten of wil je oefenen aan je skills? Iedere dinsdagmiddag kun je tijdens de MOVE Academy, alleen of met je vrienden, meedoen in een groep waar iedereen voor het eerst deze sport beoefend. Deze weken kun je gaan ‘proeven’ aan deze leuke sport!

Groep 1 t/m 8 > 4 proeflessen

Les 1: 26-03-2019 van 15:45 tot 16:45u Les 2: 02-04-2019 van 15:45 tot 16:45u Les 3: 09-04-2019 van 15:45 tot 16:45u Les 4: 16-04-2019 van 15:45 tot 16:45u

58


Vught

Atletiek Locatie: Sportlaan 1, Vught MOVE Vught info@movevught.nl | www.movevught.nl

Maximaal 32 inschrijvingen per activiteit en dit is gratis Tijdens de MOVE Academy kun je komen sporten bij een van de deelnemende verenigingen. Wil jij een keer een nieuwe sport proberen, wil je gewoon lekker sporten of wil je oefenen aan je skills? Iedere dinsdagmiddag kun je tijdens de MOVE Academy, alleen of met je vrienden, meedoen in een groep waar iedereen voor het eerst deze sport beoefend. Deze weken kun je gaan ‘proeven’ aan deze leuke sport!

Groep 1 t/m 8 > 4 proeflessen

Les 1: 07-05-2019 van 15:45 tot 16:45u Les 2: 14-05-2019 van 15:45 tot 16:45u Les 3: 21-05-2019 van 15:45 tot 16:45u Les 4: 28-05-2019 van 15:45 tot 16:45u

59


Vught

Basketbal Locatie: Lidwinastraat 12b, Vught MOVE Vught info@movevught.nl | www.movevught.nl

Maximaal 32 inschrijvingen per activiteit en dit is gratis Tijdens de MOVE Academy kun je komen sporten bij een van de deelnemende verenigingen. Wil jij een keer een nieuwe sport proberen, wil je gewoon lekker sporten of wil je oefenen aan je skills? Iedere dinsdagmiddag kun je tijdens de MOVE Academy, alleen of met je vrienden, meedoen in een groep waar iedereen voor het eerst deze sport beoefend. Deze weken kun je gaan ‘proeven’ aan deze leuke sport!

Groep 1 t/m 8 > 4 proeflessen

Les 1: 04-12-2018 van 15:45 tot 16:45u Les 2: 11-12-2018 van 15:45 tot 16:45u Les 3: 08-01-2019 van 15:45 tot 16:45u Les 4: 15-01-2019 van 15:45 tot 16:45u

60


Vught

Breakdance Locatie: Vliertstraat 6, Vught MOVE Vught info@movevught.nl | www.movevught.nl

Maximaal 15 inschrijvingen per activiteit en dit is gratis Tijdens de MOVE Academy kun je komen sporten bij een van de deelnemende verenigingen. Wil jij een keer een nieuwe sport proberen, wil je gewoon lekker sporten of wil je oefenen aan je skills? Iedere dinsdagmiddag kun je tijdens de MOVE Academy, alleen of met je vrienden, meedoen in een groep waar iedereen voor het eerst deze sport beoefend. Deze weken kun je gaan ‘proeven’ aan deze leuke sport!

(J) Groep 4 t/m 7 > 4 proeflessen Les 1: 02-10-2018 van 15:30 tot 16:15u Les 2: 09-10-2018 van 15:30 tot 16:15u Les 3: 23-10-2018 van 15:30 tot 16:15u Les 4: 30-10-2018 van 15:30 tot 16:15u

61


Vught

Camping Fun Locatie: Lidwinastraat 51, Vught MOVE Vught sportzomer@movevught.nl | www.movevught.nl

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis Zo net voor de zomervakantie begint het campingleven weer volop te kriebelen. Wij brengen je alvast in de stemming met leuke campingspellen. En bij mooi weer zal het water niet ontbreken. Deze activiteit is voor kinderen uit de groepen 3 t/m 8 van de basisscholen uit Vught en Cromvoirt.

Groep 3 t/m 8 > Eenmalig 26-06-2019 van 14:30 tot 16:00u

62


Vught

Drie Koningen Locatie: Raadhuisstraat 28, Vught IJsbaan MOVE info@ijsbaanvught.nl | www.ijsbaanvught.nl

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis Doe mee aan een gezellige lampionnenoptocht samen met de Drie Koningen en een kameel. Onderweg wordt er uit volle borst gezongen, samen met verschillende zangkoren die langs de route staan. We sluiten de Drie Koningen Lampionnenoptocht af met iets lekkers en een mooi kerstverhaal, bij Huize Elisabeth. Jij doet toch ook mee? Vergeet je lampion niet!

Groep 1 t/m 8 > Eenmalig

06-01-2019 van 17:00 tot 18:00u

63


Vught

Fun 2 Move | ZomerFun Locatie: Lidwinastraat 51, Vught MOVE Vught sportzomer@movevught.nl | www.movevught.nl

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis Tijdens de eerste vijf weken van de Zomervakantie organiseert MOVE Vught te gekke sport- en spelactiviteiten op het Lidwinaveld. Jij bepaalt zelf hoe laat je komt en hoe lang je blijft. Neem je vriendjes en vriendinnetjes mee.

Groep 3 t/m 8 > 6 proeflessen

Les 1: 09-07-2019 van 10:00 tot 12:00u Les 2: 11-07-2019 van 10:00 tot 12:00u Les 3: 16-07-2019 van 10:00 tot 12:00u Les 4: 18-07-2019 van 10:00 tot 12:00u Les 5: 23-07-2019 van 10:00 tot 12:00u Les 6: 25-07-2019 van 10:00 tot 12:00u

64


Vught

IJshockey Locatie: Raadhuisstraat 28, Vught IJsbaan MOVE info@ijsbaanvught.nl | www.ijsbaanvught.nl

Maximaal 60 inschrijvingen per activiteit en dit is gratis Vind jij het leuk om samen met jouw vrienden en vriendinnen te ijshockeyen? Doe dan mee aan deze stoere activiteit. Heb je niemand die met je mee wil gaan, niet getreurd. Er zijn genoeg kinderen om mee te ijshockeyen. En wie weet maak jij ook nog vrienden om vaker mee te gaan schaatsen. Je mag je eigen ijshockeyschaatsen meenemen. Indien je die niet hebt, kun je deze huren bij de schaatsverhuur. Wij zorgen voor: - Helm (verplicht) - IJshockeysticks

Groep 5 t/m 8 > Kies een datum 18-12-2018 van 17:00 tot 18:00u 19-12-2018 van 17:00 tot 18:00u

65


Vught

Schaatsen Locatie: Raadhuisstraat 28, Vught IJsbaan MOVE info@ijsbaanvught.nl | www.ijsbaanvught.nl

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit kost â‚Ź 15,00 Wil jij graag schaatsen en volop kunnen genieten van het ijsplezier, maar kun je nog niet (zo goed) schaatsen? Neem dan deel aan de schaatslessen. Met behulp van een enthousiaste trainer en stagiaires van MOVE Vught leer je de basistechnieken van het schaatsen, zodat jij ook lekker kan schaatsen op de IJsbaan van Vught. Deelname bedraagt â‚Ź 15,-. Dit bedrag is voor twee lessen excl. schaatshuur (indien je eigen schaatsen hebt, mag je die natuurlijk meenemen). Zelf zorgen voor > - Handschoenen (verplicht)

Groep 2 t/m 8 > 2 proeflessen

Les 1: 27-12-2018 van 09:00 tot 10:00u Les 2: 28-12-2018 van 09:00 tot 10:00u

Groep 2 t/m 8 > 2 proeflessen

Les 1: 27-12-2018 van 10:00 tot 11:00u Les 2: 28-12-2018 van 10:00 tot 11:00u

66


Vught

Tafeltennis Locatie: Van de Pollstraat 3a, Vught MOVE Vught info@movevught.nl | www.movevught.nl

Maximaal 25 inschrijvingen per activiteit Tijdens de MOVE Academy kun je komen sporten bij een van de deelnemende verenigingen. Wil jij een keer een nieuwe sport proberen, wil je gewoon lekker sporten of wil je oefenen aan je skills? Iedere dinsdagmiddag kun je tijdens de MOVE Academy, alleen of met je vrienden, meedoen in een groep waar iedereen voor het eerst deze sport beoefend. Deze weken kun je gaan ‘proeven’ aan deze leuke sport!

Groep 1 t/m 8 > 4 proeflessen

Les 1: 02-10-2018 van 15:45 tot 16:45u Les 2: 09-10-2018 van 15:45 tot 16:45u Les 3: 23-10-2018 van 15:45 tot 16:45u Les 4: 30-10-2018 van 15:45 tot 16:45u

67


Vught

Tennis Locatie 1: Zonneweilaan 20, Vught Locatie 2: Kraaiengatweg 6, Vught MOVE Vught info@movevught.nl | www.movevught.nl

Maximaal 32 inschrijvingen per activiteit en dit is gratis Tijdens de MOVE Academy kun je komen sporten bij een van de deelnemende verenigingen. Wil jij een keer een nieuwe sport proberen, wil je gewoon lekker sporten of wil je oefenen aan je skills? Iedere dinsdagmiddag kun je tijdens de MOVE Academy, alleen of met je vrienden, meedoen in een groep waar iedereen voor het eerst deze sport beoefend. Deze weken kun je gaan ‘proeven’ aan deze leuke sport!

Groep 1 t/m 8 > Locatie 1 > 4 weken op rij > Kies Start: 06-11-2018 van 15:45 tot 16:45u Start: 22-01-2019 van 15:45 tot 16:45u

Groep 1 t/m 8 > Locatie 2 > 4 proeflessen Les 1: 19-02-2019 van 15:45 tot 16:45u Les 2: 26-02-2019 van 15:45 tot 16:45u Les 3: 12-03-2019 van 15:45 tot 16:40u Les 4: 19-03-2019 van 15:40 tot 16:45u

68


Vught

Ter band, ter IJs en in de Sneeuw

Locatie: Raadhuisstraat 28, Vught IJsbaan MOVE info@ijsbaanvught.nl | www.ijsbaanvught.nl

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis Wie gaat er als snelste van de helling af? Naast de IJsbaan ligt een super gave hellingbaan, waar je met een band vanaf kunt. Lukt het jou om de snelste tijd neer te zetten in jouw leeftijdscategorie? De winnaar krijgt een leuke prijs. Je kunt zo veel pogingen wagen als jij wilt. Wij zijn er tussen 12.00 en 16.00 uur. Om 16.30 uur is de prijstuitreiking (prijs wordt enkel uitgekeerd wanneer de prijswinnaar aanwezig is).

Groep 1 t/m 8 > Eenmalig

04-01-2019 van 12:00 tot 16:00u

69


Vught

Trefbaltoernooi Locatie: Lidwinastraat 51, Vught MOVE Vught sportzomer@movevught.nl | www.movevught.nl

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis Trefbal... Een van de leukste activiteiten tijdens de gymles en wij organiseren daar een heel gaaf toernooi omheen. En uiteraard hebben we ook hele leuke side-events!

Groep 3 t/m 8 > Eenmalig 12-06-2019 van 14:30 tot 16:00u

70


Vught

Voetbal Locatie: De Kikvorsch 1, Vught MOVE Vught info@movevught.nl | www.movevught.nl

Maximaal 16 inschrijvingen per activiteit en dit is gratis Tijdens de MOVE Academy kun je komen sporten bij een van de deelnemende verenigingen. Wil jij een keer een nieuwe sport proberen, wil je gewoon lekker sporten of wil je oefenen aan je skills? Iedere dinsdagmiddag kun je tijdens de MOVE Academy, alleen of met je vrienden, meedoen in een groep waar iedereen voor het eerst deze sport beoefend. Deze weken kun je gaan ‘proeven’ aan deze leuke sport!

Groep 4 t/m 8 > 4 proeflessen

Les 1: 26-03-2019 van 15:30 tot 16:30u Les 2: 02-04-2019 van 15:30 tot 16:30u Les 3: 09-04-2019 van 15:30 tot 16:30u Les 4: 16-04-2019 van 15:30 tot 16:30u

71


Vught

Voetbalfestijn Locatie: Lidwinastraat 51, Vught MOVE Vught sportzomer@movevught.nl | www.movevught.nl

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis Houd jij van voetbal? Dan moet je je zeker inschrijven. MOVE Vught organiseert een te gek voetbalfestijn dat je niet mag missen.

Groep 3 t/m 8 > Eenmalig 19-06-2019 van 14:30 tot 16:00u

72


Vught

Yukigassen Locatie: Raadhuisstraat 28, Vught IJsbaan MOVE info@ijsbaanvught.nl | www.ijsbaanvught.nl

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis Vind jij het leuk om sneeuwballen te gooien? Dan moet jij zeker meedoen aan ‘Yukigassen’. Dat is een spectaculair sneeuwballengevecht tussen twee teams. Benieuwd of er sneeuw ligt? Wij zorgen gegarandeerd voor sneeuw. Lijkt het je leuk, schrijf je dan snel in. Er zijn geen vaste teams, dus je speelt iedere keer in een ander team, met andere spelers. En wil je samen met je vriendje of vriendinnetje in een team, dan kan dat ook. Wij zorgen voor gezichtsbescherming (verplicht).

Groep 3 t/m 8 > Eenmalig 03-01-2019 van 13:00 tot 15:00u

73


Vught

Zeskamp Locatie: Lidwinaveld Lidwinastraat 51, Vught MOVE Vught sportzomer@movevught.nl | www.movevught.nl

Maximaal 25 inschrijvingen per activiteit Een middag vol gave zeskamp-activiteiten, dat is de zeskamp van MOVE Vught. Dit mag je niet missen.

Groep 3 t/m 8 > Eenmalig 05-06-2019 van 14:30 tot 16:00u

74


Download de app

Met de Sjors App schrijf je eenvoudig en overal in. Blijf altijd up-to-date met deze app.


Dit boekje is het hele schooljaar 2018-2019 geldig. Goed bewaren dus!

Sjors Sportief www.sjorssportief.nl

Vught 2018-2019  
Vught 2018-2019  
Advertisement