Page 1

Sjors Sportief Dit Sjorsboekje is een bewaargids en nog het hele schooljaar 2017-2018 geldig!

Ieder kind z’n eigen talent! Ster(k) in verbinden van sport kindcentra cultuur


Inschrijven vanaf

11 oktober 15:00 uur

www. l n . f e i t sjorsspor Sjors Sportief en Sjors Creatief vragen alle aanbieders van activiteiten uit jouw gemeente om een leuke kennismaking van hun sport of creativiteit te organiseren. Je vindt ze allemaal in dit boekje! Jij mag lekker in dit boekje rondneuzen naar zoveel leuke activiteiten als je wilt. Vanaf 11 oktober 15:00 uur kun jij je inschrijven voor jouw favoriete sportieve en/of creatieve activiteit(en). Je mag je nog het hele schooljaar inschrijven! Na jouw inschrijving ben jij van harte welkom om op locatie jouw sportieve of creatieve activiteit uit te proberen. Misschien ontdek je wel een verborgen talent! Inschrijven is wel altijd verplicht via de Sjors Sportief App of de website van Sjors: www.sjorssportief.nl. Maak gebruik van deze kans om kennis te maken met sport & cultuur binnen jouw gemeente! Toedeledoki!

Sjors Sportief & Sjors Creatief

via Schrijf je in rtief App de Sjors Spo


STAP VOOR STAP MEEDOEN

1 2 3 4 5

Blader dit boekje door en kies je activiteiten Zoek leuke activiteiten uit in dit boekje, zoveel als je wilt!

Schrijf je altijd in! Ga vanaf 11 oktober 15:00 uur samen met je ouders/ verzorgers naar de website www.sjorssportief.nl of de Sjors Sportief App.

Op de website Kies voor ‘Inschrijven’ en vul op de volgende pagina je woonplaats in.

Meerdere inschrijvingen van alle kinderen in één keer! Zoek alle activiteit(en) - ook van meerdere kinderen - in de lijst en voeg ze toe aan het inschrijfmandje . Het is mogelijk om met het meer kinderen toe te voegen aan eenzelfde activiteit.

VOL > WACHTLIJST >

Als de activiteit vol is, kan er niet meer ingeschreven worden. Vaak kan jij je nog wel opgeven voor een wachtlijst. In veel gevallen zal deze activiteit later plaatsvinden en ontvang je vanzelf een bericht per mail van de betreffende aanbieder.

6

Koppel de juiste gegevens van het kind aan de betreffende activiteit

7

Eventuele kosten worden via automatische incasso afgeschreven

8

Win coole prijzen met jouw unieke wincode!

Alle activiteiten in het winkelmandje geplaatst? Ga dan verder en koppel deze inschrijvingen eenvoudig aan het juiste kind met de gevraagde gegevens, zodat de vereniging weet welke kinderen ze kunnen verwachten!

Als er kosten worden gerekend voor een activiteit wordt een IBAN-nummer gevraagd met toestemming om automatische incasso uit te voeren. Dit bedrag wordt uiterlijk 1 maand later afgeschreven. Je hoeft dus nooit contant geld mee te nemen naar de activiteit. Na de inschrijving krijg je een bevestiging per mail!

Na de laatste les krijg je van de aanbieder een kaartje met daarop een unieke wincode. Vul de code in op www.sjorssportief.nl of de Sjors Sportief app en check of jij in de prijzen bent gevallen. Heb je 100 punten gehaald op de website? Dan krijg je een keycord thuisgestuurd.

Doe mee en win! 3x Sjorsfiets

50x Sjors Schoolpakket

5x Lidmaatschap

Download de Sjors Sportief App en voer jouw wincode in! QRGMGwdq


VRAAG & ANTWOORD WETHOUDER FOTO van

MIJN NAAM:

wethouder in

Meulen Ed van der

uder sport MIJN BEROEP: Wetho nte Gennep van de gemee

actie

of PASFOTO

MIJN WOONPLAATS: Gennep

b vroeger ngen. Ik he Sportieve jo achtertuin was een en. Onze dden wij alle TOEN IK OP DE BASISik voetbalde veel met vriend Hierdoor ha d. on st eg en le a altijd geturnd nwei die bijn grote paarde elen. sp te n ite ruimte om bu

EEN: SCHOOL ZAT, WAS IK VOORAL

) OM TE DOEN: MIJN LEUKSTE ACTIVITEIT(EN

selijks gymna Ik doe nu wek n re ie sp ik mijn tiek. Zo houd soepel.

MIJN FAVORIETE SPORT: Voetbal

riete... Mijn favo ORT)EVENEMENT: (SP

K voetbal Het EK of W

Ik ben een groot fan van:

en. Max Verstapp hem om Ik bewonder

: P VOOR JOU

SCHA MIJN BOOD

zijn ‘drive’.

el g niet zove dus nden we no is om hadden we Vroeger ke en nu s mijn advies s al n te or sp el groter, du e ve zelf od je nb t aa da t verschillend zo he activiteiten, uze. Nu is e ke nd el ille ve ch zo rs ve ook niet el mogelijk ijven op zove vindt! je in te schr st uk le t he ken wat je kunt ontdek


VRAAG & ANTWOORD WETHOUDER FOTO van

MIJN NAAM: Karin Peters

uder van de MIJN BEROEP: Wetho laar ook en Midde gemeente M

MIJN WOONPLAATS:

wethouder in actie

of PASFOTO

Molenhoek eisje wat en druk m nieuwsgierig TOEN IK OP DE BASIStsen en buiten spelen :) hield van kle

EEN: SCHOOL ZAT, WAS IK VOORAL

) OM TE DOEN: MIJN LEUKSTE ACTIVITEIT(EN

n, uziek, sporte heel veel ! M et m n le , wande koken, reizen en n se de hond, klet gezelligheid.

MIJN FAVORIETE SPORT: Rugby

riete... Mijn favo ORT)EVENEMENT: (SP

orten leuk! Ik vind alle sp

Ik ben een groot fan van:

Muziek,

bv.

son Michael Jack

: P VOOR JOU

SCHA MIJN BOOD

tie! percombina tief, een su ea cr en f wees sportie

en Coldplay.

Prince,


MINDER INKOMEN, TOCH MEEDOEN MET SJORS? Voor de ouders uit Gennep! Thuis niet veel geld te besteden? Laat je ouders dan deze pagina lezen. Hier staat hoe de gemeente kan helpen, zodat jij kunt meedoen met activiteiten.

Dus gewoon meedoen hoor! Minder inkomen, toch meedoen?

Met weinig te besteden is deelnemen aan sociale, sportieve of culturele activiteiten niet altijd mogelijk. Speciaal daarvoor heeft de gemeente Gennep in het jaar 2016 de ‘Regeling sociaal maatschappelijke activiteiten’. Op basis van die regeling kun je (een deel van de) kosten - bijvoorbeeld voor de activiteiten van Sjors - terugvragen. Je kunt daarnaast ook geld terugkrijgen voor: • Sportevenementen, de schouwburg of bioscoop; • Contributies voor (sport)verenigingen, hobbyclubs, • Lidmaatschap van de bibliotheek • Muziekschool; • (vrijwillige) ouderbijdrage voor schoolactiviteiten; • Schoolreisjes en –kampen of excursies.

Hoe werkt het?

Als je kosten maakt in 2016, dan kun je achteraf het geld terugkrijgen van de gemeente (tot maximaal 120 euro). Een aanvraag indienen kan als je inkomen niet hoger is dan 120% van de geldende bijstandsnorm én je vermogen niet boven de wettelijke vermogensgrens uitkomt. Het is onzeker of deze regeling in 2017 blijft bestaan.

Meer informatie

Kijk op www.gennep.nl/laaginkomen of neem contact op met Team Toegang van de gemeente Gennep. Team Toegang is bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 08.30 tot 16.30 uur en op vrijdag van 08.30 tot 12.00 uur via (0485) 494141 of per e-mail zorgenwelzijn@gennep.nl.

6


MINDER INKOMEN, TOCH MEEDOEN MET SJORS? Voor de ouders uit Mook & Middelaar! Thuis niet veel geld te besteden? Laat je ouders dan deze pagina lezen. Hier staat hoe de gemeente kan helpen, zodat jij kunt meedoen met activiteiten.

Dus gewoon meedoen hoor! Kindpakket Het kindpakket is er voor kinderen tot 18 jaar en bestaat uit een bijdrage voor · Schoolkosten · Sportactiviteiten · Culturele activiteiten · Een computer/laptop · Zwemlessen Ouders moeten een laag inkomen hebben; niet meer dan 120% bijstandsnorm. Ouders kunnen een aanvraag indienen bij de Stichting Leergeld de Stuwwal via de website www.leergeld.nl en klik dan op ‘Doe een aanvraag’. Een medewerker van Stichting Leergeld neem contact op voor een afspraak. Alle informatie over Stichting Leergeld staat op de website www.leergeld.nl.

7


Naschoolse Activiteiten >

Schrijf je altijd in op www.sjorssportief.nl en wij houden rekening met jouw komst! Gennep

Ballonnen Fun Ballonnen zijn er in allerlei kleuren en formaten, van heel klein tot heel groot. Vandaag wordt het een groot ballonnenfeest. Je kunt er namelijk allerlei leuke spellen mee doen!

Groep 1 t/m 4 > di 27-03-2018 > Gennep

Biketricks

Gratis! Gennep

Heijen

Neem je fiets mee en ga de uitdagingen aan! Na een goede warming-up gaan we allerlei spellen doen op de fiets. Kun jij heel goed langzaam fietsen zonder te vallen? Of ben je juist heel goed in het sturen en kun jij tussen obstakels manoeuvreren? Of misschien heb jij zelf nog wel een coole trick die je ons wilt laten zien? Pak je fiets en doe mee!

Groep 1 t/m 8 > di 06-03-2018 > Gennep Groep 1 t/m 8 > do 08-03-2018 > Heijen

Gratis Gennep

Carnaval Festival ALAAF!! Samen luiden we de carnaval in met een sportief carnaval festival. We doen allerlei activiteiten, die helemaal passen in het thema carnaval. Vier jij dit feestje met ons mee? Schrijf je dan snel

Groep 1 t/m 4 > di 06-02-2018 > Gennep

8

Gratis!


Naschoolse Activiteiten >

Schrijf je altijd in op www.sjorssportief.nl en wij houden rekening met jouw komst!

Circuscapriolen

Gennep

Milsbeek

Jongleren, koorddansen, acrobatiek, trapeze zwaaien of bordjes te draaien, in het circus kun je het allemaal leren! Kom vandaag met ons mee doen en ervaar de magie van het circus!

Groep 1 t/m 8 > di 07-11-2017 > Gennep Groep 1 t/m 8 > vr 10-11-2017 > Milsbeek

Gratis! Gennep

Heijen

Crazy Monkeys Wie kent het niet? Apenkooi is cool! Klimmen, klauteren en zwaaien als een aap! Maar let op voor de tikker!

Groep 1 t/m 8 > di 09-01-2018 > Gennep Groep 1 t/m 8 > do 11-01-2018 > Heijen

Escaperoom

Gratis Gennep

Milsbeek

Spannend‌.De tijd loopt, maar er moeten nog allerlei raadsels worden opgelost en obstakels worden genomen voor dat je de code kunt kraken. Werk samen met je groep om binnen de tijd de code te kraken! Durf jij mee te doen? Schrijf je dan snel in!

Groep 1 t/m 4 > ma 20-02-2018 > Gennep Groep 1 t/m 8 > woe 22-02-2018 > Milsbeek

Gratis! 9


Naschoolse Activiteiten >

Schrijf je altijd in op www.sjorssportief.nl en wij houden rekening met jouw komst!

Freek Vonk spel

Dit is een uniek spel! Verzonnen door Maud Sutmuller, leerling van BS De Ratel in Gennep.

Gennep

Ven-Zelderheide

Ben jij net als ik dol op dieren? Lijkt het je ook leuk om een spel te spelen in de jungle, oceaan, dierentuin of bijvoorbeeld de woestijn? Misschien bij jij straks wel de jager, een dier, vijand of geluksdier!

Groep 1 t/m 8 > di 21-11-2017 > Gennep Groep 1 t/m 8 > do 23-11-2017 > Ven-Zelderheide

Freerunnen outdoor Dit keer gaan we buiten freerunnen! We leren je hoe je veilig kunt freerunnen in de buitenlucht. We gaan op zoek naar obstakels en gaan kijken hoe we die kunnen inzetten bij het freerunnen. Natuurlijk kun je vallen, maar ook vallen kun je leren! Ben jij stoer en durf je deze uitdaging wel aan? Schrijf je dan snel in!

Groep 1 t/m 8 > ma 10-04-2018 > Gennep

Gratis! Gennep

Gratis! Gennep

Halloween Vandaag spelen we allerlei spellen in het thema Halloween. Ben jij niet snel bang? Schrijf je dan snel in!

Groep 1 t/m 8 > di 31-10-2017 > Gennep

10

Gratis


Naschoolse Activiteiten >

Schrijf je altijd in op www.sjorssportief.nl en wij houden rekening met jouw komst! Gennep

Kerstfeest met opa of oma Kerstmis is het feest van samenzijn en gezelligheid. Schrijf je in met je een opa of oma en we gaan er samen een gezellig feest van maken. We maken lekkere dingen, waarvan we natuurlijk ook gaan smullen ĂŠn daarna gaan we bewegen, want dat is ook belangrijk!

Gratis!

Groep 1 t/m 8 > di 19-12-2017 > Gennep

Gennep

Kinderen zijn de baas! Vandaag hebben we allerlei verschillende activiteiten en materialen meegebracht. En jullie mogen kiezen wat we gaan doen!

Groep 1 t/m 4 > di 29-05-2018 > Gennep

Gratis! Gennep

Heijen

Klim- en klauterparcours We zetten allerlei materialen, hoog en laag, recht en schuin, in de gymzaal waar je overheen, doorheen en op mag klimmen, maar probeer om de grond niet aan te raken! Hoe kom jij naar de overkant?!

Groep 1 t/m 8 > di 24-10-2017 > Gennep Groep 1 t/m 8 > do 26-10-2017> Heijen

Gratis! 11


Naschoolse Activiteiten >

Schrijf je altijd in op www.sjorssportief.nl en wij houden rekening met jouw komst!

Minecraft in de gymzaal

Gennep

Heijen

Ga op ontdekking in de gymzaal zoals in de open wereld van Minecraft. Ontdek gangen en verborgen plekken en ga op zoek naar voedsel om te overleven, verzamel bouwmaterialen en versla de monsters!

Groep 1 t/m 8 > di 30-01-2018 > Gennep Groep 1 t/m 8 > do 01-02-2018 > Heijen

Mission Impossible in de gymzaal

Gratis Gennep

Milsbeek

Lukt het jou om deze missie te voltooien? Om de missie te voltooien ga je een parcours vol uitdagingen afleggen. Er zijn allerlei obstakels te overwinnen, waaronder het “web”. Kruip, slinger, klim door het web, maar pas op dat het alarm niet afgaat!

Groep 1 t/m 8 > di 16-01-2018 > Gennep Groep 1 t/m 8 > vr 19-01-2018 > Milsbeek

Ninja Warrior

Gratis! Gennep

Ottersum

Sluipen door de nacht. Leer klimmen, springen en sluipen als een Ninja. Hoe snel leg jij het ninja trainingsparcours af? Lukt het jou om de andere Ninja’s bij te houden?

Groep 1 t/m 8 > di 23-01-2018 > Gennep Groep 1 t/m 8 > do 25-01-2018 > Ottersum

12

Gratis!


Naschoolse Activiteiten >

Schrijf je altijd in op www.sjorssportief.nl en wij houden rekening met jouw komst! Gennep

Oeps! Lekker nat! Lekker spelen met water! Vandaag doen we allerlei leuke, uitdagende spellen met water. Houd jij wel van verkoeling op een warme dag en ben je niet bang om nat te worden? Schrijf je dan snel in!

Groep 1 t/m 8 > di 12-06-2018 > Gennep

Oeps! Lekker vies!

Gratis Gennep

Ottersum

Vandaag gaan we lekker vies worden! Lekker kliederen met modder; kunstwerken maken, bouwen, glijden, smeren, wat kun je nog meer met modder? Vandaag is niets te gek en kun je niet vies genoeg worden!

Groep 1 t/m 8 > di 19-06-2018 > Gennep Groep 1 t/m 8 > do 21-06-2018 > Ottersum

Op avontuur in het bos met Willie Warhoofd

Misschien kennen jullie Willie Warhoofd nog wel? Willie is eigenlijk een heel slimme professor, helaas is hij ook erg verstrooid. Deze keer is Willie op onderzoek geweest in het bos, daar heeft hij een ontdekking gedaan, alleen is hij vergeten wat hij ontdekt heeft‌.erg onhandig. Help jij mee om te ontcijferen wat Willie ontdekt heeft?

Groep 1 t/m 4 > vr 18-05-2018 > Ottersum Groep 1 t/m 4 > di 22-05-2018 > Gennep Groep 1 t/m 4 > vr 25-05-2018 > Milsbeek

Gratis! meerdere kerne

Gratis 13


Naschoolse Activiteiten >

Schrijf je altijd in op www.sjorssportief.nl en wij houden rekening met jouw komst!

Op zoek naar het geheim van Jack Sparrow

Ontdek jij het geheim van Jack Sparrow? Tijdens deze spannende speurtocht ga je op zoek naar het geheim van Jack Sparrow. Als je de opdrachten goed uitvoert, kunt samenwerken met je teamgenoten, verbanden ziet tussen verschillende vragen, door de regels heen kunt lezen wat er bedoeld wordt. Captain Jack Sparrow ligt ten alle tijden op de loer en wil natuurlijk liever niet dat jij zijn geheim ontdekt!

Gennep

Gratis

Groep 1 t/m 4 > di 17-04-2018 > Gennep Groep 5 t/m 8 > do 19-04-2018 > Ottersum

Pac Man

Ottersum

Gennep

Ottersum

In het klassieke computerspel Pacman gaat het erom dat je alle stippen verzamelt maar dat je niet gepakt wordt door een van de spoken! Wij hebben een leuke variant bedacht op dit spel en spelen nu Pacman in het echt!

Groep 1 t/m 8 > do 27-02-2018 > Gennep Groep 1 t/m 8 > do 01-03-2018 > Ottersum

Gratis! Gennep

Ottersum

Pietenparty

We gaan een pietenfeestje bouwen! Lopen over daken, gooien met kadootjes, klimmen, klauteren en nog veel meer! Doe jij met ons mee? Natuurlijk mag je verkleed als piet komen!

Groep 1 t/m 4 > di 28-11-2017 > Gennep Groep 1 t/m 4 > do 30-11-2017 > Ottersum

14

Gratis


Naschoolse Activiteiten >

Schrijf je altijd in op www.sjorssportief.nl en wij houden rekening met jouw komst! Gennep

Milsbeek

QR-code Scan de QR-code om te ontdekken welke uitdaging je te wachten staat! Houd jij wel van verrassingen? Schrijf je dan snel in!

Groep 1 t/m 8 > di 12-12-2017 > Gennep Groep 1 t/m 8 > vr 15-12-2017 > Milsbeek

Ridders en prinsessen

Gratis Gennep

Ottersum

Houd jij van prinsessen, ridders, draken en andere sprookjesfiguren? Dan moet je hier zeker bij zijn! Lopen met de zevenmijlslaarzen, als een ridder te paard gaan, de toren van Rapunzel beklimmen en misschien wel een ĂŠcht kasteel bouwen!

Gratis!

Groep 1 t/m 4 > di 20-03-2018 > Gennep Groep 1 t/m 4 > do 22-03-2018 > Ottersum

Survival

Gennep

Heijen

Voor deze activiteit moet je een beetje stoer zijn en durven! Je evenwicht bewaren op de slackline, lopen over een blinde parcours, kruipen over de grod en nog meer survivalvaardigheden komen vandaag aan bod! Durf jij mee te doen?

Groep 1 t/m 8 > di 05-06-2018 > Gennep Groep 1 t/m 8 > do 07-06-2018 > Heijen

Gratis 15


Naschoolse Activiteiten >

Schrijf je altijd in op www.sjorssportief.nl en wij houden rekening met jouw komst! Gennep

Tennistricks

Heijen

Ken jij het computerspel Tigerball al? Vandaag gaan we allerlei opdrachten en levels spelen uit het computerspel, maar dan in het ĂŠcht in de gymzaal! Heb jij de opdrachten van een level uitgevoerd, dan kun je door naar het volgende level! Hoe ver kom jij?

Groep 1 t/m 8 > di 03-04-2018 > Gennep Groep 1 t/m 8 > do 05-04-2018 > Heijen

Tigerball

Gennep

Gratis Ottersum

Heijen

Ken jij het computerspel Tigerball al? Vandaag gaan we allerlei opdrachten en levels spelen uit het computerspel, maar dan in het ĂŠcht in de gymzaal! Heb jij de opdrachten van een level uitgevoerd, dan kun je door naar het volgende level! Hoe ver kom jij?

Groep 1 t/m 8 > di 14-11-2018 > Gennep Groep 1 t/m 8 > do 16-11-2018 > Ottersum Groep 1 t/m 8 > do 07-12-2018 > Heijen

Voetbaltricks

Gratis Gennep

Milsbeek

Welke voetbaltricks ken jij al? De Zidane, de Schaar of misschien wel de Matrix? Welke zou je graag willen leren? Samen gaan we aan de slag met het oefenen van allerlei stoere voetbaltricks.

Groep 1 t/m 8 > di 13-03-2018 > Gennep Groep 1 t/m 8 > vr 16-03-2018 > Milsbeek

16

Gratis!


Schrijf je altijd in op www.sjorssportief.nl en wij houden rekening met jouw komst!

Hallo jongen en meisjes, Wat leuk dat jij ook dit jaar weer door ons boekje bladert! Heb je al leuke activiteiten uitgezocht? Wij zouden het leuk vinden als jij ook meedoet! Dit schooljaar hebben we iets nieuws voor jullie! Speciaal voor alle Sjors-fans wordt De Sjors Club opgericht! De Sjors Club is een plek waar kinderen elkaar ontmoeten, inspireren en enthousiasmeren. De kinderen zullen de inhoud van De Sjors Club bepalen, daarvoor zullen we op verschillende manieren interactief met de kinderen aan de slag gaan. De opstart van De Sjors Club wordt mede mogelijk gemaakt door het Fonds Maatschappelijke Projecten van Rabobank Land van Cuijk en Maasduinen. Nieuwtjes, filmpjes en andere interessante informatie vind je op mijn nieuwe Facebook pagina: www.facebook.com/SjorsClub. Klik op “vind ik leuk� om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Is er nog iets wat jij het team van Sjors wilt vertellen? Of wil je gewoon iets leuks met ons delen? Reageer dan op Facebook of stuur een e-mail naar sjors@doejemee.nu en je ontvangt snel een berichtje terug!

Toedeledoki! Sjors Sportief en Sjors Creatief

17


BALLET Dans & Musical School Milsbeek Locatie: Het Patronaat Kerkstraat 23, Milsbeek Marleen Dieperink marleendieperink@gmail.com

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Klassiek Ballet is saai, moeilijk en rose! Waarom heeft iedereen toch dat beeld van ballet? Ballet is 1 van de mooiste dansstijlen die er bestaat. Klassiek Ballet wordt ook weleens de basis steen van het dansen genoemd en wordt door veel top sporters, artiesten en modellen beoefend voor o.a. balans, uitstraling, lichaams controle en work out.

Groep 4 t/m 8 > 3 proeflessen Les 1: 13-09-2017 van 17:15 tot 17:45u Les 2: 20-09-2017 van 17:15 tot 17:45u Les 3: 27-09-2017 van 17:15 tot 17:45u

18

Milsbeek


BALLET Peter Dehing Dance Studios Locatie: ‘t Hökske Prinses Margrietstraat 22, Gennep

Gennep

Peter Dehing sjors_danst@aol.com www.peterdehingdancestudios.nl

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Iedereen kent de ouderwetse klassieke balletles. Maar de ontwikkeling in de danswereld heeft niet stilgestaan. Men had toch wel door dat kinderen, net zoals hele jonge dieren dat doen, van nature veel willen bewegen en niet voor langere tijd op een bepaalde plek aan een barre willen staan. Daarom hebben we de oorspronkelijke klassieke balletles herschreven met meer ruimte voor bewegen.

Groep 1 t/m 4 > 2 proeflessen Start: 31-10-2017 van 16:00 tot 17:00u LET OP! Andere locatie: ‘t Tuigleerstraatje 1, Cuijk

Groep 1 t/m 4 > 2 proeflessen Start: 02-11-2017 van 16:00 tot 17:00u

19


BALLET Studio 49 Locatie: Locatie Maasweg Maasweg 49, Gennep

Gennep

Karin Groenen info@dansstudio49.nl www.dansstudio49.nl

Ballet en meer

Maximaal 8 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Lenigheid, voetoefeningen, sierlijke armen, muzikaliteit, houding. Aan deze dingen gaan we werken tijdens de lessen Ballet en meer. Ballet en meer omdat we ook dansen op hippe muziek. Kortom; een dansles die je niet mag missen!

Groep 3 en 4 > 2 proeflessen Les 1: 04-10-2017 van 15:45 tot 16:45u Les 2: 11-10-2017 van 15:45 tot 16:45u

Klassiek ballet

Maximaal 8 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Houd jij ervan om sierlijk en elegant te bewegen en zou je zelfs ooit op spitzen willen dansen? Dan is klassiek ballet iets voor jou! Lenigheid, houding, voetoefeningen, pirouettes, balletsprongen zijn een aantal dingen waar we aan werken tijdens de balletlessen.

Groep 7 en 8 > 2 proeflessen

Les 1: 30-09-2017 van 10:15 tot 11:15u Les 2: 07-10-2017 van 10:15 tot 11:15u

Kleuterballet

Maximaal 8 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

PliĂŠ, tendu, prinsessenvoeten, clownsvoeten, huppelpas, polkapas. Dit zijn een aantal bewegingen die je leert bij kleuterballet. D.m.v. een leuk thema leren de kinderen de basisprincipes van ballet en dans.

Groep 1 en 2 > 2 proeflessen Les 1: 04-10-2017 van 14:45 tot 15:45u Les 2: 11-10-2017 van 14:45 tot 15:45u

20


BASKETBALL Basketbalvereniging Gennep Cougars Locatie: Pica Mare Picardie 34, Gennep

Gennep

Richard Teunesen gennepcougars@gmail.com www.gennepcougars.nl

Maximaal 3 inschrijvingen per workshop en dit is gratis

Basketball Dunks Trampoline dunken, dat wil jij toch ook? We leren je eerst de fundamentals van het basketbal. Dribbelen, samenspelen, passen, springen en scoren. Hiermee begeleiden we je naar het trampoline dunken. Dat wil je niet missen, dus schrijf je nu in!

Groep 2, 3 en 4 > 1 proefles 27-10-2017 van 17:00 tot 18:00u

Groep 5 t/m 8 > 1 proefles 27-10-2017 van 18:00 tot 19:30u

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis

Basketball moves

Deze speciale training wordt kennis gemaakt met de basketbalbewegingen de “moves”. Spelenderwijs leer je de basisbewegingen van ervaren trainers die gebruikt worden in het basketball. De basketbal houding, balbeheersing, passen, lay-up�s, scoren en verdedigen. Maar ook hoe je met elkaar speelt en met veel plezier.

Groep 2, 3 en 4 > 1 proefles 24-11-2017 van 17:00 tot 18:00u

Groep 5 t/m 8 > 1 proefles 24-11-2017 van 18:00 tot 19:30u

21


BASKETBALL Basketbalvereniging Gennep Cougars Locatie: Pica Mare Picardie 34, Gennep Richard Teunesen gennepcougars@gmail.com www.gennepcougars.nl

Onbeperkte inschrijvingen per activiteit en dit is gratis

Basketball Race4Fun

Basketball Race4Fun is een soort apenkooi op het basketbalveld. De Basketball Race4Fun is een uitdagend spel, een race tegen de klok waarbij de basisvaardigheden van het basketball centraal staan. We hebben een parcour uitgestippeld met pionnen, palen, baskets, ballen, hoepels, matten, etc. Doe mee met de race en probeer je eigen tijd te verbeteren!

Groep 2, 3 en 4 > 1 proefles 03-11-2017 van 17:00 tot 18:00u

Groep 5 t/m 8 > 1 proefles 03-11-2017 van 18:00 tot 19:30u

22

Gennep


BOOKAMI | HANDLETTERING | INSECTENHOTEL Knutselclub Bij van Jansen Locatie: Wijkaccommodatie De Nielt Lavendel 250, Cuijk

Cuijk

Angela Jansen info@vanjansen.com www.vanjansenshop.com

Bookami

Maximaal 18 inschrijvingen en dit kost € 7,50

Heb je al een van Bookami gehoord? Dat is vouwkunst van een oud boek! Je leert dan een patroon, zoals een hart in de bladzijden te vouwen, gaaf hè? Wil je het ook eens proberen, kom dan naar deze workshop! Incl. materiaal, limonade en wat lekkers!

Groep 3 t/m 8 > 1 workshop 17-01-2018 van 15:00 tot 16:30u

Workshop handlettering

Maximaal 18 inschrijvingen en dit kost € 7,50

Handlettering is helemaal hip nu! Sierlijke letters, maar ook nieuwe strakke letters. Krullen, pijlen en leuke doodles. En dat allemaal rondom om een vrolijk of mooie tekst. een tekst die bij je past en die je inspireert. Wil je het ook leren? Incl. materiaal, limonade en wat lekkers.

Groep 4 t/m 8 > 1 workshop 20-09-2017 van 15:00 tot 16:30u

Insectenhotel maken

Maximaal 18 inschrijvingen en dit kost € 7,50

De beestjes in jouw tuin verdienen toch ook een mooi onderkomen? Kom dan een insectenhotel bouwen! Eerst timmeren we de ombouw en daarna vullen we ‘m met allerlei materiaal waar de beestjes zich lekker veilig in kunnen verstoppelen en overnachten.

Groep 1 t/m 8 > 1 workshop 16-05-2018 van 15:00 tot 16:30u

23


BOOTCAMP Spring Kinderopvang BSO Achterom Gennep Locatie: BSO Achterom Picardie 64, Gennep BSO Achterom achterom@spring-kinderopvang.nl www.spring-kinderopvang.nl

Maximaal 10 inschrijvingen per activiteit en dit is gratis

Hou je van een sportief bezig zijn? En vind je het gezellig om jezelf daarin met zn allen uit te dagen? Dan is onze bootcamp echt iets voor jou! Doe mee!

Groep 1 t/m 4 > 1 proefles 04-04-2018 van 14:30 tot 16:00u

24

Gennep


BOOTCAMP Kindercentrum Madelief Loc: Kindercentrum Madelief aan het bos Zwerfheide 4, Gennep

Gennep

Shari Geerards bso@madeliefkindercentrum.nl www.madeliefkindercentrum.nl/

Maximaal 10 inschrijvingen per activiteit en dit is gratis

Houd jij van uitdaging? Ben je snel? Wil je lekker rennen en springen? Kleed je sportief aan en neem lekker deel aan onze sportieve bootcamp!

Groep 5 t/m 8 > 1 proefles 22-11-2017 van 14:45 tot 16:15u

25


CHEERLEADING Partisans Athletics Cheerleaders Locatie: Elzendaal college gymzaal 1 Bilderbeekstraat 27, Boxmeer Mayke Bongers info@cheerleadersboxmeer.com www.cheerleadersboxmeer.com

Onbeperkte inschrijvingen per activiteit en dit is gratis

Nieuw Cheerleading programma! Ben jij die jongen of meisjes tussen de 5 t/m 15 jaar en de ster op de magic floor in dans, turnen en/of acrobatiek? Laat en zien en geef je nu op om mee te doen. Wie weet, doe jij straks ook mee met (inter)nationale wedstrijden en optredens! Volg ons ook via Facebook: Partisans Athletics Cheerleaders

Groep 1 t/m 8 > 1 proefles 10-07-2018 van 18:30 tot 20:00u

Groep 8 > 1 proefles 09-07-2018 van 19:00 tot 20:30u

26

Boxmeer


DANS Dans & Musical School Milsbeek Locatie: Het Patronaat Kerkstraat 23, Milsbeek

Milsbeek

Marleen Dieperink marleendieperink@gmail.com

Maximaal 3 inschrijvingen per workshop en dit is gratis

Kinderdans Dit is de les voor kinderen, die van bewegen houden of toe zijn aan een uitdaging of juist wat meer mogen ondernemen. Wat voor een kleuter jij ook hebt, deze dansles is goed voor de motoriek, beleving en coordinatie.

Groep 1 en 2 > 3 proeflessen Les 1: 13-09-2017 van 13:30 tot 14:15u Les 2: 20-09-2017 van 13:30 tot 14:15u Les 3: 27-09-2017 van 13:30 tot 14:15u

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis

Street jazz Wij hebben gemerkt dat er veel vraag is naar een wat “stoerdere� vorm van dans en daar hebben wij naar geluisterd. Zonder afbreuk aan de techniek en kwaliteit van de lessen te doen hebben wij besloten om ipv Modern Jazz voortaan StreetJazz te gaan geven.

Groep 3, 4 en 5 > 3 proeflessen Start: 13-09-2017 van 14:15 tot 15:15u

Groep 6, 7 en 8 > 3 proeflessen Start: 13-09-2017 van 16:15 tot 17:15u

27


DANS ODI Moves Locatie: t Hokske Prinses Margrietstraat 22, Gennep John Enning john.enning@gmail.com www.odi.nu

Maximaal 20 inschrijvingen per activiteit en dit is gratis

Bij de lessen kinderdans wordt een stapje verder gegaan dan bij kleuterdans. Tijdens de lessen Kinderdans wordt er verder in gegaan op de danspassen, waarbij verschillende muziek en dansstijlen aan bod komen. Er wordt aandacht besteed aan houding, coรถrdinatie, muzikaliteit en samenwerken. De oefeningen worden afgewisseld met dansspelletjes en dansjes. Ook tijdens deze lessen staat het dansplezier voorop!

Groep 1 en 2 > 1 proefles 28-10-2017 van 09:30 tot 10:15u

Groep 3, 4 en 5 > 1 proefles 25-10-2017 van 17:45 tot 18:30u

28

Gennep


DANS Peter Dehing Dance Studios Locatie: Peter Dehing Dance Studios ‘t Tuigleerstraatje 1, Cuijk

Cuijk

Peter Dehing sjors_danst@aol.com www.peterdehingdancestudios.nl

Algemene dans vorming

Onbeperkte inschrijvingen en dit is gratis

Iedereen kent de ouderwetse klassieke balletles. Maar de ontwikkeling in de danswereld heeft niet stilgestaan. Men had toch wel door dat kinderen, net zoals hele jonge dieren dat doen, van nature veel willen bewegen en niet voor langere tijd op een bepaalde plek aan een barre willen staan.

Groep 1 t/m 4 > 2 proeflessen Start: 31-10-2017 van 16:00 tot 17:00u

Dans

Onbeperkte inschrijvingen en dit is gratis

Iedereen kent de ouderwetse klassieke balletles. Maar de ontwikkeling in de danswereld heeft niet stilgestaan. Men had toch wel door dat kinderen, net zoals hele jonge dieren dat doen, van nature veel willen bewegen en niet voor langere tijd op een bepaalde plek aan een barre willen staan.

Groep 1 t/m 4 > 2 proeflessen Les 1: 31-10-2017 van 16:00 tot 17:00u

Jazzdans

Onbeperkte inschrijvingen en dit is gratis

Dansen is net als leren lezen en schrijven:eerst letters leren, dan woordjes, dan zinnen en dan een verhaal. Zo gebruiken beroepsdansers over de hele wereld dezelfde danstaal. Als je echt ooit mee wil gaan doen in een echte musical of videoclip zul je moeten laten zien wat jij van dansen weet.

Groep 5 t/m 8 > 2 proeflessen Start: 31-10-2017 van 17:00 tot 18:00u

29


DANS Kindercentrum Madelief Loc: Kindercentrum Madelief aan het bos Zwerfheide 4, Gennep Shari Geerards bso@madeliefkindercentrum.nl www.madeliefkindercentrum.nl/

Maximaal 10 inschrijvingen per activiteit en dit is gratis

Houd je van bewegen? Wil je de wereld van dansen ontdekken? Schrijf je dan nu in en kom naar de dans workshop!!

Groep 1, 2 en 3 > 1 proefles 18-10-2017 van 14:00 tot 15:30u

30

Gennep


DANS Studio 49 Locatie: Locatie Maasweg Maasweg 49, Gennep

Gennep

Karin Groenen info@dansstudio49.nl www.dansstudio49.nl

Maximaal 8 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Dansmix Dansmix is een mix van twee prachtige dansstijlen: ballet en modern. Beide dansstijlen komen aan bod tijdens de lessen, waardoor het altijd afwisselend is. Oefeningen voor de houding, lenigheid en voetoefeningen aan de ballet barre en daarna een heerlijke, swingende danscombinatie.

Groep 5 en 6 > 2 proeflessen Les 1: 30-09-2017 van 09:15 tot 10:15u Les 2: 07-10-2017 van 09:15 tot 10:15u

Maximaal 8 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Moderne dans Je gevoelens uitdrukken door middel van dans! Bij moderne dans werk je aan je houding, kracht, lenigheid, muzikaliteit en expressie. Dit doen we in diverse techniekoefeningen op heerlijk, meeslepende muziek. Daarnaast leer je een danscombinatie aan op een populair (meestal top 40) nummer.

Groep 7 en 8 > 2 proeflessen Les 1: 04-10-2017 van 16:45 tot 17:45u Les 2: 11-10-2017 van 16:45 tot 17:45u

31


DJ CURSUS Gitaarlessen Bert Damink Locatie: Gemeenschapshuis Hokske Prinses Margrietstraat 22, Gennep Bert Damink bdamink@home.nl www.bertdamink.nl

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis

In deze cursus hoor en zie je hoe een DJ met een DJ-set een vloeiende mix maakt van 2 dance-nummers. Hij vertelt over de apparatuur en de software die hij gebruikt. Aan de hand van enkele voorbeelden wordt duidelijk gemaakt wat maat, tempo, Pitchen, Matchen & Mixen en loops zijn. Het is mogelijk om vervolglessen te krijgen. U ontvangt bericht per e-mail over plaats en tijd van deze cursus. Docent is Bert Damink.

Groep 5 t/m 8 Schrijf je in op www.sjorscreatief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

32

Gennep


DRUMMEN Drumschool Henri Rijken Locatie: Het Bolwerk, Gennep ‘t Straatje 3, Gennep

Gennep

Henri Rijken info@drumschoolhenririjken.nl www.drumschoolhenririjken.nl

Maximaal 2 inschrijvingen per workshop en dit kost â‚Ź 7,50

Droom je er van om zelf eens achter een drumstel te zitten en de drummer van de band te zijn? Probeer het uit bij Drumschool Henri Rijken. Kom een keer langs en neem een proefles. Wil je daarna verder, doe dan de introductiecursus: 6 individuele lessen met een drumstel te leen om thuis op te spelen, en gratis jouw eigen drumstokken. Kijk hiervoor op www.drumschoolhenririjken.nl.

Groep 4 t/m 8 > Kies een datum 24-10-2017 Tijdstip volgt later 31-10-2017 Tijdstip volgt later 07-11-2017 Tijdstip volgt later 14-11-2017 Tijdstip volgt later 21-11-2017 Tijdstip volgt later Kijk voor meer datums en tijden op www.sjorscreatief.nl en schrijf je in!

33


DWARSFLUITEN Hilde Desmet Locatie: Muziekhuis Johan van Kleefstraat 12, Molenhoek Hilde Desmet hilde_desmet@yahoo.com www.hildedesmet.nl

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit kost â‚Ź 15,50

Lijkt het je leuk te dwarsfluiten? Dit is nu je kans! Je krijgt twee proeflessen van een half uur. Je leert op de dwarsfluit blazen en misschien lukt het je wel om al een liedje voor te spelen! Thuis mag je een week oefenen op een mini dwarsfluitje.

Groep 3 t/m 8 > 2 lessen Les 1: 01-11-2017 Tijdstip volgt later Les 2: 08-11-2017 Tijdstip volgt later

34

Molenhoek


ELECKTRISCHE & AKOESTISCHE GITAAR Gitaarlessen Bert Damink Locatie: Gemeenschapshuis Hokske Prinses Margrietstraat 22, Gennep

Gennep

Bert Damink bdamink@home.nl www.bertdamink.nl

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis

In deze cursus ga je op een gitaar spelen. De akoestische en de elektrische gitaar worden hierbij gebruikt voor het spelen van popmuziek. Deze zijn bij de cursus al aanwezig. U ontvangt bericht per e-mail over plaats en tijd van deze cursus. Ook wordt er informatie gegeven over gitaarlessen in Gennep. De docent is Bert Damink

Groep 3 t/m 8 Schrijf je in op www.sjorscreatief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

35


Doe mee en win!

3x Sjorsfiets

5x Lidmaatschap

50x Sjors Schoolpakket

Wat moet je doen om kans te maken op deze coole prijzen?

Na iedere activiteit die jij volgt via Sjors Sportief of Sjors Creatief ontvang je één kaartje van de aanbieder met een unieke wincode. Download de nieuwe Sjors Sportief App, vul je wincode in en check of jij in de prijzen bent gevallen!

Met jouw unieke code maak je kans op de volgende prijzen: ‹‹ ‹‹ ‹‹

3x Sjors fiets 5x Lidmaatschap bij vereniging naar keuze. (Lidmaatschap voor 1 jaar met een maximum bijdrage van €100,-) 50x Sjors Schoolpakket

Doe mee en win! 3x Sjorsfiets

50x Sjors Schoolpakket

5x Lidmaatschap

Download de Sjors Spo rtief App en voer jou w wincode in! QRGMGwdq

Waar wacht je nog op? Download de Sjors Sportief App of ga naar www.sjorssportief.nl


Download de app! Met deze Sjors Sportief App schrijf je je eenvoudig en overal in voor een kennismakingsactiviteit. Je kunt er je wincode checken voor fantastische prijzen. Blijf altijd up-to-date met deze app.


FITNESS Fitland Gennep Locatie: Fitland Gennep Kleermakersgroes 14, Gennep Jorik Wulterkens sportgennep@fitland.nl www.fitland.nl

Maximaal 12 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Lekker een half uurtje kennis maken met fitness. Samen met de groep gaan jullie verschillende oefeningen in circuitvorm uitvoeren! Je zal worden uitgedaagd om jouw sportieve kant te laten zien!

Groep 6, 7 en 8 > 4 proeflessen Les 1: 25-09-2017 van 16:00 tot 16:30u Les 2: 02-10-2017 van 16:00 tot 16:30u Les 3: 09-10-2017 van 16:00 tot 16:30u Les 4: 16-10-2017 van 16:00 tot 16:30u

Groep 6, 7 en 8 > 4 proeflessen Les 1: 27-09-2017 van 16:00 tot 16:30u Les 2: 04-10-2017 van 16:00 tot 16:30u Les 3: 11-10-2017 van 16:00 tot 16:30u Les 4: 18-10-2017 van 16:00 tot 16:30u

38

Gennep


GITAAR Gitaarles Molenhoek Locatie: Onze eigen lesstudio Berkenhof 6d, Molenhoek

Molenhoek

Paul Oosterom info@gitaarlesmolenhoek.nl www.gitaarlesmolenhoek.nl

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit kost â‚Ź 7,50

Wil je een TOP-hit leren spelen op gitaar en er een mooie studio-opname van laten maken? Dan is dit je kans! Tijdens deze speciale gitaarworkshop leer je al meteen een knoepert van een hit spelen. Welke!? dat houden we nog even geheim. Voor deze workshop heb je niet persĂŠ een instrument nodig. Mocht je er al eentje hebben dan neem je die gewoon lekker mee :-) Als blijkt dat je de workshop zo leuk vond, kun je altijd nog overwegen echt met gitaarlessen te beginnen. Wel zo leuk....leer je nog meer TOP-hits spelen!

Groep 4 t/m 8 Schrijf je in op www.sjorscreatief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

39


GRAFFITI Taal- & Tekenhuis Locatie: BS De Ratel 2e Dwarsweg 77, Gennep Kees de Bruijn info@taalentekenhuis.nl www.taalentekenhuis.nl

Maximaal 15 inschrijvingen per workshop en dit kost â‚Ź 7,50

Graffiti is leuk en spannend. Dus schrijf je in voor deze workshop! Je leert een graffiti-ontwerp spuiten en verschillende spuitstijlen. Met speciale aandacht voor het tekenen van graffiti-letters. Weet je wat extra mooi is? Je spuit op je eigen groot karton. Als het spuitwerk droog is dan kun je het na de workshop mee naar huis nemen. De graffiti-workshop wordt gegeven op een grote basisschool in de gemeente. De precieze plaats wordt nog bekend gemaakt. Schrijf je in, want er is altijd iets leuks te maken!

Groep 6, 7 en 8 > Kies een datum Schrijf je in op www.sjorscreatief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

40

Gennep


IVN-SCHARRELKIDS IVN Maas en Niers Locatie: het Leger Kampweg 10, Gennep

Gennep

Myriam van Breevoort myriam@ziggo.nl www.ivn.nl/maasenniers

Maximaal 12 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Na een serie van 5 woensdagmiddagen struinen met natuurgidsen rondom clubhuis t Leger ontvang je een echt Scharrelkidsdiploma! we sluiten elke middag af met het maken van een natuurknutselwerk. Let op! Het is de bedoeling dat je de hele serie mee doet .

Groep 4, 5 en 6 > 5 lessen Les 1: 08-11-2017 van 14:30 tot 16:30u Les 2: 13-12-2017 van 14:30 tot 16:30u Les 3: 10-01-2018 van 14:30 tot 16:30u Les 4: 08-02-2018 van 14:30 tot 16:30u Les 5: 08-03-2018 van 14:30 tot 16:30u

41


JONG NEDERLAND Kinder- en jeugdwerk Jong NL Gennep Locatie: Blokhut Gennep Prinses Irenestraat 23, Gennep Roel Brouwers roelb@jngennep.nl www.jngennep.nl

Maximaal 8 inschrijvingen per activiteit en dit is gratis

Jong NL Gennep stelt zich ten doel ‘kinderen in hun vrije tijd mogelijkheden te bieden voor ontspanning en ontplooiing’. Binnen Jong NL hanteren wij verschillende leeftijdsgroepen, die terug te vinden zijn op onze website. Wanneer uw kind zich aanmeld voor één van de groepsavonden dan zijn de activiteiten gebaseerd op een drietal spelpijlers; Sport & Spel, Creativiteit en Buitenleven. Denk hierbij aan werken met hout en touw, een leuk bosspel, zelf sierraden maken of zelf een kampvuur maken. De eerste drie keer kan een kind gratis meekijken

Groep 1 t/m 8 > 3 proeflessen Kijk voor datums, tijden en groepen op www.sjorssportief.nl en schrijf je in!

42

Gennep


JUDO Judoschool Theunissen Locatie: Kandinsky College Singel 124, Molenhoek

Molenhoek

Stefanie Theunissen judotheunissen@gmail.com www.judoschooltheunissen.nl

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit kost â‚Ź 3,50

Vind jij stoeien ook zo leuk en heb je op vrijdagmiddag een uurtje de tijd? Schrijf je dan in voor deze judo activiteit. Vanaf 4 jaar ben je bij ons van harte welkom. Basisvormen van bewegen, zoals trekken, duwen, dragen en tillen en andere motorische vaardigheden staan in iedere groep wekelijks op het programma. Daarnaast is er veel aandacht voor duidelijke regels, discipline, verantwoordelijkheid voor elkaar en sportiviteit. Met judo bouwen kinderen zelfvertrouwen op en kunnen ze zich lekker uitleven. Tot ziens op de judomat!

Groep 1 t/m 8 > 3 proeflessen Les 1: 03-11-2017 van 16:00 tot 20:00u Les 2: 10-11-2017 van 16:00 tot 20:00u Les 3: 17-11-2017 van 16:00 tot 20:00u

43


KICKBOKSEN Fight 4 Glory Academy Locatie: Sportzaal Boxmeer Jacob marristraat 3, Boxmeer Bjorn Tax info@fight4glory.nl www.fight4glory.nl

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Kom gezellig mee trainen bij ons team! Word getraind door Bjorn Tax en zijn team! Een populaire sport en hartstikke leuk voor jongens en meiden! respect staat bij ons voorop! leer omgaan met elkaar, alles eruit halen, sterker worden, zelfverzekerd en begrip hebben voor elkaar en fit worden! voor meer informatie ga naar onze website: www.fight4glory.nl

Groep 3 t/m 8 > 3 proeflessen Les 1: 24-10-2017 van 18:00 tot 19:00u Les 2: 31-10-2017 van 18:00 tot 19:00u Les 3: 07-11-2017 van 18:00 tot 19:00u

44

Boxmeer


KLEUTERGYM ODI Moves Locatie: t Hokske Prinses Margrietstraat 22, Gennep

Gennep

John Enning john.enning@gmail.com www.odi.nu

Maximaal 20 inschrijvingen per activiteit en dit is gratis

Bij peuter- en kleutergymnastiek worden situaties aangeboden die passen bij de kinderen en die elk kind op zijn/haar eigen niveau kan beleven en op eigen tempo en mogelijkheid kan ontwikkelen. Daarbij proberen wij als leiding het kind te stimuleren en te motiveren. De kinderen kunnen zich uitleven in klimmen, klauteren, balanceren, hangen, springen en rollen‌. Eigenlijk alles waar thuis geen ruimte voor is. Als afsluiting van de les wordt er vaak gezongen of een kringspelletje gedaan.

Groep 1 en 2 > 1 proefles 10-10-2017 van 15:45 tot 16:30u

45


KOKEN Mexicaans koken | Spring kinderopvang Bijdehand

We gaan met zijn allen een gerecht maken en eten dit dan gezamelijk op. Deze middag wordt het een culinaire kookactiviteit.

Pietenkeuken | Spring kinderopvang Ottersum

We gaan druk in de weer in de pietenkeuken. We gaan van alles maken rondom het thema Sinterklaas. Dus we kunnen wel een aantal goede hulppietjes gebruiken. Dus ben jij een goede hulppiet, geef je dan nu op!!

Diverse locaties

BSO Bijdehand Locatie: BSO Bijdehand 2de Dwarsweg 77, Gennep BSO Bijdehand bijdehand@spring-kinderopvang.nl

Schrijf je in op www.sjorssportief.nl en wij nemen contact met je op!

BSO Ottersum Locatie: het Station Brink 12, Ottersum Ellen Wijers bso.station@spring-kinderopvang.nl

Schrijf je in op www.sjorssportief.nl en wij nemen contact met je op!

46


KORFBAL SPES Milsbeek Locatie: Gymzaal naast de basischool Schoolstraat 6, Milsbeek

Milsbeek

Ellis Spikmans e.spikmans@gmail.com www.spesmilsbeek.nl

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis

In het voor-en najaar spelen we korfbal op het (kunstgras-)veld en in de winter in de zaal. Daardoor kan er gedurende het hele jaar gesport worden. De jonge jeugd traint 1x per week en vanaf de welpen (groep3) beginnen de wedstrijdjes op zaterdag. Lijkt het je leuk om met vriendjes/vriendinnetjes een balsport in teamverband te doen kom dan gerust max 3x meedoen.

Groep 1, 2 en 3 > 3 proeflessen Les 1: 01-11-2017 van 17:00 tot 18:00u Les 2: 08-11-2017 van 17:00 tot 18:00u Les 3: 15-11-2017 van 17:00 tot 18:00u

Groep 4 > 3 proeflessen Les 1: 03-11-2017 van 17:00 tot 18:00u Les 2: 10-11-2017 van 17:00 tot 18:00u Les 3: 17-11-2017 van 17:00 tot 18:00u

47


KORFBAL VIOS OTTERSUM Locatie: TOVIOS Goorseweg 53, Ottersum M Wagemakers info@vios-ottersum.nl www.vios-ottersum.nl

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis

Kom kennis maken met de korfbal sport. Balvaardigheid, schot en gooi oefeningen, korfbal wedstrijdjes en samen actief bezig zijn! Je bent van harte welkom op een training van VIOS Ottersum; voor jong (vanaf 6 jaar) tot oud! We bieden korfbal aan op diverse niveaus, dus voor ieder wat wils.

Groep 1 t/m 8 Schrijf je in op www.sjorssportief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

48

Ottersum


LASERGAMEN Rongen Aktief Locatie: Scouting Don Bosco Avilaweg 13-15 , volg de borden lasergame -, Mook Frans Rongen info@rongenaktief.com www.rongenaktief.com

Mook

Maximaal 40 inschrijvingen per activiteit en dit kost â‚Ź 6,50

Kruip in de huid van Rambo en daag je vrienden of klasgenoten uit voor een spectaculair potje lasergamen. Een spannend actiespel in het bos. Je speelt zowel individueel als in teams met diverse spelvormen zoals capture the flag, save the president en nog veel meer.

Groep 3 t/m 8 > Kies een Tijdstip 19-10-2017 van 10:00 tot 11:00u 19-10-2017 van 11:15 tot 12:15u 19-10-2017 van 12:45 tot 13:45u 19-10-2017 van 14:00 tot 15:00u 19-10-2017 van 15:15 tot 16:15u

49


MUSICAL Dans & Musical School Milsbeek Locatie: Het Patronaat Kerkstraat 23, Milsbeek Marleen Dieperink marleendieperink@gmail.com

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Een musical is een vorm van theater die muziek, liedjes, gesproken dialogen en dans combineert. Het emotionele deel van het stuk - humor, pathos, liefde, woede - en ook het verhaal op zich worden gebracht door woorden, muziek, bewegingen en technische aspecten als entertainment in een geheel. De musical lessen bestaan uit dans, zang en spel op muziek van populaire musicals. Daarnaast wordt er gewerkt aan houding, muzikaliteit, uitstraling en presentatie. Ook wordt er ruim aandacht besteed aan verschillende toneel onderdelen.

Groep 4 t/m 8 > 3 proeflessen Les 1: 13-09-2017 van 15:15 tot 16:15u Les 2: 20-09-2017 van 15:15 tot 16:15u Les 3: 27-09-2017 van 15:15 tot 16:15u

50

Milsbeek


PAARDRIJDEN | PONYRIJDEN Hippisch Centrum Groesbeek Locatie: Hippisch Centrum Groesbeek Cranenburgsestraat 67, Groesbeek

Groesbeek

Jolien van Ballegooijen info@hippischcentrumgroesbeek.nl www.hippischcentrumgroesbeek.nl

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit kost â‚Ź 7,50

Kom kennismaken met de paardensport en onze veelzijdige manege! Deze lessen zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Je bent ongeveer anderhalf uur bezig onder begeleiding van een gediplomeerde instructeur met het poetsen, zadelen, knuffelen en natuurlijk ook rijden op onze lieve pony’s en paarden. Voor alle deelnemers staat een goody bag klaar! Hippisch Centrum Groesbeek is aangesloten bij de FNRS en goedgekeurd door de Stichting Veilige Paardensport.

Groep 3 t/m 8 Schrijf je in op www.sjorssportief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

51


PAASKONTJES | TAS | UNICORN Knutselclub Bij van Jansen Locatie: Wijkaccommodatie De Nielt Lavendel 250, Cuijk

Cuijk

Angela Jansen info@vanjansen.com www.vanjansenshop.com

Paaskontjes

Maximaal 18 inschrijvingen en dit kost € 7,50

Wie verstoppelt daar de paaseitjes? :) Zin om ook zo’n grappig paaskontje te komen knutselen? Superschattig knutselwerkje om al helemaal in de Paassfeer te komen! Ouders uit groep 1 & 2 zijn welkom!

Groep 1 t/m 8 > 1 workshop 21-03-2018 van 15:00 tot 16:30u

Stempelkunst op tas!

Maximaal 18 inschrijvingen en dit kost € 7,50

Wist je dat je mooie figuren uit aardappels kunt snijden? Dat gaan we je leren en daarna stempelen we een patroon op een katoenen tas! Voor de jongere kinderen gebruiken we fruit, zoals citroen en appel. Heel leuk om te doen en je hebt meteen een hippe tas voor de zomer! Kom je ook?

Groep 1 t/m 8 > 1 workshop 25-04-2018 van 15:00 tot 16:30u

Foam clay unicorn maken Tijdens deze workshop ga je een ‘unicorn’ bekleden met het hippe materiaal glitter Foam Clay. Eerst gaan we het materiaal ontdekken, zoek je mooie kleurtjes uit en gaan we de klei doorkneden. Dan kunnen we beginnen met het bekleden van de unicorn.

Groep 1 t/m 8 > 1 workshop 04-10-2017 van 15:00 tot 16:30u

52

Maximaal 18 inschrijvingen en dit kost € 7,50


PONYRIJDEN Bergemo Locatie: Bergemo hommersumseweg 39, Heijen

Heijen

Sanne Thijssen info@bergemo.nl www.bergemo.nl

Onbeperkte inschrijvingen per activiteit en dit kost â‚Ź 8,50

Ponyrijden is het leukste wat er is! Ook voor jongens is dit super cool. Maak nu kennis met onze pony’s en leer de eerste stapjes van het ponyrijden. Onze pony Bronco staat al te trappelen!

Groep 1 en 2 > 1 proefles 25-11-2017 van 15:00 tot 16:00u

Groep 3 en 4 > 1 proefles 04-11-2017 van 15:00 tot 16:00u 11-11-2017 van 15:00 tot 16:00u

Groep 5 t/m 8 > Kies een datum 16-10-2017 van 16:15 tot 17:15u 23-10-2017 van 16:15 tot 17:15u 30-10-2017 van 16:15 tot 17:15u

53


POPSTER VOOR ÉÉN DAG! Knutselclub Bij van Jansen Locatie: Wijkaccommodatie De Nielt Lavendel 250, Cuijk

Cuijk

Angela Jansen info@vanjansen.com www.vanjansenshop.com

Maximaal 10 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Sorry - Justin Bieber

Altijd al in de spotlight willen staan? En altijd al een popster willen zijn? Grijp dan nu je kans! Kom bij ons een echte CD opnemen. We gaan het nummer ‘Sorry’ van Justin Bieber met professioneel materiaal inzingen. Eerst oefenen we het nummer en later verdelen we de tekst. Als het nummer ingezongen is, gaan we cakejes versieren en opsmullen. Ook knutselen we samen een CD-hoesje en een CD-sticker die we later op de CD plakken. In de tussentijd wordt de CD al afgemixt en gebrand.

Groep 4 t/m 8 > 1 workshop 01-11-2017 van 15:00 tot 18:00u

Maximaal 10 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Kisses & Dancin’ - kisses

Altijd al in de spotlight willen staan? En altijd al een popster willen zijn? Grijp dan nu je kans! Kom bij ons een echte CD opnemen. We gaan het nummer ‘Kisses & Dancin’’ van Kisses met professioneel materiaal inzingen. Eerst oefenen we het nummer en later verdelen we de tekst. Als het nummer ingezongen is, gaan we cakejes versieren en opsmullen. Ook knutselen we samen een CD-hoesje en een CD-sticker die we later op de CD plakken. In de tussentijd wordt de CD al afgemixt en gebrand.

Groep 4 t/m 8 > 1 workshop 07-03-2018 van 15:00 tot 18:00u

54


SCOUTING Scouting Don Bosco Mook Locatie: Scouting Don Bosco Avilaweg 15, Mook

Mook

Sylvia Claassen sclaassen20@hotmail.com www.donboscomook.nl

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Weet je wat scouting is? Avontuur, samen, sportief, buiten bezig zijn, kampvuur, pionieren, knutselen, op kamp, speurtocht en nog veel meer..... Spreekt dit je aan, meld je dan aan voor onderstaande data

Groep 1 t/m 6 > 3 proeflessen Les 1: 28-10-2017 van 10:00 tot 12:00u Les 2: 04-11-2017 van 10:00 tot 12:00u Les 3: 11-11-2017 van 10:00 tot 12:00u

Groep 7 en 8 > 3 proeflessen Les 1: 27-10-2017 van 19:00 tot 21:00u Les 2: 03-11-2017 van 19:00 tot 21:00u Les 3: 10-11-2017 van 19:00 tot 21:00u

55


SHIRT PIMPEN | DROMENVANGER Spring Kinderopvang BSO Achterom Gennep Locatie: BSO de Schatkelder schoolstraat 4, Milsbeek

Milsbeek

Chantal van Baal schatkelder@spring-kinderopvang.nl www.spring-kinderopvang.nl

Maximaal 18 inschrijvingen per workshop en dit kost â‚Ź 4,00

Pimp je eigen shirt Je mag aan de gang gaan met je eigen oude shirt. Maak er weer een hip shirt van met kraaltjes en dergelijke. als je meerdere shirts hebt , neem gerust mee...misschien heb je wel tijd voor meerdere creaties of evt een tas van een shirt van je moeder.

Groep 6, 7 en 8 > 1 workshop 30-03-2018 van 14:30 tot 16:30u

Maximaal 10 inschrijvingen per workshop en dit is gratis

Dromenvanger Droom heerlijk weg onder je zelfgemaakte dromenvanger!

Groep 4 t/m 7 > 1 workshop 18-04-2018 van 14:30 tot 16:00u LET OP! Andere locatie: BSO Achterom Picardie 64, Gennep

56


SKATEN | SKEELEREN | INLINE-HOCKEY SVS Schaatsen & Skeeleren Stevensbeek Sportpark Skeelerbaan Stevensbeek Stevensbeekseweg 5, Stevensbeek

Stevensbeek

Henk Pouwels henkpouwels@svsskeeler.nl www.svsskeeler.nl

Maximaal 12 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Skaten is schaatsen op wieltjes. Het wordt ook wel skeeleren genoemd. Inline-Hockey is hockeyen op skates. In Stevensbeek is een skeelerbaan en een ring met boarding. Hierop kun je met de bovengenoemde sporten op een leuke manier kennis maken. Enthousiaste trainers helpen jou daarbij.

Groep 3 t/m 8 > 3 proeflessen Les 1: 03-05-2018 van 18:00 tot 19:00u Les 2: 17-05-2018 van 18:00 tot 19:00u Les 3: 24-05-2018 van 18:00 tot 19:00u

Groep 3 t/m 8 > 3 proeflessen Les 1: 08-05-2018 van 18:00 tot 19:00u Les 2: 15-05-2018 van 18:00 tot 19:00u Les 3: 22-05-2018 van 18:00 tot 19:00u

57


SPORT- EN SPEELSTRAAT DE BRINK Stichting Sport- en Speelstraat de Brink Locatie: Sport- en Speelstraat De Brink Brink 20, Ottersum Suzanne Brienen suzanne@gennepdoetmee.nl www.sportenspeelstraatdebrink.nl/

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis

Ook dit schooljaar biedt Sport- en Speelstraat De Brink weer sport- en spelactiviteiten aan. Voor het programma en om in te schrijven ga je naar www.sjorssportief.nl

Groep 1 t/m 8 Schrijf je in op www.sjorssportief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

58

Ottersum


SYNCHROONZWEMMEN Spio Synchroonzwemmen Locatie: Laco de Sprank Kempweg 70, Venray

Venray

Kelly Swinkels kpmswinkels@gmail.com www.spio.nl

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit kost â‚Ź 10,00

Synchroonzwemmen is een sport die enigszins is te vergelijken met ballet, maar dan in het water. Het is een mooie, sierlijke en zware sport, omdat je niet alleen alle zwemslagen goed moet kunnen beheersen, maar ook gevoel voor muziek en uithoudingsvermogen moet hebben. De training begint met de droogtraining in de aerobicszaal, hierbij worden de spieren opgewarmd en worden lenigheids- en krachtoefeningen gedaan. Om 16.00 uur start de training in het water en daar worden synchroonzwemtechnieken aangeleerd en ze krijgen een dans aangeleerd, die ze na de vier lessen opvoeren.

Groep 2 t/m 7 > 4 proeflessen Les 1: 28-10-2017 van 15:15 tot 17:00u Les 2: 04-11-2017 van 15:15 tot 17:00u Les 3: 11-11-2017 van 15:15 tot 17:00u Les 4: 18-11-2017 van 15:15 tot 17:00u

Groep 2 t/m 7 > 4 proeflessen Les 1: 17-02-2018 van 15:15 tot 17:00u Les 2: 24-02-2018 van 15:15 tot 17:00u Les 3: 03-03-2018 van 15:15 tot 17:00u Les 4: 10-03-2018 van 15:15 tot 17:00u Eventuele Bijzonderheden: De kinderen dienen in het bezit te zijn van A en B-diploma.

59


TAEKWON-DO Taekwon-do vereniging Ma-Ryuk Gennep Locatie: Dojang Optisport Picardi 34, Gennep Wouter Sterckx voorzitter@ma-ryuk.nl www.ma-ryuk.nl

Onbeperkte inschrijvingen per activiteit en dit is gratis

Vliegende trappen, planken breken, jezelf verdedigen, dat zijn zomaar 3 onderdelen van Taekwon-do bij Ma-Ryuk Gennep. Zie jij deze uitdagingen wel zitten? Kom dan langs voor een les!

Groep 1 t/m 8 > Kies een datum 23-09-2017 van 11:00 tot 12:30u 30-09-2017 van 11:00 tot 12:30u 07-10-2017 van 11:00 tot 12:30u 03-02-2018 van 11:00 tot 12:30u 10-02-2018 van 11:00 tot 12:30u 17-02-2018 van 11:00 tot 12:30u

60

Gennep


TAPDANS Peter Dehing Dance Studios Locatie: Peter Dehing Dance Studios ‘t Tuigleerstraatje 1, Cuijk

Cuijk

Peter Dehing sjors_danst@aol.com www.peterdehingdancestudios.nl

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Tapdansen is meer dan dansen alleen. Omdat er ijzertjes onder je schoen zitten maak je terwijl je danst geluid. Eigenlijk net een drummer zonder drumstel die drumt met zijn voeten. Tapdansen is helemaal terug van weggeweest. Veel jonge en oudere mensen doen aan tapdansen want het is een superleuke bezigheid. Weet je trouwens hoe tapdansen is ontstaan? Lang geleden mochten de slaven in Amerika op het land niet met elkaar praten en gingen toen geluiden maken met hun voeten. Hiermee gaven ze dus bepaalde dingen aan elkaar door. Dit vonden ze zo leuk dat ze het ook ‘s avonds na hun werk bleven doen.

Groep 4 t/m 8 > 2 proeflessen Les 1: 01-11-2017 van 18:00 tot 19:00u Les 2: 08-11-2017 van 18:00 tot 19:00u

61


TENNIS TV De Wiekslag Locatie: TV De Wiekslag Lierweg 2B, Molenhoek

Molenhoek

Cassandra Verspeek jeugdcommissiewiekslag@gmail.com www.tvdewiekslag.nl

Onbeperkte inschrijvingen per activiteit en dit is gratis

Tenniskids Zin in tennis? Tenniskids is verslavend leuk! Met speciale ballen en rackets en leuke trainingen leer je het razendsnel. En het hele jaar door is er van alles te beleven op en om de tennisbaan: lessen, competitiewedstrijden samen met je team, een ouder-kindtoermooi en een geweldig tenniskamp. Tennis is ook: lekker bewegen in de buitenlucht. Op onze zes all weather banen kun je het hele jaar door spelen. Wil jij het eens proberen?

Groep 3 t/m 8 > 1 proefles 28-03-2018 van 15:45 tot 16:30u

Onbeperkte inschrijvingen per activiteit en dit is gratis

Tenniswhizz Tennis Whizz is het leukste kleutertennis programma bij TV De Wiekslag. Tijdens de les ontdek je allerlei vormen van samen bewegen en spelen, lekker in de buitenlucht. Speciaal voor kinderen van 3 tot 6 jaar. Ga je met ons mee op tennisavontuur?

Groep 1 en 2 > 1 proefles 28-03-2018 van 15:00 tot 15:45u

62


THEATER TheaterSpeelPlaats TSP Locatie: eigen accomodatie Maasweg 49, Gennep

Gennep

Lieneke Holtermans info@tspgennep.nl www.tspgennep.nl

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis

Houd jij van zingen, dansen en toneel spelen? Wil jij graag op een podium staan? Sta jij de hele dag door te zingen of te dansen, of ben jij gewoon de leukste thuis? En vind jij het helemaal te gek om zelf verhalen te verzinnen en toneel te spelen. Kom dan eens met ons mee doen(twee proeflessen)! Tot snel bij TSP Gennep

Groep 1 t/m 8 Schrijf je in op www.sjorscreatief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

63


TURNEN ODI Moves Locatie: Mikadozaal Gennep Stiemensweg 46, Gennep

Gennep

John Enning john.enning@gmail.com www.odi.nu

Maximaal 20 inschrijvingen per activiteit en dit is gratis

Turnen jongens Vanaf 7 jaar kan elke jongen meedoen met het turnen op zaterdagmiddag. In de lessen komen zij op een speelse manier in aanraking met de heren turntoestellen vloer, voltige, ringen, sprong, brug en rekstok. In groepjes wordt gewerkt aan de basiselementen van het herenturnen. Heb je altijd al eens op je handen willen staan, radslagen of zelfs salto’s willen maken? Kom langs om een kijkje te nemen!

Groep 5 t/m 8 > 1 proefles 14-10-2017 van 12:00 tot 13:00u

Maximaal 10 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Turnen meisjes De meisjes gaan na een warming-up aan de slag op “de echte” turntoestellen zoals de brug, de balk, de vloer of de sprong. Handstanden, radslagen en pasjes en sprongetjes worden aangeleerd en uitgevoerd op de mat en de balk. Op de brug worden een borstwaarst omtrek en springen naar de hoge legger al snel een begrip. Ook de trampoline wordt regelmatig gebruikt.

Groep 5 t/m 8 > 1 proefles 14-10-2017 van 10:00 tot 11:00u

64


TURNEN | GYM De Hazenkamp Gymsports Locatie: Gymzaal de Grote Lier Esdoornlaan 8, Molenhoek

Molenhoek

Berthe van de Weem info@hazenkamp.nl www.hazenkamp.nl

Maximaal 7 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Kom je bij ons springen op de trampoline, hangen aan de ongelijke brug, zwaaien aan de ringen, rollen over de kast. Of een handstand maken op een grote valmat, slingeren aan de touwen en een koprol maken op de balk. We hebben ook een luchtkussentje. Dus veel verschillende en afwisselende toestellen met uitdagende oefeningen, waar je veel nieuwe dingen kunt leren.

Groep 2 en 3 > 3 proeflessen Start: 31-10-2017 van 15:30 tot 16:30u

Groep 4 en 5 > 3 proeflessen Start: 31-10-2017 van 16:30 tot 17:30u

Groep 6, 7 en 8 > 3 proeflessen Start: 31-10-2017 van 17:30 tot 18:30u

65


TYPELESSEN Typen met Doret Locatie: Typelessen op school óf privé Erfsebosweg 5, Heijen Doret de Cock typenmetdoret@gmail.com www.solutioscriba.nl

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis

Vindt jij het leuk om op de computer te spelen? Al snel kan ook jij met 10 vingers blind typen. Volg nu een gratis proefles.

Groep 6, 7 en 8 Schrijf je in op www.sjorscreatief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

66

Heijen


VOETBAL Voetbalvereniging Heijen Locatie: Sportpark “de Heikamp� Heikampseweg 50A, Heijen

Heijen

Oscar Klein jeugd@vvheijen.nl www.vvheijen.nl

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Denk je dat je voetballen leuk vindt, kom dan 3 x meetrainen bij de jeugd van V.V. Heijen.

Groep 1 t/m 8 > 3 proeflessen Les 1: 01-11-2017 van 18:15 tot 19:30u Les 2: 08-11-2017 van 18:15 tot 19:30u Les 3: 15-11-2017 van 18:15 tot 19:30u

Groep 5 t/m 8 > 1 proefles (Meiden) 03-11-2017 van 15:30 tot 17:00u

67


YOGA Kinderyoga Judith Locatie: Kinderyoga Judith Pater Celiestraat 18, Gennep Judith Tรถnnissen judith@kinderyogajudith.nl www.kinderyogajudith.nl

Maximaal 8 inschrijvingen per activiteit en dit is gratis

Kom jij fijn bewegen en ontspannen bij Kinderyoga Judith? Tijdens de les doen we yogahoudingen, ontspanningsoefeningen en massages. Alles in spelvorm en aan de hand van een thema. Tijdens de kinderyoga les leer je jezelf en je lijf steeds beter kennen. Kom ook ervaren wat yoga voor jou kan betekenen.

Groep 2 en 3 > Kies een datum 25-10-2017 van 15:30 tot 16:30u 17-01-2018 van 15:30 tot 16:30u

Groep 4, 5 en 6 > Kies een datum 25-10-2017 van 17:00 tot 18:00u 17-01-2018 van 17:00 tot 18:00u

68

Gennep


ZEILEN Watergidsen Phileretmai Locatie: De Blokhut Kromvenpad 1, Middelaar/Mookerplas

Middelaar

Jiske Ensink info@phileretmai.nl www.phileretmai.nl

Maximaal 10 inschrijvingen per activiteit en dit is gratis

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging op de zaterdagmiddag? Kom met ons zeilen, roeien, samenwerken en plezier maken! Kom een middagje kijken en vaar gezellig mee met de meiden van de Phileretmai! Leer de termen en technieken van het zeilen, ga op ‘walvisjacht’ en speel levend kolonisten op het water. Waait het niet?! Geen vrouw over boord! Dan vermaken we ons op een andere manier; we gaan roeien (met de riemen die wij hebben) of spelen het grote-chaos-spel.

Groep 4 t/m 8 > Kies een datum 26-05-2018 van 13:00 tot 15:00u 09-06-2018 van 13:00 tot 15:00u Eventuele bijzonderheid: Je moet in het bezit zijn van zwemdiploma A om deel te nemen.

69


ZWEMMEN zv Vivalo Locatie: Sportcentrum Pica Mare Picardie 34, Gennep JMWE van Dijk secretariaatzvvivalo@gmail.com www.zv-vivalo.nl

Maximaal 12 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Wil jij waterproof zijn? We gaan in deze lessen je meer waterproof maken door middel van het aanleren van techniek in de verschillende zwemslagen. aan het einde van deze vier gratis lessen krijg je de mogelijkheid als je lid wordt om brevetten te zwemmen van alle slagen.

Groep 3 t/m 8 > 4 proeflessen Les 1: 03-11-2017 van 19:00 tot 20:00u Les 2: 10-11-2017 van 19:00 tot 20:00u Les 3: 17-11-2017 van 19:00 tot 20:00u Les 4: 24-11-2017 van 19:00 tot 20:00u

Groep 3 t/m 8 > 4 proeflessen Les 1: 02-03-2018 van 19:00 tot 20:00u Les 2: 09-03-2018 van 19:00 tot 20:00u Les 3: 16-03-2018 van 19:00 tot 20:00u Les 4: 23-03-2018 van 19:00 tot 20:00u

70

Gennep


ZWEMMEN Optisport Gennep BV Locatie: Sportcentrum Pica Mare Picardie 34, Gennep

Gennep

Roy Pauwels roypauwels@optisport.nl www.optisport.nl/picamare

Aqua’Kids Challenge

Maximaal 25 inschrijvingen en dit kost € 2,50

Een challenge vol leuke actieve uitdagende zwemactiviteiten! Inclusief limonade en iets lekkers.

Groep 1 t/m 8 > 1 proefles 16-09-2017 van 09:00 tot 10:00u Eventuele Bijzonderheden: Kinderen dienen onder begeleiding te zijn van een volwassene of in het bezit te zijn van minimaal diploma A.

Zwemdisco

Maximaal 150 inschrijvingen en dit kost € 6,00

Groep 1 t/m 7 > 1 proefles | Carnaval 16-02-2018 van 19:00 tot 21:00u

Groep 2 t/m 8 > 1 proefles | Halloween 20-10-2017 van 19:00 tot 21:00u

Groep 1 t/m 8 > 1 proefles | Kerst 22-12-2017 van 19:00 tot 21:00u

Zwemdisco

Maximaal 150 inschrijvingen en dit kost € 6,00

Groep 1 t/m 8 > 1 proefles | Mei 11-05-2018 van 19:00 tot 21:00u

Groep 1 t/m 8 > 1 proefles | Sinterklaas 01-12-2017 van 19:00 tot 21:00u

71


Dit Sjorsboekje en nog2017-2018 het hele schooljaar geldig! Dit Sjorsboekje is nogis een hetbewaargids hele schooljaar geldig. 2017-2018 Goed bewaren dus :)

Sjors Sportief

Ster(k) in verbinden van sport kindcentra cultuur

DJM Gennep-Mook 2017-2018  
DJM Gennep-Mook 2017-2018  
Advertisement