Page 1

Dit Sjors Sportief boekje is nog het hele jaar geldig. Goed bewaren dus :)

Sjors Sportief

Winne nde van ba tekening ge sissch ool De maakt door M Klump ert uit egan Anton is Nijmeg en


Inschrijven vanaf 15 maart 15:00 uur

Wees er snel bij!

Want Vol=Vol

www.sjorssportief.nl

Ik heb dit Sjors Sportief boekje, en nu? Sjors Sportief vraagt alle aanbieders van activiteiten uit jouw gemeente om een leuke kennismaking van hun sport te organiseren. Je vindt ze allemaal in dit boekje! Jij mag lekker in dit boekje rondneuzen naar leuke activiteiten. Misschien ga je wel samen met vriendjes of vriendinnetjes naar een coole kennismaking? Vanaf 15 maart 15:00 uur kun jij je inschrijven voor jouw favoriete sport(en), maar dit mag je nog het hele schooljaar door doen. Na jouw inschrijving ben jij van harte welkom om op locatie jouw sport uit te proberen. Misschien ontdek je wel dat je een verborgen talent hebt! Je mag zoveel uitproberen als je wilt en dit kan ook gezellig samen met vriendjes of vriendinnetjes. Inschrijven is wel altijd verplicht via de supercoole website van Sjors: www.sjorssportief.nl Maak gebruik van deze kans om kennis te maken met sport binnen jouw gemeente! Toedeledoki!

Sjors Sportief


HOE WERKT HET STAP VOOR STAP?

1 2 3 4

Blader het boekje door en kies je activiteiten Zoek leuke activiteiten uit in dit boekje, zoveel als je wilt!

Schrijf je altijd in via de website van Sjors Ga vanaf 15 maart 15:00 uur samen met je ouders/ verzorgers naar de website www.sjorssportief.nl

Op de website Kies op de homepage voor de rode knop ‘Inschrijven’ en vul op de volgende pagina je woonplaats in.

Meerdere inschrijvingen van alle kinderen in één keer! Zoek je activiteit(en) in de lijst en voeg ze toe aan het inschrijfmandje ook evt. die van je broertjes of zusjes. Ouders/verzorgers kunnen dus direct alle activiteiten (ook van evt. meerdere kinderen) in het mandje plaatsen. Het is mogelijk om met het meer kinderen toe te voegen aan eenzelfde activiteit.

5

VOL > WACHTLIJST >

6

Koppel de juiste gegevens van het kind aan de betreffende activiteit

7

Eventuele kosten worden via automatische incasso afgeschreven

Als de activiteit vol is, is er een rode sticker opgeplakt. Maar als de activiteit vol zit, kun jij je vaak nog wel opgeven voor een wachtlijst. In veel gevallen zal deze activiteit later plaatsvin den en je ontvangt vanzelf een bericht per mail van de betreffende aanbieder.

Alle activiteiten in het winkelmandje geplaatst? Ga dan verder en koppel deze inschrijvingen eenvoudig aan het juiste kind met de gevraagde gegevens, zodat de vereniging weet welke inschrijver deze kan verwachten!

Als er kosten worden gerekend voor een activiteit wordt een IBAN-nummer gevraagd met toestemming om automatische incasso uit te voeren. Dit bedrag wordt aan het begin van de volgende maand afgeschreven. Je hoeft dus nooit contant geld mee te nemen naar de activiteit. Na de inschrijving krijg je de bevestiging per mail!

8

Scoor een cool polsbandje of keycord! Na de laatste bijeenkomst krijg je van de aanbieder een gaaf polsbandje. Als jij 100 punten hebt gehaald op de website van Sjors krijg je een coole keycord thuisgestuurd.


VOORWOORD WETHOUDER

Beste Sjors Sportieveling, Fijn dat je dit boekje van Sjors Sportief leest. Hierin staan activiteiten van Nijmeegse sportclubs waar je aan mee kunt doen. We hopen dat je met Sjors Sportief een sport ontdekt die bij je past. Want sporten is leuk, en belangrijk om gezond, sterk en fit te blijven. En je maakt er nieuwe vrienden! Schrijf je daarom gauw in voor een of meer sporten die je nog niet kent. Dat kan op de website www.sjorssportief.nl. Je kunt alleen meedoen, of samen met je vriend of vriendin. Het maakt niet uit of je al bij een vereniging sport, of nog helemaal niet. Weet je niet zo goed welke sport bij je past? Vraag dan aan iemand die je goed kent om te helpen met kiezen. Natuurlijk mag jij je ook gewoon voor heel veel sporten inschrijven! Je kunt je het hele jaar 2017 nog inschrijven. Er komen steeds nieuwe dingen bij op de website. Dus als je nu niets leuks ziet, of jouw keuze zit al vol, kom dan later nog eens terug op de site.

Veel sportplezier! Renske Helmer- Englebert Wethouder Sport Gemeente Nijmegen 4


ATLETIEK Nijmegen

Nijmegen Atletiek Locatie: Sportpark Brakkenstein Heemraadstraat 3, Nijmegen

Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Lucia uit het Broek pupillen@nijmegenatletiek.nl www.nijmegenatletiek.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis Bij Nijmegen Atletiek wordt er door jeugdatleten getraind op verschillende atletiekonderdelen afhankelijk van de leeftijd van de atleet. Atletiek kent meer dan 10 verschillende onderdelen. voorbeelden hiervan zijn sprinten, hoogspringen, discuswerpen en ook speerwerpen, verspringen en kogelstoten. Jeugdatletiek is gericht op plezier, ontwikkeling en competitie. Als je dit leuk lijkt, geef je snel op!

Wanneer? Groep 4 t/m 8

Schrijf je in op www.sjorssportief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

Atletiek ook voor kinderen met autisme spectrum stoornis: Groep 4 t/m 8

Schrijf je in op www.sjorssportief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

5


AIKIDO Meer informatie “Ninjago”, de “Turtles” en veel filmhelden: veel van wat ze kunnen komt uit de oude krijgskunsen. In Japan kwamen deze krijgskunsten tot een hoogtepunt wat resulteerde in de beste krijgers uit de geschiedenis van de mensheid. Aikido is ontstaan uit een combinatie van deze krijgskunsten. Bij Aikido trainen we, met en zonder oefenwapens, om precies op het juiste moment op de juiste plek te staan. Daar kunnen we de kracht van de tegenstander gebruiken en hem door de lucht laten vliegen als een vogel.

Nijmegen Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Aikido Centrum Nijmegen Dojo Stichting Top Judo Nieuwe Dukenburgseweg 21 René Habraken rene@aikidocentrumnijmegen.nl www.aikidocentrumnijmegen.nl

Start reeks activiteiten vanaf 22 maart. Je bent 3x welkom!

Aiki Ryu Sportscentre Fudochi, Tweede Oude Heselaan 183A, Nijmegen Piet Hoogstraaten info@aikiryu.nl www.aikiryu.nl

Start reeks activiteiten vanaf 24 maart. Je bent 4x welkom!

6


BADMINTON Badmintonclub DETO Locatie: Sporthal VoCASA Symfoniestraat 200, Nijmegen

Nijmegen Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Joey Lieskamp info@bcdeto.nl www.bcdeto.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per activiteit en dit is gratis Laat je verassen door deze toffe sport met veel actie! Kom bij DETO meetrainen om kennis te maken met badminton en volg GRATIS meerdere proeflessen. Vrienden en vriendinnen meenemen mag! Kom gezellig smashen en wie weet wordt het wel JOUW sport in 2017. Leenrackets en shuttles zijn aanwezig.

Wanneer? Groep 3 t/m 8 > 4 proeflessen

Les 1: 24-03-2017 van 19:00 tot 20:30u Les 2: 31-03-2017 van 19:00 tot 20:30u Les 3: 14-04-2017 van 19:00 tot 20:30u Les 4: 21-04-2017 van 19:00 tot 20:30u

7


BADMINTON Badmintonvereniging ‘ t Pluumke Locatie: Sportzaal de Spil Laauwickstraat 5, Lent

Lent Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Herman Laurensen bestuur@pluumke-lent.nl www.pluumke-lent.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis Bij badmintonvereniging ‘’t Pluumke-Lent kun je 3x gratis meespelen. De trainingen zijn op dinsdagavond tussen 18.30-19.30 uur. Wij hebben voor jou een leenracket. Schrijf je snel in via www.sjorssportief.nl!

Wanneer? Groep 3 t/m 8

Schrijf je in op www.sjorssportief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

8


BADMINTON Nijmegen

BC Mariken

Schrijf je altijd in op ww Locatie: Jan-Massinkhal w.sjorssportief.nl Nieuwe Dukenburgseweg 5, Nijmegen Na insrekchreniijvingng houdt de aanbieder met jouw komst.

Paul Bruin jc@bcmariken.nl www.bcmariken.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis Wil jij leren badmintonnen? Kom dan naar Sporthal De Triangel of de Jan-Massinkhal. Badmintonclub Mariken organiseert elke donderdag (De Triangel) en vrijdag. (Jan-Massinkhal) trainingen onder leiding van gediplomeerde trainers. Plezier in de sport staat bij ons voorop en daarnaast gaan we je goed. leren badmintonnen. Alle kinderen mogen gratis drie keer uitproberen, daarna mag je beslissen of je lid wil worden. Het precieze schema vind je hieronder

Wanneer? Groep 2 t/m 5 > 4 proeflessen

Les 1: 24-03-2017 van 18:30 tot 20:00u Les 2: 31-03-2017 van 18:30 tot 20:00u Les 3: 14-04-2017 van 18:30 tot 20:00u Les 4: 21-04-2017 van 18:30 tot 20:00u

Groep 6, 7 en 8 > 4 proeflessen

Les 1: 24-03-2017 van 19:00 tot 20:30u Les 2: 31-03-2017 van 19:00 tot 20:30u Les 3: 14-04-2017 van 19:00 tot 20:30u Les 4: 21-04-2017 van 19:00 tot 20:30u

Groep 3 t/m 8 > 5 proeflessen

Les 1: 23-03-2017 van 18:00 tot 19:30u Les 2: 30-03-2017 van 18:00 tot 19:30u Les 3: 06-04-2017 van 18:00 tot 19:30u Les 4: 13-04-2017 van 18:00 tot 19:30u Les 5: 20-04-2017 van 18:00 tot 19:30u

LET OP! Andere locatie:

De Triangel Griftdijk Noord 9B, Lent

9


BANDY Nijmegen

Bandy Vereniging Nijmegen Locatie: Triavium Van Rosenburgstraat 2, Nijmegen

Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Inge de Bie info@bandynijmegen.nl www.bandynijmegen.nl

Meer informatie

Maximaal 25 inschrijvingen per cursus en dit kost € 7,50 • Een stoere teamsport voor jongens en meisjes • Hockey op ijs: Spannend, razendsnel, geen bodychecks! • Leer lekker hard schaatsen en veel scoren bij een gezellige club • Wie weet zit jij straks in het Nederlands Bandy-elftal!

Je mag 3 keer komen meetrainen. De vergoeding van € 7,50 via Sjors Sportief wordt verrekend met de contributie als je na de drie trainingen lid wordt. Iets voor jou?

Wanneer? Groep 5 t/m 8 > 3 proeflessen

Schrijf je in op www.sjorssportief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. De activiteit zal na de zomerstop plaatsvinden. Doen dus!

10


BASKETBAL Malden

Joy-M Locatie: de Veldschuur Veldingel 29, Malden

Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Rachid Tamrouti joym.basketbal@gmail.com www.joy-m.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per activiteit en dit is gratis

Kom basketballen. Basketbal is een sport geschikt voor iedereen, niet alleen voor lange mensen. Basketbal is actie, snelheid en behendigheid. Basketbal is een echte teamsport. Joy-M is een vereniging waar gezelligheid en sportiviteit voorop staan. We hebben leden uit Malden, Nijmegen, Groesbeek en Mook/Molenhoek.

Wanneer? Groep 6, 7 en 8 > 3 proeflessen

Les 1: 29-03-2017 van 18:00 tot 19:30u Les 2: 05-04-2017 van 18:00 tot 19:30u Les 3: 12-04-2017 van 18:00 tot 19:30u

11


BEEBALL & HONKBAL Nijmegen

De Hazenkamp Locatie: Sportpark Staddijk Staddijk 109, Nijmegen

Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Jurgen Stenssen jeugdzaken@hsvdehazenkamp.nl www.hsvdehazenkamp.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis Bij BeeBall (va 5 jaar) en honkbal moet de slagman de bal zo ver mogelijk in het veld slaan. Dan zo snel als hij kan langs de honken naar de thuisplaat, zonder te worden afgetikt. Het is een stoere sport voor jongens en meiden, waarbij je snel moet reageren, rennen en kijken, stelen en slaan. Bij deze actieve sport in de buitenlucht staat teamspirit voorop. Honkbal is technisch en ook tactisch, waardoor het ontzettend leuk is voor jong en oud.

Wanneer? Groep 1 t/m 8 > 3 proeflessen

Les 1: 27-03-2017 van 18:00 tot 19:30u Les 2: 03-04-2017 van 18:00 tot 19:30u Les 3: 10-04-2017 van 18:00 tot 19:30u

Groep 1 t/m 8 > 2 proeflessen

Les 1: 12-03-2017 van 10:00 tot 11:30u Les 2: 19-03-2017 van 10:00 tot 11:30u

LET OP! Andere locatie:

Kloosterhof Kapittelweg 2a, Weurt

12


BOKSEN Nijmegen

Boks Academie Nijmegen

Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Locatie: Honig Waalbandijk 10H, Nijmegen Willy van Haaren w.vanhaaren@planet.nl www.boksacademienijmegen.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis Boksacademie Nijmegen gelooft in de bokssport als verbindende factor. Doormiddel van het aanbieden van boks trainingen binnen een professionele, veilige en ondersteunende omgeving, wil Boksacademie verschillende doelgroepen uit de samenleving met elkaar verbinden en de weerbaarheid en zelfred-

zaamheid van mensen vergroten.

Wanneer? Groep 5 t/m 8 > Kies een datum 22-03-2017 van 16:00 tot 17:00u 29-03-2017 van 16:00 tot 17:00u 05-04-2017 van 16:00 tot 17:00u

13


BOKSEN NABA Boxing Nijmegen Locatie: NABA Thijmstraat 40, Nijmegen

Nijmegen Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

kees esveld naba1947@gmail.com www.naba.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per activiteit en dit is gratis NABA boksen Nijmegen is een amateurboksvereniging van formaat en heeft in 2011 het Fight Right Keurmerk ontvangen.

Zowel beginners als gevorderde boksers kunnen op onze boksschool op niveau kennis maken met de boksen of zich verder ontwikkelen. NABA heeft een deskundig opleidings- en trainingsteam dat onze leden alle facetten van de bokssport kan leren. NABA staat bol van de activiteiten. Zo organiseren wij grootse toernooien en kampioenschappen. Als lid mag u de naam van onze vereniging uitdragen op diverse toernooien.

Wanneer? Groep 5 t/m 8 > Kies een datum 22-03-2017 van 17:30 tot 18:30u 29-03-2017 van 17:30 tot 18:30u 05-04-2017 van 17:30 tot 18:30u 12-04-2017 van 17:30 tot 18:30u 19-04-2017 van 17:30 tot 18:30u 26-04-2017 van 17:30 tot 18:30u

Kijk voor meer datums en tijden op www.sjorssportief.nl en schrijf je in!

14


BREAKDANCE Riverland Healthcentre Locatie: Riverland Healthcentre Waalbandijk 10H, Nijmegen

Nijmegen Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Mercy van der Aa mercy@riverlandhealthcentre.nl www.riverlandhealthcentre.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per activiteit en dit is gratis Onder begeleiding van ervaren b-boys leren we in de kids en jongeren groep de verschillende bewegingen van breakdance. Binnen de kids groep richten we ons op een combinatie van spel, fun, lichaamscoรถrdinatie en breakdancemoves. Bij de jongerengroep trainen we toprock, footwork, freezes en powermoves en train je samen in een groep onder begeleiding van ervaren trainers.

Wanneer? Groep 4 t/m 8 > Kies een datum 25-03-2017 van 10:45 tot 11:30u 01-04-2017 van 10:45 tot 11:30u 08-04-2017 van 10:45 tot 11:30u

15


BUBBLE (VOET)BAL Nijmegen

BubbleDutch Locatie: sporthal waalbandijk 20, Nijmegen

Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Touria Benabbas info@bubbledutch.nl www.bubbledutch.nl

Meer informatie

Maximaal 12 inschrijvingen per activiteit en dit kost â‚Ź 5,00 Bubble Voet Bal voor sportief plezier! Rollen en Dollen met Bubble Bal of Bubble Voetbal 5 t/m 12 jaar Meld je aan voor een wekelijks potje bubble voetbal. of Reserveer jouw bubble voetbal feestje inclusief lekkere frietjes bij het Klimpaleis!

Wanneer? Groep 1 t/m 8

Schrijf je in op www.sjorssportief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

16


CAPOEIRA Nijmegen

Capoeira ReversĂŁo Locatie: Gymzaal Uranusstraat Uranusstraat 18, Nijmegen

Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Sofie da Silva info@capoeirareversao.nl www.capoeirareversao.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per activiteit en dit is gratis Kom kennis maken met CAPOEIRA! Een Braziliaanse vechtsport, gecombineerd met acrobatiek, dans en muziek. Het is een gezellige sport! De lessen worden gegeven door de enthousiaste Braziliaan Contra Mestre Macumba. Het is leuk voor jongens en meiden, dus kom een gratis proefles doen!

Wanneer? Groep 3 t/m 8 > Kies een datum 04-04-2017 van 17:30 tot 18:30u 11-04-2017 van 17:30 tot 18:30u 18-04-2017 van 17:30 tot 18:30u

17


CROSSFIT Nijmegen

Judo Academy Nijmegen Locatie: Judo Academy Nijmegen Dobbelmannweg 7A, Nijmegen

Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Erik Stunnenberg info@judonijmegen.nl www.judonijmegen.nl

Meer informatie

Maximaal 10 inschrijvingen per cursus en dit is gratis Op en leuke gevarieerde manier werken aan coรถrdinatie, conditie, kracht en mobiliteit. Dit alles in een leuke gezellig sfeer.

Wanneer? Groep 5 t/m 8 > Kies een datum 05-04-2017 van 18:30 tot 19:30u 12-04-2017 van 18:30 tot 19:30u 19-04-2017 van 18:30 tot 19:30u

18


DANSEN Nijmegen

ID Dance Locatie: Dansschool ID Dance Zijpendaalstraat 5, Nijmegen

Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Indira Willems info@id-dance.nl www.id-dance.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per activiteit en dit is gratis Ben je ook zo’n fan van muziek, dol op bewegen en heb je passie voor dans? Kom eens langs om de sfeer te proeven en je voelt je waarschijnlijk al snel thuis! Wil je op een leuke en sportieve manier dansen in Nijmegen? Dat kan bij ID Dance. Zowel in onze dansschool in Nijmegen waar we drie verschillende zalen hebben. Maar we geven ook les in Lent op locatie in De Ster en in De Spil!

Wanneer? Groep 1 t/m 8 > Kies een datum 20-03-2017 van 15:30 tot 21:00u 21-03-2017 van 15:30 tot 21:00u 22-03-2017 van 15:30 tot 21:00u 23-03-2017 van 15:30 tot 21:00u 24-03-2017 van 15:30 tot 21:00u 25-03-2017 van 15:30 tot 21:00u

19


DANSEN Nijmegen

MaxStudios

Schrijf je altijd in op ww Locatie: MaxStudios Nijmegen w.sjorssportief.nl Van Rosenburgweg 6, zijkant Triavium Na insrekchreniijvingng houdt de aanbieder met jouw komst.

Max Odarty info@maxstudios.nl www.maxstudios.nl

Meer informatie

Max 20 inschrijvingen per activiteit en dit is gratis Meld je nu aan voor een vrijblijvende proefles Kidsdance of Streetdance/ Hiphop! Wil je weten of deze dansstijl wel bij je past? Neem dan deel aan een proefles! Zo kan je kennis maken met de dansstijl en de docent. De docenten van MaxStudios zijn allemaal professionals die graag hun ervaring en passie doorgeven tijdens de lessen. Ben je een beginner of al een ervaren danser? Ben je op zoek naar een uitdaging op het gebied van dans? Dan ben je bij MaxStudios aan het juiste adres!

Wanneer? Groep 1 t/m 8 > Kies een datum 22-03-2017 van 15:00 tot 18:30u 29-03-2017 van 15:00 tot 18:30u 05-04-2017 van 15:00 tot 18:30u

20


DARTEN Nijmegen

Rivieren Dart Bond Locatie: Het Zwaantje Sint Agnetenweg 77, Nijmegen

Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Sandra Kaldenberg hkaldenberg@hotmail.com www.rdbjeugddarts.nl

Meer informatie

Maximaal 24 inschrijvingen per activiteit en dit is gratis Darten is een sport die steeds populairder wordt in Nederland! Wil jij een keer kijken of je de nieuwe Michael van Gerwen bent, komt dan gezellig darten bij het Zwaantje te Nijmegen. Schrijf je snel in via www.sjorssportief.nl!

Wanneer? Groep 5 t/m 8 > Kies een datum 22-03-2017 van 13:30 tot 16:00u 12-04-2017 van 13:30 tot 16:00u 17-05-2017 van 13:30 tot 16:00u 07-06-2017 van 13:30 tot 16:00u

21


DIEPZEEDUIKEN Nijmegen

Duikteam De Kaaiman Clubhuis Duikteam De Kaaiman Dennenstraat 17, Nijmegen

Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Sander Hehenkamp jeugdbestuurslid@kaaiman.nl www.kaaiman.nl

Meer informatie

Maximaal 12 inschrijvingen mogelijk en dit kost â‚Ź 5,00 Kom duiken bij Duikteam De Kaaiman. Duiken is een avontuurlijke, een veilige en verrassend betaalbare sport. Schrijf je dus in en maak een introductieduik! Als je je hebt ingeschreven nemen we contact met je op om een afspraak te maken wanneer je kunt komen.

Wanneer? Groep 8

Schrijf je in op www.sjorssportief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

22


FIT & FUN! Riverland Healthcentre Locatie: Riverland Healthcentre Waalbandijk 10H, Nijmegen

Nijmegen Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Adrienne Bakker adrienne@riverlandhealthcentre.nl www.riverlandhealthcentre.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per activiteit en dit is gratis

Bij onze uitdagende Fit & Fun training gaan we als groep aan de slag met fitness, teamspelen en bokszaktraining! De training bevat veel spelelementen en we oefenen met hoe je het beste in een team kunt werken, bijvoorbeeld door het geven van tips en complimenten. Door de fitness en bootcamp trainingen worden de spierkracht en conditie van de deelnemers vergroot. Fit & Fun verloopt volgens een vaste structuur zodat de sporters weten wat ze kunnen verwachten. De trainingen worden aangeboden voor kinderen met en zonder diagnoses/verstandelijke/ lichamelijke beperkingen.

Wanneer? Groep 3 t/m 8 > Kies een datum 22-03-2017 van 16:30 tot 17:30u 29-03-2017 van 16:30 tot 17:30u 05-04-2017 van 16:30 tot 17:30u

23


FLOORBALL Lent

Floorball Flames Locatie: Sporthal de Triangel Griftdijk Noord 9B, Lent

Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Sophie van Deelen info@floorballflames.nl www.floorballflames.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per activiteit en dit is gratis Ken jij deze nieuwe teamsport al? Het lijkt op ijshockey, maar dan zonder schaatsen! Floorball komt oorspronkelijk uit Zweden en staat bekend als de snelste zaalsport! Ben je sportief, enthousiast en fanatiek? Dan is Floorball echt een leuke teamsport voor jou! Snelheid, dynamiek, fysieke inspanning en tactiek staan centraal!

Floorball Flames geeft jeugdtrainingen in Sporthal de Triangel in Lent. Jullie leren hier de basistechnieken, zoals schieten en stickhandeling. Samenspelen, tactiek en respect staan centraal. Wil je kijken of floorball iets voor jou is? Train gerust een keer gratis mee!

Wanneer? Groep 3, 4 en 5 > Kies een datum 18-04-2017 van 18:00 tot 19:00u 02-05-2017 van 18:00 tot 19:00u 09-05-2017 van 18:00 tot 19:00u 16-05-2017 van 18:00 tot 19:00u 23-05-2017 van 18:00 tot 19:00u

Groep 6, 7 en 8 > Kies een datum 18-04-2017 van 19:00 tot 20:00u 02-05-2017 van 19:00 tot 20:00u 09-05-2017 van 19:00 tot 20:00u 16-05-2017 van 19:00 tot 20:00u 23-05-2017 van 19:00 tot 20:00u

24


FREERUNNING De Hazenkamp Gymsports

Nijmegen

Locatie: Turncentrum/hal Ploegstraat 5, Nijmegen

Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Berthe van de Weem info@hazenkamp.nl www.hazenkamp.nl

Meer informatie

Maximaal 5 inschrijvingen per cursus en dit is gratis Wil je Parkour-Freerun-tricks leren? Een Wallflip, Aerial, Backflip, Kick the Moon? De speciale jonge free running-les zal de fijne kneepjes van de Free Running meer vanaf de basis gaan opbouwen.

Wanneer? Groep 3 en 4 > 3 proeflessen

Les 1: 15-04-2017 van 11:30 tot 12:30u Les 2: 22-04-2017 van 11:30 tot 12:30u Les 3: 13-05-2017 van 11:30 tot 12:30u

Groep 5 t/m 8 > 3 proeflessen

Les 1: 15-04-2017 van 13:30 tot 15:00u Les 2: 22-04-2017 van 13:30 tot 15:00u Les 3: 13-05-2017 van 13:30 tot 15:00u

Kijk voor meer tijden op www.sjorssportief.nl en schrijf je in! 25


HANDBAL lent

Havana Nijmegen Locatie: De Ster Queenstraat 37b1, Nijmegen Lent

Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Harm van den Broek bestuur@hvhavana.nl www.hvhavana.nl/

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per activiteit en dit is gratis Handbal is een snelle en flitsende balsport waarbij je alles doet: verdedigen, aanvallen, scoren, rennen en springen. Kom gratis een keertje meetrainen om te kijken of handbal ook iets voor jou is!

Wanneer? Groep 1 t/m 8

Schrijf je in op www.sjorssportief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

26


HENGELSPORT HSV De Sportvisser Locatie: Scoutinggebouw Traianus Grootstalselaan 9, Nijmegen

Nijmegen Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Dick Hartman d.hartman6@upcmail.nl hsvdesportvisser.mijnhengelsportvereniging.nl

Meer informatie

Maximaal 50 inschrijvingen per activiteit en dit is gratis

Wil jij ook op een leuke en leerzame manier kennis maken met de hengelsport, dan kunnen wij jou daarmee helpen. Wij organiseren zaterdag 27 mei (en evt 28 mei) 2017 een Jeugdvisdag, deelname is gratis en wordt geheel verzorgd door ons. Aanvang: 09.30 uur daarna krijgen jullie les van een Vismeester en na de lunch gaan we echt vissen, alle materialen worden door ons beschikbaar gesteld, dus je hoeft niets zelf mee te nemen. Graag geen telefoons / laptops meebrengen, wij nemen daarvoor geen enkele verantwoording! Het programma zal ongeveer tot 16.00 uur duren. Wel graag je eigen opgeven hiervoor voor 1 mei a.s.

Wanneer? Groep 5 t/m 8 > Kies een datum 27-05-2017 van 09:30 tot 16:00u 28-05-2017 van 09:30 tot 16:00u

27


HIP HOP Nijmegen

MovingMatters

Schrijf je altijd in op ww Loc 1: Palembangstraat 1, Nijmegen w.sjorssportief.nl Loc 2: Honigcomplex, Waalbanddijk 12f Na insrekchreniijvingng houdt de aanbieder met jouw komst.

Marthe Weijers info.movingmatters@gmail.com www.movingmatters.org

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per activiteit en dit is gratis Stoere Hip Hop dansles voor jongens en meisjes, voor alle leeftijden op verschillende niveaus. De lessen worden gegeven door meervoudig Nederlands Kampioen Hip Hop. Kom langs voor een gratis proefles :-) Hopelijk tot dans!

We zitten op twee locaties in Nijmegen. In het Honigcomplex (Nijmegen- West) en in het ‘oude schoolgebouw’ van basisschool De Blauwe Buut, Palembangstraat (Nijmegen-Oost). De lessen zijn van dinsdag t/m vrijdag. Kijk voor het rooster en meer informatie op www.movingmatters.org

Wanneer? Groep 1 t/m 8

Kijk voor datums, tijden en locaties op www.sjorssportief.nl en schijf je in!

28


HOCKEY Nijmegen

HCQZ Locatie: Sportpark Staddijk Staddijk-Zuid 33, Nijmegen

Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Lida Derks info@hcqz.nl www.hcqz.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per activiteit en dit is gratis Wil jij kennismaken met hockey? Toffe trucs leren, in een team spelen en lekker buiten spelen? Dat kan! Kom een keer (of vaker!) proeftrainen bij ons! QZ is een kleinschalige vereniging met een persoonlijke insteek. Een echte ‘familieclub’, waar iedereen welkom is!

Wanneer? Groep 2 t/m 8 > Kies een datum 22-03-2017 van 18:00 tot 19:00u 29-03-2017 van 18:00 tot 19:00u 08-04-2017 van 18:00 tot 19:00u

29


HOCKEY Malden

RKHV Union Locatie: Sportpark de Kluis Kluissestraat 4, Malden

Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Gertie Karsten gertiekarsten@kpnplanet.nl www.unionhockey. nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis Hockey voor iedereen vanaf 4,5 jaar. Kom gezellig samen met een vriendje of vriendinnentje bij ons hockeyen.

Wanneer? Groep 1 t/m 8 > Kies een datum 20-03-2017 van 17:00 tot 20:00u 21-03-2017 van 17:00 tot 20:00u 22-03-2017 van 17:00 tot 20:00u 23-03-2017 van 17:00 tot 20:00u 24-03-2017 van 17:00 tot 20:00u

30


IJSHOCKEY Nijmegen Devils Locatie: Triavium Van Rosenburgweg 2, Nijmegen

Nijmegen Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Paul Fondse paul@nijmegendevils.nl www.nijmegendevils.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis IJshockey is de snelste teamsport ter wereld. We leren je als de beste schaatsen: snel wegsprinten, hard stoppen, korte draaien. En dat ook nog eens met een stick en een puck. Die puck gaat echt hard over het ijs als je deze overspeelt naar een teamgenoot. Individuele vaardigheden en samenspel binnen een team, beetje lichamelijk contact, het maakt ijshockey tot een stoere, geweldige sport. Voor meisjes en jongens. Kom 4 gratis proeflessen volgen en ervaar het zelf!

Wanneer? Groep 1 t/m 8 > 4 proeflessen

Les 1: 26-09-2017 van 16:15 tot 17:15u Les 2: 03-10-2017 van 16:15 tot 17:15u Les 3: 10-10-2017 van 16:15 tot 17:15u Les 4: 17-10-2017 van 16:15 tot 17:15u

Groep 1 t/m 8 > 4 proeflessen

Les 1: 24-10-2017 van 16:15 tot 17:15u Les 2: 31-10-2017 van 16:15 tot 17:15u Les 3: 07-11-2017 van 16:15 tot 17:15u Les 4: 14-11-2017 van 16:15 tot 17:15u

31


JEUGD SHAPE Nijmegen

Hara Fit & Fun Locatie: Hara Fit & Fun Meijhorst 6002, Nijmegen

Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Daphne Rahimbaks daphne@harafit.nl www.harafit.nl

Meer informatie

Maximaal 16 inschrijvingen per activiteit en dit is gratis Voor onze jeugd vanaf 8 jaar bieden wij de Jeugd Shape. Een leuke les waarbij we alle spieren trainen op een verantwoorde manier. Lijkt het je leuk om mee te doen? Schrijf je dan snel in via www.sjorssportief.nl!

Wanneer? Groep 5 t/m 8 > Kies een datum 22-03-2017 van 18:00 tot 18:45u 29-03-2017 van 18:00 tot 18:45u 05-04-2017 van 18:00 tot 18:45u

32


JIU JITSU | STOEIGYM Sportscentre Fudochi Sportscentre Fudochi, Tweede Oude Heselaan 183a, Nijmegen

Nijmegen Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Marco Stoltz m.stoltz@fudochi.nl www.fudochi.nl

Jiu Jitsu

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis Jiu-Jitsu is de moeder van vele verdedigingssporten. Bij Jiu-Jitsu leer je je effectief te verdedigen door gebruik te maken van de zwakke en kwetsbare plekken van de aanvaller. Je maakt dus gebruik van de aanvalskracht van de tegenstander. Het is een sport die door iedereen beoefend kan worden, ongeacht of je nu over veel of weinig spierkracht en lenigheid beschikt. Jiu-Jitsu geeft een brede basis voor zelfverdediging.

Groep 3 t/m 8

Schrijf je in op www.sjorssportief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

Stoeigym

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis Zoals u allen wel weet zitten kinderen boordevol energie. En die energie moet een uitlaatklep hebben. Welnu, er is een mogelijkheid om deze energie op een leuke en verantwoorde manier kwijt te kunnen raken ... door Stoeigym. Op een pedagogische wijze worden stoei- en gymnastiekvormen met elkaar verbonden, zodanig dat de kinderen op een educatieve manier die energie kwijt kunnen. De lessen vinden plaats op een judomat onder toezicht van deskundige begeleiding en geschikt voor de leeftijd vanaf 3 jaar.

Groep 1 t/m 8

Schrijf je in op www.sjorssportief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

33


JUDO Judo Tomoda Diverse locaties zie www.sjorssportief.nl Maurice Orth info@tomoda.nl www.tomoda.nl

Start reeks activiteiten vanaf 21 maart. Je bent 1x welkom!

Judoschool Theunissen Diverse locaties zie www.sjorssportief.nl Stefanie Theunissen judotheunissen@gmail.com www.judoschooltheunissen.nl

Start reeks activiteiten vanaf 21 maart. Je bent 3x welkom!

Judo Academy Nijmegen Locatie: Judo Academy Dobbelmannweg 7A, Nijmegen Erik Stunnenberg info@judonijmegen.nl www.judonijmegen.nl

Start reeks activiteiten vanaf 4 april. Je bent 3x welkom!

Judo Ryu Ichidai Loc: Dojo Judo Ryu Ichidai Luciaweg 9, Nijmegen Cobus Iliadis info@judoryuichidai.com www.judoryuichidai.com

Start reeks activiteiten vanaf 21 maart. Je bent 1x welkom!

34


JUDO | KICKBOKSEN Nijmegen

Nijmeegse judo vereniging Gebouw Nijmeegse judo vereniging Fagelstraat 1, Nijmegen

Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Joop Hellegers joophellegers@hercurius.nl www.nijmeegse judo vereniging.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per activiteit en dit is gratis Wij als oudste judovereniging in Nijmegen met goed keuring van de Koninging. Wij trainen op recreatief niveau voor de jeugd en volwassenen ook met oud judoka’s.

Wanneer? Groep 2 t/m 8 > Kies een datum 22-03-2017 van 16:30 tot 17:30u 29-03-2017 van 16:30 tot 17:30u 05-04-2017 van 16:30 tot 17:30u

35


KANO | KAYAK Nijmegen

ToPaddle Locatie: Bastion-Spiegelwaal Oudedijk 2, Nijmegen

Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Maarten Holdrinet maarten@kanoslalom.nl www.topaddle.nl

Meer informatie

Maximaal 8 inschrijvingen per cursus en dit kost ₏ 20,00 Speciaal voor jeugdigen in de leeftijd van 9 tot 14 jaar zijn er startercursussen op de Spiegelwaalr in Nijmegen. Naast aandacht voor techniek en veiligheid staat plezier in de sport voorop. Er wordt gevaren in kleine en zeer wendbare kajaks. De kano’s zijn gekozen op veelzijdigheid en geven je dus een leuke basis om later te kiezen voor de vorm van kanovaren die je het leukste vindt. Wildwatervaren hoort daar zeker ook bij. Bij de waterinlaten zijn leuke stromingen te vinden waar je de basis van het wildwatervaren goed kan leren. De cursus wordt afgesloten met een diploma-uitreiking.

Wanneer? Groep 7 en 8 > 2 proeflessen

Les 1: 10-05-2017 van 14:00 tot 15:00u Les 2: 17-05-2017 van 14:00 tot 15:00u

Groep 7 en 8 > 2 proeflessen

Les 1: 12-05-2017 van 15:00 tot 16:00u Les 2: 19-05-2017 van 15:00 tot 16:00u

Groep 7 en 8 > 2 proeflessen

Les 1: 13-05-2017 van 11:00 tot 12:00u Les 2: 20-05-2017 van 11:00 tot 12:00u

36


KARATE Trainingscentrum Michi Locatie: De Ster Queenstraat 37b, Nijmegen

Nijmegen Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Niek Hermsen info@trainingscentrum-michi.nl www.trainingscentrum-michi.nl

Meer informatie

Maximaal 10 inschrijvingen per activiteit en dit is gratis Spelenderwijs kennismaken met karate, werken aan zelfvertrouwen en zelfbeheersing. Lessen worden aan kleine groepen gegeven.

Groep 2 en 3 > Kies een datum

24-03-2017 van 16:00 tot 16:45u 31-03-2017 van 16:00 tot 16:45u 07-04-2017 van 16:00 tot 16:45u 14-04-2017 van 16:00 tot 16:45u

Groep 4, 5 en 6 > Kies een datum 24-03-2017 van 17:00 tot 17:45u 31-03-2017 van 17:00 tot 17:45u 07-04-2017 van 17:00 tot 17:45u 14-04-2017 van 17:00 tot 17:45u

Groep 7 en 8 > Kies een datum

24-03-2017 van 18:00 tot 18:45u 31-03-2017 van 18:00 tot 18:45u 07-04-2017 van 18:00 tot 18:45u 14-04-2017 van 18:00 tot 18:45u

37


KICKBOKSEN Sportscentre Fudochi Sportscentre Fudochi, Tweede Oude Heselaan 183a, Nijmegen

Nijmegen Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Marco Stoltz m.stoltz@fudochi.nl www.fudochi.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis Kickboksen is een vechtsport waarbij je zowel de handen als de benen mag gebruiken. Bij Sportscentre Fudochi wordet deze sport gegeven vanaf de leeftijd van 8 jaar. De sport kent zijn oorsprong in Japan en de Verenigde Staten, waar het begin jaren zeventig populair werd. Het kickboksen in de VS is ontstaan als systeem zodat verschillende stijlen vechtsporters zich met elkaar konden meten.

Bij kickboksen worden de stoten van het boksen gecombineerd met de trappen uit sporten zoals karate en taekwondo. Elleboogstoten zijn in deze sport niet toegestaan.

Wanneer? Groep 5 t/m 8

Schrijf je in op www.sjorssportief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

38


KICKBOKSEN Nijmegen

Ubeda Sports Locatie: Ubeda Sports Eerste oude heselaan 260, Nijmegen

Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Joop Ubeda jessy_andy@msn.com www.ubedasports.nl

Meer informatie

Maximaal 5 inschrijvingen per activiteit en dit is gratis Zit jij vol energie? Of sta jij juist niet zo stevig in jou schoenen? Dan is kickboksen voor kids echt iets voor jou! Op leuke speelse wijze leren jullie de basisprincipes van het kickboksen. Kom snel een les proberen bij Ubeda Sports in Nijmegen!!

Wanneer? Groep 1, 2 en 3 > Kies een datum 29-03-2017 van 16:00 tot 17:00u 05-04-2017 van 16:00 tot 17:00u 12-04-2017 van 16:00 tot 17:00u

Groep 4 t/m 8 > Kies een datum 28-03-2017 van 17:30 tot 18:30u 30-03-2017 van 17:30 tot 18:30u 04-04-2017 van 17:30 tot 18:30u 06-04-2017 van 17:30 tot 18:30u

39


KICKBOKSEN | THAIBOKSEN | BOKSZAKTRAINING Nijmegen

The Boxing Arena

Schrijf je altijd in op ww Locatie: Jan Massinkhal w.sjorssportief.nl Nieuwe dukenburgseweg 5, Nijmegen Na insrekchreniijvingng houdt de aanbieder met jouw komst.

Mohamed Adroun info@theboxingarena.com www.theboxingarena.com

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis Gevechtskunst waarbij men boks- en traptechnieken worden aangeleerd. Deze lessen zijn speciaal bedoeld voor kinderen zodat zij zich ook weerbaarder kunnen maken en hun motoriek kunnen trainen. Bij ons is het mogelijk om te leren kickboksen/ thaiboksen.

Wanneer? Groep 2 t/m 8 > 3 proeflessen

Les 1: 06-02-2017 van 17:45 tot 18:45u Les 2: 07-02-2017 van 16:45 tot 18:45u Les 3: 08-02-2017 van 16:45 tot 18:45u

40


KINDERYOGA Nijmegen

Yoga-studio Susumna Locatie: Yoga-studio Susumna Newtonstraat 54, Nijmegen

Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Els Klievink info@susumna.nl www.susumna.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis De kinderyogalessen worden gegeven in groepsverband, maar er is veel aandacht voor elk individueel kind. De lessen bestaan uit yogahoudingen, meditatie, spel, massage en iets creatief.Je leert op een speelse manier de yogahoudingen, plezier hierbij staat voorop! De yogalessen worden gegeven op woensdag van 16.30 - 17.30 uur. Bij voldoende belangstelling kunnen er ook lessen op andere tijdstippen volgen.

Wanneer? Groep 1 t/m 8

Schrijf je in op www.sjorssportief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

41


KLEUTERBALLET Nijmegen

Flex Dansstudio Locatie: Flex Dansstudio Boksdoornstraat 93, Nijmegen

Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Jasmijn Wolfers info@flexdansstudio.nl www.flexdansstudio.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per activiteit en dit is gratis Dansen is leuk! Voor elke leeftijd is er een dansles! Van ballet, hiphop, moderne dans tot breakdance. Naast dans kun je bij ons ook terecht voor musical- en zanglessen. Op zondag 25 juni staan we met alle leerlingen in de Stadsschouwburg Nijmegen en daar wordt vanaf maart hard voor geoefend. Daarom kunnen we in maart en april alleen introductielessen kleuterballet aanbieden.

Wanneer? Groep 1 en 2 > Kies een datum

20-03-2017 van 15:30 tot 16:15u 22-03-2017 van 14:15 tot 15:00u 25-03-2017 van 09:15 tot 10:00u

42


KLIMMEN | ZIPS EN ROPES Ewijk

Fundustry Nijmegen Locatie: Fundustry Nijmegen Groene Heuvels 1, Ewijk

Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Ayyoub Slahmi ayyoub@fundustry.nl www.heldenfeestje.nl

Meer informatie

Maximaal 80 inschrijvingen per activiteit en dit kost â‚Ź 10,00 In ons super uitdagende adrenaline park, gaan de helden op een onvergetelijke missie! KingKong moet verslagen worden, en de Indiana Jones helden gaan dit doen! Uit onze 10 duizelingwekkende attracties mag je er 4 kiezen. Durf jij de vrije val van 10 meter hoogte, of kiezen ze liever het boogschieten? Alles mag!

Wanneer? Groep 4 t/m 8 > Kies een datum 03-05-2017 van 13:30 tot 15:00u 10-05-2017 van 13:30 tot 15:00u 17-05-2017 van 13:30 tot 15:00u

43


KORFBAL Meer informatie

Nijmegen

Korfbal is de enige sport die door jongens en meisjes samen gespeeld wordt. Dat is niet het enige dat korfbal uniek maakt.

Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Het is een gezellige sport, waarbij je veel moet samenwerken om zo meer doelpunten te maken dan de tegenstander.

K.V. De Hazenkamp Loc: Clubhuis K.V. De Hazenkamp Drieskensacker 11-40, Nijmegen Amber van Krevel dehazenkamp.nijmegen@knkv.net www.kvdehazenkamp.nl

Schrijf je in op www.sjorssportief.nl en wij nemen contact met je!

KV Noviomagum Locatie: clubhuis KV Noviomagum Dรกlmarasweg 33, Nijmegen Brigitta Nas faassen@chello.nl www.kvnoviomagum.nl

Start reeks activiteiten vanaf 31 mei. Je bent 1x welkom!

Korfbalvereniging Keizer Karel Locatie: Sportpark Staddijk Noord Staddijk 121, Nijmegen Laura Rigterink kangoeroeklupkeizerkarel@gmail. com www.kvkeizerkarel.nl

Start reeks activiteiten vanaf 1 april. Je bent 4x welkom!

44


LASERGAMEN Ewijk en Wijchen

Rongen Aktief

Schrijf je altijd in op ww Loc 1:Scouting Ewijk, Ewijk w.sjorssportief.nl Loc 2: Scouting St Franciscus, Wijchen Na insrekchreniijvingng houdt de aanbieder met jouw komst.

Frans Rongen info@rongenaktief.com www.rongenaktief.com

Meer informatie

Maximaal 20 inschrijvingen per activiteit en dit kost â‚Ź 6,50 Kruip in de huid van Rambo en daag je vrienden of klasgenoten uit voor een spectaculair potje lasergamen. Een spannend actiespel in het bos. Je speelt zowel individueel als in teams met diverse spelvormen zoals capture the flag, save the president en nog veel meer.

Groep 3 t/m 8 > Kies een tijdstip 19-03-2017 van 10:00 tot 11:00u 19-03-2017 van 11:15 tot 12:15u 19-03-2017 van 12:30 tot 13:30u 19-03-2017 van 13:45 tot 14:45u 19-03-2017 van 15:00 tot 16:00u

Loc 1: Scouting Ewijk Binnenweg 4B, Ewijk

Groep 3 t/m 8 > Kies een tijdstip 02-05-2017 van 10:00 tot 11:00u 02-05-2017 van 11:15 tot 12:15u 02-05-2017 van 12:30 tot 13:30u 02-05-2017 van 13:45 tot 14:45u 02-05-2017 van 15:00 tot 16:00u

Loc 2: Scouting Sint Franciscus Sint Jorispad 37 Wijchen

45


MANEGEACTIVITEITEN Stichting CAP Centra Aangepast Paardrijden

Nijmegen

Manege de Winckelsteegh en Maartens- Schrijf je altijd in op www.sjorssportief.nl hoeve, Winkelsteegseweg 99, Nijmegen Na insrekchreniijvingng houdt de aanbieder met jouw komst. A.E. Berendijk info@stichtingcap.nl www.stichitngcap.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis Stichting CAP verzorgt aangepaste manegeactiviteiten voor mensen met een beperking in de regio Nijmegen. Gediplomeerde instructeurs en speciaal opgeleide paarden zorgen voor een veilige omgeving waar aandacht is voor mens en dier. Er zijn diverse mogelijkheden zoals: paardrijden, huifbedrijden, ritten met de koets, dagbesteding, aangepaste voltige, dierverzorging, enz.

Wanneer? Groep 2 t/m 8 > Kies een datum 14-05-2017 van 11:00 tot 11:30u 14-05-2017 van 11:30 tot 12:00u

46


MOUNTAINBIKEN MTB club Licht Verzet Verzamelpunt Zweef-inn Heumensoord Groesbeekseweg 55a, Malden

Malden Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Emiel Suykerbuyk jeugd@lichtverzet.nl www.lichtverzet.nl

Meer informatie

Maximaal 10 inschrijvingen per cursus en dit is gratis Licht Verzet heeft zo’n 70 mountainbikende jongens en meisjes in de leeftijd van 8 t/m 18 jaar. Naast het aanleren van de juiste techniek en tactiek staat bij de jeugdtrainingen vooral ook het plezier in het mountainbiken centraal. Iedereen met een mountainbike en helm, superfanatiek of een stuk minder, kan op zijn of haar eigen niveau meedoen.

Het aantal jeugdleden is de laatste jaren sterk gegroeid waardoor we helaas genoodzaakt waren een ledenstop in te stellen. Er wordt gewerkt met een wachtlijst die twee keer per jaar de gelegenheid biedt deel te nemen aan drie gratis proeftrainingen. Zie de LV website.

Wanneer? Groep 5 t/m 8 > 3 proeflessen

Les 1: 27-05-2017 van 09:30 tot 11:30u Les 2: 03-06-2017 van 09:30 tot 11:30u Les 3: 10-06-2017 van 09:30 tot 11:30u LET OP! je moet zelf een mountainbike regelen en meenemen.

47


MYSTICGOLF | 18 HOLES Nijmegen

LaserQuest Nijmegen Locatie: LaserQuest Nijmegen Ziekerstraat 3, Nijmegen

Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Stephan Groen info@laserquestnijmegen.nl www.laserquestnijmegen.nl

Meer informatie

Maximaal 15 inschrijvingen per activiteit en dit kost € 5,00 “In het donker golfen was nog nooit zo leuk. Dankzij de blacklights en de wanddecoraties ziet de wereld er opeens heel anders uit.” Door de verschillende hindernissen sta je bij elke baan voor een nieuwe uitdaging. Begeleidt door muziek, kun je zelfstandig van baan tot baan hole-in-one’s proberen te slaan. Maar je krijgt ook les van onze eigen crew.

Wanneer? Groep 3 t/m 8 > Kies een dag en tijd 22-03-2017 van 14:00 tot 15:00u 22-03-2017 van 15:00 tot 16:00u 22-03-2017 van 16:00 tot 17:00u 22-03-2017 van 17:00 tot 18:00u 05-04-2017 van 14:00 tot 15:00u 05-04-2017 van 15:00 tot 16:00u 05-04-2017 van 16:00 tot 17:00u 05-04-2017 van 17:00 tot 18:00u 19-04-2017 van 14:00 tot 15:00u 19-04-2017 van 15:00 tot 16:00u 19-04-2017 van 16:00 tot 17:00u 19-04-2017 van 17:00 tot 18:00u

48


NATUURSPEURTOCHTEN Nijmegen

IVN Rijk van Nijmegen Locatie: Natuurmuseum Gerard Noodtstraat 121, Nijmegen

Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Hans Tierates hans@tierates.nl www.ivn-nijmegen.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per activiteit en dit kost â‚Ź 3,50

De imker en zijn bijen Het zien en beleven hoe een imker met zijn bijen omgaat. Imkers geven uitleg hoe een bijenvolk leeft met zijn koningin. En natuurlijk gaan we samen proeven, hoe de honing smaakt die de bijen hebben gemaakt.

Groep 4 t/m 8 > 1 x verwacht

13-09-2017 van 14:00 tot 17:00u

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per activiteit en dit kost â‚Ź 3,50

Op pad met de schaapsherder

Samen met de herder en haar hond ga je met de schaapskudde op pad. Wat is een paplam? Waarom is het beter om een weiland door schapen te laten begrazen dan een grasmaaier in te zetten? Wat maakt een de hond van de herder zo bijzonder? Je leert wat het is om herder te zijn.

Groep 4 t/m 8 > 1 x verwacht

09-08-2017 van 14:00 tot 17:00u

49


NATUURSPEURTOCHTEN Nijmegen

IVN Rijk van Nijmegen Locatie: Natuurmuseum Gerard Noodtstraat 121, Nijmegen

Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Hans Tierates hans@tierates.nl www.ivn-nijmegen.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per activiteit en dit kost â‚Ź 3,50

Snoepen in de natuur We gaan op zoek naar eetbare dingen uit de natuur zoals onder andere kaasjeskruid, witte klaver, mini hazelnootjes en bloemetjes van de braam. Ga jij mee met ons?

Groep 4 t/m 8 > 1 x verwacht

08-11-2017 van 14:00 tot 17:00u

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per activiteit en dit kost â‚Ź 3,50

Waterdiertjes en nog veel meer Op zoek naar waterdiertjes en kriebelbeestjes. schaatsenrijdertjes, kikkervisjes, schrijvertjes, ja zelfs een echte waterschorpioen! Mieren, pissebedden, larven, rupsen, houtwormen en nog veel meer kriebelspul. Durf jij het aan?

Groep 4 t/m 8 > 1 x verwacht

10-05-2017 van 14:00 tot 17:00u

50


PAINTBALL Fundustry Nijmegen Locatie: Fundustry Nijmegen Groene Heuvels 1, Ewijk

Ewijk Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Ayyoub Slahmi ayyoub@fundustry.nl www.heldenfeestje.nl

Meer informatie

Maximaal 80 inschrijvingen per activiteit en dit kost â‚Ź 10,00 Durf jij het kidspaintball aan?! Kom naar Fundustry Nijmegen en ga de strijd aan! Super vette games, uitdagende speelvelden en dat alles natuurlijk veilig en verantwoord.

Wanneer? Groep 4 t/m 8 > Kies een datum 26-04-2017 van 13:30 tot 15:00u 03-05-2017 van 13:30 tot 15:00u 10-05-2017 van 13:30 tot 15:00u

51


PENCAK SILAT | ZELFVERDEDIGING Perguruan pencak silat tri-bhakti Locatie: Fitcentrum ROC Campusbaan 6, Nijmegen

Nijmegen Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Erwin de Groot erwindegroot77@hotmail.com

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis Maak kennis met de effectieve traditionele verdedigingskunst/vechtsport! Pencak silat is dĂŠ verdedigingskunst/ vechtsport van IndonesiĂŤ. Pencak Silat TRI-Bhakti bestaat ruim 40 jaar en geeft al jarenlang trainingen in Nijmegen. Voor jong en oud, voor beginners en gevorderden. Ben je benieuwd wat Pencak Silat nu precies is? Dan willen wij jou van harte uitnodigen om twee proeflessen (gratis) kennis te komen maken.

Wanneer? Groep 5 t/m 8 > 2 proeflessen

Les 1: 22-03-2017 van 19:30 tot 21:00u Les 2: 29-03-2017 van 19:30 tot 21:00u

Groep 5 t/m 8 > 2 proeflessen

Les 1: 05-04-2017 van 19:30 tot 21:00u Les 2: 12-04-2017 van 19:30 tot 21:00u

52


PONYRIJDEN Manege de Prinsenbankhoeve Manege de Prinsenbankhoeve Groenestraat 47, Wijchen

Wijchen Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Yvette Derks manege@prinsenbankhoeve.nl www.prinsenbankhoeve.nl

Meer informatie

Maximaal 10 inschrijvingen per activiteit en dit kost â‚Ź 6,50 Wil jij knuffelen, poetsen en ponyrijden? Kom dan naar het Happy Hour van Manege de Prinsenbankhoeve! Schrijf je snel in!

Wanneer? Groep 1 t/m 8 > Kies een datum 26-04-2017 van 10:00 tot 11:00u 26-04-2017 van 11:00 tot 12:00u 26-04-2017 van 12:30 tot 13:30u 26-04-2017 van 13:30 tot 14:30u 26-04-2017 van 14:30 tot 15:30u 06-05-2017 van 16:30 tot 17:30u 13-05-2017 van 16:30 tot 17:30u

Kijk voor meer datums en tijden op www.sjorssportief.nl en schrijf je in!

53


ROLSTOELHOCKEY & -BASKETBAL Nijmegen

Stichting Koprol Locatie: Sint Maartenskliniek Hengstdal 3, Nijmegen

Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Robin Konings info@stichtingkoprol.nl www.stichtingkoprol.nl

Meer informatie

Maximaal 8 inschrijvingen per activiteit en dit is gratis Junioren rolstoelbasketbal en rolstoelhockey is erop gericht om (mindervalide) kinderen en jongeren, van 10 tot 16 jaar structureel deel te laten nemen aan aangepast sporten. Het betreft kinderen met (en zonder) een lichamelijke beperking die met of zonder hulpmiddel/ begeleiding kunnen voortbewegen, maar nog beperkingen of ongemakken ervaren die deelname binnen een reguliere sportvereniging belemmeren.

Wanneer? Groep 3 t/m 8 > Kies een datum 20-05-2017 van 10:00 tot 11:00u 27-05-2017 van 10:00 tot 11:00u

54


ROTS & WATER Riverland Healthcentre Locatie: Riverland Healthcentre Waalbandijk 10H, Nijmegen

Nijmegen Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Adrienne Bakker adrienne@riverlandhealthcentre.nl www.riverlandhealthcentre.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per activiteit en dit is gratis Rots & Water is een speelse weerbaarheidstraining en een anti-pest programma. Het is een training met een hoog-fun gehalte waarin je naast dat je veel leert over je lichaam en leuke spelen, je ook boks en conditietraining krijgt.

Tijdens de training besteden we aandacht aan thema’s zoals zelfvertrouwen, samenwerken, samen spelen, gevoelens & grenzen herkennen, rekening houden met een ander, rust bewaren en communicatie.

Wanneer? Groep 6, 7 en 8 > Kies een datum 22-03-2017 van 15:15 tot 16:15u 29-03-2017 van 15:15 tot 16:15u 05-04-2017 van 15:15 tot 16:15u

55


RUGBY Nijmegen

NRC The Wasps Locatie: Sportpark Staddijk Noord Staddijk 111, Nijmegen

Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

G.W. Jansen info@wasps.nl www.wasps.nl

Meer informatie

Maximaal 4 inschrijvingen per cursus en dit is gratis Altijd al een keertje willen weten wat rugby is, kom dan een keer langs bij de Wasps. Leer tackelen, passen, vangen en samenwerken met je teammaatjes op een sportieve en veilige manier. Er zijn verschillende jeugdteams die met meisjes en jongens van hun eigen leeftijd spelen. Of je nu snel, langzaam, lang of klein bent, er is voor iedereen een plekje op het rugbyveld!

Wanneer? Groep 3 t/m 8 > 2 proeflessen

Les 1: 22-03-2017 van 18:30 tot 20:00u Les 2: 29-03-2017 van 18:30 tot 20:00u

Groep 3 t/m 8 > 2 proeflessen

Les 1: 24-03-2017 van 18:30 tot 20:00u Les 2: 31-03-2017 van 18:30 tot 20:00u

56


SCHAATSEN Nijmegen

Nijmeegse Schaats Vereniging Locatie: ijsbaan Triavium Van Rosenburgweg 2, Nijmegen

Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Martijn Boer schaatsjijal@nijmeegseschaatsvereniging.nl www.nijmeegseschaatsvereniging.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit kost â‚Ź 20,50 Lopen, rennen, fietsen, zwemmen, steppen, skaten, kruipen, gooien kan jij al! Maar ... Schaats jij al? Kom naar de Nijmeegse Schaats Vereniging Echte trainers leren je de schaatsslag, starten, remmen, rondjes draaien, maar ook... vallen en opstaan op het prachtige ijs van Triavium ijsbaan. Let op deze activiteit start in het begin van schooljaar 2017-2018.

Wanneer? Groep 3 t/m 6 > 5 proeflessen

Les 1: 30-09-2017 van 09:00 tot 10:00u Les 2: 07-10-2017 van 09:00 tot 10:00u Les 3: 14-10-2017 van 09:00 tot 10:00u Les 4: 21-10-2017 van 09:00 tot 10:00u Les 5: 28-10-2017 van 09:00 tot 10:00u

57


SCHAKEN Lent

Jeugdschaak UVS Locatie: Voorzieningenhart De Ster Queenstraat 37b, Lent

Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Arjan Schoonen arjanschoonen@hotmail.com www.uvsnijmegen.nl

Meer informatie

Maximaal 12 inschrijvingen per cursus en dit is gratis Schaken is een eeuwenoude elegante denksport. Leren schaken is leren observeren, vooruitkijken, intuĂŻtie ontwikkelen, doelen stellen, plannen maken, rationeel handelen, met tegenslag omgaan en strategisch denken. Schaken is voor kinderen, volwassenen en bejaarden. Het houdt de hersenen soepel.

Wanneer? Groep 3 t/m 8 > 3 proeflessen

Les 1: 09-05-2017 van 19:00 tot 20:15u Les 2: 16-05-2017 van 19:00 tot 20:15u Les 3: 23-05-2017 van 19:00 tot 20:15u

58


SCOUTING Scouting Paul Kruger

Nijmegen

Schrijf je altijd in op ww 1: Groenewoud Sophiaweg 448 w.sjorssportief.nl 2: Kwakkenberg, Kwakkenbergweg 10 Na insrekchreniijvingng houdt de aanbieder met jouw komst.

Astrid Cillesen m.meijnen@scoutingpaulkruger.nl www.scoutingpaulkruger.nl

Meer informatie

Maximaal 5 inschrijvingen per activiteit en dit is gratis Laat je uitdagen! Scouting is: samen spelen, actief in het bos, elke week anders. Wij hebben twee blokhutten voor de welpen (7-11 jaar). Schrijf je hier in voor de Groenewoudhorde! We beginnen iedere zaterdagmiddag om half 3 bij de onze blokhut met een gezamenlijke opening, en daarna gaan we het bos in. Soms gaan we met zijn allen een speurtocht doen, maar andere zaterdagen spelen we juist in groepjes een spannend spel, of we leren bijvoorbeeld wat een kompas doet, en soms maken we een kampvuur! Zo is iedere week weer een beetje anders, maar het doel is altijd hetzelfde: samen een leuke middag in het bos beleven.

Wanneer? Groep 4 t/m 7 > Kies een datum 18-03-2017 van 14:30 tot 17:00u 01-04-2017 van 14:30 tot 17:00u 13-05-2017 van 14:30 tot 17:00u 01-07-2017 van 14:30 tot 17:00u

59


SCOUTING Scouting Amalgama Locatie: Scouting Amalgama Weteringweg 50, Nijmegen

Nijmegen Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Mirjam Welbers info@scoutingamalgama.nl www.scoutingamalgama.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per activiteit en dit is gratis Informatie over scouting Amalgama: Scouting Amalgama, de scouting groep van Lindenholt en Nijmegen west (Hees, Hezeveld, Neerbosch Oost). Via onze website willen we je graag een kijkje laten nemen hoe het er bij ons aan toe gaat. Kijk bijvoorbeeld naar de verschillende groepen die we hebben en misschien zien we je binnenkort wel een keertje op ons clubgebouw! • Elke zaterdag weer een feestje! • Zodra het kan, lekker actief en naar buiten! • Samen, samen en samen…we doen lekker alles samen! • Enthousiast geworden

Wanneer? Groep 1 t/m 8 > Kies een datum 25-03-2017 van 09:30 tot 14:00u 01-04-2017 van 09:30 tot 14:00u 15-04-2017 van 09:30 tot 14:00u 22-04-2017 van 09:30 tot 14:00u

60


SKIËN Skicentrum de Wijchense Berg Skicentrum de Wijchense Berg Heumenseweg 180, Wijchen

Wijchen Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Anneke Janssen info@wychenseberg.nl www.wychenseberg.nl

Meer informatie

Maximaal 25 inschrijvingen per activiteit en dit kost € 6,50 Wintersport in Nederland? Dat kan. Op de Wijchense Berg kunnen de kinderen skiën. in een bosrijke omgeving in alverna ligt een heuse skihelling, waar de kinderen niet alleen de beginselen van het skiën kunnen leren maar ook de gevorderde skiërs prima uit de voeten kunnen.

Wanneer? Groep 4 t/m 8 > 1 les | beginners 20-09-2017 van 15:00 tot 16:00u 27-09-2017 van 15:00 tot 16:00u 04-10-2017 van 15:00 tot 16:00u 04-10-2017 van 15:00 tot 16:00u

Groep 4 t/m 8 > 1 les | gevorderden 20-09-2017 van 16:00 tot 17:00u 27-09-2017 van 16:00 tot 17:00u

61


SUPER BELLENBLAZEN Nijmegen

BubbleDutch Locatie: Sporthal Waalbandijk 20, Nijmegen

Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Touria Benabbas info@bubbledutch.nl www.bubbledutch.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per activiteit en dit kost â‚Ź 5,00 We maken kleine bellen grote bellen, heel veel bellen en allerlei soorten bellen . Waarom bellen zijn zoals ze zijn gaan we door middel van een aantal opdrachten samen uitvinden. Je krijgt dan zelfs een bellenblaas diploma! Daarna kunnen jij en je vriend(innet)jes zelf bellen blazen zoveel als je wilt!

Wanneer? Groep 1 t/m 8

Schrijf je in op www.sjorssportief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

62


SYNCHROONZWEMMEN Aqua-Novio ‘94 Synchroonzwemmen Locatie: Zwembad West Planetenstraat 65, Nijmegen

Nijmegen Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Tess Föllings synchroon_info@aquanovio.nl www.aquanovio.nl/synchroonzwemmen

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per activiteit en dit is gratis Voor alle jonge ‘waterratjes’ die ook van muziek en dansen houden: maak nu kennis met synchroonzwemmen bij Aqua-Novio ’94!

Bij synchroonzwemmen dans je in het water, terwijl je gelijk met de muziek en met elkaar bewegingen maakt met je armen en benen. Tijdens dit spetterende waterballet heb je een mooi glitterbadpak aan, make-up op en een kroontje in het haar. In een gezellig groepje leer je om figuren zoals de zeilboot en de oester te zwemmen op muziek. Je hebt alleen zwemdiploma A en B nodig om mee te zwemmen! Kom snel meedoen!

Wanneer? Groep 2 t/m 7 > Kies een datum 20-03-2017 van 18:30 tot 19:30u 23-03-2017 van 18:30 tot 19:30u 27-03-2017 van 18:30 tot 19:30u 30-03-2017 van 18:30 tot 19:30u 03-04-2017 van 18:30 tot 19:30u 06-04-2017 van 18:30 tot 19:30u 26-06-2017 van 18:30 tot 19:30u 29-06-2017 van 18:30 tot 19:30u

63


TAEKWONDO Taekwondovereniging Yoo Sin Locatie: Yoo Sin Heidebloemstraat 201, Nijmegen

Nijmegen Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Pieter Hermans p.hermans@nijmegen.nl www.yoosin.nl

Meer informatie

Maximaal 25 inschrijvingen per activiteit en dit kost â‚Ź 2,00 Tijdens de Taekwondo instuif in de vakantie kun je een uur lang allerlei leuke taekwondo activiteiten doen! Schoppen op kussens, springen op trampolines, balanceren over de slackline, klimmen over touwladders en natuurlijk heel veel lol.

Alle deelnemers krijgen een oorkonde en uitnodiging om nog een keertje mee te doen als de taekwondo lessen weer gaan beginnen!

Wanneer? Groep 3 en 4 > 1 proefles

26-04-2017 van 13:00 tot 14:00u

Groep 5 en 6 > 1 proefles

26-04-2017 van 14:00 tot 15:00u

Groep 7 en 8 > 1 proefles

26-04-2017 van 15:00 tot 16:00u

64


TAFELTENNIS Tafeltennis Nijmegen Locatie: Tafeltennis Nijmegen Luciaweg 9, Nijmegen

Nijmegen Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Martijn Spithoven martijn@detafeltennistrainer.nl www.tafeltennisnijmegen.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis Op de camping of thuis ook al eens een potje getafeltennist. Je vond het leuk en wil je hier meer van weten of doen, dat kan bij Tafeltennis Nijmegen. Tafeltennis Nijmegen is een gezellige vereniging waarbij je spelenderwijs kunt leren tafeltennissen. Heb je zin om onder begeleiding een balletje te slaan. Schrijf je dan in. Je bent van harte welkom.

Wanneer? Groep 3 t/m 8

Schrijf je in op www.sjorssportief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

65


TAFELTENNIS Tafeltennis Vereniging Oosterhout Locatie: De Schakel; De Honsvoet 2, Oosterhout (gld) / Overbetuwe

Oosterhout Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Thijs de Bruijn mr_brownman@hotmail.com www.tafeltennisverenigingoosterhout.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per activiteit en dit is gratis Tafeltennis Vereniging Oosterhout is een kleine maar groeiende sportvereniging voor jong en oud. We spelen voor de beginners op donderdagavond van 18:15 tot 19:30 en voor de jeugd met meer ervaring op vrijdagavond van 18:15 tot 19:30 uur.

Je gaat de sport spelenderwijs leren ontdekken en we hebben ook vele leuke activiteiten buiten het tafeltennis om.

Wanneer? Groep 1 t/m 8 > Kies een datum 23-03-2017 van 18:15 tot 19:30u 24-03-2017 van 18:15 tot 19:30u

66


TENNIS Tennisvereniging LLTV Locatie: LLTV Jo Eversstraat 1, Lent

Lent Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Lenny Rijken bestuur@lltv.nl www.lltv.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis bij LLTV kan je het hele jaar door tennissen, van ‘s morgens 8u. tot ‘s avonds 20u. Contributie is €40,- per jaar, maar eerste periode is gratis. Je kan ook tennisles krijgen via een tennisschool. Dat kost natuurlijk ook wel wat. We hebben ook en gezellige kantine en eromheen liggen 10 tennisbanen. Als je het leuk vindt, kijk maar eens op onze website www.lltv.nl Tennissen kan je al vanaf je 4e jaar leren.

Wanneer? Groep 1 t/m 8

Schrijf je in op www.sjorssportief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

67


TENNIS TC Nijmegen-Quick Tennispark TC Nijmegen-Quick Nijmeegsebaan 141, Nijmegen

Nijmegen Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Karlijn Breunissen jcnijmegenquick@gmail.com www.nijmegenquick.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis Lijkt het je leuk om een keer te komen tennissen? Wil je weten of tennis wat voor je is? Maak dan nu gratis kennis met tennis bij T.C. Nijmegen-Quick! Je kunt twee keer met een proefles meedoen om te ontdekken of tennis iets voor jou is. Ook organiseren we een gezellige clinic waar we met elkaar een balletje gaan slaan. Dus geef je op voor de proeflessen in maart en de clinic op 22 april! Ben je enthousiast geworden na deze proeflessen? Dan kan je je gelijk met korting inschrijven voor de zomerlessen. We zien jullie graag op de tennisbaan!

Wanneer? Groep 3 t/m 8 > 2 proeflessen

Les 1: 22-03-2017 van 16:00 tot 17:00u Les 2: 29-03-2017 van 16:00 tot 17:00u

Groep 3 t/m 8 > clinic

22-04-2017 van 14:00 tot 15:30u

68


TENNIS Nijmegen

TV Rapiditas Locatie: TV Rapiditas D’Almarsweg 24, Nijmegen

Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Maureen Voller m_voller@yahoo.com www.tvrapiditas.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Kom gratis proeven! Rapiditas serveert een “viergangenmenu” Wellicht heb je nog een vriendje, vriendinnetje of familielid dat ook graag mee wil doen. Een echte tennisleraar laat jou zien hoe het spelletje gaat en je mag meteen oefenen met je slag. Mocht je na deze kennismaking enthousiast zijn geworden, dan kun je je direct inschrijven voor het ‘voorgerecht’. We bieden je dan 4 trainingen om verder te proeven tegen een kleine vergoeding, zonder dat je meteen lid hoef te worden.

Wanneer? Groep 1 t/m 8 > Kies een datum 25-03-2017 van 12:00 tot 14:00u 29-03-2017 van 14:00 tot 16:00u

69


TURNEN De Hazenkamp Gymsports

Nijmegen

Schrijf je altijd in op ww Loc 1: Gymzaal Uranusstraat 18 w.sjorssportief.nl Loc 2: Mondial college Leuvensbroek 3001 Na insrekchreniijvingng houdt de aanbieder met jouw komst. Loc 3: Gymzaal de Gildenkamp 60-18 Berthe van de Weem info@hazenkamp.nl www.hazenkamp.nl

Meer informatie

Maximaal 5 inschrijvingen per cursus en dit is gratis Kom je bij ons springen op de trampoline, hangen aan de ongelijke brug, zwaaien aan de ringen, rollen over de kast. Of een handstand maken op een grote valmat, slingeren aan de touwen en een koprol maken op de balk. We hebben ook een luchtkussentje. Dus veel verschillende en afwisselende toestellen met uitdagende oefeningen, waar je veel nieuwe dingen kunt leren.

Wanneer? Loc 1: Gymzaal Uranusstraat Groep 2 en 3 > 3 proeflessen

Groep 6, 7 en 8 > 3 proeflessen

Start: 27-03-2017 van 17:00 tot 18:00u

Start: 27-03-2017 van 18:45 tot 19:45u

Groep 4 en 5 > 3 proeflessen

Loc 3: Gymzaal de Gildenkamp

Groep 6, 7 en 8 > 3 proeflessen

Start: 30-03-2017 van 16:15 tot 17:15u

Loc 2: Mondial College Groep 2 en 3 > 3 proeflessen

Start: 30-03-2017 van 17:15 tot 18:15u

Start : 27-03-2017 van 18:00 tot 19:00u

Start : 27-03-2017 van 19:00 tot 19:00u

Start: 27-03-2017 van 16:45 tot 17:45u

70

Groep 4 en 5 > 3 proeflessen

27-03-2017 van 17:45 tot 18:45u

Groep 2 en 3 > 3 proeflessen

Groep 4 en 5 > 3 proeflessen

Groep 6, 7 en 8 > 3 proeflessen

30-03-2017 van 18:15 tot 19:15u


TURNEN CGV Oranje Blauw

Nijmegen

Loc 1: Gymzaal Dominicanenstraat 53 Schrijf je altijd in op www.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt Loc 2: Meijhorst 1107, Nijmegen aanbieder rekening met jouwdekom st. Marleis van Ruiten pr@oranjeblauw.nl www.oranjeblauw.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per activiteit en dit is gratis Voor gymnastiek- en turnlessen voor jongens en meisjes vanaf 4 jaar kun je terecht bij onze vereniging. Naast recreatiegroepen zijn er ook selectiegroepen die meedoen aan wedstrijden op regionaal en landelijk niveau. De leden van de recreatie kunnen elk jaar deelnemen aan de clubkampioenschappen. Wij vinden het belangrijk dat je plezier in je sport hebt en een uitdaging vindt op jouw niveau. Dit doen we samen met onze enthousiaste gediplomeerde trainsters.We hopen je snel te ontmoeten!

Wanneer? Locatie: Gymzaal Dominicanenstraat Dominicanenstraat 53, Nijmegen

Locatie: Meijhorst Meijhorst 1107, Nijmegen

Groep 1 t/m 4 > Kies een datum

Groep 1 t/m 4 > Kies een datum

Groep 5 t/m 8 > Kies een datum

Groep 5 t/m 8 > Kies een datum

20-03-2017 van 17:00 tot 18:00u 27-03-2017 van 17:00 tot 18:00u 03-04-2017 van 17:00 tot 18:00u

20-03-2017 van 18:00 tot 19:00u 27-03-2017 van 18:00 tot 19:00u 03-04-2017 van 18:00 tot 19:00u

22-03-2017 van 16:00 tot 17:00u 29-03-2017 van 16:00 tot 17:00u 05-04-2017 van 16:00 tot 17:00u

22-03-2017 van 17:00 tot 18:00u 29-03-2017 van 17:00 tot 18:00u 05-04-2017 van 17:00 tot 18:00u

71


URBAN DANCE Nijmegen

Hara Fit & Fun Locatie: Hara Fit & Fun Meijhorst 6002, Nijmegen

Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Daphne Rahimbaks daphne@harafit.nl www.harafit.nl

Meer informatie

Maximaal 16 inschrijvingen per activiteit en dit is gratis Speciaal voor de kinderen vanaf 6 jaar bieden wij URBAN DANCE. Voor de leeftijd van 6 tot en met 8 en 9 tot en met 11 jaar bieden wij een leuke, actieve en gevarieerde les aan.

Wanneer? Groep 3, 4 en 5 > Kies een datum 22-03-2017 van 15:30 tot 16:15u 29-03-2017 van 15:30 tot 16:15u 05-04-2017 van 15:30 tot 16:15u

Groep 6, 7 en 8 > Kies een datum 22-03-2017 van 16:30 tot 17:15u 29-03-2017 van 16:30 tot 17:15u 05-04-2017 van 16:30 tot 17:15u

72


URBAN STREETDANCE Nijmegen

Marcella Moves Locatie: Het Danslokaal Waalbandijk 12, Nijmegen

Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Marcella Conceicao Lima info@marcellamoves.nl www.marcellamoves.nl

Meer informatie

Maximaal 5 inschrijvingen per cursus en dit is gratis Wil je samen werken aan een vette choreografie? Of uit je dak gaan op de beat van de muziek? Wil je leren dansen, zelf dansen maken ĂŠn presenteren? Kom dan naar de proeflessen Urban Streetdance van Marcella Moves in Het Danslokaal!

Wanneer? Groep 3, 4 en 5 > Kies een datum 22-03-2017 van 16:30 tot 17:30u 29-03-2017 van 16:30 tot 17:30u 10-05-2017 van 16:30 tot 17:30u 17-05-2017 van 16:30 tot 17:30u 06-09-2017 van 16:30 tot 17:30u

Groep 6, 7 en 8 > 1 proefles

06-09-2017 van 17:30 tot 18:30u

73


VECHTKUNSTEN Cheng Hsin Nijmegen Locatie: Dojo NJV Fagelstraat 1, Nijmegen

Nijmegen Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Rob van Ham info@chenghsin.nl www.chenghsin.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per activiteit en dit is gratis Een training met technieken uit Boksen, Kickboksen, Aikido Judo en Tai Chi Chuan. Zo leer je rollen, vallen, grepen, klemmen, worpen, stoten en trappen. De training is goed voor je lichaamsgevoel, zelfvertrouwen en contact met anderen. Het verbetert je houding, beweging, balans en krachtontwikkeling. Plezier en veiligheid staan voorop!

Wanneer? Groep 7 en 8 > Kies een datum

14-04-2017 van 16:30 tot 17:30u 21-04-2017 van 16:30 tot 17:30u 05-05-2017 van 16:30 tot 17:30u 12-05-2017 van 16:30 tot 17:30u 15-09-2017 van 16:30 tot 17:30u 22-09-2017 van 16:30 tot 17:30u 29-09-2017 van 16:30 tot 17:30u

74


VOETBAL Meer informatie Voetbal is een leuke sport voor iedereen. Je leert vriendjes of vriendinnetjes kennen, je leert voetballen en je bent vooral lekker sportief bezig!

Nijmegen Malden

Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Ga eens gezellig een balletje trappen bij een van de onderstaande verenigingen! Schrijf je snel in via www.sjorssportief.nl.

VV Trekvogels Locatie: Luciaweg Luciaweg 25, Nijmegen Marleen van Kampen vvtrekvogels@gmail.com www.vvtrekvogels.nl

Start reeks activiteiten vanaf 22 maart. Je bent 3x welkom!

CSV Oranje Blauw Locatie: Sportpark Staddijk Noord Staddijk 117, Nijmegen Eric de Geus voorzitter@oranjeblauw.com www.oranjeblauw.com

Start reeks activiteiten vanaf 22 maart. Je bent 3x welkom!

Union Voetbal Locatie: Sportpark De Kluis Kluissestraat 6581 KW 2, Malden Paul Bongers paulbongers@glazenkamp.net www.unionvoetbal.nl

Schrijf je in op www.sjorssportief.nl en wij nemen contact met je op!

75


VOLLEYBAL Volleybalvereniging Pegasus Locatie: Ark van Oost Cipresstraat 154, Nijmegen

Nijmegen Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Marije Gerrits bestuur@pegasusvolleybal.com www.pegasusvolleybal.com

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per activiteit en dit is gratis Pegasus is de grootste volleybalvereniging uit Nijmegen met ca. 500 leden, waarvan ca. 150 jeugdleden. We spelen onze wedstrijden (van hoog tot laag) in Nijmegen - Oost waar we, door de centrale ligging en leden van alle leeftijden en geledingen midden in de samenleving staan. Wil je graag algemene informatie over volleyballen bij Pegasus, of wil je lid worden van Pegasus?

Iedereen mag voordat hij of zij lid wordt van de vereniging drie keer gratis meetrainen. Daarna moet je beslissen of je lid wilt worden van onze vereniging.

Wanneer? Groep 4 t/m 8 > Kies een datum 25-03-2017 Tijdstip volgt later 01-04-2017 Tijdstip volgt later 08-04-2017 Tijdstip volgt later

76


VOLLEYBAL Volleybalvereniging VoCASA Locatie: VoCASA-hal Symfoniestraat 200, Nijmegen

Nijmegen Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Linda de Vries cmv@vocasa.nl www.vocasa.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis Voor kinderen vanaf 5 jaar is er een speciale vorm van volleybal: Cool Moves Volleybal (CMV). Het begint met gooien en vangen op een klein veld. In een team van 4 spelers probeer je de bal op de grond te krijgen bij de tegenstander. Iedere jaar leer je meer van het echte volleybal.

Bij VoCASA train je een of twee keer per week. Eens in de maand zijn er toernooien tegen andere verenigingen. In de loop van het seizoen zijn er ook allerlei leuke activiteiten en aan het eind van elk seizoen gaan we met alle jeugdleden op kamp. Als je wilt kijken of volleybal iets voor jou is, mag je drie keer gratis mee trainen.

Wanneer? Groep 2 t/m 8

Schrijf je in op www.sjorssportief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

77


WEDSTRIJDZWEMMEN Nijmegen

Aqua-Novio`94 Zwembaden Sportfondsenbad Kwakkenbergweg 25, Nijmegen

Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Melanie Rensen melanierensen@hotmail.com www.aquanovio.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per activiteit en dit is gratis Heel simpel gezegd is wedstrijdzwemmen niets anders dan het zwemmend zo snel mogelijk afleggen van een vastgestelde afstand. Wedstrijdzwemmen is een sport waarbij het gehele lichaam wordt gebruikt. Het is opbouwend en gezond. Het wedstrijdzwemmen wordt beoefend vanaf ca. 6 à 8 jaar tot 20 jaar en ouder.

In die fase is het lichaam bezig met groeien, zowel lichamelijk als mentaal. Voor beide is wedstrijdzwemmen één van de beste sporten.

Wanneer? Groep 3 t/m 8 > Kies een datum 07-04-2017 van 18:30 tot 19:30u 21-04-2017 van 18:30 tot 19:30u 12-05-2017 van 18:30 tot 19:30u

78


WEDSTRIJDZWEMMEN Zwemvereniging De Waalstroom

Nijmegen

Sportfondsenbad West en Erica Terpstra Schrijf je altijd in op www.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt Kwakkenbergweg 25, Nijmegen aanbieder rekening met jouwdekom st. Remco Ariaens administratie@dewaalstroom.nl www.dewaalstroom.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per activiteit en dit is gratis Wedstrijdzwemmen is onze sport! De Waalstroom is een zwemclub die bestaat uit meer dan 100 zwemmers. Een echte club met wedstrijdzwemmers, waar ook plaats is voor breedtesport. Met respect voor elkaar, samen werken aan je zwemtechniek in een sportclub waar je op een plezierige manier je prestaties verbetert. Doe ook mee!

Wanneer? Groep 1 t/m 8 > 3 proeflessen

Les 1: 23-03-2017 van 18:00 tot 19:00u Les 2: 28-03-2017 van 18:00 tot 19:00u Les 3: 30-03-2017 van 18:00 tot 19:00u

Eventuele Bijzonderheden:

Om mee te doen aan deze activiteit dine je minimaal in het bezit te zijn van zwemdiploma A.

79


ZWEMMEN Nijmegen

NV Sportfondsen Nijmegen Locatie: Nijmegen-West Planetenstraat 65, Nijmegen

Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Rian Koedam r.koedam@sportfondsennijmegen.nl www.sportfondsennijmegen.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis Kom gezellig met z’n allen zwemmen! Speciaal voor jullie is het recreatiebad open en kunnen je volop pret maken. De glijbaan, wildwaterkreek en alle andere waterelementen in het zwembad staan aan. We maken er een gezellige avond van.

Wanneer? Groep 3 t/m 8 > Kies een datum 13-04-2017 van 19:00 tot 21:00u 11-05-2017 van 19:00 tot 21:00u

Eventuele bijzonderheden:

Om mee te doen aan deze activiteit dien je minimaal in het bezit van zwemdiploma A.

80


ZWEMMEND REDDEN Nijmeegse Reddingsbrigade

Nijmegen

Loc: Erica Terpstra Sportfondsen bad, Schrijf je altijd in op www.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt Kwakkenbergweg 25 Nijmegen aanbieder rekening met jouwdekom st. M. Vermaat info@nijmeegsereddingsbrigade.nl www.nijmeegsereddingsbrigade.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis

Ben jij op zoek naar een leuke sport? Dan is zwemmend redden misschien wel iets voor jou. Bij de Reddingsbrigade leer je hoe je een echte lifeguard wordt en dat is natuurlijk super cool! Tijdens de les leer je de fijne kneepjes van het redden. Bijvoorbeeld hoe je onder alle omstandigheden veilig in het water kan bewegen, je eigen zwemvaardigheid verder verbeterd en je wordt getraind om je zelf en anderen te helpen in geval van nood. Daarnaast oefenen we met hulp- en reddingsmiddelen, die je kunnen helpen wanneer je een redding uitvoert. Kom gerust meedoen bij onze trainingen. Je bent van harte welkom!

Wanneer? Groep 5 t/m 8

Schrijf je in op www.sjorssportief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

81


Alle kinderen moeten kunnen sporten! Sporten is leuk, maar het kost ook geld. De sportclub moet bijvoorbeeld huur van een sporthal of voetbalveld betalen. Sommige ouders hebben te weinig financiĂŤle middelen om de sportclub en kleding te betalen. Voor hen is er Stichting Leergeld. Deze stichting biedt de mogelijkheid om sport en cultuur (en ouderbijdrage voor school) te vergoeden. Hoe gaat het in zijn werk? Stichting Leergeld neemt (een deel van) de kosten voer voor gezinnen die te weinig geld hebben. Zij behandelt de aanvragen en betaalt de deelnamekosten (tot een maximumbedrag van â‚Ź 225,00 per jaar) rechtstreeks aan de sportclub (dus niet de ouders). Het gaat om contributie, sportkleding, attributen e.d. Gezinnen met kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 17 jaar die in Nijmegen wonen en die moeten leven van een laag inkomen kunnen hier gebruik van maken. Aanvragen? Misschien wilt u meer weten. Dan kunt u bellen met Leergeld. Zij hebben telefonisch spreekuur elke maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur. Tel: 024 323 76 44 of via info@leergeldnijmegen.nl Ook op de website vindt u veel informatie. www.leergeldnijmegen.nl


Zwemles!

EEN INVESTERING VOOR JE LEVEN!

Het Zwemfonds

In Nijmegen is het Zwemfonds enkele jaren terug van start gegaan. In 2016 hebben 370 kinderen gebruik gemaakt van dit Zwemfonds om hun zwemdiploma A te halen. Dit fonds is voor kinderen van 7 tot en met 13 jaar die nog niet in het bezit zijn van zwemdiploma A en van wie de ouders de kosten zelf niet kunnen dragen.

Wat?

FinanciĂŤle bijdrage van maximaal twee maal â‚Ź 225,- per kind voor het halen van zwemdiploma A.

Voor wie?

Kinderen van 7 tot en met 13 jaar uit de gemeente Nijmegen, waarvan de ouders minder geld hebben te besteden. Denk hierbij aan gezinnen die leven van een uitkering, in de schuldsanering zitten of een laag inkomen hebben (120%-130% van het bijstandsniveau).

Stichting Leergeld Nijmegen

Antwoordnummer 98272 6500 VA Nijmegen Telefoon: 024 - 323 76 44 (maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur)

Meer info of het Zwemfonds aanvragen?

Ga dan naar www.leergeldnijmegen.nl/hulp-voor-mijn-kind/zwemmen-voormijn-kind-wat-aanvragen.


Dit Sjors Sportief boekje is nog het hele jaar geldig. Goed bewaren dus :)

www.sjorssportief.nl

Nijmegen 2016 2017  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you