Page 1

Activitats per a grups organitzats o famĂ­lies

Parc Natural de la Zona VolcĂ nica de la Garrotxa


PARC NATURAL DE LA ZONA VOLCÀNICA DE LA GARROTXA EL COR DEL PARC NATURAL Un viatge per les entranyes del volcà Croscat i una visita a La Fageda d'en Jordà, el bosc més famós de Catalunya, es complementen mútuament en el descobriment dels llocs més inspiradors del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa

DURADA Mig dia / tot el dia INDRETS Volcà del Croscat i Reserva natural de la Fageda d’en Jordà

Volcà del Croscat

Fageda d'en Jordà - primavera -

Fageda d'en Jordà - tardor -


PARC NATURAL DE LA ZONA VOLCÀNICA DE LA GARROTXA CAMINANT DAMUNT LA LAVA Un itinerari per descobrir les tres colades de lava més interessants del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa: el Croscat, Castellfollit de la Roca i la seva cinglera de basalt, i Sant Joan les Fonts, on tres colades de lava superposades van produir una magnífica cascada.

DURADA Mig dia / tot el dia INDRETS Colades de lava de Sant Joan les Fonts, cinglera basàltica de Castellfollit de la Roca

Colada de lava de Sant Joan les Fonts

Cinglera basàltica Castellfollit de la Roca


PARC NATURAL DE LA ZONA VOLCÀNICA DE LA GARROTXA EL PARC NATURAL A VISTA D'OCELL Un passeig pel Parc Natural des d'alguns dels seus millors miradors. Comencem al cràter del volcà de Can Tia, i després continuem al llarg de l'itinerari d'accés al Castell de Colltort, des d'on tindrem unes vistes excepcionals sobre la major part de la zona volcànica. Boscos ombrívols de faigs i una deu cristal · lina ens esperen en el nostre camí cap als volcans de Santa Margarida i el Croscat.

DURADA Mig dia / tot el dia INDRETS Volcà de Cant Tià, Fontpobra i Castell de Colltort

Camí per la fageda

Vista aèria volcans Santa Margarida


PARC NATURAL DE LA ZONA VOLCÀNICA DE LA GARROTXA OLOT - LA CIUTAT DELS VOLCANS La ciutat d'Olot es troba en els vessants de quatre volcans. Aquest itinerari s'inicia amb una passejada fins Montolivet, passant pel seu cràter en ferradura. Després d'aquesta primera parada, ens dirigim a Montsacopa, al cim se'ns dóna un 360 º de vista, contemplant els Pirineus, una sèrie d'altres volcans, els pics dels voltants de Puigsacalm i la Serra del Corb, el volcà de la Garrinada i Olot mateixa. Acabem el recorregut en el cràter d'Bisaroques després d'una breu pujada a través de boscos i prats.

Cràter del volcà Montsacopa

DURADA Mig dia / tot el dia INDRETS Els volcans d'Olot: Montolivet, Montsacopa, Garrinada i Bisaroques

Vista del volcà Montolivet pujant al volcà Montsacopa


Activitats per a grups organitzats o famílies  

Activats al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you