Page 1

Dissenyant la seguretat del seu negoci


FEM LA SEGURETAT A LA TEVA IMATGE Comfort i disseny per protegir el seu negoci A Sismede tenim clar que la seguretat és una prioritat per l’èxit del seu negoci, però anem més enllà de la seguretat física entesa com una barrera visual, antiestètica i molesta per als seus clients i empleats. La sensació de seguretat ha de ser compatible amb un entorn agradable i un disseny que transmeti la identitat corporativa de la seva empresa. Per això a Sismede unim els dos conceptes, convençuts que seguretat i sensibilitat estètica són possibles. Perquè el seu negoci s’ho mereix.


QUI SOM A Sismede creem solucions de seguretat física a mida. Donem resposta a les necessitats de tot tipus d’establiments financers, comercials, industrials o turístics així com d’edificis residencials amb uns requeriments de seguretat específics o excepcionals, integrant amb naturalitat l’estructura amb el disseny i la imatge corporativa. Sismede va néixer el 1977 treballant l’acer inoxidable al servei del disseny i la decoració. En poc temps, l’experiència treballant el disseny amb materials amb duresa i resistència es va adaptar a les necessitats de seguretat d’establiments que no volien renunciar a la seva identitat corporativa i al sentit estètic, com ara entitats financeres, joieries i establiments i empreses que volien combinar la mecànica amb el disseny de forma innovadora. Disposem de les certificacions més estrictes en materia de seguretat, garantint-li que la seva empresa compleix els requeriments més exigents, complint les normatives europees de seguretat vigents. Des del primer dia, hem entès la nostra feina com un servei basat en l’agilitat, l’eficiència, la cordialitat i la professionalitat.


PRODUCTES Portes i finestres de seguretat

· Antibala (BR2, FB4, FB5, FB6). · Antirefracció (nivells Class-4 i Class-5). · Portes de pas restringit o per on només pot passar una persona. Portes dobles tipus esclusa. · Portes antibala. · Portes d’acer (identitat corporativa).

Tancaments blindats

· Mostradors blindats d’atenció al client amb vidre antibala, passamonedes i passapaquets antibala, tancaments opacs de xapa o de vidre antibala. · Tancaments opacs de xapa o de vidre antibala i antirobatori.

Elements de seguretat

· Bases d’anclatges homologats i peanes per a caixers, caixes fortes i recicladors concrets adaptables a nous models. · Arcons i caixes de trànsit (per a correu de documentació interna entre oficines), així com portes embellidores per a aquestes caixes.

I també

Mampàres divisòries.

Per a despatxos, vidres i portes de vidre correderes. Divisions interiors de despatxos.

Perfileria.

Per a fusteria exterior i per a tancaments de despatxos. En acer inoxidable i en acer lacat, amb disseny de perfils propi.

SERVEIS Serveis amb · Assessorament, disseny i fabricació d’elements de seguretat, segons normativa vigent. valor afegit · Disseny personalitzat d’elements de seguretat i adaptació a imatge corporativa. · Subministrament. · Instal·lació i muntatge. · Treball en acer inoxidable I acer lacat. · Intervencions en edificis singulars.


SECTORS I PROJECTES REFERENTS

Podem satisfer les necessitats de qualsevol negoci que requereixi elements de seguretat física amb un alt component de disseny i estètica. Entre els nostres clients figuren, entre d’altres, entitats financeres, hotels, establiments de venda de loteria, espais de joc com casinos, joieries i altres establiments comercials així com arquitectes, aparelladors i particulars.

Indra

Unnim

Porta AB

Portes d’alta seguretat antibala (FB4, FB5 i FB6) i antiefracció (Classe 4 i 5)

Tancament blindat de back office de seguretat.

Porta antibala.

Caixa Sabadell Banca March

Vivenda

Safata i passaveus blindats amb vidre antibala.

Porta accés vivenda (Sabadell).

Porta accés imatge corporativa.

Porta SAS

Porta esclusa.

Swarovsky

Mampares divisories oficines centrals.


SIS RAONS PER CONFIAR EN SISMEDE

1

Seguretat.

Tots els productes que creem, desenvolupem i instal·lem estan certificats i compleixen les regulacions de seguretat vigents. Disposem del certificat CE per a totes les portes d’accés i complim la Norma Europea de fabricació de portes. Portes antibala (Sismeavalot) i antiefracció (Sismeblinde).

4

Experiència.

Més de 35 anys d’experiència ens avalen. Formem un equip coordinat d’especialistes en seguretat i disseny. Apostem per la innovació, el desenvolupament i la formació contínua.

6

Certificacions.

Disposem de la certificació CE de portes i Applus. Treballar amb Sismede vol dir treballar amb la tranquilitat que el vostre negoci compleix amb les normatives de seguretat vigents.

2

Disseny.

Fem la seguretat atractiva. Donem als elements de seguretat i als tancaments la imatge corporativa i l’estètica requerides per a cada cas i negoci. Creem dissenys exclusius i a la mida de cada client.

5

Tracte personalitzat.

El nostre esforç i la nostra feina estan orientats a fer més segur el seu negoci. Volem avançar plegats i ser el vostre partner.

3

Flexibilitat.

Ens adaptem als requeriments de disseny I seguretat concrets de cada client I als terminis de lliurament exigits. Assessorem en seguretat per crear el projecte ajustat a les seves necessitats.


Profile for Sismede

Sismede  

Simede: Seguretat i Disseny

Sismede  

Simede: Seguretat i Disseny

Profile for sismede
Advertisement