Page 1

Se efter dette hængemærke - med værkførerens GARANTI for møblernes kvalitet og udførelse • Hvert enkelt møbel kontrolleres af firmaets værkfører inden emballering og forsendelse.

- Dansk håndværk med certifikat www.opmoebler.dk

COMFORT model 197

• Der medfølger certifikat med værkførerens underskrift.

Kvalitet

• Der anvendes udelukkende råmaterialer af høj kvalitet. • Betrækket er en vigtig del af et polstermøbel, og også her gælder der strenge krav ved valg af dessin og typer.

• Produktionen foretages af medarbejdere med faglig uddannelse og stor omhu.

Flexibilitet

• Da produktionen foregår i Danmark og af faglært personale, er der muligheder for tilpasninger af møblerne – sædehøjde, sædedybde, ryghøjde m.v.

• Betræk efter ønske (stoftyper, microfiber, læder, alt i mange farver). • Ben og sokler i flere træsorter.

Stabilitet

• Klassiske produkter med lang levetid, også modemæssigt. • Rettidig og omhyggelig levering. • Stabil stab af faglærte medarbejdere.

Din service-forhandler:

Design: Team O.P. Møbler

Som støbt ind i hjørnet - KOMFORT I SÆRKLASSE


Model Comfort nr. 197 - som støbt ind i hjørnet.

Moderne linier i tidløs stil. Gedigent håndværk fra inderst til yderst - udført af faglært personale med stor erfaring. Der er syet specialskum på bagsiden af betrækket i indv. sæde, ryg og arme før polstring. Bemærk de elegante kedersyninger. Modellen er velegnet til både stof, microfiber og læder. Viste drejestol med trinløst glidebeslag og fodhviler - model Relax - leveres også med fast sokkel og i forskellige træsorter.

Kraftige fjedre i stålramme med inddeling for hver siddeplads. Hver enkelt fjeder er forbundet med stålrammen enten direkte med metalclips eller indbyrdes med metalkæder.

Model COMFORT med arme hævet fra gulvet.

Opbygning af sæde med Nozag-fjedre, fibertex, filtmåtte, springindlæg med stålramme, filtmåtte og 3 lag skum. Der er Moltex-klods i hjørnerne for ekstra stabilitet. Gedigen rundpolstring mellem arme og ryg for ekstra komfort.

Model COMFORT med vendbare sædehynder i koldskum.

Design: Team O.P. Møbler Udv. mål

Længde

Sofa 3 pl. 206 cm Sofa 2½ pl. 186 cm Sofa 2 pl. 148 cm Stol 96 cm Puf m/magasin. 58 cm 3-hj-2 286 x 228 cm

Armpolstring med specialskum syet på bagsiden af betrækket, stof til udvendig arm samt keder af stoffet, syet omkring en snor.

Sædehøjde 45 cm

Sædedybde 50 cm

Højde Dybde 82 cm 82 cm 82 cm 82 cm 42 cm 82 cm

Ekstra muligheder: 4

Kortere sædedybde (indtil 3 cm). Vendbare sædehynder i koldskum. Højere eller lavere ben. Hjørnesofaer i alle kombinationer som 3, 4, 5, 6 eller 7-personers.

84 cm 84 cm 84 cm 84 cm 58 cm 84 cm

Armbredde (sæt) 45 cm

Puf med aftagelig top og magasin. Sortbejdset indvendig.

Model ADMIRAL med springindlæg eller med vendbare sædehynder i koldskum. ADMIRAL er 7 cm kortere end COMFORT - øvrige mål iflg. målskemaet.

Comfort model 197  
Advertisement