Page 1

Her ender regnbuen – et godt sted at mødes...

Haven ved Sinatur Hotel Gl. Avernæs


Hvis I vil se tingene i et nyt perspektiv…

Hotel Skarrildhus

Hotel Haraldskær

Hotel Frederiksdal

Hotel Sixtus Hotel Storebælt

Hotel Gl. Avernæs

Hvis I vil se tingene lidt fra oven, så er der en del eksperter, der har valgt vores beliggenhed. Her er der vidt udsyn, højt til loftet, frisk ilt til hjernen og plads til motion, der er godt for hjertet. Her slår pulsen normalt igen. Vi er i stressfrizone: Et perfekt sted at lytte og lære, reflektere og udvikle. Her er både hjerterum og topmoderne konferencefaciliteter med statelige stuer, hyggelige lounger og afslappende rammer. Her er I gæster – ikke kunder.


Vi har fire kerneværdier, som er med os i alt, hvad vi gør

Nærvær Hos os er I gæster og ikke kunder. Det kan I mærke, fra I træder ind ad døren, til I kører igen.

Klima Vi producerer grøn energi med egen skov, CO2-neutrale træpille-og træflisfyr, vindmølle og solvarmeanlæg.

Natur Si’ natur, og I har essensen af vores 6 hoteller. Vi hedder ikke Sinatur for ingenting.

Gastronomi Vi har fokus på det moderne danske køkken og står for hjemmelavede specialiteter, gerne dyrket helt lokalt og så vidt muligt af økologiske råvarer.

Det økologiske spisemærke i bronze Vi er den første hotelkæde, der er tildelt det økologiske spisemærke. Bronzemærket viser, at andelen af økologi er på 30-60% i vores køkkener.


Her kan I få mødevand både med og uden brus Hos Sinatur hotellerne får I jeres ønsker opfyldt. Her er ikke noget, der hedder specielle krav. Det starter allerede ved indgangen: Hvis I kommer i regnvejr og tænker at et par gummistøvler ville være lykken, så står de der allerede. Vi er ikke tankelæsere, men vores erfarne konferencekoordinatorer kan forudse de fleste ønsker, før I selv kommer i tanke om dem. Og der er muligheder for mange slags aktiviteter på Sinatur hotellerne. Med pagaj eller årer, med løbeeller vandresko. Sinatur hotellerne er en helhedsoplevelse.

”Her vil I opleve forskellen mellem at være kunder og at være gæster…”


Her kan I se stjernerne – et godt sted at række ud efter dem…


Sinatur hotellerne ligger tilpas langt væk fra trafikstøj, bilos, manglende og dyre p-pladser og røde trafiklys. Her kommer I ud på ubetrådte stier, der kan føre til noget nyt og anderledes, nytænkning fx. Og vi ligger langt nok væk til, at I kan se stjernerne og række ud efter dem. Her bliver perspektiverne lidt større. Her er også højt til loftet inden døre med velfungerende mødelokaler og grupperum, der sætter gode rammer for jeres møde eller konference. Uanset, hvad I har brug for, så kan vi levere præsentationsfremmende teknik, der vil leve helt op til jeres krav til både billede, lyd og teknik.


Her foregår den vigtigste mødeforberedelse i køkkenet… Vi tror på, at frokosten og middagen har en særlig betydning som katalysator for dagens agenda og indtryk. Her bliver gastronomiske oplevelser, gerne baseret på økologiske lokale råvarer, den gode grobund for både refleksioner og networking. En god frokost eller middag løfter oplevelsen af, at dagen er noget særligt. Det er et godt udgangspunkt, når der skal skabes appetit til et godt resultat eller udbytte.


Sinatur hotellerne er den første hotelkæde, der har fået tildelt det økologiske spisemærke. Bronzemærket viser, at andelen af økologiske produkter og råvarer er minimum 30–60%. Det skal lægges sammen med vores forkærlighed for lokale råvarer både fra nærliggende producenter og fra vores egne haver. Vores tanke er, at god mad skal tilberedes fra bunden. Gode råvarer giver den bedste smag, så rejsen gennem vores gastronomiske oplevelser starter altid tæt på. Med det økologiske bronzemærke bindes vores værdier sammen. Vi bruger energien med tanke på naturen, vi ligger midt i, og værner om naturen, og vi vil tilbyde vores gæster en oplevelse, der rummer plads til ro og nærvær. Velkommen i Sinatur hotellernes verden.


Her får vi energien fra naturen – det gør I også…

Her tager vi imod vinden med åbne arme: Frisk ilt til hjernen og energi til os alle. Al fornyelse, forandring og læring kickstartes med frisk luft. På alle Sinatur hoteller vil I opleve nærheden til naturen som en ekstra dimension, der giver mere energi og øger udbyttet – når I vil mødes! Sinatur hotellerne får en væsentlig del af energibehovet dækket fra sol- og vindenergi. Dertil kommer egne træpillefyr, der sikrer, at vi år efter år skruer længere og længere ned for Sinatur hotellernes CO2 belastning.


Sinatur Hotel Skarrildhus

Smuk park og parkering ved døren Sinatur Hotel Skarrildhus ligger omgivet af skov, park, enge og Skjern Å midt på den jyske hede. Vi har vores eget vandløb – Karstofte Å – gennem parken. Parken er fra gammel tid beriget med et væld af rododendronbuske. Vores bygninger og omgivelser har mange spændende historier at fortælle. Vi er omgivet af stolte træer i vores certificerede skov, der giver både skygge og læ for parkeringspladserne, der får kedelige p-kældre til at gispe efter frisk luft.

Her får vi energien fra naturen – det gør I også Her er et rigt dyreliv både med fugle, og alt hvad jægerne drømmer om lige uden for døren. Vi følger naturens gang og årstidernes skiften på tætteste hold. Det giver masser af god mental energi. Og energien får vi også fra vores egen vindmølle og vores effektive CO2 neutrale træflisfyr. De gastronomiske eventyr i køkkenet starter også ofte i naturen omkring os. Vi tager udgangspunkt i det moderne danske køkken og sammensætter menuer med spændende retter, som vi laver helt fra bunden af årstidens friske råvarer. Vi vælger gerne økologiske produkter og får mange af dem fra lokale leverandører.


Indenfor er Sinatur Hotel Skarrildhus en unik kombination af lyse og moderne faciliteter og en række stemningsfulde opholdsrum, hvor man føler sig hensat til en anden verden. Her finder man også ro til at samle tankerne. Sinatur Hotel Skarrildhus byder på smukke lyse mødelokaler både med parkudsigt og moderne faciliteter. I får luft og plads omkring jer til at bryde rammerne og lade de kreative tanker få frit løb. Tag plads i vores klassiske stuer, hvor I både kan koble af og fortsætte dialogen. Eller hold en pause fra dagsordenen med en frisk aktivitet i det fri. AV-teknik opfylder alle krav og Sinatur Hotel Skarrildhus har en kraftig fibernet forbindelse, der giver høj hastighed til alle på wifi. Ring og book en uforpligtende præsentation af vores unikke rammer. Christian Alstrup, Alstrup Vision

Nærværet er tydeligt ved, at servicen er proaktiv. Der kommer ofte en medarbejder og hører, om alt er i orden. Og så er det rart at blive genkendt fra gang til gang.

SINATUR HOTEL SKARRILDHUS

En opdagelsesrejse gennem tid og rum

HOTELFACILITETER Antal værelser������������������������������������������ 81 Sengepladser������������������������������������������ 145 Plenumlokaler���������������������������������������������� 5 Gruppelokaler����������������������������������������������� 6 Spisepladser i restaurant������������������ 140 Handicaptilgængeligt������������������������������ Ja Afstand til station���������������������������� 22 km Afstand til lufthavn������������������������� 38 km Gratis P-pladser������������������������������������� 120

MØDEFACILITETER · Trådløst netværk · Projektor · CD-og DVD afspiller · Flipover og whiteboards · Video samt digitalt kamera · Højtaleranlæg med trådløse mikrofoner · Teleslynge · Mulighed for at låne bærbar PC · Walk & talk udendørs mødelokaler · Tankegange og reflektionsrum Alt standard AV-udstyr er inkluderet i prisen.

MØDEOPSTILLINGER

150

48

96

100

120

38 13


Sinatur Hotel Haraldskær

Den eneste lyd, I hører her, er historiens vingesus… Sinatur Hotel Haraldskærs fantastiske atmosfære kommer fra de smukke fredede bygninger, der er helt tilbage fra 1434 og oprindeligt var en rigtig herregård. Det giver sammen med beliggenheden i
den smukke Vejle Ådal en helt unik stemning. Her falder pulsen
– og humøret stiger. Her slappes af og her øges koncentrationen om det, der betyder noget... eller det, der er i fokus: Dagens vigtige mødeagenda eller konferencens tema.

Her får vi energien fra naturen – det gør I også På Sinatur Hotel Haraldskær er vi omgivet af den smukkeste natur. Vi følger årstidernes skiften på tætteste hold og henter urter til gastronomiske oplevelser ved åen og i skovene omkring os. I ådalen kan I nyde stille pauser og aktiviteter i det fri. Her er et rigt dyre- og fugleliv og masser af frisk luft. Det giver alt sammen god ny energi. Vi ser frem til at give jer en rendyrket og naturskøn oplevelse på Haraldskær.


Vi tilbyder lyse og moderne faciliteter og en række stemningsfulde opholdsrum, hvor man føler sig hensat til en anden verden.
 Her finder man også ro til at samle tankerne. Når arbejdet er slut, kan I koble af i ”Haraldskælder” eller i stuer med flygel, bløde sofaer og kunst. Vi kommer gerne med kreative forslag til jeres møde bl.a. med spændende aktiviteter i det fri. Vi sørger også for, at logistikken fungerer perfekt, så I kan koncentrere jer om jeres gæster. AV-teknikken opfylder alle krav og forventninger,
og Sinatur Hotel Haraldskær har en kraftig fibernet forbindelse, der giver høj hastighed til alle på wifi. I er mere end velkommen til at få en præsentation
af hotellet. Pia Tomassen, FTF-A

Haraldskær er ualmindeligt lækkert. Omgivelserne, smuk natur, lækre bygninger og super lækker mad. Det er simpelthen en oplevelse værd.

SINATUR HOTEL HARALDSKÆR

Klassisk og moderne

HOTELFACILITETER Antal værelser������������������������������������������ 51 Sengepladser����������������������������������������� 200 Plenumlokaler���������������������������������������������� 7 Gruppelokaler����������������������������������������������� 5 Spisepladser i restaurant������������������ 100 Handicaptilgængeligt������������������������������ Ja Afstand til station����������������������������� 7 km Afstand til lufthavn������������������������� 24 km Gratis P-pladser������������������������������������� 100

MØDEFACILITETER · Trådløst netværk · Projektor · CD- og DVD afspiller · Flipover og whiteboards · Musikanlæg · Teleslynge · PC’er i alle plenumlokaler · Walk & talk udendørs mødelokaler · Tankegange og reflektionsrum Alt standard AV-udstyr er inkluderet i prisen.

MØDEOPSTILLINGER

120

46

82

96

110

40 15


Sinatur Hotel Sixtus

Det eneste, der er ”middel” her er adressen Historien om Sinatur Hotel Sixtus starter i 1904 hvor Den Danske Pigeskole fik doneret en byggegrund af fru Hofjægermesterinde Louise Brun. Her på denne velbeliggende grund lige ned til Fænøsund opførtes den mondæne villa, der i dag er en del af de attraktive rammer for det moderne konferencested, der stadig har en helt særlig stemning – langt over ”middel”.

Konferencer med egen badebro Sinatur Hotel Sixtus er omgivet af den smukkeste natur lige ud til Lillebælt og Fænøsund. Her er et rigt fugleliv og muligheder for mange friluftsaktiviteter. Her følger vi årstidernes skiften på tætteste hold. Hotellets have strækker sig helt ned til vandkanten og Sinatur Hotel Sixtus har egen badebro. Via stier er der ikke langt til Hindsgavlskovene og dyrehaven, Hindsgavl Slot, Marina og golfklubben.


Med en beliggenhed lige midt i landet er Sinatur Hotel Sixtus et oplagt valg, når I vil holde en konference eller et møde i en rolig og inspirerende atmosfære med mulighed for at inddrage naturen. Fra alle kursuslokaler og restauranten er der udsigt til vand og skov. Vores menuer tager udgangspunkt i moderne dansk mad, og vi går efter sæsonens friske råvarer og handler så vidt muligt økologisk og lokalt. Hos Sinatur Hotel Sixtus får I adgang til alt i AV-udstyr og med en kraftig fibernet forbindelse, er der høj hastighed til alle. Ring og book en uforpligtende præsentation. Betina B. Mølholm, Garuda A/S

Jeg vil til enhver tid anbefale Sixtus. Det ligger SÅ smukt, og alting fungerer: God stemning, god service, dejlig atmosfære, dejlig mad, gode lokaler – og intet, jeg mener INTET, mangler.

HOTELFACILITETER

SINATUR HOTEL SIXTUS

Til lands, til vands eller i skoven…

Antal værelser������������������������������������������ 27 Sengepladser������������������������������������������� 46 Plenumlokaler���������������������������������������������� 6 Spisepladser i restaurant������������������ 100 Handicaptilgængeligt������������������������������ Ja Afstand til station��������������������������� 1,5 km Gratis P-pladser���������������������������������������� 40

MØDEFACILITETER · Trådløs netværk · Projektor og LCD skærm i alle lokaler · Flipover og whiteboards · Bærbar PC’er i alle lokaler · Walk & talk udendørs mødelokaler · Tankegange og reflektionsrum Alt standard AV-udstyr er inkluderet i prisen.

MØDEOPSTILLINGER

60

50

48

32

17


Sinatur Hotel Haraldskær

Sinatur Hotel Gl. Avernæs

Sinatur Hotel Storebælt


Sinatur Hotel Frederiksdal

Sinatur Hotel Sixtus

Sinatur Hotel Skarrildhus


Sinatur Hotel Gl. Avernæs

Vi er vant til tårnhøje forventninger På Sinatur Hotel Gl. Avernæs er I langt fra stress og jag. De historiske bygninger – kendt som ”Slottet” – er fra en tid, hvor der var tid til at gøre tingene rigtigt og det fornemmer man også i dag: Både på det kokkene og køkkenchefen serverer og på service­ niveauet. Vi er i stressfri zone. Her falder hjerterytmen – og smilet bliver bredere. Her slappes af og her øges koncentrationen om det, der betyder noget... eller det, der er i fokus fx dagens agenda eller konferencens scenarier.

Her får vi energien fra naturen – det gør I også Sinatur Hotel Gl. Avernæs er et lille ”slot”, der udmærker sig ved en unik kombination af stemningsfyldte rammer og helt enestående, rekreative omgivelser. Her er et rigt fugleliv og årstidernes skiften betyder, at naturen viser sig fra en ny side næsten hver eneste dag. Det gør dagene spændende og giver masser af inspiration og energi. På Sinatur Hotel Gl. Avernæs får vi også varmen på en måde, der er helt i naturens ånd – og CO2 neutral – gennem vores eget træpillevarmeværk. Vi arbejder for at levere unikke helhedsoplevelser for vores gæster og det har altid været én af vores vigtigste visioner, at det også skal gælde, når man sætter sig til bordet. Vi får inspiration fra det moderne danske køkken og får mange af råvarerne fra lokale leverandører.


Indenfor er Sinatur Hotel Gl. Avernæs en unik kombination af lyse og moderne faciliteter som fx den store Helnæssal og en række stemningsfulde opholdsrum, hvor man føler sig hensat til en anden verden. I finder ro til at samle tankerne. Samtidig har vi alle moderne mødefaciliteter og teknik i top, alt imens naturen omkring os frister med frisk luft og et hav af udendørsaktiviteter, I kan krydre jeres møde med. Ring og aftal en uforpligtende præsentation. Thomas Staal, Lederkurser for ISS

Omgivelserne har kæmpe betydning for min undervisning, fordi jeg skaber læring gennem krop og bevægelse og har mange øvelser udenfor.

SINATUR HOTEL GL. AVERNÆS

Alt er vand ved siden af

HOTELFACILITETER Antal værelser������������������������������������������ 73 Sengepladser����������������������������������������� 120 Plenumlokaler���������������������������������������������� 4 Gruppelokaler����������������������������������������������� 5 Spisepladser i restaurant��������������������� 90 Handicaptilgængeligt����������������������������� Ja Bus������������������������������������������������������������ 6 km Afstand til station���������������������������� 45 km Gratis P-pladser���������������������������������������� 75

MØDEFACILITETER · Trådløst netværk · Projektor · CD- og DVD afspiller · Flipover og whiteboards · Højtaleranlæg med trådløse mikrofoner · Mulighed for at låne bærbar PC · Walk & talk udendørs mødelokaler Alt standard AV-udstyr er inkluderet i prisen.

MØDEOPSTILLINGER

150

56

96

96

120

43

21


Sinatur Hotel Storebælt

Bølger beroliger På Sinatur Hotel Storebælt er I langt fra stress og jag. De karakteristiske bygninger – ligger både tæt på og alligevel mentalt langt fra byen. Her falder hjerterytmen og roen og balancen breder sig. Hotellets hovedbygning blev færdig i 2013, hvor den blev bygget sammen med den originale kursusbygning. Vi byder velkommen med topmoderne faciliteter til et bære­­dygtigt konferencekoncept.

Her får vi energien fra naturen – det gør I også På Sinatur Hotel Storebælt er det spændende liv i og omkring Storebælt helt tæt på: Skibsfarten, dyrelivet og udsigten til verdens tredjestørste hængebro, der med sine i alt 17 km fortsat er et både fascinerende og imponerende bygningsværk. Her er meget at se på og muligheder for mange friluftsaktiviteter. Hver eneste dag er der et nyt panoramaudsyn med et nyt lys, en ny himmel: En ny oplevelse. Også i køkkenet er naturen med. Vi serverer helst økologiske produkter og gerne fra lokale leverandører. Vi mener, at den vigtigste mødeforberedelse ofte foregår i køkkenet. Køkkenet skal stå for dagens højdepunkt og menuen skal være med til at understrege en god mødeoplevelse.


Indenfor er Sinatur Hotel Storebælt en unik kombination af lyse og moderne møde- og konferencelokaler og en række elegante opholdsrum, hvor man finder ro til at samle tankerne. Vi har lokaler og værelser til alle typer af møder, kurser og konferencer. Vores møderum, gruppelokaler og konferencerum kan rumme op til 500 gæster ad gangen. I det største lokale er der plads til 250. Vores store luftige lokaler med panoramavinduer giver dig en skøn udsigt og lader natur og lys komme indenfor. AV-teknik opfylder alle krav og Sinatur Hotel Storebælt har en kraftig fibernet forbindelse, der sikrer høj hastighed til alle. Ring og book en uforpligtende præsentation. Charlotte Forum, Jysk Fynske Medier

Det er det smukkeste sted! Det store mødelokale ligger, så du næsten får fødderne våde. På terrassen ovenpå kan du nyde solopgang og solnedgang. Lyset og farverne er ufatteligt flot og helt specielt her.

HOTELFACILITETER

SINATUR HOTEL STOREBÆLT

Plads til 500 badegæster

Antal værelser��������������������������������������� 115 Sengepladser����������������������������������������� 230 Plenumlokaler������������������������������������������� 14 Gruppelokaler���������������������������������������������� 6 Spisepladser i restaurant������������������ 160 Handicaptilgængeligt������������������������������ Ja Afstand til station��������������������������� 1,4 km Gratis P-pladser������������������������������������� 216

MØDEFACILITETER

· Trådløst netværk · LCD projektor, flipover og whiteboards · Højtaleranlæg med trådløse mikrofoner · CD- og DVD afspiller · Teleslynge · Mulighed for at låne bærbar PC · Walk & talk udendørs mødelokaler · Tankegange og reflektionsrum · Udsigtslokaler · Aktivitetsrum med billard og bordtennis · Egen badebro og løberuter · Trænings- og svømmefaciliteter: Afstand 100 m · Skolemuseum (i kælderen) Alt standard AV-udstyr er inkluderet i prisen.

MØDEOPSTILLINGER

250

64

168

144

200

56

23


Sinatur Hotel Frederiksdal

Langt fra og alligevel tæt på… På Sinatur Hotel Frederiksdal er I langt fra stress og jag. De karakteristiske bygninger – ligger både tæt på og alligevel mentalt langt fra byen. Her falder pulsen – og smilet bliver bredere. Historien om Frederiksdal stammer noget længere tilbage end bygningen antyder. Der har siden middelalderen været mølle og værtshusvirksomhed på stedet. I 1968 blev det nuværende hotel opført. Navnet Frederiksdal stammer tilbage fra 1669, hvor Kong Frederik III erhvervede det, der dengang hed Hjortsholm Mølle.

Udsigt til den virkelige verden Sinatur Hotel Frederiksdal ligger i den smukkeste natur mellem Furesø og Bagsværd Sø. Fra restauranten kigger man direkte ud over Mølleåen. Her er et rigt fugleliv og vi følger årstiderne på tætteste hold. Mange af de 60 værelser har direkte udsigt over Mølleåen, hvor Baadfartens klassiske fartøjer giver en stemning af ”de gode gamle dage” og et løfte om gode oplevelser på vandet.


Indenfor er Sinatur Hotel Frederiksdal en unik kombination af lyse og moderne møde- og konferencelokaler og en række stemningsfulde opholdsrum, hvor I finder ro til at samle tankerne. Vores konferencelokaler er store og lyse, og de fleste har også udsigt til Mølleåen. I får også rige muligheder for at samles til en god dialog, en uformel snak eller hyggeligt socialt samvær – både ude og inde. AV-udstyret opfylder alle krav og Sinatur Hotel Frederiksdal har en kraftig fibernet forbindelse, der giver høj hastighed til alle. Ring og book en uforpligtende præsentation. Jette Juhl Christensen, Teva Danmark

Økologien er vigtig og viser, at Sinatur går foran som det gode eksempel. Som gæst giver det ekstra lyst til at vælge dem.

SINATUR HOTEL FREDERIKSDAL

Gør ophold i stuen eller gå gennem i tankegangen

HOTELFACILITETER Antal værelser������������������������������������������ 60 Sengepladser����������������������������������������� 117 Plenumlokaler���������������������������������������������� 7 Gruppelokaler����������������������������������������������� 5 Spisepladser i restaurant������������������ 150 Handicaptilgængeligt����������������������������� Ja Afstand til station������������������������������ 3 km Afstand til lufthavn������������������������� 25 km Gratis P-pladser������������������������������������� 100

MØDEFACILITETER · Trådløst netværk · Projektor · CD-og DVD afspiller · Flipover og whiteboards · Video samt digitalt kamera · Højtaleranlæg med trådløse mikrofoner · Mulighed for at låne bærbar PC · Walk & talk udendørs mødelokaler · Tankegange og reflektionsrum Alt standard AV-udstyr er inkluderet i prisen.

MØDEOPSTILLINGER

190

50

150

120

150

38 25


Sinatur Hotel Skarrildhus

Sinatur Hotel HaraldskĂŚr

Sinatur Hotel Sixtus


Sinatur Hotel Gl. AvernĂŚs

Sinatur Hotel StorebĂŚlt

Sinatur Hotel Frederikdal


HOTEL SKARRILDHUS

HOTEL HARALDSKÆR

Herning 97 19 62 33 skarrildhus@sinatur.dk

Vejle 76 49 60 00 har@sinatur.dk

HOTEL SIXTUS

Middelfart 64 41 19 99 sixtus@sinatur.dk

Vi har mange gode historier på Sinatur hotellerne Der sker altid noget på Sinatur hotellerne

Følg med i vores nyhedsbrev om Sinaturlige nyheder, spændende arrangementer og deltag i vores konkurrencer. Vores kokke giver deres gode opskrifter videre og du får deres tips om årstidernes bedste tilbud til smagsløgene. Meld dig til på sinatur.dk/nyhedsbrev-erhverv

Vores Facebook er vores Guestbook

Gæster er vores yndlingsmennesker – også på Facebook. Her deler vi vores nyheder, sjove og gode oplevelser og spændende arrangementer og konkurrencer. Vi filmer, fotograferer og fortæller – det gør vi også på Instagram. Kig ind i vores verden.

#sinatur #konferencehotel #nårduvilmødes #grøntergodt

HOTEL STOREBÆLT

Nyborg 65 31 40 02 stc@sinatur.dk

HOTEL GL. AVERNÆS

Assens 63 73 73 73 glavernaes@sinatur.dk

HOTEL FREDERIKSDAL

Lyngby 45 85 43 33 frederiksdal@sinatur.dk

Sinatur imagebrochure  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you