Page 1


Biludlejning i Danmark og udlandet Sixt er en international biludlejningsvirksomhed med over 200.000 biler i mere end 100 lande. I Danmark har vi udlejningsstationer fordelt over hele landet. Vi udmærker os ved høj kvalitet til nogle af markedets laveste priser, og vi er internationalt kendt for vores store flåde af anerkendte og eksklusive bilmærker. Hos Sixt har vi biler i mange forskellige kategorier, og servicen er altid af samme høje standard, uanset hvilken bil og hvorhenne i verden du booker!


… og meget mere Sixt er meget mere end biludlejning, i Danmark tilbyder vi også:

Mini-lease

– uden binding og opstartsgebyr Hos Sixt kan du mini-lease en bil i helt ned til 30 dage. Der er ingen opstartsgebyrer, og den månedlige ydelse inkluderer alt – med undtagelse af brændstof. Med i prisen er nemlig kaskoforsikring, vejhjælp, erstatningsbil, grønne afgifter og et fast antal fri kilometer. En fleksibel og økonomisk mobilitetsløsning for den, der gerne vil slippe for bilejerens bekymringer. Her taber du ikke flere tusinde kroner i det øjeblik, du kører ud over kantstenen i din nye bil. Derimod kan du efter 30 dage frit levere bilen tilbage – eller skifte den ud med en anden.

Bilpleje

– vask, støvsugning og rengøring af din bil Trænger din bil til en hovedrengøring, og har du hverken tid eller lyst til at udføre arbejdet selv? Så overlad det til Sixt! Vores professionelle klargøringsfolk står klar med pudsekluden i lufthavnene i København, Billund og Aalborg, hvor Sixt som noget nyt tilbyder bilpleje. En Sixt Bilpleje inkluderer bilvask, støvsugning, pudsning af spejle og vinduer, rensning af dørfalse, insektrens, vinylopfriskning og påfyldning af sprinklervæske.

Bilsalg

– med fabriksgaranti og fast lav rente Hos Sixt lægger vi stor vægt på at kunne tilbyde nye biler af høj kvalitet. Derfor udskifter vi typisk vores biler efter 3-6 måneder, hvor vi sælger dem videre til private og virksomheder. Således kan vi altid give dig et godt tilbud med store besparelser, hvis du er på udkig efter en nyere bil. Vi tager endda din gamle bil i bytte og kan tilbyde finansiering til en fast lav rente. Og så får du naturligvis fabriksgaranti med i købet!


Erhvervsaftaler

– billigere og hurtigere på farten Rejser du ofte i forbindelse med dit arbejde eller har du brug for en firmabil til dig selv eller en af dine medarbejdere? Så kan du med fordel indgå en erhvervsaftale med Sixt, der tilbyder en lang række eksklusive services til firmakunder. Blandt dem er f.eks. Sixt Guldkort, hurtig online bookingproces, udvidet support, SAS Eurobonus og andre bonusprogrammer samt optimal tidsudnyttelse med mindre ventetid og papirarbejde. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på erhverv@sixt.dk.

Grøn mobilitet

– elbiler og klimavenlig flåde Kunne du godt tænke dig at køre CO2-neutralt – uden nødvendigvis at skulle investere i din egen elbil? Hos Sixt Danmark har vi indkøbt 100 Nissan LEAF elbiler, som vi lejer ud til en yderst attraktiv pris. Elbilen er blot ét af flere initiativer, som Sixt har taget til fordel for klimaet. Faktisk har vi reduceret vores bilflådes CO2 med 28 % fra 2010 til 2012 – ikke bare via elbilen, men gennem vores bilindkøb generelt. Derudover har vi indgået et klimapartnerskab med DONG Energy om at nedbringe og optimere energiforbruget samt fremme udbygningen af vedvarende energi på vores kontorer i Danmark. Når du lejer bil hos Sixt, tager du altså et aktivt valg til fordel for miljøet. Og det vel at mærke uden, at det koster dig en dyt ekstra. Vi er nemlig af den opfattelse, at det ikke er kunden, der skal betale prisen for vores grønne ambitioner.

Find mere information om Sixt og vores produkter på sixt.dk Kontakt os på tlf. 32 48 11 00 eller e-mail servicecenter@sixt.dk

Sixt Danmark produktfolder 2013  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you