Page 1

20 13

T E R M É K K A T A L Ó G U S


TS-X™

ÚJ

A TS-X-ben megvan az erő az öregedés lassítására! Ahogy öregszünk, a telomereink (a kromoszómák végén lévő védőkupakok) rövidülnek. Kutatók úgy hiszik, ha étrendünket telomer-támogató tápanyagokkal egészítjük ki, akkor testünk érzete, kinézete és működése drámai módon fiatalosabb lehet! A TS-X, a Nobel-díjas felfedezésekből megismert, forradalmi ötleteken és elképzeléseken alapuló úttörő készítmény a csüdfű (astragalus) és víziizsóp (bacopa) kivonatait tartalmazza az anti-aging előnyeinek fokozott kihasználására. F131668-16-01 (30 kapszula) F131668-16-03 3 cs. (3 × 30 kapszula) F131668-16-12 12 cs. (12 × 30 kapszula)


Hatékony, élénkítő

öregedés-lassítás

Szabadalmazott, szuper telített táplálék-kiegészítők, amelyek bizonyítékokra alapozott, tudományos felfedezésekre épülnek, és aktiválják, feltöltik és regenerálják biológiáját.

Essential Eternity™ Aktiválja a szunnyadó géneket a több fiatalság és hosszabb élet, kicsattanó egészség és vitalitás, nagymennyiségű és egész nap során tartó energia, valamint a hihetetlen súlycsökkentési támogatás érdekében. Az Eternity a rezveratrol és a fő összetevők, a kvercetin, a zöld tea és a chá de bugre rendkívül koncentrált, egymás hatását erősítő keverékét tartalmazza, makro- és nanoméretű tápanyagok formájában. F127769-16-01 (750 ml)

SpectraMaxx™ A SpectraMaxx betölti a modern táplálkozásban keletkezett hiányosságokat azzal, hogy antioxidánsok és nyomelemek olyan széles spektrumát biztosítja, amit korábban egyetlen palack sem tartalmazott: 40 hatékony antioxidánst és 74 fulváttal dúsított nyomelemet! A SISEL valóban megalkotta a világ első megatonikját. F130004-16-01 (750 ml)

FuCoyDon® Intensified A FuCoyDon egy kiváló, természetes élénkítőszert, a limu moui kivonatot, és háromfajta fukoidánt tartalmaz: az U, az F, és a G fukoidánt is. Az USA nemzeti egészségügyi intézetéből több mint 900 tanulmány azt mutatja, hogy a fukoidánok a következőket támogatják rendkívüli módon: megnövekedett energia, fokozott immunitás, a normál hormonális, glükóz-, és keringési funkciók. F000001-16-01 (1000 ml)

Sisel Splash™ A Sisel Splash egy könnyű, dúsított vizes alapú frissítő, a korszerű rezveratrol-készítményünk erejével töltve. Ez a természetes elektrolitokban gazdag ital csupán 3 gramm szénhidrátot tartalmaz, a valódi gránátalma, a természetes agavé nektár és a tiszta stevia friss, édes ízével, mely mozgásban tartja, amikor a legnagyobb aktivitásra van szüksége. F129109-16-12 (474 ml) 12 db-os csomag

A Z Ö R E G E D É S L A S S Í TÁ S A

1


Súlycsökkentés

Hihetetlen támogatás a súlycsökkentéshez, amennyiben egészséges étrenddel és rendszeres edzéssel kombinálják!

SiseLEAN™

ÚJ

Adagonként kevesebb, mint 80 kalóriával minden egyes ízletes SiseLEAN shake közelebb viszi ahhoz a kemény izmos testhez, melyet építeni kíván. Elsőrangú készítményünk a micelláris kazein felhasználásával hosszabb, akár 6 órás lebomlású fehérjét biztosít, továbbá tejsavófehérje koncentrátumokat a gyors izomépítéshez. Magas rosttartalma segít elkerülni a dőzsölést és a hosszan tartó teltség érzését, míg vitaminjai és ásványi anyagai energiával látják el és segítenek fenntartani figyelmét és fegyelmét a testsúlykezelésben. F131209-16-01 (675 g)

2


SlenderPOPs™ Tekintse ezeket az édes, cukormentes édességeket egészséges élvezetnek, vagy fogyókúrás erőfeszítései részének! Xilittel édesített, és olyan hatékony zsírmegkötő összetevőket tartalmaz, mint a cactinea és a neopuntia. Ezek a laktató, tápláló nyalókák segíthetnek egy egészségesebb életstílus kialakításában. Kitűnő cukorbetegek, szénhidráttudatos diétázók, vagy bárki más számára, aki ki kívánja iktatni étrendjéből a többlet cukrot! F130534-16-01 (24 db)

Recurve™ Nagyszerűen használható a tokára, az áll alatti zsíros kidudorodásokra, a csípőkre, a combokra, a karok hátsó részére, és igen: fantasztikus a cellulitra is! A ReCurve helyi alkalmazású krém, amely nagyban csökkenti a visszatetsző megjelenést, még soványabbá és karcsúbbá téve annál, amilyet valaha is elképzelhetőnek tartott volna! F0128990-16-01 (118 ml/4 fl oz)

Accelerator™ Szeretné úgy érezni, mintha 20 percet edzett volna, és egy zsírégető gép lenne? Az Accelerator segíthet benne, hogy úgy érezze! Lendítse fel biológiáját egy gyors testsúlycsökkentő programmal! Csaknem olyan, mint egy palackban rejlő edzésprogram! F127854-16-01 (60 kapszula)

Megjegyzés: A legjobb eredmény érdekében alkalmazza ezeket a termékeket megfelelő étrenddel és rendszeres edzéssel együtt.

S Ú LYC S Ö K K E N T É S

3


Anti-Aging

Semmilyen toxin, parabének, glicerin, ásványolaj, propilénglikol, lauretek, lanolin, ftalátok, vagy biszfenol A!

SkinDu™ Hidratáló permet Egy könnyed, nedvességmegkötő permet, mely bőrét mélyen hidratálja olyan fiatalító hatóanyagokkal, mint például kókuszvíz kivonatok, aktivátorok és kisméretű hialuronátok, ahogyan azok természetesen találhatók bőrében. Az öregedő bőr látszata csupán néhány könnyed szórás hatására eltűnni látszik, friss, természetes ragyogást kölcsönözve. F026315-16-01 (120 ml/4.0 fl oz)

Actify 6000™ Krém arcra és nyakra E rendkívüli hidratáló krém forradalmi összetevői kapcsolódnak a bőr saját regeneráló struktúráihoz, hogy a nedvesség akár 6000-szeresét szolgáltassák! Hatékony antioxidánsai védenek a napfénytől és mentesítik az arcot a környezeti stressztől. F100045-16-01 (60 ml/2.0 fl oz)

4


Ultra Intensive Wrinkle Complex™ Hatékony peptidek revitalizáló erejével az Ultra Intensive Wrinkle Complex megőrzi bőre fiatalos rugalmasságát, csökkentve a finom vonalak és a ráncok megjelenését. Ezek a peptidek olyan aminosavláncok, melyek kulcsszerepet játszanak a kollagéntermelés szabályozásában. A kollagén támogatása megtartja bőre egészséges és fiatalos megjelenését. F011003-16-01 (30 ml/1 fl oz)

Ultra Intensive Wrinkle Pen™ A SISEL praktikus terméke, az Ultra Intensive Wrinkle Pen ugyanazt a hatékony készítményt tartalmazza, amelyet az Ultra Intensive Wrinkle Complex esetében már megismert, ám most egy kényelmesen használható applikátor formájában, amely eléggé kisméretű ahhoz, hogy az erszényében tartsa. F011004-16-01 (5 ml/0.17 fl oz)

Intensive Wrinkle Lotion™ A kiváló, peptid-alapú összetevők csökkentik a már esetleg kialakulóban lévő finom vonalak és ráncok megjelenését. Gazdagítsa bőrét és szépítse a jövő számára! F011002-16-01 (30 ml/1 fl oz)

Bőrélénkítő krém Új életre kelti az elöregedett bőrt, az öregségi foltokat és az egyenetlen színtónusokat, bőrének fényesebb, fiatalosabb megjelenést kölcsönözve káros oxidáló anyagok használata nélkül. Nyerje vissza a fiatalos ragyogást! F011005-16-01 (50 ml/1.70 fl oz)

Ajakdúsító Ha az érzéki ajkak kezdik elveszíteni rugalmasságukat, finom vonalakat és vékony ajkakat kialakítva ezáltal, szerezze vissza fájdalmas injekciózás vagy bőrirritáló gyulladás nélkül a telt és szép ajkak látványát. F011001-16-01 (6 ml/0.2 fl oz)

Sisel Rapid Repair™ éjszakai krém Bőrmegújítás alvás közben! Elsőrangú, biológiailag aktív hatóanyagaival ez a hatékony készítmény közvetlen ellentámadást intéz a bőr öregedését okozó környezeti tényezők ellen: kitettség a nap sugarainak, a levegőben szálló toxinoknak és a legtöbb kozmetikumban előforduló méreganyagoknak. Alkalmazza lefekvés előtt és hagyja, hogy hatékony antioxidánsai semlegesítsék az oxidációt, megőrizve ezzel bőre fiatalos kinézetét és érzetét. F127854-16-01 (50 ml/1.7 fl oz)

ANTI-AGING

5


Bámulatos

Bőrápolás

Tisztít. Feltölt. Feszesít. Hidratál. Bámulatos bőrápolás a potenciálisan káros toxinok és bőrt károsító szulfátok elkerülésére.

Kéz- és testápoló Újonnan átalakítva nyugtató, friss gyógyvíz illattal! Hidratálja és védje bőrét ezzel a gazdag készítménnyel, melytől bőre selymesen puha marad. F130367-16-01 (120 ml/4.0 fl oz)

Everfresh Deodorant™ Helyettesítse jelenleg használt dezodorját az Everfresh alumíniummentes golyós dezodorral, mely segít egész nap magabiztosságot kölcsönözni. Növényi kivonatok: áloé, varázsmogyoró, koriander és zsálya keverékéből áll. F130564-16-01 (60 ml/2.0 fl oz)

6


Absolve™ folyékony kéztisztító A SISEL folyékony kéztisztítójában található levendula, rozmaring és körömvirág illóolajok szabadalmazott keveréke heves támadást intéz a mikrobák, csírák és szennyeződések ellen, mialatt megakadályozza a baktériumok ellenállóvá válását is. Szulfátmentes készítményünk valójában hidratálja a bőrt, míg a filmréteg és anyagmaradványok leöblítését követően kezeit csodálatosan puhává és rugalmassá változtatja. F100037-16-01 (220 ml/7.4 fl oz)

Feszesítő arctisztító Hidratáló anyagok gazdag keveréke finoman távolítja el a szennyeződéseket, olajokat és a smink maradványait; friss és tiszta sugárzást kölcsönözve ezzel az arcbőrnek. Mentes az olyan kíméletlen tisztítószerektől, mint a szulfátok és egyéb olyan összetevőktől, melyek irritálják és károsítják bőrének védőrétegét, és szappanmaradványokat hagynak hátra, melyek eltömítik a pórusokat. F012001-16-01 (220 ml/7.43 fl oz)

FulFill™ Ahogy öregszünk, bőrünk vékonyodik, ráncosodik és megereszkedik. Ez leginkább a szemek, az ajkak, a kezek, a nyak és a mellek körül vehető észre. A SISEL FulFill krémje úgy került összeállításra, hogy a bőrt összehúzza, feszesítse és dúsítsa együttműködve magával a bőrrel, valamint a közvetlenül alatta lévő zsírsejtekkel. F130038-16-01 (60 ml/2 oz)

Supra Shave™ borotvagél Előkészíti bőrét, és felduzzasztja a szőrzetet az egyenletes borotváláshoz. Nanoméretű kenőanyagai mintegy golyóscsapágyként viselkednek, csökkentve a súrlódást a borotva és a bőre között egy tartós borotválkozás érdekében, mely elfojtja az újranövő és benövő szőrszálak, és a borotválási egyenetlenségek visszatetsző megjelenését. F127162-16-01 (120 ml/4 oz)

BŐRÁPOLÁS

7


Pompás

fürdés és testápolás Elkerüli a potenciálisan káros összetevőket és a bőrt károsító toxinokat, beleértve a szulfátokat, parabéneket, a PEG- és lauretvegyületeket is.

Exquisite™ revitalizáló sampon Kiváló a természetesen festett vagy dauerolt hajra; az Exquisite szulfát- és toxinmentes, így védve lesz a bőrirritáció és más komoly problémák ellen. Az Exquisite aktív hatóanyagokkal van tele, melyek lágyan tisztítanak, a haját frissé, puhává, ragyogóvá és kezelhetővé teszik, mialatt a tartását és szerkezetét megőrzik. F129522-16-01 (500 ml/16.9 fl oz)

8


Replenish™ hidratáló kondicionáló Ultrahidratáló hajkondicionáló a sérült és túlságosan igénybevett haj regenerálására. Gazdag hatóanyagai erősítik és ellenállóvá teszik haját a károsító hő, hajfesték és az intenzív styling ellenében. Antisztatizáló és kondicionáló hatóanyagai lecsillapítják a szétálló hajat; azt simává, puhává és ragyogóvá változtatva. F129452-16-01 (500 ml/16.9 fl oz)

Fürdő- és tusológél Kényeztesse bőrét és élénkítse érzékeit ezzel a lágy, intenzív habzású géllel, mely tisztít és kondicionál. Ez a készítmény az eredeti Vitae Spa fürdő- és tusológélünk sikerére épít, megnövelt hidratáló és bőrkondicionáló tulajdonságokkal. F130639-16-01 (500 ml/16.9 oz)

Hajrögzítő gél A kitűnő tartást adó tulajdonságai alakítják és formálják a frizurát, lehetővé téve egy sor változatos megjelenés és stílus kialakítását. Rugalmas, ám erős polimereket tartalmaz, összetartva az egyes hajtincseket, ami biztosítja a kívánt tartást és a végleges kinézetet, melyet meg kíván őrizni. F014015-16-01 (175 ml/5.92 fl oz)

Habfürdő

ÚJ

Mentesen a bőrét irritálható összetevőktől, a SISEL habfürdője egy lágy módszer a nap stresszének felitatására. Levendula és geránium illóolajokkal kombinálva lazító élményt teremt a szellem, a test és a lélek számára. F015007-16-01 (250 ml/8.45 fl oz)

F Ü R D É S É S T E S TÁ P O L Á S

9


Étrendi kiegészítők

a rendkívül hatékony támogatáshoz

Spectacular Energy ™ Kimagasló hatékonyságú dél-amerikai növényi kivonatok, melyeket szervezete energiaszintjének fokozására hoztak létre. Emeli a koncentrációt, valamint a szellemi és fizikai kitartást a chá de bugre és más fontos összetevők egymás hatását erősítő keverékével olyan energia termeléséhez, mely az egész nap során keletkezik és tart, ellentétben sok más energiaital hatásával, amikor egy nagy felpezsdülést a gyors összeomlás követi. F005002-16-01 (60 kapszula)

Heartify CoQ10™ A KoQ10 szintje a kor előrehaladtával jelentős mértékben csökken. A tudósok szerint ez létfontosságú összetevő, melyre szervezetünk minden sejtjének szüksége van az energia (ATP) termeléséhez. Nélküle az egészség és az életerő jelentős mértékben csökkenhet. A SISEL a legmagasabb szintű tiszta, stabilizált KoQ10-et biztosítja, amelyet csak lehetségesnek tartunk. F007001-16-01 (30 kapszula)

10


InFLUence® Az összetevők arzenálja biztosít masszív támogatást immunrendszere számára, így jól érzi magát a szezonális és környezeti tényezők dacára, melyek szervezetét stressz alá helyezhetik. Gyógynövényi kivonatok hathatós keverékével segíti immunrendszere egészséges működését az év bármely időszakában. Támogatja szervezete erőfeszítéseit a környezet stresszkiváltó tényezőinek leküzdésében, hogy egészséges maradjon. F127597-16-01 (30 kapszula)

Vital Vision™ Az egészséges látás fő károsítóinak a szabad gyököket és az ibolyántúli fényt tartják. A Vital Vision gyógynövény-kivonatok és antioxidánsok alkotta csúcstechnológiájú összetevők gazdag tárháza, hogy egészséges szemeket biztosítson az éles látáshoz, a ragyogó színű írisz pigmentációhoz, olyan vitalitáshoz és ragyogáshoz, melyről soha nem is gondolta volna, hogy lehetséges. F006001-16-01 (30 kapszula)

Calcium K2™ Mindenkinek szüksége van kalciumra, különösen a nőknek. Sajnos a legtöbb kalciumforrásunk nem túl jól felvehető állapotban áll rendelkezésünkre és gyakran tartalmaz nagy mennyiségű ólmot. Rendkívül fontos a kalciumban lévő ólom elkerülése! Az egyedülálló Calcium K2 készítmény arra készült, hogy biztosítsa az egészséges csontozat számára szükséges mennyiségű tiszta kalciumot és egyéb fontos ásványi anyagot, mint például a K2 és D3 vitamint. F004001-16-01 (120 tabletta)

Supra Omega 3™ Ön valószínűleg nem biztosítja a javasolt bevitelt az omega-3 zsírsavakból. A Supra Omega 3 a három fő – algából, hidegtengeri krillből és halból származó – omega-3 olajat tartalmazza, melyek széles spektrumú biológiai támogatást nyújtanak az agy, az idegrendszer, a bőr, a szemek és a szervek számára. F127352-16-01 (60 gélkapszula)

TÁ P L Á L É K - K I E G É S Z Í T Ő K

11


Szenzációs

Ízületvédelem

Készítmények, melyek éppoly keményen dolgoznak, ahogy Ön is!

Thermarol™ A gyorsan ható, hosszan tartó Thermarol bemelegítő krém mélyre hatol a fájó ízületek és izmok megnyugtatására. Kettős hatású bemelegítő anyagai közösen hatnak a feszültség enyhítésére és a merevség ellazítására a sporttevékenység előtt, alatt és után. F100047-16-01 (113 ml/4 oz)

Remediate™ „Mozgó alkatrészei” megóvásával támogatja aktív életstílusát! A Boswellia serrata (indiai tömjénfa) leghatékonyabb vegyületét tartalmazza koncentrált formában (AKBA), melyet gyakran alkalmaznak az ízületek egészségének és mozgékonyságának biztosítására.* Szintén alkotóeleme az Uncaria tomentosa (macskakarom), amely óvja az ízületek tartósságát és elősegíti egészséges mozgatásukat. F100022-16-01 (60 gélkapszula)

Környezetbarát

Tisztítószerek Kíméletes Önnel és a környezettel is.

Vibrant™ mosószer A ruhák tiszta, fényes és új kinézetűek maradnak a potenciálisan káros foszfátok, borátok, szulfátok, vagy klór nélkül. F129520-16-01 (975 ml/33 fl oz)

12

Í Z Ü L E T V É D E L E M / T isztítószerek


Asepti-Clean™ mosogatószer Hatékony, biológiailag lebontható mosogatószerünk durva a baktériumokhoz és a szennyeződéshez, azonban kíméletes a bőrhöz, pompás zöld alma illattal. F127248-16-01 (240 ml/8.45 fl oz)

Dinamikus

Fogápolás

Semmi toxin! Semmi fluorid! Semmi szulfát!

SupraShine® fogkrém A jó szájhigiénia létfontosságú fogai és ínye hosszan tartó egészsége és megjelenése szempontjából. A SupraShine legfontosabb összetevője a stabilizált ClO2, mely megszünteti a szájszagot és támadja a problémás mikrobákat, melyek elősegítik a fogüregek képződését, az ínybetegséget és a szájszagot. Kalcium-hidroxiapatit és xilittartalma erősít és támogatja a tartós szájhigiéniát. F016003-16-01 (113 g/4 oz)

Terminator™ szájöblítő Tanulmányok azt mutatják, hogy sok szájvíz növelheti a rák kockázatát. A Terminator szájszagot megszüntető stabilizált ClO2-t tartalmaz, mentes a potenciálisan káros összetevőktől és xilitet alkalmaz, amely védőréteget hagy a fogakon, hogy megakadályozza baktériumok lerakódását. F129518-16-01 (475 ml/16 fl oz) F129026-16-01 (60 ml/2 fl oz)

tisztítószerek / fogápolás

13


Tökéletes színek. Tökéletes fedőréteg. Tökéletes elegancia. Az akár 4 héten át tartó, elegáns zselés körmök percek alatt leáztathatók, körömszalon igénye nélkül.

Elegance™ körömápoló alapkészlet Mentesen a körömápolási termékekben gyakran megtalálható potenciálisan káros vegyi anyagoktól, ez a körömápoló alapkészlet minden szükséges elemet tartalmaz ahhoz, hogy hozzákezdhessen saját szalon minőségű műkörmei elkészítéséhez. Ne felejtse el hozzáadni a kívánt színű zseléket, vagy pedig megvásárolni a színes csomagot. Körömápoló alapkészlet: F129229-16-01 • • • • • • •

14

Körömápoló készlet hordtáska 36 wattos UV lámpa Kettő áztató tál Finishing Wipe oldat (120 ml) Áztató oldat (120 ml) Körömragasztó (3g) Fedőfény (15 ml/.5 fl oz)

• • • • •

Professzionális körömcsippentő Fekete reszelő (100/180 szemcsés) Sárga teflon reszelő (240 szemcsés) Természetes selyem (6 db-os csomag) Bolyhosodásmentes törlőkendők (50 db) • Kettő zseléecset • Bőrfeltoló

• • • •

UV fehér zselé (3,5 g) UV rózsaszín zselé (3,5 g) UV színtelen építő zselé (CBBG) (15 g) Körömhosszabbító fólia sablonok (50 db) • Fehér tömbreszelő (finom szemcsés) • Revelation természetes színű tipek (50 db) • Deep Smile fehér tipek (50 db)


Professzionális körömhosszabbító készlet A körömhosszabbító készlet nagyobb kiszerelésű színtelen és rózsaszín zseléket kínál épített köröm és körömhosszabbítási alkalmazások számára. Ez a készlet ideális otthoni vállalkozások számára. A készlethez tartozik 60 g színtelen építőzselé és 30 g rózsaszín zselé. Tartsa otthonát és körmeit biztonságban a kíméletlen vegyi anyagoktól. F130101-16-01

UV színes zselés csomag Mindegyik színes zselé a legbiztonságosabb, legkiválóbb minőségű pigmentekkel készül, mindenkor elképesztő színt és tökéletes fedőréteget biztosítva ezzel, aggódásmentesen. A megfelelő módon megköttetett színes zselék akár 6 hétig tartanak lepattogzás vagy lehámlás nélkül! 21 szín* (lásd a képen). *Kivéve a fehér és a rózsaszín. F130503-16-00 db-os csomag

Egyéni zselészínek Alakítsa ki saját csomagját (a színeket lásd a képen). Egyéni színek 3,5 g

Diamond Glitter F129287-16-01

Midnight Sky F129297-16-01

Dusty Rose F129298-16-01

Pink Iridescence F129299-16-01

Violet Shimmer F129300-16-01

Hot Sisel Red F129292-16-01

Pink Mauve F129915-16-01

Chili Red F129889-16-01

Dark Plum F129288-16-01

Passion Pink F129890-16-01

Rose Bouquet F129891-16-01

Plum Crazy F129893-16-01

Soft Pink Coral F129900-16-01

Oyster Pearl F129894-16-01

Hot Lava F129895-16-01

White F129903-16-01

Orange Tart F129896-16-01

Red Wine F129289-16-01

Frosty Snow F129291-16-01

Pink F129902-16-01

Bronze Glimmer F129897-16-01

Red Velvet F129898-16-01

Deep Purple F129899-16-01

A körömápoló készlet egyes elemeinek lecserélésére, vagy az Elegance Nail System komplett terméklistája megtekintéséhez látogassa meg weboldalunkat: www.siselinternational.com. ELEGANCE NAIL SYSTEM

15


A SISEL az igazi szépséget a természetről mintázta és a következő elnevezést adta neki…

timeless minerals

®

DEKORKOZMETIKUMOK

Ásványi ajakfény Nem az számít mit mond, hanem az, hogy hogyan mondja! Hangsúlyozza legcsábítóbb jellegzetességét egy kifinomult csillogással! (6 ml) F017028-16-01

16


Ásványi ajakrúzs Egy szó kiejtése nélkül is regényesen sokatmondó! Csábító, időtlen színeinkkel ajkain, minden szem rajtuk csüng majd! (4 g)

Mulberry Veil F017018-16-01

Natural Lips F017023-16-01

Sisel Red F017019-16-01

Cinnamon Snaps F017024-16-01

Brick Road F017020-16-01

Mocha Frost F017025-16-01

Pink Innocence F017021-16-01

Crimson Stone F017026-16-01

Copper Sand F017022-16-01

Sheer Romance F017027-16-01

Ásványi ajakceruza Felhívja a figyelmet ajkaira gazdag lágyító szerekkel és antioxidánsokkal, melyek hidratálják és védik. (0.28 g/0.01 oz)

Natural Lips F017041-16-01 USD16.00

Sisel Red F017040-16-01 USD16.00

TIMELESS MINERALS

17


Ásványi csillámpor Világítson az éjszakában csillámló szépségével! (7 g)

F017043-16-01

Préselt illuminátor

ÚJ

A préselt por oly lágyan és sugárzóan csillantja fel, hogy úgy néz majd ki mint egy angyal. (4 g)

Golden Glow F131494-16-01

Ásványi kőpúder alapozó

Bronze Glow F131495-16-01

ÚJ

A festett szépség a tökéletes alapozónkkal kezdődik. (11.3 g)

Hagyományos színek

18

(9 g)

Light F131280-16-01

Medium Beige F131281-16-01

Medium Light F131282-16-01

Medium F131283-16-01

Medium Dark F131284-16-01

Dark F131285-16-01

Alabaster F017007-16-01

Soft Amber F017009-16-01

Naturale F017010-16-01

Tawny Beige F017011-16-01

Walnut F017012-16-01


Ásványi folyékony alapozó A festett szépség a tökéletes alapozónkkal kezdődik. (30 ml)

Alabaster F017001-16-01

Naturale F017004-16-01

Soft Amber F017003-16-01

Tawny Beige F017005-16-01

Walnut F017006-16-01

Por állagú ásványi alapozó (SPF 15)

ÚJ

Arcát cirógatja, így frissnek és fiatalosnak néz ki. Nappali viseletre tökéletes. (7 g/0.25 oz)

Fair F131286-16-01

Nude F131287-16-01

Beige F131288-16-01

Golden Beige F131290-16-01

Medium F131289-16-01

Tawny F131291-16-01

Por állagú ásványi púder

ÚJ

Hibátlan fedés, mely fénylő tökéletességgel csókolja arcon. (7 g/0.25 oz)

Medium Light F131292-16-01

Medium F131293-16-01

Medium Dark F131294-16-01

Dark F131295-16-01

TIMELESS MINERALS

19


Por állagú ásványi pirosító

ÚJ

Lehengerlően pompás ragyogás! (7 g/0.25 oz)

Mango-Licious F131296-16-01

Pink-A-Boo F131297-16-01

Peach-E-Keen F131298-16-01

Ásványi pirosító (Hagyományos színek) (6 g)

Apricot Glow F017015-16-01

Blushing Pink F017016-16-01

Simply Mauve F017014-16-01

Ásványi szemhéjfesték

Very Berry F017013-16-01

ÚJ

Elképesztő színek kínálják a ragyogás teljes palettáját. Viruló árnyalatok, bársonyos szerkezet, és élvezetes divat – mindez együtt. (2.5 g/0.10 oz)

Daydream F131785-16-01

Tango F131786-16-01

Aphrodite F131787-16-01

Zircon F131788-16-01

Nature F131789-16-01

Iridescence F131790-16-01

Ambiance F131791-16-01

Coral Reef F131792-16-01

Goldrush F131793-16-01

Beige F131794-16-01

Wild Rose F131795-16-01

Harliquin F131796-16-01

Ebony F131797-16-01

Indulgence F131798-16-01

Hagyományos színek

Plum Pretty/Lilac F017029-16-01

Blue Haze/Midnight Sky F017030-16-01

20

Eclipse/Star Dust F017035-16-01

(3.5 g/0.12 oz)

Bronze Shimmer/Daybreak Gold Dust/Br. Topaz F017031-16-01 F017032-16-01

Aqua Blue/Silver Fox F017046-16-01

Pearl White/Pearl Blue F017047-16-01

Sage/Sea Mist F017033-16-01

Dusky/Barely Pink F017034-16-01


Ásványi bronzosító

ÚJ

Tükrözzön egy nyári napot az egész év során! (4 g)

Hagyományos szín

Cocoa F131491-16-01

Legacy Tan F017017-16-01

Light F131493-16-01

Ásványi szemceruza Tegye intenzívebbé szembetűnő szépségét pazar vonalakkal! (0.28 g/0.01 oz)

Brown Black F017038-16-01 F017039-16-01

Szempilla-építő szempillaspirál

ÚJ

Legyen kihívó a vadonatúj tömegnövelő készítményünkkel, mely a szempilláit telt és hosszú megjelenésűvé, csábítóvá teszi. (7 ml) Black F131118-16-01

Ecsetkészlet Csak kapja elő ultrafinom, kiváló minőségű ecseteinket és fedezze fel magában a profi sminkest!

Ecsetkészlet F017044-00-01 Kabuki ecset F017045-00-01

TIMELESS MINERALS

21


Sisel Safe összetevők A Sisel Safe (biztonságos) bélyegző elkötelezettségünket képviseli, hogy csak a legnagyszerűbb, legbiztonságosabb és leghatékonyabb termékeket fejlesszük ki és gyártsuk, melyek mentesek a potenciálisan káros hatóanyagoktól. Bemutatunk itt egy hasznos „éberségi listát” csupán néhány potenciálisan káros összetevőről, melyeket a közönséges, mindennapos használatú személyi ápolási és kozmetikai termékek tartalmazhatnak. Aceton Alfa-hidroxi-savak (AHA) Alumínium Benzofenonok Biszfenol-A (BPA) DEA (dietanol-amin) Dioxinok Fluorid Formaldehid, vagy formalin Glicerin Lanolin MEA (monoetanol-amin)

Ásványolaj PABA (para-amino-benzoesav) Parabének (metil-, izobutil-, etil-, butil- , propil-) Propilén-glikol Ftalátok Quaternium 15 és 51 Nátrium-lauril-szulfát (SLS) Nátrium-lauret-szulfát (SLES) Talkum Toluol TEA (trietanol-amin) és SOK más is!

Sisel Safe (biztonságos) csomagolás Az olyan toxikus vegyi anyagok, mint a ftalátok, a BPA és más ismert rákkeltő anyagok gyakran találhatók meg a műanyagokban. Ezek az összetevők gyakorta válnak ki a tartályokból és lépnek be a bennük lévő anyagba, így találva végül utat a szervezetünkbe. Amikor ezt teszik, gyakran évtizedekre is a szervezetünkben maradnak, és komoly egészségrombolást okozhatnak. Némelyekről ismeretes a hormonrendszert megzavaró tulajdonságuk, ami a fejlődő magzatot és a fiatal gyermekeket érinti azáltal, hogy egy sor endokrin és szaporító szervrendszeri hibát okoz, beleértve az újszülöttek testi hibáit, le nem szállt heréket, rendellenes spermát, alacsony spermiumszámot, a fiúk elnőiesedését és a lányok férfiasodását, pajzsmirigy rendellenes működését, és a rák különböző típusait, mint a nyaki, mell- és prosztatarákot.

SISEL International 1328 W. Spring Creek Place Springville, Utah 84663 (801) 704-6700 A SISEL amolyan egyszer-az-életben-adódó lehetőség. Már ma induljon el, és vegye fel a kapcsolatot azzal a személlyel, aki ezt a katalógust adta Önnek, vagy látogassa meg interneten a 
www.siselinternational.com oldalt további információért.

F127996-22-01 © 2012 SISEL International. Minden jog fenntartva.

A SISEL készítményeivel és termékeivel állatokon nem végeztek kísérleteket.

Sisel Product Catalog HUN  

Sisel Product Catalog HUN