Page 1

VARUSTELEMME TEKIJÖITÄ Miksi ja miten varustelet hyötyajoneuvosi?


Miksi hyötyajoneuvo kannattaa varustella? Hyötyauton varustelut vaikuttavat suoraan työn tekemiseen. Säästät päivittäin työaikaa, kun tavarat ovat hyvässä järjestyksessä. Työn tekeminen helpottuu ja tehostuu. Tarvikkeesi ja työkalusi säilyvät hyllyissä ja laatikoissa paremmassa kunnossa. Hävikki vähenee. Järjestyksessä olevat tavarat ja siisti auto toimivat hyvänä käyntikorttina asiakkaasi silmissä. Luottamus kasvaa. Kestävät varustelut tekevät autosta turvallisemman, kun kyydissä ei ole irtotavaroita. Ajaminen on mukavampaa. Ajoneuvostasi tulee hyötyajoneuvo vasta varustelun ja kalustamisen jälkeen. Saat autostasi kaikki hyödyt.


Miten hyötyajoneuvo kannattaa varustella? Hyötyauton varustelut kannattaa suunnitella huolella. Varustele auto käyttötarkoituksen ja tarpeidesi mukaan – huoltomiehen ja leipurin kalusteratkaisut ovat erilaiset. Käytä kulutusta kestäviä kalusteita, jotka pystyt siirtämään ajoneuvosta toiseen. Kalusteiden käyttöikä pitenee huomattavasti. Valitse muokattavat ja joustavat kalusteet. Jos työnkuvasi muuttuu, kalusteet muokkautuvat mukana. Käytä mahdollisimman kevyitä, mutta vakaita kalusteita. Voit lastata suuremman hyötykuorman ja pienennät samalla polttoainekustannuksia. Kysy neuvoa asiantuntijalta. Hän osaa suunnitella juuri sinulle sopivan hyötyauton.


Varusteiden valinta on helppoa Sortimon uusi ajoneuvokalustesarja Globelyst M räätälöidään juuri sinulle sopivaksi. Sortimon ajoneuvokalusteet on tarkoitettu tekijöille: putkimiehestä peltiseppään ja maalarista myyjään, asentajasta rakentajaan ja lähetistä viranomaisiin.

kalusteet autosta toiseen. Niiden avulla autosi pysyy järjestyksessä, ne helpottavat ja tehostavat työntekoa ja vähentävät tavaroiden ja työkalujen hävikkiä.

Uuden räätälöitävän Globelyst M -kalustesarjan avulla voimme suunnitella ja tehdä yksilöllisen ratkaisun kaikille ammattilaiselle ja tekijöille.

Kalusteisiin valitut materiaalit ovat kulutusta kestäviä ja kustannustehokkaita. Kalusteille tehdyt törmäystestit takaavat turvallisuutta niin matkustajille kuin kuormalle. Kalusteiden alhainen nettopaino merkitsee myös suurempaa hyötykuormaa sekä samalla säästää polttoainekustannuksia.

Globelyst M -kalusteet on tehty kestämään vaativia olosuhteita ja ne ovat pitkäikäisiä – voit siirtää


Näin Sortimo toimii Esimerkkejä Sortimon Globelyst M -kalustesarjan ominaisuuksista. Pitkätavarahylly Kevyestä komposiittimateriaalista tehty pitkätavarahylly sovitetaan ajoneuvon mittojen mukaan. Lisätarvikkeet Globelyst M:ään on saatavana laaja erikoisvarustetarjonta. Kaapelinpitimistä dokumenttilaatikoihin ja työkalukoukkuihin. Vetolaatikot Ergonomisesti muotoiltujen vetolaatikoiden etulevyt on tehty kestävästä ABS-muovista. Vetimiä on helppo käyttää myös käsineet kädessä. Hyllyn päädyt Alumiininen päätylevy on varustettu uusilla suorakaiteen muotoisilla rei’illä. Se näyttää hyvälle ja tarjoaa kiinnityspisteen Sortimon laajalle lisävarustevalikoimalle.


Läpinäkyvät S-BOXXit Läpinäkyvän etulevyn ansiosta näet laatikon sisällön heti. Saatavana kolmella syvyydellä, neljällä korkeudella ja kahdella leveydellä. Muotoilu & väri Raikkaat värit löydät koko Sortimon tuotevalikoimasta. Laukut ovat raikkaan sinisiä ja T-, S- tai L-BOXXit ystävällisen valkoisen harmaita.

Uusi muotoilu on tyylikästä ja toimivaa.

Alastaittuva hyllyreuna Alastaittuva hyllyn etureuna helpottaa tavaroiden kuormaamista hyllyyn. Uusi helppokäyttöinen malli. ProSafe-kiskot ja -koukut Turvallinen säilytys on helppoa. ProSafekiskoissa olevat kiinnityspisteet on asennettu valmiiksi oikeisiin kohtiin. Asenna ProSafekoukut, kiristä kiinnitysliinat ja homma on valmis. Multislide-taso Uusi ulosvedettävä ABS-muovinen taso säilyttää kaikki salkut sekä T- ja L-BOXXit.

Globelyst-sarjaan kuuluu valtava määrä erilaisia lisävarusteita. Kuvassa modulaarinen i-BOXX säilytysjärjestelmä.


Ammattimainen kumppani Sortimo on tunnettu ja luotettava kansainvälinen ajoneuvovarusteiden kehittäjä ja valmistaja. Sortimo kehittää ja valmistaa toimialariippumattomia autokalusteratkaisuja, joiden tarkoitus on auttaa asiakkaitamme tekemään työnsä helpommin ja paremmin. Hyötyauton kalustaminen ja varustaminen oikeaan käyttötarkoitukseen vaatii huolellisuutta ja suunnittelua. Siksi Sortimon tuotteet räätälöidään asiakkaalle sopivaksi. Sortimon osaaminen ja laaja myyntiverkosto takaavat parhaan mahdollisen asiakaspalvelun ja mahdollistavat asiakkaille henkilökohtaisen neuvonnan avulla räätälöityjä ratkaisuja. www.sortimo.fi


Autokalusteet ammattikäyttöön. Ota yhteyttä! SORTIMON JÄLLEENMYYNTI Helsinki Verhoomo Sorsa 020 755 8810 JoensuU JV-Varustelut 0400 980 855 Lahti Lahden Autoverhoomo 045 651 3777 Lempäälä Verhoomo Sorsa 020 755 8813 Pieksämäki Piako 020 741 9205 Pori Auto-Termo 050 328 6832 Turku Autovarustamo ProVan 044 377 7946 Iisalmi Parcat 050 361 0570 Jyväskylä AR-Power 0400 400 066 Lappeenranta Lappeenrannan Autokalustus 0400 976 646 Oulu Matti-Tuote 040 562 4571 Pietarsaari Hi-Lineproducts 040 415 2965 Riihimäki Suomen Auto-Kalvo 019 722 242 Vaasa Firma M.Knip 050 561 6851 WWW.SORTIMO.FI

Sortimo esite  

Varustelemme tekijöitä – Miten ja miksi varustelet hyötyajoneuvosi?

Sortimo esite  

Varustelemme tekijöitä – Miten ja miksi varustelet hyötyajoneuvosi?