Page 1

Sjors Sportief Dit Sjorsboekje is een bewaargids en nog het hele schooljaar 2017-2018 geldig!

Ieder kind z’n eigen talent! Ster(k) in verbinden van sport kindcentra cultuur


Inschrijven vanaf

11 oktober 14:30 uur

www. l n . f e i t sjorsspor Sjors Sportief en Sjors Creatief vragen alle aanbieders van activiteiten uit jouw gemeente om een leuke kennismaking van hun sport of creativiteit te organiseren. Je vindt ze allemaal in dit boekje! Jij mag lekker in dit boekje rondneuzen naar zoveel leuke activiteiten als je wilt. Vanaf 11 oktober 14:30 uur kun jij je inschrijven voor jouw favoriete sportieve en/of creatieve activiteit(en). Je mag je nog het hele schooljaar inschrijven! Na jouw inschrijving ben jij van harte welkom om op locatie jouw sportieve of creatieve activiteit uit te proberen. Misschien ontdek je wel een verborgen talent! Inschrijven is wel altijd verplicht via de Sjors Sportief App of de website van Sjors: www.sjorssportief.nl. Maak gebruik van deze kans om kennis te maken met sport & cultuur binnen jouw gemeente! Toedeledoki!

Sjors Sportief & Sjors Creatief

via Schrijf je in rtief App de Sjors Spo


STAP VOOR STAP MEEDOEN

1 2 3 4 5

Blader dit boekje door en kies je activiteiten Zoek leuke activiteiten uit in dit boekje, zoveel als je wilt!

Schrijf je altijd in! Ga vanaf 11 oktober 14:30 uur samen met je ouders/ verzorgers naar de website www.sjorssportief.nl of de Sjors Sportief App.

Op de website Kies voor ‘Inschrijven’ en vul op de volgende pagina je woonplaats in.

Meerdere inschrijvingen van alle kinderen in één keer! Zoek alle activiteit(en) - ook van meerdere kinderen - in de lijst en voeg ze toe aan het inschrijfmandje . Het is mogelijk om met het meer kinderen toe te voegen aan eenzelfde activiteit.

VOL > WACHTLIJST >

Als de activiteit vol is, kan er niet meer ingeschreven worden. Vaak kan jij je nog wel opgeven voor een wachtlijst. In veel gevallen zal deze activiteit later plaatsvinden en ontvang je vanzelf een bericht per mail van de betreffende aanbieder.

6

Koppel de juiste gegevens van het kind aan de betreffende activiteit

7

Eventuele kosten worden via automatische incasso afgeschreven

8

Win coole prijzen met jouw unieke wincode!

Alle activiteiten in het winkelmandje geplaatst? Ga dan verder en koppel deze inschrijvingen eenvoudig aan het juiste kind met de gevraagde gegevens, zodat de vereniging weet welke kinderen ze kunnen verwachten!

Als er kosten worden gerekend voor een activiteit wordt een IBAN-nummer gevraagd met toestemming om automatische incasso uit te voeren. Dit bedrag wordt uiterlijk 1 maand later afgeschreven. Je hoeft dus nooit contant geld mee te nemen naar de activiteit. Na de inschrijving krijg je een bevestiging per mail! Hebben jouw ouders minder inkomen en wil je toch graag mee doen? Dat kan! Kijk op bladzijde 5 voor meer informatie.

Na de laatste les krijg je van de aanbieder een kaartje met daarop een unieke wincode. Vul de code in op www.sjorssportief.nl of de Sjors Sportief app en check of jij in de prijzen bent gevallen. Heb je 100 punten gehaald op de website? Dan krijg je een keycord thuisgestuurd.

Doe mee en win! 3x Sjorsfiets

50x Sjors Schoolpakket

5x Lidmaatschap

Download de Sjors Sportief App en voer jouw wincode in! QRGMGwdq


VRAAG & ANTWOORD WETHOUDER FOTO van

MIJN NAAM: Erik van Daal

uder van de MIJN BEROEP: Wetho rt ill & Sint Hube gemeente M

MIJN WOONPLAATS:

wethouder in actie

of PASFOTO

Sint Hubert g, maar llende leerlin nd de niet zo opva t jes en da vo e graag grap kt aa TOEN IK OP DE BASIS m Ik ;) e een klier wel af en to tijd leuk! al et ni leraar

EEN: SCHOOL ZAT, WAS IK VOORAL

) OM TE DOEN: MIJN LEUKSTE ACTIVITEIT(EN

het bezoeken Volleyballen en concerten en van (muziek) festivals.

MIJN FAVORIETE SPORT: Volleybal

riete... Mijn favo WK Voetbal

ORT)EVENEMENT: (SP

Ik ben een groot fan van: E.C. Voetbalclub N.

: P VOOR JOU

SCHA MIJN BOOD

je doet. dingen die plezier in de al or vo b He en! les in je lev rijk voor al ng la be is t Da


Hallo jongen en meisjes, Wat leuk dat jij ook dit jaar weer door ons boekje bladert! Heb je al leuke activiteiten uitgezocht? Wij zouden het leuk vinden als jij ook meedoet. Dit schooljaar hebben we iets nieuws voor jullie: Speciaal voor alle Sjors-fans wordt De Sjors Club opgericht! De Sjors Club is een plek waar kinderen elkaar ontmoeten, inspireren en enthousiasmeren. De kinderen zullen de inhoud van De Sjorsclub bepalen, daarvoor zullen we op verschillende manieren interactief met de kinderen aan de slag gaan. De opstart van De Sjors Club wordt mede mogelijk gemaakt door het Fonds Maatschappelijke Projecten van Rabobank Land van Cuijk en Maasduinen. Nieuwtjes, filmpjes en andere interessante informatie vind je op mijn nieuwe Facebook pagina: www.facebook.com/SjorsClub. Klik op “vind ik leuk” om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Is er nog iets wat jij het team van Sjors wilt vertellen? Of wil je gewoon iets leuks met ons delen? Reageer dan op Facebook of stuur een e-mail naar sjors@doejemee.nu en je ontvangt snel een berichtje terug! Meedoen zonder zorgen Heb jij leuke naschoolse activiteiten gevonden in dit Sjorsboekje, maar kun je niet meedoen doordat er thuis minder te besteden is? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Door een samenwerking van Stichting Doejemee, Gemeente Mill & Sint Hubert en Stichting Leergeld is het vanaf dit schooljaar mogelijk om voor maximaal 20 euro mee te doen met activiteiten die jij leuk vindt. Het team van Sjors vindt het namelijk heel belangrijk dat iedereen mee kan doen! Hoe werkt dat dan? Je kiest gewoon de tofste activiteiten uit op www.sjorssportief.nl en bij het afronden van jouw inschrijving vink je de optie “Ik heb een laag inkomen en heb (nog geen) tegoed voor activiteiten” aan. Wij controleren jouw inschrijving en zullen na goedkeuring de betaling voor de activiteit(en) doen. Toedeledoki! Sjors Sportief en Sjors Creatief

5


Naschoolse Activiteiten >

Schrijf je altijd in op www.sjorssportief.nl en wij houden rekening met jouw komst! Mill

Ballonnen Fun Ballonnen zijn er in allerlei kleuren en formaten, van heel klein tot heel groot. Vandaag wordt het een groot ballonnenfeest. Je kunt er namelijk allerlei leuke spellen mee doen!

Groep 1 t/m 4 > woe 28-03-2018 > Mill

Biathlonparcours

Gratis! Mill

We gaan eerst een stuk “langlaufen�, als je de uitgezette afstand hebt afgelegd ga je door naar het volgende onderdeel; schieten. Weet jij het doel te raken? Vandaag train je niet alleen je conditie maar gaat het ook om concentratie en doelgerichtheid. We schieten niet met echte geweren, maar wel met nerf of pijl en boog!

Groep 1 t/m 8 > woe 22-11-2017 > Mill

Gratis! Mill

Bootcamp Tijd voor een echte uitdaging! Tijdens Bootcamp wordt je evenwicht, snelheid, kracht en uithoudingsvermogen op de proef gesteld. We gaan tot het uiterste!

Groep 1 t/m 8 > woe 07-03-2018 > Mill 6

Gratis


Naschoolse Activiteiten >

Schrijf je altijd in op www.sjorssportief.nl en wij houden rekening met jouw komst! Mill

Carnaval Festival ALAAF!! Samen luiden we de carnaval in met een sportief carnaval festival. We doen allerlei activiteiten, die helemaal passen in het thema carnaval. Vier jij dit feestje met ons mee? Schrijf je dan snel in!

Groep 1 t/m 4 > woe 07-02-2018 > Mill

Circuscapriolen

Gratis!

Langenboom

Mill

Wilbertoord

Jongleren, koorddansen, acrobatiek, trapeze zwaaien of bordjes draaien, in het circus kun je het allemaal leren! Kom vandaag met ons mee doen en ervaar de magie van het circus!

Groep 1 t/m 8 > vrij 03-11-2017 > Langenboom Groep 1 t/m 8 > woe 08-11-2017 > Mill Groep 1 t/m 8 > vrij 10-11-2017 > Wilbertoort

Crazy Monkeys

Mill

Gratis! Wilbertoord

Langenboom

Wie kent het niet? Apenkooi is cool! Klimmen, klauteren en zwaaien als een aap! Maar let op voor de tikker!

Groep 1 t/m 8 > woe 10-01-2018 > Mill Groep 1 t/m 8 > vrij 12-01-2018 > Wilbertoord Groep 1 t/m 8 > vrij 12-01-2018 > Langenboom

Gratis 7


Naschoolse Activiteiten >

Schrijf je altijd in op www.sjorssportief.nl en wij houden rekening met jouw komst! Mill

Crossen door de bossen! Neem je fiets mee en we gaan samen het bos onveilig maken! Het bos heeft allerlei uitdagingen en hindernissen te bieden. Durf jij deze uitdaging aan?

Groep 1 t/m 8 > woe 18-04-2018 > Mill

Escaperoom in gymzaal

Gratis! Mill

Langenboom

Wilbertoord

Spannend‌.De tijd loopt, maar er moeten nog allerlei raadsels worden opgelost en obstakels worden genomen voor dat je de code kunt kraken. Werk samen met je groep om binnen de tijd de code te kraken! Durf jij mee te doen? Schrijf je dan snel in!

Groep 1 t/m 8 > woe 21-02-2018 > Mill Groep 1 t/m 8 > vrij 23-02-2018 > Langenboom Groep 1 t/m 8 > vrij 23-02-2018 > Wilbertoord

Expeditie Robinson

Gratis! Overloon

Ken jij het t.v. programma al? Dan heb je wel een idee van wat we gaan doen vanmiddag! Ben jij geen watje en durf jij de strijd met de elementen water, vuur, lucht en aarde aan? Laat jij je niet snel uit het veld slaan en houd je wel van een uitdaging? Dan wil je dit avontuur niet missen! Test jouw survivalskills en geef je op! Dan maken we er samen een super vette middag van!

Groep 4 t/m 8 > woe 27-06-2018 > Overloon Groep 4 t/m 8 > do 28-06-2018 > Overloon

8

â‚Ź 5,00


Naschoolse Activiteiten >

Schrijf je altijd in op www.sjorssportief.nl en wij houden rekening met jouw komst!

Fifa Voetbalgame 2.0

Mill

Wilbertoord

Langenboom

Speel jij weleens Fifa op de Playstation? Houd jij van voetbal? Dan moet je hier zijn! Allerlei onderdelen uit het Fifaspel komen aan bod, maar dan in het echt! Vind jij het leuk om een balletje te trappen? Meld je dan snel aan!

Groep 1 t/m 8 > woe 04-04-2018 > Mill Groep 1 t/m 8 > vrij 06-04-2018 > Wilbertoord Groep 1 t/m 8 > vrij 06-04-2018 > Langenboom

Freek Vonk spel

Langenboom

Gratis Mill

Sint Hubert

Dit is een uniek spel! Verzonnen door Maud Sutmuller, leerling van BS De Ratel in Gennep. Ben jij net als ik dol op dieren? Lijkt het je ook leuk om een spel te spelen in de jungle, oceaan, dierentuin of bijvoorbeeld de woestijn? Misschien ben jij straks wel de jager, een dier, vijand of geluksdier!

Groep 1 t/m 8 > ma 09-03-2018 > Langenboom Groep 1 t/m 8 > woe 11-04-2018 > Mill Groep 1 t/m 8 > vrij 13-04-2018 > Sint Hubert

Freerunnen outdoor

Gratis! Mill

Sint Hubert

Dit keer gaan we buiten freerunnen! We leren je hoe je veilig kunt freerunnen in de buitenlucht. We gaan op zoek naar obstakels en gaan kijken hoe we die kunnen inzetten bij het freerunnen. Natuurlijk kun je vallen, maar ook vallen kun je leren! Ben jij stoer en durf je deze uitdaging wel aan? Schrijf je dan snel in!

Groep 1 t/m 8 > woe 14-03-2018 > Mill Groep 1 t/m 8 > vrij 16-03-2018 > Sint Hubert

Gratis! 9


Naschoolse Activiteiten >

Schrijf je altijd in op www.sjorssportief.nl en wij houden rekening met jouw komst! Mill

Halloween Vandaag spelen we allerlei spellen in het thema Halloween. Ben jij niet snel bang? Schrijf je dan snel in!

Groep 1 t/m 8 > woe 01-11-2017 > Mill

Kinderen zijn de baas!

Gratis Mill

Sint Hubert

Vandaag hebben we allerlei verschillende activiteiten en materialen meegebracht. En jullie mogen kiezen wat we gaan doen!

Groep 1 t/m 8> woe 06-06-2018 > Mill Groep 1 t/m 8 > vrij 08-06-2018 > Sint Hubert

Gratis! Mill

Klim- en klauterparcours We zetten allerlei materialen, hoog en laag, recht en schuin, in de gymzaal waar je overheen, doorheen en op mag klimmen, maar probeer om de grond niet aan te raken! Hoe kom jij naar de overkant?!

Groep 1 t/m 8 > woe 25-10-2017 > Mill

10

Gratis!


Naschoolse Activiteiten >

Schrijf je altijd in op www.sjorssportief.nl en wij houden rekening met jouw komst!

Minecraft in de gymzaal

Mill

Sint Hubert

Ga op ontdekking in de gymzaal zoals in de open wereld van Minecraft. Ontdek gangen en verborgen plekken en ga op zoek naar voedsel om te overleven, verzamel bouwmaterialen en versla de monsters!

Groep 1 t/m 8 > woe 13-12-2017> Mill Groep 1 t/m 8 > vrij 15-12-2017 >Sint Hubert

Mission Impossible in de gymzaal

Gratis Mill

Lukt het jou om deze missie te voltooien? Om de missie te voltooien ga je een parcours vol uitdagingen afleggen. Er zijn allerlei obstakels te overwinnen, waaronder het “web�. Kruip, , klim door het web, maar pas op dat het alarm niet afgaat!

Groep 1 t/m 8 > woe 20-12-2017 > Mill

Mudrun We beginnen voorzichtig met een warming-up. Je maakt kennis met de modder en leert wat je allemaal kunt doen tijdens de Mudrun. Daarna gaan we het parcours verkennen, we bekijken de route, welke obstakels en uitdagingen je onderweg tegenkomt zodat jij kunt bedenken hoe dat jij de Mudrun af wilt leggen. Daarna gaan we ons klaar maken voor het echte werk! We smeren ons in met de modder en vervolgens gaan we het parcours afleggen.

Groep 1 t/m 8 > vrij 22-06-2018 > Mill

Gratis! Mill

Gratis! 11


Naschoolse Activiteiten >

Schrijf je altijd in op www.sjorssportief.nl en wij houden rekening met jouw komst!

Ninja Warrior

Mill

Sint Hubert

Sluipen door de nacht. Leer klimmen, springen en sluipen als een Ninja. Hoe snel leg jij het ninja trainingsparcours af? Lukt het jou om de andere Ninja’s bij te houden?

Groep 1 t/m 8 > woe 17-01-2018 > Mill Groep 1 t/m 8 > vrij 19-01-2018 > Sint Hubert

Gratis! Mill

Oeps! Lekker nat! Lekker spelen met water! Vandaag doen we allerlei leuke, uitdagende spellen met water. Houd jij wel van verkoeling op een warme dag en ben je niet bang om nat te worden? Schrijf je dan snel in!

Groep 1 t/m 8 > woe 13-06-2018 > Mill

Oeps! Lekker vies!

Gratis Mill

Vandaag gaan we lekker vies worden! Lekker kliederen met modder; kunstwerken maken, bouwen, glijden, smeren, wat kun je nog meer met modder? Vandaag is niets te gek en kun je niet vies genoeg worden!

Groep 1 t/m 8 > woe 20-06-2018 > Mill

12

Gratis!


Naschoolse Activiteiten >

Schrijf je altijd in op www.sjorssportief.nl en wij houden rekening met jouw komst!

Op avontuur in het bos met Willie Warhoofd

Mill

Wilbertoord

Misschien kennen jullie Willie Warhoofd nog wel? Willie is eigenlijk een heel slimme professor, helaas is hij ook erg verstrooid waardoor hij er vaak maar een rommeltje van maakt en alles in de war schopt. Deze keer is Willie op onderzoek geweest in het bos, daar heeft hij een ontdekking gedaan, alleen is hij vergeten wat hij ontdekt heeft‌.erg onhandig. Help jij mee om te ontcijferen wat Willie ontdekt heeft?

Gratis

Groep 1 t/m 4 > woe 23-05-2018 > Mill Groep 1 t/m 4 > vrij 01-06-2018 > Wilbertoord

Op zoek naar het geheim van Jack Sparrow

Meerdere kernen

Tijdens deze spannende speurtocht ga je op zoek naar het geheim van Jack Sparrow. Als je de opdrachten goed uitvoert, kunt samenwerken met je teamgenoten, verbanden ziet tussen verschillende vragen, door de regels heen kunt lezen wat er bedoeld wordt. Captain Jack Sparrow ligt ten alle tijden op de loer en wil natuurlijk liever niet dat jij zijn geheim ontdekt!

Groep 1 t/m 8 > woe 16-05-2018 > Mill Groep 1 t/m 8 > vrij 18-05-2018 > Langenboom Groep 1 t/m 8 > vrij 18-05-2018 > Sint Hubert

Gratis Mill

Pac Man In het klassieke computerspel Pacman gaat het erom dat je alle stippen verzamelt maar dat je niet gepakt wordt door een van de spoken! Wij hebben een leuke variant bedacht op dit spel en spelen nu Pacman in het echt!

Groep 1 t/m 4 > woe 24-01-2018 > Mill

Gratis! 13


Naschoolse Activiteiten >

Schrijf je altijd in op www.sjorssportief.nl en wij houden rekening met jouw komst!

Pietenparty

Mill

Langenboom

Wilbertoord

We gaan een pietenfeestje bouwen! Lopen over daken, gooien met kadootjes, klimmen, klauteren en nog veel meer! Doe jij met ons mee? Natuurlijk mag je verkleed als piet komen!

Groep 1 t/m 4 > woe 29-11-2017 > Mill Groep 1 t/m 4 > vrij 01-12-2017 > Langenboom Groep 1 t/m 4 > vrij 01-12-2017 > Wilbertoord

Gratis Mill

Wilbertoord

QR-code Scan de QR-code om te ontdekken welke uitdaging je te wachten staat! Houd jij wel van verrassingen? Schrijf je dan snel in!

Groep 1 t/m 4 > woe 28-02-2018 > Mill Groep 1 t/m 8 > vrij 09-03-2018 > Wilbertoord

Ridders en prinsessen

Gratis Mill

Houd jij van prinsessen, ridders, draken en andere sprookjesfiguren? Dan moet je hier zeker bij zijn! Lopen met de zevenmijlslaarzen, als een ridder te paard gaan, de toren van Rapunzel beklimmen en misschien wel een ĂŠcht kasteel bouwen!

Groep 1 t/m 4 > woe 21-03-2018 > Mill

14

Gratis!


Naschoolse Activiteiten >

Schrijf je altijd in op www.sjorssportief.nl en wij houden rekening met jouw komst! Mill

Survival Voor deze activiteit moet je een beetje stoer zijn en durven! Je evenwicht bewaren op de slackline, lopen over een blinde parcours, kruipen over de grond en nog meer survivalvaardigheden komen vandaag aan bod! Durf jij mee te doen?

Gratis

Groep 1 t/m 8 > woe 30-05-2018> Mill

Voetbaltricks

Mill

Sint Hubert

Welke voetbaltricks ken jij al? De Zidane, de Schaar of misschien wel de Matrix? Welke zou je graag willen leren? Samen gaan we aan de slag met het oefenen van allerlei stoere voetbaltricks.

Groep 1 t/m 8 > woe 15-11-2017 > Mill Groep 1 t/m 8 > vrij 17-11-2017 > Sint Hubert

Wipe-Out

Gratis! Mill

Ken jij het computerspel Tigerball al? Vandaag gaan we allerlei opdrachten en levels spelen uit het computerspel, maar dan in het ĂŠcht in de gymzaal! Heb jij de opdrachten van een level uitgevoerd, dan kun je door naar het volgende level! Hoe ver kom jij?

Groep 1 t/m 8 > woe 31-01-2018 > Mill

Gratis 15


BADMINTON Badmintonclub Mill Locatie: Sporthal De Looierij Brandsestraat 1, Mill MariĂŤtte Peters mariette61@gmail.com www.bcmill.nl

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Ben jij sportief, fanatiek en hou je van een uitdaging? Kom dan meedoen met een badmintontraining. Op 10 banen trainen we elke vrijdag op snelheid, conditie, techniek en natuurlijk spelen we ook onderlinge wedstrijden. En met op z’n tijd een spelletje zorgen wij voor een leuke en gevarieerde training. Kom ook meespelen en daag ons uit voor een sportief wedstrijdje badminton.

Groep 4 t/m 8 > 2 proeflessen Les 1: 27-10-2017 van 18:00 tot 19:00u Les 2: 03-11-2017 van 18:00 tot 19:00u

Groep 4 t/m 8 > 2 proeflessen Les 1: 16-03-2018 van 18:00 tot 19:00u Les 2: 23-03-2018 van 18:00 tot 19:00u

16

Mill


BALLET Dansschool Kim Locatie: La tertulia hantert 6, Cuijk/St. Agatha

Cuijk/ Sint Agatha

Kim Burgers info@dansschoolkim.nl www.dansschoolkim.nl

Maximaal 12 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Klassiek Ballet Wij bieden hele goede danslessen die veel dansplezier bieden. Wij bieden deze les aan bij La Tertulia in Cuijk waar alles aanwezig is voor de klassieke balletles. Alle aspecten van dans komen aan bod en je ontwikkelt hier natuurlijk heel veel mee. De les wordt gegeven door Merlijn Kanters, die haar passie voor klassiek ballet op een kundige en fijne manier aan je overbrengt.

Groep 3, 4 en 5 > 2 proeflessen Les 1: 16-09-2017 van 09:30 tot 10:30u Les 2: 23-09-2017 van 09:30 tot 10:30u

Groep 6, 7 en 8 > 2 proeflessen Les 1: 16-09-2017 van 10:30 tot 11:30u Les 2: 23-09-2017 van 10:30 tot 11:30u

17


BALLET Peter Dehing Dance Studios Locatie: sporthal “De Looierij� Brandsestraat 1, Mill & St Hubert Peter Dehing sjors_danst@aol.com www.peterdehingdancestudios.nl

Maximaal 7 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Balletlessen (ADV) Iedereen kent de ouderwetse klassieke balletles. Maar de ontwikkeling in de danswereld heeft niet stilgestaan. Men had toch wel door dat kinderen, net zoals hele jonge dieren dat doen, van nature veel willen bewegen en niet voor langere tijd op een bepaalde plek aan een barre willen staan. Daarom hebben we de oorspronkelijke klassieke balletles herschreven met meer ruimte voor bewegen. Zo werken we bijvoorbeeld het ene blok aan een sprookje en het volgende blok aan een Afrikaanse dans.

Groep 1 t/m 4 > 2 proeflessen Les 1: 01-11-2017 Tijdstip volgt later Les 2: 08-11-2017 Tijdstip volgt later

18

Mill & Sint Hubert


BEWEEGKRIEBELS - BALGEVOEL Volleybalvereniging Apollo Locatie: Wijkaccommodatie ‘de Wester’ Havikstraat 1, Mill

Mill

Marjo van de Heuvel-Nabuurs apollojeugd@gmail.com www.apollomill.nl

Onbeperkte inschrijvingen per activiteit en dit is gratis

Door verschillende soorten spelletjes en oefeningen ervaren kinderen hoe leuk het is om te sporten. Spelenderwijs wordt hiermee de motoriek en het balgevoel van het kind ontwikkelend. Aangeboden door Volleybalclub Apollo.

Groep 1 en 2 > Kies één datum 21-10-2017 van 08:45 tot 09:30u 18-11-2017 van 08:45 tot 09:30u 16-12-2017 van 08:45 tot 09:30u

19


BLOKFLUIT Muziekvereniging St. Willibrord Locatie: De Wester Havikstraat 1, Mill Mark Weren markweren@ziggo.nl www.harmoniemill.nl

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis

Muziek maken is leuk, cool, vet! Samen met andere kinderen muziek leren lezen en spelen. Er zijn ook optredens. En kennis maken met andere instrumenten. Muziek maakt slim! Blokfluitles? Gewoon Doen !!!!! Deze activiteit gaat vanuit De Gezamelijke MuziekVerenigingen Langenboom,Mill en St.Hubert

Groep 3, 4 en 5 Schrijf je in op www.sjorscreatief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

20

Mill


BLOKFLUIT Harmonie Ons Genoegen Locatie: De Jachthoorn, Wethouder Lemmenstraat 13, Sint Hubert

Sint Hubert

Sandy Hol en Monique Vloet lcharmonieonsgenoegen@gmail.com

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis

Muziek maken is leuk, cool, vet! Samen met andere kinderen muziek leren lezen en spelen. Er zijn ook optredens en je kunt kennis maken met andere instrumenten. Muziek maakt slim! Blokfluitles? Gewoon Doen !!!!! De activiteit bestaat uit 2 gratis bijeenkomsten. Wij nemen met jou contact op voor deze 2 proeflessen. Deze activiteit gaat vanuit De Gezamelijke MuziekVerenigingen Langenboom, Mill en St.Hubert

Groep 3 t/m 8 Schrijf je in op www.sjorscreatief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

21


BLOKFLUIT | KLARINET OF SAXOFOON Muziekvereniging Amicitia Langenboom Locatie: ‘t Bloasschuurke Dominicanenstraat 12b, Langenboom

Langenboom

Sally van Ras sallyvanras@home.nl www.amicitia-langenboom.nl/

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis

Blokfluit

Altijd al muzieknoten willen leren lezen? Altijd al samen met een vriendje of vriendinnetje een muziekstuk willen spelen? Dan is dit je kans! Kom bij ons op proefles voor blokfluit. Je mag 2x gratis op les komen. De lessen zijn op dinsdag tussen 14.30 en 18.00 uur. Schrijf je nu in, dan nemen wij contact met je op voor deze proeflessen!

Groep 3 t/m 8 Schrijf je in op www.sjorscreatief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis

Klarinet of Saxofoon

Altijd al muzieknoten willen leren lezen? Altijd al samen met een vriendje of vriendinnetje een muziekstuk willen spelen? Dan is dit je kans! Kom bij ons op proefles voor klarinet of saxofoon. Je mag 2x gratis op les komen. De lessen zijn op dinsdag tussen 14.30 en 18.30 uur. Schrijf je nu in, dan nemen wij contact met je op voor deze proeflessen!

Groep 4 t/m 8 Schrijf je in op www.sjorscreatief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

22


BOETSEREN | KNUTSELEN | MOZAÏEK SterrePracht Locatie: Basisschool De Kameleon Langeboomseweg 1a, Mill

Mill

Angela Deijnen sterrepracht@hotmail.com www.sterrepracht.com

Boetseren met silkclay

Maximaal 15 inschrijvingen en dit kost € 7,50

deze boetseerklei die droogt aan de lucht is ideaal om mee te boetseren. We gaan een figuurtje boetseren aan de hand van voorbeelden, hierbij ga ik je stap voor stap uiteggen hoe je deze maakt. Maar je mag natuurlijk altijd zelf iets bedenken, waar ik je dan graag bij help

Groep 1 t/m 8 > 1 workshop 24-01-2018 van 14:45 tot 15:45u

Knutselen met foamclay

Maximaal 15 inschrijvingen en dit kost € 7,50

Dit zelfhardend boetseermateriaal is ideaal om objecten mee te bedekken. Je kunt kiezen uit oa. opbergdoosje, vogelhuisje, spaarpotje, spiegel. Deze gaan we beplakken en versieren met de foamclay en nog afwerken met silkcaly.

Groep 1 t/m 8 > 1 workshop 29-11-2017 van 14:45 tot 15:45u

Mozaïek

Maximaal 12 inschrijvingen en dit kost € 8,50

we gaan in combinatie met verf en allerlei verschillende vrolijke steentjes mozaieken. Je kunt kiezen uit oa een spiegel, fotolijstje, pennenbakje.

Groep 1 t/m 8 > 1 workshop 25-04-2018 van 15:00 tot 16:15u

23


BOOKAMI | HANDLETTERING | INSECTENHOTEL Knutselclub Bij van Jansen Locatie: Wijkaccommodatie De Nielt Lavendel 250, Cuijk

Cuijk

Angela Jansen info@vanjansen.com www.vanjansenshop.com

Bookami

Maximaal 18 inschrijvingen en dit kost € 7,50

Heb je al een van Bookami gehoord? Dat is vouwkunst van een oud boek! Je leert dan een patroon, zoals een hart in de bladzijden te vouwen, gaaf hè? Wil je het ook eens proberen, kom dan naar deze workshop! Incl. materiaal, limonade en wat lekkers!

Groep 3 t/m 8 > 1 workshop 17-01-2018 van 15:00 tot 16:30u

Handlettering

Maximaal 18 inschrijvingen en dit kost € 7,50

Handlettering is helemaal hip nu! Sierlijke letters, maar ook nieuwe strakke letters. Krullen, pijlen en leuke doodles. En dat allemaal rondom om een vrolijk of mooie tekst. een tekst die bij je past en die je inspireert. Wil je het ook leren? Kom dan deze workshop volgen.

Groep 4 t/m 8 > 1 workshop 20-09-2017 van 15:00 tot 16:30u

Insectenhotel De beestjes in jouw tuin verdienen toch ook een mooi onderkomen? Kom dan een insectenhotel bouwen! Eerst timmeren we de ombouw en daarna vullen we ‘m met allerlei materiaal waar de beestjes zich lekker veilig in kunnen verstoppelen en overnachten. Ouders van kinderen uit groep 1&2 zijn welkom!

Groep 1 t/m 8 > 1 workshop 16-05-2018 van 15:00 tot 16:30u

24

Maximaal 18 inschrijvingen en dit kost € 7,50


CAKEPOPS | CUPCAKES | MINI-TAARTJES SterrePracht Locatie: Basisschool De Kameleon Langeboomseweg 1a, Mill

Mill

Angela Deijnen sterrepracht@hotmail.com www.sterrepracht.com

Cake pops

Maximaal 15 inschrijvingen en dit kost € 10,00

We gaan tijdens deze workshops 6 cakepops maken En daarna ga je deze versieren. Met candymelt en fondant. Van vlindertjes tot minecraft. Tijdens de workshop zorg ik voor wat lekkers en wat te drinken.

Groep 1 t/m 8 > 1 workshop 20-12-2017 van 15:00 tot 16:15u

Cupcakes

Maximaal 18 inschrijvingen en dit kost € 10,00

Tijdens deze workshop gaan we 5 cupcakes decoreren met fondant. Ik laat je zien hoe je door verschillende technieken de mooiste cupcakes kan maken. door zelf te boetseren of gebruik te maken van diverse uitstekers. Als je klaar bent zijn ze eigenlijk te mooi om op te eten.

Groep 1 t/m 8 > 1 workshop 08-11-2017 van 15:00 tot 16:15u

Mini-taartjes

Maximaal 15 inschrijvingen en dit kost € 10,00

Tijdens deze workshop gaan we zelf de mooiste taartjes maken. Ik ga je leren hoe je zelf het taartje bekleed. Hierna kun je zelf je taartje gaan decoreren, doormiddel van zelf boetseren of door de vele uitstekers.

Groep 1 t/m 8 > 1 workshop 11-10-2017 van 15:00 tot 16:30u

25


CHEERLEADING Partisans Athletics Cheerleaders Elzendaal college gymzaal 1 Bilderbeekstraat 27, Boxmeer

Boxmeer

Mayke Bongers info@cheerleadersboxmeer.com www.cheerleadersboxmeer.com

Onbeperkte inschrijvingen per activiteit en dit is gratis Nieuw Cheerleading programma! Ben jij die jongen of meisje tussen de 5 t/m 15 jaar en de ster op de magic floor in dans, turnen en/ of acrobatiek? Laat en zien en geef je nu op om mee te doen. Wie weet, doe jij straks ook mee met (inter)nationale wedstrijden en optredens! Volg ons ook via Facebook: Partisans Athletics Cheerleaders

Groep 1 t/m 8 10-07-2018 van 18:30 tot 20:00u

Groep 8 09-07-2018 van 19:00 tot 20:30u

26


CREA OP DE BSO Spring Kinderopvang Locatie 1: BS ‘t Stekske, Langenboom Locatie 2: BSO Ikke, Mill

Mill & Langenboom

Gertie van Dijk bso.ikke@spring-kinderopvang.nl www.spring-kinderopvang.nl

Maximaal 8 inschrijvingen per workshop en dit is gratis

Kaarshouders maken Hou jij van knutselen? Kom dan naar de BSO in Langenboom om voor de feestdagen deze mooie kaarshouders te maken.

Groep 3 t/m 8 > 1 workshop 09-11-2017 van 14:15 tot 15:30u Locatie: BS ‘t Stekske Dominicanenstraat 22, Langenboom

Maximaal 8 inschrijvingen per workshop en dit is gratis

Minions maken Vind je het leuk om lekker creatief bezig te zijn/ Kom dan naar de BSO om je zelf ontworpen minion te maken

Groep 3 t/m 8 > 1 workshop 25-10-2017 van 14:30 tot 16:15u Locatie: BSO IKKE (gevestigd in Kindcentrum) Langenboomseweg 1E, Mill

27


DANS Dansschool Kim Loc 1: La tertuliam, Hantert 6, St. Agatha Loc 2: De Wester, Havikstraat 1, Mill

Sint Agatha & Mill

Kim Burgers info@dansschoolkim.nl www.dansschoolkim.nl

Moderne dans - Locatie 1

Maximaal 10 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Modern is heel populair geworden de laatste jaren, hier is veel animo voor on onze school. veel animo voor is in onze school. Wat modern leuk maakt zijn de moderne danstechnieken, dansgevoel en muziekgebruik. je krijgt les van juf kim, die veel ervaring heeft in deze stijl.

Groep 6, 7 en 8 > 2 proeflessen Start: 11-09-2017 van 17:00 tot 18:00u

Showdance - Locatie 2

Maximaal 12 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Onze nieuwe stijl showdance is een topper voor de kids. Onze nieuwste docente Mandy den Brok heeft hierin veel te bieden. Dansplezier staat helemaal voorop in deze les.

Groep 3, 4 en 5 > 2 proeflessen Start: 19-09-2017 van 15:00 tot 16:00u

Groep 6, 7 en 8 > 2 proeflessen Start: 12-09-2017 van 16:00 tot 17:00u

Dance 4 Kids

Maximaal 6 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Talentklas is voor meer ervaren jonge dansers, die zich met dansen verder willen ontwikkelen en uitdaging zoeken. Vanuit klassiek ballet trainen wij de basis. Verder werken we met impro, jazz en modern, zodat alle stijlen aan bod komen en er afwisseling en persoonlijke groei is.

Groep 6, 7 en 8 > 2 proeflessen Les 1: 04-11-2017 van 09:30 tot 10:45u

28


DANS Dansschool Kim Loc 1: La tertuliam, Hantert 6, St. Agatha Loc 2: De Wester, Havikstraat 1, Mill

Sint Agatha & Mill

Kim Burgers info@dansschoolkim.nl www.dansschoolkim.nl

Maximaal 10 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Moderne Dans - Locatie 1 Modern is heel populair geworden de laatste jaren, hier is veel animo voor in onze school. Wij bieden deze les aan bij La Tertulia in Cuijk. Wat modern leuk maakt zijn de moderne danstechnieken, dansgevoel en muziekgebruik. Je krijgt les van juf kim, die veel ervaring heeft in deze stijl.

Groep 6, 7 en 8 > 2 proeflessen Les 1: 11-09-2017 van 17:00 tot 18:00u Les 2: 18-09-2017 van 17:00 tot 18:00u

Maximaal 12 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Show Dance - Locatie 2

Onze nieuwe stijl showdance is een topper voor de kids en hiermee starten wij nu ook in Mill. Docente Mandy den Brok heeft hierin veel te bieden. Dansplezier staat voorop in haar les. Het is een combinatie van de stijlen jazz, streetdance en musical. De nadruk ligt op het dansen en je presenteren, niet zozeer op danstechniek.

Groep 6, 7 en 8 > 2 proeflessen Les 1: 12-09-2017 van 16:00 tot 17:00u Les 2: 19-09-2017 van 16:00 tot 17:00u

Groep 3, 4 en 5 > 2 proeflessen Les 1: 19-09-2017 van 15:00 tot 16:00u Les 2: 26-09-2017 van 15:00 tot 16:00u

29


DANS Peter Dehing Dance Studios Locatie: sporthal “De Looierij� Brandsestraat 1, Mill & St Hubert

MILL & ST. HUBERT

Peter Dehing sjors_danst@aol.com www.peterdehingdancestudios.nl

Maximaal 10 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Kinder Jazzdans Dansen is net als leren lezen en schrijven:eerst letters leren, dan woordjes, dan zinnen en dan een verhaal. Zo gebruiken beroepsdansers over de hele wereld dezelfde danstaal. Als je echt ooit mee wil gaan doen in een echte musical of videoclip zul je moeten laten zien wat jij van dansen weet en kunt en of je de danstaal ook kent.

Groep 5 t/m 8 > 2 proeflessen Les 1: 01-11-2017 van 17:00 tot 18:00u Les 2: 08-11-2017 van 17:00 tot 18:00u

Maximaal 5 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Kinderdans Algemene Dans Vorming

De ontwikkeling in de danswereld heeft niet stilgestaan. Men had toch wel door dat kinderen, net zoals hele jonge dieren dat doen, van nature veel willen bewegen en niet voor langere tijd op een bepaalde plek aan een barre willen staan. Daarom hebben we de oorspronkelijke klassieke balletles herschreven met meer ruimte voor bewegen. Zo werken we bijvoorbeeld het ene blok aan een sprookje en het volgende blok aan een Afrikaanse dans.

Groep 1 t/m 4 > 2 proeflessen Les 1: 01-11-2017 van 16:00 tot 17:00u Les 2: 08-11-2017 van 16:00 tot 17:00u

30


DJ CURSUS Gitaarlessen Bert Damink Locatie: de Wester havikstraat 1, Mill

Mill

Bert Damink bdamink@home.nl www.bertdamink.nl

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis

In deze cursus hoor en zie je hoe een DJ met een DJ-set een vloeiende mix maakt van 2 dance-nummers. Hij vertelt over de apparatuur en de software die hij gebruikt. Aan de hand van enkele voorbeelden wordt duidelijk gemaakt wat maat, tempo, Pitchen, Matchen & Mixen en loops zijn. Het is mogelijk om vervolglessen te krijgen. U ontvangt bericht per e-mail over plaats en tijd van deze cursus. Docent is Bert Damink.

Groep 5 t/m 8 Schrijf je in op www.sjorscreatief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

31


DRUMMEN | GITAAR | PIANO & KEYBOARD Muziekschool Music Fun Locatie: Muziekschool Music Fun Gagelweg 11, Mill

Mill

Guus Pluk guuspluk@muziekschoolmusicfun.nl www.muziekschoolmusicfun.nl

Drummen

Maximaal 2 inschrijvingen per half uur en dit kost € 5,00

Een van de populairste instrumenten is het drumstel, waarmee je een band of orkest kunt begeleiden, of gewoon lekker uit je dak gaan. Een ervaren docent laat je alles zien en uitproberen. Je gaat zelf ook drummen en ervaren hoe het is!

Groep 3 t/m 8 > Kies één datum en tijdstip 25-10-2017 tussen 14:30 en 16:00u 01-11-2017 tussen 14:30 en 16:00u

Gitaar

Maximaal 2 inschrijvingen per half uur en dit kost € 5,00

In deze workshop leer je de gitaar kennen. Akoestische en elektrische gitaren zijn aanwezig. Een ervaren docent laat horen wat je er allemaal mee kunt. En natuurlijk ga jij zelf aan de slag met dit populaire instrument!

Groep 3 t/m 8 > Kies één datum en tijdstip 23-10-2017 tussen 14:30 en 16:00u 15-11-2017 tussen 14:30 en 16:00u

Piano / Keyboard

Maximaal 2 inschrijvingen per half uur en dit kost € 5,00

In deze workshop leer je de piano en/of het keyboard kennen. Een ervaren docent laat je het instrument proberen en vertelt hoe het werkt, wat je er mee kunt en laat horen hoe het klinkt.

Groep 3 t/m 8 > Kies één datum en tijdstip 24-10-2017 tussen 14:30 en 16:00u 31-10-2017 tussen 14:30 en 16:00u

32


ELEKTRISCHE & AKOESTISCHE GITAAR Gitaarlessen Bert Damink Locatie: de Wester havikstraat 1, Mill

Mill

Bert Damink bdamink@home.nl www.bertdamink.nl

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis

In deze cursus ga je op een gitaar spelen. De akoestische en de elektrische gitaar worden hierbij gebruikt voor het spelen van popmuziek. Deze zijn bij de cursus al aanwezig. U ontvangt bericht per e-mail over plaats en tijd van deze cursus. Ook wordt er informatie gegeven over gitaarlessen in Gennep. De docent is Bert Damink.

Groep 3 t/m 8 Schrijf je in op www.sjorscreatief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

33


Doe mee en win!

3x Sjorsfiets

5x Lidmaatschap

50x Sjors Schoolpakket

Wat moet je doen om kans te maken op deze coole prijzen?

Na iedere activiteit die jij volgt via Sjors Sportief of Sjors Creatief ontvang je één kaartje van de aanbieder met een unieke wincode. Download de nieuwe Sjors Sportief App, vul je wincode in en check of jij in de prijzen bent gevallen!

Met jouw unieke code maak je kans op de volgende prijzen: ‹‹ ‹‹ ‹‹

3x Sjors fiets 5x Lidmaatschap bij vereniging naar keuze. (Lidmaatschap voor 1 jaar met een maximum bijdrage van €100,-) 50x Sjors Schoolpakket

Doe mee en win! 3x Sjorsfiets

50x Sjors Schoolpakket

5x Lidmaatschap

Download de Sjors Spo rtief App en voer jou w wincode in! QRGMGwdq

Waar wacht je nog op? Download de Sjors Sportief App of ga naar www.sjorssportief.nl


Download de app! Met deze Sjors Sportief App schrijf je je eenvoudig en overal in voor een kennismakingsactiviteit. Je kunt er je wincode checken voor fantastische prijzen. Blijf altijd up-to-date van nieuwe cursussen met deze app.


FITNESS | DANCE 4 KIDS Fitland XL Mill Locatie: Fitland Mill Hoogveldseweg 1, Mill

Mill

Stef v.d. Lockant stef.vandelockant@fitland.nl www.fitland.nl

Maximaal 15 inschrijvingen per cursus en dit kost € 5,00

De Ultimate Workout 4 kids is een les waarbij kinderen van 7 t/m 12 jaar kennis kunnen maken met verschillende sporten in de sportschool. Tijdens de les wordt er gebruik gemaakt van cardiotoestellen, krachtapparatuur en natuurlijk losse materialen zoals schijven, ballen, hoepels, kasten en banken en dergelijke. Op een speelse manier trainen de kinderen hun kracht en uithoudingsvermogen en tevens is er ruimte voor spelelementen.

Groep 4 t/m 8 > 3 proeflessen Les 1: 23-10-2017 van 16:30 tot 17:30u Les 2: 30-10-2017 van 16:30 tot 17:30u Les 3: 06-11-2017 van 16:30 tot 17:30u

Maximaal 15 inschrijvingen per cursus en dit kost € 5,00

Dance 4 Kids Elke vrijdagavond zijn er danslessen bij Fitland te Mill. In deze dansles leer je met de gehele groep (van ongeveer dezelfde leeftijd) een leuke dans aan. Tevens krijg je verschillende oefeningen die met dansen te maken hebben.

Groep 3 t/m 8 > Kies één datum 27-10-2017 van 17:45 tot 18:30u 03-11-2017 van 17:45 tot 18:30u

3636 36

36


HANDBAL Handbalvereniging MHV’81 Locatie: Sporthal “De Looierij” Brandsestraat 1, Mill

Mill

Günther Robbrecht mhv81@handbal.nl www.mhv81.nl

Onbeperkte inschrijvingen per activiteit en dit is gratis

Handbal | Snel! Dynamisch! | Teamsport! Scoren! Handbal een teamsport voor iedereen! Handbal is een flitsende sport voor jongens en meisjes die van actie houden. Het is gewoon een leuke en stoere teamsport. En om je hiermee kennis te laten maken mag je, zonder dat daar kosten aan verbonden zijn, 3 keer meetrainen. Handbal is een zeer sociale sport waarbij samenwerking en teamspirit centraal staan. Het is snel, dynamisch en iedereen in het veld kan scoren. Het is goed voor de motorieke ontwikkeling en kinderen kunnen zich lekker uitleven, rennen, springen, vallen en gooien.

Groep 1 t/m 8 > 1 proefles 23-10-2017 van 15:00 tot 19:30u

37


HOCKEY Hockeyclub Mill Locatie: Sportpark De Hoogacker Langenboomseweg 5, Mill Erwin Jansen jeugdzaken.hcmill@gmail.com www.hcmill.nl

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Wil jij op een uitdagende manier leren hoe leuk hockey kan zijn? Of wil je weten of hockey wel stoer genoeg is? Schrijf je dan snel in om kennis te maken met onze hockeyclub en om te kijken of hockey jouw sport is. Heb je geen hockeystick? Geen probleem! Bij ons kun je er een lenen.

Groep 3 t/m 8 > 3 proeflessen Les 1: 02-11-2017 van 18:30 tot 19:30u Les 2: 09-11-2017 van 18:30 tot 19:30u Les 3: 16-11-2017 van 18:30 tot 19:30u

38

Mill


KICKBOKSEN Fitland XL Mill Locatie: Fitland Mill Hoogveldseweg 1, Mill

Mill

Stef v.d. Lockant stef.vandelockant@fitland.nl www.fitland.nl

Maximaal 15 inschrijvingen per cursus en dit kost â‚Ź 5,00

De kickboksles kids is een les waarin kinderen van 7 t/m 12 jaar kennis kunnen maken met de technieken van het kickboksen op een speelse manier. Tijdens de les wordt er getraind op de basishouding, de stoot en traptechnieken en wordt er gewerkt aan het uithoudingsvermogen van de kinderen. Daarnaast staan respect en discipline hoog in het vaandel! Er wordt tijdens de les serieus getraind, maar naast het maken van combinaties van stoten en trappen is er ook ruimte voor een spelelement.

Groep 4 t/m 8 > 3 proeflessen Les 1: 25-10-2017 van 18:30 tot 19:30u Les 2: 01-11-2017 van 18:30 tot 19:30u Les 3: 08-11-2017 van 18:30 tot 19:30u

39


KLEUTERGYM S.V. Olympia Cuijk Locatie: De Wester Havikstraat 1, Mill

Mill

Esmee den Adel verenigingsmanager@olympia-cuijk.nl www.olympia-cuijk.nl

Maximaal 8 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Beweegdiploma SV Olympia Cuijk is gecertificeerd door de KNGU om het ‘beweegdiploma’ aan te bieden. Jongens en meisjes in de leeftijd van 4 tot 6 jaar hebben veel plezier in bewegen. Bij kleutergym proberen we aan iedere bewegingsbehoefte van kinderen te voldoen. Elk kind is anders en iedere les bij kleutergym ziet er weer anders uit!

Groep 1 en 2 > 2 proeflessen Les 1: 28-10-2017 van 10:45 tot 11:45u Les 2: 04-11-2017 van 10:45 tot 11:45u

Groep 1 en 2 > 2 proeflessen Les 1: 24-02-2018 van 10:45 tot 11:45u Les 2: 03-03-2018 van 10:45 tot 11:45u

40


KORFBAL Korfbalvereniging Klick ‘15 Locatie: Sportpark De Willy’s Verbindingsweg 40, Wilbertoord

Wilbertoor d

Mieke van Berlicum klick15.wilbertoord@gmail.com Geen website

Onbeperkte inschrijvingen per activiteit en dit is gratis

Wil jij korfbal eens uitproberen? Kom dan eens meedoen bij korfbalvereniging Klick’15 Wilbertoord/Landhorst.

Groep 1 t/m 4 > Kies één datum 12-10-2017 van 18:00 tot 19:00u 18-01-2018 van 18:00 tot 19:00u 19-04-2018 van 18:00 tot 19:00u

41


LASERGAMEN Rongen Aktief Locatie: Scoutinggebouw De Hoefse Hut Sint Patrickpad 5, Sint Anthonis Frans Rongen info@rongenaktief.com www.rongenaktief.com

Maximaal 15 inschrijvingen per activiteit en dit kost € 6,50

Kruip in de huid van Rambo en daag je vrienden of klasgenoten uit voor een spectaculair potje lasergamen. Een spannend actiespel in het bos. Je speelt zowel individueel als in teams met diverse spelvormen zoals capture the flag, save the president en nog veel meer.

Groep 3 t/m 8 > Kies één datum 17-10-2017 van 10:00 tot 11:00u 17-10-2017 van 11:15 tot 12:15u 17-10-2017 van 12:45 tot 13:45u 17-10-2017 van 14:00 tot 15:00u 17-10-2017 van 15:15 tot 16:15u 29-10-2017 van 10:00 tot 11:00u 29-10-2017 van 11:15 tot 12:15u 29-10-2017 van 12:45 tot 13:45u 29-10-2017 van 14:00 tot 15:00u 29-10-2017 van 15:15 tot 16:15u

42

Sint-anthonis


MUSICAL Peter Dehing Dance Studios Peter Dehing Dance Studios ‘t Tuigleerstraatje 1, Cuijk

cuijk

Peter Dehing sjors_danst@aol.com www.peterdehingdancestudios.nl

Maximaal 10 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Iedereen kan zich iets voorstellen bij Musical, en veel jeugd wil zich graag uiten in dans en zang. Jaarlijks maakt Peter Dehing een grote theater voorstelling waarbij ook de musical klas de kans krijgt om hun kunsten te tonen. Is dansen en zingen echt jou ding zorg dat je erbij bent.

Groep 5 t/m 8 > 2 proeflessen Les 1: 02-11-2017 van 18:00 tot 19:00u Les 2: 09-11-2017 van 18:00 tot 19:00u

43


MUSICAL Brabant Dance Centre Locatie: Catharinahof Koninginnedijk 252, Grave

Grave

Michiel Alsters info@brabantdancecentre.nl www.brabantdancecentre.nl

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Musical Kids Musicalles is voor kinderen die het leuk om te dansen en te zingen. De les is niet alleen geschikt voor het ontwikkelen van je zang, dans en acteerkwaliteiten, maar ook voor de opbouw van zelfvertrouwen en het presenteren van jezelf. Een jaar lang dansen, zingen en acteren met leeftijdsgenoten om vervolgens een spetterende voorstelling op de planken te brengen!

Groep 4 t/m 7 > 2 lessen Les 1: 11-09-2017 van 16:00 tot 17:00u Les 2: 18-09-2017 van 16:00 tot 17:00u

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Musical Top Musicalles is voor tieners die het leuk om te dansen en te zingen. De les is niet alleen geschikt voor het ontwikkelen van je zang, dans en acteerkwaliteiten, maar ook voor de opbouw van zelfvertrouwen en het presenteren van jezelf. Een jaar lang dansen, zingen en acteren met leeftijdsgenoten om vervolgens een spetterende voorstelling op de planken te brengen!

Groep 8 > 2 lessen Les 1: 11-09-2017 van 17:00 tot 18:00u Les 2: 18-09-2017 van 17:00 tot 18:00u

4444 44

44


MUZIEKFABRIEK | VIOOL & CELLO Muziekschool Music Fun Locatie: Muziekschool Music Fun Gagelweg 11, Mill

Mill

Guus Pluk guuspluk@muziekschoolmusicfun.nl www.muziekschoolmusicfun.nl

Maximaal 6 inschrijvingen mogelijk en dit kost â‚Ź 2,50

Muziekfabriek

In de Muziek Fabriek gaan de kinderen op allerlei instrumenten muziek maken, zoals piano, slagwerk, melodica, blokfluit en ukulele. Spelenderwijs ontdekken we de wereld van muziek. Samen met leeftijdsgenootjes is dat leuk en leerzaam. Schrijf je in voor deze workshop om te ervaren of de halfjaar cursus iets voor je is.

Groep 2, 3 en 4 Schrijf je in op www.sjorscreatief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

Maximaal 2 inschrijvingen per workshop en dit kost â‚Ź 5,00

Viool & Cello

Lijkt jou het leuk om de klassieke viool of cello te bespelen. Je kunt de mooiste strijk instrumenten ervaren in deze workshop. Een ervaren docent vertelt je over de cello en viool en natuurlijk ga je zelf ook echt muziek maken op deze geweldige instrumenten. Na deze workshop weet je veel te vertellen over de viool en cello heb je ervaren wat het is om ze te bespelen.

Groep 3 t/m 8 > Kies een tijdstip 26-10-2017 van 14:30 tot 15:00u 26-10-2017 van 15:00 tot 15:30u 26-10-2017 van 15:30 tot 16:00u

45 45

45


NATUURGROEP Jeugd IVN Grave Locatie: Het Buitenhuis Beukenlaan 8, Velp (NB) Monique van den Hark moniquevdhark@gmail.com www.ivn.nl/afdeling/grave

Maximaal 8 inschrijvingen mogelijk en dit is gratis

Vind jij natuur ook zo interessant? Zou je wel meer willen weten over dieren, planten en milieu? Ben je ook nog graag actief buiten bezig? Dan is Jeugd IVN Grave misschien iets voor jou. Je kunt nu meedoen met een gratis proefles op een zaterdagochtend. Mogelijke onderwerpen zijn de bijzondere wereld van paddenstoelen, braakballen van uilen uitpluizen, kleine diertjes ontdekken of het bos in met een echte kenner. Laat je verrassen en ga mee op ontdekkingsreis in de natuur.

Groep 5 t/m 8 Schrijf je in op www.sjorscreatief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

46

Velp


PAARDENCOACHING BRAVO paardencoaching Locatie: noordstraat 49 noordstraat 49, Landhorst

Landhorst

Anyta van der Velden bravopaardencoaching@gmail.com www.bravopaardencoaching.nl

Maximaal 6 inschrijvingen per workshop en dit is gratis

De pony reageert op jouw lichaamshouding en op jouw communicatie. Je gaat niet op de pony rijden, maar je doet alleen ‘spelletjes’ vanaf de grond. Je bepaald steeds zelf hoe ver je durft te gaan. Respect, veiligheid en vertrouwen staan voorop. Bij Pony Power Voor Kids leer je grenzen bewaken, samenwerken en omgaan met emoties. Je wordt weerbaarder, krijgt een beter zelfbeeld en je leert jezelf beter uit te drukken naar anderen. Belangrijkste: Het is gewoon leuk.

Groep 3 t/m 8 > Kies één datum 24-10-2017 van 15:00 tot 17:00u 26-10-2017 van 15:00 tot 17:00u 07-11-2017 van 15:00 tot 17:00u 09-11-2017 van 15:00 tot 17:00u 29-05-2018 van 15:00 tot 17:00u 31-05-2018 van 15:00 tot 17:00u

47


PAARDRIJDEN Akasha Rijkunst Akasha Rijkunst manege Gassel Molenakker 11a, Gassel Maaike de Jeu annemuller1@hotmail.nl www.akasha-rijkunst.nl

Maximaal 7 inschrijvingen per cursus en dit kost â‚Ź 10,00

Spelenderwijs leren omgaan met paarden, op een veilige maar toch eigenwijze manier! Bij Akasha staat het welzijn van de dieren bovenaan, dit nemen we mee in onze manier van lesgeven. Kijk op akasha-rijkunst.nl voor meer informatie.

Groep 4 t/m 8 > 2 proeflessen Les 1: 21-10-2017 van 13:00 tot 14:30u Les 2: 28-10-2017 van 13:00 tot 14:30u

Groep 4 t/m 8 > 2 proeflessen Les 1: 03-03-2018 van 13:00 tot 14:30u Les 2: 10-03-2018 van 13:00 tot 14:30u

48

Gassel


PAPERBAG | TAS | UNICORN Knutselclub Bij van Jansen Locatie: Wijkaccommodatie De Nielt Lavendel 250, Cuijk

Cuijk

Angela Jansen info@vanjansen.com www.vanjansenshop.com

Popster voor één dag

Maximaal 10 inschrijvingen en dit kost € 14,00

Altijd al in de spotlight willen staan? En altijd al een popster willen zijn? Grijp dan nu je kans! Kom bij ons een echte CD opnemen.

Groep 4 t/m 8 > 1x > Justin Bieber 01-11-2017 van 15:00 tot 18:00u

Groep 4 t/m 8 > 1x > Kisses 07-03-2018 van 15:00 tot 18:00u

Stempelkunst op tas

Maximaal 18 inschrijvingen en dit kost € 7,50

Wist je dat je mooie figuren uit aardappels kunt snijden? Dat gaan we je leren en daarna stempelen we een patroon op een katoenen tas! Voor de jongere kinderen gebruiken we fruit, zoals citroen en appel. Heel leuk om te doen en je hebt meteen een hippe tas voor de zomer! Ouders uit groep 1&2 zijn welkom!

Groep 1 t/m 8 > 1 workshop 25-04-2018 van 15:00 tot 16:30u

Foam Clay Unicorn maken

Maximaal 18 inschrijvingen en dit kost € 7,50

Foam Clay is een zelfhardende klei met daarin kleine balletjes. Eerst gaan we het materiaal ontdekken, zoek je mooie kleurtjes uit en gaan we de klei doorkneden. Dan kunnen we beginnen met het bekleden van de unicorn. Ouders van groep 1 en 2 zijn welkom!

Groep 1 t/m 8 > 1 workshop 02-12-2017 van 15:00 tot 16:30u

49


SAMENSPEL OUDER & KIND Psychomotorische therapie praktijk IkBen Locatie: Sporthal De Looierij Brandsestraat 1C, Mill

Mill

Sabine Beelen info@praktijkikben.nl www.praktijkikben.nl

Maximaal 8 inschrijvingen mogelijk en dit kost â‚Ź 5,00 Samen met je kind plezier beleven in bewegen, even alle aandacht voor je kind. In deze introductietraining ga je samen met je kind op ontdekkingsreis en ga je spelenderwijs stoeien, bewegen en ontdekken. Jullie gaan oefenen met samenwerken, toevertrouwen en loslaten. De interactie tussen ouder en kind wordt hierdoor gestimuleerd. Meld je samen met je kind aan voor deze leuke laagdrempelige introductietraining Sherborne Samenspel.

Groep 1 t/m 4 Schrijf je in op www.sjorssportief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

50


SCHAKEN Schaakclub DEVO ‘86 Langenboom Locatie: Gemeenschapsakkommodatie Dominicanenstraat 25, Langenboom

Langenboom

Eric van de Haar ericvandehaar@home.nl Geen website

Maximaal 5 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Met je eigen leger versla je de koning van je tegenstander Door de schaakles leer je de truukjes om te winnen en hoe je de koning moet matzetten. Je gaat beter schaken en krijgt er steeds meer lol in!

Groep 5 t/m 8 > 3 proeflessen Les 1: 13-10-2017 van 19:00 tot 19:45u Les 2: 20-10-2017 van 19:00 tot 19:45u Les 3: 27-10-2017 van 19:00 tot 19:45u

51


SCOUTING Scouting Langenboom Locatie: De Tweesprong Dennendijk 8, Langenboom Mirjam Hendriks mirjam@scoutinglangenboom.nl www.scoutinglangenboom.nl

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis

Wat biedt Scouting? Spellen, speurtochten, kamperen, kampvuur, hutten bouwen, creatief bezig of gewoon lekker buiten spelen. Enthousiaste leiding is altijd welkom.

Groep 4 t/m 8 Schrijf je in op www.sjorssportief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

52

Langenboom


SCOUTING Scouting Mill Locatie: Blokhut Brugsche Berg Graafseweg 16, Mill

Mill

Chantal ten Have chantal_ten_have@hotmail.com www.scoutingmill.nl

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Scouting staat voor uitdaging! De vrijwilligers van Scouting Mill zetten elke week een spannend, actief, gevarieerd en uitdagend programma in elkaar met als doel om onze leden een onvergetelijke tijd te bezorgen waarin plezier hebben voorop staat. Van sport tot natuur, van spelletjes tot knutselen, van kampvuur tot zomerkamp, bij Scouting Mill zijn de mogelijkheden eindeloos!

Groep 1 t/m 4 > 3x > Bevers ( j+m) Les 1: 27-10-2017 van 18:00 tot 19:30u Les 2: 03-11-2017 van 18:00 tot 19:30u Les 3: 10-11-2017 van 18:00 tot 19:30u

Groep 5, 6 en 7 > 3x > Welpen ( jongens) Les 1: 27-10-2017 van 18:30 tot 20:00u Les 2: 03-11-2017 van 18:30 tot 20:00u Les 3: 10-11-2017 van 18:30 tot 20:00u

Groep 5, 6 en 7 > 3x > Welpen (meisjes) Les 1: 23-10-2017 van 18:30 tot 20:00u Les 2: 30-10-2017 van 18:30 tot 20:00u Les 3: 06-11-2017 van 18:30 tot 20:00u

Groep 8 > 3x > Gidsen (meisjes) Les 1: 23-10-2017 van 19:00 tot 20:30u Les 2: 30-10-2017 van 19:00 tot 20:30u Les 3: 06-11-2017 van 19:00 tot 20:30u

Groep 8 > 3x > Verkenners ( jongens) Les 1: 27-10-2017 van 19:00 tot 20:30u Les 2: 03-11-2017 van 19:00 tot 20:30u Les 3: 10-11-2017 van 19:00 tot 20:30u

53


SKATEN | SKEELEREN | INLIINE-HOCKEY SVS Schaatsen & Skeeleren Stevensbeek Sportpark Skeelerbaan Stevensbeek Stevensbeekseweg 5, Stevensbeek Henk Pouwels henkpouwels@svsskeeler.nl www.svsskeeler.nl

Maximaal 12 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Skaten is schaatsen op wieltjes. Het wordt ook wel skeeleren genoemd. Inline-Hockey is hockeyen op skates. In Stevensbeek is een skeelerbaan en een ring met boarding. Hierop kun je met de bovengenoemde sporten op een leuke manier kennis maken. Enthousiaste trainers helpen jou daarbij.

Groep 3 t/m 8 > 3 proeflessen Les 1: 03-05-2018 van 18:00 tot 19:00u Les 2: 17-05-2018 van 18:00 tot 19:00u Les 3: 24-05-2018 van 18:00 tot 19:00u

Groep 3 t/m 8 > 3 proeflessen Les 1: 08-05-2018 van 18:00 tot 19:00u Les 2: 15-05-2018 van 18:00 tot 19:00u Les 3: 22-05-2018 van 18:00 tot 19:00u

54

Stevensbeek


SLAGWERK Muziekvereniging Amicitia Langenboom Locatie: ‘t Bloasschuurke Dominicanenstraat 12b, Langenboom

Langenboom

Carola Wijdeven carolawijdeven@gmail.com www.amicitia-langenboom.nl

Maximaal 1 inschrijvingen per activiteit en dit kost € 4,00

Wil jij je slag slaan? Kom dan bij ons op slagwerk proefles. Hier gaan we met verschillende instrumenten aan de slag, zoals: drumstel, xylofoon, pauken en djembé. Je krijgt 4 gratis proeflessen, zodat je op allerlei instrumenten hebt kunnen “slaan”. De proeflessen zijn op woensdagavond tussen 16.00 en 19.00 uur. Schrijf je nu in, dan nemen wij contact met je op voor deze proeflessen.

Groep 4 t/m 8 Schrijf je in op www.sjorscreatief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

55


TAFELTENNIS Taflan Gemeenschapsaccommodatie De Wis Dominicanenstraat 25, Langenboom Karin de Klijn johanenkarin@outlook.com www.taflan.nl

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Lijkt het je leuk om een keer met je leeftijdsgenoten een balletje te slaan? Kom dan meespelen tijdens 3 van onze tafeltennistrainingen. We vinden het leuk als je met ons een balletje mee slaat! Schrijf je dan in!

Groep 1 t/m 8 > 3 proeflessen Les 1: 02-11-2017 van 17:45 tot 18:45u Les 2: 09-11-2017 van 17:45 tot 18:45u Les 3: 16-11-2017 van 17:45 tot 18:45u

56

Langenboom


TAPDANS Peter Dehing Dance Studios Peter Dehing Dance Studios ‘t Tuigleerstraatje 1, Cuijk

cuijk

Peter Dehing sjors_danst@aol.com www.peterdehingdancestudios.nl

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Tapdansen is meer dan dansen alleen. Omdat er ijzertjes onder je schoen zitten maak je terwijl je danst geluid. Eigenlijk net een drummer zonder drumstel die drumt met zijn voeten. Tapdansen is helemaal terug van weggeweest. Veel jonge en oudere mensen doen aan tapdansen want het is een superleuke bezigheid.

Groep 4 t/m 8 > 2 proeflessen Les 1: 01-11-2017 van 18:00 tot 19:00u Les 2: 08-11-2017 van 18:00 tot 19:00u

57


TENNIS TCLangenboom Locatie: D’n Den (TC Langenboom) Dennendijk 10, Langenboom Geert Arts jeugdcommissie@tclangenboom.nl www.tclangenboom.nl

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Tennis is een leuke sport, doe je met ons mee? In deze les maak je spelenderwijs kennis met de basis van tennis. Heb je geen racket, geen zorgen! Daar zorgen wij wel voor.

Groep 3 t/m 8 > 3 proeflessen Les 1: 11-10-2017 Tijdstip volgt later Les 2: 25-10-2017 Tijdstip volgt later Les 3: 01-11-2017 Tijdstip volgt later

58

langenboom


TENNIS TC St. Hubert Locatie: ’t Sluissche Veld Pastoor Jacobsstraat 50, Sint Hubert

Sint hubert

Huub Schuurmans huub.schuurmans@home.nl Geen website

Onbeperkte inschrijvingen per activiteit en dit is gratis

Vind je het leuk om een keer kennis te maken met tennis samen met je vriendje of vriendinnetje ben je van harte welkom op 22 oktober. Wel even aanmelden. Vader en Moeder mogen ook meekomen om een balletje te slaan

Groep 4 t/m 8 > 1 proefles 22-10-2017 van 11:00 tot 12:00u

59


TENNIS Tennisclub Topio Locatie: Topio Vorleweg 24, Mill RenĂŠ Teunesen reneteunesen@home.nl www.topio.nl

Maximaal 24 inschrijvingen mogelijk en dit is gratis

Hou je van lekker bewegen en sportief bezig zijn in de buitenlucht ? dan kan je in november/december 3-maal een uurtje op de woensdag kennismaken met tennis. Enthousiaste trainers laten je kennismaken met de eerste tenniservaringen op een echte tennisbaan. Je hoeft geen lid te zijn dus iedereen kan meedoen. Als je het na de ze lessen heel erg leuk vindt kan je lid worden en direct meedoen met de trainingen en de overige activiteiten.

Groep 4 t/m 8 Schrijf je in op www.sjorssportief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

60

Mill


THEATERKOOR Brabant Dance Centre Locatie: Catharinahof Koninginnedijk 252, Grave

Grave

Michiel Alsters info@brabantdancecentre.nl www.brabantdancecentre.nl

Maximaal 24 inschrijvingen mogelijk en dit is gratis

Tijdens de lessen worden er zowel nieuwe als bekende liedjes ingestudeerd. Daarbij is er veel aandacht voor de presentatie van de liedjes, deze worden vanuit een theatrale hoek benaderd, middels dans, beweging of spel. In de les wordt aandacht besteed aan de techniek van zingen en spelenderwijs wordt kennisgemaakt met het notenschrift, ritme en de muzikale structuur.

Groep 2, 3 en 4 > Mini’s > 2 lessen Les 1: 12-09-2017 van 16:00 tot 17:00u Les 2: 19-09-2017 van 16:00 tot 17:00u

Groep 5 t/m 8 > 2 lessen Les 1: 13-09-2017 van 16:30 tot 17:30u Les 2: 20-09-2017 van 16:30 tot 17:30u

61


TROMPET | HOORN | TROMBONE Muziekvereniging Amicitia Langenboom Locatie: ‘t Bloasschuurke Dominicanenstraat 12b, Langenboom Sally van Ras sallyvanras@home.nl www.amicitia-langenboom.nl

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis

Altijd al muzieknoten willen leren lezen? Altijd al samen met een vriendje of vriendinnetje een muziekstuk willen spelen? Dan is dit je kans! Kom bij ons op proefles voor trompet, hoorn of trombone. Je mag 2x gratis op les komen. De lessen zijn op vrijdag tussen 16.00 en 18.00 uur. Schrijf je nu in, dan nemen wij contact met je op voor deze proeflessen!

Groep 4 t/m 8 Schrijf je in op www.sjorscreatief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

62

Langenboom


TWIRLING/MAJORETTE T.O.P.I.D.O. Locatie: De Wilg Weth. Lindrsstraat 11, Wilbertoord

Wilbertoor d

Anet Thoonen anetthoonen34@hotmail.com www.topidowilbertoord.nl

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Vind jij dansen ook zo leuk! Wil je graag leren twirlen! Dan is baton twirling iets voor jou. Samen met je groep maak je een dans en leer je draaien en technieken met je baton. Met deze dans ga je als je hard getraind hebt op wedstrijd. Een echte teamsport gecombineerd met dansen.

Groep 1 t/m 4 > 3 proeflessen Les 1: 19-02-2018 van 16:15 tot 16:45u Les 2: 26-02-2018 van 16:15 tot 16:45u Les 3: 05-03-2018 van 16:15 tot 16:45u

Groep 5 t/m 8 > 3 proeflessen Les 1: 19-02-2018 van 16:45 tot 17:45u Les 2: 26-02-2018 van 16:45 tot 17:45u Les 3: 05-03-2018 van 16:45 tot 17:45u

63


VOGELHUISJE KNUTSELEN Bezoekerscentrum De Kuilen Locatie: Bezoekerscentrum De Kuilen Valkweg 11, Mill Carolien Geurts van Kessel info@bezoekerscentrumdekuilen.nl www.bezoekerscentrumdekuilen.nl

Maximaal 20 inschrijvingen per workshop mogelijk en dit kost € 7,50

Doe mee aan deze creatieve workshop van ongeveer 2 uur bij Bezoekerscentrum De Kuilen in Mill Inbegrepen: • Creatieve workshop: maak (knutsel/bouw/ schilder) je eigen vogelhuisje • Glaasje ranja • Spelen in onze buitenspeeltuin D’n Uilweg

Groep 1 t/m 8 > Kies één datum 20-10-2017 van 13:00 tot 15:00u 02-05-2018 van 13:00 tot 15:00u

64

Mill


VOGELHUISJE | TAS PIMPEN | ZOMERSE ARMBANDJES SterrePracht Locatie: Basisschool De Kameleon Langeboomseweg 1a, Mill

Mill

Angela Deijnen sterrepracht@hotmail.com www.sterrepracht.com

Vogelhuisje pimpen

Maximaal 15 inschrijvingen en dit kost € 8,50

Tijdens deze workshop gaan we op vogelhuisje schilderen. We zetten een leuke tekening naar keuze op het huisje, die we vervolgens gaan inschilderen. Om hem nog net wat mooier te maken gaan we wat datails aanbrengen met silkclay. Welk vogeltje wil nu niet zo’n mooi huisje.

Groep 1 t/m 8 > 1 workshop 30-05-2018 van 15:00 tot 16:15u

Tas Pimpen

Maximaal 15 inschrijvingen en dit kost € 10,00

We gaan een kale tas pimpen tot een uniek exemplaar. We gaan op de tas een tekening maken en deze inkleuren met textielverf/stiften. Daarna kunnen we deze nog verder versieren met mooie lintjes. Ook mogelijk dat ik er vooraf vast een tekening voor op je op zet.

Groep 1 t/m 8 > 1 workshop 21-02-2018 van 14:45 tot 16:00u

Zomerse armbandjes

Maximaal 15 inschrijvingen en dit kost € 8,50

Het mooie weer komt er weer aan, dus tijd voor een voor zomers armbandje. Jullie gaan kralen en bedels, veertjes uitzoeken alle in vrolijke zomerse kleurtjes. Hiervan gaan we een leuke armband maken. Tijdens de workshop zorg ik voor wat lekkers en te drinken.

Groep 1 t/m 8 > 1 workshop 14-03-2018 van 14:45 tot 15:45u

65

6565


WATERSCOUTING Scouting Cuijk Locatie: Wachtschip ‘Jules’ Oostermeerweg 1, Linden Nadja Hurkens bootsmaatjescuijk@gmail.com www.scoutingcuijk.nl

Maximaal 8 inschrijvingen mogelijk en dit is gratis

De Bootsmaatjes zijn iedere zaterdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur actief op land en water, waarbij ze spannende en leuke avonturen beleven. Daarbij leer je spelenderwijs roeien en de basis van het zeilen. Maar Bootsmaatjes doen nog veel meer: spellen, knutselen, kampvuur, speurtochten en natuurlijk op kamp! Je bent van harte welkom om via Sjors Sportief bij ons te komen kijken.

Groep 4 t/m 7 > 3 proeflessen Schrijf je in op www.sjorssportief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

Om mee te doen moet je zwemdiploma A en B hebben.

66

LINDEN


ZANG Muziekschool Music Fun Locatie: Muziekschool Music Fun Gagelweg 11, Mill

Mill

Guus Pluk guuspluk@muziekschoolmusicfun.nl www.muziekschoolmusicfun.nl

Onbeperkte inschrijvingen per workshop en dit kost â‚Ź 5,00 Je stem gebruik je om te roepen, praten en zingen. Maar hoe kun je het nu mooi en leuk laten klinken? Met de workshop zingen leer je van een ervaren docent de beginselen van het zingen en wat je allemaal met je stem kunt. Natuurlijk ga je je eigen stem ook uitproberen. Je mag een liedje meenemen wat je kent om te gebruiken tijdens deze workshop.

Groep 3 t/m 8 Schrijf je in op www.sjorscreatief.nl en wij nemen contact met je op om een datum en tijdstip met je af te stemmen. Doen dus!

67


Dit Sjorsboekje en nog2017-2018 het hele schooljaar geldig! Dit Sjorsboekje is nogis een hetbewaargids hele schooljaar geldig. 2017-2018 Goed bewaren dus :)

Sjors Sportief

Ster(k) in verbinden van sport kindcentra cultuur

DJM Mill & St. Hubert 2017-2018  
DJM Mill & St. Hubert 2017-2018  
Advertisement