Issuu on Google+

Partnerünk két alapja is lezárásra került. A König&Cie hajó portfólió és Private Equity II. alapok lezárásra kerültek. A teljes volumen felvásárlásra került egy befektető által, így sajnos nem tudunk további részesedést szerezni az alapokból. A már leadott és befizetett jegyzések természetesen még befogadásra kerültek.

További híreink:

Új SFC bemutatkozó anyag! Ahogy a legutóbbi konferenciánkon említettem, 2014 folyamán folyamatosan új marketing anyagokkal fogunk ellátni titeket. Ezek közül elsőként a bemutatkozó anyagunkat újítottuk meg.

Utolsó lehetőség! Figyelem, lehetőség van akár 1000 EUR-val is megnövelni a már megkötött szerződéseket! Fontos: a jegyzési összegnek január 15.-ig be kell érkeznie. Az 5% ázsió ugyanúgy vonatkozik az emelés összegére is. Technikai tudnivalók: emelés módja: új szerződéskötés partnerportálunkon.

Euro Grundinvest Deutschland 18: Hozam kifizetés A már megszokott módon megtörtént a negyedéves hozam kifizetés az ígért 2% érkezett meg ügyfeleink bankszámlájára.

Kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal! Ha nem szeretne több levelet kapni tőlünk, kérem, kattintson az alábbi "leiratkozás" hivatkozásra. Leiratkozás


2014.01.09 hírlevél