Page 1

Vonk fietst Scrisoare informativa #1 Inca 18 zile pâna la plecare

Copii din Costuleni

Pe bicicleta spre Romania Este prima mea scrisoare informativa despre calatoria mea de la Rotterdam ce o voi face cu bicicleta in vara aceasta spre Romania. Scopul calatoriei este comuna Costuleni, unde Fundatia Alexander helpt Roemenië si fundatia unde lucrez SBA/SBC din Rottterdam, impreuna cu localnici comunei vrem sa colaboram la construirea unei gradinite cu program prelungit dar si la schimbarea in bine in ceeea ce priveste viata sociala si medicala a comunei.

Voi pleca sâmbata pe 9 iulie dim Rotterdam. Intre timp am multe de facut, mai intâi de povestit cât mai mult despre calatoria mea, contactul cu sponsorisi media plus alte pregatiri de plecare. Din când in când mai exersez cu bicicletta (câtiva km /zi) î-mi vizitez prieteni si familia, si incerc inca ceva: sa invat româneste.

zilnic unde voi povesti despre calatoria mea. Dupa fiecare 500 km, voi scrie o scrisoare informativa cu punctele pozitive (dar si cele negative), din timpul calatoriei. Este dificil sa trimit aceasta scrisoare informativa prin web. Va urez tuturor placere la citit si o vara calduroasa!

Pe website-ul meu www.vonkfiets.nl se poate citi mai multe informati despre Costuleni. SAHR si calatoria mea. Voi scrie un jurnal

Prezentarea din 23 iunie Joi, 23 iunie, Sjirk Meijer, un prieten ,de asemenea biciclist, a tinut in Rotterdam un discurs despre senzationala experienta avuta in calatoria cu bicicleta spre China. Calatoria lui cu bicicleta a durat 13 luni, din Olanda spre Asia, vizitind 18 tari,percurgind astfel 25.000 de km. EL ne-a prezentat fotografii si imgini , povestind astfel despre experinta avuta, despre diferitele locuri si culturi intilnite de-a lungul calatoriei.

Pe timpul calatoriei voi avea cu mine ca mascota papusa facuta de copii de la gradinita din Costuleni. Unde si la ce ora, Prezentarea va avea loc la ora 20.00 in cladirea FNV,din strada Pegasusweg, nr.200, in Rotterdam Alexander. Sala se va deschide la ora 19.30. Intrarea este gratis. O donatie facuta fundatiei SAHR pentru actiunea dusa in Romania este binevenita. De asemenea consumtia platita din aceasta seara va fi donata fundatiei.

Cu sponsori merge perfect, zi de zi primin donati. Într-o luna s-au strins

€ 4.150,= pentru Costuleni! Hartelijk dank/ Multumesc!

Mai multe informati se pot gasi pe www.sjirkmeijer.nl Vara 2011

Scrisoare informativa #1 0 km üp-data

www.vonkfietst.nl

Scrisoare informativa #1 -Vonkfietst  

Pe 9 iulie Suzanne Vonk s-a hotarit sa faca cu bicicleta si cortul o calatorie, plecarea fiind din Rotterdam cu destinatia Costuleni-Romania...

Advertisement