Page 1

Sjors Sportief Dit Sjorsboekje is nog het hele schooljaar 2017-2018 geldig. Goed bewaren dus :)

Deze tekening is gemaakt door Hannah & Jasmijn van O.B.S. De Cirkel te Uden u

de n

stic sch h o

rt g tin olspo


Inschrijven vanaf

e t m p e ber s 3 1 15:30 uur

www. l n . f e i t sjorsspor Sjors Sportief en Sjors Creatief vragen alle aanbieders van activiteiten uit jouw gemeente om een leuke kennismaking van hun sport of creativiteit te organiseren. Je vindt ze allemaal in dit boekje! Jij mag lekker in dit boekje rondneuzen naar zoveel leuke activiteiten je wilt. Vanaf 13 september 15:30 uur kun jij je inschrijven voor jouw favoriete sport(en) en/of creatieve activiteit(en). Je mag je nog het hele schooljaar inschrijven! Na jouw inschrijving ben jij van harte welkom om op locatie jouw sport of creatieve activiteit uit te proberen. Misschien ontdek je wel een verborgen talent! Inschrijven is wel altijd verplicht via de Sjors Sportief App of de website van Sjors: www.sjorssportief.nl. Maak gebruik van deze kans om kennis te maken met sport & cultuur binnen jouw gemeente! Toedeledoki!

Sjors Sportief & Sjors Creatief

via Schrijf je in rtief App de Sjors Spo


STAP VOOR STAP MEEDOEN

1 2 3 4 5

Blader dit boekje door en kies je activiteiten Zoek leuke activiteiten uit in dit boekje, zoveel als je wilt!

Schrijf je altijd in! Ga vanaf 13 september 15:30 uur samen met je ouders/ verzorgers naar de website www.sjorssportief.nl of schrijf je in via de nieuwe Sjors Sportief App.

Op de website Kies op de homepage voor ‘Inschrijven’ en vul op de volgende pagina je woonplaats in.

Meerdere inschrijvingen van alle kinderen in één keer! Zoek alle activiteit(en) - ook van meerdere kinderen - in de lijst en voeg ze toe aan het inschrijfmandje . Het is mogelijk om met het meer kinderen toe te voegen aan eenzelfde activiteit.

VOL > WACHTLIJST >

Als de activiteit vol is, kan er niet meer ingeschreven worden. Vaak kan jij je nog wel opgeven voor een wachtlijst. In veel gevallen zal deze activiteit later plaatsvinden en je ontvangt vanzelf een bericht per mail van de betreffende aanbieder.

6

Koppel de juiste gegevens van het kind aan de betreffende activiteit

7

Eventuele kosten worden via automatische incasso afgeschreven

8

Win coole prijzen met jouw unieke wincode!

Alle activiteiten in het winkelmandje geplaatst? Ga dan verder en koppel deze inschrijvingen eenvoudig aan het juiste kind met de gevraagde gegevens, zodat de vereniging weet welke inschrijver deze kan verwachten!

Als er kosten worden gerekend voor een activiteit wordt een IBAN-nummer gevraagd met toestemming om automatische incasso uit te voeren. Dit bedrag wordt uiterlijk 1 maand later afgeschreven. Je hoeft dus nooit contant geld mee te nemen naar de activiteit. Na de inschrijving krijg je de bevestiging per mail!

Na de laatste les krijg je van de aanbieder een kaartje met daarop jouw unieke code. Vul de code in op www.sjorssportief.nl of de Sjors Sportief app en check of jij in de prijzen bent gevallen. Heb je 100 punten gehaald op de website? Dan krijg je een keycord thuisgestuurd.

Doe mee en win! 3x Sjorsfiets

50x Sjors Schoolpakket

5x Lidmaatschap

Download de Sjors Sportief App en voer jouw wincode in! QRGMGwdq


WOORDJE WETHOUDER

Š MooiUden Hallo meisje en jongens! Het is weer zover! Jullie kunnen je weer inschrijven voor de allerleukste sportieve en creatieve activiteiten in onze gemeente. Voor het 3e jaar doen we alweer mee met Sjors Sportief en voor de 2e keer is ook Sjors Creatief van de partij. En wat een succes is het gebleken, want jaarlijks doen er zo’n 1700 Udense kinderen weer mee aan de Sjorsactiviteiten. Vorig schooljaar zijn er ook nog eens 210 kinderen lid geworden na het volgen van een kennismakingsactiviteit! Dat vinden wij geweldig als gemeente. Met dit leuke Sjorsproject kun je dus heel eenvoudig kennismaken met sportieve en creatieve activiteiten. Ik ga deze keer niet verklappen wat er allemaal in het boekje staat, want dat gaan jullie doen met de juf/ meester en natuurlijk thuis met je ouders/verzorgers. Wel kan ik zeggen dat het aanbod fantastisch is! Bewaar het boekje thuis op een fijne plek, zodat je altijd weet wat er te doen is. Het hele schooljaar kun je hieraan meedoen, maar dan moet je wel eerst inschrijven. Er is voor ieder wat wils. Er zit dus vast iets bij dat je aanspreekt. Iets wat je altijd al hebt willen proberen, of iets wat je op school hebt gedaan en graag nog een keer wil doen? Nu heb je de kans om het echt te gaan doen, in je eentje of samen met je vriendjes en vriendinnetjes. En het is vaak nog gratis ook! Kijk snel verder en geef je op, want vol = vol! Sportieve en creatieve groet, Matthie van Merwerode, Wethouder Cultuur Gemeente Uden


ATLETIEK De Keien Atletiek Locatie: De Keien Atletiek Sportlaan 2, Uden

Uden

Annelieke van der Linden nieuws@dekeienatletiek.nl www.dekeienatletiek.nl

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis

Atletiek is veelzijdig en afwisselend. Spelenderwijs leer je onder andere hardlopen, kogelstoten, hoogspringen, balwerpen en verspringen. Je traint in een groep met leeftijdsgenootjes. Atletiek is niet alleen een individuele sport, maar zeker ook een gezellige teamsport!

Groep 3 t/m 8 Schrijf je in op www.sjorssportief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

5


BADMINTON BC Slamis ‘67 Locatie: Sporthal de Stigt Kapelstraat 100, Uden Elja van den Broek-Timmers bcslamis@gmail.com www.slamis.nl

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis

Iedereen kent badminton van de vakantie, lekker ontspannen de shuttle naar elkaar slaan. In de zaal is dat wel wat anders: daar is badminton razendsnel en je hebt er een goede conditie voor nodig. Toch is het leuk en ontspannen. De naam van onze vereniging “Slamis” komt van: Sla’m es (sla hem eens). Bij de badmintonvereniging kun je twee keer per week komen spelen en trainen op dinsdag en donderdagavond. Er is dan altijd een goede trainer aanwezig, die je helpt.

Groep 1 t/m 8 Schrijf je in op www.sjorssportief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

6

Uden


BALLET Dance & Balletstudio Chantal Locatie: Dance & Balletstudio Chantal Parallelweg 1, Uden

Uden

Chantal van de Water info@balletstudiochantal.com www.balletstudiochantal.com

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Ballet & Klassiek Wil jij later ook op je tenen kunnen dansen? Dan is nu je kans om te komen proberen of je het leuk vind. Je mag twee lessen mee doen. Let op de lessen zijn op verschillende dagen maar ook van verschillende juffen. Je mag dus ook voor de verschillende tijdstippen kiezen om te kijken welke juf het beste bij je past.

Groep 1 t/m 8 Kijk voor datums en tijden op www.sjorssportief.nl en schrijf je in!

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Kleuterballet Als ballerina door een mooie balletzaal dansen, op je tenen draaien en een mooie buiging maken net als Barbie? Dat kan bij ons. Je mag twee keer een les komen mee doen, dus kies maar een dag uit. Op vrijdag is er een andere juf dan op zaterdag. Je mag ook de twee keer op verschillende dagen komen.

Groep 1 > 4 proeflessen Les 1: 06-10-2017 van 15:15 tot 16:00u Les 2: 13-10-2017 van 15:15 tot 16:00u Les 3: 07-10-2017 van 10:15 tot 11:00u Les 4: 14-10-2017 van 10:15 tot 11:00u

7


BASKETBAL Basketbalvereniging Rush Locatie: De Stigt Kapelstraat 100, Uden Anne-Marie Molhuijsen annemarie@rushuden.nl www.rushuden.nl/

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Ben je sportief? Vind je het leuk om samen te spelen? Ben je op zoek naar een sport maar weet je nog niet precies wat je leuk vindt? Dan is basketbal misschien wel iets voor jou! Het hele jaar door kun je jezelf aanmelden om 3x gratis proef te trainen

Groep 5 t/m 8 > 3 proeflessen Les 1: 04-04-2018 van 17:00 tot 18:00u Les 2: 11-04-2018 van 17:00 tot 18:00u Les 3: 18-04-2018 van 17:00 tot 18:00u

8

Uden


BIATHLON Langlaufvereniging Bedaf Locatie: Langlaufvereniging Bedaf Schansweg naast 3a, Uden

Uden

Ann Ketelaars annketelaars@gmail.com www.bedaf.nu

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Wil je graag kennis maken met biathlon dan heb je nu de mogelijkheid. Je leert bij ons langlaufen, glijden op lange latten in combinatie met schieten met laserguns. Lukt het jou om alle 5 de lampjes te laten branden? Vind je het leuk dan kun je nog een paar keer meetrainen met leeftijdsgenootjes van onze vereniging.

Groep 3 en 4 > 3 proeflessen Start: 08-11-2017 van 14:00 tot 15:00u

Groep 5 en 6 > 3 proeflessen Start: 08-11-2017 van 15:00 tot 16:00u

Groep 7 en 8 > 3 proeflessen Start: 08-11-2017 van 16:00 tot 17:00u

9


BREAKDANCE | HIP-HOP Dance & Balletstudio Chantal Locatie: Dance & Balletstudio Chantal Parallelweg 1, Uden

Uden

Chantal van de Water info@balletstudiochantal.com www.balletstudiochantal.com

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Breakdance Breakdance, ook bekend als breaking of b-boying is ontstaan eind 1970-er jaren in de zwarte achterstandswijken (voornamelijk ‘The Bronx’) van New York. Dj’s begonnen in die tijd draaitafels en een mixer te gebruiken om een break, het meest ritmische deel in een nummer, eindeloos door te laten draaien.

Groep 3 t/m 8 > 2 proeflessen Les 1: 07-10-2017 van 12:30 tot 13:30u Les 2: 14-10-2017 van 12:30 tot 13:30u

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Hip-Hop

Het barst van zelfvertrouwen, lef en dynamische bewegingen! In tegenstelling tot de klassiekere dansvormen die hoog in het lijf zitten, zit Hip Hop laag in je body vanwege de roots in de Afrikaanse dans. Net zoals Afrikaanse dans hoort Hip Hop vol overgave te worden gedanst, een ruwe vorm van expressie. Woede, uitzinnige blijheid, verdriet; vloeiend en staccato.

Groep 6 en 7 > 2 proeflessen Start: 03-10-2017 van 17:30 tot 18:30u

Groep 8 > 2 proeflessen Start: 04-10-2017 van 17:30 tot 18:30u

10


CAPOEIRA Batuque Capoeira Locatie: Gymzaal SBO de Tandem Ereprijsstraat 1, Uden

Uden

Chris van Wanrooij chris@capoeiraholland.com www.capoeiraholland.com

Onbeperkte inschrijvingen per activiteit en dit is gratis

Capoeira (kapoewera) is een spel van aanval en verdediging. Het komt uit BraziliÍ. Je speelt Capoeira in een kring. Op het ritme van de muziek laten twee spelers hun kunsten zien en proberen ze elkaar met de geleerde bewegingen te slim af te zijn. Capoeira is elke keer anders en gaat nooit vervelen. In de les leer je mooie acrobatische bewegingen, je leert muziek maken op vreemde instrumenten en nog veel meer‌ Hoe meer bewegingen je leert, hoe leuker het wordt. Iedereen kan het leren!!!

Groep 4 t/m 8 > Kies een datum 29-09-2017 van 19:00 tot 20:00u 06-10-2017 van 19:00 tot 20:00u

11


CRUYFF COURT KAMPIOENSCHAPPEN Stichting Compass Uden Locatie: MC Loopkantstraat 17, Uden Jarno van Dijk jarno@compass-uden.nl www.inuje.nl

Onbeperkte inschrijvingen per activiteit en dit is gratis

Cruyff Courts Kampioenen 6 vs. 6 toernooi is hèt schoolstraatvoetbaltoernooi op de Cruyff Courts voor jongens en meisjes uit groep 7 en 8 van het basisonderwijs. Ook dit jaar worden de Cruyff Court Kampioenschappen weer georganiseerd in Uden. Er is zowel een toernooi voor jongens als voor meiden. Het toernooi vindt plaats op woensdagmiddagen in februari en maart 2018. De definitieve data worden na sluiting van de inschrijving rondgestuurd naar de deelnemende teams. Inschrijving is per team. Als je inschrijft via Sjors Sportief, dan sturen wij een inschrijfformulier toe om inschrijving compleet te maken.

Groep 7 en 8 > 1 proefles 21-02-2018 van 13:30 tot 17:00u

12

Uden


DANCEBALLET DéDé Dance Locatie: Body Vision Health Club Hockeyweg 8, Uden

Uden

Marjon van Beckum info@dededance.nl www.dededance.nl

Maximaal 20 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Houd jij van dansen? Kom dan naar de danceballetlessen van DéDé Dance! Danceballet is een unieke danstraining in een dynamische en energieke stijl, op de nieuwste hits. Je verbetert je dansprestaties in exercises voor techniek, uithoudingsvermogen, coördinatie, houding, spierkracht en lenigheid.

Groep 1 en 2 > 3 proeflessen Start: 23-09-2017 van 09:00 tot 10:00u

Groep 3, 4 en 5 > 3 proeflessen Start: 23-09-2017 van 10:00 tot 11:00u

Groep 6, 7 en 8 > 3 proeflessen Start: 23-09-2017 van 11:00 tot 12:00u

13


DANSMIX | KLASSIEKE DANS Kunst@Co-Uden Locatie: Kunst&Co-Uden Mondriaanplein 16a-18, Uden

Uden

Els van der Burgt els@kunstenco-uden.nl www.kunstenco-uden.nl

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit kost â‚Ź 5,00

Dansmix

Het accent van deze cursus ligt op het dansplezier. Er is veel ruimte voor het ervaren en beleven en het ontwikkelen van creativiteit, muzikaliteit, dansgevoel en fantasie. Daarnaast leer je de basisbeginselen om beter, sterker en mooier te kunnen bewegen; Een goede houding en een aantal eenvoudige technieken uit het klassiek en modern ballet. De grove en fijne motoriek wordt ontwikkeld, evenals richting- en ritmegevoel.

Groep 1 t/m 6 > 2 proeflessen Kijk voor datums en tijden op www.sjorssportief.nl en schrijf je in!

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit kost â‚Ź 5,00

Klassieke dans Deze traditionele dansstijl heeft zijn wortels in de 16e eeuw en heeft zich vanaf toen veel ontwikkeld tot het in de 19e eeuw haar hoogtepunt bereikte. Alles na die tijd noemen we modern ballet, of anders. Klassiek ballet is gracieus, elegant, sprookjesachtig en het vormt de basis voor vele andere dansstijlen. Iedereen met serieuze dansambitie is bijna genoodzaakt balletles te volgen.

Groep 4 t/m 8 > 2 proeflessen Les 1: 27-09-2017 van 16:00 tot 17:00u Les 2: 04-10-2017 van 16:00 tot 17:00u

14


FIETSCROSS FCV Volkel Locatie: FCV Volkel Heikantsepad 2b, Volkel

Volkel

Harm Kreyfelt fcvvolkel@gmail.com www.fcvvolkel.nl

Maximaal 8 inschrijvingen per activiteit en dit kost â‚Ź 5,00

Fietscross is een stoere en uitdagende sport voor zowel jongens als meisjes. Het is goed voor je motorische ontwikkeling en conditie. Het is een individuele sport maar doordat je samen traint, ontstaat er toch een groepsgevoel. Lijkt het je leuk? Meld je dan aan voor een van onze trainingsavonden. Je wordt dan samen met drie andere nieuwelingen door een trainer begeleid en misschien kun je op het laatst al met de groep meetrainen.

Groep 2 t/m 8 > Kies een datum 26-09-2017 van 18:15 tot 19:15u 28-09-2017 van 18:15 tot 19:15u 10-10-2017 van 18:15 tot 19:15u 12-10-2017 van 18:15 tot 19:15u 24-10-2017 van 18:15 tot 19:15u 26-10-2017 van 18:15 tot 19:15u

15


FREERUNNING Freerun Uden Locatie: Freerun Uden Energielaan 11, Uden Michael Peerenboom info@freerunuden.nl www.freerunuden.nl

Maximaal 20 inschrijvingen per activiteit en dit is gratis

Houd jij van een uitdaging? Kom dan een kijkje nemen in onze freerunzaal en leer alle obstakels te overwinnen, leer salto’s en nog veel meer! Wij beschikken over een permanent ingerichte echte freerunzaal!

Groep 3 t/m 8 > Kies een datum 20-09-2017 van 15:00 tot 16:30u 27-09-2017 van 15:00 tot 16:30u 04-10-2017 van 15:00 tot 16:30u

16

Uden


GOLFEN Golfpark De Leemskuilen Locatie: Golfpark De Leemskuilen Doelenweg 1, Uden

Uden

Jeroen Stokman pro@leemskuilen.nl www.leemskuilen.nl

Maximaal 10 inschrijvingen per activiteit en dit is gratis

Heb jij al eens gegolfd? Nee ? Weet je dat golfen een enorm stoere sport is waar je de golfballen ver weg kunt slaan? Lekker in de buitenlucht. Ga ontdekken dat golf erg leuk is. Als tennis en hockey je leuk lijkt, KOM dan zeker eens golfen! Op Golfpark De Leemskuilen kun je een jeugdplan cursus volgen. Met Sjors Sportief volg je een kennismakings golfclinic GRATIS. Golf is opvallend plezierig.

Groep 5 t/m 8 > 1 proefles 20-05-2018 van 13:30 tot 15:00u

17


HANDBAL HV Helios 72 Uden Locatie: sporthallen De Stigt en De Wervel Kapelstraat 100, Uden Clem van Lamoen clemvanlamoen@hotmail.com www.helios72.nl

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Handbal is een prachtige teamsport; het is snel en dynamisch, alle spelers gaan aanvallen en verdedigen en je kunt elke wedstrijd veel doelpunten scoren. Een ideale sport dus voor de jeugd! Vanaf september start HV Helios 72 onder de noemer ‘HandbalKids’ weer om meer jonge kinderen te laten zien en ervaren hoe leuk handbal is.Want juist ook voor kinderen van vier tot acht jaar is handbal een zeer geschikte sport: je leert samen spelen en het is ook nog eens goed voor de ontwikkeling van de motoriek, de creativiteit en het zelfvertrouwen.

Groep 1 t/m 8 > 3 proeflessen Les 1: 29-09-2017 van 17:00 tot 18:00u Les 2: 06-10-2017 van 17:00 tot 18:00u Les 3: 13-10-2017 van 17:00 tot 18:00u

18

Uden


HAPKIDO Verbueken Sports Locatie: Verbueken Sports Goorkensweg 6, Uden

Uden

Chantal de Graaf info@verbuekensports.nl www.verbuekensports.nl

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Hapkido is een Koreaanse krijgskunst waarbij gebruik wordt gemaakt van harmonieuze bewegingen. De kracht van de tegenstander wordt onschadelijk gemaakt – niet door hem te stoppen – maar door hem om te zetten in een verdedigingstechniek. Resultaten hapkido: - zelfvertrouwen - respect en discipline - lichaam en geest in balans - kracht en flexibiliteit

Groep 4 t/m 8 > 3 proeflessen Les 1: 27-09-2017 van 19:00 tot 20:00u Les 2: 04-10-2017 van 19:00 tot 20:00u Les 3: 11-10-2017 van 19:00 tot 20:00u

19


HIP-HOP | POP SHOW DANCE Kunst@Co-Uden Locatie: Kunst&Co-Uden Mondriaanplein 16a-18, Uden

Uden

Els van der Burgt els@kunstenco-uden.nl www.kunstenco-uden.nl

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit kost € 5,00

Hip-Hop Ik ben Kai Tholen en ik geef de Hip-Hoplessen met veel plezier. Ik sta voor dans, uniciteit, plezier en persoonlijke aandacht.

Groep 5 en 6 > 2 proeflessen Les 1: 03-10-2017 van 19:00 tot 20:00u Les 2: 10-10-2017 van 19:00 tot 20:00u

Groep 7 en 8 > 2 proeflessen Les 1: 19-09-2017 van 19:00 tot 20:00u Les 2: 26-09-2017 van 19:00 tot 20:00u

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit kost € 5,00

Pop show dance

Dansles voor kinderen van 9-13 jaar. Dans jij ook graag op de nieuwste nummers? Spetter je graag in een mooie dans op het podium? Dan is pop/show dans iets voor jou! In deze veelzijdige les leer je de basis en technieken aan die je nodig hebt om de toffe choreografieën te dansen. Iedere les bevat verschillende stijlen, we gebruiken de nieuwste muziek en maken knallende dansen. Als in een videoclip of theatershow dans jij de sterren van de hemel!

Groep 6, 7 en 8 > 2 proeflessen Les 1: 27-09-2017 van 17:00 tot 18:00u Les 2: 04-10-2017 van 17:00 tot 18:00u

20


HOCKEY | FUNKEY HOCKEY Hockey Club Uden Locatie: Hockey Club Uden Boekelsedijk 8A, Uden

Uden

Angeli Bijsterbosch nieuwelingen@hcuden.nl www.hcuden.nl

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Hockey

Tijdens de trainingen leer je in afwisselende oefeningen basisvaardigheden zoals pushen, stoppen Indian dribbel, bal aanname.

Groep 3 > 3 proeflessen Start 3 lessen: 07-10-2017 en 07-04-2018

Groep 4 en 5 > 3 proeflessen

Start 3 lessen: 04-10-2017 en 04-04-2018

Groep 6, 7 en 8 > 3 proeflessen

Start 3 lessen: 02-10-2017 en 09-04-2018 Kijk voor meer datums en tijden op www.sjorssportief.nl en schrijf je in!

Maximaal 8 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Funkey Hockey

Funkey zijn bewegingslessen speciaal voor kinderen uit groep 1 en 2. Plezier en bewegen staat voorop. In spelvorm krijgen zij allerlei oefeningen aangeboden. Een van de leuke onderdelen is het hockeyen met grote “wattenstaven�.

Groep 1 en 2 > 3 proeflessen Start: 07-10-2017 Tijdstip volgt later

Groep 1 en 2 > 3 proeflessen Start: 07-04-2018 Tijdstip volgt later

21


HONKBAL Honk- en softbalvereniging Uden Red Sox Locatie: Sportzaal Germenzeel Germenzeel 700, Uden Fransje Hoefs info@udenredsox.nl www.udenredsox.nl

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Honkbal is een sportief tactisch spel dat op verschillende niveaus gespeeld kan worden. Alleen de slagpartij kan punten maken. Door een bal in het veld te slaan en veilig alle 4 de honken te bereiken, heeft de slagman een punt gemaakt. De veldpartij kan de slagman verhinderen om een punt te maken door hem uit te maken. Bij 3 uit wordt er gewisseld van veldpartij. Als beide teams aan slag zijn geweest is er 1 inning voorbij.

Groep 3 t/m 8 > 3 proeflessen Les 1: 08-10-2017 van 10:30 tot 11:45u Les 2: 15-10-2017 van 10:30 tot 11:45u Les 3: 22-10-2017 van 10:30 tot 11:45u

Groep 3 t/m 8 > 3 proeflessen Les 1: 14-01-2018 van 10:30 tot 11:45u Les 2: 21-01-2018 van 10:30 tot 11:45u Les 3: 28-01-2018 van 10:30 tot 11:45u

22

Uden


INDOOR SKIËN Indoorski Uden Locatie: Indoorski Uden Liessentstraat 16F, Volkel

Volkel

Jelle Vuijk jelle@indoorski-uden.nl www.indoorski-uden.nl

Maximaal 8 inschrijvingen per activiteit en dit kost € 10,50

Wil je leren skiën of je techniek verbeteren? Dan kan dat bij ons! Wij leren je op een leuke en snelle manier de techniek aan waardoor je zelf in de sneeuw lekker van de berg af kunt! De les duurt bij ons een uur lang en is inclusief materiaal, schrijf je in op de dag dat je kunt en wij zullen vervolgens contact met je opnemen welke tijd het zal worden! Zo kunnen we een goede indeling maken.

Groep 1 t/m 8 > Kies een datum 15-09-2017 van 13:30 tot 15:30u 20-09-2017 van 13:30 tot 15:30u 22-09-2017 van 13:30 tot 15:30u

23


INDOOR SNOWBOARDEN Indoorski Uden Locatie: Indoorski Uden Liessentstraat 16F, Volkel Jelle Vuijk jelle@indoorski-uden.nl www.indoorski-uden.nl

Maximaal 6 inschrijvingen per activiteit en dit kost â‚Ź 10,50

Wil je op een leuke en veilige manier leren snowboarden of je techniek verbeteren, omdat je al kunt snowboarden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij leren je op een leuke, veilige en snelle manier de techniek aan waardoor je zelfstandig de berg af kunt! De les duurt bij ons een uur lang en is inclusief materiaal, schrijf je in op de dag dat je kunt en wij zullen vervolgens contact met je opnemen welke tijd het zal worden! Zo kunnen we een goede indeling maken.

Groep 3 t/m 8 > Kies een datum 15-09-2017 van 13:30 tot 15:30u 20-09-2017 van 13:30 tot 15:30u 22-09-2017 van 13:30 tot 15:30u

24

Volkel


JAZZDANCE | MODERNE DANS Dance & Balletstudio Chantal Locatie: Dance & Balletstudio Chantal Parallelweg 1, Uden

Uden

Chantal van de Water info@balletstudiochantal.com www.balletstudiochantal.com

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Jazzdance Jazz dance is populair geworden door films en musicals. Jazz dance is zeer dynamisch met snel voetenwerk, snelle draaien, krachtige sprongen en geĂŻsoleerde bewegingen.

Groep 7 en 8 > 2 proeflessen Les 1: 06-10-2017 van 17:00 tot 18:00u Les 2: 13-10-2017 van 17:00 tot 18:00u

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Moderne dans

Moderne dans is een dansvorm die veel vrijer is dan klassiek ballet. De les begint met oefeningen die zowel staand, liggend of zittend op de vloer kunnen zijn. wil jij dit ook proberen, dat kan. Je mag twee lessen mee komen dansen om te kijken of dit bij je past.

Groep 3 > 2 proeflessen Start: 07-10-2017 van 11:00 tot 12:00u

Groep 5 > 2 proeflessen Start: 02-10-2017 van 16:15 tot 17:15u

Groep 6, 7 en 8 > 2 proeflessen Start: 05-10-2017 van 16:45 tot 17:45u

25


JUDO Yoshida Sports Locatie: Yoshida Sports Uden Energielaan 15a, Uden

Uden

Joost van Poorten info@yoshidasports.nl www.yoshidasports.nl

Maximaal 50 inschrijvingen per cursus en dit is gratis Wat beweegt mensen, jong en oud, die zich keer op keer in een smetteloos wit (of blauw) pak steken om samen te gaan trainen op de judomat? Is het de uitdaging om iets anders te doen dan wat je gewend bent door te stoeien met elkaar in plaats van keurig in het gareel te lopen. Of werd deze sport gekozen om alleen bezig te zijn en fit te blijven. Wie zal het zeggen?

Groep 1 en 2 > 3 proeflessen Les 1: 23-09-2017 van 09:00 tot 09:30u Les 2: 30-09-2017 van 09:00 tot 09:30u Les 3: 07-10-2017 van 09:00 tot 09:30u

Groep 7 en 8 > 3 proeflessen Les 1: 18-09-2017 van 18:00 tot 19:00u Les 2: 25-09-2017 van 18:00 tot 19:00u Les 3: 02-10-2017 van 18:00 tot 19:00u Kijk voor meer datums en tijden op www.sjorssportief.nl en schrijf je in!

26


JUDO Verbueken Sports Locatie: Verbueken Sports Goorkensweg 6, Uden

Uden

Chantal de Graaf info@verbuekensports.nl www.verbuekensports.nl

Maximaal 15 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Judo is een sport waarbij kinderen hun energie kwijt kunnen en tegelijkertijd leren hoe zij moeten valbreken en judotechnieken kunnen toepassen. Respect tegenover de sensei en anderen (denk aan judoka’s op de mat en mensen op straat) staat centraal. Judo heeft de volgende resultaten bij kinderen: - pedagogisch (discipline, respect, structuur, samen leren, saamhorigheid en rust) - Neutraliseren van excessief gedrag (ADHD, introvert en socialiseren) - Motorisch (grove en fijne motoriek)

Groep 1 t/m 8 > 3 proeflessen Les 1: 16-01-2018 van 17:00 tot 18:00u Les 2: 23-01-2018 van 17:00 tot 18:00u Les 3: 30-01-2018 van 17:00 tot 18:00u

27


KARATE Yoshida Sports Locatie: Yoshida Sports Uden Energielaan 15a, Uden Joost van Poorten info@yoshidasports.nl www.yoshidasports.nl

Maximaal 50 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Wil jij lekker sportief bezig zijn en jezelf tegelijk leren verdedigen. Ben je een doorzetter en geef je nooit op (of wil je dit leren) dan willen we jou op de mat. Heb je een teveel aan energie dan kun je dat bij ons kwijt. Spelenderwijs leren we je de technieken aan die ervoor zorgen dat je sterker in je schoenen komt te staan. Niet alleen fysiek maar ook mentaal. Je zelfvertrouwen zal groeien en je wordt meer weerbaar.

Groep 4 t/m 8 > 3 proeflessen Les 1: 19-09-2017 van 19:00 tot 20:00u Les 2: 26-09-2017 van 19:00 tot 20:00u Les 3: 03-10-2017 van 19:00 tot 20:00u Kijk voor meer datums en tijden op www.sjorssportief.nl en schrijf je in!

28

Uden


KARATE Verbueken Sports Locatie: Verbueken Sports Goorkensweg 6, Uden

Uden

Chantal de Graaf info@verbuekensports.nl www.verbuekensports.nl

Maximaal 10 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Karate is een vechtsport waarmee je het lichaam op de meest gevarieerde manier gebruikt en ontwikkeld. Je werkt aan kracht, lenigheid en uithoudingsvermogen, maar ok aan snelheid en je reflexen. De drie belangrijkste pijlers van onze trainingen zijn Kihon (basistraining), Kata (schijngevechten) en Kumite (het vrije gevecht). Resultaten van karate: - fit en sterk lichaam en geest - controle, beheersing en presenteren - zelfvertrouwen / persoonlijke ontwikkeling - respect en discipline - lenigheid

Groep 4 t/m 8 > 3 proeflessen Les 1: 25-10-2017 van 19:30 tot 20:30u Les 2: 01-11-2017 van 19:30 tot 20:30u Les 3: 08-11-2017 van 19:30 tot 20:30u

29


KICKBOKSEN & SELF DEFENCE Yoshida Sports Locatie: Yoshida Sports Uden Energielaan 15a, Uden Joost van Poorten info@yoshidasports.nl www.yoshidasports.nl

Maximaal 50 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Zelfvertrouwen en eigen kracht zijn de de sleutel tot succes! Uiteindelijk krijgt de jeugd, door de Kickbox/ Self Defence training meer inzicht in zichzelf, en in zijn/haar mogelijkheden. Naast de stoot en traptechnieken en fysieke bewegingsvormen leren ze werken met de ideale mix van onderstaande aspecten die zitten verweven in deze educatieve bewegingsvorm van Yoshida Self Defence. Je bent van harte welkom...

Groep 3 t/m 8 > 3 proeflessen Les 1: 27-09-2017 van 18:00 tot 19:00u Les 2: 04-10-2017 van 18:00 tot 19:00u Les 3: 11-10-2017 van 18:00 tot 19:00u Kijk voor meer datums en tijden op www.sjorssportief.nl en schrijf je in!

30

Uden


KINDERCOACHING Pluk! Kindercoaching Locatie: Pluk! Kindercoaching Landschrijversveld 522, Uden

Uden

Bianca van de Burgt info@plukkindercoaching.nl www.plukkindercoaching.nl

Maximaal 6 inschrijvingen per activiteit en dit is gratis

Wil jij ontdekken hoeveel kracht er in jou zit? Door middel van spel en beweging gaan we samen onderzoeken en ervaren hoe sterk jij kan staan. Hoe je je grenzen aan kan geven. Hoe jij plezier kan hebben. Of hoe jij je juist weer ontspant en weer op kan laden. Hoe jij jouw eigen stappen kan zetten. Door samen in beweging te komen leer je nog meer over jezelf. Gewoon omdat jij het verdient om de beste versie van jezelf naar boven te halen. Natuurlijk wil jij er bij zijn om dit stukje avontuur naar jezelf mee te maken.

Groep 5 t/m 8 > Kies een datum 11-10-2017 van 14:00 tot 15:30u 14-03-2018 van 14:00 tot 15:30u 11-04-2018 van 14:00 tot 15:30u

31


KINDERYOGA Yogastudio Judith van Hal Locatie: Yogastudio Judith van Hal Kerkstraat 19 B, Uden Loes Balk balkloes@gmail.com www.yogastudiojudithvanhal.nl

Maximaal 16 inschrijvingen per activiteit en dit is gratis

Even tot rust komen en ervaren hoe speciaal en bijzonder je bent! Tijdens een kinderyogales neem ik je mee op reis naar een prachtige kleurrijke wereld waar je gewoon mag zijn wie je bent. Een moment in de week voor kinderen om zich te ontspannen, op te laden en hun eigen stevige basis te ervaren. Kinderyoga geeft ze nieuwe energie waardoor zij zich beter kunnen concentreren, kunnen omgaan met spanningen en meer zelfvertrouwen krijgen. Tijdens een kinderyogales staat plezier maken voorop.

Groep 1 t/m 4 > 1 proefles 30-09-2017 van 13:00 tot 14:00u

Groep 5 t/m 8 > 1 proefles 30-09-2017 van 14:15 tot 15:15u

32

Uden


KIDSDANCE UDance Locatie: Dansschool UDance Energielaan 17, Uden

Uden

Lisanne Wouters info@udendance.nl www.udendance.nl

Maximaal 10 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Wil jij dansen op de allerleukste hits?! Dan ben je aan het goede adres! Kidsdance I is een dansles voor kinderen uit groep 0 t/m 4. Kinderen leren op een speelse manier te bewegen op muziek. Ze leren muziek en gevoel voor ritme kennen door dans, spel en improvisatie. Tijdens de les wordt gebruik gemaakt van bekende muziek, kinderen voor kinderen, en nog veel meer.

Groep 1 en 2 > 3 proeflessen Start: 18-09-2017 van 16:15 tot 17:00u

Groep 3 en 4 > 3 proeflessen Start: 18-09-2017 van 17:00 tot 17:45u

33


KORFBAL Prinses Irene Korfbal Locatie: De Schellen Loo 8, Nistelrode Rianne van Santvoort prinsesirene.nistelrode@knkv.net www.rksvprinsesirene.nl

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis

Korfballen bij Prinses Irene is sportief, gezellig, uitdagend maar vooral erg leuk. Naast korfbal worden er ook nog verschillende andere activiteiten georganiseerd rondom sinterklaas en carnaval, een kamp en een ouder-kind wedstrijd. Kom het eens proberen!!!!

Groep 1 t/m 8 Schrijf je in op www.sjorssportief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

34

Nistelrode


KORFBAL De Korfrakkers Locatie: Clubgebouw De Korfrakkers Watermolenweg 5B, Erp

Erp

Gabry van de Burgt welkom@korfrakkers.nl www.korfrakkers.nl

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Korfbal Korfbal is een leuke en actieve sport voor jongens en meisjes. Je leert een bal gooien, vangen ĂŠn je leert schieten op de korf. Want de bal in de korf krijgen, is toch wel het allerleukste! Soms moet je aanvallen en soms moet je verdedigen. Met een bal in de handen mag je niet lopen. Samen met je teamgenoten gooi je de bal rond tot er iemand kan scoren.

Groep 3 t/m 8 > 2 proeflessen

Les 1: 27-09-2017 van 17:45 tot 18:45u Les 2: 04-10-2017 van 17:45 tot 18:45u

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Korfbal kangoeroeklup

De Kangoeroeklup is een onderdeel van Korfbalvereniging de Korfrakkers in Erp en speciaal bedoeld voor kinderen van 3,5 tot 6 jaar. Veelheid van bewegen staat centraal, met een knipoog naar korfbal. Balvaardigheid, klimmen, balanceren en allerlei loopvormen komen aan bod in de vele spelvormen die we aanbieden. Plezier en succes is heel belangrijk, maar ook omgaan met winnen en verliezen wordt bij ons geleerd.

Groep 1 en 2 > 2 proeflessen Les 1: 27-09-2017 van 17:45 tot 18:45u Les 2: 04-10-2017 van 17:45 tot 18:45u

35


LASERGAMEN Rongen Aktief Locatie: Camping De Heische Tip Straatsven 4, Zeeland Frans Rongen info@rongenaktief.com www.rongenaktief.com

Maximaal 20 inschrijvingen per activiteit en dit kost â‚Ź 6,50

Kruip in de huid van Rambo en daag je vrienden of klasgenoten uit voor een spectaculair potje lasergamen. Een spannend actiespel in het bos. Je speelt zowel individueel als in teams met diverse spelvormen zoals capture the flag, save the president en nog veel meer.

Groep 3 t/m 8 > Kies een tijdstip 24-09-2017 van 10:00 tot 11:00u 24-09-2017 van 11:15 tot 12:15u 24-09-2017 van 12:45 tot 13:45u 24-09-2017 van 14:00 tot 15:00u 24-09-2017 van 15:15 tot 16:15u

36

Zeelan d


MAJORETTE & TWIRLING De Wiebert Uden Locatie: Sportzaal Hoenderbos Gezwat 6, Uden

Uden

Irma Kessels dewiebert@hotmail.com www.dewiebert.nl

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis Hou jij van muziek en dansen en vind je het leuk om in teamverband actief bezig te zijn? Dan is majorette/twirling iets voor jou! Majorette/twirling is een sport waarbij gebruik gemaakt wordt van een baton (= een stok) in combinatie met dans, ritmische gymnastiek, ballet en turnen. Speciaal voor de allerkleinste starten we dit jaar met een kleuterles!

Groep 1 en 2 > 4 proeflessen

Groep 3 t/m 8 > 4 proeflessen

Les 1: 19-09-2017 van 17:00 tot 17:30u Les 2: 26-09-2017 van 17:00 tot 17:30u Les 3: 03-10-2017 van 17:00 tot 17:30u Les 4: 10-10-2017 van 17:00 tot 17:30u

Les 1: 18-09-2017 van 17:00 tot 18:00u Les 2: 25-09-2017 van 17:00 tot 18:00u Les 3: 02-10-2017 van 17:00 tot 18:00u Les 4: 09-10-2017 van 17:00 tot 18:00u

Groep 1 en 2 > 4 proeflessen

Groep 3 t/m 8 > 4 proeflessen

Les 1: 20-02-2018 van 17:00 tot 17:30u Les 2: 27-02-2018 van 17:00 tot 17:30u Les 3: 06-03-2018 van 17:00 tot 17:30u Les 4: 13-03-2018 van 17:00 tot 17:30u

Les 1: 19-02-2018 van 17:00 tot 18:00u Les 2: 26-02-2018 van 17:00 tot 18:00u Les 3: 05-03-2018 van 17:00 tot 18:00u Les 4: 12-03-2018 van 17:00 tot 18:00u

37


PONYRIJDEN Ruitersportcentrum De Drie Linden Ruitersportcentrum De Drie Linden Zevenhuis 32, Zeeland

Zeelan d

Theo Derks info@rscdedrielinden.nl www.rscdedrielinden.nl

Onbeperkte inschrijvingen per activiteit en dit is gratis RSC De Drie Linden is een FNRS 4 sterren ruitersportcentrum en biedt dressuur- en springlessen voor jeugd en volwassenen, voor beginners en gevorderden. De lessen worden uitsluitend verzorgd door gediplomeerde instructeurs of instructeurs in opleiding. Wij beschikken over betrouwbare, goede manegepaarden en -pony’s die over het algemeen op wedstrijdniveau gelopen hebben.

Groep 3 t/m 8 16-09-2017 van 13:00 tot 17:00u Op 16 september hebben wij een open dag! Schrijf je altijd in via de website www.sjorssportief.nl BIj heel veel aanmeldingen zullen wij een extra dag organiseren.

38


REDDINGSZWEMMEN Reddings Brigade Uden Locatie: Drie essen Pastoor spieringstraat 10A, Uden

Uden

Nicky Smits opleidingen@reddingsbrigadeuden.nl www.reddingsbrigadeuden.nl

Maximaal 20 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Hou jij ook van actie en is zwemmen te gewoon? Heb jij jouw A en B diploma in bezit? Dan hebben wij de oplossing: Reddingszwemmen. Wij leren je stapsgewijs hoe je jezelf redt, hoe je anderen redt en hoe je kunt voorkomen dat mensen verdrinken. Je bent van harte welkom om 3 x mee te komen zwemmen.

Groep 3 t/m 8 > 3 proeflessen Les 1: 03-11-2017 van 19:00 tot 20:00u Les 2: 10-11-2017 van 19:00 tot 20:00u Les 3: 17-11-2017 van 19:00 tot 20:00u

Groep 3 t/m 8 > 1 proefles 29-06-2018 van 19:00 tot 20:00u

39


REKENEN & BEWEGEN Coaching & Leren Locatie: Zuiderpark Muntmeetser 263, Uden Wendy Elie info@dehutkoffer.nl www.coachingenleren.nl

Maximaal 6 inschrijvingen per activiteit en dit is gratis

Vind jij rekenen niet leuk? Vind je het moeilijk of saai? Houd jij meer van bewegen en van buiten zijn? Dan daag ik je uit om mee te komen doen met de Rekenen & Bewegen workshop! Rekenen & Bewegen is niet alleen heel erg leuk om te doen, maar ook super effectief. Het leerrendement is veel hoger. Met andere woorden; We spelen leuke spellen, zijn lekker buiten, hebben heel veel lol en ondertussen leren we beter rekenen.

Groep 5 en 6 > Kies een datum 14-10-2017 van 10:00 tot 11:00u 11-11-2017 van 10:00 tot 11:00u 03-03-2018 van 10:00 tot 11:00u

40

Uden


SCHATGRAVEN SIJS Kindercoaching Locatie: SIJS Kindercoaching Schepenhoek 337, Uden

Uden

Susan van de Wetering susan@sijskindercoaching.nl www.sijskindercoaching.nl

Maximaal 5 inschrijvingen per activiteit en dit is gratis

Zelfvertrouwen? Dat begint met weten wie je bent! Wil jij ontdekken welke ‘schatten’ jij in je hebt? Wat jouw kwaliteiten zijn, wat jou bijzonder maakt? Kom dan mee ‘Schatgravers’ spelen... dit spel is hier namelijk een hele geschikte én leuke manier voor!

Groep 4 en 5 > Kies een datum 04-10-2017 van 15:30 tot 17:00u 10-02-2018 van 10:00 tot 11:30u

Groep 6, 7 en 8 > Kies een datum 21-10-2017 van 10:00 tot 11:30u 21-02-2018 van 15:30 tot 17:00u

41


SCHERMEN Porthos Locatie: gymzaal De Leest De Leest 47, Veghel Vic Hartog maitre@scandaglio.nl veghel.scandaglio.nl

Maximaal 10 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Schermen is geen erg bekende sport, maar wel leuk om te doen. Misschien denk je aan Zorro of aan musketiers. Het schermen dat we in de sport doen lijkt er wel op, maar is ook anders. Je sabel is niet scherp (en veel lichter dan Zorro’s rapier) en je wordt goed beschermd door een vest en een masker. Schermen is best moeilijk. In het begin moet je veel leren en hard werken om het een beetje te kunnen. Daarna wordt het heel leuk om in een partijtje tegen een andere schermer te proberen te raken zonder geraakt te worden.

Groep 6, 7 en 8 > 4 proeflessen

Les 1: 20-09-2017 van 18:00 tot 19:00u Les 2: 27-09-2017 van 18:00 tot 19:00u Les 3: 04-10-2017 van 18:00 tot 19:00u Les 4: 11-10-2017 van 19:00 tot 20:00u

42

Veghel


SCOUTING SJDA (Scouting Jeanne d’Arc) Locatie: De Pionier Hulstheuvel 15, Uden

Uden

Marianne Dijkman kijken@sjda.nl www.sjda.nl

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis

heb jij wel eens broodjes / zelf belegde pizza’s gebakken boven een zelfgemaakt kampvuurtje, een leuke speurtocht gelopen met uitdagende opdrachten, met palen en touw een katapult gebouwd, een survivalparcours overwonnen, een (smokkel) spel gedaan in het bos of levend Party en Co gespeeld? Ben je wel eens op kamp geweest in een blokhut of tent? Nee? Of wil je dit vaker doen? Dan ben je van harte welkom bij SJDA. Hier is dit allemaal mogelijk. Samen allerlei leuke activiteiten doen waarbij gezelligheid bovenaan staat. Scouting is voor iedereen.

Groep 2 t/m 8

Schrijf je in op www.sjorssportief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

43


SCOUTING Scouting Volkel Locatie: D’n Äcker Heikantsepad 2a, Volkel Peter Lindenhovius plhovius@gmail.com www.scoutingvolkel.nl

Onbeperkte inschrijvingen per activiteit en dit is gratis

Ben jij avontuurlijk en hou jij ervan uitgedaagd te worden om samen met andere kinderen je eigen omgeving beter te verkennen dan is Scouting Volkel voor jou een Must! Wij dagen je uit om samen met ons sport, spel en technieken te leren en in de praktijk te brengen op kampen en weekenden. Wij draaien 1 x per week een afwisselend programma voor diverse leeftijden.

Groep 1 t/m 8 > 1 proefles 14-09-2017 van 18:15 tot 20:00u

44

Volkel


SCOUTING Scouting Uotha Locatie: Scouting Uotha Volkelseweg 35, Uden

UDen

N van den Wijngaard elmano@telfortglasvezel.nl www.scoutnet.nl

Maximaal 10 inschrijvingen per activiteit en dit is gratis

We doen allemaal leuke stoere dingen. Enkele voorbeelden van programma’s zijn kampvuur, pionieren, hikes lopen, koken op houtvuur en zelfs meelopen met de carnavalsoptocht. Het zomerkamp is misschien wel de gaafste scoutingactiviteit van het jaar. Maar daar blijft het niet bij. We hebben ook nog een weekend-kamp, een groepsweekeinde.

Groep 1, 2 en 3 > 1 proefles ( Bevers) 20-01-2018 van 10:00 tot 12:00u

Groep 4 t/m 7 > 1 proefles (Welpen) 20-01-2018 van 10:00 tot 12:00u

Groep 7 en 8 > 1 proefles ( Scouts) 20-01-2018 van 10:00 tot 12:00u

45


SKIËN Ski & snowboardclub De Schans Locatie: De Schans Ariekesweg 1, Uden Koen Huynen skischool@deschans.nl www.deschans.nl

Maximaal 75 inschrijvingen mogelijk en dit kost € 5,00

Wil jij leren skiën? Kun je al skiën maar wil je je techniek verbeteren? Heb je altijd al willen stunten over schansjes en rails? Kom dan naar het mooiste stukje Oostenrijk van Brabant! Onze ervaren skileraren staan te trappelen om je op een leuke en speelse manier het skiën aan te leren of je techniek verder uit te bouwen. Graag aangeven bij de aanmelding of je beginner, licht gevorderd of vergevorderd bent.

Groep 1 t/m 8 Schrijf je in op www.sjorssportief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

46

Uden


SNOWBOARDEN Ski & snowboardclub De Schans Locatie: De Schans Ariekesweg 1, Uden

Uden

Koen Huynen skischool@deschans.nl www.deschans.nl

Maximaal 42 inschrijvingen mogelijk en dit kost â‚Ź 5,00

Wil jij leren snowboarden? Kun je al snowboarden maar wil je je techniek verbeteren? Heb je altijd al willen stunten over schansjes en rails? Kom dan naar het mooiste stukje Oostenrijk van Brabant! Onze ervaren snowboardleraren staan te trappelen om je op een leuke en speelse manier het snowboarden aan te leren of je techniek verder uit te bouwen. Graag aangeven bij de aanmelding of je beginner, licht gevorderd of vergevorderd bent.

Groep 5 t/m 8 Schrijf je in op www.sjorssportief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

47


SPELLING & BEWEGEN Coaching & Leren Locatie: Zuiderpark Muntmeetser 263, Uden Wendy Elie info@dehutkoffer.nl www.coachingenleren.nl

Maximaal 6 inschrijvingen per activiteit en dit is gratis

Weet jij het soms ook niet meer? Is het nu een pouw of een pauw? Een trein of een trijn? Kad of hont? Dan daag ik je uit om mee te komen doen met de Spelling & Bewegen workshop! Dan gaan we op een superleuke, maar ook zeer efficiĂŤnte manier oefenen met deze lastige spellingsregels. We oefenen niet op een saai werkblad, maar lekker buiten in het park door middel van allerlei leuke spelletjes.

Groep 4 en 5 > Kies een datum 14-10-2017 van 10:15 tot 11:15u 11-11-2017 van 10:15 tot 11:15u 03-03-2018 van 10:15 tot 11:15u

48

Uden


STREETDANCE UDance Locatie: Dansschool UDance Energielaan 17, Uden

Uden

Lisanne Wouters info@udendance.nl www.udendance.nl

Maximaal 10 inschrijvingen per cursus en dit is gratis Wil jij de coolste moves leren op de leukste muziek?! Schrijf je dan snel in voor de lessen van UDance! Onze Streetdance lessen zijn energieke lessen waar wordt gedanst op de nieuwste hits. Er wordt gewerkt aan een choreografie, maar ook besteden we aandacht aan techniek, stretching en creativiteit. De muziek waarop wordt gedanst verschilt tussen HipHop, R&B, top 40, enz.

Groep 4, 5 en 6 > 3 proeflessen Start: 21-09-2017 van 16:45 tot 17:45u

Groep 5, 6 en 7 > 3 proeflessen Start: 19-09-2017 van 16:45 tot 17:45u

Groep 7 en 8 > 3 proeflessen Start: 18-09-2017 van 18:45 tot 19:45u

Groep 8 > 3 proeflessen Start: 19-09-2017 van 17:45 tot 18:45u

49


Doe mee en win!

3x Sjorsfiets

5x Lidmaatschap

50x Sjors Schoolpakket

Wat moet je doen om kans te maken op deze coole prijzen?

Na iedere activiteit die jij volgt via Sjors Sportief of Sjors Creatief ontvang je één kaartje van de aanbieder met een unieke wincode. Download de nieuwe Sjors Sportief App, vul je wincode in en check of jij in de prijzen bent gevallen!

Met jouw unieke code maak je kans op de volgende prijzen: ‹‹ ‹‹ ‹‹

3x Sjors fiets 5x Lidmaatschap bij vereniging naar keuze. (Lidmaatschap voor 1 jaar met een maximum bijdrage van €100,-) 50x Sjors Schoolpakket

Doe mee en win! 3x Sjorsfiets

50x Sjors Schoolpakket

5x Lidmaatschap

Download de Sjors Spo rtief App en voer jou w wincode in! QRGMGwdq

Waar wacht je nog op? Download de Sjors Sportief App of ga naar www.sjorssportief.nl


Download de app! Met deze Sjors Sportief App schrijf je eenvoudig en overal in voor een kennismakingsactiviteit. Je kunt er je wincode checken voor fantastische prijzen. Blijf altijd up-to-date van de activiteiten.


STREETDANCE & STREETDANCE HIP-HOP Dance & Balletstudio Chantal Locatie: Dance & Balletstudio Chantal Parallelweg 1, Uden

Uden

Chantal van de Water info@balletstudiochantal.com www.balletstudiochantal.com

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Streetdance

Lekker sportief en superfun! Dansen zoals jouw favoriete popster moved. Streetstyle/streetdance is een verzamelnaam van dansvormen die ontstaan zijn op straat, in clubs en op middelbare scholen.wil je dat ook proberen, kom dan mee doen.

Groep 1, 2 en 3 > 2 proeflessen

Start: 06-10-2017 van 16:15 tot 17:00u

Groep 4 > 2 proeflessen

Start: 03-10-2017 van 16:30 tot 17:30u

Groep 5 > 2 proeflessen

Start: 02-10-2017 van 16:00 tot 17:00u

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Streetdance & Hip-Hop (Jongens) De stoere dansstijl, in een les alleen voor jongens (dus geen meiden). Zin om mee te doen? Schrijf je dan snel in.

Groep 4 t/m 8 > 2 proeflessen Les 1: 04-10-2017 van 16:30 tot 17:30u Les 2: 11-10-2017 van 16:30 tot 17:30u

52


TAEKWONDO Yu-Sin-Kwaneman Locatie: Sporthal Zoggel Hoogzoggel 4, Uden

UDEN

Jim Eman info@yusinkwaneman.nl www.yusinkwaneman.nl

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis yusinkwan heeft meer dan 300 zwarte banders. bij diverse Bonden Ook de sportvrouw en sportman 2010 zijn van yusinkwan afkomstig. Alle trainers zijn gediplomeerd en veelal E.K. kampioenen.

Groep 3 t/m 8 > 4 proeflessen Les 1: 29-09-2017 van 19:00 tot 20:30u Les 2: 06-10-2017 van 19:00 tot 20:30u Les 3: 13-10-2017 Tijdstip volgt later Les 4: 20-10-2017 Tijdstip volgt later

Groep 3 t/m 8 > 5 proeflessen Les 1: 02-03-2018 van 19:00 tot 20:30u Les 2: 09-03-2018 van 19:00 tot 20:30u Les 3: 16-03-2018 van 19:00 tot 20:30u Les 4: 23-03-2018 van 19:00 tot 20:30u Les 5: 30-03-2018 van 19:00 tot 20:30u

53


TENNIS Tennispark De Krekel Locatie: Tennispark De Krekel Pastoor van Haarenstraat 81, Mariaheide Hanneke Ketelaars info@tennisparkdekrekel.nl www.tennisparkdekrekel.nl

MARIAHEIDE

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis Tennis speel je het gehele jaar, met je ouders en/of vriendjes, bepaal zelf wanneer, op de buiten- of op de 2 binnenbanen. Trainingen worden gegeven o.l.v. gediplomeerde trainers oud- Nederlands kampioen Hanneke Ketelaars! Bij Tennispark de Krekel kun je na deze Sjors Sportief lessen direct verder gaan met een voordelige aanbieding van 10 balvaardigheidslessen.

Groep 1 en 2 > 2 proeflessen Les 1: 22-09-2017 van 15:15 tot 15:45u Les 2: 29-09-2017 van 15:15 tot 15:45u

Groep 1 en 2 > 2 proeflessen Les 1: 02-03-2018 van 15:15 tot 15:45u Les 2: 09-03-2018 van 15:15 tot 15:45u

Groep 3 t/m 6 > 2 proeflessen Les 1: 22-09-2017 van 16:00 tot 17:00u Les 2: 29-09-2017 van 16:00 tot 17:00u

Groep 3 t/m 6 > 2 proeflessen Les 1: 02-03-2018 van 16:00 tot 17:00u Les 2: 09-03-2018 van 16:00 tot 17:00u

54


TENNIS Park Hoeven Locatie: TSV Park Hoeven Bronkhorstsingel 4, Uden

UDEN

Alette Mulder trainingen@parkhoeven.nl www.parkhoeven.nl

Onbeperkte inschrijvingen per activiteit en dit is gratis

Maak eens kennis met tennis! Misschien heb je nog nooit getennist en wil je het eens proberen? Dan nodigen wij je hierbij uit om op diverse woensdagmiddagen eens een gratis proefles te komen volgen. Je mag natuurlijk ook vaker dan ĂŠĂŠn keer meedoen. Wij vinden het in ieder geval heel leuk als je erbij bent. En wie weet is tennis wel helemaal jouw ding. Dus, tot tennis!

Groep 3 t/m 8 > Kies een datum 20-09-2017 van 16:00 tot 17:00u 27-09-2017 van 16:00 tot 17:00u 21-02-2018 van 16:00 tot 17:00u 28-02-2018 van 16:00 tot 17:00u

55


TENNIS Ltc Uden Locatie: Tennis vereniging ltc Uden Boekelsedijk 6a, Uden Frank Visser trainers@ltcuden.nl www.ltcuden.nl

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Hallo jongens en meisjes! Lijkt het je leuk om eens te ervaren hoe het er in de tennissport aan toe gaat? Ltc Uden biedt 2x de mogelijkheid om met deze fantastische sport gratis kennis te maken. Je hoeft voor deze lessen helemaal niks aan te schaffen.

Groep 3 t/m 8 > 2 proeflessen Les 1: 20-09-2017 van 14:00 tot 16:00u Les 2: 04-04-2018 van 14:00 tot 16:00u

56

UDEN


TURNEN Gymnastiekvereniging Vlugheid en Kracht Locatie: Sporthal Germenzeel Germenzeel 700, Uden

UDEN

Wendy Heijnes w.heijnes@ssnb.nl www.venkuden.nl

Maximaal 15 inschrijvingen per activiteit en dit is gratis

Ben jij zo lenig als een slang? Of zo sterk als een beer? Heb je altijd energie over? Kun jij kunstjes die niemand anders durft? Of zou je dit allemaal graag willen leren?! Kom dan een keer mee doen in een turnles!.

Groep 1 t/m 8 > Kies een datum 04-10-2017 van 14:00 tot 15:00u 04-10-2017 van 15:00 tot 16:00u 11-10-2017 van 14:00 tot 15:00u 11-10-2017 van 15:00 tot 16:00u 08-11-2017 van 14:00 tot 15:00u 08-11-2017 van 15:00 tot 16:00u

57


VOETBAL UDI’19 Locatie: Parkzicht Parklaan 4, Uden Harold van Zutphen oz@udi19.nl www.udi19.nl

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Wil je graag sportief bezig zijn in teamverband en samen met je teamgenoten elke week een lekker potje voetballen en trainen op je eigen niveau? Kom dan kennismaken bij UDI’19 CSU en ga aan een paar proeftrainingen in circuitvorm meedoen.

Groep 1 t/m 4 > 2 proeflessen Les 1: 16-05-2018 van 16:00 tot 17:00u Les 2: 23-05-2018 van 16:00 tot 17:00u

58

UDEN


VOETBAL FC de Rakt Locatie: Moleneind Aalstweg 7, Uden

UDEN

Ingrid Verkuijlen ledenadministratie@fcderakt.nl www.fcderakt.nl

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Welkom bij FC de Rakt! We nodigen je uit om kennis te maken met ons tijdens de aangegeven proeflessen. FC de Rakt is een gezellige voetbalclub met als motto: Meer dan voetbal alleen! Wij organiseren voor de jeugd door het jaar heen namelijk diverse overige activiteiten, zoals oa jeugdkamp, toernooien en schaatsen. Wij verwelkomen ook graag meiden die willen gaan voetballen, daarvoor zijn er diverse mogelijkheden.

Groep 1 t/m 8 > 2 proeflessen Les 1: 25-10-2017 van 18:00 tot 19:00u Les 2: 01-11-2017 van 18:00 tot 19:00u

59


VOLLEYBAL Saturnus Hendriks Coppelmans Locatie: MuzeRijk Klarinetstraat 4, Uden Joost Kouwenberg sectie.marketing@saturnushc.nl www.saturnushc.nl

Maximaal 8 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Wil jij gratis kennismaken met volleybal? Lijkt het je leuk? Je mag dan drie keer gratis meetrainen.

Groep 3 t/m 8 > 3 proeflessen Les 1: 07-10-2017 van 09:00 tot 10:30u Les 2: 21-10-2017 van 09:00 tot 10:30u Les 3: 28-10-2017 van 09:00 tot 10:30u

Groep 3 t/m 8 > 3 proeflessen Les 1: 11-11-2017 van 09:00 tot 10:30u Les 2: 18-11-2017 van 09:00 tot 10:30u Les 3: 25-11-2017 van 09:00 tot 10:30u

Groep 3 t/m 8 > 3 proeflessen Les 1: 13-01-2018 van 09:00 tot 10:30u Les 2: 20-01-2018 van 09:00 tot 10:30u Les 3: 27-01-2018 van 09:00 tot 10:30u

60

UDEN


VOLLEYBAL Terraveen Forzato combinatie (TFC) Locatie: Terra Victa Oude Dijk 55, Odiliapeel

ODILIAPEEL

Karin Meggelaars jeugdbestuur@terraforza.nl www.terraforza.nl

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Wij nodigen alle jongens en meisjes uit om kennis te komen maken met de volleybalsport. Als je weinig of geen ervaring hebt met deze leuke sport dan is dit een goede mogelijkheid om hiermee kennis te maken. Lijkt het je leuk? Geef je dan snel op!

Groep 2 en 3 > 4 proeflessen Les 1: 26-09-2017 van 16:30 tot 18:00u Les 2: 03-10-2017 van 16:30 tot 18:00u Les 3: 06-03-2018 van 16:30 tot 18:00u Les 4: 13-03-2018 van 16:30 tot 18:00u

Groep 4 t/m 8 > 4 proeflessen Les 1: 26-09-2017 van 18:00 tot 19:30u Les 2: 03-10-2017 van 18:00 tot 19:30u Les 3: 06-03-2018 van 18:00 tot 19:30u Les 4: 13-03-2018 van 18:00 tot 19:30u

61


VOLTIGE Voltigevereniging De Wittegheit Locatie: Ruitersportcentrum De Wittegheit Koolmeesstraat 2, Odiliapeel

ODILIAPEEL

Leo Rooijmans leo.rooijmans@kpnplanet.nl www.voltige-wittegheit.nl

Maximaal 25 inschrijvingen per cursus en dit is gratis Vind je paarden of paardrijden leuk en hou je van turnen , dan is voltige echt iets voor jouw. Voltige is turnen op een galopperend paard. Je maakt kennis met alle onderdelen van de voltigesport en onze vereniging behoort bij de top van Nederland

Groep 3 t/m 8 > Kies een datum 24-10-2017 van 18:00 tot 19:00u 31-10-2017 van 18:00 tot 19:00u

62


WATERPOLO Zeester-Meerval Locatie: Zwembad Drie-Essen Pastoor Spieringsstraat 10a, Uden

UDEN

Ineke van Osch zm1-2-3@zeestermeerval.nl www.zeestermeerval.nl

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis Waterpolo is een snelgroeiende sport voor alle kinderen. Voor zowel jongens als meisjes bieden wij een trainingsaanbod waarbij je kennis kan maken met deze prachtige sport. Voor ABC, waterpolo en wedstrijdzwemmen ben je bij Zeester-Meerval aan het juiste adres.

Groep 2 t/m 8 > Kies een datum 18-10-2017 van 17:15 tot 18:15u 25-10-2017 van 17:15 tot 18:15u 07-02-2018 van 17:15 tot 18:15u 14-02-2018 van 17:15 tot 18:15u 09-05-2018 van 17:15 tot 18:15u 16-05-2018 van 17:15 tot 18:15u 23-05-2018 van 17:15 tot 18:15u Eventuele Bijzonderheden: Kinderen moeten in bezit zijn van Zwemdiploma B om deel te nemen aan de proeflessen.

63


WEDSTRIJDZWEMMEN Zeester-Meerval Locatie: Zwembad Drie-Essen Pastoor Spieringsstraat 10a, Uden

UDEN

Ineke van Osch zm1-2-3@zeestermeerval.nl www.zeestermeerval.nl

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis Vind je het leuk om vaak wedstrijdjes tegen vriendjes te zwemmen? Schrijf je dan snel in voor de 3 Sjors Sportief trainingen van Zeester-Meerval. In deze trainingen maak je kennis met de techniek van de snelste zwemslag, oefenen we de startduik en zwemmen we uiteraard wedstrijdjes tegen elkaar. En dat allemaal onder begeleiding van enthousiaste trainers

Groep 2 t/m 7 > Kies een datum 25-09-2017 van 18:00 tot 19:00u 02-10-2017 van 18:00 tot 19:00u 09-10-2017 van 18:00 tot 19:00u 08-01-2018 van 18:00 tot 19:00u 15-01-2018 van 18:00 tot 19:00u 22-01-2018 van 18:00 tot 19:00u 09-04-2018 van 18:00 tot 19:00u 16-04-2018 van 18:00 tot 19:00u 23-04-2018 van 18:00 tot 19:00u Eventuele Bijzonderheden: Kinderen moeten in bezit zijn van Zwemdiploma B om deel te nemen aan de proeflessen.

64


WIELRENNEN WV Uden Locatie: WV Uden Ereprijsstraat 4, Uden

UDEN

Cora Fransen infowvuden@gmail.com www.wvuden.nl

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis

Actief uurtje waarbij je spelenderwijs kennismaakt met de beginselen van het wielrennen. Nadrujk ligt op de techniek van het fietsen

Groep 4 t/m 8 Schrijf je in op www.sjorssportief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

65


Tijdens de activiteiten van Kicks! kun je meedoen aan activiteiten om lekker te bewegen en actief bezig te zijn. Kinderen die naar de BSO gaan kunnen ook deelnemen aan het aanbod. Vraag aan de leidster op de BSO wat de mogelijkheden zijn en probeer je in te schrijven via www.sjorssportief.nl. Na je school kun je als het schoolplein leeg is drie kwartier uitleven onder leiding van de buurtsportcoach. Soms bedenkt deze een spel of een activiteit, de andere keer is de invulling helemaal vrij. Ook zijn er leuke activiteiten tijdens jouw schoolvakantie. Kijk snel verder op de volgende 4 pagina’s om te kijken of er wat leuks tussenzit! We zien jullie graag verschijnen!

66


De Tandem Uden

Kicks! beweegt je Maximaal 4 inschrijvingen per activiteit en dit is gratis Gymzaal De Tandem, Ereprijsstraat 1, Uden Margot van de Rakt, m.vdraktbscuden@ssnb.nl, www.kicks-uden.nl

Extra Bewegen Heb je al een paar verenigingen uitgeprobeerd maar kun je je draai er niet vinden? Dan is Extra Bewegen de juiste plek voor jou! Hier hebben we elke week een uitdagend beweegaanbod en mag iedereen zich uitleven. We doen er alles aan om te zorgen dat jij bewegen leuk vind, er plezier in hebt en vooral wilt blijven bewegen en sporten!

Groep 3 t/m 8 > Kies een datum 03-10-2017 van 15:30 tot 16:30u 07-11-2017 van 15:30 tot 16:30u 12-12-2017 van 15:30 tot 16:30u 09-01-2018 van 15:30 tot 16:30u 06-02-2018 van 15:30 tot 16:30u 06-03-2018 van 15:30 tot 16:30u 03-04-2018 van 15:30 tot 16:30u 08-05-2018 van 15:30 tot 16:30u

67


De Tandem Uden

Kicks! beweegt je Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis Diverse schoolpleinen in Uden, Volkel en Odiliapeel. Margot van de Rakt, m.vdraktbscuden@ssnb.nl, www.kicks-uden.nl

Kicks! Na School Uit school meedoen om even lekker uit te razen en flink te bewegen. Dat kan tijdens Kicks! na School. Elke week staan de buurtsportcoaches voor je klaar met hun tas vol met sportmateriaal. Een leuk tikspel, levend stratego, voetballen, frisbeeĂŤn, bedenk het en je kunt het doen. En het leukste; elke week weer iets anders! Kom en doe mee! Zorg wel dat je ouders weten dat je mee doet aan Kicks! na School als je uit school komt!

Groep 1 t/m 8 > Kies een datum Schrijf je in op www.sjorssportief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

68


De Tandem Uden

Kicks! beweegt je Maximaal 4 inschrijvingen per activiteit en dit is gratis Gymzaal De Tandem, Ereprijsstraat 1, Uden Margot van de Rakt, m.vdraktbscuden@ssnb.nl, www.kicks-uden.nl

Special Gym Vind jij het op school ook spannend om te gymmen? Wil het niet altijd lukken om de bal te vangen? Of zou je graag willen dat de kast een beetje lager is voordat je er vanaf springt? Dan is juist Special Gym heel leuk voor jou! In de gymzaal zetten we leuke beweegoefeningen neer waarbij je altijd weet dat je het durft of kan. En na een aantal keer zul je merken hoe leuk bewegen is en hoe goed je er in bent! Kom het eens een keertje proberen!

Groep 3 t/m 8 > Kies een datum 03-10-2017 van 16:30 tot 17:30u 07-11-2017 van 16:30 tot 17:30u 12-12-2017 van 16:30 tot 17:30u 09-01-2018 van 16:30 tot 17:30u 06-02-2018 van 16:30 tot 17:30u 06-03-2018 van 16:30 tot 17:30u 03-04-2018 van 16:30 tot 17:30u 08-05-2018 van 16:30 tot 17:30u

69


Diverse locaties in uden

Kicks! beweegt je Maximaal 75 inschrijvingen per activiteit en dit is gratis Exacte locatie wordt 2 weken ervoor bekend gemeaakt. Margot van de Rakt, m.vdraktbscuden@ssnb.nl, www.kicks-uden.nl

VakantieKicks! Elke schoolvakantie (muv kerst) organiseren de buurtsportcoaches leuke en sportieve activiteiten in Uden. Denk aan een JamesBondSpel, Trefbaltoernooi, Mega Apenkooien of SuperTrampolineSpringen. Zo kun je tijdens je vakantie ook lekker uitrazen naast buitenspelen, naar het bos, een (indoor)speeltuin bezoeken of natuurlijk het zwembad. En heb je zelf een leuk idee om te doen, vertel het de buurtsportcoaches, dan organiseren zij het graag voor je!

Groep 3 t/m 8 Kies ĂŠĂŠn of meerdere datums Herfstvakantie: 17-10-2017 van 09:30 tot 12:00u Carnavalsvakantie: 15-02-2018 van 09:30 tot 12:00u Meivakantie: 24-04-2018 van 09:30 tot 12:00u Meivakantie: 01-05-2018 van 09:30 tot 12:00u

70


Kom ook zwemmen in het Golfbad!!

Golfbad Oss, Euterpelaan 1 , 5344 CA Oss, Tel. 0412 647 575, www.golfbad.nl Leef je uit tijdens de kindermiddag of vier hier je kinderfeestje!


ACCORDEON | PIANO | KEYBOARD Kunst@Co-Uden Locatie: Kunst&Co-Uden Mondriaanplein 16a-18, Uden

Uden

Diverse contactpersonen zie www.sjorssportief.nl www.kunstenco-uden.nl

Accordeon

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit kost € 5,00

De accordeon is een compleet en veelzijdig instrument met veel verschillende mogelijkheden. Tijdens de cursus krijg je de speeltechniek onder de knie.

Groep 5 t/m 8 Schrijf je in op www.sjorscreatief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

Piano

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit kost € 5,00

Het is een machtig gevoel. Plaatsnemen achter dat indrukwekkende instrument. Met de ‘slechts’ 88 zwarte en witte toetsen van de piano kun je in je eentje prachtige muziekstukken ten gehore brengen. Ga de uitdaging aan!

Groep 3 t/m 8

Schrijf je in op www.sjorscreatief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

Keyboard

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit kost € 5,00

In je eentje klinken alsof er een hele band staat te spelen. Met een keyboard kan het! Maar ook zonder al die wonderknopjes en de computer moet een toetsenist een knap staaltje kunnen laten horen.

Groep 4 t/m 8 Schrijf je in op www.sjorscreatief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

72 72

72


BLOKFLUIT | DWARSFLUIT | KLARINET Kunst@Co-Uden Locatie: Kunst&Co-Uden Mondriaanplein 16a-18, Uden

Uden

Diverse contactpersonen zie www.sjorssportief.nl www.kunstenco-uden.nl

Blokfluit

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit kost € 5,00

Als u op zoek bent naar muziekles voor uw jonge kind, dan is de blokfluit een heel mooi blaasinstrument om eens te proberen. Al op de leeftijd van 6 of 7 jaar kan hier op geblazen worden.

Groep 3 t/m 8 Schrijf je in op www.sjorscreatief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

Dwarsfluit

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit kost € 5,00

Wat bijzonder en sierlijk: zo’n glimmende fluit, niet recht maar dwars voor je mond. Er komen de meest mooie klanken uit tevoorschijn. Ben jij degene die daar voor zorgt? Zeker wel!

Groep 4 t/m 8 Schrijf je in op www.sjorscreatief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

Klarinet

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit kost € 5,00

Als u op zoek bent naar muziekles voor uw jonge kind, dan is de klarinet een heel mooi blaasinstrument om eens te proberen. Al op de leeftijd van 6 of 7 jaar kan hier op geblazen worden.

Groep 3 t/m 8 Schrijf je in op www.sjorscreatief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

73 73

73 73


BOLTAARTJE MAKEN Kira’s Taartjes Locatie: Kira’s Taartjes Haffel 1, Uden Kira de Bruin info@kirastaartjes.nl www.KirasTaartjes.nl

Maximaal 8 inschrijvingen per workshop en dit kost € 10,00

TIjdens deze workshop krijg je een boltaartje van 12 cm doorsnede. Dit taartje kan worden gevuld met vanille of aardbeien creme en daarna mag jij het taartje gaan kleuren met fondant. Vervolgens ga jij de taart versieren zoals jij wenst. Dit kan met behulp van vele uitstekers. Aan het einde van de cursus mag jij het taartje uiteraard mee naar huis nemen. Je kunt met 4 personen van dit taartje eten.

Groep 1 t/m 8 > Kies een datum 20-09-2017 van 15:00 tot 16:30u 27-09-2017 van 15:00 tot 16:30u 11-10-2017 van 15:00 tot 16:30u 16-10-2017 van 10:00 tot 11:30u Kijk voor meer datums en tijden op www.sjorssportief.nl en schrijf je in!

74

UDen


CELLO | HARP | VIOOL Kunst@Co-Uden Locatie: Kunst&Co-Uden Mondriaanplein 16a-18, Uden

Uden

Diverse contactpersonen zie www.sjorssportief.nl www.kunstenco-uden.nl

Cello

Maximaal 12 inschrijvingen per workshop en dit kost € 9,00

Elke leerling krijgt de gelegenheid om op zijn of haar eigen niveau en tempo het instrument te leren en op een leuke, gezellige en vlotte manier te musiceren.

Groep 3 t/m 8 Schrijf je in op www.sjorscreatief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

Harp

Maximaal 15 inschrijvingen per workshop en dit kost € 8,50

Tijdens het spelen tokkel je met je vingers op de snaren van de harp. Omdat de harp van zichzelf al zo prachtig klinkt kun je al snel iets moois laten horen.

Groep 4 t/m 8 Schrijf je in op www.sjorscreatief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

Viool

Maximaal 15 inschrijvingen per workshop en dit kost € 10,00

Wil je graag viool leren spelen? En vind je het leuk om noten te kunnen lezen? Speelplezier staat in onze lessen voorop! Wij geven vioolles aan iedereen vanaf 5 jaar

Groep 2 t/m 8 Schrijf je in op www.sjorscreatief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

75 75

75 75


CHOCOLADE WORKSHOPS Creatief & Lekker Locatie: Creatief & Lekker Den Hof 17, Nistelrode

Nistelrode

Trudie Albers info@creatiefenlekker.nl wwwcreatiefenlekker.nl.

Maximaal 14 inschrijvingen en dit kost â‚Ź 11,00

Chocolade paasei Hou je ook zo van chocolade, leer dan hoe je bonbons maakt en hoe je een mooi schaaltje van chocolade maakt waar de bonbons in worden gedaan. Maar natuurlijk gaan we ze eerst met een bonbonvorkje door de chocolade halen en mooi garneren.

Groep 3, 4 en 5 > 1 workshop 20-09-2017 van 14:00 tot 16:00u

Maximaal 14 inschrijvingen en dit kost â‚Ź 11,00

Chocolade workshop Hou je ook zo van chocolade, leer dan hoe je bonbons maakt en hoe je een mooi schaaltje van chocolade maakt waar de bonbons in worden gedaan. Maar natuurlijk gaan we ze eerst met een bonbonvorkje door de chocolade halen en mooi garneren.

Groep 3, 4 en 5 > 1 workshop 20-09-2017 van 14:00 tot 16:00u

Groep 6, 7 en 8 > 1 workshop 20-09-2017 van 18:00 tot 20:00u

76 76

76


CHOCOLADE WORKSHOPS Creatief & Lekker Locatie: Creatief & Lekker Den Hof 17, Nistelrode

Nistelrode

Trudie Albers info@creatiefenlekker.nl wwwcreatiefenlekker.nl.

Maximaal 7 inschrijvingen en dit kost â‚Ź 13,00

Herfstcreatie Helemaal van chocolade ga je deze eikel maken. Erg leuk om te doen en met een mooi resultaat. Het is wel een werkje om dit resultaat te krijgen daarom laten we de workshop wat langer duren dan normaal.

Groep 6, 7 en 8 > 1 workshop 24-10-2017 van 15:30 tot 18:00u

Onbeperkte inschrijvingen en dit kost â‚Ź 8,50

Chocoladeladeletter Deze mooie chocoladeletter mag je helemaal zelf komen maken. Je mag zelf de keuze van de chocolade bepalen. Je kiest de smaken die je lekker vind, melkchocolade, witte of pure chocolade of een combi van chocolade Dus deze letter word helemaal voor jou. Maar natuurlijk kun je letter ook cadeau doen , als verassing.

Groep 5 t/m 8 > 1 workshop 29-11-2017 van 18:00 tot 19:30u

77 77

77 77


DOREMI | KINDERKOOR | ZANGLES Kunst@Co-Uden Locatie: Kunst&Co-Uden Mondriaanplein 16a-18, Uden

Uden

Diverse contactpersonen zie www.sjorssportief.nl www.kunstenco-uden.nl

DoReMi

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit kost € 5,00

Zou je graag een muziekinstrument gaan bespelen, maar weet je nog niet goed welke keuze je moet maken dan is ‘ de Nootingang’ misschien iets voor jou. Deze cursus is de ingang naar een muzikaal avontuur.

Groep 6, 7 en 8

Schrijf je in op www.sjorscreatief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

Kinderkoor

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit kost € 5,00

Zing jij de hele dag door, ken je super veel liedjes en hou je van zingen? Dan is ... iets voor jou! in de les leer je jouw stem goed te gebruiken. Dit gaan we tijdens het Kunst & Co Kerstconcert 2017 aan iedereen laten horen.

Groep 3 t/m 8 > 2 Lessen Kijk voor datums en tijden op www.sjorssportief.nl en schrijf je in!

Zangles

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit kost € 5,00

Ambieer je een glansrijke auditie bij Idols of X-factor of wil je op de eerste plaats genieten van zingen en je eigen geluid ontdekken? In beide gevallen helpt zangles je om een stap verder te komen!

Groep 4 t/m 8 Schrijf je in op www.sjorscreatief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

78 78

78


DRUMMEN | GITAAR Muziekschool Music Fun Locatie: Music Fun - Locatie MC Loopkanstraat 17, Uden

Mill

Guus Pluk guuspluk@muziekschoolmusicfun.nl www.muziekschoolmusicfun.nl/

Maximaal 2 inschrijvingen per workshop en dit kost € 5,00

Drummen

Locatie: MC, Loopkanstraat 17, Uden Een van de populairste instrumenten is het drumstel, waarmee je een band of orkest kunt begeleiden, of gewoon lekker uit je dak gaan. Een ervaren docent laat je alles zien en uitproberen. Je gaat zelf ook drummen en ervaren hoe het is om ritme’s en fills te maken. Iedereen kan mee doen. Wil jij proberen of drummen iets voor je is?

Groep 3 t/m 8 > 1 workshop 20-09-2017 van 13:30 tot 14:00u Voor meer datums en tijden kijk op www.sjorssportief.nl en schrijf je in!

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit kost € 5,00

Gitaar

Locatie: Zevenster, Bronkhorstsingel 7, Uden Je kunt kiezen tussen een akoestische of elektrische gitaar. Met beide kun je lekker rocken, een coole jazz spelen of heerlijk improviseren. Wil jij eens ervaren hoe het is om het meest populaire instrument te bespelen? Schrijf je dan in voor deze workshop en kom uitproberen!

Groep 3 t/m 8 Schrijf je in op www.sjorscreatief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

79 79

79 79


DRUMMEN | GITAAR AKOESTISCH | ELEKTRISCH Kunst@Co-Uden Locatie: Kunst&Co-Uden Mondriaanplein 16a-18, Uden

Uden

Diverse contactpersonen zie www.sjorssportief.nl www.kunstenco-uden.nl

Drummen

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit kost € 5,00

Je leert hoe je de stokken vast moet houden, en hoe je achter het drumstel zit. Het moeilijkste van drummen is dat je je armen en benen los van elkaar moet leren bewegen.

Groep 4 t/m 8 Schrijf je in op www.sjorscreatief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

Gitaar akoestisch

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit kost € 5,00

Gitaar spelen kan overal: op je kamer, op school en in de tuin. Een gitaar kan zelfs makkelijk mee op vakantie.en misschien wordt gitaarles het begin van jouw muzikale carrière?!

Groep 4 t/m 8 Schrijf je in op www.sjorscreatief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

Gitaar elektrisch

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit kost € 5,00

Gitaar spelen kan overal: op je kamer, op school en in de tuin. Een gitaar kan zelfs makkelijk mee op vakantie.en misschien wordt gitaarles het begin van jouw muzikale carrière?!

Groep 4 t/m 8 Schrijf je in op www.sjorscreatief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

80 80

80


DWARSFLUIT | KLARINET Muziekvereniging De Eendracht Locatie: Klankkelder Nieuwe Markt 3a, Uden

Uden

Ria van Osch opleidingen@eendrachtuden.nl www.eendrachtuden.nl

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis

Dwarsfluit

2 gratis dwarsfluitlessen! Dat is wat Muziekvereniging De Eendracht aanbied aan alle leerlingen van Uden. Na deze lessen kun je bij ons ĂŠcht op dwarsfluitles. Je kunt dan deelnemen aan onze actie: 12 individuele lessen van 20 minuten van een hartstikke leuke docent en 3 samen speellessen in onze Blazersklas inclusief de bruikleen van een dwarsfluit voor slechts 100,- euro.

Groep 3 t/m 8 Schrijf je in op www.sjorscreatief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis

Klarinet

2 gratis klarinetlessen! Dat is wat Muziekvereniging De Eendracht aanbied aan alle leerlingen van Uden. Na deze lessen kun je bij ons ĂŠcht op klarinetles. Je kunt dan deelnemen aan onze actie: 12 individuele lessen van 20 minuten van een hartstikke leuke docent en 3 samen speellessen in onze Blazersklas inclusief de bruikleen van een klarinet voor slechts 100,- euro.

Groep 3 t/m 8 Schrijf je in op www.sjorscreatief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

81 81

81 81


FEEST! IN DE ABDIJ MRK uden Locatie: Museum Veghelsedijk 25, Uden MRK Uden info@museumvoorreligieuzekunst.nl www.museumvoorreligieuzekunst.nl

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Ieder jaar is het Kerstmis, Suikerfeest, Loofhuttenfeest en Sinterklaas. We gaan lekker eten en geven elkaar cadeautjes. Maar wat vieren we eigenlijk? Waar komen deze feesten vandaan en wat is hun betekenis?MRK Uden opende onlangs de bijzondere tentoonstelling ‘Feest! In de Abdij’, in samenwerking met Museum Catharijneconvent in Utrecht. Aan de hand van topstukken, bijzondere voorwerpen en digitale media leren kinderen over verschillende religieuze feesten en de eeuwenlange tradities die erbij horen.

Groep 5 t/m 8 > Kies een datum 27-09-2017 Tijdstip volgt later 04-10-2017 Tijdstip volgt later Kijk voor meer datums en tijden op www.sjorscreatief. en schrijf je in!

82

Uden


GITAAR | UKELELE Robert den Hartigh Locatie: basstraat 5 basstraat 5, Uden

Uden

Robert den Hartigh info@robertdenhartigh.com www.robertdenhartigh.com

Onbeperkte inschrijvingen per workshop en dit is gratis

Wil jij weten of gitaarspelen iets voor jou is? Schrijf je dan nu in voor deze workshop. Je maakt kennis met de gitaar en/of ukelele en wat je hier allemaal op kunt leren. Een stoere elektrische gitaar, een mooie akoestische of een kleine ukelele, je kunt dit nu uitproberen. In een kleine groep gaan we aan de slag. De workshops (60 min.) zijn in de herfstvakantie vanaf 13.30. (ma-di-wo-vrij).

Groep 3 t/m 8 > Kies een datum Schrijf je in op www.sjorscreatief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

83


GITAARLES Gitaaronderwijs Uden-Boekel Locatie: Groenhoeve, artillerieweg 3, Uden Maaike Dortmans info@gitarando.nl www.gitarando.nl

Onbeperkte inschrijvingen per workshop en dit is gratis

Al vele jaren een begrip in Uden en Boekel. Gitarando Gitaaronderwijs Uden-Boekel. Op 2 locaties worden diverse soorten gitaarles gegeven door enthousiaste en vakbekwame docenten. Gezelligheid met Kwaliteit! Door ons brede aanbod is in-/ doorstromen mogelijk als niveau aansluit. Ben je dus al een gevorderde gitarist maar wil je meer diepgang, dan kun je bij ons ook terecht. bij onze groepslessen hoort natuurlijk ook af en toe een optreden!

Groep 3 t/m 8 Schrijf je in op www.sjorscreatief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

84

Uden


GRAFFITI Taal- & Tekenhuis Locatie: De Tandem Uden

Uden

Kees de Bruijn info@taalentekenhuis.nl www.taalentekenhuis.nl

Maximaal 15 inschrijvingen per workshop en dit kost â‚Ź 7,50

Graffiti is leuk en spannend. Dus schrijf je in voor deze workshop! Je leert een graffiti-ontwerp spuiten en verschillende spuitstijlen. Met speciale aandacht voor het tekenen van graffiti-letters. Weet je wat extra mooi is? Je spuit op je eigen groot karton. Als het spuitwerk droog is dan kun je het na de workshop mee naar huis nemen. De graffiti-workshop wordt gegeven op een grote basisschool in de gemeente. De precieze plaats wordt nog bekend gemaakt. Je kunt meedoen als je 10 jaar bent of ouder, De workshop duurt een uur. Schrijf je in, want er is altijd iets leuks te maken!

Groep 6, 7 en 8 > Kies een tijdstip 02-10-2017 van 14:30 tot 15:30u 02-10-2017 van 15:45 tot 16:45u

85


HET HEELAL | STERREN KIJKEN Sterrenwacht Orion Uden Locatie: Sterrenwacht Orion Uden Bertrandhof 62, Uden

Uden

Armando / Victor Thenu sterrenwacht-orion@live.com www.sterrenwacht-orion-uden.jouwweb.nl

Sterren kijken

Ook wij gaan er dit jaa r weer iets moois van maken! Op 28 oktober zulle we geopend zijn van 20 :00 tot 23:00.W zullen we gaan bekijke n? De maan zal iets m halfvol te zien zijn. De maankraters zullen da mooi uitkomen. Ook zu llen er fraaie sterreng r dubbelsterren, en div erse nevels te zien z

Maximaal 25 inschrijvingen per workshop en dit is gratis

Groep 2 t/m 8

28-10-2017 van 20:0

0 tot 23:00u

Wij zullen geopend zijn op zaterdag 7 oktober in de middag met zonwaarnemingen. We gaan de zon zowel in witlicht als in h-alfa licht bekijken, zodat we niet alleen zonnevlekken kunnen waarnemen maar ook evt. aanwezige grote zonnevlammen kunnen zien. Tijdstip 13:00 tot 15:00u. In de avond zullen we het heelal gaan waarnemen met onze grote telescopen! Tijdstip 20:00 tot 23:00. We zullen onder andere de planeet Uranus kunnen gaan waarnemen en enkele leuke sterrengroepen en dubbelsterren. Ook aanwezig een leuke presentatie met alle benodigde informatie over deze avond! Toegang gratis.

Groep 2 t/m 8 > 1 workshop 07-10-2017 van 13:00 tot 15:00u

86


HOBO | HOORN | SAXOFOON Kunst@Co-Uden Locatie: Kunst&Co-Uden Mondriaanplein 16a-18, Uden

Uden

Diverse contactpersonen zie www.sjorssportief.nl www.kunstenco-uden.nl

Hobo

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit kost € 5,00

Zoals de leeuw de koning van het dierenrijk is wordt de Hobo als koning van de instrumenten gezien. Wanneer je voor het eerst een hobo hoort, valt je vast het typische, heldere en warme geluid ervan op.

Groep 4 t/m 8

Schrijf je in op www.sjorscreatief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

Hoorn

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit kost € 5,00

Een hoorn is een blaasinstrument dat vooral in orkesten en ensembles een belangrijk instrument is. Wist jij dat de buis uitgerekt wel 4 meter lang is

Groep 4 t/m 8 Schrijf je in op www.sjorscreatief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

Saxofoon

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit kost € 5,00

Een saxofoon is echt stoer! De klanken die eruit komen zijn prachtig en zo’n mooi, glimmend instrument in je handen staat heel cool. Krijg jij een plek in dat grote orkest of word je de nieuwe Candy Dulfer?

Groep 4 t/m 8 Schrijf je in op www.sjorscreatief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

87 87

87 87


KERAMIEK Kunst@Co-Uden Locatie: Kunst&Co-Uden Mondriaanplein 16a-18, Uden Els van der Burgt els@kunstenco-uden.nl www.kunstenco-uden.nl

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit kost â‚Ź 5,00

MINION EN MAXIMA.... In jouw fantasie kan alles en met klei ook! We gaan de eerste keer een Minion maken. Je mag zelf de keuze maken of je een blije, boze, lieve of een fantasie Minion gaat maken. De week erop maken we een troon voor Maxima, maar natuurlijk kan je ook jouw knuffel, Playmobil koning of legoprinses op de troon laten plaatsnemen.

Groep 1 t/m 8 > 2 lessen Les 1: 27-09-2017 van 15:00 tot 16:30u Les 2: 04-10-2017 van 15:00 tot 16:30u

88

Uden


MUSICAL | TAPDANCE | THEATER Kunst@Co-Uden Locatie: Kunst&Co-Uden Mondriaanplein 16a-18, Uden

Uden

Diverse contactpersonen zie www.sjorssportief.nl www.kunstenco-uden.nl

Musical

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit kost € 5,00

Je zingt toonvast en zuiver een lied en bent niet bang om je stem te laten horen. Tijd voor een nieuwe stap! Je doet zangoefeningen aan de piano en je gaat met hulp van de docent werken aan een musicalnummer naar keuze.

Groep 4 t/m 8 > 2 lessen Les 1: 27-09-2017 van 14:15 tot 16:00u Les 2: 04-10-2017 van 14:15 tot 16:00u

Tapdance

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit kost € 5,00

Je leert op verschillende soorten muziek vooral de basistechnieken van het tappen en bij het vele herhalen van de passen om het je eigen te maken, komt een hoge dosis conditietraining kijken.

Groep 5 t/m 8 > 2 lessen Les 1: 29-09-2017 van 14:30 tot 15:30u Les 2: 06-10-2017 van 14:30 tot 15:30u

Theater

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit kost € 5,00

Het theater heeft aantrekkingskracht op iedereen. Het is een magische wereld en die sfeer brengen we ook een beetje naar deze cursus toe. Soms speel je vanuit een boek of een toneelstuk, een andere keer ga je dansen en bewegen.

Groep 5 t/m 8 > 2 lessen Les 1: 27-09-2017 van 16:00 tot 17:15u Les 2: 04-10-2017 van 16:00 tot 17:15u

89 89

89 89


MUZIEK PAKKET | TROMBONE | TROMPET Kunst@Co-Uden Locatie: Kunst&Co-Uden Mondriaanplein 16a-18, Uden

Uden

Els van der Burgt els@kunstenco-uden.nl www.kunstenco-uden.nl

Muziekpakket

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit kost € 5,00

Wil jij muziek maken? In deze korte cursus maak je kennis met het instrument van jouw keuze. Zo kun je ontdekken of het iets voor je is!

Groep 3 t/m 8 Schrijf je in op www.sjorscreatief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

Trombone

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit kost € 5,00

De trombone hoort bij de ‘groot koper’ instrumenten net als de tuba en de bariton. Hij heeft een heel mooi, een beetje donker geluid. Het geluid maak je zelf door langs je lippen te blazen in het mondstuk.

Groep 4 t/m 8 Schrijf je in op www.sjorscreatief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

Trompet

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit kost € 5,00

Trompet is een bijzonder en populair instrument. Inzetbaar in alle muziekstijlen. Van Klassiek, pop, jazz, bigband tot feestmuziek. Trompet is overal en voor iedereen. Kies je liever voor een bugel of cornet? Geen probleem.

Groep 4 t/m 8

Schrijf je in op www.sjorscreatief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

90 90

90


PIANO & KEYBOARD Muziekschool Music Fun Locatie: Music Fun - Locatie Zevenster Bronkhorstsingel 7, Uden

uden

Guus Pluk guuspluk@muziekschoolmusicfun.nl www.muziekschoolmusicfun.nl/

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit kost â‚Ź 5,00

In deze workshop leer je de piano en/of het keyboard kennen. Een ervaren docent laat je het instrument proberen en vertelt hoe het werkt, wat je er mee kunt en laat horen hoe het klinkt. Zowel de piano als keyboard kan zeer breed gebruikt worden, denk maar eens aan een pop, rock of jazz band. Maar ook klassiek met zang is heel mooi. Nieuwsgierig? Schrijf je snel in voor deze workshop!

Groep 3 t/m 8 Schrijf je in op www.sjorscreatief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

91


SAXOFOON | TROMPET Muziekvereniging De Eendracht Locatie: Klankkelder Nieuwe Markt 3a, Uden

Uden

Ria van Osch opleidingen@eendrachtuden.nl www.eendrachtuden.nl

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis

Saxofoon

2 gratis saxofoonlessen! Dat is wat Muziekvereniging De Eendracht aanbied aan alle leerlingen van Uden. Na deze lessen kun je bij ons ĂŠcht op saxofoonles. Je kunt dan deelnemen aan onze actie: 12 individuele lessen van 20 minuten van een hartstikke leuke docent en 3 samen speellessen in onze Blazersklas inclusief de bruikleen van een saxofoon voor slechts 100,- euro. De lessen worden in overleg gepland.

Groep 3 t/m 8 Schrijf je in op www.sjorscreatief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis

Trompet

2 gratis trompetlessen! Dat is wat Muziekvereniging De Eendracht aanbied aan alle leerlingen van Uden. Na deze lessen kun je bij ons ĂŠcht op trompetles. Je kunt dan deelnemen aan onze actie: 12 individuele lessen van 20 minuten van een hartstikke leuke docent en 3 samen speellessen in onze Blazersklas inclusief de bruikleen van een trompet voor slechts 100,- euro. De lesdag wordt in overleg gepland. Groep 3 t/m 8 Schrijf je in op www.sjorscreatief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

92 92

92


SCHILDEREN Kunst@Co-Uden Locatie: Kunst&Co-Uden Mondriaanplein 16a-18, Uden

Uden

Els van der Burgt els@kunstenco-uden.nl www.kunstenco-uden.nl

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit kost â‚Ź 5,00

Deze 2 lessen gaan we schilderen op een schildersezel. we gaan werken met verschillende technieken en matrialen.

Groep 3 t/m 8 > 2 lessen Les 1: 25-09-2017 van 15:00 tot 16:30u Les 2: 02-10-2017 van 15:00 tot 16:30u

93


SLAGWERK & DRUMLES Muziekvereniging De Eendracht Locatie: Klankkelder Nieuwe Markt 3a, Uden Ria van Osch opleidingen@eendrachtuden.nl www.eendrachtuden.nl

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis

2 gratis slagwerk of drumlessen! Dat is wat Muziekvereniging De Eendracht aanbied aan alle leerlingen van Uden. Na deze lessen kun je bij ons ĂŠcht op slagwerk- of drumles. Je kunt dan deelnemen aan onze actie: 12 individuele lessen van 20 minuten van een hartstikke leuke docent en 3 samen speellessen in onze Jeugdslagwerkgroep inclusief de bruikleen van een stokken en een oefenpad voor slechts 100,- euro.

Groep 3 t/m 8 Schrijf je in op www.sjorscreatief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

94

Uden


STEMPELKAARTEN Het kaartenhoekje Locatie: particulier Trentsedijk 28, Zeeland

Zeelan d

Jose Santegoets jose_santegoets@hotmail.com

Maximaal 10 inschrijvingen per cursus en dit kost â‚Ź 12,00

we gaan 3D en stempelkaarten met verschillende materialen maken je komt 3 keer en elke keer maken we een andere kaart die je na afloop mee naar huis mag nemen

Groep 3 t/m 8 > 3 lessen Les 1: 25-10-2017 van 14:30 tot 16:30u Les 2: 01-11-2017 van 14:30 tot 16:30u Les 3: 08-11-2017 van 14:30 tot 16:30u

Groep 3 t/m 8 > 3 lessen Les 1: 03-03-2018 van 14:30 tot 16:30u Les 2: 10-03-2018 van 14:30 tot 16:30u Les 3: 17-03-2018 van 14:30 tot 16:30u

95


VIOOL & CELLO | ZINGEN Muziekschool Music Fun Locatie: Music Fun - Locatie Petteflet Horgetouw 1, Uden Guus Pluk guuspluk@muziekschoolmusicfun.nl www.muziekschoolmusicfun.nl/

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit kost â‚Ź 5,00

Lijkt jou het leuk om de klassieke viool of cello te bespelen. Je kunt de mooiste strijk instrumenten ervaren in deze workshop. Een ervaren docent vertelt je over de cello en/of viool en natuurlijk ga je zelf ook echt muziek maken op deze geweldige instrumenten. Na deze workshop weet je veel te vertellen over de viool en cello heb je ervaren wat het is om ze te bespelen.

Groep 3 t/m 8 Schrijf je in op www.sjorscreatief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

96

uden


ZANGLES Muziekvereniging De Eendracht Locatie: Klankkelder Nieuwe Markt 3a, Uden

Uden

Ria van Osch opleidingen@eendrachtuden.nl www.eendrachtuden.nl

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis

2 gratis zanglessen! Dat is wat Muziekvereniging De Eendracht aanbied aan alle leerlingen van Uden. Na deze lessen kun je bij ons ĂŠcht op zangles. Je krijgt les van een hartstikke leuke docent muziek. Je kunt dan deelnemen aan onze actie: 12 individuele lessen van 20 minuten voor 100,-. De lesdag wordt in overleg gepland.

Groep 3 t/m 8 Schrijf je in op www.sjorscreatief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

97


ZINGEN Muziekschool Music Fun Locatie: Music Fun - Locatie MC Loopkanstraat 17, Uden Guus Pluk guuspluk@muziekschoolmusicfun.nl www.muziekschoolmusicfun.nl/

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit kost â‚Ź 5,00

Je stem gebruik je om te roepen, praten en zingen. Maar hoe kun je het nu mooi en leuk laten klinken? Met de workshop zingen leer je van een ervaren docent de beginselen van het zingen en wat je allemaal met je stem kunt. Natuurlijk ga je je eigen stem ook uitproberen. Je mag een liedje meenemen wat je kent om te gebruiken tijdens deze workshop.

Groep 3 t/m 8 Schrijf je in op www.sjorscreatief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

98

Mill


Dit Sjorsboekje is nog het hele schooljaar 2017-2018 geldig. Goed bewaren dus :)

u

de n

stic sch h o

rt g tin olspo

Uden 2017 2018  
Uden 2017 2018  
Advertisement