Page 1


Velkommen til Reklamebureauet a14 Som uddannet reklametegner, og med mere end 20 års erfaring i reklamebranchen, tillader jeg mig at påstå, at jeg er klædt godt på til at hjælpe dig og din virksomhed med en vital del for enhver virksomhed: Markedsføring! Et gammelt mundheld lyder: "Hvad er der ved at være verdensmester, hvis ingen ved det?" Med andre ord: Vil du præsentere omverdenen for dit budskab eller produkt – så er jeg klar til at hjælpe dig med den rette markedsføring og den rette "indpakning" – kvaliteten af indholdet er op til dig! Jeg håber at have vakt din interesse med denne lille appetitvækker – og skulle du have lyst til endnu mere information om Reklamebureauet a14, kan du se meget mere på: www.a14.dk. Du er også meget velkommen til at kontakte mig på tlf. 24 47 24 33. Jeg er klar til endnu 20 år!

Med venlig hilsen Erik Vestergaard Andersen Art Director & indehaver

2


14x a a 1: a14.dk a 2. akacievej 14 a 3: art direction a 4: attraktivt design a 5: ambitiøs a 6: advisere a 7: afmåle a 8: anskueliggøre a 9: akkumulere a 10: anderledes a 11: analyserende a 12: ansvarsbevidst a 13: arbejdsom a 14: aldeles skør :)

3


Logo-design Logoet er måske det allervigtigste element i enhver virksomheds visuelle identitet, da kun fantasien sætter grænser for, hvor logoet skal kunne benyttes. Jeg har altid sat en stor ære i, at skabe unikke logos i tidsløst design, der passer specifi kt til den enkelte virsomhed. Måske er det ved at være tiden, hvor din virksomhed trænger til et helt nyt logo eller en opstramning af det eksisterende..? På næste side præsenterer jeg nogle eksempler på mine logo-designs – dem vil jeg lade tale for sig selv.

En lille streg Da jeg har designet og tegnet siden barns ben, kan jeg også være behjælpelig med illustrationer og tegninger af enhver art – til enhver lejlighed!

4


VILSUND MUSLINGEINDUSTRI A/S

5


Grafisk design og kommunikation Det grafiske design er i høj grad med til at afspejle virksomheden. "Hvem er vi, hvad kan vi tilbyde, og hvad står vi for!" Det er væsentligt, at den berømte "røde tråd" er til stede gennem hele designlinien – lige fra hjemmeside til trykt kommunikation. Så vil du give din virksomhed et unikt visuelt udtryk, så den skiller sig ud fra mængden, giv mig da et praj, og lad os tage en uforpligtende snak herom. På næste side er der vist 14 eksempler på opgaver, jeg har designet – som formentlig kan give dig en fornemmelse af, hvad jeg står for – og skulle du få lyst til endnu mere information, så tjek: www.a14.dk

Med venlig hilsen Erik Vestergaard Andersen Art Director & indehaver Reklamebureauet a14 Akacievej 14 7700 Thisted Tlf. 24 47 24 33 a14@a14.dk www.a14.dk

6


A4 profi l- og produktkatalog Inderside-eksempel Omslagsmappe

A4 profi lbrochure

Iøjnefaldende bildekoration

A5 folder A4 profi lbrochure

A4 turistguide

Anderledes stillingsannonce

4 sp. annonce

18,7 x 26,7 cm ĂĽrsrapport

3-fløjet 20 x 20 cm brochure

21 x 21 cm folder 7

1/1 s. annonce


Akacievej 14 路 7700 Thisted 路 Tlf. 24 47 24 33 路 a14@a14.dk 路 www.a14.dk

Profilbrochure  

Reklamebureauet a14's profilbrochure.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you