Page 1

Del viden på en værdifuld måde Oplev et moderne intranet baseret på WEB 2.0 teknologier

Intranet

Intranet


Hv   Giv

Med Simsoft Intranet får du en levende, spændende og brugerdreven opbygning af viden. Har du brug for at få folk til at arbejde sammen som et team hen over landegrænser og store afstande uden at være tynget af høje rejse- og telefonomkostninger, ligger løsningen lige for.

Intranettet giver virksomheden mulighed for at synliggøre medarbejdernes kompetencer, så man let kan finde den rette person til en given opgave. Samtidig er løsningen så brugervenlig, at medarbejdere på alle niveauer kan indgå som både afsendere og modtagere af information og viden i systemet.


vorfor ikke gå den direkte vej? kollegaer og kunder den bedste mulighed for at dele viden og være på forkant med nyheder og informationer

Vi er med hele vejen Der kan være store forskelle på medarbejdernes erfaring med IT. Med vores specialistviden hjælper vi jer med strukturering og opstart af jeres intranet, og sideløbende uddanner vi jer til hurtigt at blive selvkørende.

Med etableringen af et intranet kan I med fordel samle de informationer, der har relevans i forhold til optimering af arbejdsgange, samarbejde og intern kommunikation.

Udvalgte Intranet referencer: eglu HG Space

Sønderhå-Hørsted Sparekasse Krydsviden

Energi Liv Kris Herman

GoLocal Maritim Hotel


Intranet kan indeholde: ●

SMS funktion

Dynamisk chatrum

Personprofil

Blog

Video

Filupload

Avanceret søgning

Rotator-boks med highlights Download PDF-udgave:

Simsoft ApS / Uglevej 3 / 7700 Thisted / Tlf: 82 13 44 44 / mail@simsoft.dk / www.simsoft.dk

Simsoft Intranet  

Simsoft Intranet

Simsoft Intranet  

Simsoft Intranet

Advertisement