Page 1

Dit Sjorsboekje is nog het hele schooljaar 2017-2018 geldig. Goed bewaren dus :)

Sjors Sportief

Deze winnende tekening is gemaakt door Janne Barten van de Mariaschool


Inschrijven vanaf

e t m p e ber s 3 1 17:00 uur

www. l n . f e i t sjorsspor Sjors Sportief vraagt alle aanbieders van activiteiten uit jouw gemeente om een leuke kennismaking van hun sport te organiseren. Je vindt ze allemaal in dit boekje! Jij mag lekker in dit boekje rondneuzen naar zoveel leuke activiteiten je wilt. Vanaf 13 september 17:00 uur kun jij je inschrijven voor jouw favoriete sport activiteit(en). Je mag je nog het hele schooljaar inschrijven! Na jouw inschrijving ben jij van harte welkom om op locatie jouw sport activiteit uit te proberen. Misschien ontdek je wel een verborgen talent! Inschrijven is wel altijd verplicht via de Sjors Sportief App of de website van Sjors: www.sjorssportief.nl. Maak gebruik van deze kans om kennis te maken met sport binnen jouw gemeente! Toedeledoki!

Sjors Sportief

via Schrijf je in rtief App de Sjors Spo


STAP VOOR STAP MEEDOEN

1 2 3 4 5

Blader dit boekje door en kies je activiteiten Zoek leuke activiteiten uit in dit boekje, zoveel als je wilt!

Schrijf je altijd in! Ga vanaf 13 september 17:00 uur samen met je ouders/ verzorgers naar de website www.sjorssportief.nl of via de Sjors Sportief App.

Op de website Kies op de homepage voor ‘Inschrijven’ en vul op de volgende pagina je woonplaats in.

Meerdere inschrijvingen van alle kinderen in één keer! Zoek alle activiteit(en) - ook van meerdere kinderen - in de lijst en voeg ze toe aan het inschrijfmandje . Het is mogelijk om met het meer kinderen toe te voegen aan eenzelfde activiteit.

VOL > WACHTLIJST >

Als de activiteit vol is, kan er niet meer ingeschreven worden. Vaak kan jij je nog wel opgeven voor een wachtlijst. In veel gevallen zal deze activiteit later plaatsvinden en je ontvangt vanzelf een bericht per mail van de betreffende aanbieder.

6

Koppel de juiste gegevens van het kind aan de betreffende activiteit

7

Eventuele kosten worden via automatische incasso afgeschreven

8

Win coole prijzen met jouw unieke wincode!

Alle activiteiten in het winkelmandje geplaatst? Ga dan verder en koppel deze inschrijvingen eenvoudig aan het juiste kind met de gevraagde gegevens, zodat de vereniging weet welke inschrijver deze kan verwachten!

Als er kosten worden gerekend voor een activiteit wordt een IBAN-nummer gevraagd met toestemming om automatische incasso uit te voeren. Dit bedrag wordt uiterlijk 1 maand later afgeschreven. Je hoeft dus nooit contant geld mee te nemen naar de activiteit. Na de inschrijving krijg je de bevestiging per mail!

Na de laatste les krijg je van de aanbieder een kaartje met daarop jouw unieke code. Vul de code in op www.sjorssportief.nl of de Sjors Sportief app en check of jij in de prijzen bent gevallen. Heb je 100 punten gehaald op de website? Dan krijg je een keycord thuisgestuurd.

Doe mee en win! 3x Sjorsfiets

50x Sjors Schoolpakket

5x Lidmaatschap

Download de Sjors Sportief App en voer jouw wincode in! QRGMGwdq


VOORWOORD

Beste ouders en verzorgers, Sporten en actief bezig zijn heeft veel voordelen. Je blijft fit en gezond, het is gezellig en vaak maken kinderen gemakkelijk vrienden. Daarom is het goed dat kinderen zoveel mogelijk sporten leren kennen en erachter komen wat ze leuk vinden. Als ze iets leuk vinden, willen ze het ook zoveel mogelijk doen. Gelukkig hebben we veel sportclubs die willen laten zien hoe fantastisch hun sport is. In dit boekje staan zeker 50 verschillende sporten die ieder kind een of meerdere keren mag uitproberen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld duiken, korfballen, skaten en nog veel meer! Blader dit boekje snel door en ontdek samen welke sport het beste past. Wacht niet te lang met inschrijven want voor de meeste lessen geldt vol is vol. Heel veel plezier met Sjors Sportief! Namens Veghel Gezond Sportief Eus Witlox, wethouder gemeente Meierijstad Noud van den Boer, voorzitter stichting Veghel Gezond Sportief


STICHTING VEGHEL GEZOND SPORTIEF

Dit sportkennismakingsproject, Sjors Sportief, wordt mogelijk gemaakt door stichting Veghel Gezond Sportief. Deze stichting is het samenwerkingsverband voor het bevorderen van een gezonde leefstijl in de gemeente Veghel. Samen met verenigingen, basisscholen, voortgezet onderwijs, kinderopvang, overheid, bedrijfsleven, sportaanbieders en inwoners werken wij aan het bevorderen van een gezond eet- en beweeggedrag voor de inwoners van Veghel en specifiek de jeugd. Veghel Gezond Sportief geeft inhoud aan JOGG, Jongeren op Gezond Gewicht. Vanuit de stichting worden verschillende activiteiten gericht op meer bewegen en gezonde voeding gestimuleerd, ondersteund en geĂŻnitieerd. Sportieve groeten! Noud van den Boer - Voorzitter van Veghel Gezond Sportief


BADMINTON BC’67 Locatie: Sporthal De Bunders De Bunders 1, Veghel Bianca Biemans jeugd@bc67veghel.nl www.bc67veghel.nl

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Heb jij wel eens op straat of op de camping een shuttle overgeslagen? Vond jij dat ook zo leuk? En wil je dit nog beter leren? Badminton club ‘67 Veghel (BC’67 Veghel) kan je in 5 weken laten zien hoe leuk en spannend badminton kan zijn. Je leert al wat technieken zodat je snel een wedstrijdje kan spelen. Als je verder zou gaan met badminton en de basisvaardigheden hebt geleerd, dan kan je in een team van jongens en meisjes competitie gaan spelen.

Groep 3 t/m 8 > 5 proeflessen Start: 28-10-2017 van 09:00 tot 10:30u

Groep 3 t/m 8 > 5 proeflessen Start: 17-03-2018 van 09:00 tot 10:30u

6

Veghel


BALLET & MODERN | JAZZ Danscentrum Van de Burgt Locatie: Danscentrum Van de Burgt Prins Willem-Alexander Sportpark 5,

Veghel

Wilco van de Burgt info@vandeburgt.nl www.vandeburgt.nl

Maximaal 10 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Ballet Klassiek ballet is de basis van alle dansstijlen. Je leert je bewust worden van je lichaam en is daardoor erg goed voor de houding van het lichaam. Vanaf 4 jaar beginnen we met de klassieke basis op een spelende wijze aan te leren. Hierbij staat het plezier en jezelf kunnen uiten voorop!

Groep 1 t/m 8 > 3 proeflessen Kijk voor datums, tijden en bijbehorende leeftijden op www.sjorssportief.nl en schrijf je in! Doen dus!

Maximaal 10 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Modern | Jazz Modern / Jazz is een vrije en creatieve dansstijl. Techniek en improvisatie staan centraal in deze vorm van dans. Doordat we een combinatie maken van Modern en jazz zal er ook veel gedanst worden op hedendaagse muziek.

Groep 5 t/m 8 > 3 proeflessen Start: 18-09-2017 van 17:30 tot 18:15u

Groep 8 > 3 proeflessen Start: 18-09-2017 van 19:30 tot 20:15u

7


BASKETBALL GEGE Attacus Sporthal Zwijsen College Prins Willem Alexander Sportpark 15 Gerd-Jan Welten gj.welten@gmail.com www.gegeattacus.nl

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Basketball is een spectaculaire en veelzijdige zaalsport en GEGE Attacus is de gezellige, ambitieuze en groeiende basketballvereniging in Veghel. Grijp nu je kans en schrijf je in om gratis kennis te maken met deze leuke teamsport voor jong en oud.

Groep 3 t/m 8 > 3 proeflessen Les 1: 28-10-2017 van 10:00 tot 11:00u Les 2: 04-11-2017 van 10:00 tot 11:00u Les 3: 11-11-2017 van 10:00 tot 11:00u

8

Veghel


BIATHLON Langlaufvereniging Bedaf Locatie: Langlaufvereniging Bedaf Schansweg naast 3a, Uden

Uden

Ann Ketelaars annketelaars@gmail.com www.bedaf.nu

Maximaal 7 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Wil je graag kennis maken met biathlon dan heb je nu de mogelijkheid. Je leert bij ons langlaufen, glijden op lange latten in combinatie met schieten met laserguns. Lukt het jouw om alle 5 de lampjes te laten branden ?? Vind je het leuk dan kun je nog een paar keer meetrainen met leeftijdsgenootjes van onze vereniging.

Groep 3 en 4 > 3 proeflessen Start: 11-10-2017 van 14:00 tot 15:00u

Groep 5 en 6 > 3 proeflessen Start: 11-10-2017 van 15:00 tot 16:00u

Groep 7 en 8 > 3 proeflessen Start: 11-10-2017 van 16:00 tot 17:00u

9


BREAKDANCE | STREETDANCE & HIPHOP Danscentrum Van de Burgt Locatie: Danscentrum Van de Burgt Prins Willem-Alexander Sportpark 5,

Veghel

Wilco van de Burgt info@vandeburgt.nl www.vandeburgt.nl

Maximaal 10 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Breakdance Voor de stoere jongens onder ons hebben we aankomend seizoen Breakdance. Conditie, stoere moves en gave trucks staan centraal in deze les. Maar ook een deel eigen inbreng is mogelijk in de les.

Groep 1 t/m 4 > 3 proeflessen Les 1: 18-09-2017 van 16:00 tot 16:45u Les 2: 25-09-2017 van 16:00 tot 16:45u Les 3: 02-10-2017 van 16:00 tot 16:45u

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis

Streetdance & HipHop

Hiphop is stoer! Het is een gevarieerde en uitdagende dansvorm die zachte en ruwe vormen en muziek zoals rap, hip hop en R&B combineert. Je leert dansen zoals in de muziekclips en dansprogramma’s op tv. Naar gelang de leeftijd zijn er verschillende groepen. In het seizoen van september/ januari hebben we een schoolhiphopkampioenschap of een demo middag (medailledansen) en in juni maken we een mooie eindvoorstelling.

Groep 1 t/m 8 > 3 proeflessen Kijk voor datums, tijden en bijbehorende leeftijden op www.sjorssportief.nl en schrijf je in! Doen dus!

10


DANSMARIEKES Dansvereniging De Reigers Zijtaart Locatie: Dorpshuis Zijtaart Pastoor Clercxstraat 50, Zijtaart

Zijtaart

Miranda van der Zanden dansvereniging@cvdereigers.nl www.cvdereigers.nl

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis Wij zijn dansvereniging de Reigers uit Zijtaart. We zijn onderverdeeld in 4 leeftijdsgroepen. Een uur vol gezelligheid, leuke danspasjes, lenigheidsoefeningen en dansen op vrolijke muziek. De dans die we oefenen tijdens de trainingen laten we zien tijdens de carnaval. Ook hebben we nog een showdans. Hier dansen alle groepen in hetzelfde thema.

Groep 1, 2 en 3 > 3 proeflessen Start: 08-01-2018 van 18:00 tot 19:00u

Groep 3, 4 en 5 > 3 proeflessen Start: 08-01-2018 van 19:00 tot 20:00u

Groep 6 en 7 > 3 proeflessen Start: 10-01-2018 van 19:00 tot 20:00u

Groep 8 > 3 proeflessen Start: 09-01-2018 van 19:30 tot 20:30u

11


DANSMIX | MINIDANS Phoenix Cultuur Locatie: CHV Noordkade Verlengde Noordkade 10-12, Veghel

Veghel

Berdy Maertens berdy.maertens@phoenixcultuur.nl www.phoenixcultuur.nl/

Maximaal 15 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Dansmix

Vind je dansen heerlijk en wil je lekker bewegen op verschillende soorten muziek? Dan is Dansmix helemaal iets voor jou! Je maakt spelenderwijs kennis met verschillende dansvormen en –stijlen. Met name de basistechnieken van jazz dans worden in deze les verder uitgewerkt. Dansplezier staat daarin voorop!

Groep 3, 4 en 5 > 2 proeflessen Start: 02-11-2017 van 16:00 tot 17:00u

Groep 3 en 4 > 2 proeflessen Start: 03-11-2017 van 16:00 tot 17:00u

Maximaal 15 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Minidans Je wordt onderdeel van een prachtig dansverhaal! Al dansend komt je fantasie op gang. Kruip in de huid van een dier of sprookjesfiguur. Spelenderwijs maak je kennis met de basistechnieken van dans, waarbij de nadruk in de lessen op klassieke dans ligt. Er wordt aandacht besteed aan houding en muzikaliteit.

Groep 1 en 2 > 2 proeflessen Les 1: 30-10-2017 van 16:15 tot 17:00u Les 2: 06-11-2017 van 16:15 tot 17:00u

12


DE KEIEN ATLETIEK De Keien Atletiek Locatie: De Keien Atletiek Sportlaan 2, Uden

Uden

Annelieke van der Linden nieuws@dekeienatletiek.nl www.dekeienatletiek.nl

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis

Atletiek is veelzijdig en afwisselend. Spelenderwijs leer je onder andere hardlopen, kogelstoten, hoogspringen, balwerpen en verspringen. Je traint in een groep met leeftijdsgenootjes. Atletiek is niet alleen een individuele sport, maar zeker ook een gezellige teamsport!

Groep 3 t/m 8 Schrijf je in op www.sjorssportief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

13


FIETSCROSS | BMX Fietscrossvereniging d’n Urste Locatie: Sportpark de Leemputten Leemputtenweg 6 5482ZZ, Schijndel Elvira Voets secretarisdnurste@gmail.com www.dnurste.nl

Maximaal 12 inschrijvingen mogelijk en dit kost € 7,50

Fietscross is een stoere sport voor jongens én meisjes die het leuk vinden om op een échte fietscrossbaan te rijden!! Onze trainers leren je hoe je steeds harder kan fietsen en hoger kunt springen! Er wordt getraind op dinsdag en donderdag vanaf 18.30 uur en iedereen is welkom om te komen kijken. Als je het een keer wilt proberen kun je je inschrijven voor een beginnerstraining. Meer informatie hierover vind je op onze website. Tijdens al onze trainingen is het verplicht voor ouders om erbij te blijven. Dit geldt ook voor de Sjors Sportief lessen.

Groep 3 t/m 8 Schrijf je in op www.sjorssportief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

14

Schijndel


FREERUNNING GTV Educa Locatie: Sporthal De Beemd Vlas en Graan 101, Veghel

Veghel

Annemarie van de Crommert educaleden@hotmail.com www.educaveghel.nl

Maximaal 6 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Freerunnen is een spectaculaire sport, waarbij je je zo snel mogelijk verplaatst over en met obstakels, zoals muurtjes en banken. Tijdens de lessen leer je waar en hoe je je handen en voeten moet neerzetten en waar je op moet letten bij de verschillende hindernissen.

Groep 3, 4 en 5 > 4 proeflessen Start: 06-10-2017 van 16:30 tot 17:30u

Groep 6, 7 en 8 > 4 proeflessen Start: 06-10-2017 van 17:30 tot 18:30u

15


GOLF Golfpark De Leemskuilen Locatie: Golfpark De Leemskuilen Doelenweg 1, Uden Jeroen Stokman pro@leemskuilen.nl www.leemskuilen.nl

Maximaal 10 inschrijvingen per activiteit en dit is gratis

Heb jij wel eens gegolfd? Nee? Nu is het je kans. Schrijf in voor deze golfclinic op Golfpark de Leemskuilen te Uden. Misschien vind je het wel heel erg leuk. Golf is een enorm stoere sport. Tijdens de clinic worden de verschillende golftechnieken behandeld. Putten, chippen, swingen. Golf is leuk.

Groep 5 t/m 8 > 1 proefles 20-05-2018 van 10:30 tot 12:00u

16

Uden


GUPPIESPORT Guppiesport Locatie: Kinderopvang ‘t Kroontje Prins Willem Alexander Sportpark 3, Veghel Anoek van der Velden sport@kroontjeveghel.nl www.kroontjeveghel.nl/guppiesport/

Veghel

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis

Ken jij iemand tussen de 1,5 en 4 jaar die houdt van sporten en bewegen? Vertel dan over Guppiesport en/of Ouderkindgym. Guppiesport® is een leuke beweegles voor peuters en kleuters. Klimmen, klauteren, spelen, gooien, vangen, springen, glijden … alle facetten van bewegen komen aan bod. Voor wie? Kinderen van 1,5-4 jaar. Geef je op voor een gratis proefles! Sport je liever met je papa of mama, dat kan ook. Geef je dan op voor Ouder-en kindgym.

Groep 1 t/m 2 Schrijf je in op www.sjorssportief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

17


HANDBOOGSCHIETEN Handboogvereniging Doele Concordia Welvaren Locatie: D’n Doel De Wasaa 11, Erp Egbert Pashouwers dcw@kpnmail.nl www.doeleconcordiawelvaren.nl

Maximaal 12 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Handboogsport: Is ook iets voor jou: Heb jij ook de laatste tijd films gezien waarin de handboogsport centraal staat. Momenteel populair bij iedereen om deze sport te gaan beoefenen. Handboogschieten is een goede manier om je concentratie en coĂśrdinatie te verhogen. Ook goed voor je om bepaalde spieren te trainen, Een lichamelijke beperking hoeft geen bezwaar te zijn: De handboogsport is een van de weinige sporten waaraan sporters met een beperking volledig gelijkwaardig kunnen deelnemen!

Groep 7 en 8 > 3 proeflessen Les 1: 25-10-2017 van 19:00 tot 20:00u Les 2: 01-11-2017 van 19:00 tot 20:00u Les 3: 08-11-2017 van 19:00 tot 20:00u

18

Erp


HANDBOOGSCHIETEN De Rozenjagers Locatie: de Doel Helterenbergstraat 2, Eerde

Eerde

Ruud Terstal derozenjagerseerde@gmail.com www.derozenjagers.nl/

Maximaal 7 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Ben je nieuwsgierig of handboogschieten een leuke sport is voor jou? Doe dan nu de introductiecursus. Hierin leer je de basis van het handboogschieten. Je krijg een uitleg over de boog en hoe je moet staan voor het beste schot. Maar je zult vooral lekker gaan schieten. De handboog leen je van de club. De laatste les doen we een wedstrijdje. Als je het schieten leuk vinden kun je daarna doorgaan met een met een proeflidmaatschap.

Groep 7 en 8 > 3 proeflessen Les 1: 30-09-2017 van 10:00 tot 11:00u Les 2: 07-10-2017 van 10:00 tot 11:00u Les 3: 28-10-2017 van 10:00 tot 11:00u

19


HARDLOOPCLINIC Krollenloop Veghel Locatie: Julianapark Julianapark 1, Veghel Sjoukje van den Boom vragen@krollenloop.nl www.krollenloop.nl

Onbeperkte inschrijvingen per activiteit en dit is gratis

Wil jij mee doen aan de Krollenloop op zondag 5 november maar weet je nog niet zeker of je wel 1 of 3 km achter elkaar kunt rennen? Kom dan mee doen aan onze hardloopclinic in de herfstvakantie! Speciaal op kinderen gericht. Door de tips die je krijgt sta je fris aan de start van de Krollenloop en kun je knallen!

Groep 1 t/m 8 > Evenement 17-10-2017 van 10:00 tot 11:30u

20

Veghel


HIPHOP Phoenix Cultuur Locatie: CHV Noordkade Verlengde Noordkade 10-12, Veghel

Veghel

Berdy Maertens berdy.maertens@phoenixcultuur.nl www.phoenixcultuur.nl/

Maximaal 15 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Wil je lekker bouncen op stoere beats, freestylen en je eigen flow ontwikkelen? In de cursus Hiphop voor boys & girls leer je verschillende hiphopstijlen, acrobatiek, kracht, souplesse en techniek. Er wordt gedanst op de nieuwste en vetste muziek en natuurlijk worden coole dansmoves getraind. Naast een flinke dosis dansplezier leer je ook hoe je jezelf moet presenteren op een podium.

Groep 5 t/m 8 > 2 proeflessen Start: 03-11-2017 van 15:30 tot 16:30u

Groep 5 t/m 8 > 2 proeflessen Start: 03-11-2017 van 16:30 tot 17:30u

Groep 5 t/m 8 > 2 proeflessen Start: 03-11-2017 van 17:30 tot 18:30u

21


HOCKEY V.M.H.C Geel-Zwart Locatie: V.M.H.C. Geel-Zwart Middegaal 39, Veghel

Veghel

Lysbeth Barten r.barten@home.nl www.geel-zwart.nl

Maximaal 50 inschrijvingen per cursus en dit is gratis Bij Geel-Zwart doen we aan de hockeysport. Het wordt gespeeld met een bal en een stick, waarbij we ook scheenbeschermers gebruiken om de benen te beschermen en een bitje in om de tanden te beschermen (deze zijn nog niet verplicht tijdens de kennismaking). Je krijgt enkele weken training van een ervaren trainer, die je de kneepjes van de hockeysport probeert bij te brengen.

Groep 1 t/m 5 > 3 proeflessen Les 1: 04-11-2017 van 10:15 tot 11:15u Les 2: 11-11-2017 van 10:15 tot 11:15u Les 3: 18-11-2017 van 10:15 tot 11:15u

Groep 1 t/m 5 > 3 proeflessen Les 1: 10-03-2018 van 10:15 tot 11:15u Les 2: 17-03-2018 van 10:15 tot 11:15u Les 3: 24-03-2018 van 10:15 tot 11:15u

Groep 6, 7 en 8 > 3 proeflessen Les 1: 30-10-2017 van 19:00 tot 20:00u Les 2: 06-11-2017 van 19:00 tot 20:00u Les 3: 13-11-2017 van 19:00 tot 20:00u

22


HONKBAL Honk- en softbalvereniging Uden Red Sox Locatie: Sportzaal Germenzeel Germenzeel 700, Uden

Uden

Fransje Hoefs info@udenredsox.nl www.udenredsox.nl

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Honkbal is een sportief tactisch spel dat op verschillende niveaus gespeeld kan worden. Alleen de slagpartij kan punten maken. Door een bal in het veld te slaan en veilig alle 4 de honken te bereiken, heeft de slagman een punt gemaakt. De veldpartij kan de slagman verhinderen om een punt te maken door hem uit te maken. Bij 3 uit wordt er gewisseld van veldpartij. Als beide teams aan slag zijn geweest is er 1 inning voorbij.

Groep 3 t/m 8 > 3 proeflessen Start: 08-10-2017 van 10:30 tot 11:45u

Groep 3 t/m 8 > 3 proeflessen Start: 14-01-2018 van 10:30 tot 11:45u

23


HONKBAL & SOFTBAL BSV Starlights Locatie: Sportpark “De Leemput� Oude Molenheide 12, Schijndel Michel van Heeswijk michelvheeswijk@hotmail.com www.bsvstarlights.nl

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Kennismaking voor jongens en meisjes met de honk- en softbalsport. Een sport waar je met individuele acties en samenspel een echte teamsporter bent. Slaan, gooien, vangen, fielden en snel honklopen zijn de vaardigheden die we gaan oefenen. En natuurlijk gaan we een wedstrijdje spelen. Kun je ook eens proberen een homerun te slaan of een streep van een aangooi te maken.

Groep 3 t/m 8 > 2 proeflessen Les 1: 05-10-2017 van 18:30 tot 19:30u Les 2: 12-10-2017 van 18:30 tot 19:30u

Groep 3 t/m 8 > 2 proeflessen Les 1: 07-06-2018 van 18:30 tot 19:30u Les 2: 14-06-2018 van 18:30 tot 19:30u

24

Schijndel


JIU-JITSU Budosport vereniging De Wa-Kwai Locatie: Budo Centrum “De Wa-Kwai� Prins Willem Alexander sportpark 8, Veghel Rob Bouwmans voorzitter@dewakwai.nl www.dewakwai.nl

Veghel

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Jiu-Jitsu is een verdedigingssport afkomstig uit Japan, die uitsluitend door krijgers beoefend werd. Jiu-Jitsu is een zelf verdedigingssport waarbij op geraffineerde manier gebruik gemaakt wordt van de kracht van de tegenstander. Jiu-Jitsu gebruikt dezelfde techniek als Judo met de toevoeging van voet, been, vinger, hand en nekgrepen met hefboomtechnieken. Jiu-Jitsu beoogt door de diverse grepen en trappen de tegenstander daadwerkelijk uit te schakelen.

Groep 6, 7 en 8 > 3 proeflessen Les 1: 23-10-2017 van 19:15 tot 20:30u Les 2: 30-10-2017 van 19:15 tot 20:30u Les 3: 06-11-2017 van 19:15 tot 20:30u

25


JONG NEDERLAND Jong Nederland Zijtaart Locatie: Blokhut Bij JoNZ Corsica 17a, Zijtaart

Zijtaart

Nena van den Oever info@jongnederlandzijtaart.nl www.jongnederlandzijtaart.nl

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis Wekelijks ga je 1,5 samen met kinderen van je eigen leefitjd op pad. Iedere week hebben we een andere activiteit. We gaan bijvoorbeeld naar de bossen, bouwen een hut, maken zelf een kampvuur en doen allerlei (buiten)spelletjes. Ook je creativiteit kun je bij Jong Nederland kwijt! Jong Nederland groeit met jouw leeftijd mee, dus we stemmen onze activiteiten af op jouw interesses.

Groep 1, 2 en 3 > 3 proeflessen Les 1: 24-10-2017 van 18:00 tot 19:30u Les 2: 31-10-2017 van 18:00 tot 19:30u Les 3: 07-11-2017 van 18:00 tot 19:30u

Groep 4, 5 en 6 > 3 proeflessen Les 1: 26-10-2017 van 18:30 tot 20:00u Les 2: 02-11-2017 van 18:30 tot 20:00u Les 3: 09-11-2017 van 18:30 tot 20:00u

Groep 7 en 8 > 3 proeflessen Les 1: 27-10-2017 van 18:30 tot 20:00u Les 2: 03-11-2017 van 18:30 tot 20:00u Les 3: 10-11-2017 van 18:30 tot 20:00u

26


JUDO Budosport vereniging De Wa-Kwai Locatie: Budo Centrum “De Wa-Kwai� Prins Willem Alexander sportpark 8, Veghel Rob Bouwmans voorzitter@dewakwai.nl www.dewakwai.nl

Veghel

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Groep 2 t/m 8 > 3 proeflessen Les 1: 25-10-2017 van 17:30 tot 18:30u Les 2: 01-11-2017 van 17:30 tot 18:30u Les 3: 08-11-2017 van 17:30 tot 18:30u

Groep 2 t/m 8 > 3 proeflessen Les 1: 01-03-2018 van 17:30 tot 18:30u Les 2: 08-03-2018 van 17:30 tot 18:30u Les 3: 15-03-2018 van 17:30 tot 18:30u

27


JUDO De JIGORO’S Locatie: Sport en ontmoetingcentrum t’SPAN Kampweg 2, Keldonk

Keldonk

Hans Coolen hans@coolenvankuik.nl WWW.Keldonk.NL

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Judo is een individuele sport maar ook weer een groep sport Je leert val breken zelfbeheersing motoriek. Judo is een sportieve contact sport met zeer weinig blessures. Judo is een controle sport, je tegenstander controleren De lessen worden veelal in spelvorm gegeven. Het val breken zien we in heel veel sporten terug, en in het dagelijks gebeuren, thuis, op school, in het verkeer en als je dan Toch ten val komt is het wel wat fijn dat je jezelf geen pijn doet.

Groep 2 t/m 8 > 4 proeflessen Les 1: 02-10-2017 Tijdstip volgt later Les 2: 09-10-2017 Tijdstip volgt later Les 3: 16-10-2017 Tijdstip volgt later Les 4: 23-10-2017 Tijdstip volgt later

28


JUMPING KIDS Fitdans bewegingsstudio Locatie: Fitdans bewegingsstudio Prof. Oppenheimstraat 12b, Veghel

Veghel

Liz Auvert info@fitdans.nl www.fitdans.nl

Maximaal 16 inschrijvingen mogelijk en dit is gratis

Een geweldig leuke les voor alle kinderen van groep 3 tot 8. Wat is er nou leuker dan springen op een trampoline? Een nieuwe sport waarin de kinderen nieuwe pasjes en leuke dansjes leren en tegelijkertijd aan het sporten zonder dat ze het door hebben. De les duurt 35 minuten en is voldoende om een combinatie van plezier, dans en sport te geven.

Groep 3 t/m 8 Schrijf je in op www.sjorssportief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

29


KANOVAREN Hooidonkse Kano Club Locatie: Clubgebouw HKC Dommelpark 1 te Sint-Oedenrode Pepijn Soons info@hooidonksekanoclub.nl www.hooidonksekanoclub.nl

Maximaal 6 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

De Hooidonkse Kano Club is al 20 jaren actief met kanovaren in Sint-Oedenrode!! Ons doel: Beleef en bedwing het water op een sportieve en gezellige manier en geniet van de omgeving! Kom ook meedoen en ervaar wat je allemaal met de kano kunt doen.

Groep 7 en 8 > 3 proeflessen Les 1: 07-04-2018 van 10:00 tot 11:15u Les 2: 14-04-2018 van 10:00 tot 11:15u Les 3: 21-04-2018 van 10:00 tot 11:15u

30

Sint-Oe denrode


KEMPO Budosport vereniging De Wa-Kwai Locatie: Budo Centrum “De Wa-Kwai� Prins Willem Alexander sportpark 8, Veghel Rob Bouwmans voorzitter@dewakwai.nl www.dewakwai.nl

Veghel

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Kempo de oorsprong is Indonesische Kuntao-macan via Paatje Faulhaber naar Nederland. De weg naar een nieuw begin. Kempo, dat wij beoefenen, is een eerste stap die je kan helpen om de juiste weg in te slaan door je grenzen te verleggen, krijg je andere inzichten, vraagstellingen, gevoelens, emoties en wensen die je verder helpen bij je persoonlijke ontwikkeling naar de kern van jezelf.

Groep 6, 7 en 8 > 3 proeflessen Les 1: 24-10-2017 van 19:30 tot 21:00u Les 2: 31-10-2017 van 19:30 tot 21:00u Les 3: 07-11-2017 van 19:30 tot 21:00u

31


KEMPO Kempovereniging Hu Quan Locatie: Gymzaal De Leest De Leest 39a, Veghel Edwin Latijnhouwers edwin.latijnhouwers@gmail.com www.kempohuquan.nl

Maximaal 8 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Kempo is de leukste zelfverdedigingssport in Meierijstad en iedereen is welkom. Bij Kempo For Kids, de jeugdgroep van Kempovereniging Hu Quan, word je sterker en weerbaarder. Je krijgt meer zelfvertrouwen en leert voor jezelf op te komen. De sfeer in de groep is erg goed en de kinderen hebben veel plezier samen.

Groep 7 en 8 > 4 proeflessen Start: 05-10-2017 van 18:30 tot 19:30u

Groep 7 en 8 > 4 proeflessen Start: 01-03-2018 van 18:30 tot 19:30u

32

Veghel


KICKBOKSEN Meliani Fight & Fitness Locatie: Meliani Fight & Fitness Prof. Oppenheimstraat 6, Veghel

Veghel

Fouad el Meliani info@fightandfitness.nl www.fightandfitness.nl

Maximaal 15 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Even geen Playstation of Xbox, voor de jeugd is er nu bij Meliani Fight & Fitness een leuke kickboks-conditietraining! De training is voor zowel jongens als meisjes. Spelenderwijs krijg je de techniek van het kickboksen onder de knie, zonder direct fysiek contact. Wij vinden het belangrijk dat alle sporter(tjes) altijd veilig met kinderen van hun eigen leeftijd kunnen sporten. Kom eens langs en train mee!

Groep 1, 2 en 3 > Kies een datum 24-10-2017 van 17:15 tot 18:00u 26-10-2017 van 17:15 tot 18:00u

Groep 4 t/m 8 > Kies een datum 24-10-2017 van 18:00 tot 19:00u 26-10-2017 van 18:00 tot 19:00u

33


KLASSIEKE DANS | SPITZEN Phoenix Cultuur Locatie: CHV Noordkade Verlengde Noordkade 10-12, Veghel

Veghel

Berdy Maertens berdy.maertens@phoenixcultuur.nl www.phoenixcultuur.nl/

Maximaal 15 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Klassieke Dans Leer de basistechnieken van klassieke dans op een leuke en vlotte manier! Klassieke dans biedt jou de ideale basis en ondersteuning voor alle andere dansvormen. Techniek en sierlijkheid zijn in deze les erg belangrijk. Je werkt aan je lichaamshouding door middel van verschillende dansoefeningen op de vloer en aan de barre.

Groep 5 en 6 > 2 proeflessen Les 1: 03-11-2017 van 17:00 tot 18:00u Les 2: 10-11-2017 van 17:00 tot 18:00u

Maximaal 15 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Klassieke Dans & Spitzen Leer de basistechnieken van klassieke dans op een leuke en vlotte manier! Klassieke dans biedt jou de ideale basis en ondersteuning voor alle andere dansvormen. Techniek en sierlijkheid zijn in deze les erg belangrijk. Je werkt aan je lichaamshouding door middel van verschillende dansoefeningen op de vloer en aan de barre. Het dansen op spitzen is niet verplicht in deze les.

Groep 6, 7 en 8 > 2 proeflessen Les 1: 03-11-2017 van 18:00 tot 19:15u Les 2: 10-11-2017 van 18:00 tot 19:15u

34


KORFBAL KV De Kangeroe Locatie: Sportpark Geel zwart Middegaal 39, Veghel

Veghel

Brigitte van Heumen dekangeroe.veghel@knkv.net www.dkv.dekangeroe.nl

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis Wil je een leuke en actieve sport beoefenen die je zowel geschikt is voor jongens en meisjes? Dan is korfbal misschien wel wat voor jou? Bij korfbal leer met een bal gooien en vangen en natuurlijk schieten op de korf. Om het spannend te maken ben je in een wedstrijd aanvaller en verdediger. Je mag niet lopen met de bal en met samenspel probeer je met je teamgenoten te scoren Het gehele jaar kun je korfballen.

Groep 2 t/m 8 > 3 proeflessen Les 1: 04-04-2018 van 18:00 tot 19:00u Les 2: 11-04-2018 van 18:00 tot 19:00u Les 3: 18-04-2018 van 18:00 tot 19:00u

Groep 3 t/m 8 > 3 proeflessen Les 1: 27-09-2017 van 18:00 tot 19:00u Les 2: 04-10-2017 van 18:00 tot 19:00u Les 3: 11-10-2017 van 18:00 tot 19:00u

35


Doe mee en win!

3x Sjorsfiets

5x Lidmaatschap

50x Sjors Schoolpakket

Wat moet je doen om kans te maken op deze coole prijzen?

Na iedere activiteit die jij volgt via Sjors Sportief of Sjors Creatief ontvang je één kaartje van de aanbieder met een unieke wincode. Download de nieuwe Sjors Sportief App, vul je wincode in en check of jij in de prijzen bent gevallen!

Met jouw unieke code maak je kans op de volgende prijzen: ‹‹ ‹‹ ‹‹

3x Sjors fiets 5x Lidmaatschap bij vereniging naar keuze. (Lidmaatschap voor 1 jaar met een maximum bijdrage van €100,-) 50x Sjors Schoolpakket

Doe mee en win! 3x Sjorsfiets

50x Sjors Schoolpakket

5x Lidmaatschap

Download de Sjors Spo rtief App en voer jou w wincode in! QRGMGwdq

Waar wacht je nog op? Download de Sjors Sportief App of ga naar www.sjorssportief.nl


Download de app! Met deze Sjors Sportief App schrijf je eenvoudig en overal in voor een kennismakingsactiviteit. Je kunt er je wincode checken voor fantastische prijzen. Blijf altijd up-to-date met deze app.


KORFBAL De Korfrakkers Locatie: Clubgebouw De Korfrakkers Watermolenweg 5B, Erp

Erp

Gabry van de Burgt welkom@korfrakkers.nl www.korfrakkers.nl

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Korfbal Korfbal is een leuke en actieve sport voor jongens en meisjes. Je leert een bal gooien, vangen ĂŠn je leert schieten op de korf. Want de bal in de korf krijgen, is toch wel het allerleukste! Soms moet je aanvallen en soms moet je verdedigen. Met een bal in de handen mag je niet lopen. Samen met je teamgenoten gooi je de bal rond tot er iemand kan scoren.

Groep 3 t/m 8 > 2 proeflessen

Les 1: 27-09-2017 van 17:45 tot 18:45u Les 2: 04-10-2017 van 17:45 tot 18:45u

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Korfbal kangoeroeklup

De Kangoeroeklup is een onderdeel van Korfbalvereniging de Korfrakkers in Erp en speciaal bedoeld voor kinderen van 3,5 tot 6 jaar. Veelheid van bewegen staat centraal, met een knipoog naar korfbal. Balvaardigheid, klimmen, balanceren en allerlei loopvormen komen aan bod in de vele spelvormen die we aanbieden. Plezier en succes is heel belangrijk, maar ook omgaan met winnen en verliezen wordt bij ons geleerd.

Groep 1 en 2 > 2 proeflessen Les 1: 27-09-2017 van 17:45 tot 18:45u Les 2: 04-10-2017 van 17:45 tot 18:45u

38


LASERGAMEN Rongen Aktief Loc: Bos 100 meter voorbij Mezenlaan 10 Volg de borden lasergamen, Boekel

Boekel

Frans Rongen info@rongenaktief.com www.rongenaktief.com

Maximaal 20 inschrijvingen per activiteit en dit kost â‚Ź 6,50

Kruip in de huid van Rambo en daag je vrienden of klasgenoten uit voor een spectaculair potje lasergamen. Een spannend actiespel in het bos. Je speelt zowel individueel als in teams met diverse spelvormen zoals capture the flag, save the president en nog veel meer.

Groep 3 t/m 8 > Kies een tijdstip 22-04-2018 van 10:00 tot 11:00u 22-04-2018 van 11:15 tot 11:15u 22-04-2018 van 12:45 tot 13:45u 22-04-2018 van 14:00 tot 15:00u

39


MAJORETTE & TWIRLING De Wiebert Uden Locatie: Sportzaal Hoenderbos Gezwat 6, Uden

Uden

Irma Kessels dewiebert@hotmail.com www.dewiebert.nl

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis Hou jij van muziek en dansen en vind je het leuk om in teamverband actief bezig te zijn? Dan is majorette/twirling iets voor jou! Majorette/twirling is een sport waarbij gebruik gemaakt wordt van een baton (= een stok) in combinatie met dans, ritmische gymnastiek, ballet en turnen. Speciaal voor de allerkleinste starten we dit jaar met een kleuterles!

Groep 1 en 2 > 4 proeflessen

Groep 3 t/m 8 > 4 proeflessen

Les 1: 19-09-2017 van 17:00 tot 17:30u Les 2: 26-09-2017 van 17:00 tot 17:30u Les 3: 03-10-2017 van 17:00 tot 17:30u Les 4: 10-10-2017 van 17:00 tot 17:30u

Les 1: 18-09-2017 van 17:00 tot 18:00u Les 2: 25-09-2017 van 17:00 tot 18:00u Les 3: 02-10-2017 van 17:00 tot 18:00u Les 4: 09-10-2017 van 17:00 tot 18:00u

Groep 1 en 2 > 4 proeflessen

Groep 3 t/m 8 > 4 proeflessen

Les 1: 20-02-2018 van 17:00 tot 17:30u Les 2: 27-02-2018 van 17:00 tot 17:30u Les 3: 06-03-2018 van 17:00 tot 17:30u Les 4: 13-03-2018 van 17:00 tot 17:30u

Les 1: 19-02-2018 van 17:00 tot 18:00u Les 2: 26-02-2018 van 17:00 tot 18:00u Les 3: 05-03-2018 van 17:00 tot 18:00u Les 4: 12-03-2018 van 17:00 tot 18:00u

40


MAJORETTEN Majoretten St.Cecilia Zijtaart Locatie: Dorpshuis ‘t Klooster Pastoor Clercxstraat 50, Zijtaart

Zijtaart

Marjan van Asseldonk - van de Burgt marjanvanasseldonk@home.nl www.sintceciliazijtaart.nl

Maximaal 10 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Vind je het leuk om te dansen? En zou je dit ook graag met een baton (stok waarmee je draait) willen proberen? Meld je dan aan voor onze proeflessen. We gaan in 3 lessen een klein showtje maken, die je tijdens de laatste les ook aan je ouders mag laten zien.

Groep 1 t/m 5 > 3 proeflessen Les 1: 11-11-2017 van 09:30 tot 10:30u Les 2: 18-11-2017 van 09:30 tot 10:30u Les 3: 25-11-2017 van 09:30 tot 10:30u

Groep 1 t/m 5 > 3 proeflessen Les 1: 09-06-2018 van 09:30 tot 10:30u Les 2: 16-06-2018 van 09:30 tot 10:30u Les 3: 23-06-2018 van 09:30 tot 10:30u

41


MODERN JAZZ | MODERNE DANS Phoenix Cultuur Locatie: CHV Noordkade Verlengde Noordkade 10-12, Veghel

Veghel

Berdy Maertens berdy.maertens@phoenixcultuur.nl www.phoenixcultuur.nl/

Maximaal 15 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Modern Jazz

Van moderne danstechnieken waarbij je de hele ruimte gebruikt tot swingende jazzcombinatie. Wil jij je niet beperken tot ĂŠĂŠn dansstijl? In deze cursus wordt een breed scala aan danstechnieken behandelt.

Groep 7 en 8 > 2 proeflessen Les 1: 31-10-2017 van 18:00 tot 19:00u Les 2: 07-11-2017 van 18:00 tot 19:00u

Groep 5 t/m 8 > 2 proeflessen Les 1: 02-11-2017 van 17:00 tot 18:00u Les 2: 09-11-2017 van 17:00 tot 18:00u

Maximaal 15 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Moderne dans Heb jij je altijd al afgevraagd of dansen in een groep iets voor jou is? Geef je dan op voor een proefles bij Dansgroep Butterfly. Maar wees wel gewaarschuwd, want de meeste meiden die eenmaal zijn begonnen, willen nooit meer zonder Butterfly. Gelukkig hebben wij dan ook groepen voor elke leeftijd, zodat je elk

Groep 6, 7 en 8 > 2 proeflessen Les 1: 30-10-2017 van 17:00 tot 18:00u Les 2: 06-11-2017 van 17:00 tot 18:00u

42


PAARDRIJDEN Ruitersportcentrum Hogerduinen Locatie: Manege Hogerduinen Hogerduinenweg 1a, Mariaheide

Mariaheide

Ruitersportcentrum Hogerduinen hello@hogerduinen.nl www.manege.hogerduinen.nl/

Maximaal 14 inschrijvingen mogelijk en dit kost â‚Ź 5,00

Wil je een keer kennismaken met de paardensport, dan is daar nu de kans voor. Neem een proeflles en je maakt de eerste stappen van het rijden mee. Daarna gaan we de paarden ook nog verzorgen! Gaaf!

Groep 2 t/m 8 Schrijf je in op www.sjorssportief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

43


POLE KIDS Fitdans bewegingsstudio Locatie: Fitdans bewegingsstudio Prof. Oppenheimstraat 12b, Veghel Liz Auvert info@fitdans.nl www.fitdans.nl

Maximaal 12 inschrijvingen mogelijk en dit is gratis

Wil jij fit en sterk worden? Schrijf je dan snel in voor Pole Kids op www.sjorssportief.nl! Durf jij de uitdaging aan?

Groep 5 t/m 8 Schrijf je in op www.sjorssportief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

44

Veghel


PRAMA Fitdans bewegingsstudio Locatie: Fitdans bewegingsstudio Prof. Oppenheimstraat 12b, Veghel

Veghel

Liz Auvert info@fitdans.nl www.fitdans.nl

Maximaal 14 inschrijvingen mogelijk en dit is gratis

Onze unieke digitale vloer en wand biedt een combinatie van spel en sport. Het is zo leuk dat kinderen niet eens door hebben dat ze aan het sporten zijn. De bewegingen zijn goed voor conditie, kracht, motoriek en fun! Ballen gooien, koortjes trekken of nummertje drukken of stampen zijn slechts enkele voorbeelden van de mogelijkheden. Het is eigenlijk te veel om uit te leggen. Kom en laat de kinderen het ervaren.

Groep 3 t/m 8 Schrijf je in op www.sjorssportief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

45


RESPONS Kempovereniging Hu Quan Locatie: Gymzaal De Leest De Leest 39a, Veghel Edwin Latijnhouwers edwin.latijnhouwers@gmail.com www.kempohuquan.nl

Maximaal 10 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Pesten is een groot probleem op veel basisscholen. Vaak komt het gelijktijdig voor met groepsdruk. De Respons methode van het NIVM bevat een uitgewerkte lessenreeks die basisschoolleerlingen leert met deze problematiek om te gaan. De lessen zullen zowel theorie als praktijk bevatten, waarbij alles spelenderwijs wordt aangeboden. De methode draagt bij aan een positieve ontwikkeling op zowel sociaal, fysiek, cognitief en emotioneel vlak en de kinderen gaan zodoende beter voorbereid naar het voortgezet onderwijs.

Groep 8 > 4 proeflessen Les 1: 14-11-2017 Tijdstip volgt later Les 2: 21-11-2017 Tijdstip volgt later Les 3: 28-11-2017 Tijdstip volgt later Les 4: 07-11-2017 Tijdstip volgt later

46

Veghel


SCHERMEN Porthos Locatie: gymzaal De Leest De Leest 47, Veghel

Veghel

Vic Hartog maitre@scandaglio.nl veghel.scandaglio.nl

Maximaal 10 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Schermen is geen erg bekende sport, maar wel leuk om te doen. Misschien denk je aan Zorro of aan musketiers. Het schermen dat we in de sport doen lijkt er wel op, maar is ook anders. Je sabel is niet scherp (en veel lichter dan Zorro’s rapier) en je wordt goed beschermd door een vest en een masker. Schermen is best moeilijk. In het begin moet je veel leren en hard werken om het een beetje te kunnen. Daarna wordt het heel leuk om in een partijtje tegen een andere schermer te proberen te raken zonder geraakt te worden.

Groep 6, 7 en 8 > 4 proeflessen

Les 1: 20-09-2017 van 18:00 tot 19:00u Les 2: 27-09-2017 van 18:00 tot 19:00u Les 3: 04-10-2017 van 18:00 tot 19:00u Les 4: 11-10-2017 van 19:00 tot 20:00u

47


SCOUTING Scouting Veghel Locatie: Hopman Joosten blokhut Dorshout 29, Veghel Marjan Van den Tillaart m.vandentillaart@ziggo.nl www.scoutingveghel.nl

Maximaal 10 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Heb jij zin om ĂŠĂŠn keer in de week uurtje of twee gezellig bezig te zijn? Kom dan eens kijken bij onze gemengde Welpengroep of de jongensgroep (in de leeftijd van 7 tot 11 jaar). De gemengde groep draait op vrijdagavond en de jongensgroep op zaterdagochtend. Of ben je misschien al wat ouder en wil je komen kijken bij de Verkenners.

Groep 4 t/m 7 > 3 proeflessen | Welpen Start: 03-11-2017 van 18:30 tot 20:30u

Groep 4 t/m 7 > 3 proeflessen | Welpen Start: 04-11-2017 van 09:00 tot 11:00u

Groep 8 > 3 proeflessen | Verkenners Start: 01-11-2017 van 19:00 tot 21:00u

48

Veghel


SKIËN Ski & snowboardclub De Schans Locatie: De Schans Ariekesweg 1 , Uden

Uden

Koen Huynen skischool@deschans.nl www.deschans.nl

Maximaal 100 inschrijvingen mogelijk en dit kost € 5,00

Groep 1 t/m 8 Schrijf je in op www.sjorssportief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

Wil jij leren skiën of snowboarden? Kun je al skiën of snowboarden maar wil je je techniek verbeteren? Heb je altijd al willen stunten over schansjes en rails? Kom dan naar het mooiste stukje Oostenrijk van Brabant! Onze ervaren ski- en snowboardleraren staan te trappelen om je op een leuke en speelse manier het skiën of snowboarden aan te leren of je techniek verder uit te bouwen. Graag aangeven bij de aanmelding of je beginner, licht gevorderd of vergevorderd bent. Wil je je vriendjes en vriendinnetjes ook kennis laten maken met de wintersport? Laat ons je kinderfeestje organiseren! Informeer naar de mogelijkheden!

49


SNORKELEN VZ&PC Nautilus Locatie: De Beemd Vlas en Graan 101, Veghel Hetty Barten tczwemmen@vzpcnautilus.nl www.vzpcNautilus.nl

Maximaal 10 inschrijvingen per activiteit en dit is gratis

Weet jij hoeveel vissen er in de zee zwemmen? Als je op vakantie bent en in een meer of zee gaat zwemmen zou het mooi zijn als je goed kan zien wat er onder water leeft. Met behulp van een duikbril en een snorkel lukt dit veel beter. Bij de snorkelgroep van Nautilus leer je zwemmen met een snorkel en vinnen zodat je volgende vakantie nog leuker wordt.

Groep 5 t/m 8 > Kies een datum 30-09-2017 van 15:30 tot 16:30u 07-10-2017 van 15:30 tot 16:30u Eventuele Bijzonderheden: Om aan deze proefles deel te kunnen nemen moet je minimaal in het bezit zijn van zwemdiploma A.

50

Veghel


SNORKELEN EN DUIKEN Onder Water Sport Veghel Locatie: zwembad de Beemd Veghel Vlas en Graan 101, Veghel

Veghel

Gerwin van Doleweerd sjorssportief@ows-veghel.nl www.OWS-Veghel.nl

Maximaal 12 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

OnderWaterSport Veghel is een bij de Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB) aangesloten duikvereniging. De vereniging heeft zichzelf als doel gesteld om de onderwatersport te bevorderen. We zijn een vereniging voor alle snorkelaars en duikers van elk niveau en van elke duikorganisatie. Wil je leren snorkelen en/of duiken of kan je al snorkelen/duiken, of ben je meer een recreatieve snorkelduiker bij mooi weer? Voor al deze wensen zijn er meer dan voldoende mogelijkheden binnen onze duikvereniging.

Groep 5 t/m 8 > 3 proeflessen Start: 24-10-2017 van 19:00 tot 20:00u

Groep 5 t/m 8 > 3 proeflessen Start: 13-03-2018 van 19:00 tot 20:00u

51


SNOWBOARDEN Ski & snowboardclub De Schans Locatie: De Schans Ariekesweg 1 , Uden

Uden

Koen Huynen skischool@deschans.nl www.deschans.nl

Maximaal 50 inschrijvingen mogelijk en dit kost € 5,00

Groep 5 t/m 8 Schrijf je in op www.sjorssportief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

Wil jij leren skiën of snowboarden? Kun je al skiën of snowboarden maar wil je je techniek verbeteren? Heb je altijd al willen stunten over schansjes en rails? Kom dan naar het mooiste stukje Oostenrijk van Brabant! Onze ervaren ski- en snowboardleraren staan te trappelen om je op een leuke en speelse manier het skiën of snowboarden aan te leren of je techniek verder uit te bouwen. Graag aangeven bij de aanmelding of je beginner, licht gevorderd of vergevorderd bent. Wil je je vriendjes en vriendinnetjes ook kennis laten maken met de wintersport? Laat ons je kinderfeestje organiseren! Informeer naar de mogelijkheden!

52


SPEURTOCHT IN DE NATUUR Natuurtuin ‘t Bundertje Locatie: Natuurtuin ‘t Bundertje Patrijsdonk 53a, Veghel

Veghel

Pamela Kalis natuurtuin@hetnet.nl

Onbeperkte inschrijvingen per activiteit en dit is gratis

Dieren Een woensdagmiddag om kennis te maken met de dieren van Natuurtuin ’t Bundertje. Aai een cavia, wandel met een geit, voer de kippen, ga op bezoek bij onze grootste konijnen, de Vlaamse reuzen! Een echte middag voor dierenliefhebbers. De geiten en het schaap worden door de kinderen op de weide uitgelaten en kunnen lekker gras eten. Ook de konijnen mogen mee aan een riem.

Groep 1 t/m 8 > 1 proefles 08-11-2017 van 14:00 tot 16:00u

Onbeperkte inschrijvingen per activiteit en dit is gratis

Gezond sportief koken Op deze woensdagmiddag gaan we eerst iets plukken buiten. Daarmee gaan de kinderen een lekker gerecht maken en dat gaan we dan ook allemaal samen proeven! Natuurlijk mogen ook de volwassenen meedoen, alle koks en fijnproevers zijn welkom! De ingredienten komen uit de eigen natuurtuin, het is altijd lekker smullen als we gaan kokkerellen.

Groep 1 t/m 8 > 1 proefles 09-05-2018 van 14:00 tot 16:00u

53


SPEURTOCHT IN DE NATUUR Natuurtuin ‘t Bundertje Locatie: Natuurtuin ‘t Bundertje Patrijsdonk 53a, Veghel

Veghel

Pamela Kalis natuurtuin@hetnet.nl

Onbeperkte inschrijvingen per activiteit en dit is gratis

Spinnen Op deze woensdagmiddag gaan wij op zoek naar spinnen in de tuin. Met een zoekkaart kijken de kinderen welke spin ze hebben gezien. Een kruisspin? Een hangmatspin? Een trilspin? Binnen is er informatie over spinnen en kunnen de kinderen spinnenkunst maken

Groep 6, 7 en 8 > 1 proefles 13-09-2017 van 14:00 tot 16:00u

Onbeperkte inschrijvingen per activiteit en dit is gratis

Zaaien In maart gaan we alvast wat groenten zaaien voor in onze moestuin. Tomaten zaaien we in potjes zodat ze alvast binnen kunnen groeien. In de bodemdierentuin en de moestuin kunnen we buiten tuinieren. Er is altijd iets te doen in een tuin! Alle kinderen zaaien iets voor de natuurtuin, maar natuurlijk mogen ze ook iets zaaien om mee naar huis te nemen.

Groep 1 t/m 8 > 1 proefles 14-03-2018 van 14:00 tot 16:00u

54


TAFELTENNIS TTCV/van Herwaarden Locatie: Tafeltenniscentrum Veghel PWA-Sportpark 9, Veghel

Veghel

Hein Timmermans hein.timmermans@kpnmail.nl www.ttcv.nu

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Ping-pongen kan iedereen. Wie speelt het niet? Jij toch ook? Op het schoolplein, thuis op zolder of in de garage. Maar wil je echt leren tafeltennissen, doe dan mee met de trainingslessen van TTCV. Je leert snel, leuk en elke week wel een ander spel

Groep 4 t/m 8 > 6 proeflessen Les 1: 25-09-2017 van 18:30 tot 19:45u Les 2: 02-10-2017 van 18:30 tot 19:45u Les 3: 09-10-2017 van 18:30 tot 19:45u Les 4: 23-10-2017 van 18:30 tot 19:45u Les 5: 30-10-2017 van 18:30 tot 19:45u Les 6: 06-11-2017 van 18:30 tot 19:45u

55


TENNIS Tennispark De Krekel Locatie: Tennispark De Krekel Pastoor van Haarenstraat 81, Mariaheide Hanneke Ketelaars info@tennisparkdekrekel.nl www.tennisparkdekrekel.nl

MARIAHEIDE

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis Tennis speel je het gehele jaar, met je ouders en/of vriendjes, bepaal zelf wanneer, op de buiten- of op de 2 binnenbanen. Trainingen worden gegeven o.l.v. gediplomeerde trainers oud- Nederlands kampioen Hanneke Ketelaars! Bij Tennispark de Krekel kun je na deze Sjors Sportief lessen direct verder gaan met een voordelige aanbieding van 10 balvaardigheidslessen.

Groep 1 en 2 > 2 proeflessen Les 1: 22-09-2017 van 15:15 tot 15:45u Les 2: 29-09-2017 van 15:15 tot 15:45u

Groep 1 en 2 > 2 proeflessen Les 1: 02-03-2018 van 15:15 tot 15:45u Les 2: 09-03-2018 van 15:15 tot 15:45u

Groep 3 t/m 6 > 2 proeflessen Les 1: 22-09-2017 van 16:00 tot 17:00u Les 2: 29-09-2017 van 16:00 tot 17:00u

Groep 3 t/m 6 > 2 proeflessen Les 1: 02-03-2018 van 16:00 tot 17:00u Les 2: 09-03-2018 van 16:00 tot 17:00u

56


TENNIS TV Zijtaart Locatie: Tennispark Zijtaart Corsica 17, Zijtaart (Veghel)

Zijtaart

Patricia van Dijk-Verhallen huibenpatricia@live.nl www.tvzijtaart.nl

Onbeperkte inschrijvingen per activiteit en dit is gratis

Denk je dat tennis iets voor jou is, kom dan kennismaken op onze trainingsavond op maandag van 18.00u tot 19.00u. Voor een proefles kun je uit een van onderstaande datums kiezen, je krijgt dan les van een professionele tennisleraar. Graag tot ziens op ons tennispark.

Groep 3 t/m 8 > Kies een datum 22-09-2017 van 17:00 tot 17:45u 29-09-2017 van 17:00 tot 17:45u 13-10-2017 van 17:00 tot 17:45u

57


TENNIS Tennisvereniging Frisselstein Locatie: Tennispark Frisselstein P.W.A. Sportpark 21, Veghel Elise Stap jeugd@tvfrisselstein.nl www.tvfrisselstein.nl

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Ervaar zelf dat tennis super leuk is! Bij TV Frisselstein leer je tennissen via Tenniskids. De kinderen leren met aangepaste ballen en rackets de eerste slagen van tennis. De oefeningen worden afgewisseld met tennisspelletjes, waardoor je op een speelse en leuke manier leert tennissen. Dus heb je altijd al eens willen tennissen, schrijf je dan nu in!

Groep 3, 4 en 5 > 2 proeflessen Les 1: 01-10-2017 van 10:00 tot 11:00u Les 2: 08-10-2017 van 10:00 tot 11:00u

Groep 6, 7 en 8 > 2 proeflessen Les 1: 01-10-2017 van 11:00 tot 12:00u Les 2: 08-10-2017 van 11:00 tot 12:00u

58

Veghel


TRAMPOLINESPRINGEN Gympoint.nl Locatie: Sporthal de Dioscuren Bunderstraat 6b, Schijndel

Schijndel

Pieter ten Wolde info@gympoint.nl www.gympoint.nl

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit kost â‚Ź 2,00

Je voelt je als een vogel in de lucht, afzetten en ... hup je bent al hoog. Zweven door de lucht, neerkomen op een verende mat en hup ... weer hoog. Wentelen, draaien, schroeven. Dat is trampolinespringen. Gevaarlijk? Welnee, als je de basistechnieken maar onder begeleiding van een ervaren trainer goed onder de knie hebt. Jaarlijks wordt de recreatiespringers de mogelijkheid geboden mee te doen aan het diplomaspringen.

Groep 5 t/m 8 Schrijf je in op www.sjorssportief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

59


TURNEN GTV Educa Locatie: Sporthal De Beemd Vlas en Graan 101, Veghel

Veghel

Annemarie van de Crommert educaleden@hotmail.com www.educaveghel.nl

Maximaal 6 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Hou jij er ook niet van om stil te zitten? Maak je graag een handstand, of zou je willen leren hoe je dat moet doen? Kom dan naar Educa, om te zien wat je nog allemaal meer kunt leren bij het turnen!

Groep 1 en 2 > 4 proeflessen

Groep 3 t/m 6 > 4 proeflessen Start: 02-10-2017 van 17:30 tot 18:30u

Groep 4 t/m 7 > 4 proeflessen Start: 06-10-2017 van 16:30 tot 17:30u

Start: 05-10-2017 van 16:30 tot 17:30u

Groep 6, 7 en 8 > 4 proeflessen

Groep 3, 4 en 5 > 4 proeflessen

Start: 05-10-2017 van 17:30 tot 18:30u

Start: 05-10-2017 van 16:30 tot 17:30u

Groep 6, 7 en 8 > 4 proeflessen

Groep 3, 4 en 5 > 4 proeflessen

Start: 07-10-2017 van 10:00 tot 11:00u

Start: 07-10-2017 van 09:00 tot 10:00u

60


VISSEN Hengelsportvereniging Veghel (HSV) Locatie: Clubgebouw aan de visvijver ‘t-Ven Het Ven 4, Veghel

Veghel

Marty van Asperen martyvanasperen@gmail.com www.hsvveghel.nl

Maximaal 20 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Het buiten zijn in de natuur en de mogelijkheid van een mooie vangst: vissen is spanning en ontspanning tegelijk! De hengelsportvereniging H.S.V. zorgt voor een gezonde visstand, goed toegankelijke visplekken en organiseert allerlei leuke activiteiten. Iedere deelnemer ontvangt na afloop een leuke attentie.

Groep 5 t/m 8 > 3 proeflessen Les 1: 09-10-2017 van 18:30 tot 20:30u Les 2: 16-10-2017 van 18:30 tot 20:30u Les 3: 23-10-2017 van 18:30 tot 20:30u

Groep 5 t/m 8 > 3 proeflessen Les 1: 05-03-2018 van 18:30 tot 20:30u Les 2: 12-03-2018 van 18:30 tot 20:30u Les 3: 19-03-2018 van 18:30 tot 20:30u

61


VOETBAL VOW Locatie: Sportpark de Vonders De Bresser 27=29, Zijtaart Patrick van Asseldonk jeugdbestuur@vow.nl www.vow.nl

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis

VOW is een voetbalclub met zo’n 350 leden, waarbij er veel aandacht is voor de jeugd. Voetbal kan zowel door jongens als meisjes worden beoefend, waarbij iedereen op zijn eigen niveau kan trainen en voetballen. Naast het voetballen worden er ook diverse activiteiten georganiseerd zoals bijv. jeugdkampen, spelletjesmiddagen en toernooien.

Groep 2 t/m 7 > 3 proeflessen Les 1: 27-09-2017 van 18:00 tot 19:00u Les 2: 04-10-2017 van 18:00 tot 19:00u Les 3: 11-10-2017 van 18:00 tot 19:00u

62

Zijtaart


VOETBAL Meliani Voetbalschool Veghel Locatie: Meliani Voetbalschool Veghel Prof. Oppenheimstraat 6, Veghel

Veghel

Fouad el Meliani info@melianivoetbalschool.nl www.melianivoetbalschool.nl

Maximaal 15 inschrijvingen per activiteit en dit is gratis

Meliani Voetbalschool Veghel geeft techniek trainingen om jouw voetbaltalent verder te ontwikkelen! Plezier staat voorop bij alles wat we doen. De voetbalontwikkeling zal door deze trainingen met grote stappen toenemen. Kortom, spelenderwijs ervaren en leren in een prettige omgeving met 1 doel: technisch beter leren voetballen!

Groep 1 en 2 > 1 proefles 25-10-2017 van 13:30 tot 14:30u

Groep 3 en 4 > 1 proefles 25-10-2017 van 14:30 tot 15:30u

Groep 6, 7 en 8 > 1 proefles 25-10-2017 van 15:30 tot 16:30u

63


VOETBAL SV BlauwGeel ‘38/JUMBO Locatie: Pr. W. Alexander Sportpark Pr. W. Alexander Sportpark 24, Veghel Coen van Dijk bestuurjeugd@blauwgeel.nl www.blauwgeel.nl

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Ben je vijf jaar of ouder en wil je eens een paar keer meetrainen? Of voetbalt je vriendje / vriendinnetje bij Blauw Geel en wil je bekijken of dit ook iets voor jou is, meld je dan aan via Sjors Sportief!

Groep 1 t/m 6 > 6 proeflessen Les 1: 21-10-2017 van 10:00 tot 11:00u Les 2: 28-10-2017 van 10:00 tot 11:00u Les 3: 04-11-2017 van 10:00 tot 11:00u Les 4: 11-11-2017 van 10:00 tot 11:00u Les 5: 18-11-2017 van 10:00 tot 11:00u Les 6: 25-11-2017 van 10:00 tot 11:00u

64

Veghel


VOLLEYBAL | VOLLEYBALSPEELTUIN Volleybal Vereniging SKUNK Locatie: ‘t Ven Moerven 320, Veghel

Veghel

Judith Enning judith.enning@vvskunk.nl www.vvskunk.nl

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Volleybal Volleybal is een leuke teamsport voor jong en oud! Cool Moves Volley (CMV) is speciaal voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Via verschillende niveaus leer je op een leuke manier stapsgewijs volleyballen. Kom het maar eens proberen!

Groep 3 t/m 8 > 4 proeflessen Start: 28-10-2017 tijdstip volgt

Groep 3 t/m 8 > 4 proeflessen Start: 03-03-2018 tijdstip volgt

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Volleybalspeeltuin

Voor alle kinderen van 4 tot 6 jaar organsieren wij de volleybalspeeltuin. Met een bal kun je heel veel verschillende spelletjes doen. Klimmen, klauteren, springen, balanceren, rennen en samen spelen. Maar vooral veel plezier maken.

Groep 1 en 2 > 4 proeflessen Les 1: 07-10-2017 van 13:00 tot 14:00u Les 2: 04-11-2017 van 13:00 tot 14:00u Les 3: 09-12-2017 van 13:00 tot 14:00u Les 4: 13-01-2018 van 13:00 tot 14:00u

65


WIELRENNEN Wielervereniging Schijndel Locatie: Sportcomplex ‘de Leemput’ Leemputtenweg 3, Schijndel Peggy Hanegraaf jeugd@wvschijndel.nl www.wvschijndel.nl

Maximaal 12 inschrijvingen per activiteit en dit is gratis

Wielrennen is een echte buitensport. Het gehele jaar door kun je met de fiets buiten zijn, alleen of met andere leeftijdgenootjes. Wil jij een echte wielrenner worden zoals Tom Dumoulin, Marianne Vos of Steven Kruijswijk dan biedt Wielervereniging Schijndel jou die mogelijkheid. Bij WVS kun je al vanaf het jaar dat je 8 wordt terecht om kennis te maken met de wielersport. Lekker fietsen op je fiets en leren je fiets te beheersen. Dit kan bij WVS op een afgesloten trainingsparcours. De Sjors Sportief activiteit zal worden gehouden in de vorm van een open dag op een zaterdagmiddag in het voorjaar.

Groep 5 t/m 8 > 1 proefles 07-04-2018 van 13:00 tot 17:00u

66

Schijndel


ZWEMMEN | WEDSTRIJDZWEMMEN VZ&PC Nautilus Locatie: De Beemd Vlas en Graan 101, Veghel

Veghel

Hetty Barten tczwemmen@vzpcnautilus.nl www.vzpcNautilus.nl

Maximaal 8 inschrijvingen per activiteit en dit is gratis

Zwemmen

Bij het sterrenplan komen alle onderdelen van de zwemsport aan bod. Spelenderwijs leer je bijvoorbeeld hoe je een bal vanuit het water ver weg kunt gooien. Ook oefenen we allerhande vreemde sprongen om in het water te duiken en oefenen we de verschillende zwemslagen.

Groep 3 t/m 6 > Kies een datum 29-09-2017 van 18:15 tot 19:15u 06-10-2017 van 18:15 tot 19:15u Eventuele Bijzonderheden: Om aan deze proefles deel te kunnen nemen moet je minimaal in het bezit zijn van zwemdiploma A.

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis

Wedstrijdzwemmen

Als jij graag wil zwemmen en de techniek van de verschillende zwemslagen wil leren of verbeteren kom dit dan eens bij Nautilus proberen. Bij onze minioren groep leer je hoe je de schoolslag, rugcrawl, borstcrawl en de vlinderslag gemakkelijk en snel kan zwemmen.

Groep 3 t/m 8 > Kies een datum 28-09-2017 van 18:15 tot 19:00u 05-10-2017 van 18:15 tot 19:00u Eventuele Bijzonderheden: Om aan deze proefles deel te kunnen nemen moet je minimaal in het bezit zijn van zwemdiploma A.

67


ZWEMMEND REDDEN Reddings Brigade Veghel Locatie: Zwembad De Beemd Vlas en graan 101, Veghel Leanne van Roosmalen opleidingen@reddingsbrigadeveghel.nl www.reddingsbrigadeveghel.nl

Maximaal 10 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Vind je zwemmen leuk en wil je ook iets leren, dan is de Reddings Brigade Veghel vast iets voor jou! De groepen (uren) zijn naar niveau en leeftijd ingedeeld. Bij ons leer je jezelf te redden als je in het water valt. Je leert om niet in paniek te raken. Ook leer je hoe je anderen kunt redden o.a. met de reddingsklos of werpzak. Verder wordt er ook op een leuke manier aan de conditie gewerkt. Om mee te kunnen zwemmen bij de Reddings Brigade Veghel te kunnen worden moet men in het bezit zijn van diploma A of een vergelijkbaar diploma.

Groep 5 t/m 8 > 3 proeflessen Les 1: 27-09-2017 van 15:45 tot 17:45u Les 2: 04-10-2017 van 15:45 tot 17:45u Les 3: 11-10-2017 van 15:45 tot 17:45u

68

Veghel


ZWEMVIERDAAGSE VZ&PC Nautilus Locatie: De Beemd Vlas en Graan 101, Veghel

Veghel

Hetty Barten tczwemmen@vzpcnautilus.nl www.vzpcNautilus.nl

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit kost â‚Ź 7,50

Zwemmen in de herfstvakantie! Minimaal 4 avonden (maar 5 mag natuurlijk ook) en aan het einde van de rit krijg je een mooie oorkonde en medaille als herinnering. Sportief, gezond en gezellig!!! Afstanden: 10 banen/ avond

Groep 1 t/m 8 > 5 proeflessen Les 1: 16-10-2017 van 18:15 tot 19:15u Les 2: 17-10-2017 van 18:15 tot 20:00u Les 3: 18-10-2017 van 18:15 tot 20:00u Les 4: 19-10-2017 van 18:15 tot 20:00u Les 5: 20-10-2017 van 18:15 tot 20:00u Eventuele Bijzonderheden: Om aan deze proefles deel te kunnen nemen moet je minimaal in het bezit zijn van zwemdiploma A.

69


Kom ook zwemmen in het Golfbad!!

Leef je uit tijdens de kindermiddag of vier hier je kinderfeestje!

www.golfbad.nl

Golfbad Oss Euterpelaan 1 5344 CA Oss Tel. 0412 647 575


Dit Sjors Sportief boekje is het hele schooljaar 2017-2018 geldig. Goed bewaren dus :)

Sjors Sportief www.sjorssportief.nl

Veghel 2017-2018  
Veghel 2017-2018  
Advertisement