Page 1

Dit boekje is nog het hele schooljaar 2017-2018 geldig. Goed bewaren dus :)

Sjors Sportief

Deze winnende tekening is gemaakt door Marjolein


INSCHRIJVEN

Inschrijven vanaf 24 januari 2018 15:00 uur WWW.SJORSSPORTIEF.NL Sjors Sportief en Sjors Creatief vragen alle aanbieders van activiteiten uit jouw gemeente om een leuke kennismaking van hun sport of creativiteit te organiseren. Je vindt ze allemaal in dit boekje! Jij mag lekker in dit boekje rondneuzen naar zoveel leuke activiteiten als je wilt. Vanaf 24 januari 15:00 uur kun jij je inschrijven voor jouw favoriete sport(en) en/of creatieve activiteit(en). Je mag je nog het hele schooljaar inschrijven! Na inschrijving ben jij van harte welkom om op locatie jouw sport of creatieve activiteit uit te proberen. Misschien ontdek je wel een verborgen talent! Inschrijven is wel altijd verplicht via de Sjors Sportief App of de website van Sjors: www. sjorssportief.nl of www.sjorscreatief.nl. Maak gebruik van deze kans om kennis te maken met sport & cultuur binnen jouw gemeente! Toedeledoki!

Sjors Sportief & Sjors Creatief

via Schrijf je in rtief App de Sjors Spo


STAP VOOR STAP MEEDOEN

1

Blader dit boekje door en kies je activiteiten

2

Inschrijven verplicht!

3

Op de website

4

Meerdere inschrijvingen van alle kinderen in één keer!

5

VOL > WACHTLIJST >

Zoek leuke activiteiten uit in dit boekje, zoveel als je wilt!

Ga vanaf 24 januari 15:00 uur samen met je ouders/ verzorgers naar de website www.sjorssportief.nl of schrijf je in via de Sjors App.

Kies op de homepage voor ‘Inschrijven’ en vul op de volgende pagina je woonplaats in.

Zoek alle activiteit(en) in de lijst en voeg ze toe aan het inschrijfmandje . Het is mogelijk om met het meer kinderen toe te voegen aan eenzelfde activiteit.

Als de activiteit vol is, kan er niet meer ingeschreven worden. Vaak kan jij je nog wel opgeven voor een wachtlijst. In veel gevallen zal deze activiteit later plaatsvinden en je ontvangt vanzelf een bericht per mail van de betreffende aanbieder.

6

Koppel de juiste gegevens van het kind aan de betreffende activiteit

7

Eventuele kosten worden via automatische incasso afgeschreven

8

Win coole prijzen met jouw unieke wincode!

Alle activiteiten in het winkelmandje geplaatst? Ga dan verder en koppel deze inschrijvingen eenvoudig aan het juiste kind met de gevraagde gegevens, zodat de vereniging weet welke inschrijver deze kan verwachten!

Als er kosten worden gerekend voor een activiteit wordt een IBAN-nummer gevraagd met toestemming om automatische incasso uit te voeren. Dit bedrag wordt uiterlijk 1 maand later afgeschreven. Je hoeft dus nooit contant geld mee te nemen naar de activiteit. Na de inschrijving krijg je de bevestiging per mail!

Na de laatste les krijg je van de aanbieder een kaartje met daarop jouw unieke code. Vul de code in op www.sjorscreatief.nl of de Sjors Sportief app en check of jij in de prijzen bent gevallen. Heb je 100 punten gehaald op de website? Dan krijg je een keycord thuisgestuurd.

Doe mee en win! 3x Sjorsfiets

50x Sjors Schoolpakket

5x Lidmaatschap

Download de Sjors Sportief App en voer jouw wincode in! QRGMGwdq


VOORWOORD WETHOUDER Hallo jongens en meisjes, Na twee succesvolle jaren, doen we opnieuw mee met Sjors! Als wethouder Sport & Cultuur van de gemeente Duiven ben ik ontzettend blij met dit Sjorsboekje. Het is een mooie manier om kennis te maken met sportieve en culturele activiteiten in onze directe omgeving. Vaak ben je hooguit lid van ĂŠĂŠn sportclub of wordt een hoge drempel ervaren om deel te nemen aan culturele activiteiten. Maar ken je ook de andere soorten sport, en heb je wel eens geproefd aan toneel, zang of creatieve activiteiten? Wie weet kom je tot de ontdekking dat je talent hebt voor het bespelen van een instrument of een nu nog niet beoefende sport. Sport & Cultuur vinden we belangrijk voor je gezondheid en je ontwikkeling. Binnen Duiven, Groessen, Loo en omgeving wordt door verenigingen en instellingen heel veel Sport & Cultuur aangeboden om zelf te doen en te ervaren. Met dit Sjorsboekje krijg je de mogelijkheid om gemakkelijk en zonder verplichtingen aan verschillende activiteiten mee te doen. Wat denk je van een oefenmiddag bij een sportvereniging of het kennismaken met een muziekinstrument? Of ga je liever koken of balletdansen, of wil je alles uitproberen! Zelf heb ik als kind op turnen en judo gezeten, daarnaast mocht ik orgel leren spelen. Ik heb zelfs nog ruim 10 jaar in de fanfare meegedaan. Nu ik wethouder ben heb ik wat minder vrijetijd, maar probeer ik toch regelmatig de sportschool te bezoeken. In vakanties en soms tijdens weekends houd ik er van om naar theater of concerten te gaan. Leerzaam en ontspannend! Ik heb nog zoveel wensen. Het eerste jaar hadden we binnen een week al 1.000 aanmeldingen ontvangen en in totaal 1.200 Sjorsdeelnemers. Afgelopen jaar liep dat op naar meer dan 1.100 binnen een week en in totaal ruim 1.400 deelnemers. Gaan we dat dit jaar overtreffen? Aan het weer grotere aanbod zal het dit jaar niet liggen! Jullie kunnen wensen werkelijkheid laten worden. Maak zelf of samen met vriendjes of vriendinnetjes een keuze uit dit boekje. Probeer zoveel mogelijk verschillende dingen uit. Beleef en ga ontdekken waar je blij van wordt! Heel veel plezier met Sjors,

Johannes Goossen, Wethouder Sport & Cultuur


EVEN VOORSTELLEN!

Edith Elshof

Anouk Godschalk

Hallo basisschoolleerlingen! Wij zijn Edith Elshof en Anouk Godschalk en werken allebei als combinatiefunctionaris voor de gemeente Duiven. Edith is van de afdeling kunst en cultuur en Anouk is van de afdeling sport. Edith werkt per 1 januari 2018 als cultuur coรถrdinator voor Het Element. Zij neemt de taken over van Annemarie Oerlemans. Het Element zorgt voor kunst en cultuur op alle basisscholen in Zevenaar, Westervoort en Duiven. Wanneer jullie met school naar een voorstelling of een museum gaan, of wanneer er een coole dansworkshop op jullie school is, dan hebben wij dat voor jullie geregeld. En met wij bedoelen we ook Nanda van Loon, zij zorgt voor de planning en de organisatie van Het Element. Anouk organiseert verschillende sport- en beweegactiviteiten op alle basisscholen in Duiven, zoals de Koningsspelen. Als jullie een leuke sportclinic hebben in de gymles of als jullie meedoen aan een schoolsporttoernooi, dan zit Anouk daar meestal achter. Hebben jullie een stagiaire in de gymzaal staan, dan wordt hij/zij vaak door Anouk begeleid. Kortom waar sport is, is Anouk en waar Anouk is, is sport! Sport, kunst en cultuur is niet alleen leuk, het is ook nog eens heel belangrijk! Bewegen is gezond en wanneer je vroeg leert om af en toe te sporten, blijf je dat op volwassen leeftijd ook doen. Dit voorkomt ziek worden en overgewicht. Van kunst word je ook nog eens creatiever en slimmer en wie wil dat nou niet?! Daarom hebben we voor jullie heel veel leuke activiteiten die jullie na schooltijd kunnen volgen. Veel activiteiten zijn gratis en voor sommigen wordt een kleine bijdrage gevraagd. Wij wensen jullie heel veel plezier met alle sportieve en creatieve activiteiten!


ATLETIEK Atletiekvereniging de Liemers Locatie: Atletiekbaan Heerenmäten 4, Zevenaar Jouke Dijkstra trainer.jouke@avdeliemers.nl www.avdeliemers.nl

Onbeperkte inschrijvingen per activiteit en dit is gratis

Atletiek is een sport die veel verschillende onderdelen kent. Zo bieden wij bijvoorbeeld hardlopen, sprinten, verspringen, hoogspringen, kogelstoten, discuswerpen, speerwerpen en hordelopen aan. Lijkt het je leuk om kennis te maken met atletiek doe dan mee met de proeftraining!

Groep 3 en 4 > 1 proefles

04-04-2018 van 17:00 tot 18:00u

Groep 5 > 1 proefles

04-04-2018 van 18:00 tot 19:00u

Groep 6, 7 en 8 > 1 proefles

04-04-2018 van 18:00 tot 19:30u

6

Zevenaar


BADMINTON Badminton vereniging BC Thuve Locatie: Triominos Eltensestraat 4, Duiven

Duiven

Sergio Frederiks ledenadministratie@bcthuve.nl www.bcthuve.nl

Maximaal 10 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Wat er leuk is aan badminton? Nou, je speelt het binnen, dus lekker droog en warm. Je speelt 1 tegen 1 of 2 tegen 2. Je maakt snel contact met anderen kinderen. Je hoeft niet super sportief te zijn. En, het is makkelijk te leren. Tijdens de proeftrainingen krijg je les van onze ervaren top badmintonster Soraya. Na 3 proeflessen kun jij nog beter een shuttle slaan en beheers je een aantal technieken. Natuurlijk is badminton geschikt voor jou! Vindt je het daarna leuk om door te gaan. Dan bieden we jou een leuke actie aan. Badminton heeft echt iets te bieden! Vaders en moeders mogen natuurlijk blijven kijken.

Groep 4 t/m 8 > 3 proeflessen

Les 1: 26-02-2018 van 18:00 tot 19:00u Les 2: 05-03-2018 van 18:00 tot 19:00u Les 3: 12-03-2018 van 18:00 tot 19:00u

Groep 4 t/m 8 > 3 proeflessen

Les 1: 02-04-2018 van 18:00 tot 19:00u Les 2: 09-04-2018 van 18:00 tot 19:00u Les 3: 16-04-2018 van 18:00 tot 19:00u

7


BALLET DJF DANCE CENTRE Locatie: Duiven ‘t Holland 39, Duiven

Duiven

Dunja van Grol info@djfdancecentre.nl www.djfdancecentre.nl

Maximaal 8 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Kinder ballet

Dansen als een prima ballerina op echte balletmuziek! Bij klassiek ballet leren we onze danseresjes in de dop spelenderwijs de eerste beginselen. Het aanleren van coĂśrdinatie, muzikaliteit, samenspel, een goede lichaamshouding wordt op een speelse en vriendelijke manier gebracht. Dansplezier gegarandeerd!

Groep 1, 2 en 3 > 2 proeflessen

Les 1: 23-02-2018 van 16:30 tot 17:15u Les 2: 02-03-2018 van 16:30 tot 17:15u

Maximaal 8 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Klassiek ballet

Dansen is je gevoel uiten en genieten keer op keer! Klassiek ballet is hiervoor de basis bij uitstek omdat deze dansstijl voorbereid op alle vormen van dans. In de les werken we aan techniek, houding, kracht, lenigheid en sierlijk bewegen, gebruikmakend van de Vaganova en Cechetti techniek uit Rusland. Hierbij staat dansgevoel, presentatie, muzikaliteit en plezier centraal.

Groep 4, 5 en 6 > 2 proeflessen

Les 1: 23-02-2018 van 17:15 tot 18:15u Les 2: 02-03-2018 van 17:15 tot 18:15u

8


BASKETBAL Basketbalvereniging Pigeons Locatie: Triominos De Eltensestraat 4, Duiven

Duiven

Taco Jansen voorzitter@depigeons.nl www.depigeons.nl

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Pigeons is een basketbalvereniging uit Duiven en Westervoort die al bijna 40 jaar bestaat! Basketbal is een geweldige gave teamsport voor jong en oud/ man en vrouw! Pigeons is een super gezellige basketbalvereniging waar lol in het spel en met elkaar voorop staat. Wij hebben veel jeugdteams en je kan al basketballen vanaf 6 jaar (U8). Iedere woensdag en vrijdag is er een training en je kan je aanmelden voor vier (x2) GRATIS proeftrainingen. Wij trainen twee keer in de week en je kan dus lekker vaak basketballen!

Groep 3 t/m 8 > 8 proeflessen

Les 1: 31-01-2018 van 17:00 tot 19:30u Les 2: 02-02-2018 van 17:00 tot 19:30u Les 3: 07-02-2018 van 17:00 tot 19:30u Les 4: 09-02-2018 van 17:00 tot 19:30u Les 5: 14-02-2018 van 17:00 tot 19:30u Les 6: 16-02-2018 van 17:00 tot 19:30u Les 7: 21-02-2018 van 17:00 tot 19:30u Les 8: 23-02-2018 van 17:00 tot 19:30u

9


DANCE 4 KIDS Sportcentrum AeroFitt Locatie: AeroFitt Westsingel 29, Duiven Sanne van Tuijl duiven@aerofitt.nl www.aerofitt.nl

Onbeperkte inschrijvingen per activiteit en dit is gratis

Op speelse wijze leren kinderen de beginselen van aerobics en kunnen ze natuurlijk lekker dansen op de laatste hits. Dance4kids is voor kinderen die de beginselen willen leren van aerobics.

Groep 3 t/m 8 > Kies een datum 07-02-2018 van 17:00 tot 18:00u 28-02-2018 van 17:00 tot 18:00u 07-03-2018 van 17:00 tot 18:00u 14-03-2018 van 17:00 tot 18:00u 21-03-2018 van 17:00 tot 18:00u Kijk voor meer datums en tijden op www.sjorssportief.nl en schrijf je in!

10

Duiven


HANDBAL handbalvereniging Duiven Locatie: Sporthal Triominos Eltensestraat 4, Duiven

Duiven

Ada Magendans ada.magendans@online.nl www.hvduiven.nl

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Altijd al een keertje willen handballen? Dat Kan! Geef je nu op! Iedereen doet mee bij handbal in het spel, zowel aanvallen als verdedigend. Deze stoere en snelle sport is leuk voor jongens en meisjes. Wij vinden het ontzettend leuk als je ĂŠĂŠn of meerdere keren mee komt trainen. Tot dan!

Groep 1 t/m 8 > 3 weken op rij

Start: 07-03-0201 van 15:30 tot 18:00u

Groep 1 t/m 8 > 3 weken op rij

Start: 04-04-2018 van 15:30 tot 18:00u

Groep 1 t/m 8 > 3 weken op rij

Start: 09-05-2018 van 15:30 tot 18:00u

11


HANDBAL Sportclub Groessen Locatie: Joannesschool Kerkakkers 4, Groessen Anouk Visser tt-jeugdhandbal@sportclubgroessen.nl www.sportclubgroessen.nl

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Wil je net zo goed kunnen handballen als Estevana, Tess of LoĂŻs meld je dan aan via Sjors Sportief! Je kunt bij Sportclub Groessen drie trainingen mee komen doen om je handbalskills te ontdekken en/of te verbeteren. Je bent op donderdagavond tussen 17.30 en 18.30 uur welkom op in de Joannesschool te Groessen. Tot dan!

Groep 3 > 3 proeflessen

Les 1: 01-03-2018 van 17:30 tot 18:30u Les 2: 08-03-2018 van 17:30 tot 18:30u Les 3: 15-03-2018 van 17:30 tot 18:30u

Groep 4 > 3 proeflessen

Les 1: 01-03-2018 van 18:30 tot 19:30u Les 2: 08-03-2018 van 18:30 tot 19:30u Les 3: 15-03-2018 van 18:30 tot 19:30u

12

Groessen


HARDLOPEN Loopgroep FRoS Locatie: Horsterpark Horsterparklaan 2, Duiven

Duiven

rob jansen robhenjan@hetnet.nl www.frosinfo.wordpress.com

Onbeperkte inschrijvingen per activiteit en dit is gratis

Hardlopen is niet alleen snel lopen, maar ook je spieren versterken en werken aan je coördinatie. Deze clinics geven een indruk wat er voor komt kijken om veilig en gezond te kunnen hardlopen. Kom sfeerproeven op één van onze clinics in het Horsterpark. Samen met de trainer ga je dan diverse oefeningen doen, zodat je bijvoorbeeld ook kan deelnemen aan een echte hardloopwedstrijd. Als het wat lijkt kom dan gezellig sporten met je vriendjes in de buitenlucht.

Groep 1 t/m 8 > 1 proefles

27-05-2018 van 15:00 tot 16:00u 24-06-2018 van 15:00 tot 16:00u 22-07-2018 van 15:00 tot 16:00u 19-08-2018 van 15:00 tot 16:00u

13


HIPHOP | BOYS ONLY DANCE DJF DANCE CENTRE Locatie: Duiven ‘t Holland 39, Duiven

Duiven

Dunja van Grol info@djfdancecentre.nl www.djfdancecentre.nl

Maximaal 8 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Hiphop

HipHop is een stijl binnen Streetdance waarbij het gaat om zelfvertrouwen, lef en stoere moves. HipHop dans je laag vanuit je lichaam, vanwege de roots in de Afrikaanse dans. Maar net als Afrikaanse dans hoor je bij HipHop vol overgave te dansen waarin je al je emoties kunt uiten. We dansen op eigentijdse beats en rap.

Groep 5 en 6 > 2 weken op rij

Start: 21-02-2018 van 16:30 tot 17:15u

Groep 7 en 8 > 2 weken op rij

Start: 21-02-2018 van 17:30 tot 18:15u

Maximaal 8 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Boys only dance!

De naam zegt het al. Een supercoole les, alleen voor jongens! De boys leren de stoerste HipHop en Streetdance moves en geen les is compleet zonder het perfectioneren van de Breakdanceskills. Dit alles gaat gepaard met het ontwikkelen van de bijpassende dansmentaliteit, oftewel ‘swag’. Waarbij respect hebben voor elkaar en bovenal fun de belangrijkste pijlers zijn.

Groep 5 t/m 8 > 2 proeflessen

Les 1: 22-02-2018 van 16:00 tot 16:45u Les 2: 01-03-2018 van 16:00 tot 16:45u

14


HOCKEY Hockeyvereniging MHC de Westerduiven Locatie: MHC de Westerduiven Horsterpark, Westsingel 33, Duiven

Duiven

Marcelle Beerepoot werving@westerduiven.nl www.westerduiven.nl

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Groep 1 t/m 8 > 2 proeflessen

Les 1: 18-04-2018 van 15:00 tot 16:00u Les 2: 25-04-2018 van 15:00 tot 16:00u

Kom HockeyProeven! Over MHC de Westerduiven: Hockey is een echte teamsport. Je gaat met elkaar voor het beste resultaat. Gedreven en met respect en plezier. Sportiviteit staat voorop. Bij MHC De Westerduiven hebben we als uitgangspunt dat ieder lid op het bij hem of haar passende niveau hockey kan spelen. Daarnaast is MHC De Westerduiven een familievereniging. Voor jong en oud. Als speler op het veld of supporter langs de lijn. Iedereen is van harte welkom!

15


JIU-JITSU Sportschool Milder Duiven Locatie: ‘t Holland (hoek Vergertlaan/’t Hol 63, Duiven Ilona Petersen-Milder sportschoolmilder.duiven@gmail.com www.sportschoolmilder-duiven.nl

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis

De meest uitgebreide zelfverdedigingssport, waarin bijna alles mag. Werpen, stoten, trappen, weringen, klemmen, verwurgingen, wapens, stootkussens. Meld je aan voor een proefles Jiu-jitsu!

Groep 4 t/m 8

Schrijf je in op www.sjorssportief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

16

Duiven


JUDO Sportschool Milder Duiven Locatie: ‘t Holland (hoek Vergertlaan/’t Hol 63, Duiven

Duiven

Ilona Petersen-Milder sportschoolmilder.duiven@gmail.com www.sportschoolmilder-duiven.nl

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis

Hou je ervan om iemand op de grond te gooien en zo lang mogelijk vast te houden, zonder pijn te doen. Meld je aan voor een proefles JUDO!

Groep 2 t/m 8

Schrijf je in op www.sjorssportief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

17


JUDO Judovereniging Groessen Locatie: Dojo Judo Groessen Isidorusplein 4, Groessen Marga van Ditshuizen r.ditshuizen@chello.nl www.judogroessen.nl

Maximaal 12 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Kom kennismaken met Judo! Behalve dat judo erg leuk is om te doen heeft het ook veel andere voordelen. Wat dacht je van het verbeteren van je motoriek, het leren voor jezelf opkomen, het bijbrengen van discipline en natuurlijk een goede conditie! Wil je na deze kennismakingslessen vaker judoĂŤn? Kom tijdens lesuren kijken en meedoen! De eerste drie lessen zijn gratis, daarna moet je lid worden. Kinderen t/m 12 jaar betalen maar 99 euro per schooljaar. Daarmee zijn wij de goedkoopste vereniging uit de regio!

Groep 1 t/m 8 > 3 proeflessen

Les 1: 02-03-2018 van 15:30 tot 16:30u Les 2: 09-03-2018 van 15:30 tot 16:30u Les 3: 16-03-2018 van 15:30 tot 16:30u

18

groessen


KARATE Sportschool Milder Duiven Locatie: ‘t Holland (hoek Vergertlaan/’t Hol 63, Duiven

Duiven

Ilona Petersen-Milder sportschoolmilder.duiven@gmail.com www.sportschoolmilder-duiven.nl

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis

Hou je van stoten, trappen, weringen tegen een stootkussen of op het lichaam. Kata’s lopen alsof je een demonstratie geeft. Meld je aan voor een proefles Karate!

Groep 2 t/m 8

Schrijf je in op www.sjorssportief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

19


KARATE | WEERBAARHEIDSTRAINING Fudoshindojo Locatie: De Ogtent (CCOG) Remigiusplein 7, Duiven Gerard Toussaint info@fudoshindojo.nl www.fudoshindojo.nl

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Kom bij ons karate oefoenen en werk aan je zelfvertrouwen.

Groep 3, 4 en 5 > 4 weken op rij Start: 02-02-2018 van 17:30 tot 18:30u

Groep 3, 4 en 5 > 4 weken op rij

Start: 07-02-2018 van 14:00 tot 15:00u

Groep 6, 7 en 8 > 4 weken op rij

Start: 02-02-2018 van 18:30 tot 19:30u

Groep 6, 7 en 8 > 4 weken op rij

Start: 07-02-2018 van 15:00 tot 16:00u

20

Duiven


KICKBOKSEN & WEERBAARHEIDSTRAINING Sportcentrum AeroFitt Locatie: AeroFitt Westsingel 29, Duiven

Duiven

Sanne van Tuijl duiven@aerofitt.nl www.aerofitt.nl

Onbeperkte inschrijvingen per activiteit en dit is gratis

Kickboksen, waarbij ze leren hoe zichzelf te verde-

digen. Dit heeft een positief effect op de weerbaarheid en de gezondheid. Motoriek, reactie, coรถrdinatie en uiteraard conditie wordt beter. Daarbij krijgen kinderen door de vechtsport discipline, zelfbeheersing en respect voor andere.

Groep 3 t/m 8 > Kies een datum 08-02-2018 van 16:00 tot 17:00u 10-02-2018 van 10:00 tot 11:00u 22-02-2018 van 16:00 tot 17:00u 24-02-2018 van 10:00 tot 11:00u Kijk voor meer datums en tijden op www.sjorssportief.nl en schrijf je in!

Onbeperkte inschrijvingen per activiteit en dit is gratis

Weerbaarheidstraining

Heb je zin in een uitdaging en om weerbaarder te worden. Tijdens deze les leer je jezelf lichamelijk en geestelijk te verweren. Hoe je conflicten oplost zodat je op een gezonde manier voor jezelf kan opkomen. Groep 3 t/m 8 > 1 proefles 05-02-2018 van 16:30 tot 17:30u 26-02-2018 van 16:30 tot 17:30u 05-03-2018 van 16:30 tot 17:30u 12-03-2018 van 16:30 tot 17:30u 19-03-2018 van 16:30 tot 17:30u Kijk voor meer datums en tijden op www.sjorssportief.nl en schrijf je in!

21


KICKFIT Sportschool Milder Duiven Locatie: ‘t Holland (hoek Vergertlaan/’t Hol 63, Duiven Ilona Petersen-Milder sportschoolmilder.duiven@gmail.com www.sportschoolmilder-duiven.nl

Onbeperkte inschrijvingen per activiteit en dit is gratis

Hou je ervan om Kickboksen en karate te combineren, dan is Kickfit iets voor jou! Met bokshandschoenen stoten en trappen op een stootkussen. Met de karate technieken sparren we ook op het lichaam. Kom langs voor een proefles Kickfit!

Groep 4 t/m 8

Schrijf je in op www.sjorssportief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

22

Duiven


KIDSDANCE Dansstudio Mareille Dansstudio van Sportcomplex Triominos Eltensestraat 4, Duiven

Duiven

Mareille Matser info@dansstudiomareille.nl www.dansstudiomareille.nl

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis

De kidsdance les staat garant voor een feestje, plezier maken staat voorop! Op de leukste muziek wordt spelenderwijs de basis van de dans aangeleerd. Er is veel ruimte voor dansbeleving, de ontwikkeling van de motoriek wordt gestimuleerd ĂŠn er is voor iedere leerling persoonlijke aandacht. Voor alle kids die het heerlijk vinden om te dansen.....schrijf je snel in, dan zien we elkaar binnenkort!

Groep 1 t/m 4 > 3 proeflessen

Les 1: 28-02-2018 van 16:00 tot 17:00u Les 2: 07-03-2018 van 16:00 tot 17:00u Les 3: 14-03-2018 van 16:00 tot 17:00u

23


KORFBAL Korfbalvereniging DUKO Locatie: Endesprong Eltensestraat 4, Duiven

Duiven

Erwin Strasser erka@telfort.nl www.dukoduiven.nl

Onbeperkte inschrijvingen per activiteit en dit is gratis

Korfbal Misschien ken je korfbal van het schoolkorf-

baltoernooi? Dan weet je al dat jongens en meisjes samen spelen en dat het gaat om vrijlopen, samenspelen en goed mikken. En dat leer je bij DUKO.

Groep 3 en 4 > Kies een datum 29-01-2018 van 17:30 tot 18:30u 05-02-2018 van 17:30 tot 18:30u 19-02-2018 van 17:30 tot 18:30u

Groep 5 t/m 8 > Kies een datum 30-01-2018 van 18:00 tot 19:00u 06-02-2018 van 18:00 tot 19:00u 20-02-2018 van 18:00 tot 19:00u

Onbeperkte inschrijvingen per activiteit en dit is gratis

Kangoeroeklup

Ben je 3, 4, 5 of 6 jaar? Kom dan lekker een uurtje rennen, springen en spelletjes doen bij de kangoeroes. De kangoeroes, dat zijn de jongens en meisjes die samen lol maken door spelletjes te doen als tikkertje, hindernisbaantje, vos kom uit je holletje en nog veel meer! Maar we gaan ook oefenen met gooien, vangen en scoren op speciale kangoeroekorven. Elke zaterdag van 10.0011.00 uur lekker buiten in de zomer en in de winter gaan we gewoon door op onze binnen locatie in de zaal.

Groep 1 en 2 > 3 proeflessen

Les 1: 24-02-2018 van 10:00 tot 11:00u Les 2: 03-03-2018 van 10:00 tot 11:00u Les 3: 10-03-2018 van 10:00 tot 11:00u

24


LASERGAMEN Rongen Aktief Loc: Het bos naast de elektriciteitscentrale Deelenseweg Arnhem, volg borden Lasergamen Frans Rongen info@rongenaktief.com www.rongenaktief.com

Arnhem

Maximaal 14 inschrijvingen per activiteit en dit kost â‚Ź 6,50

Kruip in de huid van Rambo en daag je vrienden of klasgenoten uit voor een spectaculair potje lasergamen. Een spannend actiespel in het bos. Je speelt zowel individueel als in teams met diverse spelvormen zoals capture the flag, save the president en nog veel meer.

Groep 3 t/m 8 > Kies een datum 25-03-2018 van 08:45 tot 09:45u 25-03-2018 van 10:00 tot 11:00u 25-03-2018 van 11:15 tot 12:15u 25-03-2018 van 12:30 tot 13:30u 25-03-2018 van 13:45 tot 14:45u 25-03-2018 van 15:00 tot 16:00u 25-03-2018 van 16:15 tot 17:15u

25


LIFEGUARD S.V. de Breuly Locatie: Het Lentebad Lentemorgen 13, Zevenaar RB de Breuly secretariaat-rb@debreuly.nl www.debreuly.nl

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis

Kom je ook de mini Lifequardcursus volgen? Met de minicursus Lifeguard maak je kennis met zwemmend redden. De minicursus bestaat uit vier lessen die op zaterdagochtend worden gegeven. Je leert eerst jezelf redden en uiteindelijk kun je ook zelf je vriendje of vriendinnetje redden. Aan het einde van de vierde les ontvang je een certificaat!

Groep 4 t/m 8

Schrijf je in op www.sjorssportief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

26

Zevenaar


MODERN JAZZ DJF DANCE CENTRE Locatie: Duiven ‘t Holland 39, Duiven

Duiven

Dunja van Grol info@djfdancecentre.nl www.djfdancecentre.nl

Maximaal 8 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Opgaan in dans en muziek, dat is Modern Jazz. Een combinatie van moderne dans en jazz dance waarbij Flexibele, vloeiende moves de boventoon voeren. Je leert hoe je je lichaam kunt gebruiken om je te uiten in dans. Bewustzijn, lichaamshouding en lenigheid zijn belangrijke elementen in deze dansvorm en daar besteden we dan ook extra aandacht aan. Maar minstens zo belangrijk, je danst op je eigen niveau en op jouw manier!

Groep 5 t/m 8 > 2 proeflessen

Les 1: 23-02-2018 van 18:00 tot 18:45u Les 2: 02-03-2018 van 18:00 tot 18:45u

27


PAARDRIJDEN Hippisch Centrum de Boleemhoeve Locatie: de Boleemhoeve Boleemweg 6, Zevenaar Freddy Derksen info@boleemhoeve.nl www.boleemhoeve.nl

Maximaal 6 inschrijvingen per activiteit en dit kost â‚Ź 5,00

Leer paardrijden bij de Boleemhoeve. Ben je tussen de 6 en 12 jaar? Kom meerijden in de les op onze leukste en liefste pony’s. Eerste les is nu super goedkoop als je aanmeldt via SjorsSportief. Let op: papa, mama of een andere bekende moet naast de pony lopen!

Groep 3 t/m 8 > Kies een datum 07-03-2018 van 15:00 tot 15:30u 14-03-2018 van 15:00 tot 15:30u 21-03-2018 van 15:00 tot 15:30u

28

Zevenaar


RED JE VRIENDJE Akwaak Locatie: Akwaak Duiven Remigiusplein 15, Duiven

Duiven

Angelique van Baal info@akwaakduiven.nl www.akwaakduiven.nl

Maximaal 10 inschrijvingen per activiteit en dit is gratis

Wat moet je doen als je met je winterjas in het water valt? Hoe kan je je vriendje redden die niet kan zwemmen? Dit alles gaan wij je leren tijdens deze lessen.

Groep 3 t/m 8 > Kies een datum 25-01-2018 van 18:15 tot 19:00u 01-02-2018 van 18:15 tot 19:00u 08-02-2018 van 18:15 tot 19:00u 15-02-2018 van 18:15 tot 19:00u 22-02-2018 van 18:15 tot 19:00u 01-03-2018 van 18:15 tot 19:00u Eventuele Bijzonderheden: in bezit van diploma A en B

29


ROTS EN WATER Sportschool Milder Duiven Locatie: ‘t Holland (hoek Vergertlaan/’t Hol 63, Duiven

Duiven

Ilona Petersen-Milder sportschoolmilder.duiven@gmail.com www.sportschoolmilder-duiven.nl

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis

Groep 2 t/m 8

Schrijf je in op www.sjorssportief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

Wil je leren meer zelfvertrouwen te krijgen, duidelijk je grenzen aan te geven en leren samenwerken in combinatie met zelfverdediging. Meld je dan aan voor een proefles Rots en Water!

30


RUGBY ZRC De Duuvels Sportpark Hengelder ZRC De Duuvels Marconistraat 12, Zevenaar

Zevenaar

Wouter Duim zrcduuvels@gmail.com www.duuvels.nl

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Het beeld dat rugby alleen maar door grote sterkte jongens wordt gespeeld is onjuist. Het maakt bij rugby niet uit of je nu een jongen of een meisje bent, of je nu lang bent of heel erg klein, zelfs niet of je wat dikker of juist wat dunner bent. Rugby is voor iedereen! Bovendien is het gewoon leuk bij de Duuvels, door een combinatie van sport, spel, plezier en teambuilding. Je bent van harte welkom om het te komen proberen.

Groep 3 t/m 8 > 4 proeflessen

Les 1: 26-01-2018 van 19:00 tot 20:00u Les 2: 02-02-2018 van 19:00 tot 20:00u Les 3: 09-02-2018 van 19:00 tot 20:00u Les 4: 16-02-2018 van 19:00 tot 20:00u

31


SCOUTING | BEVERS Scouting Duiven Locatie: Scouting Duiven De Nieuweling 3, Duiven Eva Niemeijer praktijkbegeleider@scoutingduiven.nl www.scoutingduiven.nl

Maximaal 15 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

De kinderen van 5 tot en met 7 jaar worden bij Scouting ‘bevers’ genoemd. Bij de Bevers ligt de nadruk op het spelen in de natuur. Ze doen samen met andere kinderen leuke spelletjes in een veilige omgeving. Zo leren ze spelenderwijs samen te werken onder leiding van deskundige vrijwilligers. De bevers spelen in het thema Hotsjietonia en gebruiken hierbij hun fantasie. Dit draagt bij aan de ontwikkeling van de kinderen. Vind je het leuk om iedere week iets leuks te doen en lekker buiten te spelen? Kom dan bij de bevers van Scouting Duiven!

Groep 1, 2 en 3 > 4 proeflessen

Les 1: 16-02-2018 van 10:00 tot 11:30u Les 2: 02-03-2018 van 10:00 tot 11:30u Les 3: 16-03-2018 van 10:00 tot 11:30u Les 4: 30-03-2018 van 10:00 tot 11:30u

32

Duiven


SPORTZWEMMEN Sportcentrum AeroFitt Locatie: AeroFitt Westsingel 29, Duiven

Duiven

Sanne van Tuijl duiven@aerofitt.nl www.aerofitt.nl

Onbeperkte inschrijvingen per activiteit en dit is gratis

Bij sportzwemmen komen tal van activiteiten aan bod die te maken hebben met zwemmen, zoals waterpolo, snorkelen, survival en nog veel meer. Het is belangrijk dat je in het bezit bent van diploma B om mee te doen.

Groep 4 t/m 8 >Kies een datum 07-02-2018 van 17:15 tot 18:15u 09-02-2018 van 17:15 tot 18:15u 23-02-2018 van 17:15 tot 18:15u 28-02-2018 van 17:15 tot 18:15u 02-03-2018 van 17:15 tot 18:15u 07-03-2018 van 17:15 tot 18:15u Kijk voor meer datums en tijden op www.sjorssportief.nl en schrijf je in!

33


STOEILES Sportschool Milder Duiven Locatie: ‘t Holland (hoek Vergertlaan/’t Hol 63, Duiven Ilona Petersen-Milder sportschoolmilder.duiven@gmail.com www.sportschoolmilder-duiven.nl

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis

Hou je ervan om te stoeien met papa en mama. Kom dan een keer stoeien met je vriendjes/vriendinnetjes. De basisvaardigheden uit het judo en karate worden geleerd op een speelse manier! Kom langs voor een proefles Stoeiles!

Groep 1 en 2

Schrijf je in op www.sjorssportief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

34

Duiven


STREETDANCE Dansstudio Mareille Dansstudio van Sportcomplex Triominos Eltensestraat 4, Duiven

Duiven

Mareille Matser info@dansstudiomareille.nl www.dansstudiomareille.nl

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Een les vol fun, energie, de leukste muziek en de coolste moves! Heb je zin om te dansen ĂŠn veel plezier te maken? Wacht dan niet te lang en schrijf je snel in. Dan zien we elkaar binnenkort in de streetdance les, tot dan!

Groep 5 t/m 8 > 3 proeflessen

Les 1: 01-03-2018 van 16:30 tot 17:30u Les 2: 08-03-2018 van 16:30 tot 17:30u Les 3: 15-03-2018 van 16:30 tot 17:30u

35


STREETDANCE DJF DANCE CENTRE Locatie: Duiven ‘t Holland 39, Duiven

Duiven

Dunja van Grol info@djfdancecentre.nl www.djfdancecentre.nl

Maximaal 8 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Streetdance

Streetdance is een verzameling van dansstijlen die zijn ontstaan op straat, scholen en clubs. Het is een coole manier van dansen en razendpopulair. De moves in deze les zijn stoer en goed te volgen en daarom is dit ook echt een les die voor zowel meiden als jongens geschikt is. De muziek heeft stevige beats en de bewegingen zijn clean, strak en funky. Het gaat hier helemaal om uitstraling, swag en fun!

Groep 5 en 6 > 2 proeflessen

Les 1: 19-02-2018 van 17:15 tot 18:00u Les 2: 26-02-2018 van 17:15 tot 18:00u

Maximaal 10 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Streetkids

Lekker los op vette muziek, niets moet, alles mag! Dansen op jouw manier en niveau en met FUN voorop. In deze les werken we aan muzikaliteit, houding en uitstraling en natuurlijk aan je moves. Streetkids is cool, stoer en FUN!

Groep 2, 3 en 4 > 2 proeflessen

Les 1: 19-02-2018 van 15:30 tot 16:15u Les 2: 26-02-2018 van 15:30 tot 16:15u

36


SWIMGAMES Akwaak Locatie: Akwaak Duiven Remigiusplein 15, Duiven

Duiven

Angelique van Baal info@akwaakduiven.nl www.akwaakduiven.nl

Maximaal 10 inschrijvingen per activiteit en dit is gratis

Ben je in het bezit van zwemdiploma A en B en hou je van zwemmen? Kom dan eens mee doen met onze Swimgames elke maandag van 18.00 uur tot 18.45 uur. Tijdens de Swimgames gaan we gezellige en sportieve activiteiten doen zoals watervoetbal, snorkelen, waterpolo, bootcamp etc.

Groep 2 t/m 8 > Kies een datum 29-01-2018 van 18:00 tot 18:45u 05-02-2018 van 18:00 tot 18:45u 12-02-2018 van 18:00 tot 18:45u 19-02-2018 van 18:00 tot 18:45u 26-02-2018 van 18:00 tot 18:45u 05-03-2018 van 18:00 tot 18:45u

37


Doe mee en win!

3x Sjorsfiets

5x Lidmaatschap

50x Sjors Schoolpakket

Wat moet je doen om kans te maken op deze coole prijzen?

Na iedere activiteit die jij volgt via Sjors Sjors Creatief ontvang je één kaartje van de aanbieder met een unieke wincode. Download de nieuwe Sjors Sportief App, vul je wincode in en check of jij in de prijzen bent gevallen!

Met jouw unieke code maak je kans op de volgende prijzen: ‹‹ ‹‹ ‹‹

3x Sjors fiets 5x Lidmaatschap bij vereniging naar keuze. (Lidmaatschap voor 1 jaar met een maximum bijdrage van €100,-) 50x Sjors Schoolpakket

Doe mee en win! 3x Sjorsfiets

50x Sjors Schoolpakket

5x Lidmaatschap

Download de Sjors Spo rtief App en voer jou w wincode in! QRGMGwdq

Waar wacht je nog op? Download de Sjors Sportief App of ga naar www.sjorscreatief.nl


Download de app! Met deze Sjors Sportief/Creatief App schrijf je eenvoudig en overal in voor een kennismakingsactiviteit. Je kunt er je wincode checken voor fantastische prijzen. Blijf altijd up-to-date met deze app.


SYNCHROONZWEMMEN Akwaak Locatie: Akwaak Duiven Remigiusplein 15, Duiven

Duiven

Angelique van Baal info@akwaakduiven.nl www.akwaakduiven.nl

Maximaal 10 inschrijvingen per activiteit en dit is gratis

Hou jij van muziek, dansen en zwemmen? Dan moet je zeker eens komen synchroonzwemmen bij ons.

Groep 3 t/m 8 > Kies een datum 26-01-2018 van 18:00 tot 19:00u 02-02-2018 van 18:00 tot 19:00u 09-02-2018 van 18:00 tot 19:00u 16-02-2018 van 18:00 tot 19:00u 23-02-2018 van 18:00 tot 19:00u 02-03-2018 van 18:00 tot 19:00u

Eventuele Bijzonderheden: in bezit van minimaal diploma A en B

40


TEENS Sportcentrum AeroFitt Locatie: AeroFitt Westsingel 29, Duiven

Duiven

Sanne van Tuijl duiven@aerofitt.nl www.aerofitt.nl

Onbeperkte inschrijvingen per activiteit en dit is gratis

Mooie kleuren en veel verschillende materialen om mee te ‘spelen’. De lessen zijn gebaseerd op functionele training. We werken met fundamentele bewegingen aan verschillende fitnesscomponenten. Grote samengestelde bewegingen die hen voorbereiden op bewegingen in het dagelijks leven of sport. De kinderen werken aan uithoudingsvermogen, kracht, balans en behendigheid op een leuke manier. Onder het motto jong geleerd oud gedaan integreren we deze vorm van training in gepaste vorm in het programma.

Groep 3 t/m 8 > Kies een datum 07-02-2018 van 16:00 tot 17:00u 21-02-2018 van 16:00 tot 17:00u 28-02-2018 van 16:00 tot 17:00u 07-03-2018 van 16:00 tot 17:00u 14-03-2018 van 16:00 tot 17:00u 21-03-2018 van 16:00 tot 17:00u 28-03-2018 van 16:00 tot 17:00u 04-04-2018 van 16:00 tot 17:00u 11-04-2018 van 16:00 tot 17:00u Kijk voor meer datums en tijden op www.sjorssportief.nl en schrijf je in!

41


TENNIS TV Columbae Locatie: Tennispark TV Columbae De Nieuweling 4, Duiven

Duiven

Chantal Kasteel jccolumbaeduiven@gmail.com www.columbae.nl

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Wil je weten of tennis ook iets voor jou is? Kom dan naar de proeflessen! Je mag je vriendjes en vriendinnetjes ook meenemen. Tijdens deze proeflessen krijg je meer informatie over tennis, de tennislessen, jeugdactiviteiten en alle mogelijkheden die TV Columbae te bieden heeft. Je hoeft geen tennisracket en ballen mee te nemen, alleen je sportkleding is voldoende! Vind jij tennis net zo leuk als wij? Dan kun je direct inschrijven via Sjors Sportief. Alle deelnemers krijgen een leuke attentie mee naar huis!!

42

Groep 1 t/m 8 > 2 proeflessen

Les 1: 06-03-2018 van 17:00 tot 18:00u Les 2: 13-03-2018 van 17:00 tot 18:00u

Groep 1 t/m 8 > 2 proeflessen

Les 1: 06-03-2018 van 18:00 tot 19:00u Les 2: 13-03-2018 van 18:00 tot 19:00u


TENNIS Tennis Centre Duiven Locatie: Tennis Centre Duiven De Nieuweling 2, Duiven

Duiven

Paul Hogenhout info@tenniscentreduiven.nl www.tenniscentreduiven.nl

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Maak Kennis met Tennis op ons schitterende tennispark! - 8 buitenbanen - 4 binnenbanen Waarbij gezelligheid en sportiviteit altijd voorop staan. Het tennispark waar, ongeacht het weer, 365 dagen per jaar getennist kan worden!

Groep 1 t/m 8 > 2 proeflessen

Les 1: 09-04-2018 van 16:00 tot 17:00u Les 2: 16-04-2018 van 16:00 tot 17:00u

Groep 1 t/m 8 > 2 proeflessen

Groep 1 t/m 8 > 2 proeflessen

Les 1: 12-04-2018 van 16:00 tot 17:00u Les 2: 19-04-2018 van 16:00 tot 17:00u

Groep 1 t/m 8 > 2 proeflessen

Les 1: 13-04-2018 van 15:00 tot 16:00u Les 2: 20-04-2018 van 15:00 tot 16:00u

Groep 1 t/m 8 > 2 proeflessen

Les 1: 13-04-2018 van 16:00 tot 17:00u Les 2: 20-04-2018 van 16:00 tot 17:00u

Les 1: 10-04-2018 van 16:00 tot 17:00u Les 2: 17-04-2018 van 16:00 tot 17:00u

43


TRAMPOLINESPRINGEN SV Thuve Locatie: Triominos - Mobilis Eltenestraat 4, Duiven

Duiven

Carola Vogels e.peters8@chello.nl www.svthuve.nl

Maximaal 10 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Wat is er leuker dan op een trampoline bewegingen maken in de lucht? Trampolinespringen is de laatste jaren erg populair. Bij SV Thuve wordt onder deskundige leiding geoefend om alle facetten van het trampolinespringen onder de knie te krijgen. Het gaat erom een goede afzet, sprongtechniek en de landing zo te combineren dat je goed en veilig salto’s en eventuele draaien in de lucht kunt maken. Wat trampoline springen anders maakt is het oriÍnteren in de lucht. Is trampolinespringen ook iets voor jou?

44

Groep 5, 6 en 7 > Kies een startdatum 2 weken op rij Start: 22-02-2018 van 17:00 tot 18:00u Start: 24-05-2018 van 17:00 tot 18:00u

Groep 8 > Kies een startdatum 2 weken op rij

Start: 20-02-2018 van 20:00 tot 21:00u Start: 22-02-2018 van 20:00 tot 21:00u Start: 22-05-2018 van 20:00 tot 21:00u Start: 24-05-2018 van 20:00 tot 21:00u


TURNEN SV Thuve Locatie: Triominos - Mobilis Eltenestraat 4, Duiven

Duiven

Carola Vogels e.peters8@chello.nl www.svthuve.nl

Maximaal 15 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Turnen | Jongens

De jongensgroep van SV Thuve is de afgelopen tijd erg snel gegroeid. De vereniging heeft een enthousiaste trainer gevonden, die zich nadrukkelijk inzet om met het jongensturnen echt iets neer te zetten.

Groep 3 t/m 8 > 2 proeflessen

Les 1: 24-03-2018 van 11:00 tot 12:00u Les 2: 31-03-2018 van 11:00 tot 12:00u

Groep 3 t/m 8 > 2 proeflessen

Les 1: 26-05-2018 van 11:00 tot 12:00u Les 2: 02-06-2018 van 11:00 tot 12:00u

Maximaal 10 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Turnen | Meisjes

Techniek en evenwicht bewaren worden geoefend op de vloer, brug ongelijk,de pegasus of kast en de evenwichtsbalk. Na een goede opwarming van de spieren oefenen we op de basistechnieken.

Groep 6, 7 en 8 > Kies een startdatum 2 weken op rij Start: 20-02-2018 van 17:00 tot 18:00u Start: 22-02-2018 van 16:00 tot 17:00u Start: 22-05-2018 van 17:00 tot 18:00u Start: 24-05-2018 van 16:00 tot 17:00u

45


VOETBAL Sportclub Groessen Locatie: Sportpark de Heggeakkers Zwarteweg 4, Groessen Esther Rutjes erute@hotmail.com www.sportclubgroessen.nl

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Wil je net zo goed kunnen voetballen als Messi, Ronaldo of Robben meld je dan aan via Sjors Sportief! Je kunt bij Sportclub Groessen drie trainingen mee komen doen om je voetbalskills te ontdekken en/of te verbeteren. Je bent op woensdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur welkom op ons sportpark. Tot dan!

Groep 2 t/m 7 > 3 proeflessen

Les 1: 07-03-2018 van 18:00 tot 19:00u Les 2: 14-03-2018 van 18:00 tot 19:00u Les 3: 21-03-2018 van 18:00 tot 19:00u

Groep 2 t/m 7 > 3 proeflessen

Les 1: 04-04-2018 van 18:00 tot 19:00u Les 2: 11-04-2018 van 18:00 tot 19:00u Les 3: 18-04-2018 van 18:00 tot 19:00u

46

Groessen


VOETBAL Voetbalvereniging DVV Duiven Locatie: Horsterpark Westsingel 35, Duiven

Duiven

Frank van Loon voetbalzaken@dvvduiven.nl www.dvvduiven.nl/

Maximaal 50 inschrijvingen per activiteit en dit is gratis

DVV Duiven is een gezellige voetbalvereniging waarbij plezier voorop staat. Wij verzorgen voor jullie een leuke proeftraining en de afgelopen jaren was dit erg leuk en druk.

Groep 1 t/m 8 > 1 proefles

22-04-2018 van 11:30 tot 13:00u

47


VOLLEYBAL Volleybalvereniging Reflex Locatie: Triominos (zaal Spoorzone) Eltensestraat 4, Duiven Anita Visser pupillen@reflex-volleybal.nl www.reflex-volleybal.nl

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Volleybal is best een uitdagende en technische sport. Speciaal voor de jonge jeugd is er een geweldige dynamische volleybalvorm bedacht om volleybal stapsgewijs aan te leren, namelijk Cool Moves Volleybal (CMV). Deze stappen worden 1 voor 1 aangeleerd met als uiteindelijk doel het beheersen van het volleybalspel. We vinden het erg leuk als je een keer komt kennis maken met onze sport! Lijkt jou dit ook leuk? Schrijf je dan in via www.sjorssportief.nl voor onderstaande trainingen. Tot in de sporthal!

Groep 4 t/m 8 > 3 proeflessen

Les 1: 17-05-2018 van 18:00 tot 19:30u Les 2: 24-05-2018 van 18:00 tot 19:30u Les 3: 31-05-2018 van 18:00 tot 19:30u

48

Duiven


WATERPOLO S.V. de Breuly Locatie: Het Lentebad Lentemorgen 13, Zevenaar

Zevenaar

Eddy de Wild info-waterpolo@debreuly.nl www.debreuly.nl

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis

Houd je van het spelen van een stoere sport? Speel je graag met een bal? Houd je van zwemmen? Heb je diploma A? Dan is waterpolo echt de sport voor jou! Kom een keertje kijken of een proefles mee zwemmen in het Lentebad in Zevenaar, dan laten wij je ervaren hoe leuk deze sport is!

Groep 3 t/m 8

Schrijf je in op www.sjorssportief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

49


YOGA Yoga AdĂŠle Locatie: Bs Toermalijn Bergkristal 19, Duiven AdĂŠle Zwinkels info@yoga-adele.nl www.yoga-adele.nl

Maximaal 6 inschrijvingen per activiteit en dit is gratis

Bij kinderyoga doen we verschillende oefeningen en bewegingen. Het is goed voor je hele lichaam, je wordt sterk en soepel. Ook wordt je je bewust van jezelf, er komt rust in je hoofd en je kunt je beter concentreren. We doen ademoefeningen, (dieren)houdingen, concentratie- en ontspanningsoefeningen. Soms werken we samen of maken een mandala. Bij kinder en tiener yoga kan iedereen meedoen! Het is geen wedstrijd. Ben je nieuwsgierig geworden? Kom kennismaken! Je bent van harte welkom.

Groep 4 t/m 7 > Kies een datum 08-03-2018 van 16:00 tot 16:45u 22-03-2018 van 16:00 tot 16:45u

Groep 8 > Kies een datum

08-03-2018 van 17:00 tot 17:45u 22-03-2018 van 17:00 tot 17:45u

50

Duiven


ZEILEN WSV Giesbeek Locatie: De Dumpel Gruttostraat 14, Velp

Velp

Duncan Prein optieinstructie@wsvgiesbeek.nl www.wsvgiesbeek.nl

Onbeperkte inschrijvingen per activiteit en dit is gratis

Zeilen hoe leuk is dat? Op zondag 8 april 2018 organiseert WSV Giesbeek in zwembad de Dumpel in Velp een kennismakingsmiddag met de zeilboot. Echt zeilen kunnen we niet omdat de wind ontbreekt in het zwembad, maar we hebben Optimistzeilboten waar we verschillende oefeningen mee gaan doen. Een zwemdiploma is verplicht.

Groep 6, 7 en 8 > 1 proefles

08-04-2018 van 12:00 tot 13:45u Eventuele Bijzonderheden: Zwemdiploma verplicht

51


ZUMBA Sportcentrum AeroFitt Locatie: AeroFitt Westsingel 29, Duiven Sanne van Tuijl duiven@aerofitt.nl www.aerofitt.nl

Onbeperkte inschrijvingen per activiteit en dit is gratis

De danspasjes zijn eenvoudig en door de aantrekkelijke muziek is elke les weer een feestje. Door het speelse karakter en de leuke danspasjes spreekt het kinderen heel erg aan om mee te shaken.

Groep 3 t/m 8 > Kies een datum 05-02-2018 van 15:45 tot 16:45u 19-02-2018 van 15:45 tot 16:45u 26-02-2018 van 15:45 tot 16:45u 05-03-2018 van 15:45 tot 16:45u 12-03-2018 van 15:45 tot 16:45u 19-03-2018 van 15:45 tot 16:45u 26-03-2018 van 15:45 tot 16:45u Kijk voor meer datums en tijden op www.sjorssportief.nl en schrijf je in!

52

Duiven


026-3523850 regioarnhem@unieksporten.nl

SPORTLOKET

AANGEPAST SPORTEN Voor mensen met een: Auditieve beperking Chronische aandoening Gedragsproblematiek Autisme Spectrum Stoornis Lichamelijke beperking Meervoudige beperking Niet Aangeboren Hersenletsel Psychische beperking Verstandelijke beperking Visuele beperking

• • • • • • • • • •

Sportadvies | Financiële regelingen | Hulpmiddelen of een maatje

AANGEPAST SPORTEN VOOR JOU!

WWW.UNIEKSPORTEN.NL Download onze app!


BLAASINSTRUMENT Liemers Harmonie Duiven Locatie: ‘t Muziekhuus Visserlaan 39, Duiven Simone de Wild simone.dewild@chello.nl www.liemersharmonie.nl

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis

Liemers Harmonie Duiven verzorgt muziekles op alle instrumenten uit het harmonieorkest. Krijg jij geluid uit een klarinet, trompet of trombone? Wil je een keer een instrument uitproberen? Dat kan en schrijf je in voor een gratis proefles.

Groep 5 t/m 8

Schrijf je in op www.sjorscreatief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

54

Duiven


BLAASINSTRUMENT R.K. Muziekvereniging St. Andries Locatie: Schuttershuis Schuttersplein 1, Groessen

Groessen

Ans Limbeek ans_limbeek@hotmail.com www.st-andries.nl/

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis

Wil jij graag een blaasinstrument leren spelen zoals een dwarsfluit, klarinet, saxofoon, trompet, waldhoorn of bariton? Meld je dan bij ons aan voor twee gratis proeflessen op het instrument van jouw keuze. Wij zorgen voor het instrument. Durf jij de uitdaging aan!

Groep 5 t/m 8

Schrijf je in op www.sjorscreatief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

55


BOLTAARTJE MAKEN Erma Bakhuuske Locatie: Erma Bakhuuske Helhoek 20, Groessen

Groessen

Erma Verweijen ermabakhuuske@hotmail.com www.ermabakhuuske.nl

Maximaal 8 inschrijvingen per workshop en dit kost â‚Ź 15,00

Groep 3 t/m 8 > Kies een datum 27-01-2018 van 10:00 tot 12:00u 24-02-2018 van 10:00 tot 12:00u 17-03-2018 van 10:00 tot 12:00u

Vind jij het ook zo leuk om creatief bezig te zijn met lekkere dingen? Bij Ermabakhuuske kan je een ochtend 1 boltaartje komen vullen & versieren. Dit mag je helemaal zelf doen met bijvoorbeeld fruitbavarois, slagroom, parels, glitters en allerlei figuren die je zelf mag uitsteken uit fondant. Ik heb ook allerlei voorbeelden die je kan maken, maar je kan natuurlijk zelf ook iets leuks bedenken. Het boltaartje heb ik speciaal al voor jullie gebakken. Als alles klaar is, pakken we het als een mooi cadeautje in!

56


CELLO Kunstwerk! Het Musiater Locatie: De Ogtent Cultuurcentrum Remigiusplein 9, Duiven

Duiven

Nanda van Loon n.van.loon@liemerskunstwerk.nl www.hetmusiater.nl

Maximaal 3 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Groep 4 t/m 8 > 2 lessen

Les 1: 06-03-2018 van 16:00 tot 16:30u Les 2: 13-03-2018 van 16:00 tot 16:30u

Kom kennis maken met de cello. We gaan in een groepje leuke liedjes spelen en lekker brommen op de lage snaren!

57


CUPCAKES MAKEN Erma Bakhuuske Locatie: Erma Bakhuuske Helhoek 20, Groessen Erma Verweijen ermabakhuuske@hotmail.com www.ermabakhuuske.nl

Maximaal 8 inschrijvingen per workshop en dit kost â‚Ź 13,50

Vind jij het ook zo leuk om creatief bezig te zijn met lekkere dingen? Bij Ermabakhuuske kan je een ochtend 5 cakejes komen versieren. Dit mag je helemaal zelf doen met bijvoorbeeld parels, glitters en allerlei figuren die je zelf mag uitsteken uit fondant. Ik heb ook allerlei voorbeelden die je kan maken, maar je kan natuurlijk zelf ook iets leuks bedenken. De cakejes heb ik speciaal al voor jullie gebakken. Als alles klaar is pakken we de cakejes samen als een mooi cadeautje in!

Groep 3 t/m 8 > Kies een datum 03-02-2018 van 10:00 tot 12:00u 03-03-2018 van 10:00 tot 12:00u 24-03-2018 van 10:00 tot 12:00u 31-03-2018 van 10:00 tot 12:00u

58

Groessen


DWARSFLUIT Kunstwerk! Het Musiater Locatie: De Ogtent Cultuurcentrum Remigiusplein 9, Duiven

Duiven

Nanda van Loon n.van.loon@liemerskunstwerk.nl www.hetmusiater.nl

Maximaal 4 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Altijd al een keer dwarsfluit willen spelen? Geef je dan op voor de kennismakingslessen! In drie lessen leer je de basishouding en technieken, waardoor je zelf al een aantal liedjes kan spelen op dit prachtige instrument!

Groep 4 t/m 8 > 3 lessen

Les 1: 06-03-2018 van 16:00 tot 16:30u Les 2: 13-03-2018 van 16:00 tot 16:30u Les 3: 20-03-2018 van 16:00 tot 16:30u

59


GITAAR Kunstwerk! Het Musiater Locatie: De Ogtent Cultuurcentrum Remigiusplein 9, Duiven Nanda van Loon n.van.loon@liemerskunstwerk.nl www.hetmusiater.nl

Maximaal 4 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

In deze korte cursus zet je de eerste stappen op weg naar gitaar spelen. Je leert eenvoudige liedjes en akkoorden. Ook gaan we proberen samen te spelen. Muziek maken is erg leuk, dus geef je snel op!

Groep 4 t/m 8 > 3 lessen

Les 1: 05-02-2018 van 18:00 tot 18:45u Les 2: 19-02-2018 van 18:00 tot 18:45u Les 3: 26-02-2018 van 18:00 tot 18:45u

Groep 4 t/m 8 > 3 lessen

Les 1: 09-04-2018 van 18:00 tot 18:45u Les 2: 16-04-2018 van 18:00 tot 18:45u Les 3: 23-04-2018 van 18:00 tot 18:45u

60

Duiven


HET GILDE Gilde St. Remigius Locatie: Verenigingsgebouw Visserlaan 35, Duiven

Duiven

Gert-Jan de Hart gjdehart@gmail.com www.gilderemigiusduiven.nl

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Maak mee wat een Schutterij/Gilde allemaal. Maak kennis met vendelen, schieten en marcheren. Je leert dus marcheren met een groep. Je leert vendelen op muziek en je leert schieten met een luchtbuks en een kruisboog.

Groep 6, 7 en 8 > 3 lessen

Les 1: 01-02-2018 van 19:00 tot 20:00u Les 2: 22-02-2018 van 19:00 tot 20:00u Les 3: 01-03-2018 van 19:00 tot 20:00u

Groep 6, 7 en 8 > 3 lessen

Les 1: 06-04-2018 van 19:00 tot 20:00u Les 2: 13-04-2018 van 19:00 tot 20:00u Les 3: 20-04-2018 van 19:00 tot 20:00u

61


JEUGDPOPKOOR | SHAKE IT! Stichting Jeugdpopkoren de Liemers Locatie: De OGtent Duiven Remigiusplein 9, Duiven Marcelle Immerzeel shakeitduiven@gmail.com www.shakeitduiven.nl

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis

In groep 8 ga je onder andere oefenen voor de school musical. Houd je van zingen en wil je dit graag met anderen doen ook naast de musical dan nodigen we je van harte uit om 2 gratis repetities bij te wonen van jeugdpopkoor Shake It! junior in de OGtent op maandagavond van 19.00-20.00 uur. De groep bestaat uit zowel jongens als meiden en iedere maandagavond studeren we hippe popnummers in. We treden regelmatig op in Duiven en omstreken.

Groep 8

Schrijf je in op www.sjorscreatief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

62

Duiven


KEYBOARD Kunstwerk! Het Musiater Locatie: De Ogtent Cultuurcentrum Remigiusplein 9, Duiven

Duiven

Nanda van Loon n.van.loon@liemerskunstwerk.nl www.hetmusiater.nl

Maximaal 8 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Maak kennis met het keyboard met gave geluiden en drumbeats. Ed Sheeran, Armin van Buuren, Despacito, de Top40 en dance muziek, alles is mogelijk. Je hoeft geen noten te kunnen lezen om te beginnen met keyboard spelen. Kortom, na deze lessen weet je precies of keyboard jouw muziekinstrument is.

Groep 4 t/m 8 > 3 lessen

Les 1: 07-03-2018 van 17:45 tot 18:30u Les 2: 14-03-2018 van 17:45 tot 18:30u Les 3: 21-03-2018 van 17:45 tot 18:30u

Groep 4 t/m 8 > 3 lessen

Les 1: 09-03-2018 van 15:15 tot 16:00u Les 2: 16-03-2018 van 15:15 tot 16:00u Les 3: 23-03-2018 van 15:15 tot 16:00u

63


KOKEN De Groene Schuur Locatie: De Groene Schuur Lijkweg 9B, Groessen Anja Eeuwes-Roelofsen info@degroeneschuur.nl www.degroeneschuur.nl

Maximaal 20 inschrijvingen per workshop en dit kost â‚Ź 15,00

Vind je het leuk om te leren koken in een professionele keuken en wil je meer leren over groente en fruit en de smaken ervan? Bij De Groene Schuur ga je samen koken in de kookstudio in de kas. Na het kokkerellen dekken we de tafel en smullen we van onze zelf gemaakte gerechten. Je hoeft dus thuis niet meer te eten. Daarna krijg je nog een rondleiding door de kas waar alle producten groeien en bloeien. De recepten van de kookworkshop krijg je na afloop mee naar huis.

Groep 6, 7 en 8 > 1 workshop

04-04-2018 van 15:00 tot 17:00u

64

Groessen


MUSICAL Vaye Musicaltheater Locatie: Cultuurhuis de Ogtent Remigiusplein 9, Duiven

Duiven

Elène Vaye vayemusicaltheater@hotmail.com www.vayemusicaltheater.nl

Maximaal 15 inschrijvingen per workshop en dit is gratis

Ontdek de Ster in jezelf! Houd jij ook zo van zingen, dansen en toneel? Doe je dat het liefst de hele dag en zou je willen stralen op een echt podium in het theater? Kom dan meedoen met musicalles! Plezier en ontwikkeling staan bij Vaye Musicaltheater centraal, iedereen krijgt de kans om zichzelf op een creatieve en leuke manier te ontplooien in een veilige omgeving. We kijken naar ieders individuele aanleg en stimuleren dit talent optimaal. Ook het teamspel is belangrijk: Samen met leeftijdsgenootjes krijg je van professionele docenten les en ontwikkel je meer lef en zelfvertrouwen!

Groep 1 en 2 > Kies een datum 31-01-2018 van 14:30 tot 15:30u 13-06-2018 van 14:30 tot 15:30u

Groep 3, 4 en 5 > Kies een datum 31-01-2018 van 15:30 tot 16:45u 13-06-2018 van 15:30 tot 16:45u

Groep 6, 7 en 8 > Kies een datum 31-01-2018 van 16:45 tot 18:00u 13-06-2018 van 16:45 tot 18:00u

65


MUZIEK Gilde St. Remigius Locatie: Verenigingsgebouw Visserlaan 35, Duiven Gert-Jan de Hart gjdehart@gmail.com www.gilderemigiusduiven.nl

Maximaal 10 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Maak kennis met muziek. Hoe leuk is het niet om zelf muziek te maken en ook nog met anderen. In drie keer maak je kennis met muziek en muziekinstrumenten en leer je een liedje spelen samen met anderen.

Groep 5 t/m 8 > 3 lessen

Les 1: 01-02-2018 van 15:30 tot 16:30u Les 2: 08-02-2018 van 15:30 tot 16:30u Les 3: 22-02-2018 van 15:30 tot 16:30u

Groep 5 t/m 8 > 3 lessen

Les 1: 06-04-2018 van 15:30 tot 16:30u Les 2: 13-04-2018 van 15:30 tot 16:30u Les 3: 20-04-2018 van 15:30 tot 16:30u

66

Duiven


MUZIEK MAKEN Schutterij EMM Groessen Locatie: Schuttershuis Schuttersplein 1, Groessen

Groessen

John de Lorijn johndelorijn@hotmail.com www.emmgroessen.nl

Onbeperkte inschrijvingen per workshop en dit is gratis

Lijkt je het leuk om muziek te leren maken? Dat kan bij ons! Wij zijn een groep enthousiaste muzikanten die wekelijks repeteren en toewerken naar een optreden, concert of concours en zouden het fijn vinden dat jij ook bij ons muziek komt maken. We bieden onze leerlingen daarom kosteloos een instrument, les van een gediplomeerd instructeur en zorgen ervoor dat je het HAFA-A examen haalt. Wil je eens proberen hoe het is om een instrument te bespelen? Kies dan uit een van de dagen.

Groep 5 t/m 8 > Kies een datum 22-04-2018 van 10:30 tot 11:30u 26-05-2018 van 11:00 tot 12:00u 03-06-2018 van 13:00 tot 14:00u

67


MUZIEKLES muziekschool Duiven Locatie: Muziekschool Duiven ‘T Holland 63, Duiven Inge Berkel muziekschoolduiven@gmail.com www.muziekschoolduiven.org

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis

Muziekschool Duiven verzorgd lessen op diverse instrumenten,je kunt kiezen uit: gitaar,piano,elektrisch gitaar,keyboard,blokfluit,dwarsfluit,viola da gamba,drums,zang,trompet,saxofoon en klarinet. Ook in een band spelen behoort tot de mogelijkheden. En als je met iemand samen wilt spelen kan dat ook!

Groep 3 t/m 8

Schrijf je in op www.sjorscreatief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

68

Duiven


PIANO Kunstwerk! Het Musiater Locatie: De Ogtent Cultuurcentrum Remigiusplein 9, Duiven

Duiven

Nanda van Loon n.van.loon@liemerskunstwerk.nl www.hetmusiater.nl

Maximaal 2 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Grijp je kans en ontdek hoe leuk het is om zelf piano te spelen. Iedereen kan het leren. In 3 lessen leer je de basis en kun je al liedjes spelen.

Groep 4 t/m 8 > 3 lessen

Les 1: 21-02-2018 van 12:30 tot 13:00u Les 2: 28-02-2018 van 12:30 tot 13:00u Les 3: 07-03-2018 van 12:30 tot 13:00u

Groep 4 t/m 8 > 3 lessen

Les 1: 21-02-2018 van 14:30 tot 15:00u Les 2: 28-02-2018 van 14:30 tot 15:00u Les 3: 07-03-2018 van 14:30 tot 15:00u

69


SHOWBAND Showband KDO Groessen Locatie: Clubgebouw Odoen Commendereijstraat 1, Groessen Wim Holland w.holland44@upcmail.nl www.showbandkdo.nl

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Welkom bij Showband K.D.O. Groessen! Showband K.D.O. is een gezellige, gepassioneerde muziekverenging voor jong en oud! Hieronder vind je leuke K.D.O.-activiteiten. Op de donderdagen ben je van harte welkom om de (jeugd)repetities bij te wonen, op de zondagmorgens kan je de show-, mars- en exercitierepetitie bekijken en leer je zelfs de basis van het ĂŠchte marcheren! Op de dinsdagen worden er individuele lessen verzorgd, waarbij je zelf een instrument leert bespelen!

Groep 5 t/m 8 > Kies een datum 01-02-2018 van 18:00 tot 21:00u 08-02-2018 van 18:00 tot 21:00u 15-02-2018 van 18:00 tot 21:00u Kijk voor meer datums en tijden op www.sjorssportief.nl en schrijf je in!

70

Groessen


SLAGWERK Liemers Harmonie Duiven Locatie: ‘t Muziekhuus Visserlaan 39, Duiven

Duiven

Bart Kersten bartkersten@live.nl www.liemersharmonie.nl

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis

Liemers Harmonie Duiven verzorgt muziekles op alle instrumenten uit de slagwerkgroep. Wil jij drummen op jouw favoriete liedje? Of ga je los met het spelen op een djembĂŠ? Dat kan tijdens de gratis proefles. Tijdens de proefles zullen verschillende slagwerkinstrumenten gebruikt worden.

Groep 5 t/m 8

Schrijf je in op www.sjorscreatief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

71


TROMPET Kunstwerk! Het Musiater Locatie: De Ogtent Cultuurcentrum Remigiusplein 9, Duiven Nanda van Loon n.van.loon@liemerskunstwerk.nl www.hetmusiater.nl

Maximaal 4 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Altijd al een blaasinstrument willen bespelen? Trompet is een instrument die je in elke muziekstijl tegenkomt. Of je nu van Klassiek, Pop, Jazz of Funk houdt, met een trompet kun je alle richtingen op. In twee lessen van 30 minuten leer je alles over het instrument en kun je al een eenvoudige song spelen.

Groep 4 t/m 8 > 2 lessen

Les 1: 02-03-2018 van 16:30 tot 17:00u Les 2: 09-03-2018 van 16:30 tot 17:00u

72

Duiven


VENDELEN Schutterij EMM Groessen Locatie: Schuttershuis Schuttersplein 1, Groessen

Groessen

John de Lorijn johndelorijn@hotmail.com www.emmgroessen.nl

Onbeperkte inschrijvingen per workshop en dit is gratis

Heb jij wel eens de vendeliers van een schutterij in actie gezien en wil jij dat ook leren? Dat kan bij ons! Naast de wat oudere vendeliers hebben we ook een leuke groep aspiranten die we opleiden tot volwaardig vendelier, daar zou jij ook goed bij passen. Het vendelen is niet zomaar wat gezwaai met een vlag, maar heeft een duidelijke betekenis. Dat zullen we je allemaal vertellen als je ervoor kiest om een keer bij ons te komen oefenen. Wij kijken er naar uit! Tot dan!

Groep 5 t/m 8 > Kies een datum 04-03-2018 van 10:30 tot 11:30u 22-04-2018 van 10:30 tot 11:30u 17-06-2018 van 10:30 tot 11:30u

73


VIOOL Kunstwerk! Het Musiater Locatie: De Ogtent Cultuurcentrum Remigiusplein 9, Duiven Nanda van Loon n.van.loon@liemerskunstwerk.nl www.hetmusiater.nl

Maximaal 4 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Wil je weten hoe een viool klinkt, hoe een strijkstok werkt en hoe je een klein liedje kan spelen op de viool? Geef je dan op voor de kennismakingslessen! Ook Harry Potter, Frozen, Pirates of the Carribean en Starwars kan je op de viool spelen!

Groep 4 t/m 8 > 2 lessen

Les 1: 04-04-2018 van 15:30 tot 16:15u Les 2: 11-04-2018 van 15:30 tot 16:15u

74

Duiven


ZANG Kunstwerk! Het Musiater Locatie: De Ogtent Cultuurcentrum Remigiusplein 9, Duiven

Duiven

Nanda van Loon n.van.loon@liemerskunstwerk.nl www.hetmusiater.nl

Maximaal 4 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Kom naar Sjors Creatief!! We zingen leuke, toffe liedjes en je leert ook nรณg mooier zingen! Heb je er zin in? Geef je dan snel op.

Groep 4, 5 en 6 > 3 lessen

Les 1: 12-03-2018 van 17:15 tot 18:00u Les 2: 19-03-2018 van 17:15 tot 18:00u Les 3: 26-03-2018 van 17:15 tot 18:00u

Groep 7 en 8 > 3 lessen

Les 1: 19-02-2018 van 17:15 tot 18:00u Les 2: 26-02-2018 van 17:15 tot 18:00u Les 3: 05-03-2018 van 17:15 tot 18:00u

75


Dit boekje is nog het hele schooljaar 2017-2018 geldig. Goed bewaren dus :)

Sjors Sportief www.sjorssportief.nl | www.sjorscreatief.nl

Duiven 2017-2018  
Duiven 2017-2018  
Advertisement