Page 1

PoPravite racunalnik Preden je PrePozno Vaš računalnik že nekaj časa oddaja čudne zvoke. Sprva so bili to nizki, neenakomerni zvoki, sedaj pa so postali zelo glasni. Brez skrbi, to ne vpliva na hitrost delovanja računalnika oziroma prenosnika. Toda nenadoma računalnik ne deluje več. Po večih prizadevanjih računalnik še vedno ne deluje. Kaj je bilo narobe z računalnikom? Je problem v procesorju ali v kakšni drugi elektronski komponenti. To se lahko zgodi vsakomur, ki ne posveča dovolj pozornosti znakom, ki prihajajo iz procesorja.


racunalniški ServiS

- Klica stran: Strokovni računalniški servis, je oddaljen le klic. Pokličete nas lahko 24 ur na dan in zahtevate pomoč. To olajša delo vsem strankam. Lahko jih pokličete kadarkoli, razložite problem in jih bodo rešili. - Obisk na domu ali v pisarni: Ni vam potrebno skrbeti, da morate osebni ali prenosni računalnik voziti na servis. Strokovni računalniški serviser bo prišel k vam na dom ali v pisarno. To je zelo priročno za ljudi, ki ne morejo od doma. - Popravila: Na voljo so vam popravila in druge računalniške storitve. Strokovno usposobljeni delavec vas bo obiskal v zahtevanem času in odpravil napako ali ponudil drugo storitev. Čiščenje notranjosti računalnika, strojne opreme, bo podaljšala delovanje vašega računalnika.


Poslovite se od računalniških problemov z koriščenjem storitev računalniškega servisa. Z ugodnim servisom lahko privarčujete denar, in izognite se dragemu nakupu novega računalnika.


kontakt


Popravite racunalnik preden je prepozno  

Vaš računalnik že nekaj časa oddaja čudne zvoke. Sprva so bili to nizki, neenakomerni zvoki, sedaj pa so postali zelo glasni. Brez skrbi, to...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you