Page 1

Magazine Nagemaakt


Vrijdag in de ochtend reisde ik richting Doetinchem met de bus. Op het station in Doetinchem arriveerde Ritchel. Toen zijn we om 10 uur vertrokken richting Arnhem. Op Arnhem Centraal arriveerde Anthony en Evan en vervolgens reisde we verder richting Amsterdam. Eenmaal aangekomen op Amsterdam Centraal liepen we via een omweg richting de dam. Vrijdag 23 september hebben we Amsterdam bezocht als opdracht voor het vak Redesign. Vervolgens zijn we eerst wat gaan eten bij de KFC. We dachten dat we pas om 1 uur naar het Foam museum. Tegen een uurtje of 1 begonnen we de weg richting het Foam museum te zoeken. Eerst liepen we fout maar nadat we eenmaal de weg hadden opgezocht konden we het wel vinden. Eenmaal bij het museum aangekomen liepen we naar binnen. Het eerste wat we zagen was een schilderij met een grote aardappel erop. In de ruimte daarnaast zagen we foto’s van lichaamsdelen o.a nieren en longen. De ruimte daarnaast had allemaal foto’s van mijnen. Vervolgens liepen we naar boven daar zagen we wat aparte schilderijen van half naakte mensen. Het was eigenlijk een best klein museum maar ze gebruikte wel handig gebruik van de kleine ruimtes wat

Een ruimte daarlangs

Een ruimte daarlangs zagen we foto’s met een illusie, in theorie klopte ze niet. Verder was er nog een beamer die een film afspeelde op de muur van het spelletje jenga.

VERVOLGENS LIEPEN WE NAAR BOVEN DAAR ZAGEN WE WAT APARTE SCHILDERIJEN VAN HALF NAAKTE MENSEN.

Vervolgens gingen we naar de bovenste verdieping daar hingen nog een aantal schilderijtjes. Daarna gingen we naar de bovenste verdieping daar hingen nog een aantal schilderijtjes.


Nadat we het museum hadden bezocht gingen liepen we eerst even door de kalverstraat richting de dam. We stopten bij de perry sport want Evan wou even voetbal schoenen passen. Vervolgens liepen we weer richting de dam. Op de dam eenmaal aangekomen besloten we richting de wallen te lopen. Nadat we de over de wallen waren gelopen liepen we weer verder door de stad richting de dam. Eenmaal daar aangekomen waren we opzoek naar een Burger king en we besloten richting het station te lopen omdat we wisten dat er daar een zat. Toen we aan het eten waren hoorde wij dat onze trein over een paar minuten ging vertrekken dus we haasten ons richting de trein. Eenmaal bij de juiste trein aangekomen te zijn vertrok hij voor onze neus. Gelukkig ging de volgende trein een kwartier later. Het was verder wel een leuke dag en het weer zat ook wel mee, alleen jammer dat het foam museum eigenlijk niet zo bijzonder was. Ik had er zelf persoonlijk veel meer van verwacht.

Hij vertelde o.a over het merkgedrag, merkuiterlijk en innerlijk en legde het uit doormiddel van goede voorbeelden. Gisteren hebben wij een lezing gehad door Ruud Boer, auteur van het boek Brand Design en tevens ook directeur van Bataafsche Teeken Maatschappij. Zijn bedrijf houd zich voornamelijk bezig met het ontwerpen van verpakkingen. Dit hebben ze o.a voor trekpleister en vacu vin gedaan. Hij vertelde dat belangrijk is om een zo sterk mogelijk merk te maken.

Een merk

Een merk waarbij mensen niet elke keer hoeven te twijfelen of ze het wel zullen kiezen.


Magazine  

Magazine nagemaakt

Advertisement