Page 1

Sjors Sportief Dit Sjorsboekje is een bewaargids en nog het hele schooljaar 2017-2018 geldig!

Ieder kind z’n eigen talent! Ster(k) in verbinden van sport kindcentra cultuur


Inschrijven vanaf

11 oktober 15:00 uur

www. l n . f e i t sjorsspor Sjors Sportief en Sjors Creatief vragen alle aanbieders van activiteiten uit jouw gemeente om een leuke kennismaking van hun sport of creativiteit te organiseren. Je vindt ze allemaal in dit boekje! Jij mag lekker in dit boekje rondneuzen naar zoveel leuke activiteiten als je wilt. Vanaf 20 september 15:00 uur kun jij je inschrijven voor jouw favoriete sport(en) en/of creatieve activiteit(en). Je mag je nog het hele schooljaar inschrijven! Na jouw inschrijving ben jij van harte welkom om op locatie jouw sportieve of creatieve activiteit uit te proberen. Misschien ontdek je wel een verborgen talent! Inschrijven is wel altijd verplicht via de Sjors Sportief App of de website van Sjors: www.sjorssportief.nl. Maak gebruik van deze kans om kennis te maken met sport & cultuur binnen jouw gemeente! Toedeledoki!

Sjors Sportief & Sjors Creatief

via Schrijf je in rtief App de Sjors Spo


STAP VOOR STAP MEEDOEN

1 2 3 4 5

Blader dit boekje door en kies je activiteiten Zoek leuke activiteiten uit in dit boekje, zoveel als je wilt!

Schrijf je altijd in! Ga vanaf 11 oktober 15:00 uur samen met je ouders/ verzorgers naar de website www.sjorssportief.nl of via de Sjors Sportief App.

Op de website Kies voor ‘Inschrijven’ en vul op de volgende pagina je woonplaats in.

Meerdere inschrijvingen van alle kinderen in één keer! Zoek alle activiteit(en) - ook van meerdere kinderen - in de lijst en voeg ze toe aan het inschrijfmandje . Het is mogelijk om met het meer kinderen toe te voegen aan eenzelfde activiteit.

VOL > WACHTLIJST >

Als de activiteit vol is, kan er niet meer ingeschreven worden. Vaak kan jij je nog wel opgeven voor een wachtlijst. In veel gevallen zal deze activiteit later plaatsvinden en ontvang je vanzelf een bericht per mail van de betreffende aanbieder.

6

Koppel de juiste gegevens van het kind aan de betreffende activiteit

7

Eventuele kosten worden via automatische incasso afgeschreven

8

Win coole prijzen met jouw unieke wincode!

Alle activiteiten in het winkelmandje geplaatst? Ga dan verder en koppel deze inschrijvingen eenvoudig aan het juiste kind met de gevraagde gegevens, zodat de vereniging weet welke kinderen ze kunnen verwachten!

Als er kosten worden gerekend voor een activiteit wordt een IBAN-nummer gevraagd met toestemming om automatische incasso uit te voeren. Dit bedrag wordt uiterlijk 1 maand later afgeschreven. Je hoeft dus nooit contant geld mee te nemen naar de activiteit. Na de inschrijving krijg je een bevestiging per mail! Minder inkomsten? Kijk dan op pagina 5.

Na de laatste les krijg je van de aanbieder een kaartje met daarop een unieke wincode. Vul de code in op www.sjorssportief.nl of de Sjors Sportief app en check of jij in de prijzen bent gevallen. Heb je 100 punten gehaald op de website? Dan krijg je een keycord thuisgestuurd.

Doe mee en win! 3x Sjorsfiets

50x Sjors Schoolpakket

5x Lidmaatschap

Download de Sjors Sportief App en voer jouw wincode in! QRGMGwdq


VRAAG & ANTWOORD WETHOUDER FOTO van

MIJN NAAM:

wethouder in

Aben Wethouder

uder van MIJN BEROEP: Wetho nis e Sint Antho de gemeent

actie

of PASFOTO

MIJN WOONPLAATS: Deurne

ZAT, WAS IK VOORAL EEN: TOEN IK OP DE BASISSCHOOL

gymles! fan van de

MIJN FAVORIETE SPORT:

) OM TE DOEN: MIJN LEUKSTE ACTIVITEIT(EN

Volleybal

t Fietsen in he ur tu na de bos en

riete... Mijn favo ooi Pinkstertourn

ORT)EVENEMENT: (SP

Ik ben een groot fan van: r Roger Federe

: P VOOR JOU

SCHA MIJN BOOD

roberen van alles uitp Je kunt nu uk vindt! of je het le te ervaren

om


Hallo jongen en meisjes, Wat leuk dat jij ook dit jaar weer door ons boekje bladert! Heb je al leuke activiteiten uitgezocht? Wij zouden het leuk vinden als jij ook meedoet. Dit schooljaar hebben we iets nieuws voor jullie: Speciaal voor alle Sjors-fans wordt De Sjors Club opgericht! De Sjors Club is een plek waar kinderen elkaar ontmoeten, inspireren en enthousiasmeren. De kinderen zullen de inhoud van De Sjorsclub bepalen, daarvoor zullen we op verschillende manieren interactief met de kinderen aan de slag gaan. De opstart van de Sjors Club wordt mede mogelijk gemaakt door het Fonds Maatschappelijke Projecten van Rabobank Land van Cuijk en Maasduinen. Nieuwtjes, filmpjes en andere interessante informatie vind je op mijn nieuwe Facebook pagina: www.facebook.com/SjorsClub. Klik op “vind ik leuk” om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Is er nog iets wat jij het team van Sjors wilt vertellen? Of wil je gewoon iets leuks met ons delen? Reageer dan op Facebook of stuur een e-mail naar sjors@doejemee.nu en je ontvangt snel een berichtje terug! Meedoen zonder zorgen Heb jij leuke naschoolse activiteiten gevonden in dit Sjorsboekje, maar kun je niet meedoen doordat er thuis minder te besteden is? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Door een samenwerking van Stichting Doejemee, Gemeente Sint Anthonis en Stichting Leergeld is het vanaf dit schooljaar mogelijk om voor maximaal 20 euro mee te doen met activiteiten die jij leuk vindt. Het team van Sjors vindt het namelijk heel belangrijk dat iedereen mee kan doen! Hoe werkt dat dan? Je kiest gewoon de tofste activiteiten uit op www.sjorssportief.nl en bij het afronden van jouw inschrijving vink je de optie “Ik heb een laag inkomen en heb (nog geen) tegoed voor activiteiten” aan. Wij controleren jouw inschrijving en zullen na goedkeuring de betaling voor de activiteit(en) doen. Toedeledoki! Sjors Sportief en Sjors Creatief

5


Naschoolse Activiteiten >

Schrijf je altijd in op www.sjorssportief.nl en wij houden rekening met jouw komst!

Ballonnen Fun

Wanroij

Sint Anthonis

Westerbeek

Ballonnen zijn er in allerlei kleuren en formaten, van heel klein tot heel groot. Vandaag wordt het een groot ballonnenfeest. Je kunt er namelijk allerlei leuke spellen mee doen!

Groep 1 t/m 4 > ma 26-03-2018 > Wanroij Groep 1 t/m 4 > woe 28-03-2018 > Sint Anthonis Groep 1 t/m 4 > do 07-06-2018 > Westerbeek

Biathlonparcours

Gratis! Wanroij

Oploo

We gaan eerst een stuk “langlaufen�, als je de uitgezette afstand hebt afgelegd ga je door naar het volgende onderdeel; schieten. Weet jij het doel te raken? Vandaag train je niet alleen je conditie maar gaat het ook om concentratie en doelgerichtheid. We schieten niet met echte geweren, maar wel met nerf of pijl en boog!

Gratis!

Groep 1 t/m 8 > woe 13-12-2017 > Wanroij Groep 1 t/m 8 > do 14-12-2017 > Oploo

Biketricks

Sint Anthonis

Westerbeek

Neem je fiets mee en ga de uitdagingen aan! Na een goede warming-up gaan we allerlei spellen doen op de fiets. Kun jij heel goed langzaam fietsen zonder te vallen? Of ben je juist heel goed in het sturen en kun jij tussen obstakels manoeuvreren? Of misschien heb jij zelf nog wel een coole trick die je ons wilt laten zien? Pak je fiets en doe mee!

Groep 1 t/m 8 > woe 18-04-2018 > Sint Anthonis Groep 1 t/m 8 > do 31-05-2018 > Westerbeek

6

Gratis


Naschoolse Activiteiten >

Schrijf je altijd in op www.sjorssportief.nl en wij houden rekening met jouw komst! Sint Anthonis

Carnaval Festival

Westerbeek

ALAAF!! Samen luiden we de carnaval in met een sportief carnaval festival. We doen allerlei activiteiten, die helemaal passen in het thema carnaval. Vier jij dit feestje met ons mee? Schrijf je dan snel

Groep 1 t/m 4 > woe 07-02-2018 > Sint Anthonis Groep 1 t/m 4 > do 08-02-2018 > Westerbeek

Circuscapriolen

Wanroij

Gratis! Sint Anthonis

Oploo

Jongleren, koorddansen, acrobatiek, trapeze zwaaien of bordjes draaien, in het circus kun je het allemaal leren! Kom vandaag met ons mee doen en ervaar de magie van het circus!

Groep 1 t/m 8 >ma 06-11-2017 > Wanroij Groep 1 t/m 8 > woe 08-11-2017 > Sint Anthonis Groep 1 t/m 8 > do 09-11-2017 > Oploo

Gratis! Sint Anthonis

Crazy Monkeys Wie kent het niet? Apenkooi is cool! Klimmen, klauteren en zwaaien als een aap! Maar let op voor de tikker!

Groep 1 t/m 8 > woe 10-01-2018 > Sint Anthonis

Gratis 7


Naschoolse Activiteiten >

Schrijf je altijd in op www.sjorssportief.nl en wij houden rekening met jouw komst! Sint Anthonis

Crossen door de bossen! Neem je fiets mee en we gaan samen het bos onveilig maken! Het bos heeft allerlei uitdagingen en hindernissen te bieden. Durf jij deze uitdaging aan?

Groep 1 t/m 8 > woe 30-05-2018 > Sint Anthonis

Escaperoom in de gymzaal

Gratis! Wanroij

Sint Anthonis

Spannend‌.De tijd loopt, maar er moeten nog allerlei raadsels worden opgelost en obstakels worden genomen voor dat je de code kunt kraken. Werk samen met je groep om binnen de tijd de code te kraken! Durf jij mee te doen? Schrijf je dan snel in!

Groep 1 t/m 8 > ma 12-03-2018 > Wanroij Groep 1 t/m 8 > woe 14-03-2018 > Sint Anthonis

Expeditie Robinson

Gratis! Overloon

Ken jij het t.v. programma al? Dan heb je wel een idee van wat we gaan doen vanmiddag! Ben jij geen watje en durf jij de strijd met de elementen water, vuur, lucht en aarde aan? Laat jij je niet snel uit het veld slaan en houd je wel van een uitdaging? Dan wil je dit avontuur niet missen! Test jouw survivalskills en geef je op! Dan maken we er samen een super vette middag van!

Groep 4 t/m 8 > woe 27-06-2018 > Overloon Groep 4 t/m 8 > do 28-06-2018 > Overloon

8

â‚Ź 5,00


Naschoolse Activiteiten >

Schrijf je altijd in op www.sjorssportief.nl en wij houden rekening met jouw komst! Sint Anthonis

Fifa Voetbalgame

Westerbeek

Speel jij weleens Fifa op de Playstation? Houd jij van voetbal? Dan moet je hier zijn! Allerlei onderdelen uit het Fifaspel komen aan bod, maar dan in het echt! Vind jij het leuk om een balletje te trappen? Meld je dan snel aan!

Groep 1 t/m 8 > woe 04-04-2018 > Sint Anthonis Groep 1 t/m 8 > do 05-04-2018 > Westerbeek

Gratis

Freek Vonk spel

Sint Anthonis

Dit is een uniek spel! Verzonnen door Maud Sutmuller, leerling van BS De Ratel in Gennep. Ben jij net als ik dol op dieren? Lijkt het je ook leuk om een spel te spelen in de jungle, oceaan, dierentuin of bijvoorbeeld de woestijn? Misschien ben jij straks wel de jager, een dier, vijand of geluksdier!

Gratis!

Groep 1 t/m 8 > woe 22-11-2017 > Sint Anthonis

Freerunnen outdoor

Wanroij

Sint Anthonis

Oploo

Dit keer gaan we buiten freerunnen! We leren je hoe je veilig kunt freerunnen in de buitenlucht. We gaan op zoek naar obstakels en gaan kijken hoe we die kunnen inzetten bij het freerunnen. Natuurlijk kun je vallen, maar ook vallen kun je leren! Ben jij stoer en durf je deze uitdaging wel aan? Schrijf je dan snel in!

Groep 1 t/m 8 > ma 09-04-2018 > Wanroij Groep 1 t/m 8 > woe 11-04-2018 > Sint Anthonis Groep 1 t/m 8 > do 12-04-2018 > Oploo

Gratis! 9


Naschoolse Activiteiten >

Schrijf je altijd in op www.sjorssportief.nl en wij houden rekening met jouw komst! Sint Anthonis

Halloween Vandaag spelen we allerlei spellen in het thema Halloween. Ben jij niet snel bang? Schrijf je dan snel in!

Groep 1 t/m 8 > woe 01-11-2017 > Sint Anthonis

Kerstfeest met opa of oma

Gratis Sint Anthonis

Westerbeek

Kerstmis is het feest van samenzijn en gezelligheid. Schrijf je in met je een opa of oma en we gaan er samen een gezellig feest van maken. We maken lekkere dingen, waarvan we natuurlijk ook gaan smullen ĂŠn daarna gaan we bewegen, want dat is ook belangrijk!

Gratis!

Groep 1 t/m 8 > woe 20-12-2017 > Sint Anthonis Groep 1 t/m 8 > woe 21-12-2017 > Westerbeek

Klim- en klauterparcours

Wanroij

Sint Anthonis

Oploo

We zetten allerlei materialen, hoog en laag, recht en schuin, in de gymzaal waar je overheen, doorheen en op mag klimmen, maar probeer om de grond niet aan te raken! Hoe kom jij naar de overkant?!

Groep 1 t/m 8 > ma 23-10-2017 > Wanroij Groep 1 t/m 8 > woe 25-10-2017 > Sint Anthonis Groep 1 t/m 8 > do 26-10-2017> Oploo

10

Gratis!


Naschoolse Activiteiten >

Schrijf je altijd in op www.sjorssportief.nl en wij houden rekening met jouw komst!

Minecraft in de gymzaal

Wanroij

Sint Anthonis

Oploo

Ga op ontdekking in de gymzaal zoals in de open wereld van Minecraft. Ontdek gangen en verborgen plekken en ga op zoek naar voedsel om te overleven, verzamel bouwmaterialen en versla de monsters!

Groep 1 t/m 8 > ma 22-01-2018 > Wanroij Groep 1 t/m 8 > woe 24-01-2018 > Sint Anthonis Groep 1 t/m 8 > do 25-01-2018 > Oploo

Mission Impossible in de gymzaal

Gratis Sint Anthonis

Lukt het jou om deze missie te voltooien? Om de missie te voltooien ga je een parcours vol uitdagingen afleggen. Er zijn allerlei obstakels te overwinnen, waaronder het “web”. Kruip, , klim door het web, maar pas op dat het alarm niet afgaat!

Groep 1 t/m 8 > woe 17-01-2018 > Sint Anthonis

Gratis! Sint Anthonis

Ninja Warrior Sluipen door de nacht. Leer klimmen, springen en sluipen als een Ninja. Hoe snel leg jij het ninja trainingsparcours af? Lukt het jou om de andere Ninja’s bij te houden?

Groep 1 t/m 8 > woe 21-02-2018 > Sint Anthonis

Gratis! 11


Naschoolse Activiteiten >

Schrijf je altijd in op www.sjorssportief.nl en wij houden rekening met jouw komst! Sint Anthonis

Oeps! Lekker nat! Lekker spelen met water! Vandaag doen we allerlei leuke, uitdagende spellen met water. Houd jij wel van verkoeling op een warme dag en ben je niet bang om nat te worden? Schrijf je dan snel in!

Groep 1 t/m 8 > woe 13-06-2018 > Sint Anthonis

Oeps! Lekker vies!

Wanroij

Gratis Sint Anthonis

Stevensbeek

Vandaag gaan we lekker vies worden! Lekker kliederen met modder; kunstwerken maken, bouwen, glijden, smeren, wat kun je nog meer met modder? Vandaag is niets te gek en kun je niet vies genoeg worden!

Groep 1 t/m 8 > ma 18-06-2018 > Wanroij Groep 1 t/m 8 > woe 20-06-2018 > Sint Anthonis Groep 1 t/m 8 > do 21-06-2018 > Stevensbeek

Op avontuur in het bos met Willie Warhoofd Misschien kennen jullie Willie Warhoofd nog wel? Willie is eigenlijk een heel slimme professor, helaas is hij ook erg verstrooid waardoor hij er vaak maar een rommeltje van maakt en alles in de war schopt. Deze keer is Willie op onderzoek geweest in het bos, daar heeft hij een ontdekking gedaan, alleen is hij vergeten wat hij ontdekt heeft‌.erg onhandig. Help jij mee om te ontcijferen wat Willie ontdekt heeft?

Groep 1 t/m 4 > woe 06-06-2018 > Sint Anthonis

12

Gratis! Sint Anthonis

Gratis


Naschoolse Activiteiten >

Schrijf je altijd in op www.sjorssportief.nl en wij houden rekening met jouw komst!

Op zoek naar het geheim van Jack Sparrow

Sint Anthonis

Ontdek jij het geheim van Jack Sparrow? Tijdens deze spannende speurtocht ga je op zoek naar het geheim van Jack Sparrow. Als je de opdrachten goed uitvoert, kunt samenwerken met je teamgenoten, verbanden ziet tussen verschillende vragen, door de regels heen kunt lezen wat er bedoeld wordt. Captain Jack Sparrow ligt ten alle tijden op de loer en wil natuurlijk liever niet dat jij zijn geheim ontdekt!

Gratis

Groep 1 t/m 4 > woe 16-05-2018 > Sint Anthonis

Pac Man

Stevensbeek

Sint Anthonis

In het klassieke computerspel Pacman gaat het erom dat je alle stippen verzamelt maar dat je niet gepakt wordt door een van de spoken! Wij hebben een leuke variant bedacht op dit spel en spelen nu Pacman in het echt!

Groep 1 t/m 8 > ma 26-02-2018 > Stevensbeek Groep 1 t/m 8 > woe 28-02-2018 > Sint Anthonis

Pietenparty

Gratis! Meerdere kernen

We gaan een pietenfeestje bouwen! Lopen over daken, gooien met kadootjes, klimmen, klauteren en nog veel meer! Doe jij met ons mee? Natuurlijk mag je verkleed als piet komen!

Groep 1 t/m 4 > ma 20-11-2017 > Stevensbeek Groep 1 t/m 4 > ma 27-11-2017 > Wanroij Groep 1 t/m 4 > woe 29-11-2017 > Sint Anthonis Groep 1 t/m 4 > do 30-11-2017 > Oploo Groep 1 t/m 4 > ma 04-12-2017 > Westerbeek

Gratis 13


Naschoolse Activiteiten >

Schrijf je altijd in op www.sjorssportief.nl en wij houden rekening met jouw komst!

QR-code

Wanroij

Sint Anthonis

Westerbeek

Scan de QR-code om te ontdekken welke uitdaging je te wachten staat! Houd jij wel van verrassingen? Schrijf je dan snel in!

Groep 1 t/m 8 > ma 13-11-2017 > Wanroij Groep 1 t/m 8 > woe 15-11-2017 > Sint Anthonis Groep 1 t/m 8 > do 16-11-2017 > Westerbeek

Gratis Sint Anthonis

Ridders en prinsessen Houd jij van prinsessen, ridders, draken en andere sprookjesfiguren? Dan moet je hier zeker bij zijn! Lopen met de zevenmijlslaarzen, als een ridder te paard gaan, de toren van Rapunzel beklimmen en misschien wel een ĂŠcht kasteel bouwen!

Gratis!

Groep 1 t/m 4 > woe 21-03-2018 > Sint Anthonis

Survival

Oploo

Sint Anthonis

Voor deze activiteit moet je een beetje stoer zijn en durven! Je evenwicht bewaren op de slackline, lopen over een blinde parcours, kruipen over de grod en nog meer survivalvaardigheden komen vandaag aan bod! Durf jij mee te doen?

Groep 5 t/m 8 > woe 23-05-2018> Sint Anthonis Groep 1 t/m 8 > do 24-05-2018> Oploo

14

Gratis


Naschoolse Activiteiten >

Schrijf je altijd in op www.sjorssportief.nl en wij houden rekening met jouw komst!

Tigerball

Sint Anthonis

Ken jij het computerspel Tigerball al? Vandaag gaan we allerlei opdrachten en levels spelen uit het computerspel, maar dan in het ĂŠcht in de gymzaal! Heb jij de opdrachten van een level uitgevoerd, dan kun je door naar het volgende level! Hoe ver kom jij?

Groep 1 t/m 8 > woe 31-01-2018 > Sint Anthonis

Gratis Sint Anthonis

Voetbaltricks Welke voetbaltricks ken jij al? De Zidane, de Schaar of misschien wel de Matrix? Welke zou je graag willen leren? Samen gaan we aan de slag met het oefenen van allerlei stoere voetbaltricks.

Groep 1 t/m 8 > woe 07-03-2018 > Sint Anthonis

Gratis!

15


BADMINTON B.C. St.Anthonis Locatie: Activiahal Remmensberg 31, Sint Anthonis Theo Coenders info@saunacoenders.nl Geen website

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Badminton is een leuk en uitdagend spel. Je speelt het met een racket en een shuttle. Veel mensen kennen het van de camping, maar in de zaal is het spel nog veel uitdagender! Lekker op zondag van 10.00 tot 11.30 uur onder begeleiding van een professionele badminton- trainer leren en spelen.

Groep 5 t/m 8 > 3 proeflessen Les 1: 08-04-2018 van 10:00 tot 11:30u Les 2: 15-04-2018 van 10:00 tot 11:30u Les 3: 22-04-2018 van 10:00 tot 11:30u

16

Sint Anthonis


BALLET | MUSICAL | TAPDANS Peter Dehing Dance Studios Locatie: Meerdere locaties in de omgeving

Zie www.sjorssportief.nl voor exacte locatie

Peter Dehing sjors_danst@aol.com www.peterdehingdancestudios.nl

Ballet

Maximaal 4 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Iedereen kent de ouderwetse klassieke balletles. Maar de ontwikkeling in de danswereld heeft niet stilgestaan. Men had toch wel door dat kinderen, net zoals hele jonge dieren dat doen, van nature veel willen bewegen en niet voor langere tijd op een bepaalde plek aan een barre willen staan.

Groep 1 t/m 4 > 2x > & Sint Hubert Start: 01-11-2017 van 16:00 tot 17:00u

Musical

Maximaal 10 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Iedereen kan zich iets voorstellen bij Musical, en veel jeugd wil zich graag uiten in dans en zang. Jaarlijks maakt Peter Dehing een grote theater voorstelling waarbij ook de musical klas de kans krijgt om hun kunsten te tonen. Is dansen en zingen echt jou ding zorg dat je erbij bent.

Groep 5 t/m 8 > 2x > Cuijk Start: 02-11-2017 van 18:00 tot 19:00u

Tapdans

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Tapdansen is meer dan dansen alleen. Omdat er ijzertjes onder je schoen zitten maak je terwijl je danst geluid. Tapdansen is helemaal terug van weggeweest. Veel jonge en oudere mensen doen aan tapdansen want het is een superleuke bezigheid.

Groep 5 t/m 8 > 2x > Cuijk Start: 01-11-2017 van 18:00 tot 19:00u

17


CHEERLEADING Partisans Athletics Cheerleaders Locatie: Elzendaal college gymzaal 1 Bilderbeekstraat 27, Boxmeer Mayke Bongers info@cheerleadersboxmeer.com www.cheerleadersboxmeer.com

Onbeperkte inschrijvingen per activiteit en dit is gratis

Nieuw Cheerleading programma! Ben jij die jongen of meisjes tussen de 12 t/m 15 jaar en de ster op de magic floor in dans, turnen en/of acrobatiek? Laat en zien en geef je nu op om mee te doen. Wie weet, doe jij straks ook mee met (inter)nationale wedstrijden en optredens! Volg ons ook via Facebook: Partisans Athletics Cheerleaders

Groep 1 t/m 8 > 1 proefles 10-07-2018 van 18:30 tot 20:00u

Groep 8 > 1 proefles 09-07-2018 van 19:00 tot 20:30u

18

BOXMEER


DANS Peter Dehing Dance Studios Locatie: sporthal “De Looierij� Brandsestraat 1, Mill & St Hubert

Mill & Sint Hubert

Peter Dehing sjors_danst@aol.com www.peterdehingdancestudios.nl

Maximaal 4 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Kinderdans

Iedereen kent de ouderwetse klassieke balletles. Maar de ontwikkeling in de danswereld heeft niet stilgestaan. Men had toch wel door dat kinderen, net zoals hele jonge dieren dat doen, van nature veel willen bewegen en niet voor langere tijd op een bepaalde plek aan een barre willen staan. Daarom hebben we de oorspronkelijke klassieke balletles herschreven met meer ruimte voor bewegen.

Groep 1 t/m 4 > 2 proeflessen Les 1: 01-11-2017 van 16:00 tot 17:00u Les 2: 08-11-2017 van 16:00 tot 17:00u

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis

Kinderjazzdans

Dansen is net als leren lezen en schrijven:eerst letters leren, dan woordjes, dan zinnen en dan een verhaal. Als je echt ooit mee wil gaan doen in een echte musical of videoclip zul je moeten laten zien wat jij van dansen weet en kunt en of je de danstaal ook kent. Wekelijks geven we lessen kinderjazzdans waar je echt kunt leren dansen zoals het nodig is om uiteindelijk een goede danser of danseres te worden.

Groep 5 t/m 8 > 2 proeflessen Les 1: 01-11-2017 van 17:00 tot 18:00u Les 2: 08-11-2017 van 17:00 tot 18:00u

19


DJ CURSUS Gitaarlessen Bert Damink Locatie: Basisschool Berg en Beek Remmensberg 33, St. Anthonis Bert Damink bdamink@home.nl www.bertdamink.nl

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis

In deze cursus hoor en zie je hoe een DJ met een DJ-set een vloeiende mix maakt van 2 dance-nummers. Hij vertelt over de apparatuur en de software die hij gebruikt. Aan de hand van enkele voorbeelden wordt duidelijk gemaakt wat maat, tempo, Pitchen, Matchen & Mixen en loops zijn. Het is mogelijk om vervolglessen te krijgen. U ontvangt bericht per e-mail over plaats en tijd van deze cursus. Docent is Bert Damink.

Groep 5 t/m 8 Schrijf je in op www.sjorscreatief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

20

SINT ANTHONIS


DRUKTECHNIEKEN P.R.A.K. Locatie: P.R.A.K. kunstatelier voor kinderen Meester van den Berplein 4(a), Rijkevoort Irene van den Besselaar irene.vandenbesselaar@gmail.com www.welkombijprak.blogspot.com

Rijkevoort

Maximaal 15 inschrijvingen per cursus en dit kost â‚Ź 12,00

Illustratrice Joohee Yoon maakt prachtige illustraties voor boeken. Hiervoor gebruikt ze allerlei traditionele druktechnieken. Breng zelf je lievelingsboek mee om daar een plaatje bij te maken. De eerste les experimenteren we met druktechnieken. Het tweede deel van de workshop maken we definitieve prints, en stellen een fantastische illustratie samen die past bij je boek en ingelijst wordt om thuis op te kunnen hangen.

Groep 4 t/m 8 > 2 lessen Les 1: 14-03-2018 van 15:00 tot 16:30u Les 2: 04-04-2018 van 15:00 tot 16:30u

21


FLOATING CHALK PRINT P.R.A.K. Locatie: P.R.A.K. kunstatelier voor kinderen Meester van den Berplein 4(a), Rijkevoort Irene van den Besselaar irene.vandenbesselaar@gmail.com www.welkombijprak.blogspot.com

Rijkevoort

Maximaal 12 inschrijvingen per cursus en dit kost â‚Ź 8,00

We gaan experimenteren met bakken water, waar je pastelkrijt op laat drijven. Door er een vel papier op te leggen en dat dan weer weg te halen krijg je een super mooie afdruk. Het lijkt wel een lente-bos of bloemenzee. Tijdens de eerste les maak je er zo veel als je wilt. Tijdens de tweede les maken we een echt ingelijst schilderij van de chalk prints. Dat kun je mooi thuis ophangen!

Groep 1, 2 en 3 > 2 lessen Les 1: 13-03-2018 van 15:00 tot 16:00u Les 2: 03-04-2018 van 15:00 tot 16:00u

22


FOTOLIJSTJE | HALLOWEEN | HELP DE VOGELS Dier en wij Locatie: Dier en wij Ceresstraat eind, Stevensbeek Hanneke Vreede h.vreede@ziggo.nl Geen website

Fotolijstje maken

STEVENSBEEK

Kijk op www.sjorssportief.n l voor nóg meer leuke activiteiten!

Maximaal 5 inschrijvingen per workshop en dit kost € 4,00

We gaan met zelf geschilderde puzzelstukjes een mooi lijstje maken Leuke foto van jezelf of je huisdier meenemen.

Groep 3 t/m 8 > Kies een datum 18-04-2018 van 15:00 tot 16:15u 25-04-2018 van 15:00 tot 16:15u Zie www.sjorssportief.nl voor meer activiteiten!

Halloween

Maximaal 5 inschrijvingen per workshop en dit kost € 5,00

We gaan een Halloween pompoen uitsnijden en versieren zodat je deze met Halloween bij je voordeur kunt zetten.

Groep 3 t/m 8 > Kies een datum 25-10-2017 van 15:00 tot 16:15u 26-10-2017 van 15:00 tot 16:15u Zie www.sjorssportief.nl voor meer activiteiten!

Help de vogeltjes de winter door

Maximaal 5 inschrijvingen per workshop en dit kost € 4,00

We gaan een smulketting maken voor de vogeltjes en nog andere lekkere hapjes.

Groep 1 t/m 8 > Kies een datum 15-11-2017 van 15:00 tot 16:15u 22-11-2017 van 15:00 tot 16:15u Zie www.sjorssportief.nl voor meer activiteiten!

23


GEDICHT OP PLACEMAT | PAPIER VOUWEN Biblioplus Locatie: Bibliotheek Sint Anthonis Remmensberg 29, Sint Anthonis

Sint Anthonis

Hilde Sommers hildesbloem@hotmail.com www.biblioplus.nl

Maximaal 12 inschrijvingen per workshop en dit kost € 2,50

Gedicht op placemat

Vind je het leuk om zinnen te maken met vrolijke, lieve, grappige woorden en een gedicht te schrijven? Dan ben je van harte welkom om samen met Dichteressen Ans van Kessel en Marijke Kranendonk een supermooi gedicht te maken! Als het gedicht klaar is mag je het illustreren en maken we er een placemat van. “letters dansen in mijn hoofd , zoeken woorden, waarin ze willen wonen”

Groep 5 en 6 > 1 workshop 29-01-2018 van 14:15 tot 15:45u

Maximaal 10 inschrijvingen per workshop en dit kost € 2,00

Papier Vouwen

Papier vouwen is leuk om te doen en daarna leuk om te (laten) zien wat je gemaakt hebt. Wat kun je gaan vouwen? Denk aan versieringen zoals slingers en bloemen. Ook kun je doosjes en puzzels maken. Heb je zin om zelf aan de slag te gaan? Dat kan, meld je aan! Ton van Sambeek (basisschoolleerkracht), begeleidt jou graag tijdens deze gezellige workshop in de bibliotheek.

Groep 3 en 4 > Kies een datum 09-01-2018 van 14:15 tot 15:30u 16-01-2018 van 14:15 tot 15:30u

24


ELECKTRISCHE & AKOESTISCHE GITAAR Gitaarlessen Bert Damink Locatie: Basisschool Berg en Beek Remmensberg 33, St. Anthonis

Sint Anthonis

Bert Damink bdamink@home.nl www.bertdamink.nl

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis

In deze cursus ga je op een gitaar spelen. De akoestische en de elektrische gitaar worden hierbij gebruikt voor het spelen van popmuziek. Deze zijn bij de cursus al aanwezig. U ontvangt bericht per e-mail over plaats en tijd van deze cursus. Ook wordt er informatie gegeven over gitaarlessen in Gennep. De docent is Bert Damink

Groep 3 t/m 8 Schrijf je in op www.sjorscreatief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

25


HOEFIJZERS & KERSTLICHTJE & SIERAAD VAN GLAS Dier en wij Locatie: Kinderboerderij Dier en wij Ceresstraat eind, Stevensbeek Hanneke Vreede h.vreede@ziggo.nl Geen website

Hoefijzers versieren

STEVENSBEEK

Kijk op www.sjorssportief.n l voor nóg meer leuke activiteiten!

Maximaal 5 inschrijvingen per workshop en dit kost € 4,00

We gaan hoefijzers versieren met knoopjes, kraaltjes, lint, strikjes etc.. Deze gaat je dan geluk brengen!!

Groep 3 t/m 8 > Kies een datum 23-05-2018 van 15:00 tot 16:15u 30-05-2018 van 15:00 tot 16:15u Zie www.sjorssportief.nl voor meer activiteiten!

Kerstlichje

Maximaal 5 inschrijvingen per workshop en dit kost € 4,00

We gaan een gezellig sfeerlichtje voor de Kerst maken. Staat altijd leuk voor op de tafel.

Groep 1 t/m 8 > Kies een datum 13-12-2017 van 15:00 tot 16:15u 20-12-2017 van 15:00 tot 16:15u Zie www.sjorssportief.nl voor meer activiteiten!

Sieraad van glas

Maximaal 5 inschrijvingen per workshop en dit kost € 5,00

We gaan een hangertje maken van glas. Dit wordt gefused, versmolten in de oven. Je kunt het niet meteen mee naar huis nemen.

Groep 5 t/m 8 > Kies een datum 07-03-2018 van 15:00 tot 16:15u Zie www.sjorssportief.nl voor meer activiteiten!

26


HONKBAL & BEEBALL Honk en Softbal vereniging Royals Locatie: Honkbalveld Royals Graafseweg 36, Boxmeer

BOXMEER

Jacco Kramer krame66@kpnmail.nl www.hsv-royals.nl

Maximaal 12 inschrijvingen per activiteit en dit kost â‚Ź 6,00

Honkbal, softbal en Beeball zijn sporten voor jongens en meisjes waarbij je als team en individueel moet presteren. Het principe is hetzelfde: er moeten zo veel mogelijk punten gescoord worden (lopen via het eerste, tweede, derde honk en de thuisplaat) en er moet voorkomen worden dat de tegenpartij punten scoort. Dus ben je op zoek naar een leuke, stoere sport (waarbij je mag slaan en stelen) schrijf je dan snel in!

Groep 3 t/m 8 > 3 proeflessen Les 1: 14-01-2018 van 12:00 tot 13:00u Les 2: 21-01-2018 van 12:00 tot 13:00u Les 3: 28-01-2018 van 12:00 tot 13:00u

27


JUDO Judovereniging Yama Arashi Locatie: Sporthal de Hoepel ‘t Paddenpad 6, Wanroij Yama Arashi yama-arashi@hotmail.nl www.yama-arashi.nl

Maximaal 4 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Judovereniging Yama Arashi is een gezellige en sportieve judoclub, op vrijdagavond wordt er getraind in sporthal de Hoepel te Wanroij. De judolessen worden opgebouwd uit spel en judo techniek. De verhouding tussen beide wordt afgestemd op de samenstelling en leeftijd van de groep. Jezelf beheersen en toch stoeien, samenwerken en toch heel individualistisch bezig zijn. Allemaal aspecten van de judosport. Judo is goed voor de motoriek, sociale vaardigheden en het in positieve zin omgaan met agressie.

Groep 3 t/m 8 > 2 proeflessen Les 1: 08-12-2017 van 18:15 tot 19:00u Les 2: 15-12-2017 van 18:15 tot 19:00u

28

Wanroij


JUDO Kodokan Sint Anthonis Locatie: Dojo MFA Oelbroeck Remmensberg 31, Sint Anthonis

Sint Anthonis

Joyce Dost sjors@temacom.nl www.kodokan-sintanthonis.nl

Maximaal 20 inschrijvingen per cursus en dit is gratis Bewegen, vallen en doorgaan, sportiviteit, omgaan met anderen. Dat is Judo, aantrekkelijk voor jongens en meisjes vanaf ca. 4 jaar. Het zelfvertrouwen en de motorische ontwikkeling wordt gestimuleerd en de weerbaarheid vergroot. Judo leert kinderen om respectvol met elkaar om te gaan. De lessen worden door een ervaren Kodokan Judo trainer gegeven. Een aantal van de basisbeginselen van het judo worden op een leuke en speelse manier doorgenomen.

Groep 1 t/m 8 > 3 proeflessen Les 1: 01-11-2017 van 16:00 tot 17:00u Les 2: 08-11-2017 van 16:00 tot 17:00u Les 3: 15-11-2017 van 16:00 tot 17:00u

29


KORFBAL Korfbalvereniging Klick ‘15 Locatie: Sportpark De Willy’s Verbindingsweg 40, Wilbertoord Mieke van Berlicum klick15.wilbertoord@gmail.com Geen website

Onbeperkte inschrijvingen per activiteit en dit is gratis

Wil jij korfbal eens uitproberen? Kom dan eens meedoen bij korfbalvereniging Klick’15 Wilbertoord/Landhorst.

Groep 1 t/m 4 > Kies een datum 12-10-2017 van 18:00 tot 19:00u 18-01-2018 van 18:00 tot 19:00u 19-04-2018 van 18:00 tot 19:00u

30

Wilbertoor d


LASERGAMEN Rongen Aktief Locatie: Scoutinggebouw De Hoefse Hut Sint Patrickpad 5, Sint Anthonis

Sint-anthonis

Frans Rongen info@rongenaktief.com www.rongenaktief.com

Maximaal 15 inschrijvingen per activiteit en dit kost â‚Ź 6,50

Kruip in de huid van Rambo en daag je vrienden of klasgenoten uit voor een spectaculair potje lasergamen. Een spannend actiespel in het bos. Je speelt zowel individueel als in teams met diverse spelvormen zoals capture the flag, save the president en nog veel meer.

Groep 3 t/m 8 > Kies een datum 17-10-2017 van 10:00 tot 11:00u 17-10-2017 van 11:15 tot 12:15u 17-10-2017 van 12:45 tot 13:45u 17-10-2017 van 14:00 tot 15:00u 17-10-2017 van 15:15 tot 16:15u 29-10-2017 van 10:00 tot 11:00u 29-10-2017 van 11:15 tot 12:15u 29-10-2017 van 12:45 tot 13:45u 29-10-2017 van 14:00 tot 15:00u 29-10-2017 van 15:15 tot 16:15u

31


MINDFULNESS Astrid van Lier Locatie: Basisschool Berg & Beek Remmensberg 33, Sint Anthonis

Sint Anthonis

Astrid van Lier info@deverbinding.coach www.deverbinding.coach

Maximaal 12 inschrijvingen per cursus en dit kost â‚Ź 7,50

Mindfulness Heb jij ook zin in twee keer een uur plezier, bewegen, tekenen en lekker uitrusten, doe dan mee met mindfulness voor kinderen. Mindfulness is een mix van kinderyoga, bewegen op muziek, ademhalings-oefeningen, creatief tekenen, fantaseren en geklede massage. Alle spulletjes zijn aanwezig ...... Doe maar mee en ontdek het zelf!

Groep 3 t/m 8 > 2 proeflessen Les 1: 07-12-2017 van 15:30 tot 16:30u Les 2: 14-12-2017 van 15:30 tot 16:30u

Maximaal 6 inschrijvingen per activiteit en dit kost â‚Ź 6,50

Ouder-kind minfulness

Een uur lang samen uitdagingen aangaan, plezier maken en aandacht voor elkaar hebben. Heerlijk toch Mindfulness doen maar dan samen met je papa of mama.

Groep 3 t/m 8 > 1 proefles 28-02-2018 van 15:30 tot 16:30u

32


MUZIEK MAKEN Fanfare en Slagwerkgroep Landhorst Locatie: Dorpshuis ‘De Stek’ Kerkstraat 11, Landhorst

Landhorst

Harm de Kleijne harmdekleijne@outlook.com Geen website

Maximaal 25 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Tijdens deze drie bijeenkomsten maak je kennis met de verschillende muziekinstrumenten uit de fanfare. Onze dirigent zal met enthousiasme zijn passie voor deze muziekinstrumenten overbrengen aan de kinderen. De bevlogenheid van onze dirigent zorgt ervoor dat na deze bijeenkomsten iedereen muziek kan maken!

Groep 4 t/m 8 > 3 lessen Les 1: 06-11-2017 van 17:00 tot 19:00u Les 2: 13-11-2017 van 17:00 tot 19:00u Les 3: 20-11-2017 van 17:00 tot 19:00u

33


OUTDOOR EN SURVIVAL Scouting Sint Patrick Locatie: De Hoefse Hut Sint Patrickpad 5, Sint Anthonis Rick van Tienen rick_10en@hotmail.com www.sint-patrick.com

Maximaal 40 inschrijvingen per activiteit en dit kost â‚Ź 4,00

Ben jij uitdagend genoeg en opzoek naar avontuur, doe dan mee met de outdoor en survival activiteit van Scouting Sint Patrick. Op deze dag staat de klimtoren weer centraal en ga jij klimmen, abseilen en kun jij eindelijk de kabelbaan gebruiken. Naast de klimtoren dagen wij jullie uit! Hoe? Daar kom je maar op een manier achter, dus geef je op! Ga jij de uitdaging aan? Wij van scouting Sint Patrick hopen van wel.

Groep 1 t/m 4 > 1 proefles 21-04-2018 van 09:00 tot 12:00u

Groep 5 t/m 8 > 1 proefles 21-04-2018 van 13:00 tot 16:00u

34

Sint Anthonis


PAARDENCOACHING BRAVO paardencoaching Locatie: noordstraat 49 noordstraat 49, Landhorst

Landhorst

Anyta van der Velden bravopaardencoaching@gmail.com www.bravopaardencoaching.nl

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis

Ben je benieuwd en durf je te ervaren wat een pony jou kan vertellen? De pony reageert op jouw lichaamshouding en op jouw communicatie. Je gaat niet op de pony rijden, maar je doet alleen ‘spelletjes’ vanaf de grond. Je bepaald steeds zelf hoe ver je durft te gaan. Respect, veiligheid en vertrouwen staan voorop. Bij Pony Power Voor Kids leer je grenzen bewaken, samenwerken en omgaan met emoties.Je wordt weerbaarder, krijgt een beter zelfbeeld en je leert jezelf beter uit te drukken naar anderen. Belangrijkste: Het is gewoon leuk.

Groep 3 t/m 8 Schrijf je in op www.sjorscreatief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

35


PAARDRIJDEN Akasha Rijkunst Akasha Rijkunst manege Gassel Molenakker 11a, Gassel

Gassel

Maaike de Jeu annemuller1@hotmail.nl www.akasha-rijkunst.nl

Maximaal 7 inschrijvingen per cursus en dit kost â‚Ź 10,00

Spelenderwijs leren omgaan met paarden, op een veilige maar toch eigenwijze manier! Bij Akasha staat het welzijn van de dieren bovenaan, dit nemen we mee in onze manier van lesgeven. Kijk op akasha-rijkunst.nl voor meer informatie.

Groep 4 t/m 8 > 2 proeflessen Les 1: 21-10-2017 van 13:00 tot 14:30u Les 2: 28-10-2017 van 13:00 tot 14:30u

Groep 4 t/m 8 > 2 proeflessen Les 1: 03-03-2018 van 13:00 tot 14:30u Les 2: 10-03-2018 van 13:00 tot 14:30u

36


PONYRIJDEN ‘SPECIAL KIDS’ Bergemo Locatie: Bergemo hommersumseweg 39, Heijen

Heijen

Sanne Thijssen info@bergemo.nl www.bergemo.nl

Maximaal 6 inschrijvingen per activiteit en dit kost € 8,50

Leren ponyrijden is voor iedereen! Alleen hebben sommige kinderen net wat meer begeleiding nodig dan de andere. Geen probleem! Wij vinden dat iedereen plezier kan maken met onze pony’s. Daarom hebben wij dit extra groepje gemaakt. Special kids is speciaal voor kinderen die net wat meer begeleiding nodig hebben. (o.a.: autisme, adhd, pdd nos). Je ga je doen: • Kennismaken met de pony’s • Leren rijden Tijdens deze workshop hebben wij een aantal hulp kinderen.

Groep 3 en 4 > 1 proefles 18-11-2017 van 15:00 tot 16:00u

37


SCHAATSEN Nijmeegse Schaats Vereniging Locatie: ijsbaan Triavium Van Rosenburgweg 2, Nijmegen

Nijmegen

Martijn Boer schaatsjijal@nijmeegseschaatsvereniging.nl www.nijmeegseschaatsvereniging.nl

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit kost â‚Ź 15,00

Lopen, rennen, fietsen, zwemmen, steppen, skaten, kruipen, gooien kan jij al! Maar ... Schaats jij al? Kom naar de Nijmeegse Schaats Vereniging Echte trainers leren je de schaatsslag, starten, remmen, rondjes draaien, maar ook... vallen en opstaan op het prachtige ijs van Triavium ijsbaan. Let op deze activiteit start in het begin van schooljaar 2017-2018.

Groep 4 t/m 6 > 3 proeflessen Les 1: 14-10-2017 van 09:00 tot 10:00u Les 2: 21-10-2017 van 09:00 tot 10:00u Les 3: 28-10-2017 van 09:00 tot 10:00u

38


SCHAKEN De Vrijpion Locatie: Hotel de Baronie Spoorstraat 74, Boxmeer

Boxmeer

Luuk Saris junioren@vrijpion.nl www.vrijpion.nl

Maximaal 10 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Ben jij dol op spelletjes spelen? Schaken is een spel wat iedereen kan leren. Het is een denksport, maar je hoeft er echt niet super slim voor te zijn! Elke maandagavond krijgen kinderen van 7 tot 14 jaar schaaktraining waardoor ze steeds beter leren schaken, en natuurlijk spelen ze ook een partij tegen elkaar. Ken jij de spelregels al een beetje of wil je graag leren schaken, dan moet je zeker een keer langskomen om te kijken hoe het schaken op een club gaat. Je zult verbaasd zijn hoe spannend, maar ook hoe gezellig het is!

Groep 4 t/m 8 > 3 proeflessen Les 1: 13-11-2017 van 19:00 tot 20:00u Les 2: 20-11-2017 van 19:00 tot 20:00u Les 3: 27-11-2017 van 19:00 tot 20:00u

39


SKATEN | SKEELEREN | INLIINE-HOCKEY SVS Schaatsen & Skeeleren Stevensbeek Sportpark Skeelerbaan Stevensbeek Stevensbeekseweg 5, Stevensbeek Henk Pouwels henkpouwels@svsskeeler.nl www.svsskeeler.nl

Maximaal 12 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Skaten is schaatsen op wieltjes. Het wordt ook wel skeeleren genoemd. Inline-Hockey is hockeyen op skates. In Stevensbeek is een skeelerbaan en een ring met boarding. Hierop kun je met de bovengenoemde sporten op een leuke manier kennis maken. Enthousiaste trainers helpen jou daarbij.

Groep 3 t/m 8 > 3 proeflessen Les 1: 03-05-2018 van 18:00 tot 19:00u Les 2: 17-05-2018 van 18:00 tot 19:00u Les 3: 24-05-2018 van 18:00 tot 19:00u

Groep 3 t/m 8 > 3 proeflessen Les 1: 08-05-2018 van 18:00 tot 19:00u Les 2: 15-05-2018 van 18:00 tot 19:00u Les 3: 22-05-2018 van 18:00 tot 19:00u

40

Stevensbeek


SPECIAL YOGA Astrid van Lier Locatie: De Verbinding Hoekstraat 1, Rijkevoort

Rijkevoort

Astrid van Lier info@deverbinding.coach www.deverbinding.coach

Maximaal 1 inschrijvingen per activiteit en dit kost â‚Ź 4,00

Vind je het niet prettig om in een groep yoga te doen dan kan Special yoga iets voor jou zijn. Redenen zoals het hebben van ADHD, PDDNOS of een andere vorm van autisme kunnen een reden zijn om te kiezen voor het krijgen van individuele yoga. Mama of papa mogen erbij aanwezig zijn om te kijken. Wij samen gaan bewegen, ontdekken en daarna heerlijk uitrusten. Doe je met mij mee........

Groep 1 t/m 8 > Kies een tijdstip 30-10-2017 van 16:30 tot 17:15u 31-10-2017 van 15:30 tot 16:15u

41


Doe mee en win!

3x Sjorsfiets

5x Lidmaatschap

50x Sjors Schoolpakket

Wat moet je doen om kans te maken op deze coole prijzen?

Na iedere activiteit die jij volgt via Sjors Sportief of Sjors Creatief ontvang je één kaartje van de aanbieder met een unieke wincode. Download de nieuwe Sjors Sportief App, vul je wincode in en check of jij in de prijzen bent gevallen!

Met jouw unieke code maak je kans op de volgende prijzen: ‹‹ ‹‹ ‹‹

3x Sjors fiets 5x Lidmaatschap bij vereniging naar keuze. (Lidmaatschap voor 1 jaar met een maximum bijdrage van €100,-) 50x Sjors Schoolpakket

Doe mee en win! 3x Sjorsfiets

50x Sjors Schoolpakket

5x Lidmaatschap

Download de Sjors Spo rtief App en voer jou w wincode in! QRGMGwdq

Waar wacht je nog op? Download de Sjors Sportief App of ga naar www.sjorssportief.nl


Download de app! Met deze Sjors Sportief App schrijf je je eenvoudig en overal in voor een kennismakingsactiviteit. Je kunt er je wincode checken voor fantastische prijzen. Blijf altijd up-to-date van nieuwe cursussen met deze app.


SYNCHROONZWEMMEN | WATERPOLO Spio Synchroonzwemmen Locatie: Laco de Sprank Kempweg 70, Venray

Venray

Synchroonzwemmen: Kelly Swinkels kpmswinkels@gmail.com Waterpolo: Thomas Gerrits secretaris_wp@spio.nl

Onbeperkte inschrijvingen en dit kost â‚Ź 10,00

Synchroonzwemmen is een sport die enigszins

is te vergelijken met ballet, maar dan in het water. Het is een mooie, sierlijke en zware sport, omdat je niet alleen alle zwemslagen goed moet kunnen beheersen, maar ook gevoel voor muziek en uithoudingsvermogen moet hebben. De training begint met de droogtraining in de aerobicszaal, hierbij worden de spieren opgewarmd en worden lenigheids- en krachtoefeningen gedaan.

Groep 2 t/m 7> 4 weken op rij Kies een startmoment: Start: 28-10-2017 van 15:15 tot 17:00u Start: 17-02-2018 van 15:15 tot 17:00u

De kinderen dienen in het bezit te zijn van het A en B-diploma.

Onbeperkte inschrijvingen en dit kost â‚Ź 10,00

Waterpolo is een teamsport met 7 spelers per

team. Samenwerking, balvaardigheid en conditie geven de doorslag om als team een wedstrijd te kunnen winnen. Als je graag met een bal speelt, zwemt en samen plezier wilt maken is waterpolo een hele leuke sport. De training begint met een zwemgedeelte, daarna oefenen we de balvaardigheid en er wordt afgesloten met een echte wedstrijd.

Groep 3 t/m 8 > 4 weken op rij Kies een startmoment: Start: 23-10-2017 van 19:00 tot 21:00u Start: 19-02-2018 van 19:00 tot 21:00u


TENNIS TV De Raam Wanroij Locatie: TV De Raam Wanroij ’t Paddenpad 4, Wanroij

Wanroij

Edwin Helvoort edwin.van.helvoort@ziggo.nl www.tvderaamwanroij.nl

Onbeperkte inschrijvingen per activiteit en dit is gratis

Maak op een leuke en sportieve manier kennis met de tennissport. We gaan allemaal leuke dingen doen die te maken hebben met tennis. Kom gezellig naar de banen in Wanroij en laat je verrassen met wat tennis allemaal te bieden heeft.

Groep 3 t/m 8 > 1 proefles 14-03-2018 van 15:00 tot 17:00u

45


TENNIS TV Sint Tunnis Locatie: Sportpark Stevensbeek Stevensbeekseweg 5a, Sint Anthonis Harry Baltussen jeugdcommissie.tvsinttunnis@gmail.com www.tvsinttunnis.nl

Onbeperkte inschrijvingen per activiteit en dit is gratis

TV Sint Tunnis nodigt jullie uit om kennis te maken met de tennissport. Onder leiding van onze jonge enthousiaste trainer, die les geeft op basis van het programma Tenniskids van de KNLTB, ga je allemaal uitdagende oefeningen doen. Ben je helemaal enthousiast geworden, dan kun je je aanmelden voor de training. Naast het volgen van training neem je deel aan een competitievorm. Ook worden er andere leuke activiteiten georganiseerd. Weet je het nog niet helemaal zeker, dan is een gratis proeftraining de oplossing om te kijken

Groep 3 t/m 7 > Kies een datum 20-09-2017 van 15:00 tot 16:30u 21-03-2018 van 15:00 tot 16:30u

46

Sint Anthonis


VOETBAL sv DSV Locatie: sportpark de Laan Ledeackersestraat 25, Sint Anthonis

Sint ANthonis

Roelien Verstegen stefan_roelien@hotmail.com www.svdsv.nl

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis

Voetbal is voor jongens al jaren veruit de populairste sport. Maar ook voor meisjes is deze sport inmiddels de snelstgroeiende teamsport in Nederland. Heb jij nog niet kennisgemaakt met deze leuke balsport? Dan willen wij je graag de kans bieden! Kom vrijblijvend drie keer meetrainen en beslis dan of voetbal de sport is die jij zoekt.Voetballen bij DSV betekent plezier met de bal en je medespelers. Sportiviteit en gezelligheid staat bij ons voorop! We hopen je snel bij ons op het veld te zien!

Groep 3 t/m 7 Schrijf je in op www.sjorssportief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

47


VOETBAL Constantia Locatie: Sportpark de Kwik Hoevensestraat 1, wanroij GJM van der Bolt gerben.van.der.bolt@ziggo.nl www.constantiawanroij.nl

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Kennismaken met voetbal. WVV Constantia verzorgt een vriendjes en vriendinnetjes trainingsavond. Alle kinderen uit de gemeente Sint Anthonis zijn welkom. Het belangrijkste is dat je voetballen leuk vindt en dat je plezier wil beleven met leeftijdsgenoten. Jongens en meisjes van groep 2 t/m 4 kunnen zich hiervoor opgeven.

Groep 2, 3 en 4 > 3 proeflessen Les 1: 09-04-2018 van 18:00 tot 19:15u Les 2: 16-04-2018 van 18:00 tot 19:15u Les 3: 23-04-2018 van 18:00 tot 19:15u

48

Wanroij


VOLLEYBAL VC Activia Locatie: Activiahal Remmensberg 31, Sint Anthonis

Sint Anthonis

Jan Willem Goossens secretariaatvcactivia@gmail.com www.activia.tv

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis

Volleybal is een sport die je bijna 10 maanden in het jaar kunt doen. Het is altijd droog en warm. Bij Activia wordt op een hoog niveau volleybaltraining gegeven. Elk jaar eindigen jeugdteams hoog in de (beker) competitie. We leveren veel regiokampioenen en eindigen hoog bij landelijke kampioenschappen. Gedurende het seizoen worden allerlei activiteiten georganiseerd. Er zijn verschillende binnen- en buitentoernooitjes, de zwarte pieten komen op bezoek en op het einde van het seizoen is altijd het jeugdkamp.

Groep 2 t/m 8 Schrijf je in op www.sjorssportief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

49


VOLLEYBAL VCP Oploo Locatie: D’n Oploop Van Steenhuijsstraat 35A, Oploo Evi Bongers evibongers@hotmail.com www.vcp-oploo.nl

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis

Heb jij zin om te sporten? Samen in een team lekker sportief bezig te zijn? Samen trainen en wedstrijden spelen? Kom dan gauw een keer trainen bij VCP Oploo! En kijk voor meer informatie op www.vcp-oploo.nl

Groep 1 t/m 8 Schrijf je in op www.sjorssportief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

50

Oploo


ZELFVERDEDIGING VOOR MEISJES Kodokan Sint Anthonis Locatie: Dojo MFA Oelbroeck Remmensberg 31, Sint Anthonis

Sint Anthonis

Joyce Dost sjors@temacom.nl www.kodokan-sintanthonis.nl

Maximaal 12 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Stevig in je schoen staan. Je zeker voelen. Op school, op de sportclub of als je in het donker over straat gaat. Tijdens de cursus zelfverdediging leer je hoe je kan staan en bewegen om je zekerder te voelen. Maar je leert ook technieken om je te verdedigen als het echt nodig is.

Groep 7 en 8 > 3 proeflessen Les 1: 19-01-2018 van 17:00 tot 18:00u Les 2: 26-01-2018 van 17:00 tot 18:00u Les 3: 02-02-2018 van 17:00 tot 18:00u

51


Dit Sjorsboekje en nog2017-2018 het hele schooljaar geldig! Dit Sjorsboekje is nogis een hetbewaargids hele schooljaar geldig. 2017-2018 Goed bewaren dus :)

Sjors Sportief

Ster(k) in verbinden van sport kindcentra cultuur

DJM Sint-Anthonis 2017-2018  
DJM Sint-Anthonis 2017-2018  
Advertisement