SJÖLOG 2021

Page 1

2021 KATALOG 11 MARS

SJÖFART

TRANSPORT

LOGISTIK


Illustration/Design Julia Nilsson Projektgrupp Filip Pehrsson Fredrik Wass Trifah Muradi Mira Börjesson Patrik Tildesley Julia Nilsson Amanda Andersson Carolina Sjöberg Fanny Leanderson Christian Rehnholm

Adress SJÖLOG 2021, Sjösektionen Chalmers Campus Lindholmen 412 96 Göteborg www.sjolog.se


HUVUDSPONSORER

SAMARBETSPARTNERS


INNEHÅLL

05 SJÖLOG Mässa

06 Dagens Schema

07 Graduateland

08 Årets tema

09 Huvudsponsorerna har ordet

10 Projektledaren har ordet

11 Projektgruppen 2021

16 Utställare


SJÖLOG MÄSSA SJÖLOG arrangeras vanligtvis i Lindholmen Science Park, men på grund av rådande omständigheter kommer den 2021 att hållas digitalt på plattformen Graduateland den 11 mars. Mässan öppnar för besökare 12:00 och stänger 16:00. SJÖLOG är en arbetsmarknadsmässa där de utställande företagen har en chans att nätverka med studenter. Här finns mycket goda möjligheter att skapa sig en bild av hur arbetsmarknaden ser ut och knyta viktiga kontakter inför framtiden. Under dagen kommer vi att lotta ut fyra presentkort på 500kr till fyra lyckliga vinnare. För att delta i tävlingen behöver du göra en användarprofil här på Graduateland samt följa SJÖLOG på instagram. Vi vill tacka våra huvudsponsorer STENA LINE och WALLENIUS som gör utlottningen och detta event möjligt. Under dagen kommer det att ske fyra live föreläsningar och mer info om detta finns på sida 8. Hoppas ni hittar allt ni önskar. Har ni frågor innan eller under mässan kan ni kontakta oss i SJÖLOG via mail, info@sjolog.se eller telefon, 0705592160. Varm välkomna till SJÖLOG Mässa 2021!


DAGENS SCHEMA

12:00

Mässan öppnar

13:00

Carolina Kihlström -

13:30

Wallenius Marine -

14:30

Siemens Energy -

15:00

Stena Line -

15:30

Utlottning av priser

16:00

Mässan stänger

Livepresentation Livepresentation

Livepresentation

Livepresentation


GRADUATELAND Registrera dig

Mässdagen

Börja med att registrera dig med din student email XXXX@student.chalmers.se

Mingla och knyt kontakter med företag.

Fyll i din profil Fyll i din profil så mycket du kan då det både är trevligare samt att det gör dig till en mer intressant kandidat vid eventuell jobb/ praktikansökan.

Ett tips är att ha en profilbild så att utställare får en bild av vem du är.

Live-presentationer kommer hållas under mässdagen vilket du kommer bli påmind om när du är inloggad på plattformen. Det kommer lottas ut fina priser som du som student har möjlighet att vinna. För att delta måste du göra en användarprofil på Graduateland samt följa SJÖLOG på instagram.


ÅRETS TEMA -

EN TRYGG ARBETSPLATS

Att samtliga på en arbetsplats ska känna sig trygga och lika behandlade är för oss en självklarhet, men det är de tyvärr inte överallt. För att uppmärksamma hur viktigt detta ämnet är, har vi valt att ha En Trygg Arbetsplats som tema på årets SJÖLOG. För att informera framförallt studenter och kommande arbetstagare om detta viktiga ämne har vi bjudit in Carolina Kihlström från Svensk Sjöfart som arbetar med Vågrätt, för att tala om vad och hur vår bransch arbetar för en arbetsmiljö i världsklass.

Presentationen kommer hållas 13:00 på https://sjolog.graduateland.com/sv/event/4656


HUVUDSPONSORERNA HAR ORDET Wallenius Marine har varit stolt sponsor av Sjölog sedan 2006. För oss är det självklart att vara med och främja tillväxten inom sjöfarten och bidra till att eleverna får en möjlighet att komma i kontakt med framtida arbetsgivare. Vi är beroende av att det finns kunniga människor som vill jobba hos oss, både till sjöss och på våra kontor. Därför tycker vi att Sjölogs årliga event är en given mötesplats för studenter och näringsliv inom en av Sveriges viktigaste näringar, sjöfarten.

Lillemor Tappert HR Administratör Wallenius Stena Line stödjer även i år Chalmers Sjösektions årliga event SJÖLOG genom att medverka som huvudsponsor. För oss är SJÖLOG en återkommande höjdpunkt, där vi gärna är med och skapar möjligheter för oss och studenter att knyta värdefulla kontakter för framtiden. Långsiktig hållbarhet samt digitalisering är två stora fokusområden och en del av Stena Lines strategi. För att nå våra framtida mål behöver vi en kombination av både erfarna och nytänkande medarbetare. Vi ser därför fram emot att träffa och knyta kontakt med kompetenta och ambitiösa studenter, som vill bli en del av oss samt vara med på vår spännande resa framåt.

Therese Vikström People Manager Scandinavia Stena Line


PROJEKTLEDAREN HAR ORDET Mitt namn är Filip Pehrsson och jag är projektledare för Sjölog. Det är nu dags för SJÖLOG 2021. I år har vi i projektgruppen fått vara nytänkande och extra kreativa för att det ska gå att genomföra en mässa likt varje år. Sjölog som varje år lockar besökare från både företag och skolor ut till Lindholmen kommer i år flytta över till plattformen Graduateland. En stor del av årets jobb har varit att sätta oss in i hur det är att anordna en mässa online, vilket ingen av oss hade erfarenhet av sedan tidigare. Vi är stolta över arbetet vi gjort och hur slutresultatet med både företagens montrar och upplägget på sidan blev. Jag som projektledare har haft god kontakt med förra årets arbetsgrupp och fått stöttning vilket jag vill tacka för. I år har vi valt ett tema som handlar om “En trygg arbetsplats”. Det har visat sig vara ett väldigt aktuellt ämne under rådande pandemi eftersom både sjöfart och logistik inte är så lätt att ta med sig hem. Ett fartyg måste styras på plats, och någon måste flytta gods från A till B. Att göra detta på ett tryggt sätt under en pandemi har visat sig vara en utmaning. Vi vill därför i år lägga fokus på att alla ska ha en trygg arbetsplats. Vi kommer under mässan få höra Carolina Kihlström prata om mer om detta. Jag hoppas nu att ni hittar in på sidan och börjar mingla, precis som om det vore en mässa på Lindholmen. Utnyttja detta tillfälle till att nätverka, fråga företagen vad som är på gång i deras bransch och skapa nya kontakter. Kanske finns det ett jobb som väntar på just dig. Om du inte redan gjort det, gå in på www.sjolog.se för att besöka årets mässa.

Filip Pehrsson Projektledare 2021


PROJEKTGRUPPEN 2021


Filip Pehrsson

Fredrik Wass

Internationell logistik år 2 Projektledare

Internationell logistik år 3 Ekonomiansvarig

Vem är jag?

Vem är jag?


Internationell logistik år 2 Säljkoordinator

Trifah Muradi

Internationell logistik år 2 Säljkoordinator

Mira Börjesson

Patrik Tildesley

Vem är jag?

Vem är jag?

Vem är jag?

Sjöingenjör år 1 Säljkoordinator


Julia Nilsson

Amanda Andersson

Internationell logistik år 3 PR-& kommunikation

Internationell logistik år 3 PR-& kommunikation

Vem är jag?

Vem är jag?

Carolina Sjöberg Internationell logistik år 2 PR-& kommunikation

Vem är jag?


Fanny Leanderson Internationell logistik år 2 Rådgivare

Vem är jag?

Christian Rehnholm Internationell logistik år 3 Rådgivare

Vem är jag?


ADMARE Admare Ship Management provides high quality ship management service with flexible solutions, reliable and transparent operations. Always from an owner’s perspective with cost control and asset protection in mind. We are currently holding Document of Compliance for vessels flying flags under United Kingdom and Sweden. We are also holding ISO 9001 and ISO 14001 certification.

Our team has long experience from a wide variety of shipping and offshore related activities and our state-of-the-art Safety Management system is the foundation of our business and is always under continuous improvement.

Audits, inspection, TMSA, sale/purchase inspections, insurances, conversions, upgrades newbuildings. If it’s shipping related – we can Our fleet consists of 15 vessels owner by four different clients and do it! Don’t hesitate to contact us if you need any support or the trading area of the fleet is for the moment Northern Europe and assistance in your business. the Mediterranean Sea. The core of our crewmembers has been with us for 10 and some even more than 20 years. Do you want to be part of our team? Do not hesitate to get in touch.

AdMare Ship Management AB Västra Hamngatan 19 411 17 Göteborg

Kontakt Hanna Mahaffey info@admare.se crewing@admare.se +46 31 749 85 80 www.admare.se/


DFDS DFDS is a pan-European, financially strong service provider within Freight shipping services, Transport & Logistics solutions and Passenger services generating annual revenues of EUR 1.9bn. DFDS was founded in 1866, is headquartered in Copenhagen, and listed on Nasdaq Copenhagen. To over 8,000 freight customers, we deliver high performance and superior reliability through shipping & port terminal services, and transport & logistics solutions. For six million passengers, we provide safe overnight and short sea ferry services.

Kontakt Karin Gelkén hrsweden@dfds.com 031-65 08 00 www.dfds.com

Our 8,000 fantastic people are located on ships and in offices across 21 countries. This gives us a wide range of career opportunities throughout Europe within transport, shipping and logistics. We value mobility and want to see our people learn, develop and improve every day. We offer jobs within Logistics operations, Sales, Marketing and Customer Service, Terminal operations, Finance, IT Development and so much more. Come join us at Sjölog and let's talk about what possibilities we have for you.


GAC SWEDEN GAC Sweden AB ingår i GAC koncernen (www.gac.com). Vi servar i huvudsak den marina industrin och företag med anknytning till det marina. Vi är idag världsledande som fartygsagent och i Sverige hanterar vi ungefär 1700 anlöp per år av olika typer av fartyg. Det kan vara fartyg inom torrlast, tank eller tex kryssningsindustrin. Vi hjälper till med alltifrån att boka lots, kajplatser, kontakt mot myndigheter eller om någon i besättningen behöver till läkaren. Vi är en service organisation där vi löser de problem eller önskemål som kan uppstå i samband med ett fartygsanlöp. Vi har kontor i Stockholm , Västerås, Göteborg och Kalmar och hanterar anlöp i hela Sverige. Vi erbjuder även våra kunder olika typer av logistiklösningar och hanterar allt ifrån flyg, sjö, bil, järnväg eller någon typ av specialtransport.

GAC Sweden Vingalandsgatan 8 417 63 GÖTEBORG

Vi erbjuder även lager och distribution samt lastning och lossning. Vi har kunder inom flera olika verksamhetsområden. Vi på GAC skiljer oss mot många av våra kollegor. Vi är ett stort bolag men med svenska ”rötter” och i huvudsak svenskt management. Vi är lite ”old school” och sätter stor tilltro och stort värde på det personliga mötet. GAC tar regelbundet emot praktikanter och vårt sätt att jobba ger en unik ingång i branschen. Vi vill främst nå studenter som är intresserade av shipping och som kan tycka fartygsagent kan vara intressant. Men också till de som funderar på spedition och logistik samt studenter som kanske har annan bostadsort än Göteborg.

Kontakt sweden@gac.com 031-337 81 30

www.gac.com


KUSTBEVAKNINGEN Kustbevakningen är en civil statlig myndighet under Justitiedepartementet. Kustbevakningen ansvarar för miljöräddningstjänst till sjöss och bistår andra myndigheter med sjöräddningstjänst och annan räddningstjänst när behov uppstår. Vi bedriver övervakning till sjöss och ordningshållning i sjötrafiken samt utövar tillsyn och kontroll inom fiskeri, tull, gräns, sjötrafik, jakt, naturvård och miljöbrott. Det finns 21 kuststationer strategiskt utplacerade längs Sveriges kust samt i Mälaren och Vänern och en flygkuststation. Kustbevakningen förebygger och utreder även vissa brott i maritim miljö. Inom Kustbevakningen arbetar drygt 800 medarbetare som alla känner ett stort engagemang och stolthet över sitt arbete. Vår vision är en trygg, ren och levande havsmiljö för alla.

Kustbevakningen Box 536 371 23 Karlskrona

Kontakt registrator@kustbevakningen.se

www.kustbevakningen.se/


NAVIX Navix Maritime Chartering AB är ett bolag som ansvarar för Commercial Management inom tankbefraktning. Navix fokuserar på Intermediate shipping segmentet, dvs 10000-25000 dwt och fraktar fartygen främst i Europa.

Kontoret är beläget precis intill vattenkanten vid Klippanområdet i Göteborg där vi skapat ett familjärt, trivsamt, och shippinginspirerad miljö där trivsel både för kunder och framförallt personalen prioriterats.

Navix skall attrahera andra rederier att placera tankfartyg hos oss men det skall alltid vara baserat på långsiktiga relationer. Med en klar och tydlig formulerad affärsplan som fokuserar på tillväxt och långsiktiga relationer med kunder så har bolaget vuxit och är en av de största aktörerna inom sitt segment. När bolaget startades var det 2 anställda, ansvarade för 4 tankfartyg, och hade en partner. Idag är vi 7 anställda, har 12 fartyg, och jobbar med 5 olika rederier. Ambitionen är att fortsätta växa tillsammans med befintliga rederier men även attrahera nya.

Gå in på vår hemsida för att ta del av de fartyg som Navix ansvarar för och den erfarenheten personalen besitter. Har ni vägarna förbi vårt kontor så är det bara att komma in och träffa oss så berättar vi mer om vår verksamhet som vi är stolta över att ha skapat.

Navix Maritime Chartering Klippan 3B 414 51 Göteborg

Kontakt Mats Andersson chartering@navix.se 031-7304040 www.navix.se


NORTHERN OFFSHORE SERVICES -

JOBBMÖJLIGHETER

Northern Offshore Services is an innovative company focusing on specialised shipping, primarily in the offshore wind industry. Our mission is to serve as a reliable partner offering safe, reliable and efficient service at sea. We are a world leader in our field, and you will have the opportunity to help shape the industry and be a pioneer.Our fleet consists of 42 vessels, exclusively designed/customised by in-house designers. All the vessels are built in specialist yards in Europe to the highest standards achieving optimal performance, high efficiency and adaptability to requirement. We offer our employees opportunities for professional development and further training. We develop vessels and business areas and are constantly expanding.

Northern Offshore Services Saltholmsgatan 44 42676 Västra Frölunda

Kontakt info@n-o-s.eu +46 (0)31 31 00 200

www.n-o-s.eu


SAFETYGRUPPEN -

SAFETY & SECURITY TRAINING

Safetygruppen is a national leading and most complete provider of safety and security maritime training organisation in Sweden. Our courses are approved by the Swedish authorities and meets the requirements with regulation of STCW Manila. New location 2020 – Frihamnen Our training centre in central Stockholm, is the most modern for the shipping industry. We also offer customized courses and deliver in location as your wish. To deliver the latest best practise and knowledge, we are working close together with several partner for e.g. Viking Life-Saving equipment, Dafo for firefighting equipment and Interspiro for breathing apparatus. We are looking forward to meeting you in our digital booth during the exhibition on Sjölog 2021.

Safetygruppen

Stockholm Training Port Södra kajen 10, Frihamnen

Kontakt

info@safetygruppen.se 08 410 215 60

www.safetygruppen.se


SIEMENS ENERGY -

SJÖINGENJÖRER

“Låt oss förändra morgondagen redan idag” är vårt genuina löfte på Siemens Energy till våra kunder och medarbetare på vägen mot en hållbar framtid. Siemens Energy är ett av världens ledande företag inom energiteknik. Tillsammans med våra kunder och partners tar vi fram energisystem för framtiden och stöder därmed en övergång till en mer hållbar värld. Med vår portfölj av produkter, lösningar och tjänster täcker Siemens Energy nästan hela energivärdekedjan – från kraftproduktion och överföring till lagring. Portföljen inkluderar konventionell och förnybar energiteknik,

Siemens Energy Slottsvägen 612 83 Finspång

Kontakt

Nelly Johansson, rekryterare energy.se@siemens.com 0122-81000

www.siemens-energy.com

såsom gas- och ångturbiner, hybridkraftverk som drivs med vätgas, och kraftgeneratorer och transformatorer. Vi erbjuder hela världen som din arbetsplats genom ett omfattande utbildningsprogram för att möjliggöra certifiering som driftsättningsingenjör på gasturbiner för dig som precis tagit examen eller du som redan har några års erfarenhet. Siemens Energy har 91000 anställda världen över i mer än 90 länder och genererade intäkter på cirka 29 miljarder euro räkenskapsåret 2019. I Sverige har Siemens Energy 2700 anställda på 10 orter.


SIRIUS SHIPPING -

JOBBMÖJLIGHETER

Sirius consist of four parts: Sirius Shipping, Sirius Chartering, Vald. Andersons Shipagency and Vald. Andersons Logistics.Through these companies we have the opportunity to offer our customers a wide range of expertise and service.Sirius started at Donsö in 1994 by the Backman family. FOUR COMPANIES WORKING FOR SUCCESSFUL SHIPPING We believe in shipping and are proud to offer safe, efficient transport with minimal impact on the sensitiveenvironment in which we work. Together we do our utmost to meet and exceed your highest expectations and we are confident that you will be satisfied. The people of Sirius are highly trained professionals, handpicked for the job. They are well aware of their importance and how their work reflects on the company. Expertise is well embedded throughout the company, our culture, work ethic and operational performance. In order to make our customers successful we constantly strive to be better. Perfection might well be unattainable, but we will never stop trying… Today, Sirius Shipping operates a total of 14 vessels, 12 oil / chemical tankers and 2 LNG bunker vessels, of which M / T Coralius is the first dedicated LNG bunkering ship in the world.

Vald. Andersons Shipagency was founded in 1944 and is one of Sweden's largest Agency operators. Vald. Andersons Shipagency is present in all of Sweden's significant ports and has offices in Gothenburg and Stenungsund. With 7 employees, 24/7 availability, the customer always comes first. Valdemar Andersons Logistics, a transport company that understands shipping. For real. We know that time in port is short and intense. And we know you need a flexible partner who can warehouse, transport and deliver goods right on time, around the clock. From door to ship. Our job is not done until the goods are on board. It’s something our customers draw benefit from. When you choose Vald. Andersons Logistics, you get a partner who delivers. Every time.

Sirius Shipping

Donsö Hamnväg 38 430 82 Donsö

Kontakt

Carina Karlsson & Jill Topdemir crewing@siriusshipping.eu 031-97 33 40

www.siriusshipping.eu

Sirius Chartering operates exclusively and independently as Commercial Manager for oil / chemical tankers and LNG vessels. The fleet today comprises a total of 18 vessels, 16 oil / chemical tankers and 2 LNG vessels. Sirius Chartering operates internal and external vessels. Sirius Chartering currently has 5 employees

Activity: Shipping, Chartering, Ship Agency and Logistics

Characteristics of employees: Focus and interest in shipping, adequate competence based on responsibilitySJÖBEFÄLSFÖRENINGEN Sjöbefälsföreningen är en facklig organisation som arbetar med att förbättra löner och allmänna anställnings- och sociala villkor. Vi driver utbildningsfrågorna hårt och verkar för en bättre sjöbefälsutbildning samt fler praktikplatser ombord på i första hand svenska fartyg, men även utländska.

Du får också rådgivning om lön och arbetsvillkor, fördelaktiga banklån och billigare försäkringar. Du får även föreningens tidning Sjöbefälen åtta gånger per år.

Under din ombordförlagda praktik kan du söka stipendium, om du har varit medlem ett år. Varje elev kan få totalt upp till 30 000 Studerande vid någon av sjöfartshögskolorna kan bli studerandemedlem kronor. Utöver det kan du också söka behovsprövade för 180 kronor per år. Som studerandemedlem får du information om stipendier. utbildning, praktik och arbetsmarknad.

Sjöbefälsföreningen Box 4040 128 04 Bagarmossen

Kontakt

Rebecka Fransson sbf@sjobefal.se 0851835600 www.sjobefalsforeningen.se/


SMTF -

SSPA OCH FKAB

SSPA is a world-leading maritime company offering the latest knowledge within sustainable maritime solutions. 80 years of experience place us at the forefront of maritime development, applied research and qualified consulting services. The basis of our work is in the areas of hydrodynamic and aerodynamic design and verification, naval architecture and systems engineering, shipbuilding, integrated logistics, environment, risk identification and safety measures as well as simulation modeling. Our expert skills and databases, analysis and calculation capabilities, laboratories and collaborative platforms create value for our clients worldwide. SSPA has 95 dedicated employees, including 12 nationalities and 18 PhDs. Our head office is in Gothenburg with a branch office in Stockholm. The company is owned by Chalmers University of Technology Foundation, making us a bridge between innovation theory and practical implementation. Our clients and partners are shipowners, shipbuilders, ports, manufacturers and maritime authorities all over the world. Our mission is to develop a safer, more energy efficient and environmentally sustainable maritime sector for a resilient future.

FKAB Marine Design is a 60 year old family owned company and we deliver ship designs prepared for the future. Our presence is on a global market, with customers all over the world and we are based in Uddevalla (HQ), Gothenburg & Shanghai. Our designs are optimized with focus on operation, low fuel consumption, low environmental impact and ready to meet future demands. Within marine design there can be anything from smaller jobs to complete newbuilding projects, offering a great variety of tasks. One thing that today is common for every newbuilding project is the clear focus on making less environmental footprint. We like to be part of the project from the first sketch to delivering the complete design to the shipyard. Our clients are shipowners, shipyards, governments and authorities. We have always an ongoing cooperation with schools offering educations with several internships planned and each year we have students making their master thesis together with us. We consider peoples knowledge and experience an asset and like our employees to grow within the company and gradually take more responsibility.

SSPA

FKAB

Chalmers Tvärgata 10 412 58 Göteborg Kontakt Christina Jansson, HRChristina.jansson@sspa.se

Gustaf Mattssons Väg 2 451 50 Uddevalla Kontakt Andreas Hagberg +46 522 98100 info@fkab.se www.fkab.com

www.sspa.se


STYRSÖBOLAGET -

JOBBMÖJLIGHETER FÖR SJÖBEFÄL & SJÖKAPTEN

På Styrsöbolaget jobbar vi med ett gemensamt värdegrundsarbete som ska känneteckna det arbete vi utför och vår relation till våra kunder och resenärer Hur gör man för att få samtliga medarbetare på ett företag att jobba mot samma mål? För att få svar tillsattes en intern referensgrupp med personer från olika delar och med olika roller inom företaget, från kundnära till företagsledande. Resultatet blev fyra värdeord samlade under förkortningen H.A.N.S – Handling, Ansvar, Nytänkande och Samspel. Syftet med värdegrundsarbetet är att få alla medarbetare att känna sig delaktiga, att se på sin roll med nya ögon, att våga tänka nytt och ta ansvar. Arbetet har på mycket kort tid lett till en rad förbättringar för både företaget som helhet och för enskilda medarbetare. Förbättringar som i sin tur leder till säkrare och mer pålitliga resor, nöjda kunder och resenärer. Vill du fortsätta detta arbete med oss?

Välkommen med din ansökan!

Vår flotta består av 19 fartyg och varje år reser ca 5,5 miljoner passagerare med oss i Göteborgs södra skärgård och hamn. Vår verksamhet bygger på avtal med upphandlad trafik. Vi har för närvarande två uppdragsgivare, Västtrafik och Göteborgs Stad. Styrsöbolaget kör på uppdrag av Västtrafik passagerartrafiken med skärgårdsbåtar från Saltholmen till Södra skärgården och älvtrafiken med Älvsnabben och Älvsnabbare. Trafiken är upphandlad av Västtrafik som beslutar om trafikutbud och taxor. Styrsöbolaget ingår sedan 2004 som ett dotterbolag i Transdev Sverige AB, som är verksamma inom trafikslagen båt, buss, spårvagn och tåg. Transdev kör både upphandlad och kommersiell trafik. I varumärkena ingår bl a Blidösundsbolaget och Snälltåget.

Styrsöbolaget Box 5085

426 05 Västra Frölunda

Kontakt

Magalí Guzmán magali.guzman@styrsobolaget.se 031-696418

www.styrsobolaget.seSVENSKA ORIENT LINIEN Svenska Orient Linien AB grundades 1911 och fyller således 110 år 2021. Inom företaget har vi ett flertal olika shippingaktiviteter: SOL Med Service Ursprunget till SOL som fortfarande är i full sving. Opererar ett halvdussin fartyg mellan norra Europa/Östersjön och västra men framför allt östra Medelhavet. Lasten består främst av sågade trävaror sydgående och olika bulklaster nordgående. TransProCon Är experter på projekt- och kontraktslaster över hela världen. Man är också mycket aktiv inom in- och utbefraktning av Ro/Ro- och Lo/Lo-fartyg.

Svenska Orient Linien AB Klippan 1A 414 51 Göteborg

Kontakt

info@sollines.se 031-354 4000

www.swedishorientline.com

Svenska Orient Linien AB har också ägarintressen i flera andra bolag i branschen, bland annat WALLENIUS SOL AB och Admare Ship Management AB. Vänligen se respektive företags monter/hemsida för mer information. Kan erbjuda praktik/extrajobb/jobbmöjligheter beroende på behov. Lämna gärna in en intresseanmälan. Erbjuder tyvärr inte praktik eller jobb till sjöss.


STENA LINE Stena Line är i en spännande period av förändring när det gäller verksamheten, digitalisering och att verkligen vara ett innovativt nytänkande företag. Vi vill transformera sjöfarten och segla mot visionen: Connecting Europe for a sustainable future. Hos oss på Stena Line är vi som familj och vänner till varandra. Tillsammans arbetar vi hårt för att lösa problem och skapa framgång eftersom vi vet att utmaningar utvecklar oss. Som ledaren inom hållbar sjöfart har Stena Line Europas största linjenätverk och fokuserar på transport av både passagerare och frakt. Med våra 18 linjer som binder samman 9 länder och 28 hamnar är vi en viktig del av europeisk infrastruktur. Vi letar alltid efter personer som vill bli en del av Stena Line-familjen och kan bidra till vår härliga, lättsamma atmosfär och vår vision för framtiden. 4300 medarbetare är redan en del av familjen över hela Skandinavien, runt om i Storbritannien och Baltikum och det är tillsammans vi skapar vår framgång.

Stena Line

Danmarksterminalen Emigrantvägen 20 413 27 Göteborg

Kontakt

Frida Berntsson frida.berntsson@stenaline.com

www.stenaline.com

Kombinationen av människor, fartyg, hamnar och teknologi är en del av den spännande vardagen på Stena Line. Hos oss finns det en plats för nästan alla yrkeskategorier och oändliga möjligheter på en arbetsplats med starka visioner för framtiden. För oss är det viktigt att vi arbetar för att upprätthålla och utveckla en arbetsmiljö som är hållbar och som ger lika möjligheter till alla. Vi tror på jämlikhet, mångfald och inkludering – hos oss är alla välkomna. Din resa börjar med oss!


Jobbmöjligheter & Praktik Håll utkik på www.stenaline.com/jobb


WALLENIUS SOL WALLENIUS SOL operates scheduled services from five ports in the Gulf of Bothnia to and from Europe/UK. The main cargo in this traffic, is paper products and other types of goods, such as steel, trailers and containers. In April 2019, Wallenius Lines and Swedish Orient Linien (SOL) formed the joint shipping company WALLENIUS SOL. The fleet consists of five RoRo vessels for the traffic to and from the Gulf of Bothnia. These vessels are filled with paper products (fine paper and cardboard) on their way south, and back north with other cargo

Wallenius SOL AB Klippan 1A 414 51 Göteborg

Kontakt

info@wallenius-sol.com +46 (0)31-354 40 50

www.wallenius-sol.com


VI SES DEN 11 MARS.


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.