Page 31

www.moderneproduksjon.com

Alle utgaver ligger også på www.moderneproduksjon.com

Jan Atle Yndestad fra Trykkluftservice AS (tv) og Steinar Jacobsen fra Kaeser synes det var meget bra med besøkende. − Vi er fornøyd med kontaktene, og vil delta igjen, sier de to.

NR. 13-11 – 22. ÅRGANG

DEMAnor med Kari Lyngen og Ole Robert Solberg på stand, viste frem selskapets Lette løft produktprogram. − Messen var godt besøkt og vi møtte mange av våre kunder samt fikk kontakt med mange nye. Vi er godt fornøyde, sier de to, som også blir å se i Bodø.

Atlas Copco, med (fv) Kjell Hognes, Arne Røv (på besøk fra Tools Nord) og Jan Are Haagensli på stand, hadde til hensikt å møte gamle og nye kunder samt markedsføre sine kompressorer. − Bra, mange nye kontakter. Møte med nye kunder på kort tid, sier de tre, som også blir å se igjen.

Elfa Elektronikk med Roy Wilhelmsen og Anders Hagelund på stand, hadde med seg en del automasjonsprodukter og måleinstrumenter på stand. − Uten om disse var hovedpoenget å markedsføre Elfa som en av NordEuropas største katalogdistributører av elektronikk. − Gjennom Euro Expo kommer vi i kontakt med mange kunder lokalt, og vi blir å se igjen både i Bodø og Larvik, sier de to.

Knut Aslaksrud hos Lekang Maskin viser her frem et Smartfilter (filteraggregat med dybdefiltrering og overvåkning), som var et av deres hovedprodukter på messen. − Det er fint å møte kundene i deres nærmiljø, og vi er godt fornøyd med hvordan Euro Expo blir administrert, sier Aslaksrud. De har vært med på to messer i år, og har planer om å delta på to til neste år.

Hege Reitan hos Aratron profilerte selskapet og dets produkter under messen. − Bra messe og mange og interessante besøkende. Bra konsept, sier Reitan, som også blir å se i Kristiansand.

Mattias Jönsson fra Jumo viste frem temperatur og trykkgivere på sin stand. − Mycket bra! er hans korte kommentar. Han blir også å se i Bodø.

Rcontainer er din totalleverandør offshore NYTT • UTLEIE • BRUKT VERKSTED

OFFSHORE

SHIPPING

SUBSEA

1929 Auli, Haga Næringspark Tlf.: 63 80 09 80

www.Rcontainer.no

Se våre nyheter på www.holund.no Vestvollvn. 6C, 2019 Skedsmokorset TLF.: 64838200 - FAX: 63874830 E-MAIL: post@holund.no web: www.holund.no

Lönne Drive Technology hadde til hensikt med deltakelsen å informere om sammenslåingen med Coates og Lönne. − Meget positivt, godt besøkt, ressurs- og beslutningspersoner, er deres mening. Lönne finner EE et godt sted å møte de rette personer samt å profilere våre produkter og tjenester. På bildet, fv: Kurt Arntsen, Bjørnar Solhaug, Tomas Johannessen og Håkon Dyrdal.

31

Arbesko Norge, med Tore Snildal (th) på stand, hadde til hensikt å formidle viktigheten av å bruke ergonomisk riktige sko på jobben, og å lansere nye verneskomodeller. − Brukbar messe. Mye folk, men alle var ikke like interessert i vårt fag, sier Snildal, som har meldt seg på for hele 2011. Her fotografert med Jan Petter Øines fra Cast Medical.

2011_13_MP_web  

http://bursa.freedns.ro/bursa/files/documents/special/2011_13_MP_web.pdf

2011_13_MP_web  

http://bursa.freedns.ro/bursa/files/documents/special/2011_13_MP_web.pdf

Advertisement