Page 1

Partnerünk két alapja is lezárásra került. A König&Cie hajó portfólió és Private Equity II. alapok lezárásra kerültek. A teljes volumen felvásárlásra került egy befektető által, így sajnos nem tudunk további részesedést szerezni az alapokból. A már leadott és befizetett jegyzések természetesen még befogadásra kerültek.

További híreink:

Új SFC bemutatkozó anyag! Ahogy a legutóbbi konferenciánkon említettem, 2014 folyamán folyamatosan új marketing anyagokkal fogunk ellátni titeket. Ezek közül elsőként a bemutatkozó anyagunkat újítottuk meg.

Utolsó lehetőség! Figyelem, lehetőség van akár 1000 EUR-val is megnövelni a már megkötött szerződéseket! Fontos: a jegyzési összegnek január 15.-ig be kell érkeznie. Az 5% ázsió ugyanúgy vonatkozik az emelés összegére is. Technikai tudnivalók: emelés módja: új szerződéskötés partnerportálunkon.

Euro Grundinvest Deutschland 18: Hozam kifizetés A már megszokott módon megtörtént a negyedéves hozam kifizetés az ígért 2% érkezett meg ügyfeleink bankszámlájára.

Kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal! Ha nem szeretne több levelet kapni tőlünk, kérem, kattintson az alábbi "leiratkozás" hivatkozásra. Leiratkozás

2014.01.09 hírlevél  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you