Page 1


Elixir Cosmeceuticals er en eksklusiv kremserie med dokumentert effekt mot aldersforandringer i huden og andre vanlige hudproblemer. Elixir sine effektive produkter og klinikkbehandlinger virker mot RYNKER UJEVN HUDTONE SENSITIV HUD TØRR HUD ACNE/UREN HUD SOLPÅVIRKET HUD PIGMENTFORANDRINGER RØD OG IRRITERT HUD Huden vår eldes som følge av arvelige faktorer og ytre påvirkninger. Med riktig behandling kan solpåvirket hud repareres og få tilbake sin ungdommelige glans. Kremserien Elixir bruker kun innholdsstoffer med dokumentert effekt, og utvalget av kremer gir en unik mulighet til å sette sammen et hudprogram spesielt tilpasset din hud. Klinisk forskning har vist at A-vitamin, glykolsyre (fruktsyrer) og antioksidanter bedrer aldersforandringer i huden. Våre produkter inneholder alle disse innholdsstoffene i konsentrert form. Alle kremene kan brukes alene som effektiv og virkningsfull hudpleie, eller som del av et hudprogram. Et hudprogram er satt sammen slik at du får den mest virkningsfulle behandlingen.


Kremene deles inn i følgende kategorier basert på deres virkning:

cleanse

Første steg mot vakker hud. Fjerner urenheter, fett og make-up.

tone

Elixir tonere har en behandlende effekt da de enten inneholder fruktsyre eller antioksidanter i høy konsentrasjon.

PROTECT

Kremene beskytter huden, tilfører fuktighet og holder den ung.

TREAT

Kremer mot ulike hudproblemer, med høyest konsentrasjon av aktive virkestoffer.

EYE TREAT Øyekremer mot fine linjer og til forbedring av hudtekstur.


cleanse

GENTLE CLEANSER DAGLIG HUDVASK MOT UREN HUD MOT FET HUD UTMERKET FOR SENSITIV HUD

En cleanser er viktig i den daglige hudpleien. Gentle cleanser er en mild hudvask som fjerner fett, make-up, urenheter og overskudd av talg. Egner seg godt for sensitiv hud. Cleanseren rengjør huden og fjerner døde hudceller slik at porene ikke tettes igjen. Gentle cleanser forbereder huden slik at de aktive kremene trenger dypere inn. Green tea: Grønn te er en av de kraftigste antioksidantene. Cleanseren inneholder grønn te ekstrakt i høy konsentrasjon. Papain enzymes: Cleanseren er beriket med antioksidanter fra papaya frukten.

ANBEFALT BRUK

Gentle cleanser kan brukes alene eller som del av et hudprogram. Masseres inn på fuktig hud morgen og kveld. Rens deretter vekk med lunkent vann. Kan også brukes på øyelokkene.

CLEANSER SOM PASSER FOR SENSITIV HUD


cleanse

Alpha Beta cleanser DAGLIG HUDVASK MED ALFA- OG BETAHYDROKSYSYRE MOT UREN HUD MOT FET HUD MOT ALDERSFORANDRINGER

En virkningsfull cleanser som inneholder både Alfa- (AHA) og Betahydroxysyre (BHA). Cleanseren rengjør huden og fruktsyrene fjerner døde hudceller og åpner tilstoppede porer. Egner seg spesielt godt for de med fet og uren hud. Cleanseren inneholder salisylsyre, glykolsyre og melkesyre (lactic acid).

ANBEFALT BRUK

Alpha Beta cleanser kan brukes alene eller som del av et hudprogram. Masseres inn på fuktig hud morgen og kveld. Rens deretter med lunkent vann. Unngå kontakt med øynene.

VIRKNINGSFULL CLEANSER MED AHA OG BHA


cleanse

acne cleanser Renseprodukt mot uren hud Inneholder AHA og BHA syrer Motvirker fet hud Åpner tilstoppede porer

En virkningsfull cleanser som inneholder både Alfa- (AHA) og Betahydroxysyre (BHA). Cleanseren rengjør huden og fruktsyrene fjerner døde hudceller og åpner tilstoppede porer. Egner seg spesielt godt for de med fet og uren hud.

ANBEFALT BRUK

Cleanser kan brukes alene eller som del av et hudprogram. Masseres inn på fuktig hud morgen og kveld. Rens deretter med lunkent vann. Unngå kontakt med øynene.

Renseprodukt mot uren hud til daglig bruk


tone

elixir pads 5-20% Peeling Behandlende hudtoner med fruktsyre Gjør huden glatt og skinnende hudfornyelse

Glycolic acid toning pads er en svært effektiv behandlende hudtoner. Inneholder konsentrert glykolsyre og kan brukes for hjemmepeeling. Glykolsyre er en α-hydroksysyre (AHA) som fjerner døde hudceller og gir en naturlig peel. Glycolic acid Toning pads inneholder glykolsyre i behandlende konsentrasjon.

ANBEFALT BRUK

Brukes 3-6 ganger i uken etter at huden er vasket med en cleanser. Appliser deretter solbeskyttelse eller andre behandlende kremer. Skal ikke brukes på øyelokk. Glykolsyre kan gi svak svie. Dette er et tegn på at fruktsyren fungerer. Begynn med den svakeste konsentrasjonen (10%). Hvis huden tolererer det kan konsentrasjonen økes til 15% og 20%. Ved irritasjon tar man pause fra behandlingen. Må kombineres med solbeskyttelse om sommeren, og kan med fordel kombineres med Smoothing cream til kvelden.

fjerner urenheter og make-up


tone

Antioxidant toning pads Behandlende hudtoner med antioksidanter Utmerket for sensitiv hud Holder huden ren Motvirker fet hud

En perfekt hudtoner for sensitiv hud. Inneholder en blanding av antioksidanter og sitrus-ekstrakt som dyprengjør og forbereder huden. Fjerner smuss, sminke og make-up.

ANBEFALT BRUK

Brukes morgen og kveld før påføring av andre kremer. Kan også brukes på øyelokkene. Det anbefales å vaske huden først med en cleanser slik at hudtoneren trenger helt ned i porene.

fjerner urenheter og make-up


tone

anti-acne pads Mot kviser Mot uren hud Mot hudormer Mot h책rrotsbetennelse etter barbering

Anti-acne pads motvirker fet hud og kviser ved 책 책pne tilstoppede talgkjertler. Kliniske studier har vist at b책de glykolsyre og salisylsyre er effektivt i behandling og forebygging av kviser, uren hud og hudormer.

ANBEFALT BRUK

Brukes 1-2 ganger daglig som tolerert etter at huden er renset med en cleanser. Tydelig bedring ses vanligvis etter 2-4 ukers bruk. Hudirritasjon kan forekomme i starten. Kan kombineres med annen behandling for kviser samt blue light.

Effektive pads mot kviser


protect

Elixir daily defense Beskytter mot UVA og UVB stråler Dagkrem med solbeskyttelse Uten parabener Høy konsentrasjon av antioksidanter

UVA og UVB stråler er en av hovedårsakene til hudaldring. Elixir daily defense er en moderne solkrem for maksimal beskyttelse. Inneholder også høy konsentrasjon av antioksidanter. Kremen er uten parabener. Kremen inneholder patenterte solfiltre som beskytter mot UVA og UVB. Antioxidanter: Vitamin C og E samt grønn te ekstrakt. Hyaluronsyre, glyserol og aloe vera.

ANBEFALT BRUK

Daglig. Før soleksponering.

dagkrem med solbeskyttelse og antioksidanter


protect

green tea SPF 30 Beskytter mot UVA og UVB stråler Konsentrerte antioksidanter Motvirker frie radikaler

Alle som ønsker å beholde en vakker hud bør bruke solbeskyttelse daglig. Det forebygger dannelse av rynker, pigmentforandringer og solskadet hud. Green Tea SPF 30 beskytter mot både UVA og UVB stråler. Inneholder høy konsentrasjon av grønn te som forhindrer skader av frie radikaler. Fungerer som en utmerket fuktighetskrem. Solfilter og green tea: Inneholder både fysisk og kjemisk solfilter som beskytter mot UVA og UVB stråler. Inneholder også antioksidanten grønn te.

ANBEFALT BRUK

Daglig. Før soleksponering.

Ansiktskrem med solbeskyttelse til daglig bruk


protect

moisturizing facial cream Intensiv fuktighetskrem Tilfører huden næring Gjør huden glatt og myk Roer ned irritert og tørr hud

Oljefri dagkrem som tilfører alle nødvendige næringsstoffer. Inneholder ikke oljer, parfyme, lanolin, propylenglykol eller kjemikalier som kan irritere huden. Egner seg godt for sensitiv hud. Antioksidanter: Inneholder vitamin C, vitamin E, Coenzyme Q10 og grønn te ekstrakt.

ANBEFALT BRUK Ved behov.

fuktighetskrem til daglig bruk


protect

rich moisturizing cream Rik fuktighetskrem til daglig bruk Mot tørr hud Mot irritert hud Beroligende krem

Rik fuktighetskrem til daglig bruk. Tilfører nødvendige næringsstoffer og roer ned irritert hud. Passer utmerket for de med tørr hudtype. Kan brukes for å motvirke tørr hud under behandling med fruktsyrer, A-vitamisyre eller kremer mot akne. Inneholder ikke parfymer, lanolin eller kjemikalier som virker irriterende. Egner seg godt for de med tørr, irritert og sensitiv hud.

ANBEFALT BRUK

Kan brukes flere ganger daglig. Kan kombineres med alle Elixir hudprogram og behandlende kremer.

Rik ansiktskrem til daglig bruk


protect

antioxidant repair cream 10% Utmerket for tørr og sensitiv hud Beskytter og forsterker huden Reduserer fine linjer Øker produksjon av kollagen og elastin

Antioxidant repair cream inneholder en virkningsfull antioksidant som nøytraliserer skadelige radikaler. Frie radikaler dannes i huden som følge av sollys, røyk, forurensning og stress. Kremen beskytter og er en utmerket fuktighetskrem. Kan med fordel brukes etter soleksponering. L-askorbinsyre er den eneste varianten av C-vitamin som huden kan nyttiggjøre seg av. Vitamin C fjerner skadelige frie radikaler. Frie radikaler skader proteiner, fettstoffer og arvematerialet i huden. Vitamin C er en av de kraftigste antioksidantene. Kremen beskytter huden, stimulerer kollagen og forhindrer dannelse av rynker.

ANBEFALT BRUK

Brukes hver kveld eller i kombinasjon med et hudprogram.

forsinker aldersforandringer og tilfører fuktighet


protect

VITAMIN C 17% Inneholder konsentrert L-askorbinsyre Øker produksjon av kollagen og elastin Forsinker dannelse av rynker Hudfornyende effekt

Vitamin C rejuvenating complex inneholder en kraftig antioksidant som nøytraliserer skadelige frie radikaler. Daglig bruk har en hudfornyende effekt, gir en jevn hudfarge og vakker hud. L-askorbinsyre: Inneholder konsentrert vitamin C i serum. Er laget på en silikon basert mikroenkapsulert system som gjør at antioksidanten trenger dypt ned i overhuden og aktiveres av hudens egen fuktighet. L-askorbinsyre er den eneste varianten av C-vitamin som huden kan nyttigjøre seg av. Vitamin C fjerner skadelige frie radikaler.

ANBEFALT BRUK

Serumet kan brukes alene eller som del av et hudprogram. Brukes 1-2 ganger daglig.

Høykonsentrert serum med L-askorbinsyre


protect

CEAcTIL Konsentrert vitamin C ethyl ester Antioksidanter Beskytter mot fine linjer Stimulerer dannelse av kollagen

Antioksidant serum som inneholder den mest avanserte formen av vitamin C ethyl ester. Motvirker fine radikaler som dannes som følge av sollys, røyk og forurensning. Vitamin C Ethyl Ester (CEE): Den nyeste og mest potente stabile formen av vitamin C. Vitamin C stimulerer dannelse av kollagen og motvirker fine linjer. Norges eneste serum med 3-0-ETHYL ASCORBIC ACID som er en stabilisert form for vitamin C. I tillegg til 15% ethyl ascorbic acid, inneholder produktet 2% niacniamide, 2% vitamin B 5, vitamin E og ferulic acid. Studier viser at kombinasjonen vitamin C, E og ferulic acid beskytter mot UV skade og solforbrenning.

ANBEFALT BRUK

Brukes 1-2 ganger daglig. Kan med fordel brukes før soleksponering.

Konsentrert og stabil vitamin C ethyl ester


treat

Niactil 4% Konsentrert niacinamide Motvirker ujevn pigmentering Motvirker fine linjer Tilfører fuktighet

Gele med 4% niacinamid mot uren hud, rødhet, pigmentflekker, fine linjer og er gunstig ved rosacea. Er en lett hydrogel uten parfyme og parabener som tetter porene. Niacinamide (4%): Motvirker aldringstegn og fine linjer. Dokumentert effekt mot akne og rosacea. 4% niacinamide: Niacinamide er et nytt og spennende virkestoff med effekt mot uren hud, rødhet, pigmentflekker og fine linjer. Niacinamide egner seg spesielt godt for de som har rosacea. Glycerol (4%): Binder fuktighet i huden via en lett hydrogel. Virker beroligende på irritert hud. Salisylsyre (0.5%): Lav dose for optimal toleranse. Reduserer porene og gir huden en jevnere overflate. Gunstig ved akne og rosacea. Uten parfyme og parabener.

ANBEFALT BRUK

Niactil 4% egner seg som et førstevalg ved uren hud, rosacea og hyperpigmentering. Produktet kan også fungere som en booster til de fleste andre Elixir behandlinger. Niactil kan brukes en til to ganger daglig, og kombineres gjerne med et hudprogram.

Konsentrert niacinamide 4%


treat

Acticlear Første produkt i Norge med 15% azeloglycine Motvirker rødhet i huden som ved rosacea Mot uren hud Uten parabener uten parfyme

Det første og eneste produktet med 15% Azeloglycine. Produktet egner seg for de med uren hud, rosacea, hudormer og fet hudtype. Lett behagelig hydrogel, uten parabener og parfyme. Azeloglycine er en unik syre som er både vann og fettløslig. Azeloglycine motvirker hudormer, normaliserer hudfargen og reduserer rødhet. Kremen gir lett eksfolasjon samtidig som den tilfører fuktighet og har naturlig antibakterielle egenskaper.

ANBEFALT BRUK

Appliseres hver kveld. Kan gi lett tørrhet i starten som motvirkes med en fuktighetskrem. For optimalt resultat kan Acticlear brukes om natten og Niactil om dagen. Kombineres med solkrem om sommeren.

Konsentrert azeloglycine


treat

Sulfactil Egner seg for de med rosacea Mot flassing rundt nesebor Mot rødhet i huden Inneholder svovel

Kremen egner seg for de med rosacea, flassing rundt nesebor og rødhet i huden. Brukes som del av Elixir sitt hudprogram ”Redness fighter”. Svovel (10%): Flere kliniske studier har vist at svovel er et effektivt virkestoff mot rød, fet, irritert og uren hud. Svovel er et naturlig mineral som motvirker dannelse av bakterier i huden og har en lett keratolytisk effekt på det øverste hudlaget.

ANBEFALT BRUK

Applisere et tynt lag til kvelden som tolerert.

Svovelkrem mot flere vanlige hudproblemer i ansiktet


treat

ANTI-WRINKLE SERUM MOT FINE LINJER/RYNKER HUDFORBEDRING GIR EN JEVN HUDFARGE MOT UREN HUD

Inneholder en svært effektiv kombinasjon av konsentrert All-trans retinol (A-vitamin) og 90% grønn te. Medisinsk dokumentasjon har vist at A-vitamin kan forbedre solpåvirket hud. All-trans retinol glatter ut fine rynker, bleker pigmentforandringer og holder huden ren. Grønn te er en av de mest effektive antioksidantene. All-Trans Retinol øker celledelingen og gir en naturlig peel. Effekten ses gradvis over måneder.

ANBEFALT BRUK

Kremen kan brukes alene eller som del av et hudprogram. Appliser hver kveld etter at huden er renset med en cleanser og toner. Effekt forventes etter 2-4 ukers bruk, og gradvis bedring ses utover 1 år. Kremen kan brukes på ansikt, hals og håndrygg.

EFFEKTIV RYNKEBEHANDLING


treat

elixir perfecting therapy Avansert fuktighetskrem Mot aldersforandringer Inneholder antioksidanter og peptider Egner seg for sensitiv hud og rosacea

Elixir perfecting therapy er en unik fuktighetskrem som motvirker aldersforandringer. Kremen bygger opp huden fra innsiden. Den tilfører fuktighet og reparerer solpåvirket hud. Kremen er også utmerket for de med rosacea og sensitiv hud. Palmitoyl Pentapeptide-3: Korrigerer fine linjer ved å stimulere dannelse av kollagen. Green tea: Grønn te er en av de kraftigste antioksidantene. Kremen inneholder grønn te i høy konsentrasjon som fjerner frie radikaler og beskytter huden. Sodium Hyaluronate: Tilfører fuktighet og stimulerer lærhuden (dermis). Ceramide 2: Erstatter nødvendige fettstoffer (lipider) i overhuden.

ANBEFALT BRUK

Kremen kan brukes alene eller som del av et hudprogram. Appliseres 1-2 ganger daglig.

Avansert ansiktskrem til daglig bruk


treat

elixir normalizer Serum mot rødhet i huden Beroligende og beskyttende Inneholder antioksidanter som beroliger huden

Inneholder virkestoffer som motvirker rødhet som kan forekomme ved rosacea, betennelse i huden og rød hudtype. Green tea: Antioksidant som roer ned huden. Hyalorunsyre: er en av de mest effektive fuktighetsgivende substanser som finnes. Gjør huden glatt, myk og har en foryngende effekt. Reservatrol: Antioksidant med beskyttende effekt. Koffein: Kombinasjonen av koffein sammen med grønn te gir en kraftigere antioksidant.

ANBEFALT BRUK

Appliseres 1-2 ganger daglig. Effekt kan forventes etter 4-6 ukers bruk. Bør kombineres med solbeskyttelse.

Ansiktsserum mot rødhet og betent hud


treat

hyaluronic serum Intensiv fuktighetsbehandling med hyaluronsyre Aldrende hud Gjør huden glatt og myk Roer ned irritert og tørr hud

Hyaluronic replenish serum er et unikt fuktighetsgivende serum. Den inneholder konsentrert hyaluronsyre som forynger, tilfører fuktighet og roer ned irritert hud. Serumet kan brukes alene eller som del av et hudprogram. Hyaluronsyre er en av de mest effektive fuktighetsgivende substansene som finnes. Serumet gjør huden glatt, myk og har en foryngende effekt.

ANBEFALT BRUK

Ved behov flere ganger daglig.

fuktighetsgivende serum med hyaluronsyre


treat

Smoothing cream 10 - 20% Fuktighetskrem med peelende effekt Gjør huden glatt og skinnende Reduserer fine linjer Normaliserer hudfargen

En behandlende krem med fruktsyre som gir en naturlig peel. Glykolsyre er en α-hydroksysyre (AHA) som fjerner døde hudceller. Bruk av glykolsyre gir en naturlig peel. Kremen

gir en naturlig peel av huden samt fjerner døde hudceller. Dette avdekker friskere, nyere og sunnere hud. Studier har vist at glykolsyre stimulerer kollagen, og virker som en antioksidant som hemmer frie radikaler. Glykolsyre forhindrer også dannelse av hudormer, kviser og hårrotsbetennelse etter barbering. Langtids bruk reduserer fine rynker og normaliserer hudfargen. Smoothing cream Inneholder ren glykolsyre med pH 4 for å gi maksimal effekt. Kremen kommer i 3 forskjellige styrker (10, 15 og 20%). Antioksidanter: Kremen inneholder vitamin C, vitamin E, grønn te ekstrakt og Coenzyme Q10 som fjerner frie radikaler og beskytter huden.

ANBEFALT BRUK

Kremen kan brukes alene eller som del av et hudprogram. Vask huden først med en cleanser og evt. toner. Appliser deretter et tynt lag med Smoothing cream 1-2 ganger daglig. Kan gi en svak svie, tørr og flassende hud de første ukene. Ved irritasjon tar man en kort pause i behandlingen. Markert forbedring av huden forventes etter 2-3 uker. Begynn med Smoothing Cream 10%. Hvis huden tolererer fruktsyre kan konsentrasjonen gradvis økes til 20%.

Inneholder behandlende fruktsyre


treat

Even tone advanced Motvirker ujevn pigmentering Inneholder kojic syre Gir en jevn fordeling av pigment I huden Normaliserer hudtonen

Mange sliter med fregner, alderdomsflekker, ujevn hudfarge eller melasma etter graviditet og bruk av P-piller. Even tone gir en jevn fordeling av pigment (melanin) i huden. Kojic syre har en blekende effekt på mørke flekker (hyperpigmentering) og misfarging i huden. Inneholder også melkesyre (lactic acid). Kojic syre er et ekstrakt fra en japansk sopp (Aspergillus oryzae) som ble oppdaget i 1989. Syren blokkerer et enzym i huden som heter tyrosinase. Dette enzymet omdanner tyrosin til melanin (pigmentet i huden). Ved å blokkere tyrosinase har Kojic syre en blekende effekt og gir huden en jevn farge. Kojic syre forhindrer også nydannelse av mørke flekker i huden (hyperpigmentering) og er en antioksidant.

ANBEFALT BRUK

Appliseres 3-7 kvelder i uken i ansikt som tolerert. La virke i 3-4 minutter før produktet vaskes grundig av med vann. Kan med fordel brukes sammen med smoothing cream 10-20%. Behandlingen bør alltid kombineres med solbeskyttelse på dagtid for å forhindre nydannelse av pigment i huden.

Flere virkestoffer mot hyperpigmentering


treat

pore tightening mask Maske mot uren hud Motvirker talg Mot hudormer Rensende effekt

Rensende maske som reduserer porer ved å absorbere overflødig olje og fettstoffer i huden. En rensende behandling som trenger dypt ned i huden. Har en uttørkende effekt på hudormer. Inneholder hyaluronsyre som er fuktighetsgivende. Inneholder kaolin, glyserin og svovel som henholdsvis renser, tilfører fuktighet og fjerner urenheter fra huden.

ANBEFALT BRUK

Masken appliseres etter at huden er renset med en cleanser. La masken være på i ca. 20 minutter til den har tørket. Vask deretter av med lunkent vann. Kan brukes flere ganger i uken. Kan med fordel kombineres med anti-acne pads. Tørr hud under behandlingen motvirkes ved bruk av moisturizing facial cream.

Ansiktsmaske mot uren hud og hudormer


treat

Smoothing body lotion Body lotion med fruktsyre Bedrer nuppete hud (keratosis pilaris) Gjør huden glatt og skinnende Mot tørr hud

Behandlende body lotion som gjør huden glatt, ren og smidig. Inneholder 15% glykolsyre. Mange sliter med nuppete og uren hud på kroppen. Smoothing body lotion fjerner urenheter og gjør huden glatt. Fungerer utmerket mot nuppete ru hud på armer og ben (keratosis pilaris) og tykk hud under føttene. Glykolsyre er en α-hydroksysyre (AHA) som fjerner døde hudceller og gir en naturlig peel.

ANBEFALT BRUK

Brukes 1-2 ganger daglig. Effekt forventes etter 1-2 ukers bruk. Virkestoffet kan gi lett svie og irritasjon i starten.

Behandlende body lotion


treat

Smoothing hand and foot cream Hånd- og fotkrem til daglig bruk Få glatte og vakre hender Mot tykk hud Inneholder konsentrerte fruktsyrer

Virkningsfull hånd- og fot krem som inneholder konsentrert glykolsyre (18%).Kremen fører til avskalling av fortykket og ru hud, og øker hudens evne til å holde på fuktighet. Gir smidige, glatte og vakre hender og føtter. Glykolsyre (18%): Kremen inneholder konsentret α-hydroksysyre (AHA) som fjerner døde hudceller og fortykket hud. Kremen gir en naturlig peeling som avdekker en glattere og friskere hud.

ANBEFALT BRUK

Kan brukes på hender, føtter, knær og albuer. Anbefalt bruk er morgen og kveld i starten, og ved bedring kun en gang daglig for å opprettholde resultatet.

Hånd- og fotkrem med konsentrerte fruktsyrer


eye treat

Ultimate eye formula Øyekrem mot fine linjer Inneholder A-vitamin Høy konsentrasjon av antioksidanter Mot mørke ringer

Øyekrem som kombinerer flere virkestoffer mot fine linjer, poser og mørke ringer rundt øynene. Retinol: Motvirker fine linjer og forbedrer hudstrukturen. Grønn te ekstrakt og emblica: Antioksidanter. Peptider / vitamin K / Arnica: Motvirker ringer.

ANBEFALT BRUK

Tynt lag appliseres 1-2 ganger daglig. Hvis irritasjon forekommer i starten bør man ta en kort pause fra behandlingen.

Avansert øyekrem mot fine linjer og mørke ringer


eye treat

RETINOL EYE CREAM Mot fine linjer rundt øynene Mot mørke ringer under øynene Gir stram hud Hudfornyelse

Fine linjer og mørke ringer rundt øynene kan motvirkes ved bruk av A-vitaminsyre. Retinol er en A-vitaminsyre som øker celledelingen og har hudfornyende egenskaper. Effekten ses gradvis over måneder. Forskning har vist at retinol øker produksjon av procollagen og glycosaminoglycan som holder huden ung. En studie fra det prestisjetunge Archives of Dermatology fra 1997 viste at Retinol har god effekt mot rynker og solpåvirket hud.

ANBEFALT BRUK

Appliseres hver kveld. Hvis irritasjon forekommer i starten bør man ta en kort pause fra behandlingen.

Øyekrem mot fine linjer og aldersforandringer


eye treat

EYE THERAPY SERUM Øyeserum med antioksidanter Mot fine linjer MOT MØRKE RINGER Oppstrammende effekt

Effektiv øyelokksbehandling formulert for å stramme opp huden rundt øynene og motvirke mørke ringer. Hyaluronsyre som tilfører fuktighet og har en foryngende effekt. Antioksidantene L-askorbinsyre og Argireline har anti-aldrings, oppstrammende og blekende effekt. Argireline er et aktivt virkestoff mot fine linjer, sagt å ha botox liknende effekt.

ANBEFALT BRUK

Appliser et tynt lag 1-2 ganger daglig på øyelokk og omliggende hud. Kan med fordel kombineres med retinol eye cream til kvelden.

Oppstrammende serum for øyelokk


HUDPROGRAM


1

hudprogram 1

mot rynker og aldersforandringer med Tretinoin

Hudprogrammet motvirker aldersforandringer, reduserer fine linjer og bleker pigmentflekker. Hudprogrammet inneholder solbeskyttelse, antioksidanter, fuktighetskrem og en mild cleanser. Hudprogrammet kombineres med tretinoin krem forskrevet av lege. Effekt kan ses etter 2-3 uker, og videre forbedring forventes utover 1 års bruk.

MORGEN 1. CLEANSE Gentle cleanser 2. TONE Antioxidant toning pads 3. PROTECT Elixir solbeskyttelse SPF 30 KVELD 1. CLEANSE Gentle cleanser 2. TONE Antioxidant toning pads 3. TREAT Tretinoin krem (2-7 kvelder i uken som tolerert)

* Hudprogrammet bør brukes fast over lang tid for å oppnå maksimal effekt. * Tretinoin krem kan gi noe hudirritasjon i starten, og bør da kun brukes 2-3 kvelder i uken. * Rich moisturizing cream kan brukes flere ganger daglig ved behov for å motvirke tørrhet og evt. irritasjon. * Tretinoin krem forskrives av lege på klinikk.


1

hudprogram 1

mot rynker og aldersforandringer med RETINOL

Dette er et svært virkningsfullt hudprogram som bedrer aldersforandringer, reduserer fine rynker og bleker pigmentflekker. Hudprogrammet inneholder solbeskyttelse, fruktsyrer, antioksidanter og A-vitamin. Effekt kan ses etter 2 -3 uker, og videre forbedring forventes utover 1 års daglig bruk.

MORGEN 1. CLEANSE Alpha beta cleanser 2. TONE Antioxidant toning pads 3. PROTECT Elixir solbeskyttelse SPF 30 eller Moisturizing cream KVELD 1. CLEANSE Alpha beta cleanser 2. TONE Antioxidant toning pads 3. TREAT Anti-wrinkle serum

* Rich moisturizing cream brukes ved tørr hud eller irritasjon * Ved irritasjon bør Anti-wrinkle serum brukes annenhver kveld i starten


2

hudprogram 2

MOT UJEVN HUDTONE

Hudprogrammet gir en jevn hudfarge og har i tillegg en hudforbedrende effekt. Mange sliter med alderdomsflekker, fregner, ujevn hudfarge eller melasma etter graviditet og bruk av P-piller. Hudprogrammet gir en jevn fordeling av pigment (melanin) og reduserer misfarging. Kan brukes av alle hudtyper. Inneholder Kojic syre som har blekende effekt, fruktsyrer, antioksidanter og solbeskyttelse. Effekt forventes etter 3-6 ukers bruk. Fortsett behandlingen inntil hudfargen har normalisert seg.

MORGEN 1. CLEANSE 2. PROTECT

Gentle cleanser Elixir solbeskyttelse SPF 30 eller Moisturizing cream

KVELD 1. CLEANSE Gentle cleanser 2. TONE Even tone advanced: La virke i 3-4 minutter før produktet vaskes grundig av med vann. Brukes 3-7 kvelder i uken som tolerert 3. TREAT Smoothing cream 10%

* Even tone advanced må vaskes av med vann etter ca. 3 minutter. * Ta kortvarig opphold i behandlingen hvis huden blir irritert. * Rich moisturizing cream bør brukes ved tørr hud eller irritasjon. * Solbeskyttelse må brukes om sommeren og ved soleksponering.


3

hudprogram 3

for hjemmepeelinG

Hudprogrammet er basert på fruktsyrer og kan brukes som et alternativ til å få utført kjemisk peeling på klinikk. Daglig bruk gjør huden ren, glatt og skinnende. Behandlingen bygger på de unike egenskapene til glykolsyre som gir en naturlig peel og fjerner døde hudceller. Hudprogrammet motvirker fet hud, hudormer, kviser og hårrotsbetennelse etter barbering. Langtidsbruk reduserer fine linjer og normaliserer hudfargen. Effekt forventes etter 2-3 uker. Hudprogrammet kan brukes fast. Lett hudirritasjon kan forekomme i starten.

MORGEN 1. CLEANSE 2. PROTECT

Gentle cleanser Elixir solbeskyttelse SPF 30 eller Moisturizing cream

KVELD 1. CLEANSE Gentle cleanser 2. TONE/TREAT Elixir pads 10-20% 4-7 ganger i uken 3. TREAT Smoothing cream 10-20%

* Ta et kortvarig opphold i behandlingen hvis huden blir irritert. * Start med hudprogram i konsentrasjon 10%, og øk gradvis til 20%. * Rich moisturizing cream brukes ved tørr hud eller irritasjon * Solbeskyttelse må brukes om sommeren.


4

hudprogram 4

Sensitiv hud med antioksidanter

Hudprogrammet motvirker aldersforadringer og beskytter huden. Produktene bygger på de unike egenskapene L-askorbinsyre og niacinamide. Kombinasjon av konsentrerte antioksidanter og solbeskyttelse gir en vakker hud og forebygger mot solpåvirkning. Hudprogrammet passer for de med tørr og sensitiv hud.

MORGEN 1. CLEANSE 2. TREAT 3. PROTECT

Gentle cleanser Niactil 4% Elixir solbeskyttelse SPF 30 eller Moisturizing cream

KVELD 1. CLEANSE Gentle cleanser 2. PROTECT Antioxidant repair cream 10%

* Hudprogrammet kan kombineres med antioxidant toning pads morgen og kveld for beskyttelse.


5

hudprogram 5

for menn

Hudprogrammet er spesielt utviklet for menn. Produktene motvirker urenheter og fine linjer, gir en jevn hudfarge og beskytter hudbarrieren. Effekt kan ses etter 2-3 uker, og videre forbedring forventes ved langtids bruk.

MORGEN 1. CLEANSE Alpha beta cleanser 2. TREAT Niactil 4% KVELD 1. CLEANSE Alpha beta cleanser 2. TREAT Acticlear

* Solbeskyttelse bør brukes om sommeren. * Fuktighetskrem kan brukes ved behov * Personer med sensitiv hud bør bruke Gentle cleanser * Acticlear kan ha en lett uttørkende effekt i starten. * Hvis tørrhet oppstår bør man bruke Rich moisturizing cream ved behov, og Acticlear annenhver kveld.


6

hudprogram 6

mot uren hud

Hudprogrammet er laget for de med kviser, uren hud og hudormer. Produktene motvirker alle fire steg i dannelse av akne: talgproduksjon, tette porer, bakteriedannelse og inflammasjon i huden. Effekt kan forventes etter 2-4 ukers bruk, og maksimal effekt etter 3 måneder.

MORGEN 1. CLEANSE Acne cleanser 2. TREAT Moisturizing facial cream KVELD 1. CLEANSE Acne cleanser 2. TREAT Anti-acne pads (3-7 kvelder i uken som tolerert) 3. TREAT Acticlear

* Tørrhet kan forekomme i starten. * Hvis tørrhet oppstår bruk Acticlear annenhver kveld, og appliser ekstra fuktighetskrem. * Solbeskyttelse bør brukes om sommeren


7

hudprogram 7

redness fighter

Hudprogrammet er utviklet for å motvirke rødhet, urenheter og flassende hudforandringer i ansiktet. Hudprogrammet inneholder svovel, antioksidantene grønn te og resveratrol samt solbeskyttelse.

MORGEN 1. CLEANSE 2. TREAT 3. PROTECT

Gentle cleanser Elixir Normalizer Elixir solbeskyttelse SPF 30

KVELD 1. CLEANSE Gentle cleanser 2. TREAT Sulfactil (3-7 kvelder i uken som tolerert)

*Sulfactil brukes på affisert hud i ansiktet til kvelden. *Hvis irritasjon oppstår ta kortvarig pause fra sulfactil. *Tørrhet kan motvirkes med Rich Moisturizing cream. *Svovel gir en karakteristisk lukt, som er forventet av virkestoffet. *Hudprogrammet kan brukes fast over lang tid.


sitert.no

www.cosmedica.no

Elixir Cosmeceuticals  

er en eksklusiv kremserie med dokumentert effekt mot aldringsforandringer i huden og andre vanlige hudproblemer. Elixir sine effektive produ...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you