Page 1

Sjors Sportief Dit Sjorsboekje is nog het hele schooljaar 2016-2017 geldig. Goed bewaren dus :)

Win Fenne nende teken Resoor in t van B g gemaakt d asissch o ool Hetor Veer


Inschrijven vanaf

25 januari 15:00 uur

Wees er snel bij!

Want Vol=Vol

www.sjorssportief.nl

Ik heb dit Sjorsboekje, en nu? Sjors Sportief en Sjors Creatief vragen alle aanbieders van activiteiten uit jouw gemeente om een leuke kennismaking van hun sport of creativiteit te organiseren. Je vindt ze allemaal in dit boekje! Jij mag lekker in dit boekje rondneuzen naar leuke activiteiten. Misschien ga je wel samen met vriendjes of vriendinnetjes naar een coole kennismaking? Vanaf 25 januari 15:00 uur kun jij je inschrijven voor jouw favoriete sport(en) en/ of creatieve activiteit(en), maar dit mag je nog het hele schooljaar door doen. Na jouw inschrijving ben jij van harte welkom om op locatie jouw sport of creatieve activiteit uit te proberen. Misschien ontdek je wel dat je een verborgen talent hebt! Je mag zoveel uitproberen als je wilt en dit kan ook gezellig samen met vriendjes of vriendinnetjes. Inschrijven is wel altijd verplicht via de supercoole website van Sjors: www.sjorssportief.nl Maak gebruik van deze kans om kennis te maken met sport & cultuur binnen jouw gemeente! Toedeledoki!

Sjors


HOE WERKT HET STAP VOOR STAP?

1 2 3 4

Blader het boekje door en kies je activiteiten Zoek leuke activiteiten uit in dit boekje, zoveel als je wilt!

Schrijf je altijd in via de website van Sjors Ga vanaf 25 januari 15:00 uur samen met je ouders/ verzorgers naar de website www.sjorssportief.nl

Op de website Kies op de homepage voor de rode knop ‘Inschrijven’ en vul op de volgende pagina je woonplaats in.

Meerdere inschrijvingen van alle kinderen in één keer! Zoek je activiteit(en) in de lijst en voeg ze toe aan het inschrijfmandje ook evt. die van je broertjes of zusjes. Ouders/verzorgers kunnen dus direct alle activiteiten (ook van evt. meerdere kinderen) in het mandje plaatsen. Het is mogelijk om met het meer kinderen toe te voegen aan eenzelfde activiteit.

5

VOL > WACHTLIJST >

6

Koppel de juiste gegevens van het kind aan de betreffende activiteit

7

Eventuele kosten worden via automatische incasso afgeschreven

Als de activiteit vol is, is er een rode sticker opgeplakt. Maar als de activiteit vol zit, kun jij je vaak nog wel opgeven voor een wachtlijst. In veel gevallen zal deze activiteit later plaatsvin den en je ontvangt vanzelf een bericht per mail van de betreffende aanbieder.

Alle activiteiten in het winkelmandje geplaatst? Ga dan verder en koppel deze inschrijvingen eenvoudig aan het juiste kind met de gevraagde gegevens, zodat de vereniging weet welke inschrijver deze kan verwachten!

Als er kosten worden gerekend voor een activiteit wordt een IBAN-nummer gevraagd met toestemming om automatische incasso uit te voeren. Dit bedrag wordt aan het begin van de volgende maand afgeschreven. Je hoeft dus nooit contant geld mee te nemen naar de activiteit. Na de inschrijving krijg je de bevestiging per mail!

8

Scoor een cool polsbandje of keycord! Na de laatste bijeenkomst krijg je van de aanbieder een gaaf polsbandje. Als jij 100 punten hebt gehaald op de website van Sjors krijg je een coole keycord thuisgestuurd.


VOORWOORD WETHOUDER tuur Wethouder Sport & Cul

Beste jongens en meisjes, Na het grote succes van vorig jaar, doen we opnieuw mee met Sjors. Als wethouder Sport & Cultuur van de gemeente Duiven ben ik ontzettend blij met dit Sjorsboekje. Het is een mooie manier om kennis te maken met sportieve en culturele activiteiten in onze directe omgeving. Vaak ben je hooguit lid van één sportclub of wordt een hoge drempel ervaren om deel te nemen aan culturele activiteiten. Maar ken je ook de andere soorten sport, en heb je wel eens geproefd aan toneel, zang of creatieve activiteiten? Wie weet kom je tot de ontdekking dat je talent hebt voor het bespelen van een instrument of een nu nog niet beoefende sport. Sport & Cultuur vinden we belangrijk voor je gezondheid en je ontwikkeling. Binnen Duiven, Groessen, Loo en omgeving wordt door verenigingen en instellingen heel veel Sport & Cultuur aangeboden om zelf te doen en te ervaren. Met dit Sjorsboekje krijg je de mogelijkheid om gemakkelijk en zonder verplichtingen aan verschillende activiteiten deel te nemen. Wat denk je van een oefenmiddag bij een sportvereniging of het kennismaken met een muziekinstrument? Of ga je liever koken of zingen, of wil je alles uitproberen…….. Zelf heb ik als kind op turnen en judo gezeten, daarnaast mocht ik orgel leren spelen. Ik heb zelfs nog ruim 10 jaar in de fanfare meegedaan. Nu ik wethouder ben heb ik wat minder vrijetijd, maar probeer ik toch regelmatig de sportschool te bezoeken. In vakanties en soms tijdens weekends houd ik er van om naar theater of concerten te gaan. Leerzaam en ontspannend! Ik heb nog zoveel wensen. Vorig jaar hadden we binnen een week al 1.000 aanmeldingen ontvangen. Gaan we dat dit jaar overtreffen? Aan het grotere aanbod zal het dit jaar niet liggen! Jullie kunnen wensen werkelijkheid laten worden. Maak zelf of samen met vriendjes of vriendinnetjes een keuze uit dit boekje. Probeer zoveel mogelijk verschillende dingen uit. Beleef en ga ontdekken waar je blij van wordt! Heel veel plezier met Sjors,

Johannes Goossen, wethouder Sport & Cultuur 4


WIE ZIJN WIJ?

Hallo basisschoolleerlingen! Wij zijn Anouk Godschalk en Annemarie Oerlemans en werken allebei als combinatiefunctionaris voor de gemeente Duiven. Anouk is van de afdeling sport en Annemarie is van de afdeling kunst en cultuur. Anouk organiseert sport- en beweegactiviteiten op alle basisscholen in Duiven, zoals de Koningsspelen. Als jullie een sportclinic hebben in de gymles of als jullie mee doen aan een schoolsporttoernooi, dan zit Anouk daar meestal achter. Hebben jullie een stagiaire in de gymzaal staan, dan wordt hij/zij vaak door Anouk begeleid. Kortom waar sport is, is Anouk en waar Anouk is, is sport! Annemarie werkt als cultuur coรถrdinator voor het Element. Het Element zorgt voor kunst en cultuur op alle basisscholen in Zevenaar, Westervoort en Duiven. Wanneer jullie met school naar een voorstelling of een museum gaan, of wanneer er een coole dansworkshop op jullie school is, dan hebben wij dat voor jullie geregeld. En met wij bedoelen we ook Nanda van Loon, zij zorgt voor de planning en de organisatie van het Element. Sport, kunst en cultuur is niet alleen leuk, het is ook nog eens heel belangrijk! Bewegen is gezond en wanneer je vroeg leert om af en toe te sporten, blijf je dat op volwassen leeftijd ook doen. Dit voorkomt ziek worden en overgewicht. Van kunst word je ook nog eens creatiever en slimmer en wie wil dat nou niet?! Daarom hebben we voor jullie heel veel leuke activiteiten die jullie na schooltijd kunnen volgen. Veel activiteiten zijn gratis en voor sommigen wordt een kleine bijdrage gevraagd. Wij wensen jullie heel veel plezier met alle sportieve en creatieve activiteiten!

5


AFRO DANCE Duiven

DJF DANCE CENTRE

Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Locatie: Duiven ‘t Holland 39, Duiven Dunja van Grol info@djfdancecentre.nl www.djfdancecentre.nl

Meer informatie

Maximaal 8 inschrijvingen per cursus en dit is gratis Afrodance is gebaseerd op traditionele Afrikaanse dans, maar dan wel helemaal van nu! De basis van deze les is het loslaten van je lichaam in de beweging. Krachtige moves maar juist ook vloeiende vrouwelijke bewegingen op stoere afrobeats. Plezier, gezelligheid en energie verzekerd!

Wanneer? Groep 7 en 8 > 2 proeflessen

Les 1: 07-02-2017 van 17:30 tot 18:15u Les 2: 14-02-2017 van 17:30 tot 18:15u

6


ATLETIEK Atletiekvereniging de Liemers Locatie: Atletiekbaan Heerenmäten 4, Zevenaar

zevenaar Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Jouke Dijkstra trainer.jouke@avdeliemers.nl www.avdeliemers.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per activiteit en dit is gratis Heb je altijd al een keer kennis willen maken met atletiek dan is dit je kans! Kom bij Atletiekvereniging De Liemers een training mee doen en kijk of je net zo snel kunt sprinten als Dafne Schippers.

Wanneer? Groep 4 t/m 8 > 1 proefles

18-04-2017 van 13:00 tot 14:00u

7


BADMINTON Badminton vereniging BC Thuve Locatie: Triominos Eltensestraat 4, Duiven

Duiven Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Sergio Frederiks ledenadministratie@bcthuve.nl www.bcthuve.nl

Meer informatie

Maximaal 15 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Altijd al willen badmintonnen? Dat kan bij badminton club BC Thuve. In deze proeflessen krijg je training van ervaren trainers. Iedereen speelt met elkaar in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar. Je leert hoe je het racket vast moet houden, je positie in het veld, het opslaan van de shuttle. Het is een hele leuke eerste kennismaking met deze sport. Wil je net iets beter kunnen badmintonnen dan anderen kinderen en voorbereid zijn voor het camping badminton tijdens de zomervakantie, kom gerust kijken. Wij zorgen voor de rackets Je zult zien dat badminton heel leuk kan zijn. Zien wij jou ook?

Wanneer? Groep 4 t/m 8 > 3 proeflessen

Les 1: 06-02-2017 van 18:00 tot 19:00u Les 2: 13-02-2017 van 18:00 tot 19:00u Les 3: 20-02-2017 van 18:00 tot 19:00u

Groep 4 t/m 8 > 3 proeflessen

Les 1: 13-03-2017 van 18:00 tot 19:00u Les 2: 20-03-2017 van 18:00 tot 19:00u Les 3: 27-03-2017 van 18:00 tot 19:00u

8


BALLET DJF DANCE CENTRE Locatie: Duiven ‘t Holland 39, Duiven

Duiven Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Dunja van Grol info@djfdancecentre.nl www.djfdancecentre.nl

Meer informatie

Maximaal 10 inschrijvingen per cursus en dit is gratis Dansen als een prima ballerina op echte balletmuziek! Bij kinderballet leren we onze danseresjes in de dop spelenderwijs de eerste beginselen van klassiek ballet. Het aanleren van coĂśrdinatie, muzikaliteit, samenspel, en goede lichaamshouding wordt op een speelse en vriendelijke manier gebracht. Dansplezier gegarandeerd!

Wanneer? Groep 1, 2 en 3 > 2 proeflessen

Les 1: 10-02-2017 van 16:00 tot 16:45u Les 2: 17-02-2017 van 16:00 tot 16:45u

Groep 4, 5 en 6 > 2 proeflessen

Les 1: 10-02-2017 van 17:00 tot 17:45u Les 2: 17-02-2017 van 17:00 tot 17:45u

9


BALLET Sportcentrum AeroFitt Locatie: AeroFitt Westsingel 29, Duiven

Duiven Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Sanne van Tuijl duiven@aerofitt.nl www.aerofitt.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per activiteit en dit is gratis De balletles bestaat uit combinaties van diverse choreografieĂŤn. Natuurlijk is er ook ruimte voor een dans spel en/ of vrije expressie, en zal alles spelenderwijs worden aangeleerd.

Wanneer? Groep 1 en 2 > Kies een datum

04-02-2017 van 11:15 tot 11:45u 11-02-2017 van 11:15 tot 11:45u 18-02-2017 van 11:15 tot 11:45u 25-02-2017 van 11:15 tot 11:45u 04-03-2017 van 11:15 tot 11:45u 11-03-2017 van 11:15 tot 11:45u

10


BASKETBAL Basketbalvereniging Pigeons

Duiven

Locatie: Triominos De Eltensestraat 4, Duiven

Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Taco Jansen voorzitter@depigeons.nl www.depigeons.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis Pigeons is een basketbalvereniging uit Duiven en Westervoort die al bijna 40 jaar bestaat! Basketbal is een geweldige dynamische teamsport voor jong en oud/ man en vrouw! Pigeons is een super gezellige basketbalvereniging waar lol in het spel en met elkaar voorop staat. Wij hebben veel jeugdteams en je kan al basketballen vanaf 6 jaar (U8). Iedere woensdag en vrijdag is er een training en je kan je aanmelden voor vier (x2) GRATIS proeftrainingen. Wij trainen twee keer in de week en je kan dus

lekker vaak basketballen!

Wanneer? Groep 3 t/m 8 > 4 proeflessen

Les 1: 01-02-2017 van 17:00 tot 18:00u Les 2: 03-02-2017 van 17:00 tot 18:00u Les 3: 08-02-2017 van 17:00 tot 18:00u Les 4: 10-02-2017 van 17:00 tot 18:00u

Groep 3 t/m 8 > 4 proeflessen

Les 1: 15-02-2017 van 17:00 tot 18:00u Les 2: 17-02-2017 van 17:00 tot 18:00u Les 3: 22-02-2017 van 17:00 tot 18:00u Les 4: 24-02-2017 van 17:00 tot 18:00u

11


BORN TO MOVE Sportcentrum AeroFitt Locatie: AeroFitt Westsingel 29, Duiven

Duiven Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Sanne van Tuijl duiven@aerofitt.nl www.aerofitt.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per activiteit en dit is gratis Born to move geeft het zelfvertrouwen van het kind een boost en ontwikkelt vaardigheden door middel van rollenspellen, verhalen, spelletjes, teambuilding, probleemoplossend denken en de magie van muziek.

Groep 1 en 2 > Kies een datum

01-02-2017 van 16:15 tot 17:00u 08-02-2017 van 16:15 tot 17:00u 15-02-2017 van 16:15 tot 17:00u 22-02-2017 van 16:15 tot 17:00u 01-03-2017 van 16:15 tot 17:00u 08-03-2017 van 16:15 tot 17:00u

Groep 3 en 4 > Kies een datum

30-01-2017 van 15:45 tot 16:30u 06-02-2017 van 15:45 tot 16:30u 13-02-2017 van 15:45 tot 16:30u 20-02-2017 van 15:45 tot 16:30u 27-02-2017 van 15:45 tot 16:30u 06-03-2017 van 15:45 tot 16:30u

12


DANCE4KIDS Sportcentrum AeroFitt Locatie: AeroFitt Westsingel 29, Duiven

Duiven Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Sanne van Tuijl duiven@aerofitt.nl www.aerofitt.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per activiteit en dit is gratis Op speelse wijze leren kinderen de beginselen van aerobics en kunnen ze natuurlijk lekker dansen op de laatste hits. Dance4kids is voor kinderen die de beginselen van aerobics willen leren.

Wanneer? Groep 3 t/m 8 > Kies een datum 01-02-2017 van 17:00 tot 18:00u 08-02-2017 van 17:00 tot 18:00u 15-02-2017 van 17:00 tot 18:00u 22-02-2017 van 17:00 tot 18:00u 01-03-2017 van 17:00 tot 18:00u 08-03-2017 van 17:00 tot 18:00u

13


DANS | BOYS ONLY Duiven

DJF DANCE CENTRE Locatie: Duiven ‘t Holland 39, Duiven

Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Dunja van Grol info@djfdancecentre.nl www.djfdancecentre.nl

Meer informatie

Maximaal 6 inschrijvingen per cursus en dit is gratis Ook in deze les bewijzen we dat dansen echt niet alleen voor meisjes is! Stoere strakke moves voeren de boventoon in stijlen als Hiphop, Locking, Popping, Breakdance etc. We werken aan kracht, techniek, muzikaliteit en attitude! So you think you can dance?

Wanneer?

Groep 5, 6 en 7 > 2 proeflessen

Les 1: 09-02-2017 van 16:00 tot 16:45u Les 2: 16-02-2017 van 16:00 tot 16:45u

14


FITNESS Sportcentrum AeroFitt Locatie: AeroFitt Westsingel 29, Duiven

Duiven Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Sanne van Tuijl duiven@aerofitt.nl www.aerofitt.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per activiteit en dit is gratis Tienertraining is een programma gericht op kinderen van 7 tot en met 15 jaar. Mooie kleuren en veel verschillende materialen om mee te “spelen�. De lessen zijn gebaseerd op functionele training. We werken met fundamentele bewegingen aan verschillende fitnesscomponenten. Grote samengestelde bewegingen die hen voorbereiden op bewegingen in het dagelijks leven of sport. De kinderen werken aan uithoudingsvermogen, kracht, balans en behendigheid op een leuke manier. Onder het motto jong geleerd is oud gedaan integreren we deze vorm van training in gepaste vorm in het programma.

Wanneer? Groep 3 t/m 8 > Kies een datum 01-02-2017 van 16:00 tot 17:00u 03-02-2017 van 18:00 tot 19:00u 08-02-2017 van 16:00 tot 17:00u 10-02-2017 van 18:00 tot 19:00u 15-02-2017 van 16:00 tot 17:00u 17-02-2017 van 18:00 tot 19:00u

15


HANDBAL Handbalvereniging Duiven Locatie: Sporthal Triominos Eltensestraat 4, Duiven

Duiven Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Ada Magendans ada.magendans@online.nl www.hvduiven.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis Altijd al een keertje willen handballen? Dat kan! Geef je nu op! Iedereen doet mee bij handbal in het spel, zowel aanvallend als verdedigend. Deze stoere en snelle sport is leuk voor jongens en meisjes. Wij vinden het ontzettend leuk als je ĂŠĂŠn of meerdere keren mee komt trainen. Tot dan!

Wanneer? Groep 1 t/m 8 > 3 proeflessen

Les 1: 08-02-2017 van 15:30 tot 19:00u Les 2: 15-02-2017 van 15:30 tot 19:00u Les 3: 22-02-2017 van 15:30 tot 19:00u

Groep 1 t/m 8 > 3 proeflessen

Les 1: 08-03-2017 van 15:30 tot 19:00u Les 2: 15-03-2017 van 15:30 tot 19:00u Les 3: 22-03-2017 van 15:30 tot 19:00u

Groep 1 t/m 8 > 3 proeflessen

Les 1: 05-04-2017 van 15:30 tot 19:00u Les 2: 12-04-2017 van 15:30 tot 19:00u Les 3: 19-04-2017 van 15:30 tot 19:00u

16


HANDBAL groessen

Sportclub Groessen

Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Locatie: Joannesschool Kerkakkers 4, Groessen Anouk Visser tt-jeugdhandbal@sportclubgroessen.nl www.sportclubgroessen.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis Wil je net zo goed kunnen handballen als Estavana Polman, Tess Wester of Yvette Broch meld je dan aan via Sjors Sportief! Je kunt bij Sportclub Groessen drie trainingen mee komen doen om je handbalskills te ontdekken en/of te verbeteren. Je bent op donderdagavond tussen 17.30 en 18.30 uur welkom in de Joannesschool te Groessen. Tot dan!

Wanneer? Groep 3 en 4 > 3 proeflessen

Les 1: 09-02-2017 van 17:30 tot 18:30u Les 2: 16-02-2017 van 17:30 tot 18:30u Les 3: 23-02-2017 van 17:30 tot 18:30u

Groep 3 en 4 > 3 proeflessen

Les 1: 09-03-2017 van 17:30 tot 18:30u Les 2: 16-03-2017 van 17:30 tot 18:30u Les 3: 23-03-2017 van 17:30 tot 18:30u

Groep 5 en 6 > 3 proeflessen

Les 1: 09-02-2017 van 18:30 tot 19:30u Les 2: 16-02-2017 van 18:30 tot 19:30u Les 3: 23-02-2017 van 18:30 tot 19:30u

Groep 5 en 6 > 3 proeflessen

Les 1: 09-03-2017 van 18:30 tot 19:30u Les 2: 16-03-2017 van 18:30 tot 19:30u Les 3: 23-03-2017 van 18:30 tot 19:30u

17


HARDLOPEN Loopgroep FRoS (Fun Running on Sunday) Locatie: Horsterpark Horsterparklaan 2, Duiven

Duiven Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

rob jansen robhenjan@hetnet.nl www.frosinfo.wordpress.com

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per activiteit en dit is gratis Wie wil dat nou niet: sterke en soepele spieren, uithoudingsvermogen? Dus wil je lopen zoals Daphne of net zo snel willen zijn als Usain Bolt, ja dan moet je wel veel oefenen. Want zonder gaat het echt niet! Begin met ieder geval sfeer proeven op ĂŠĂŠn van onze clinics in het Horsterpark. Hier zal de trainer je de beginselen bijbrengen om deel te kunnen nemen aan een echte hardloopwedstrijd. Gezellig samen met je vriendjes sporten in de buitenlucht.

Wanneer? Groep 1 t/m 8 > Kies een datum 21-05-2017 van 15:00 tot 16:00u 11-06-2017 van 15:00 tot 16:00u 16-07-2017 van 15:00 tot 16:00u

18


HIP HOP Duiven

DJF DANCE CENTRE Locatie: Duiven ‘t Holland 39, Duiven

Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Dunja van Grol info@djfdancecentre.nl www.djfdancecentre.nl

Meer informatie

Maximaal 6 inschrijvingen per cursus en dit is gratis Je komt het overal tegen: in videoclips, films en tv-programma’s. De dans en muziek van nu is zowel een mix van oud en nieuw, als van stijlen. Streetdance / Hiphop brengt het allemaal samen. We werken aan techniek, houding, kracht en uitstraling in verschillende stijlen: Fast (snel en strak op de beat) of Lyrical (strakke dans op de tekst en beat), als je je maar lekker uit kan leven!

Wanneer? Groep 4, 5 en 6 > 2 proeflessen

Les 1: 08-02-2017 van 16:30 tot 17:15u Les 2: 15-02-2017 van 16:30 tot 17:15u

Groep 7 en 8 > 3 proeflessen

Les 1: 08-02-2017 van 17:30 tot 18:15u Les 2: 15-02-2017 van 17:30 tot 18:15u Les 3: 22-02-2017 van 17:30 tot 18:15u

Groep 8 > 2 proeflessen

Les 1: 06-02-2017 van 18:00 tot 18:45u Les 2: 13-02-2017 van 18:00 tot 18:45u

19


HIP HOP Sportcentrum AeroFitt Locatie: AeroFitt Westsingel 29, Duiven

Duiven Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Sanne van Tuijl duiven@aerofitt.nl www.aerofitt.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per activiteit en dit is gratis

Tienertraining is een programma gericht op kinderen van 7 tot en met 15 jaar. Mooie kleuren en veel verschillende materialen om mee te “spelen�. De lessen zijn gebaseerd op functionele training. We werken met fundamentele bewegingen aan verschillende fitnesscomponenten. De kinderen werken aan uithoudingsvermogen, kracht, balans en behendigheid op een leuke manier. Onder het motto jong geleerd is oud gedaan integreren we deze vorm van training in gepaste vorm in het programma.

Wanneer? Groep 3 t/m 8 > Kies een datum 04-02-2017 van 11:45 tot 12:45u 11-02-2017 van 11:45 tot 12:45u 18-02-2017 van 11:45 tot 12:45u 25-02-2017 van 11:45 tot 12:45u 04-03-2017 van 11:45 tot 12:45u 11-03-2017 van 11:45 tot 12:45u

20


HOCKEY Hockeyvereniging MHC de Westerduiven Locatie: MHC de Westerduiven Horsterpark, Westsingel 33, Duiven

Duiven Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Adrijana van Eek postvakje_5@hotmail.com www.westerduiven.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Kom HockeyProeven! Drie keer gratis kennismaken met hockey! Over MHC de Westerduiven: Hockey is een echte teamsport. Je gaat met elkaar voor het beste resultaat. Gedreven en met respect en plezier. Sportiviteit staat voorop. Bij MHC De Westerduiven hebben we als uitgangspunt dat ieder lid op het bij hem of haar passende niveau hockey kan spelen.

Wanneer? Groep 1 t/m 8 > 2 proeflessen

Les 1: 14-06-2017 van 15:00 tot 16:00u Les 2: 21-06-2017 van 15:00 tot 16:00u

21


JIU JITSU & JUDO Budovereniging Yusei Gachi

Duiven

Locatie: Dojo Yusei Gachi Eltensestraat 2, Duiven

Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Michael Abbo michael.abbo@yuseigachi.nl www.yuseigachi.nl

Jiu Jitsu

Onbeperkte inschrijvingen per activiteit en dit is gratis Wij zijn op zoek naar jou! Yusei Gachi staat voor “Overwinnen door betere techniek�. De Budo-traditie staat hoog in het vaandel bij ons. Wij zijn een leuke en sportieve budovereniging waarbij op recreatief niveau budolessen worden gegeven.

Groep 6, 7 en 8 > Kies een datum 06-02-2017 van 19:00 tot 20:00u 13-02-2017 van 19:00 tot 20:00u 20-02-2017 van 19:00 tot 20:00u 27-02-2017 van 19:00 tot 20:00u

Judo

Onbeperkte inschrijvingen per activiteit en dit is gratis

Groep 1 t/m 5 > Kies een datum 06-02-2017 van 18:00 tot 19:00u 13-02-2017 van 18:00 tot 19:00u 20-02-2017 van 18:00 tot 19:00u 27-02-2017 van 18:00 tot 19:00u

Groep 4 t/m 8 > Kies een datum 07-02-2017 van 17:30 tot 18:30u 14-02-2017 van 17:30 tot 18:30u 21-02-2017 van 17:30 tot 18:30u 28-02-2017 van 17:30 tot 18:30u

Er zijn nog veel meer cursussen op de website te vinden! Kijk snel op www.sjorssportief.nl en ontdek wanneer jij welkom bent! 22


JIU JITSU & JUDO Sportschool Milder Duiven Locatie: ‘t Holland (hoek Vergertlaan/’t Hol 63, Duiven

Duiven Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Ilona Petersen-Milder sportschoolmilder.duiven@gmail.com www.sportschoolmilder-duiven.nl

Jiu Jitsu

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis De meest uitgebreide zelfverdedigingssport. Stoten, trappen, weringen, worpen, houdgrepen, klemmen, verwurgingen, enz. 7-11 jaar op dinsdag van 16.00-17.00 uur 11-14 jaar op dinsdag van 17.00-18.00 uur 8-14 jaar op donderdag van 18.00-19.00 uur Bij inschrijving direct starten geen wachtlijst, gratis proefles.

Groep 4 t/m 8

Schrijf je in op www.sjorssportief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

Judo

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis Worpen, houdgrepen, bevrijdingen, kanteltechnieken, enz. Stoeien op een veilige en sportieve manier. 5-12 jaar op maandag van 17.00-18.00 uur 5-12 jaar op woensdag van 15.00-16.00 uur Inschrijven voor gratis proefles, geen wachtlijst. Er kan gelijk gestart worden.

Groep 1 t/m 8

Schrijf je in op www.sjorssportief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

Groep 1 en 2 Stoeien > Basisbeginselen van judo en karate Schrijf je in op www.sjorssportief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

23


JUDO Judovereniging Groessen Locatie: Dojo Judo Groessen Isidorusplein 4, Groessen

Groessen Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

marga van ditshuizen r.ditshuizen@chello.nl www.judogroessen.nl

Meer informatie

Maximaal 12 inschrijvingen per cursus en dit kost â‚Ź 1,00

Kom kennismakingmaken met judo! Behalve dat judo erg leuk is om te doen heeft ook veel andere voordelen. Wat dacht je van het verbeteren van je motoriek, het leren voor jezelf opkomen, het bijbrengen van discipline en natuurlijk een goede conditie! Wil je na deze kennismakingslessen vaker judoĂŤn? Kom tijdens lesuren kijken en meedoen! De eerste drie lessen zijn gratis, daarna moet je lid worden. Kinderen tot en met 12 jaar betalen maar 99 euro contributie per schooljaar. Hiermee zijn wij de goedkoopste vereniging in de regio! Kijk voor meer informatie over onze vereniging op www.judogroessen.nl

Wanneer? Groep 1 t/m 8 > 3 proeflessen

Les 1: 13-02-2017 van 15:15 tot 16:15u Les 2: 20-02-2017 van 15:15 tot 16:15u Les 3: 06-03-2017 van 15:15 tot 16:15u

24


KARATE Budovereniging Yusei Gachi

Duiven

Locatie: Dojo Yusei Gachi Eltensestraat 2, Duiven

Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Michael Abbo michael.abbo@yuseigachi.nl www.yuseigachi.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per activiteit en dit is gratis Yusei Gachi bied je de mogelijkheid om gratis te trainen. • Hou jij van bewegen, • Vind je budosport leuk, • Wil jij je weerbaarheid verhogen, • lijkt het je leuk om bij ons te komen trainen meldt je dan vrijblijvend aan.

Wanneer? Groep 5 t/m 8 > Kies een datum 01-02-2017 van 19:00 tot 20:00u 08-02-2017 van 19:00 tot 20:00u 15-02-2017 van 19:00 tot 20:00u 22-02-2017 van 19:00 tot 20:00u

25


KARATE Sportschool Milder Duiven Locatie: ‘t Holland (hoek Vergertlaan/’t Hol 63, Duiven

Duiven Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Ilona Petersen-Milder sportschoolmilder.duiven@gmail.com www.sportschoolmilder-duiven.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis Stoten, trappen en weringen zijn de belangrijkste basis van het karate. Ook kata en veel verschillende technieken komen aanbod. 5-10 jaar op woensdag of vrijdag van 16.0017.00 uur 11-14 jaar op woensdag of vrijdag van 17.0018.00 uur Schrijf in voor gratis proefles. Geen wachtlijst je kunt direct starten.

Wanneer? Groep 2 t/m 8

Schrijf je in op www.sjorssportief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

26


KICKBOKSEN Sportcentrum AeroFitt Locatie: AeroFitt Westsingel 29, Duiven

Duiven Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Sanne van Tuijl duiven@aerofitt.nl www.aerofitt.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per activiteit en dit is gratis Kickboksen voor jeugd 7-15 jaar, waarbij ze leren hoe zichzelf te verdedigen. Dit heeft een positief effect op de weerbaarheid en de gezondheid. Motoriek, reactie, coรถrdinatie en uiteraard de conditie wordt beter. Daarbij krijgen de kinderen door de vechtsport discipline, zelfbeheersing en respect voor anderen.

Wanneer? Groep 4 t/m 8 > Kies een datum 02-02-2017 van 16:00 tot 17:00u 09-02-2017 van 16:00 tot 17:00u 16-02-2017 van 16:00 tot 17:00u 23-02-2017 van 16:00 tot 17:00u 02-03-2017 van 16:00 tot 17:00u 09-03-2017 van 16:00 tot 17:00u

27


KICKFIT Sportschool Milder Duiven Locatie: ‘t Holland (hoek Vergertlaan/’t Hol 63, Duiven

Duiven Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Ilona Petersen-Milder sportschoolmilder.duiven@gmail.com www.sportschoolmilder-duiven.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis Combinatie van Kickboksen en karate. 7-10 jaar op maandag van 18.00-19.00 uur 11-14 jaar op maandag van 19.0020.00 uur 7-14 jaar op donderdag van 17.0018.00 uur Schrijf in voor een gratis proefles. Geen wachtlijst je kunt direct starten .

Wanneer? Groep 4 t/m 8

Schrijf je in op www.sjorssportief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

28


KIDS DANCE Dansstudio Mareille

Duiven

Dansstudio van Sportcomplex Triominos Schrijf je altijd in op www.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt Eltensestraat 4, Duiven aanbieder rekening met jouwdekom st. Mareille Matser info@dansstudiomareille.nl www.dansstudiomareille.nl

Meer informatie

Maximaal 10 inschrijvingen per cursus en dit is gratis In de Kids Dance les staat plezier voorop! De sfeer in de les is ontspannen en gezellig. Voor iedere leerling is er veel persoonlijke aandacht.. Dansen sluit aan bij de natuurlijke bewegingsdrang van kinderen, het bevordert de fantasie en creativiteit. Ook stimuleert dansen het zelfvertrouwen van de kinderen, ze voelen zich vrij en kunnen zichzelf zijn. Tot binnenkort!

Wanneer? Groep 1 t/m 4 > 3 proeflessen

Les 1: 01-02-2017 van 17:00 tot 18:00u Les 2: 08-02-2017 van 17:00 tot 18:00u Les 3: 15-02-2017 van 17:00 tot 18:00u

29


KORFBAL Duiven

Korfbalvereniging DUKO Locatie: Sportpark De Nieuweling De Nieuweling 5, DUIVEN

Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Erwin Strasser erka@telfort.nl www.dukoduiven.nl

Korfbal

Onbeperkte inschrijvingen per activiteit en dit is gratis Misschien ken je korfbal al van het schoolkorfbaltoernooi? Dan weet je al dat jongens en meisjes samen spelen en dat het gaat om vrij lopen, samen spelen en goed mikken. En dat leer je bij DUKO! Kom gerust een aantal keer mee trainen met ons en ervaar zelf of je korfbal net zo leuk vindt als wij.

Groep 3 t/m 8 >Kies een datum 07-02-2017 van 17:00 tot 19:00u 09-02-2017 van 18:00 tot 19:00u 10-02-2017 van 18:00 tot 20:00u

Kijk op www.sjorssportief.nl als je liever op een andere dag wilt!

Kangoeroe

Onbeperkte inschrijvingen per activiteit en dit is gratis Ben je 4, 5 of 6 jaar? Kom dan lekker een uurtje rennen, springen en spelletjes doen! Samen met leeftijdsgenootjes bij de Kangoeroes! De Kangoeroes, dat zijn jongens en meisjes die samen lol maken door spelletjes te doen als: Vos kom uit je holletje en Staartenpakkertje. En we gaan oefenen met gooien, vangen en scoren op speciale Kangoeroekorven. Doe je mee? Elke zaterdag vanaf 8 april van 10.00-11.00 uur op ons sportveld aan De Nieuweling 5 in Duiven.

Groep 1 en 2 > Kies een datum

08-04-2017 van 10:00 tot 11:00u 15-04-2017 van 10:00 tot 11:00u 22-04-2017 van 10:00 tot 11:00u

30

Kijk op www.sjorssportief.nl als je liever op ĂŠĂŠn van de opvolgende weken aanwezig bent!


LASERGAMEN Arnhem

Rongen Aktief Het bos naast de electriciteitscentrale Deelenseweg, Arnhem. Volg de borden Lasergame Frans Rongen info@rongenaktief.com www.rongenaktief.com

Meer informatie

Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Maximaal 18 inschrijvingen per activiteit en dit kost â‚Ź 6,50 Kruip in de huid van Rambo en daag je vrienden of klasgenoten uit voor een spectaculair potje lasergamen. Een spannend actiespel in het bos. Je speelt zowel individueel als in teams met diverse spelvormen zoals capture the flag, save the president en nog veel meer.

Wanneer? Groep 3 t/m 8 > Kies een tijdstip 09-04-2017 van 10:00 tot 11:00u 09-04-2017 van 11:15 tot 12:15u 09-04-2017 van 12:30 tot 13:30u 09-04-2017 van 13:45 tot 14:45u

31


LIFEGUARD RB de Breuly Locatie: Het Lentebad Lentemorgen 13, Zevenaar

Zevenaar Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Chris Grinwis secretaris-rb@debreuly.nl www.debreuly.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per activiteit en dit is gratis Kom je ook de mini Lifequardcursus volgen? Met de minicursus Lifeguard maak je kennis met zwemmend redden. De minicursus bestaat uit vier lessen die op zaterdagochtend worden gegeven. Je leert eerst jezelf redden en uiteindelijk kun je ook zelf je vriendje of vriendinnetje redden. Aan het einde van de vierde les ontvang je een certificaat!

Wanneer? Groep 4 t/m 8 > 4 proeflessen

Les 1: 04-02-2017 van 08:30 tot 09:15u Les 2: 11-02-2017 van 08:30 tot 09:15u Les 3: 18-02-2017 van 08:30 tot 09:15u Les 4: 25-02-2017 van 08:30 tot 09:15u

32


MINDFUL KINDERYOGA Westervoort

Life-Force yoga Locatie: Life-Force yogacentrum Uitterweert 2, Westervoort

Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Eva Bathe eva@mindfulnessforkids.nl www.life-force.nl

Meer informatie

Maximaal 7 inschrijvingen per cursus en dit kost â‚Ź 5,50

Spelenderwijs tot rust komen

Yoga is voor kinderen thuiskomen in hun lijf en hart. Na een drukke schooldag komen ze met yoga spelenderwijs tot rust. In een fijne en veilige omgeving leren ze hun lichaam beter kennen en spanning in hoofd en lichaam los te laten. In een yogales doen wij yogahoudingen (alleen of samen), concentratie- en ademhalingsspelletjes, mindful meditaties en onderlinge kindermassage. Elke yogales heeft een thema zoals dieren, landen en seizoenen; maar ook thema’s als vriendschap, geluk en goed voor jezelf zorgen komen voorbij. Ook is er regelmatig een creatieve verwerking van het thema.

Wanneer? Groep 4, 5 en 6 > 2 proeflessen

Les 1: 13-02-2017 van 16:15 tot 17:15u Les 2: 20-02-2017 van 16:15 tot 17:15u

Groep 4, 5 en 6 > 2 proeflessen

Les 1: 20-03-2017 van 16:15 tot 17:15u Les 2: 27-03-2017 van 16:15 tot 17:15u

Groep 4, 5 en 6 > 2 proeflessen

Les 1: 08-05-2017 van 16:15 tot 17:15u Les 2: 15-05-2017 van 16:15 tot 17:15u

Groep 7 en 8 > 2 proeflessen

Les 1: 13-02-2017 van 17:30 tot 18:30u Les 2: 20-02-2017 van 17:30 tot 18:30u

Groep 7 en 8 > 2 proeflessen

Les 1: 20-03-2017 van 17:30 tot 18:30u Les 2: 27-03-2017 van 17:30 tot 18:30u

Groep 7 en 8 > 2 proeflessen

Les 1: 08-05-2017 van 17:30 tot 18:30u Les 2: 15-05-2017 van 17:30 tot 18:30u

33


PAARDRIJDEN Hippisch Centrum de Boleemhoeve Hippisch Centrum de Boleemhoeve Boleemweg 6, Zevenaar

Zevenaar Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Freddy Derksen info@boleemhoeve.nl www.boleemhoeve.nl

Meer informatie

Maximaal 8 inschrijvingen per activiteit en dit kost ₏ 5,00 Leer paardrijden bij de Boleemhoeve. Ben je tussen de 5 en 9 jaar? Kom meerijden in de Rakkertjes les op onze leukste en liefste pony’s. Eerste les is nu super goedkoop als je aanmeldt via SjorsSportief. Let op: papa, mama of een andere bekende moet naast de pony lopen! Aanbieding geldt niet voor huidige lesklanten

Wanneer? Groep 3 t/m 6 > Kies een datum 11-02-2017 van 10:00 tot 10:30u 11-02-2017 van 10:45 tot 11:15u 15-02-2017 van 17:15 tot 17:45u

34


ROTS EN WATER Duiven

Sportschool Milder Duiven Locatie: ‘t Holland (hoek Vergertlaan/’t Hol 63, Duiven

Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Ilona Petersen-Milder sportschoolmilder.duiven@gmail.com www.sportschoolmilder-duiven.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis Zelfverdediging en communicatie (grenzen stellen, omgaan met pesten, emoties, enz.) 4-10 jaar op maandag van 16.00-17.00 uur 10-14 jaar op donderdag van 16.00-17.00 uur Inschrijven voor gratis proefles! U kunt altijd direct terecht! Geen wachtlijsten.

Wanneer? Groep 1 t/m 8

Schrijf je in op www.sjorssportief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

35


RUGBY Zevenaar

ZRC De Duuvels

Sportpark Hengelder ZRC De Duuvels Schrijf je altijd in op www.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt Marconistraat 12, Zevenaar aanbieder rekening met jouwdekom st. Michel Sessink jeugd@duuvels.nl www.duuvels.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis Het beeld dat rugby alleen maar door grote sterkte jongens wordt gespeeld is onjuist. Het maakt bij rugby niet uit of je nu een jongen of een meisje bent, of je nu lang bent of heel erg klein, zelfs niet of je wat dikker of juist wat dunner bent.

Rugby is voor iedereen! Bovendien is het gewoon leuk bij de Duuvels, door een combinatie van sport, spel, plezier en teambuilding. Je bent van harte welkom om het te komen proberen

Wanneer? Groep 3 t/m 8 > 4 proeflessen

Les 1: 10-03-2017 van 19:00 tot 20:00u Les 2: 17-03-2017 van 19:00 tot 20:00u Les 3: 24-03-2017 van 19:00 tot 20:00u Les 4: 31-03-2017 van 19:00 tot 20:00u

36


SCOUTING duiven

Scouting Duiven Locatie: Scouting Duiven De Nieuweling 3, Duiven

Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Eva Niemeijer praktijkbegeleider@scoutingduiven.nl www.scoutingduiven.nl

Meer informatie

Maximaal 10 inschrijvingen per cursus en dit is gratis De kinderen van 5 tot en met 7 jaar worden bij Scouting ‘bevers’ genoemd. Bij de bevers ligt de nadruk op het spelen in de natuur. Ze doen samen met andere kinderen leuke spelletjes in een veilige omgeving. Zo leren ze spelenderwijs samen te werken onder leiding van deskundige vrijwilligers. De bevers spelen in het thema Hotsjietonia en gebruiken hierbij hun fantasie. Dit draagt bij aan de ontwikkeling van de kinderen.

Wanneer? Groep 1, 2 en 3 > 5 proeflessen

Les 1: 04-03-2017 van 10:00 tot 11:30u Les 2: 18-03-2017 van 10:00 tot 11:30u Les 3: 01-04-2017 van 10:00 tot 11:30u Les 4: 15-04-2017 van 10:00 tot 11:30u Les 5: 29-04-2017 van 10:00 tot 11:30u

37


STREETDANCE Duiven

Dansstudio Mareille

Dansstudio van Sportcomplex Triominos Schrijf je altijd in op www.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt Eltensestraat 4, Duiven aanbieder rekening met jouwdekom st. Mareille Matser info@dansstudiomareille.nl www.dansstudiomareille.nl

Meer informatie

Maximaal 10 inschrijvingen per activiteit en dit is gratis Heb je zin in een super leuke les? In deze les komen verschillende dansstijlen aan bod. Van jazz, hiphop tot modern, De groep is enthousiast en er wordt hard gewerkt. Ben je op zoek naar een les vol plezier & fun? Dan ben je van harte welkom. Tot snel!

Wanneer? Groep 5 en 6 > 3 proeflessen

Les 1: 02-02-2017 van 16:30 tot 17:30u Les 2: 09-02-2017 van 16:30 tot 17:30u Les 3: 16-02-2017 van 16:30 tot 17:30u

Groep 7 en 8 > 3 proeflessen

Les 1: 02-02-2017 van 18:30 tot 19:30u Les 2: 09-02-2017 van 18:30 tot 19:30u Les 3: 16-02-2017 van 18:30 tot 19:30u

Groep 8 > 3 proeflessen

Les 1: 02-02-2017 van 17:30 tot 18:30u Les 2: 09-02-2017 van 17:30 tot 18:30u Les 3: 16-02-2017 van 17:30 tot 18:30u

38


STREETDANCE & STREETKIDS Duiven

DJF DANCE CENTRE Locatie: Duiven ‘t Holland 39, Duiven

Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Dunja van Grol info@djfdancecentre.nl www.djfdancecentre.nl

Streetdance

Maximaal 10 inschrijvingen per cursus en dit is gratis Je komt het overal tegen: in videoclips, films en tv-programma’s. De dans en muziek van nu is zowel een mix van oud en nieuw, als van stijlen. Streetdance / Hiphop brengt het allemaal samen. We werken aan techniek, houding, kracht en uitstraling in verschillende stijlen: Fast (snel en strak op de beat) of Lyrical (strakke dans op de tekst en beat), als je je maar lekker uit kan leven!

Groep 5, 6 en 7 > 2 proeflessen

Les 1: 06-02-2017 van 17:00 tot 17:45u Les 2: 13-02-2017 van 17:00 tot 17:45u

Streetkids

Maximaal 15 inschrijvingen per cursus en dit is gratis Lekker los op vette muziek, niets moet, alles mag! Dansen op jouw manier en niveau met FUN voorop. Dat is Streetkids. In deze les werken we aan muzikaliteit, houding en uitstraling door middel van complete dansen die er ook nog eens heel cool uitzien!

Groep 2, 3 en 4 > 2 proeflessen

Les 1: 06-02-2017 van 16:15 tot 17:00u Les 2: 13-02-2017 van 16:15 tot 17:00u

39


TENNIS Duiven

TV Columbae Locatie: Tennispark TV Columbae De Nieuweling 4, Duiven

Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Chantal Kasteel jccolumbaeduiven@gmail.com www.columbae.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Wil je weten of tennis ook iets voor jou is? Kom dan naar de gratis proeflessen! Je mag je vriendjes en vriendinnetjes ook meenemen. Tijdens deze proeflessen krijg je meer informatie over tennis, de tennislessen, jeugdactiviteiten en alle mogelijkheden die tennisvereniging T.V. Columbae te bieden heeft. Je hoeft geen tennisracket en ballen mee te nemen, alleen je sportkleding is voldoende! Vind jij tennis net zo leuk als wij? Dan kun je direct inschrijven via Sjors Sportief. Alle deelnemers krijgen een leuke attentie mee naar huis!!

Wanneer?

Groep 2 t/m 8 > 2 proeflessen

Les 1: 09-03-2017 van 16:00 tot 17:00u Les 2: 16-03-2017 van 16:00 tot 17:00u

Groep 2 t/m 8 > 2 proeflessen

Les 1: 10-03-2017 van 16:00 tot 17:00u Les 2: 17-03-2017 van 16:00 tot 17:00u

40


TENNIS Tennis Centre Duiven Locatie: Tennis Centre Duiven De Nieuweling 2, Duiven

Duiven Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Paul Hogenhout info@tenniscentreduiven.nl www.tenniscentreduiven.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per activiteit en dit is gratis Maak Kennis met Tennis op ons schitterende tennispark! - 8 buitenbanen - 4 binnenbanen Waarbij gezelligheid en sportiviteit altijd voorop staan. Het tennispark waar, ongeacht het weer, 365 dagen per jaar getennist kan worden! [Dus lessen gaan altijd door!]

Wanneer? Groep 1 t/m 8 > 2 proeflessen

Les 1: 03-04-2017 van 16:00 tot 17:00u Les 2: 10-04-2017 van 16:00 tot 17:00u

Groep 1 t/m 8 > 2 proeflessen

Les 1: 05-04-2017 van 14:00 tot 15:00u Les 2: 12-04-2017 van 14:00 tot 15:00u

Groep 1 t/m 8 > 2 proeflessen

Les 1: 05-04-2017 van 15:00 tot 16:00u Les 2: 12-04-2017 van 15:00 tot 16:00u

41


TRAMPOLINESPRINGEN Duiven

SV Thuve Locatie: Triominos - Mobilis Eltenestraat 4, Duiven

Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Carola Vogels e.peters8@chello.nl www.svthuve.nl

Meer informatie

Maximaal 15 inschrijvingen per cursus en dit is gratis Wat is er leuker dan op een trampoline bewegingen maken in de lucht? Trampolinespringen is de laatste jaren erg populair. Bij SV Thuve wordt onder deskundige leiding geoefend om alle facetten van het trampolinespringen onder de knie te krijgen. Het gaat erom een goede afzet, sprongtechniek en de landing zo te combineren dat je goed en veilig salto’s en eventuele draaien in de lucht kunt maken. Wat trampoline springen anders maakt is het oriÍnteren in de lucht. Is trampolinespringen ook iets voor jou?

Wanneer? Groep 5 t/m 8 > 2 proeflessen

Les 1: 16-03-2017 van 17:00 tot 18:00u Les 2: 09-03-2017 van 17:00 tot 18:00u

42


TURNEN JONGENS & MEISJES Duiven

SV Thuve Locatie: Triominos - Mobilis Eltenestraat 4, Duiven

Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Tiemen Bockting tiemenbockting@me.com www.svthuve.nl

Jongens

Maximaal 15 inschrijvingen per cursus en dit is gratis De jongensgroep van SV Thuve is de afgelopen tijd erg snel gegroeid. De vereniging heeft een enthousiaste trainer gevonden, die zich nadrukkelijk inzet om met het jongensturnen echt iets neer te zetten.

Groep 3 en 4 > 2 proeflessen

Les 1: 18-03-2017 van 10:00 tot 11:00u Les 2: 11-03-2017 van 10:00 tot 11:00u

Groep 5 t/m 8 > 2 proeflessen

Les 1: 18-03-2017 van 11:00 tot 12:00u Les 2: 11-03-2017 van 11:00 tot 12:00u

Meisjes

Maximaal 15 inschrijvingen per cursus en dit is gratis Voor alle meisjes van 6 tot 16 jaar is turnen de manier om soepel en vlot sprongen, koprol, radslag, handstand en andere technieken te leren.

Groep 3 > 2 proeflessen

Les 1: 15-03-2017 van 15:00 tot 16:00u Les 2: 08-03-2017 van 15:00 tot 16:00u

Groep 3 > 2 proeflessen

Les 1: 17-03-2017 van 16:00 tot 17:00u Les 2: 10-03-2017 van 16:00 tot 17:00u

Groep 4 en 5 > 2 proeflessen

Les 1: 15-03-2017 van 16:00 tot 17:00u Les 2: 08-03-2017 van 16:00 tot 17:00u

Groep 6 en 7 > 2 proeflessen

Les 1: 14-03-2017 van 17:30 tot 18:30u Les 2: 07-03-2017 van 17:30 tot 18:30u

43


VOETBAL Voetbalvereniging DVV Duiven Locatie: Horsterpark Westsingel 35, Duiven

Duiven Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Frank van Loon voetbalzaken@dvvduiven.nl www.dvvduiven.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis DVV Duiven is een gezellige voetbalvereniging waarbij plezier voorop staat. Wij gaan een aantal clinics voor je verzorgen om je kennis te laten maken met voetbal. Dus heb je zin om deze clinics te volgen, schrijf je dan snel in want VOL = VOL

Wanneer? Groep 1 t/m 8

Schrijf je in op www.sjorssportief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

44


VOETBAL groessen

Sportclub Groessen

Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Locatie: Joannesschool Kerkakkers 4, Groessen Anouk Visser tt-jeugdhandbal@sportclubgroessen.nl www.sportclubgroessen.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis Wil je net zo goed kunnen voetballen als Messi, Ronaldo of Robben meld je dan aan via Sjors Sportief! Je kunt bij Sportclub Groessen drie trainingen mee komen doen om je voetbalskills te ontdekken en/of te verbeteren. Je bent op woensdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur welkom op ons sportpark. Tot dan!

Wanneer? Groep 2 t/m 7 > 3 proeflessen

Les 1: 08-03-2017 van 18:00 tot 19:00u Les 2: 15-03-2017 van 18:00 tot 19:00u Les 3: 22-03-2017 van 18:00 tot 19:00u

Groep 2 t/m 7 > 3 proeflessen

Les 1: 29-03-2017 van 18:00 tot 19:00u Les 2: 05-04-2017 van 18:00 tot 19:00u Les 3: 12-04-2017 van 18:00 tot 19:00u

45


VOLLEYBAL Volleybalvereniging Reflex Locatie: Triominos (zaal Spoorzone) Eltensestraat 4, Duiven

Duiven Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Anita Visser pupillen@reflex-volleybal.nl www.reflex-volleybal.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis Volleybal is best een uitdagende en technische sport. Speciaal voor de jonge jeugd is er een geweldige dynamische volleybalvorm bedacht om volleybal stapsgewijs aan te leren, namelijk Cool Moves Volleybal (CMV). Deze stappen worden 1 voor 1 aangeleerd met als uiteindelijk doel het beheersen van het volleybalspel.

We vinden het erg leuk als je een keer komt kennis maken met onze sport! Lijkt jou dit ook leuk? Schrijf je dan in via www.sjorssportief.nl voor onderstaande trainingen. Tot in de sporthal!

Wanneer? Groep 5 t/m 8 > 3 proeflessen

Les 1: 04-05-2017 van 18:00 tot 19:30u Les 2: 11-05-2017 van 18:00 tot 19:30u Les 3: 18-05-2017 van 18:00 tot 19:30u

46


WATERPOLO Zevenaar

S.V. de Breuly Locatie: Het Lentebad Lentemorgen 13, Zevenaar

Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Eddy de Wild info-waterpolo@debreuly.nl www.debreuly.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per activiteit en dit is gratis Houd je van het spelen van een stoere sport? Speel je graag met een bal? Houd je van zwemmen? Heb je diploma A? Dan is waterpolo echt de sport voor jou! Kom een keertje kijken of een proefles mee zwemmen in het Lentebad in Zevenaar, dan laten wij je ervaren hoe leuk deze sport is!

Wanneer? Groep 3 t/m 8

Schrijf je in op www.sjorssportief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

47


WEERBAARHEIDSTRAINING Duiven

Fudoshindojo Locatie: De Ogtent (CCOG) Remigiusplein 7, Duiven

Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Gerard Toussaint info@fudoshindojo.nl www.fudoshindojo.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis Heb jij zin in een uitdaging en wil je weerbaarder worden. Wij leren jou om jezelf lichamelijk en geestelijk te verweren. Hoe je conflicten oplost zodat je op een gezonde manier voor jezelf op kan komen.

Wanneer? Groep 2 t/m 5 > 3 proeflessen

Les 1: 05-04-2017 van 14:00 tot 15:00u Les 2: 12-04-2017 van 14:00 tot 15:00u Les 3: 19-04-2017 van 14:00 tot 15:00u

Groep 2 t/m 5 > 3 proeflessen

Les 1: 07-04-2017 van 17:30 tot 18:30u Les 2: 14-04-2017 van 17:30 tot 18:30u Les 3: 21-04-2017 van 17:30 tot 18:30u

48

Groep 6, 7 en 8 > 3 proeflessen

Les 1: 05-04-2017 van 15:00 tot 16:00u Les 2: 12-04-2017 van 15:00 tot 16:00u Les 3: 19-04-2017 van 15:00 tot 16:00u

Groep 6, 7 en 8 > 3 proeflessen

Les 1: 07-04-2017 van 18:30 tot 19:30u Les 2: 14-04-2017 van 18:30 tot 19:30u Les 3: 21-04-2017 van 18:30 tot 19:30u


ZUMBA 4 KIDS Sportcentrum AeroFitt Locatie: AeroFitt Westsingel 29, Duiven

Duiven Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Sanne van Tuijl duiven@aerofitt.nl www.aerofitt.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per activiteit en dit is gratis De danspasjes zijn eenvoudig en door de aantrekkelijke muziek is elke les weer een feestje. Door het speelse karakter en de leuke danspasjes spreekt het kinderen heel erg aan om mee te shaken.

Wanneer? Groep 3 t/m 8 > Kies een datum 30-01-2017 van 16:30 tot 17:30u 06-02-2017 van 16:30 tot 17:30u 13-02-2017 van 16:30 tot 17:30u 20-02-2017 van 16:30 tot 17:30u 27-02-2017 van 16:30 tot 17:30u 06-03-2017 van 16:30 tot 17:30u

49


ZWEMMEN Sportcentrum AeroFitt Locatie: AeroFitt Westsingel 29, Duiven

Duiven Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Sanne van Tuijl duiven@aerofitt.nl www.aerofitt.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per activiteit en dit is gratis Bij sportzwemmenkomen tal van activiteiten aan bod die te maken hebben met zwemmen, zoals waterpolo, snorkelen, survival en nog veel meer. Het belangrijkste voor iedereen die in het bezit is van minimaal diploma B. Tijdens de activiteiten werk je aan je conditie en aan je spierbouw, maar plezier is he belangrijkste tijdens deze les.

Wanneer? Groep 7 en 8 > Kies een datum

01-02-2017 van 17:15 tot 18:15u 03-02-2017 van 17:15 tot 18:15u 08-02-2017 van 17:15 tot 18:15u 10-02-2017 van 17:15 tot 18:15u 15-02-2017 van 17:15 tot 18:15u 17-02-2017 van 17:15 tot 18:15u

50


ZWEMMEN | SWIM GAMES Duiven

Akwaak Locatie: Akwaak Duiven Remigiusplein 15, Duiven

Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Angelique van Baal info@akwaakduiven.nl www.akwaakduiven.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per activiteit en dit is gratis Ben je in het bezit van zwemdiploma A en B en hou je van zwemmen. Kom dan eens mee doen met onze Swim Games elke maandag van 18:00 uur tot 18:45 uur tijdens Swim Games gaan we gezellige en sportieve activiteiten doen in het zwembad zoals wereldzwemslagen, survival zwemmen, watervoetbal, waterpolo.... etc

Wanneer? Groep 3 t/m 8 > Kies een datum 06-02-2017 van 18:00 tot 18:45u 13-02-2017 van 18:00 tot 18:45u 20-02-2017 van 18:00 tot 18:45u 06-03-2017 van 18:00 tot 18:45u 13-03-2017 van 18:00 tot 18:45u 20-03-2017 van 18:00 tot 18:45u 27-03-2017 van 18:00 tot 18:45u

51


Sportloket aangepast sporten Voor mensen met een: ü ü ü ü ü ü ü ü ü ü

Auditieve beperking Chronische aandoening Gedragsproblematiek Autisme Spectrum Stoornis Lichamelijke beperking Meervoudige beperking Niet Aangeboren Hersenletsel Psychische beperking Verstandelijke beperking Visuele beperking

Sportadvies Financiële regelingen Hulpmiddelen of een maatje

info@unieksporten.nl 026-3523850 www.unieksporten.nl

Download onze app!


BOLTAARTJE MAKEN Erma Bakhuuske Locatie: Erma Bakhuuske Helhoek 20, Groessen

Groessen Schrijf je altijd in op ww w.sjorscreatief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Erma Verweijen ermabakhuuske@hotmail.com www.ermabakhuuske.nl

Meer informatie

Maximaal 8 inschrijvingen per workshop en dit kost â‚Ź 13,75 Vind jij het ook zo leuk om creatief bezig te zijn met lekkere dingen? Bij Ermabakhuuske kan je een ochtend 1 boltaartje komen vullen & versieren. Dit mag je helemaal zelf doen met bijvoorbeeld fruitbavarois, slagroom, parels, glitters en allerlei figuren die je zelf mag uitsteken uit fondant. Ik heb ook allerlei voorbeelden die je kan maken, maar je kan natuurlijk zelf ook iets leuks bedenken. Het boltaartje heb ik speciaal al voor jullie gebakken. Als alles klaar is, pakken we het als een mooi cadeautje in!

Wanneer? Groep 3 t/m 8 > Kies een datum 11-02-2017 van 10:00 tot 12:00u 25-02-2017 van 10:00 tot 12:00u

Groep 7 en 8 > 1 workshop

17-03-2017 van 17:30 tot 19:30u

53


CELLO Kunstwerk! Het Musiater Locatie: De Ogtent Cultuurcentrum Remigiusplein 9, Duiven

Duiven Schrijf je altijd in op ww w.sjorscreatief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Nanda van Loon n.van.loon@hetmusiater.nl www.hetmusiater.nl

Meer informatie

Maximaal 3 inschrijvingen per cursus en dit is gratis Kom kennismaken met de cello. We spelen in een groepje, we gaan leuke liedjes spelen en lekker brommen op de lage snaren.

Wanneer? Groep 4 t/m 8 > 2 lessen

Les 1: 07-02-2017 van 17:00 tot 17:30u Les 2: 14-02-2017 van 17:00 tot 17:30u

54


CREATIEF KNUTSELEN Duiven

Liemers Hobby Cirkel Locatie: Elshofpagage Elshofpagage 16, Duiven

Schrijf je altijd in op ww w.sjorscreatief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Hetty van Elburg hettyhome@zonnet.nl www.atelier-dorthy.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per workshop en dit kost â‚Ź 5,00 Op de Woensdagmiddag en met Moederdag, Vaderdag, Pasen op de zaterdag extra workshop Komen jullie allemaal ? Er is ruimte voor 50 kinderen van twee uur. Op de woensdag van 14.00 t/m 16.00 uur en de zaterdag van 11.00 t/m 16.00 uur En wij zijn met twee docenten die jullie zullen begeleiden.

Wanneer? Groep 1 t/m 8 > Kies een datum 01-02-2017 van 14:00 tot 16:00u 08-02-2017 van 14:00 tot 16:00u 15-02-2017 van 14:00 tot 16:00u 22-02-2017 van 14:00 tot 16:00u 01-03-2017 van 14:00 tot 16:00u 08-03-2017 van 14:00 tot 16:00u

Kijk voor nog meer data op www.sjorscreatief.nl

55


CUPCAKES MAKEN Groessen

Erma Bakhuuske Locatie: Erma Bakhuuske Helhoek 20, Groessen

Schrijf je altijd in op ww w.sjorscreatief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Erma Verweijen ermabakhuuske@hotmail.com www.ermabakhuuske.nl

Meer informatie

Maximaal 8 inschrijvingen per workshop en dit kost â‚Ź 10,75 Vind jij het ook zo leuk om creatief bezig te zijn met lekkere dingen? Bij Ermabakhuuske kan je een ochtend 5 cakejes komen versieren. Dit mag je helemaal zelf doen met bijvoorbeeld parels, glitters en allerlei figuren die je zelf mag uitsteken uit fondant. Ik heb ook allerlei voorbeelden die je kan maken, maar je kan natuurlijk zelf ook iets leuks bedenken. De cakejes heb ik speciaal al voor jullie gebakken. Als alles klaar is pakken we de cakejes samen als een mooi cadeautje in!

Wanneer? Groep 3 t/m 8 > Kies een datum 04-02-2017 van 10:00 tot 12:00u 18-02-2017 van 10:00 tot 12:00u 11-03-2017 van 10:00 tot 12:00u

56


DWARSFLUIT Kunstwerk! Het Musiater Locatie: De Ogtent Cultuurcentrum Remigiusplein 9, Duiven

Duiven Schrijf je altijd in op ww w.sjorscreatief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Nanda van Loon n.van.loon@hetmusiater.nl www.hetmusiater.nl

Meer informatie

Maximaal 4 inschrijvingen per cursus en dit is gratis Altijd al een keer dwarsfluit willen spelen? Geef je dan op voor de kennismakingslessen! In drie lessen leer je de basishouding en technieken en ervaar je hoe lijk het is om muziek te maken.

Wanneer? Groep 4 t/m 8 > 3 lessen

Les 1: 01-02-2017 van 16:00 tot 16:30u Les 2: 08-02-2017 van 16:00 tot 16:30u Les 3: 15-02-2017 van 16:00 tot 16:30u

57


GITAAR Kunstwerk! Het Musiater Locatie: De Ogtent Cultuurcentrum Remigiusplein 9, Duiven

Duiven Schrijf je altijd in op ww w.sjorscreatief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Nanda van Loon n.van.loon@hetmusiater.nl www.hetmusiater.nl

Meer informatie

Maximaal 6 inschrijvingen per cursus en dit is gratis Gitaar spelen is hartstikke leuk! Je kunt alleen spelen, of in een groepje. Of in een band, dat is stoer! Als dit je leuk lijkt, kom dan proeflessen nemen bij Kunstwerk! Het Musiater. In deze lessen leer je een aantal liedjes spelen op de akoestische gitaar. Als je langer les hebt, kun je ook kiezen voor elektrisch gitaar of basgitaar. Tot ziens bij Kunstwerk! Het Musiater.

Wanneer? Groep 4 t/m 8 > 3 lessen

Les 1: 06-02-2017 van 17:45 tot 18:30u Les 2: 13-02-2017 van 17:45 tot 18:30u Les 3: 20-02-2017 van 17:45 tot 18:30u

Groep 4 t/m 8 > 2 lessen

Les 1: 08-03-2017 van 13:00 tot 13:45u Les 2: 15-03-2017 van 13:00 tot 13:45u

58


KEYBOARD Kunstwerk! Het Musiater Locatie: De Ogtent Cultuurcentrum Remigiusplein 9, Duiven

Duiven Schrijf je altijd in op ww w.sjorscreatief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Nanda van Loon n.van.loon@hetmusiater.nl www.hetmusiater.nl

Meer informatie

Maximaal 5 inschrijvingen per cursus en dit is gratis Vind je muziek en melodie leuk? Kun je niet afblijven van de toetsen van een keyboard of piano? En ben je benieuwd wat je met de rest van de knopjes op een keyboard allemaal kan doen? Geef je dan op voor de kennismakingslessen bij Kunstwerk! Het Musiater.

Wanneer? Groep 4 t/m 8 > 2 lessen

Les 1: 08-02-2017 van 12:30 tot 13:15u Les 2: 15-02-2017 van 12:30 tot 13:15u

Groep 4 t/m 8 > 3 lessen

Les 1: 09-02-2017 van 17:00 tot 17:45u Les 2: 16-02-2017 van 17:00 tot 17:45u Les 3: 23-02-2017 van 17:00 tot 17:45u

Groep 4 t/m 8 > 2 lessen

Les 1: 22-03-2017 van 12:30 tot 13:15u Les 2: 29-03-2017 van 12:30 tot 13:15u

59


KOKEN groessen

De Groene Schuur Locatie: De Groene Schuur Lijkweg 9B, Groessen

Schrijf je altijd in op ww w.sjorscreatief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Anja Eeuwes-Roelofsen info@degroeneschuur.nl www.degroeneschuur.nl

Meer informatie

Maximaal 20 inschrijvingen per workshop en dit kost â‚Ź 15,00 Vind je het leuk om te leren koken in een professionele keuken en wil je meer leren over groente en fruit en de smaken ervan? Bij De Groene Schuur ga je samen koken in de kookstudio in de kas. Na het kokkerellen dekken we de tafel en smullen we van onze zelf gemaakte gerechten. Je hoeft dus thuis niet meer te eten. Daarna krijg je nog een rondleiding door de kas waar alle producten groeien en bloeien. De recepten van de kookworkshop krijg je na afloop mee naar huis.

Wanneer? Groep 6, 7 en 8 > Kies een datum 15-03-2017 van 15:00 tot 17:00u 22-03-2017 van 15:00 tot 17:00u

60


MUSIC KIDS Showband KDO Groessen Locatie: Clubgebouw Odoen Commendereijstraat 1, Groessen

Groessen Schrijf je altijd in op ww w.sjorscreatief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Wim Holland w.holland44@upcmail.nl www.showbandkdo.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per workshop en dit is gratis Vind jij het leuk om kennis te maken met verschillende muziekinstrumenten? Samen met andere kinderen? Dan ben je hier op het juiste adres! Kom kennis maken en laat je verrassen door het leren van shows lopen, kennis maken met het bespelen van instrumenten en het leren lezen van noten!

Wij zijn een leuke groep jonge enthousiaste muziekkanten, en repeteren wekelijks op donderdag. Hier oefenen verschillende optredens en omdat het natuurlijk leuk is. Kom een keer meedoen en ervaar het zelf!!!

Wanneer? Groep 1 t/m 8 > Kies een datum 02-02-2017 van 18:45 tot 19:30u 09-02-2017 van 18:45 tot 19:30u 16-02-2017 van 18:45 tot 19:30u 23-02-2017 van 18:45 tot 19:30u 02-03-2017 van 18:45 tot 19:30u 09-03-2017 van 18:45 tot 19:30u 16-03-2017 van 18:45 tot 19:30u 23-03-2017 van 18:45 tot 19:30u 30-03-2017 van 18:45 tot 19:30u 06-04-2017 van 18:45 tot 19:30u 13-04-2017 van 18:45 tot 19:30u 20-04-2017 van 18:45 tot 19:30u 27-04-2017 van 18:45 tot 19:30u

61


MUSICAL Duiven

Vaye Musicaltheater Locatie: Cultuurhuis de Ogtent Remigiusplein 9, Duiven

Schrijf je altijd in op ww w.sjorscreatief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Elène Vaye vayemusicaltheater@hotmail.com www.vayemusicaltheater.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per activiteit en dit is gratis Ontdek de Ster in jezelf! Houd jij ook zo van zingen, dansen en toneel? Doe je dat het liefst de hele dag en zou je willen stralen op een echt podium in het theater? Kom dan meedoen met musicalles! Plezier en ontwikkeling staan bij Vaye Musicaltheater centraal, iedereen krijgt de kans om zichzelf op een creatieve en leuke manier te ontplooien in een veilige omgeving. We kijken naar ieders individuele aanleg en stimuleren dit talent optimaal. Ook het teamspel is belangrijk: Samen met leeftijdsgenootjes krijg je van professionele docenten les en ontwikkel

je meer lef en zelfvertrouwen!

Wanneer? Groep 1 en 2 > Kies een datum

01-02-2017 van 14:30 tot 15:30u 08-02-2017 van 14:30 tot 15:30u 15-02-2017 van 14:30 tot 15:15u 14-06-2017 van 14:30 tot 15:30u 04-10-2017 van 14:30 tot 15:30u

Groep 3, 4 en 5 > Kies een datum 01-02-2017 van 15:30 tot 16:45u 08-02-2017 van 15:30 tot 16:45u 15-02-2017 van 15:15 tot 16:15u 14-06-2017 van 15:30 tot 16:45u 04-10-2017 van 15:30 tot 16:45u

62

Groep 6, 7 en 8 > Kies een datum 01-02-2017 van 16:45 tot 18:00u 08-02-2017 van 16:45 tot 18:00u 15-02-2017 van 16:15 tot 17:15u 14-06-2017 van 16:45 tot 18:00u 04-10-2017 van 16:45 tot 18:00u


MUZIEK MAKEN R.K. Muziekvereniging St. Andries Locatie: Schuttershuis Schuttersplein 1, Groessen

Groessen Schrijf je altijd in op ww w.sjorscreatief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Ans Limbeek opleiding@st-andries.nl www.st-andries.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis Wil jij graag muziek maken? Schrijf je dan in voor 8 kennismakingslessen op trompet, schuiftrombone, waldhoorn of bariton. Het is ook leuk om samen met je vriendje(s) of vriendinnetje(s) hier aan mee te doen.Er liggen instrumenten voor je klaar.Samen met je docent repeteer je voor een mooi optreden voor jouw familie aan het einde van de 8 lessen. Doe jij met ons mee?

Wanneer? Groep 5 t/m 8 > 8 lessen

Les 1: 08-02-2017 van 14:45 tot 15:45u Les 2: 15-02-2017 van 14:45 tot 15:45u Les 3: 22-02-2017 van 14:45 tot 15:45u Les 4: 08-03-2017 van 14:45 tot 15:45u Les 5: 15-03-2017 van 14:45 tot 15:45u Les 6: 22-03-2017 van 14:45 tot 15:45u Les 7: 29-03-2017 van 14:45 tot 15:45u Les 8: 05-04-2017 van 14:45 tot 15:45u

63


MUZIEK MAKEN Schutterij EMM Groessen Locatie: Schuttershuis Schuttersplein 1, Groessen

Groessen Schrijf je altijd in op ww w.sjorscreatief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

W.H.J. de Lorijn johndelorijn@hotmail.com www.emmgroessen.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per workshop en dit is gratis

Lijkt je het leuk om muziek te leren maken? Dat kan bij ons! Wij zijn een groep enthousiaste muzikanten die wekelijks repeteren en toewerken naar een optreden, concert of concours en zouden het fijn vinden dat jij ook bij ons muziek komt maken. We bieden onze leerlingen daarom kosteloos een instrument, les van een gediplomeerd instructeur en zorgen ervoor dat je het HAFA-A examen haalt. Wil je eens proberen hoe het is om een instrument te bespelen? Kies dan uit een van de dagen. Wij kijken er naar uit! Geef wel aan of je slagwerk of een blaasinstrument wilt bespelen en hoe oud je bent. Tot dan!

Wanneer? Groep 3 t/m 8 > Kies een workshop 23-04-2017 van 11:00 tot 12:30u 14-05-2017 van 11:00 tot 12:30u

64


MUZIEKLES Muziekschool Duiven Locatie: Muziekschool Duiven ‘T Holland 63, Duiven

Duiven Schrijf je altijd in op ww w.sjorscreatief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Inge Berkel muziekschoolduiven@gmail.com www.muziekschoolduiven.org

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis Muziekschool Duiven verzorgd lessen op diverse instrumenten,je kunt kiezen uit: gitaar,piano,elektrisch gitaar,keyboard,blokfluit,dwarsfluit,viola da gamba,drums,zang,trompet,saxofoon en klarinet. Ook in een band spelen behoort tot de mogelijkheden. En als je met iemand samen wilt spelen kan dat ook!

Wanneer? Groep 3 t/m 8

Schrijf je in op www.sjorscreatief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

65


MUZIEKLES BLAASINSTRUMENT | SLAGWERK Liemers Harmonie Duiven Locatie: ‘t Muziekhuus Visserlaan 39, Duiven

Duiven Schrijf je altijd in op ww w.sjorscreatief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Bianca Mulder jpf.mulder@gmail.com www.liemersharmonie.nl

Blaasinstrument

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis Liemers Harmonie Duiven verzorgt muziekles op alle instrumenten uit het harmonieorkest. Krijg jij geluid uit een klarinet of trompet? Wil je een keer een instrument uitproberen? Dat kan tijdens de gratis proeflessen. We bieden lessen aan op de volgende instrumenten: klarinet, dwarsfluit, trompet, saxofoon, bariton en trombone. Uiteindelijk mag jij meespelen in een orkest met jouw leeftijdsgenoten.

Groep 3 t/m 8

Schrijf je in op www.sjorscreatief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

Slagwerk

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis Liemers Harmonie Duiven verzorgt muziekles op alle instrumenten uit de slagwerkgroep. Wil jij drummen op jouw favoriete liedje? Of ga je los met het spelen op een djembĂŠ? Dat kan tijdens de gratis proeflessen. Tijdens de proefles zullen verschillende slagwerkinstrumenten gebruikt worden. Uiteindelijk mag jij meespelen in een slagwerkgroep met jouw leeftijdsgenoten.

Groep 3 t/m 8

Schrijf je in op www.sjorscreatief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

66


PIANO Kunstwerk! Het Musiater Locatie: De Ogtent Cultuurcentrum Remigiusplein 9, Duiven

Duiven Schrijf je altijd in op ww w.sjorscreatief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Nanda van Loon n.van.loon@hetmusiater.nl www.hetmusiater.nl

Meer informatie

Maximaal 2 inschrijvingen per cursus en dit is gratis Grijp je kans en ontdek hoe leuk het is om zelf piano te spelen. Iedereen kan het leren. In 3 lessen leer je de basis en kun je al liedjes spelen.

Wanneer? Groep 4 t/m 8 > 2 lessen

Les 1: 08-02-2017 van 14:45 tot 15:15u Les 2: 15-02-2017 van 14:45 tot 15:15u

Groep 4 t/m 8 > 2 lessen

Les 1: 08-03-2017 van 14:45 tot 15:15u Les 2: 15-03-2017 van 14:45 tot 15:15u

67


SLAGWERK BESPELEN R.K. Muziekvereniging St. Andries Locatie: Schuttershuis Schuttersplein 1, Groessen

Groessen Schrijf je altijd in op ww w.sjorscreatief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Ans Limbeek opleiding@st-andries.nl www.st-andries.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis Wil jij graag slagwerk leren bespelen? Schrijf je dan in voor 8 kennismakingslessen op verschillende trommels, xylofoon en bongo’s. Het is ook leuk om samen met je vriendje of vriendinnetje hier aan deel te nemen. De slagwerkinstrumenten liggen voor jou klaar. Samen met jouw docent repeteer je voor een mooi optreden voor jouw eigen familie. Doe jij met ons mee?

Wanneer? Groep 5 t/m 8 > 8 lessen

Les 1: 08-02-2017 van 16:30 tot 17:30u Les 2: 15-02-2017 van 16:30 tot 17:30u Les 3: 22-02-2017 van 16:30 tot 17:30u Les 4: 08-03-2017 van 16:30 tot 17:30u Les 5: 15-03-2017 van 16:30 tot 17:30u Les 6: 22-03-2017 van 16:30 tot 17:30u Les 7: 29-03-2017 van 16:30 tot 17:30u Les 8: 05-04-2017 van 16:30 tot 17:30u

68


SLAGWERKER TIJDENS CONCERT Liemers Harmonie Duiven Locatie: ‘t Muziekhuus Visserlaan 39, Duiven

Duiven Schrijf je altijd in op ww w.sjorscreatief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Bart Kersten bartkersten@live.nl www.liemersharmonie.nl

Meer informatie

Maximaal 40 inschrijvingen per cursus en dit is gratis Tijdens deze workshop ‘Slagwerker tijdens concert’ leer je een echt slagwerkstuk spelen! Na twee workshops mag je namelijk meespelen met Liemers Harmonie Duiven tijdens het concert: Dijkhuizen in Harmony; Kids in Action. Op zondag 12 maart mag jij aan jouw (groot)ouders laten zien wat je geleerd hebt. Je ervaart zo meteen hoe het is om op te treden voor een publiek op een mooi podium. Echt stoer!

Wanneer? Groep 5 t/m 8 > 3 lessen

Les 1: 08-03-2017 van 15:00 tot 16:00u Les 2: 11-03-2017 van 15:00 tot 16:00u Les 3: 12-03-2017 van 14:00 tot 16:00u

69


TROMPET Kunstwerk! Het Musiater Locatie: De Ogtent Cultuurcentrum Remigiusplein 9, Duiven

Duiven Schrijf je altijd in op ww w.sjorscreatief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Nanda van Loon n.van.loon@hetmusiater.nl www.hetmusiater.nl

Meer informatie

Maximaal 5 inschrijvingen per cursus en dit is gratis Altijd al een instrument willen bespelen? Trompet is een instrument wat je in elke muziekstijl tegenkomt. Of je nu van klassiek, pop, jazz of funk houdt, met een trompet kun je alle kanten op. In twee lessen van 45 minuten leer je alles over het instrument en kun je al een eenvoudige (pop)song spelen.

Wanneer? Groep 4 t/m 8 > 2 lessen

Les 1: 17-02-2017 van 15:30 tot 16:15u Les 2: 24-02-2017 van 15:30 tot 16:15u

70


VENDELEN Schutterij EMM Groessen Locatie: Schuttershuis Schuttersplein 1, Groessen

Groessen Schrijf je altijd in op ww w.sjorscreatief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

John de Lorijn johndelorijn@hotmail.com www.emmgroessen.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per workshop en dit is gratis Heb jij wel eens de vendeliers van een schutterij in actie gezien en wil jij dat ook leren? Dat kan bij ons! Naast de wat oudere vendeliers hebben we ook een leuke groep aspiranten die we opleiden als volwaardige vendeliers, daar zou jij ook goed bij passen. Het vendelen is niet zomaar wat gezwaai met een vlag, maar heeft een duidelijke betekenis. Dat zullen we je allemaal vertellen als je ervoor kiest om een keer bij ons te komen oefenen. Wij kijken er naar uit! Tot dan!

Wanneer? Groep 3 t/m 8 > Kies een workshop 23-04-2017 van 11:00 tot 12:30u 14-05-2017 van 11:00 tot 12:30u

71


Dit Sjorsboekje is het hele schooljaar 2016-2017 geldig. Goed bewaren dus!

Duiven 2016-2017