Page 10

Eksperten på robotsveising – bruk vår kunnskap til å øke lønnsomheten Optimove har levert mer enn 200 sveiseanlegg til norsk industri, og har bygget opp en omfattende spesialkompetanse om materialer, sveisemetoder og konstruksjon av effektive fiksturer. Denne kunnskapen bruker vi til å lage løsninger hvor robot og sveiseanlegg ”spiller sammen” på best mulig måte.

motoman roboter – konstruert for sveising Yaskawa Motoman tilbyr et bredt spekter av roboter som er konstruert spesielt for sveising. For optimal styring tilbyr vi styresystemet DX100 som gir enestående presisjon, og kan styre opp til 4 roboter samtidig (opp til 72 aksler totalt inklusive eksterne aksler)!

komplette løsninger fra én partner Vi kan tilby komplette løsninger som omfatter robot, fiksturer og programmering, enten det gjelder standardløsninger eller spesialtilpassede sveisesystemer. Dette gjør at du bare trenger én partner å forholde deg til for å få en komplett sveiseløsning som tilfredsstiller dine krav til kvalitet og produktivitet.

Vi tilbyr ikke bare sveiseroboter, men også et bredt utvalg av servodrevne manipulatorer, kjørebaner og portaler som er fullintegrert med robotens styresystemer. Ønsker du å effektivisere dine sveiseoperasjoner? Kontakt oss – så kan vi fortelle deg mer om hva vi kan gjøre for deg!

OPTIMOVE AS • Postadresse: Postboks 534 N-3412 Lierstranda • Besøksadresse: Industrigata 6, N-3400 Lier Telefon: +47 32 24 06 00 • Fax: +47 32 24 06 01 • www.optimove.no

2011_13_MP_web  

http://bursa.freedns.ro/bursa/files/documents/special/2011_13_MP_web.pdf

2011_13_MP_web  

http://bursa.freedns.ro/bursa/files/documents/special/2011_13_MP_web.pdf

Advertisement